עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Oranl,

אני מעוניין לבצע עידכון קושחה לראוטר שלי מאחר ועברתי לאינטרנט במהירות 12 מגה והוא מגביל אותי בחיבור האלחוטי. הראוטר הוא של 3COM מדגם 3CRWER100-75. מאחר ו-3COM כבר שייכים ל-HP אני לא מוצא מידע לגבי אופן העידכון, הגרסה האחרונה וכיוצ"ב. מה שכן מצאתי הוא קובץ עידכון 3CRWER100_200-75_v1.3.06. האם זה האחרון? מה עליי לדעת לפני עדכון הקושחה? THX

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אלדד,

יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הסבר איך להפוך את ההוט בוקס שלי (דגם F@st 3184) לראוטר. אני כרגע בטריפל של הוט וההוט בוקס פשוט זוועה. הבנתי שאני צריך להגדיר אותו כ- Bridge Mode ואז פשוט לחבר ראוטר נורמלי בכבל רשת אל ההוט בוקס ולאחר מכן בכבל רשת נוסף את המחשב לראוטר החדש. זה כל התהליך נכון? האם כל ראוטר יעבוד או שאני צריך תקנים ספציפיים? למשל זה: https://ksp.co.il/?uin=48174&select=.263..264. או זה: https://ksp.co.il/?uin=31872&select=.263..264. ואם שניהם מתאימים, האם יש הצדקה לרכוש את היקר יותר? יש לי מהירות של 100 מגה ואני בטריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי. תודה לכל העוזרים ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maverick,

"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by football,

שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

7. שלום הינני מעונין לחבר שתי מחשבים ניחים ואחד נייד כאשר את ניחים בחיבור חוטי והנייד על חוטי. הטווח הוא של דירה רגילה ללא ממדים רדיוס של בערך 15-20 מטר. הבנתי שאני צריך לקנות נתב על חוטי עם כניסות קוויות וכבלים לחיבור בין המחשבים הניחים . בקשתי היא מה אני צריך לדאוג שיכלול הנתב, תקנים ושאר הדברים. ואיזה כבלים צריך לקנות לשם כך מוצלב או לא וכוו. בנוסף אם אפשר לציין איזה דגם טוב ספציפי שאתם ממליצים. בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן סתם רציתי ליידע אותכם. בזק העלתה את המהירות העלאה בחבילה של 30MB ל1.5MB להגיד את האמת לא אוהב את בזק דיי יקרים אבל זה נראה כמו מהלך מונע בהתאם למה שקורה בשוק התקשורת.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by iveco,

יש לי מגדיל טווח יש לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר או לעשות ממנו מגדיל טווח WIFI , אחרי שהגדרתי אותו בתור מגדיל טווח WIFI ניגשתי למחשב שנמצא ברשת הוצאתי ממנו את ה USB WIFI ושמתי את המגדיל טווח בכרטיס רשת במגדיל טווח הנורה הכרטיס רשת מהבהבת זה משמש כרגע כ WIFI לכל דבר נכון ? , מה ההבדל אם ה WIFI מחובר ב USB או בכרטיס רשת ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. כל פעם אני בפינג גבוה ממש מעל הממוצע משאר האנשים. יש לי פיירוול אבל אני עושה לו דיסאייבל כשאני משחק ברשת. אני משחק בשרתים באיזור אירופה כך שזה לא נראה לי בעיה שהשרת רחוק. יש איזה משהו שגורם לזה אם כן אז תעזרו לי מה לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בימים האחרונים אני לא יכול לצפות בוידאו בYNET. הוידאו נתקע כל הזמן. כאשר בדקתי לעומק מסתבר שהוידיאו יורד בפורט 1935 מIP 63.110.246.118 (לפחות בפעם האחרונה) בכל הפעמים שבדקתי מדובר בכתובת של akamaitechnologies.com שנמצאת ב Los Angeles, California בבדיקה עם NETLIMITER אני רואה שקצב החיבור עומד על מקסימום 30K מה שגורם לבעיה. התגובה של 014 שיש בעיה באתר והם בשום אופן לא מבצעים שום סינון ושום הגבלה. שרות לקוחות של YNET אמרו לי שהבעיה ידועה ובטיפול. האם גם אצלכם זה כך? או רק למי שב014 עם הוט או אולי רק באזור מסוים? האם משהוא יודע למה הוידאו מגיע מ LA. אולי זאת הבעיה שהמקור לסרט ממקום מרוחק שרוחב הפס שלו מוגבל ע"י בעיה שכמובן לא קשורה ל014. בבדיקה שלי דרך העבודה נטויזיון 013 אין…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sycx,

אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pazer005,

יש לי ראוטר שמחובר ל-3 מחשבים. הוא מנתב להם כתובות שהסיומות שלהן הן בן 100 ל-102. מדי פעם אני נאלץ לעשות ריסט לראוטר מסיבות כאלו ואחרות. הבעיה היא שלאחד המחשבים אני נדרש לפתוח את פורט 80 (כי יש עליו שרת אינטרנט), אחרת הוא לא עובד. בפתיחה שלו אני נדרש לכתוב את מספר הפורט ואת הכתובת למחשב שצריך לפתוח כמקובל. הבעיה היא שמדי פעם אני עושה ריסט לראוטר ואז הכתובות שהוא מספק למחשבים משתנות ואז פתאום פתיחת פורט 80 משתייכת למחשב אחר וזה שיש עליו את השרת אינטרנט נהיה חסום. אם אני מנסה להוסיף לו עוד "חוק" שיוסיף את פורט 80 לכתובת נוספת הוא אומר לי שאי אפשר לפתוח עוד פעם את פורט 80 ואז מה שנשאר לי לעשות זה לעשות שינוי ל"חוק" הלא תקין. יש איזה רעיון לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eyazlaz,

היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רב מבקש המלצה מאזור המרכז / ראשל"צ תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הרשת מחוברת כך: מחשב שרת עם כרטיס רשת שעובד ב AP MODE. מחשב שני שגולש באינטרנט דרך המחשב הראשון וגם הוא בעל כרטיס רשת. אין ראוטר כמו שראיתם. הרשת עובדת מעולה כל עוד המחשב השרת דולק ומחובר לאינטרנט. השאלה שלי: כמה מחשבים נוספים אוכל לחבר למחשב השרת כך שיוכלו לגלוש באינטרנט? ד.א. הרשת היא אלחוטית. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג דרך בזק לראוטר תקן N של DKINK 2760U שכולל גם מודם. יש לי 6 משחבים בבית. 4 מחוברים קווית לראוטר + 2 מחשבים באלחוטי, אחד בסלון ואחד מחשב נייד. השאלה שלי האם הם יגלשו בראוטר ללא צורך בהחלפת/שדרוד כרטיסי הרשת שלהם? אם הם לא מחשבים חדשים? או שאני אצטרך מתאם/להחליף הבם את כרטיס הרשת? האם עדיף לי להישאר עם הראוטר הישן שכבר הכל מוגדר בו כולל פתיחת פורטים, אבטחה וכו' ( של 3COM תקן G) ולחבר לו רק מודם חדש? ( AZTEC 600E) תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.