רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2. עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה). השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הראוטר אצלי בערך 3 שנים מחובר בכבל רשת למחשב נייח בשבוע האחרון המהירות המקסימאלית שאני מקבל זה גג 50 שבנורמאלי זה אמור להיות 65 ביצעתי חייגן במחשב וחיברתי את המודם ישירות והכל פיקס מקבל 65 ע׳מ לקבל דרך הראוטר את המקסימום שלי אני מתנתק מהאינטרנט בתוך הגדרות הראוטר ומתחבר שוב וזה מחזיק כמה דקות או ריסט לראוטר גם מחזיק כמה דקות ושוב המהירות יורדת. ביצעתי לו איפוס ברירת מחדל כללי שידרוג תוכנה עדכנית וכלום לא עזר לי האם הראוטר עשה את שלו? לקנות חדש?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מודם ראוטר kasda 5212 שעושה לי בעיות של ניתוקים מדי פעם. יש לי שני סוגים של ניתוקים: 1. פעם בכמה זמן (יכול להיות פעם בשבוע ויכול גם פעם בכמה חודשים) נורת ה-INET נהפכת להיות אדומה, ואז מה שעוזר זה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מחדש. (זה קרה לי בשני ספקים שונים, כרגע אני עם פרטנר). 2. כל הנורות ירוקות כרגיל, ועדיין יש ניתוק של האינטרנט במחשב בין עשר שניות לדקה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לסוייץ יחד עם הראוטר שמחובר גם הוא לסוייץ'. שני מחשבים עם XP SP2 הרשת ושיתוף הקבצים עובד מצויין, יש לציין שלכל מחשב יש סיסמא ואי אפשר סתם לגשת לקבצים, חייב להכניס שם משתמש ADMIN וסיסמא. הוספתי מחשב חדש עם 98SE והשיתוף אינטרנט עובד מצויין ואני גם רואה את שמות המחשבים אבל לא יכול להכנס אליהם, הוא מבקש גם סיסמא אבל כשאני מכניס את הסיסמא זה לא עובד, אני גם לא רואה את המחשב בשאר המחשבים. איך אני מגדיר אותו לרשת ביתית, הריי בסכה"כ לא הכנסתי שום הגדרות וזה הגדרות ברירת מחדל. בXP אין לי בעיה אבל ב98 אין לי מושג איך להגדיר את הרשת על מנת ששיתוף קבצים יעבוד ונוכל לצפות בשאר המחשבים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן התחברות ראשונה לאחד מספקי התוכן סלקום או פרטנר. יש לי כמה שאלות: האם הממירים/המכשיר שהן מספקות יכול לשמש גם כראוטר לאינטרנט של ה-PC? הן גם מחויבות לוודא שזה יתחבר ל-PC? מה היתרונות/חסרונות בקבלת ממיר/מכשיר מהספקיות אל מול התקנה מתוך הטלויזיה חכמה (עדיין אין לי אך תהיה בקרוב)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט המחשב שלי הוא HTPC והוא יושב בסלון ואני לא מחבר אליו מקלדת כי זה פחות נוח וגם כי יש לי שלט ואם אני מוריד את הסיסמא אני לא מצליח להתחבר אליו ממחשב אחר (ואם יש לי עליו סיסמא זה מגביל אותי כי אני צריך שתהיה לי מקלדת לידו עלמנת לפתוח אותו). האם יש אפשרות ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M. תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להיכנס לפייסבוק ומופיעה לי הערה שאני צריכה לשנות את הגדרות אבטחת האינטרנט שלי כי עכשיו מוגדר שאין אפשרות לשמור קבצי קוקיז. איך אני משנה תהגרות על המחשב כדי שאני אוכל להיכנס? (אם זה משנה, נראלי שהכל המערכת הפעלה של המחשב היא של ויסטה)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר לכבלים אצל חברת תבל דיגיטל בגלל סיבה אחת ברורה: המחיר הרבה יותר זול. הם אמרו לי שאני צריך לשלם 100 שקל חד פעמי על הרכבת המודם במחשב. השאלה שלי היא למה לעזאזאל אני צריך לשלם 100 שקל אם אני יודע בעצמי לעשות את זה, אני טכנאי מחשבים וזה בדיוק 2 דקות לחבר מודם, ודרך אגב אני כרגע בADSL והמודם הוא USB ויש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא בשימוש בשביל שיתוף האינטרנט, האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת בשביל המודם של הכבלים? האם אני מקבל מהם כרטיס רשת בכלל? ואם כן למה שאני ייתן לאיזה טכנאי זוטר של תבל לגעת לי במחשב ולהתקין בעצמו את הכרטיס? דרך אגב האם המודם של הכבלים יותר אמין משל הADSL USB?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להפתעתי טכנאי ההוט הנחמד והבקיא אמר לי שהמהירות גלישה שלי באינטרנט הקווי נמוכה ב7.5 mb/s ׁ(כלומר 92.5) בגלל הראוטר שלי. עד היום לא שיארתי לעצמי שהראוטר יכול לפגוע לי באיכות ומהירות הגלישה הקווית. אז מה ההשפעה של הראוטר על מהירות ואיכות הגלישה בחיבור קווי?(משפיע על פינגים? איבוד פאקטים??) מעניין אותי לדעת מה אתם יודעים. והאם זה בכלל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה...אני מנסה כבר כמה ימים להתקין רשת בבית...קניתי מארה"ב ראוטר של BELKIN ובדקתי אותו....(אלחוטי)..והוא עובד עם איי.די.אס.אל...אבל לי בבית יש כבלים והוא לא מצליח לעבודה בשיטה של הכבלים...מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-