רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
מדובר על הרואטר VV5823 על הסיבים של סלקום , מישהו הצליח להגדיר WOL מרחוק ? שום דבר לא עובד , הפנתי פורטים , ביטלתי Firewall כל מיני אופציות אחרות שום דבר לא עוזר לא מצליח להדליק מרחוק את המחשב . רק ברשת הפנימית אני מצליח להדליק את המחשב . מישהו מצא פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בזק חסמו נתב ישן שלי כך שאי אפשר להתחבר איתו עם ספקים אחרים. נדמה לי שבזק חוסמים את הכתובת MAC של הנתב. האם יש דרך לעקוף את החסימה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הפייבר בוקס בחדר כדי לתת אינטרנט גם למחשב וגם לסטרימר בו בזמנית אך שמתי לב בבדיקת מהירות בשניהם במקביל שהמהירות בעצם מתחלקת בין שניהם ולפעמים אחד ממש בולע את הרוחב פס של השני, יש לי 200 מגה, יש פיתרון על מנת לקבל בשניהם מהירות מקסימלית? חשבתי שדרך הפייברבוקס בכל יציאה אקבל 200. בבדיקות נפרדות אני דיי מגיע ל200 מגה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הכותרת דיי ממצה את הבעייה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו מחדש ווינדוס אקספי. אחרי הפירמוט ווינדוס החליט שהרשת שלי לא לטעמו והוא מזהה ומתחבר בכייף לשכנים אבל לא מזהה את שלי. יש לציין כי אין בעיית קליטה כי ניידים שנמצאים ליד המחשב מזההים את הרשת שלי ומתחברים והמחשב לא זז אחרי הפירמוט למקום אחר. יש רעיונות? תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר שישמש כAccess Point וישתף מדפסת. כלומר, צריך להיות לראוטר פורט USB ויכולת לשתף מדפסת ברשת. דגם המדפסת שאני צריך לשתף זה CM-1015 של HP. אני מעדיף לקנות ראוטר ולא שרת מדפסות או Access Point, בגלל שההבדל במחיר לא נראה לי גדול ואני כנראה אעשה שימוש גם בראוטר בזמן הקרוב. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NETGEAR 5-Port Gigabit Ethernet 10/100 / 1000Mbps Switch GS205 עדיף על פני TPLINK ועל DLINK ? השימוש: חיבור בכבל רשת ממיר פרטנר,סטרימר שיומי, ממיר יס תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה לפטופ, אני מרגיש שטעינה של סרטונים/משחקי אונליין איטית יותר בהשוואה למחשב השולחני שלי, חשבתי שאולי זה בגלל שאני מתחבר באופן אלחוטי, אבל בדקתי ב http://www.speedtest.net/ את המהירות הורדה וזה נתן את התוצאה: http://www.speedtest.net/result/1034413291.png לא יודע לגבי הפינג כי אין לי שמץ מה זה, אבל המהירות הורדה מצוינת, האמת שכשאתמול הרצתי את הבדיקה זה הראה לי בערך מחצית מהמהירות הורדה, יכול להיות בגלל השינוי בשימוש ברוחב הפס? כלומר שבמחשב אחר ברשת הביתי אצלי השתמשו קצת ברוחב פס מה שנתן בלפטופ שלי מהירות נמוכה פי 2? וגם אם זה היה נכון, אני לא חושב שזה מסביר את האיטיות שאני מרגיש בטעינה של אותם דברים שציינתי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הסבר איך להפוך את ההוט בוקס שלי (דגם F@st 3184) לראוטר. אני כרגע בטריפל של הוט וההוט בוקס פשוט זוועה. הבנתי שאני צריך להגדיר אותו כ- Bridge Mode ואז פשוט לחבר ראוטר נורמלי בכבל רשת אל ההוט בוקס ולאחר מכן בכבל רשת נוסף את המחשב לראוטר החדש. זה כל התהליך נכון? האם כל ראוטר יעבוד או שאני צריך תקנים ספציפיים? למשל זה: https://ksp.co.il/?uin=48174&select=.263..264. או זה: https://ksp.co.il/?uin=31872&select=.263..264. ואם שניהם מתאימים, האם יש הצדקה לרכוש את היקר יותר? יש לי מהירות של 100 מגה ואני בטריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי. תודה לכל העוזרים ושבוע נעים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-