עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by polip,

מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, קיבלתי הצעה מאוד משתלמת מפרטנר בנדל של תשתית (בזק) וספק פרטנר. עכשיו אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שהתנסו בשילוב הזה או רק בספק של פרטנר אפילו שזה תלוי אזור אשמח לשמוע תחושות אישיות לפני שאני מחליט אם לעבור או לא. בנוסף אשמח להמלצה על ראוטר איכותי (אני רוצה להפוך את הנתב שאני אקבל ל BRIDGE). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dorbenisti,

היי, כרגע יש לי מודם ראוטר kasda 5212 שעושה לי בעיות של ניתוקים מדי פעם. יש לי שני סוגים של ניתוקים: 1. פעם בכמה זמן (יכול להיות פעם בשבוע ויכול גם פעם בכמה חודשים) נורת ה-INET נהפכת להיות אדומה, ואז מה שעוזר זה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מחדש. (זה קרה לי בשני ספקים שונים, כרגע אני עם פרטנר). 2. כל הנורות ירוקות כרגיל, ועדיין יש ניתוק של האינטרנט במחשב בין עשר שניות לדקה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shay820,

שלום לחברים בארצות הברית וקנדה ישנו ערוץ בתשלום שנקרא Netflix התוכנה הזו לא עובדת בארץ ,האפשרות היחידה היא לעשות VPN האם ניתן לגרום לתוכנה לחשוב שאני ממוקום פיזית בארצות הברית בדרך אחרת? אולי על ידי שינוי כתובת IP . http://www.netflix.com/Default?forceSR=true אשמח ליעוץ תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kalda01,

יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Paradox,

ראוטר יכול לשמש ככרטיס רשת? (לחבר אותו למחשב ושישמש כקולט אלחוטי כמו הכרטיסי רשת של tp link) ראוטר של בזק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, קיבלתי היום ראוטר Motorola WR850G ואני מנסה לגרום לו להתחבר לאינטרנט, בינתיים ללא הצלחה. להלן תמונת מסך של הגדרות חיבור האינטרנט של הראוטר: תחת Connection Mode אפשר לבחור DHCP, Static ו- PPTP - מה שרלוונטי לגבי. כאשר אני בוחר ב PPTP אפשר לשים את כל שאר ההגדרות. מה שחסר לי בעיקר זה מה לשים ב service name וה- pptp client/server ip (זה מגלה אוטומטית ערכים לשני אלו, אבל כאמור זה לא עובד). בעמודה השמאלית אי אפשר להכניס ערכים ל- Default Gateway ולא ל IP Address. ובצד ימין למטה יש שם משהו שמסתיר את ה APPLY וה- CLEAR. בכל מקרה, הנה ההגדרות טכניות של ספקי אינטרנט. ואני זקוק פה לעזרה.. נטוי'זן רוצים כסף על תמיכה בראוטרים שלא קונים מהם.. ולא מתחשק לי לשלם. תודה לעוז…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כבר קרוב לחודשיים יש לי בעיה מאוד מאוד מציקה שבגללה אני כנראה אעבור ספק. אני גולש באינטרנט ופתאום כל הדפים שנפתחים קופאים, כאילו אין מענה מהשרת, ועד שאני עושה רפרש במקרה הטוב ומתחבר מחדש לאינטרנט במקרה הרע כלום לא זז. זה גם מתבטא במשחקי רשת, אני כל 10-15 דקות עף מהשרת. כמו כן כשאני מוריד מראפידשייר יש משהו מוזר, הורדה אחת יורדת במלוא המהירות והבאה אחריה באיזה 5 קילובייט/שניה. הפתרון לזה כמובן אם עליתי על האיטיות הזאת זמן הוא איך לא להתנתק ולהתחבר מחד ואז אולי משהו ישתפר אבל בדרך כלל זה שוב מוריד על מקסימום את ההורדה הראשונה ואז מתחיל לזחול. זה ממש מציק כי אם אני משאיר משהו להורדה אני חוזר הביתה ורואה שכלום לא ירד כי החל מההורדה השניה הכל התחיל לזחול. כל הדברים האלה לא ז…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מתאם רשת אלחוטי למחשב נייד. המודם בבית הוא בתקן G, כך שלא מחוייב מתאם עם תקן N. כמו כן, אשמח לדעת האם עדיף מתאם בחיבור USB או PCI, ואשמח לקבל המלצה למתאם שכזה. הסכום המוקצב הוא סביב ה80-100 שקלים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by waizman,

האם בשביל לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית אני יצטרך רק 2 כרטיסים כאלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6797 איך הכרטיס הזה באמת? איזה אורך החוט של האנטנה? אם אני רוצה לחבר מחשב שלישי אני חייב ראוטר או נקודת גישה (מה ההבדל?) או שאני צריך רק עוד כרטיס כזה למחשב השלישי? מה טווח של דבר כזה בשטח פתוח ובמעבר בין קירות? עוד הערות והארות משלכם תודה :-*

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bluemail,

כמה זה עולה האים זה שווה ומה החלופות (לא usb וכבלים)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by kofeef,

היי לכולם אני מעוניין להחליף את הרשת בבית לגיגה,יש לי חיבור VDSL וכרגע משתמש במודם\נתב של בזק DLINK 6740U. אני מחפש המלצה על נתב טוב ואיכותי רצוי שיכלול WIFI -AC,ושידע לעבוד עם PPPOE של בזק,אני מתכנן להזמין אותו מאיביי כי פה שוחטים אותנו אז רצוי שיהיה אותו כבר בארץ כדי שלא יעשו לי בעיות במכס וכאלה. שמתי עין על LINKSYS EA6700 אבל הבנתי שהוא לא תומך PPPOE כמו כן שמתי עין גם TPLINK ARCHER C7 אבל הוא לא קיים פה אצלנו אז בטח ישגעו אותי במכס על ה-5GHZ. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by roadrunner,

לדרוש מבזק מודם מסויים לADSL (ואם כן איזה עדיף?)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yony25,

שלום רב, אנחנו 4 סטודנטים שגרים בדירה של 120 מ"ר ולכל אחד יש את המחשב משלו (2 ניידים ו2 נייחים) ויש לנו אינטרנט של 2.5M נוצר מצב שבחדרים הרחוקים מהסלון הקליטה נמוכה (בד"כ קו אחד או 2) ומידי פעם יש ניתוקים. יש לנו נתב של EDIMAX תקן G וחשבנו על פיתרון של לקנות עוד נתב ולהגדירו כ WDS. חלק מהמחשבים לא תומכים בתקן N והנתב הישן הוא גם כן תקן G. האם משתלם לשים בסלון נתב של תקן N? במידה ושמים נתב תקן G ונתב תקן N כ WDS בחדר המרוחק האם זה יעבוד תקין והאם מהירות השידור והקליטה ישתפרו ? ממה שראיתי נתב פשוט של תקן N עולה קצת פחות מ 200 שקל, ונתב של תקן G עולה סביבות ה100 שקל. כהיותנו סטודנטים - אנחנו מעדיפים להוציא כמה שפחות תודה רבה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים