רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, ה-DIR-300N של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי התומך במהירות אלחוטית מקסימאלית של 150Mbps וכולל גם 4 יציאות קוויות של 100Mbps. עלות נמוכה, ביצועים יפים ותמיכה מלאה בקושחת DD_WRT הופכים אותו לאחד הנתבים המעניינים ביותר בשוק הישראלי. סקירה מלאה של נתב זה ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-300N/DIR-300N.htm CHEIF
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 וראוטר tplink TL-WR340GD. ה dlink הוא הראשי, והוא מחובר לאינטרנט. הראוטר השני נמצא בקומה אחרת, והוא מחובר לראוטר הראשי בכבל, כדי להגדיל את הטווח קליטה בבית. הראשי עושה DHCP, ובשני ביטלתי את האפשרות. הראשי בכתובת 192.168.2.1 והמשני 192.168.2.2. ופיצלתי את ה channels. כמו כן, ה SSID שונה. השאלה היא: כרגע יש צורך להתחבר בנפרד לכל ראוטר. האם יש דרך לעבור בצורה אוטומטית בין הראוטרים לפי עוצמת האות? כלומר, לאחד את הרשת באופן מלא, עם אותו SSID. אם לא, האם יש ראוטרים שיודעים לעשות את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית ראוטר משולב נתב HPNA3 שנקנה לפני כמה שנים מבזק (דגם מדויק - PowerNet - PAR-720G). היום בזק התקשרו כדי להגיד שהם רוצים לשדרג אותנו חינם ל-40 מגה. אבל הראוטר הזה, לטענתם, תומך רק עד 10 מגה והוא נתב ADSL ישן. בכל אופן, הנתב הזה הותקן אצלי בבית מכיוון שיש לנו שני חדרים רחוקים אחד מהשני שצריכים אינטרנט, ואחד מהם הוא ממ"ד. המודם+נתב הזה מתאים לחיבור קווי בשני הצדדים של הבית - בצד אחד המודם+נתב, בצד השני יש שלוחה כזאת שרשום עליה Ethernet Bridge (נראה כמו מודם קטן שמתחבר משקע ה-Ethernet בקיר וממנו למחשב). וחוץ מזה, זה מאפשר גם גלישה ב-Wi-Fi ברחבי הבית (והאות באמת מאוד חלש עד לא קיים בממ"ד). השאלה היא - איזה מודם / נתב מומלץ לקנות ולהתקין בבית כזה? בבזק הציעו לקנו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מבקש המלצה מאזור המרכז / ראשל"צ תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רובכם מכירים את מחלקות "שימור הלקוחות" של בזק, HOT וספקי האינטרנט. היום נאלצתי לדבר הן עם זו של בזק, לגבי חידוש מבצע בחיבור ADSL במהירות 1.5M להורים שלי והן עם זו של בזב"ל לגבי חיבור האינטרנט שלי במהירות 5M. עם כל אחת מהן בזבזתי משהו כמו רבע שעה במשחקי חתול ועכבר המתוארים כאן: http://www.netcheif.com/blog/?p=690 למי שזה מעניין אותו: עבור ADSL ב-1.5M הוצאתי מחיר של 51.90 לחודש + שובר לקפה ועוגה ועבור חיבור 5MB בבזב"ל אני אשלם ב-18 החודשים הבאים 34.75 שקל + שובר לאימון פילאטיס.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצאתי מהארון ראוטר שישב שם כמה שנים זה 3crwer100-75 של 3com התקנתי עליו backfire 10.3.1 הכל עובד כולל LUCI. אני מנסה לגרום לו לחייג L2tp בגלל שאני בחבילת גיימרים. בגלל המעבד החלש אני מנסה להתקין עליו Openl2tp שאמור להיות הכי יעיל מבחינת ביצועים. עשיתי את כל השלבים במדריך הזה > http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp שמעודכן לחודש האחרון. יש כמה בעיות. 1. לפעמים אני מגיע לעמוד של בזק בינלאומי שאומר לי שהסיסמה לא נכונה. 2. לפעמים אני לא מגיע לעמוד פשוט החיבור לא עובד. שאני מסתכל ב LUCI על INTERFACES אני רואה את ה VPN שזה החייגן של ה L2TP עובד. הוא מתחיל לשלוח ולקבל פאקטים ואז פתאום ה SEND אני רואה כמויות מידע ענקיות של 100M 200M וכו' והחיבור מתנתק. אשמח לכל ע…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג דרך בזק לראוטר תקן N של DKINK 2760U שכולל גם מודם. יש לי 6 משחבים בבית. 4 מחוברים קווית לראוטר + 2 מחשבים באלחוטי, אחד בסלון ואחד מחשב נייד. השאלה שלי האם הם יגלשו בראוטר ללא צורך בהחלפת/שדרוד כרטיסי הרשת שלהם? אם הם לא מחשבים חדשים? או שאני אצטרך מתאם/להחליף הבם את כרטיס הרשת? האם עדיף לי להישאר עם הראוטר הישן שכבר הכל מוגדר בו כולל פתיחת פורטים, אבטחה וכו' ( של 3COM תקן G) ולחבר לו רק מודם חדש? ( AZTEC 600E) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום , יש לי מודם USB שכדי להתחבר אני צריך להפעיל את החייגן איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר לי אוטומטית כבר בהפעלה ובכל ניתוק יתחבר שוב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, עברתי לדירה חדשה ומיקמתי את הנתב (DSL-7850U) בממ"ד. שני התדרים עובדים (2.4 ו-5). הבעיה שלי היא בקליטה החלשה שיש בשאר החדרים. האם מגדילי הטווחים (שמחוברים לחשמל) שיש בשוק יודעים לעבוד עם שני התדרים (יש לי מכשירים חדשים שמתחברים על 5 ושאר המכשירים מתחברים על 2.4 כי הם ישנים מידי) ? ואיך בדיוק אני מחבר? האם אני מחבר עם כבל מהנתב להתקן מס. 1 ואז שם את ההתקן השני בכל מקום אחר ובזה נגמר הסיפור? אשמח לרשימת דגמים שמתאימים לקריטריונים 1)יודע לעבוד עם שני התדרים 2)עובד על תשתית החשמל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-