עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eyazlaz,

היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by srolik,

יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום רב מבקש המלצה מאזור המרכז / ראשל"צ תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג דרך בזק לראוטר תקן N של DKINK 2760U שכולל גם מודם. יש לי 6 משחבים בבית. 4 מחוברים קווית לראוטר + 2 מחשבים באלחוטי, אחד בסלון ואחד מחשב נייד. השאלה שלי האם הם יגלשו בראוטר ללא צורך בהחלפת/שדרוד כרטיסי הרשת שלהם? אם הם לא מחשבים חדשים? או שאני אצטרך מתאם/להחליף הבם את כרטיס הרשת? האם עדיף לי להישאר עם הראוטר הישן שכבר הכל מוגדר בו כולל פתיחת פורטים, אבטחה וכו' ( של 3COM תקן G) ולחבר לו רק מודם חדש? ( AZTEC 600E) תודה!

10. יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eladbu,

היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by itay_izra,

יש אפשרות לקנות מגבר WIFI שעובד על חשמל ללא חיבור כבל רשת או משהו? שאני יוכל להגדיר אותו ורק לחבר אותו לחשמל? או שחייב לחבר לו כבל רשת? איך זה עובד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני לא מצליח NAT defserver addr xxx.xxx.xxx.xxx אני בכלל לא מצליח להכנס לא כexpert

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shimon23,

אני מנסה לעזור מרחוק למישהו דרך התוכנה Teamviewer, אשר חיבור האינטרנט שלו לא עובד. (כרגע הוא מחובר ברשת אלחוטית אחרת). יש לו ראוטר Edimax 6524n אשר הוא ביצע לו ריסט, ולכן בראוטר אמור להיות עכשיו בהגדרות המפעל. מכיוון שבמצב זה כנראה אי אפשר להתחבר לראוטר דרך האלחוט, אז הוריתי לו לחבר כבל רשת מהראוטר למחשב. גם כעת כאשר אני מנסה להתחבר לראוטר ע"י הכנסת כתובתו (192.168.2.1) אין לי תגובה. חשבתי על להגדיר כתובת IP במחשב המחובר אל הראוטר, אך אני לא יודע מה הן כתובות ברירת המחדל של הראוטר הזה. מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אל הראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ShayGTi,

יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by אלדד,

יש לי בעיה בכניסה להוט מייל. הבעיה היא שאני בכלל לא מצליח להכנס לאתר שאפשר להכנס להוטמייל ואני גם רואה שיש לי הודעות במסנג'ר וכשאני לוחץ על זה אז זה פותח את העמוד שאמורות להיות בו ההודעות ובמקום זה נפתח עמוד שגיאה. יש עוד מספר אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם. למשל אני יכול להכנס לואללה אבל אני לא יכול להכנס לפורומים אחרי זה. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי באיזהשהי צורה. תודה מראש אלדד!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך מודם הכי פשוט שיעבוד עם אס-בוקס של צ'ק פוינט. זה משנה איזה לקחת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eladb21,

אחים שלי אני חייב קרדיטים לאימיול דחוף!!! תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי כולם, טוב אז ככה אני בבית פרטי , 3 קומות (כולל מרתף) אני מחפש ראוטר חזק (מבחינת שידור כמובן...) , אני מתלבט בין כמה ומקווה שתוכלו לעזור, Linksys SRX200 Wireless-G Broadband Routers with SRX http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=333944&Pn=SRX200_Wireless_G_Broadband_Routers_with_SRX D-Link GamerLounge Wireless 108G Gaming Router, 802.11g, b http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&search=wireless+router&N=200716&search_redir=1&Ns=customer%5Frating%7C1&product_code=318135&Pn=GamerLounge_Wire…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The-Magician,

שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by R)X(Z,

שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.