רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הוא אמנם אינו כרטיס הרשת האלחוטי הטוב ביותר שקיים, אבל במחיר של 38 שקל ה-TL-WN721N נראה ממש מציאה. יש להציג את הקופון באחת מחנויות IVORY. המבצע עד 20/12 או עד גמר המלאי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר נתב WR841ND כAP לנתב הראשי מדגם D-Link 2760U. ב841 סימנתי WDS בהגדרות הWIRELESS ועשיתי SITE SURVEY כדי לשייך אותו אל הDLINK. השאלה עם בDLINK גם יש צורך לשנות משהו בהגדרות כדי שיאפשר ל841 להתחבר אליו בWDS ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נטוויז'ן נמאסו עליי סופית. אני מעוניין לעבור לספק אחר כאשר השימוש העיקרי שלי בימים אלו באינטרנט (מעבר לגלישה רגילה) זה MMO (שרתים בחו"ל כמובן) כך שמה שחשוב לי זו מהירות יציבה ובעיקר פינגים טובים. התשתית היא של הוט. מספר שאלות: הנושא של הגבלת המהירות ורוחב הפס למשתמשים כבדים (שמוסתרת מהמשתמש כמובן) קשורה לספק או לתשתית? כמה השפעה יש לספק בכל הנוגע לפינגים טובים לשרתים מחו"ל? בהתאם לפרמטרים הנ"ל, על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי הרבה פעמים את המושג FireWall ואף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק. מישהו יודע ? בתודה, אלון.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה). יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL. אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך? תודה גדולה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL 0.5M של WOW. משום מה כל פעם שאני משאיר בלילה את המחשב דולק כדי שימשיך להוריד קבצים - כשאני חוזר בבוקר למחשב אני רואה שבלילה הקישור לרשת נפל... יש לציין שכאשר אני גולש באופן "רגיל" אין התנתקויות כלל ואני גולש מוריד קבצים במהירות סבירה (בין 50 ל - 60). מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לזה - או יותר חשוב - איך ניתן למנוע את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אצלנו בחברה יש אופיס 365 לכולם. מעוניינים פה לשתף יומן של גוגל אצל כולם. יצרתי CONTACT בEXCHANGE של 365 עם הכתובת של גוגל, רואים אותו בפנקס כתובות באאוטלוק אבל היומן לא משותף לכולם. איך אפשר לשתף את כולם ולא אחד אחד כמו שאני רואה שאפשר לעשות (נכנסתי להגדרות שיתוף בגוגל ורק את זה ראיתי שם)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי חיבור כבלים עם מודם של טריון הספק הוא ברק חבילת אינטרט של 750 עכשיו עשיתי רשת של 2 מחשבים עם ראוטר 6104k של אדימקס עכשיו כול פעם שאח שלי עושה ריפרש בתכונה למשל כמו all saying eye נהיה לי לאגים מטוריפים או אם הוא מוריד משהו או אם הוא נכנס לאתר נהיהים לאגים לא נורמלים קיצר מה עושים ? התקנתי נט לימניטר ועדיין שום דבר לא עוזר מה עוד ניתן לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כבל מאריך לחיבור כרטיס הרשת החיצוני שלי לאנטנה כדי להגביה אותה. אתם חושבים שכבל מאריך (נגיד 3 מטר) יפגע בעוצמת השידור? כ. הרשת שלי הוא מתאם USB שמשדר (לדברי היצרן) ב500MW לקליטה משופרת. מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
החיבור הוא ADSL . נכון לעכשיו אני משתמש במודם aztec ,הכל עובד בצורה תקינה . רציתי לעבור לראוטר אלחוטי ומרוב שיש הרבה כאלה אני לא מבין מה כדאי לי ומה אני צריך :-\ הלכתי לאיבוד .. כרגע יש לי בבית : א.מחשב נייח אחד בחדר . מחבר למודם באמצעות כבל רשת ב.מכשיר PS3 אחד ,גם באותו חדר. מחובר למחשב ע"י כבל רשת מוצלב ב ICS . מבחינת נתבים יש בכלל הבדל מה אני לוקח? השימושים שלי : -אני משתף קבצים (מוריד יחסית הרבה וגם משתף כמובן ) -לשחק ברשת.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מקים שרת FTP וצריך לפתוח פורט 21 בראוטר(D-Link 2760U), אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי להתחבר לאינטרנט עם משתמש זהה משני מחשבים שונים (ואם כן, האם זה עולה יותר כסף)?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה. מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/d…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי היום HOTbox, חיברתי 2 מחשבים עם כבל רשת אחד נייח רגיל ואחד נייד (Dell vostro 131), בצעתי בדיקת מהירות באתר של הוט וקיבלתי במחשב הנייח ping של 25 ובנייד 500+, לאחר החלפת כבלים ומקומות כניסה בנתב אשר לא עזרו, בצעתי בנייד בדיקה בsafe mod וקיבלתי ping של 5 כמה פעמים. אין לי תוכנות שיתוף, מה הסיבה ? מה ניתן לעשות ? תודה רבה חברים.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחובר באינטרנת דרך כבלים, והחודש קיבלתי חשבון שאני משלם 80 שקל רק על נטוויזן בלי הוט- 750מ"ב מהירות- זה המון כסף!!!! זה אמור להיות הרבה פחות כי המבצע שלנו נגמר, עכשיו, אני צריך שתרשמו לי את כל חבורת של ספקי האינטרנת כדי שאני ידע מה לבחור + המלצה אישית, וכמה אמור לעלות שם 750מ"ב אינטרנת.. תודה מראש לעוזרים. אם זה לא מתאים לפה אז בקשה תעבירו ..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בעיות בישרא בלוג למי שמכיר אנשים נכנסים מקללים והולכים... עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לעלות על הכתובת ip שלהם...?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מועדים לשמחה. יש ברשותי נתב אלחוטי דגם NETGEAR DGN2200, ו2 מחשבים. במחשב אחד הוא מחובר דרך הכבל רשת, ולמחשב השני דרך הWI-FI. הכל עובד והכל בסדר, פרט לעובדה המעצבנת שהמחשב שקולט אינטרנט דרך הוויפי מבקש להגדיר את הרשת, והוא רוצה מספר זיהוי בן 8 ספרות. הפכתי את המודם, ולא קיים דבר כזה! המספרים היחידים שיש שם עם סריאל, MAC ואולי עוד אחד, אף אחד מהם לא בן 8 ספרות. היכן אני מוצא את המספר הזה?
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
היי, אין לי בבית רשת אלחוטית, הכל אצלי מחובר קווית. לפני כמה דקות לקחתי את המחשב הנייד לסלון והוא זיהה רשת אלחוטית בעוצמה די גבוהה, מה שאומר שלמישהו בבניין יש ראוטר אלחוטי די קרוב אליי. שם הרשת RTA1025W-389D2A מה שמצביע על שם הנתב, לדעתי. בכל מקרה, הרשת הזו לא מוגנת בסיסמא ולא מוצפנת, כך שאני יכול להתחבר אליה חופשי. אין לי מושג למי שייכת הרשת. במחשב שלי מותקנת תוכנת internet security של פנדה, גרסת platinum. האם המחשב שלי פרוץ? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 963 צפיות
-