עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by leonidus79,

שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by BedB0y,

מאתמול בערב זה לא עובד

3. החליפו לי מודם של הוט ועכשיו יש לי HOT BOX שיש בו גם אינטרנט וגם טלפון קווי והוא גם אמור להיות ROUTER אבל הROUTER אמור להיות מבוטל. יש לי ראוטר משלי מסוג DIR-615 DLINK. הבעיה היא כשאני מתחבר עם הראוטר אין לי אינטרנט. כשאני מתחבר עם המודם ישירות למחשב יש לי אינטרנט. אני אמור להיות בחיבור ללא חייגן ובראוטר הDLINK שמתי את ההגדרות על DHCP שאמור כבר לטפל בהכל לבד. הנורה של האינטרנט בראטור(הכדור ארץ הזה) כתומה במקום ירוקה. אז אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך הראטור. יש לכם מושג למה אין לי אינטרנט בראוטר?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by MadGhost,

עקב ריבוי מכשירים וראוטר מתיישן (ולא בדיוק מתפקד כמו שצריך) הגיע הזמן לחדש... הרשת כוללת 4 מחשבים נייחים שמחוברים קווית (דרך SWITCH), נייד שמחובר אלחוטית, שני אייפדים, ומספר משתנה של סמארטפונים. אמנם בד''כ לא כולם פעילים בו זמנית, אבל זה ייתכן.... השימושים הם גלישה, שיתוף קבצים בין המחשבים וטורנטים. כרגע אני מחובר ב10 מגה, אבל זה יישתנה בקרוב (עוד לא החלטתי לכמה). התקציב כרגע לא מוגדר, אבל לא מאמין שתהיה בעיה בכל מקרה (אני גם יכול להביא מאירופה, אם מישהו יודע על משהו מאוד משתלם...), אשמח להמלצות! תודה מראש מישהו יכול להמליץ על דגם שעובד גם על 5 GHZ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Player9,

קיבלנו ראוטר של HOT ה-Hotbox הזה שהוא גם טלפון וכל זה. בקיצור הראוטר נמצא בסלון עכשיו יש לנו 3 מחשבים בבית למחשב שלי ושל אחי מגיע קליטה סבבה אין תקלות ואין כלום. המחשב של אחי הקטן נמצא בערך במרחק של 10-12 מטר מהראוטר והקליטה שם ממש חלשה כאילו האינטרנט עובד הכל טוב אבל במשחקים לדוגמא יש קפיצות מטורפות של פינגים והמהירות גם לא משהו. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by kolokito,

היי יש לי שני מחשבים, PC ולפטופ. עם ראוטר אלחוטי DLINK הבעיה היא שכאשר אני מנסה להקים רשת בניהם, הPC רואה את הלפטופ, ומצליח לקרוא ממנו קבצים אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לPC כל הכונן עליו משותף, ושניהם על אותה WORKGROUP מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by yotamoo,

שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by Tomerm,

שלום. אני משתמש חדש בראוטר של EDIMAX. הראוטר הוא אלחוטי ואני מנחש שאנשים נוספים משתמשים ברוחב הפס שלי בכל פעם שהראוטר פעיל. רציתי לדעת אם יש דרך לבדוק מי מחובר ברגע מסויים לראוטר, ואם כן, איך אני בודק זאת. תודה מראש לעונים. תומר.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. מה כתובות שרתי הדנס - dns servers לספקי האינטרנט בישראל ? הכי עדכנין . ומה הכי מהיר ? אפשר לבדוק ב http://www.grc.com/dns/benchmark.htm ואילו שרתים אחרים אתם מכירים שהם מהירים וטובים? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  12. היי כולם, לאחרונה קניתי בארה"ב לפטופ, ובעקבות בלאגן שקרה בחנות התמזל מזלי וקיבלתי אחד עם מודם סלולרי מובנה שמתאים ל-Sprint ול-Verizon (המודם הוא Qualcomm Gobi 2000 HS-USB 9225, הנה דף לא רשמי עם קצת פרטים טכניים עליו: http://www.thinkwiki.org/wiki/Qualcomm_Gobi_2000 והנה קישור להורדת מפרט PDF מהאתר הרשמי: http://www.qualcomm.com/documents/gobi-2000-product-sheet ). מן הסתם הייתי רוצה להשתמש במודם הזה בארץ. נראה שהוא תומך בחיבור GSM... למישהו יש ניסיון עם חיבור לפטופ עם מודם מובנה לאחת הרשתות? הן קואופרטיביות או שדורשות שימוש במתאם ה-USB הגדול והמגושם (ביחס למודם מובנה שגודלו 0 ) שלהן? ואם כן הצלחתם, איך עשיתם את זה? הלפטופ הגיע עם תוכנה נפרדת ל-Sprint ול-Verizon ולא נ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by alximik,

שלום לכולם יש לי שאלה : יש לי כתובת רשת לדוגמה 10.0.0.0 ואני צריך לחלק אותה ל 10 תת-כתובות . אולי מישהוא יכול להסביר איך עושים את זה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Oquda,

היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הנ"ל: Archer VR600 אני בבזק + בזק בינלאומי 100MB ניסיתי לרכוש אותו בעבר מאמזון אבל נתפס במכס ולא רצו לשחרר אותי אפילו שמילאתי טפסים לשחרור אז אני מעוניין לקנות בארץ. אבל שמעתי שבארץ הקשוחה נעולה ולא ניתן לבצע שידרוג גרסה, האם יש בארץ נתב זה הנמכר בגרסה 2 (V2)? או שיש חלופות אחרות? D-LINK G225 בעל ביקורות חיוביות אך אני צריך וויפי טוב והבנתי שבנתב הזה הוויפי לא משהו. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by leecooper25,

שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Royz,

הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)

17. Started by avid,

שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

האלן הגעתי למסכנה שבסוף כדאי לי יותר לקנות SWITCH בשביל לחבר 3 מחשבים ומודם.(תקנו אותי אם אני טועב ועדיף האב!) אני מחפש משהו די אמין שהיה לכם ניסיון איתו ושיהיה כמה שיותר זול! אני צריך כעקרון סוויטץ של 5 פורטים.. ראיתי סוויצים של XNET שהם די זולים ונראים די בסדר.. האם מישהו מכיר את החברה הזאת?? ואיך הסוויטצים שלהם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gshhar,

יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by FastJack,

שלום. עקב קניית סטרימר חדש וצורך לראות סרטי HD דרכו אני מעוניין להחליף את הנתב שלי. אני מעוניין לקנות נתב חדש שיתמוך בתקן N, ושיהיה כמה שיותר חזק. אני גר בבית פרטי עם מספק קומות והנתב יושב בקומה העליונה וכיום אין קליטה בקומה התחתונה. כמו כן צריך להיות לו חייגן מובנה. התקציב הוא 300 ש"ח, אם יש סיבה אז יש אפשרות להתגמש. אשמח להמלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by a55af,

עברתי לחיבור גיימר מחיבור רגיל ב-ADSL בזב"ל 014. ראיתי באתר של הציפ ששם המשתמש לADSL אחר. username#gamer@014 לעומת username@014 האם זה משנה משהו, האם בחייגן צריך להחליף?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. רכשתי לא מזמן ראוטר של בזק החדש הנקרא D-LINK 6850u,נתב זה הוא הראשי, ואני רוצה לחבר אליו את הנתב Netgear DGN2200V1 ולהפך את ה-Netgear לנקודת גישה AP שניהם מחוברים בכבל רשת? איך אני עושה אתה זה?

• 5 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. Started by dd7,

1. יש לי מחשב נייד עם רשת אלחוטית איך אני מזהה אותו.? אחרי שהתקנתי דרייברים 2. אחרי שהגדרתי במשחק רשת קרייט גיים איך מחשבים אחרים בבית נכנסים אליי?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  24. היום אחריי תחנונים רבים ואיומים לא קטנים סוף סוף חיברו לי adsl 0.5 kb רציתי לדעת אבל למה אתם שידרגתם את האלקטל שלכם לפרו והאם גם לי כדאי (אין לי רשת ביתית)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש אני מחובר בתשתית כבלים ל012 קווי זהב יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.