רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרגע אני מחובר במהירות 12 מגה על תשתית של הוט עם חייגן. יש לי מודם של טריון עם כניסה אחת לכבל רשת שמחוברת ישירות למחשב. אני מעוניין לרכוש סטרימר עבור הטלויזיה בסלון וליצור תקיית שיתוף בניהם בצורה קווית. אני מבין שאני חייב ראוטר ואולי גם סוויטש מישהו יכול לפשט לי את הסיפור : האם אני צריך להחליף את המודם או לחבר אליו ראוטר ? האם אני צריך גם סוויטש בנוסף לראוטר ולמודם הקיים ? איך אני מחבר את כל השלושה יחד ? האם יצירת רשת ביתית עם הסטרימר תיפגע לי באבטחה או באיכות הגלישה ? איזה ראוטר וסוויטש מומלצים עבור זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים, כיום אני נמצא בהוט במהירות 7 מגה עד השדרוג של Ufi באזור שלי שיתרחש בנובמבר, יש לי שאלה, כיום מרגישים בשעות הערב וסופי שבוע את העומס על התשתית באזור שלי למרות שהוט כל הזמן טוענים שאצלם הכל בסדר, והמודם תקין וכך גם התשתית. רציתי לשאול האם המעבר לufi יקל על התשתית הקיימת וארגיש פחות את העומס גם במהירות שלא נחשבת לufi? אני יעבור ל12 מגה אבל בכל זאת לא אקבל את המודם שעובד על 4 ערוצים, מה שהufi מתהדר בו. דיברתי עם התמיכה של הספק וגם כן בוצע בדיקת מהירות מאתר התשתית של הוט speed.hot.net.il שלא אמור להיות מושפע מהספק, אלא מציג מהירות לשרתים של הוט בלבד, כמו כן ביצעתי בדיקות עם הספק שכולן היו תקינות, נציג טכני של הוט דווקא הציע לשלוח אליי טכנאי שיבדוק את העניין…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב לבאי הפורום ברשותי ראוטר של סימנס מבזק,דגם SL2-141 הלכתי לפי המדריך שלהם איך לקבוע סיסמה/מפתח לרשת האלחוטית שהוא משדר מצ"ב לינק: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/SIEMENS.pdf הבעיה שאחרי שנקבעת סיסמה לא ניתן להתחבר לרשת יותר (היא מופיעה,אך בתוספת שורה "ללא גישה לאינטרנט") הנ"ל קורה ממחשב נייד של זוגתי,בנייח אני גולש מצוין (חיבור ETHERNET). האם יש שיטה אחרת להצפין את הרשת,מבלי לתת לשכניי לטחון לי את החיבור? רוב תודות לכלל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר SIEMENS SL2-141 TNN קיבלתי כתובת IP קבועה מהספק ואני מעוניין להפנות את הכתובת כאשר אני פונה מבחוץ+הפורט המתאים לכתובת LAN לדוגמה 10.0.0.1 שזה מכשיר לצפייה במצלמות. מה עלי לעשות בראוטר. אם מישהו מכיר את הראוטר הספציפי הזה עוד יותר טוב...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי דרך בזק את כרטיס הרשת האלחוטי שבנושא, אבל הוא עובד רק ה XP ! בדיסק שלהם יש דרייברים ל VISTA ומערכות ישנות יותר. האם יש לכם מושג מהיכן אשיג דרייבר ל WIN7 ? או שעלי לחזור לבזק ולהחליף את המוצר?
-
- 4 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של TP LINK מדגם TL - WR941ND אני זקוק למדריך (אפשר גם באנגלית ) איך להגדיר את הנתב לעבודה ברשת מאובטחת+שיתוף ברשת ביתית (מערכת הפעלה WINDOWS 7 ) תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי Edimax 6524n ועד ששידרגתי את הרשת ל-10M (היה לי 2.5M) עבדתי עם מודם ישן B-Focus 270 שאינו תומך ב- 10M כעת עלי להחליף את המודם בבזקסטור ורציתי לקבל עצה איזה מודם לבקש מהם. יש לי מודם/נתב Siemens SL2-141 וניסיתי להשתמש בו כמודם אבל כמו שהוא מתפקד גרוע כנתב כך הוא גם גרוע כמודם.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש ראוטר במסגרת התקציב הנ"ל והדרישות הן: -טווח שידור מוגדל (מעל 20 מ') -אמין וללא קריסות/נפילות -תקן N -תומך MIMO -בעל אחריות מורחבת -ממשק ידידותי למשתמש בגדול מה שהולך להיות מחובר לנתב יהיה PC אחד בLAN,מדפסת רשת מוגדרת ו2 לפטופים בתקן N אין חובה להגיע לתקציב אך אם זה נתב שמצריך זאת ואולי אף לעבור בקצת ע"מ לא להתפשר על איכות ורכיבים פנימיים אשמח.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר פירוול שעובד בשכבות 4-5 ויכול לסנן ע"פ header של transport stream ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בימים האלה אני אחראי לחבר את המשרד שלי לאינטרנט עסקי. זאת הפעם הראשונה שאני מטפל בנושא מהסוג הזה. התקבלו הצעות מחיר, והמלצות ציוד. כמה שאלות. קודם כל אני אשמח לשמוע חוויות מאנשים שטיפלו בדברים האלה. הבדלי תשתיות: פרטנר בשיטת מיקרוגל (MICROWAVE) סלקום בזק מה יותר טוב? הבדלי מחיר משמעותיים בין פרטנר לסלקום ובזק. פרטנט יותר זול, השאלה אם אני אפול עם מיקרוגל. ציוד קצה. כולם מציעים נתב של סיסקו ההבדל נע בין דגמים של 1914 ל2912 הבדל מחיר פי שתיים ל2912 בסביבות 10000 שח. על הדרך הקו יחזיק גם תקשורת VOIP, זה עד כמה שאני מבין לא בעיה כי אני אעשה VLAN אצלי ברשת אז לא יהיה ערבוב של טלפוניה ורשת מחשבים. האם יש עוד דברים שלא עלו בדעתי אבל חשוב לחשוב עליהם? איפה אני יכול ליפול?…
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ויש סיבה שאני שואל אם הן טובות כמו נטוויזיון - כרגע אני מחובר דרך נטוויזיון (תשתית בזק) במהירות 2.5. אני משחק בסטארקראפט 2 ומרוצה מהפינגים. קצב הורדה גם בסדר גמור (טוב, זה רק 2.5). טריפל C ואקספון זולות בהרבה מנטוויזיון, אז אני שוקל לעבור, ורציתי לדעת אם כדאי לי (להישאר באותה מהירות - 2.5) יש הרבה דיונים בפורומים פה אבל נראה שהם עוסקים יותר ברוחב הפס ומהירות הורדה מקסימלית, שהיא הרבה פחות חשובה לי. האם הפינגים טובים? (באותה רמה כמו נטוויזיון או יותר טובים) האם השירות טוב? האם יש הרבה ניתוקים, בעיות שיפריעו לגיימר (חלקי) כמוני? האם יש הגבלות על ה upload שאין בנטוויזיון? בקיצור - אם ההבדל היחיד מנטוויזיון הוא המחיר, אני עובר מייד. הערות והארות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני עושה ייצוא של הגדרות ב RTA1025 אני אוכל להשתמש בהן בנתב מדגם אחר? ד"א איזה נתב תקן N של בזק עדיף: Netgear DG834NU או 2760 DLINK ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם.לפני כשבוע נגמרה החבילה בבזק בינ"ל(+בזק) וכרגע אני צריך לחדש את החבילה. בבית יש 2 קומות ולכן רצוי ראוטר בתקן N. השאלה שלי היא על איזה חבילה אתם ממליצים שאשר תכלול ראוטר תקן N ? המהירות לא חייבת להיות מעל 5 MB זה מספיק אבל ביחס עלות+תועלת אפשר יותר תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אביזר WIFI שעובד רק ב B+G. הרשת WIFI בבית היא N כולל כל המחשבים. האם אפשרי לחבר כבל RJ45 מהכרטיס רשת של אחד המחשבים שעובד WIFI ב N ואת הכבל הזה לחבר לראוטר G ככה שתיפרס לה גם רשת G ? בעצם זו מין "זרימה הפוכה" של הרשת מהמחשב לראוטר במקום הפוך. יש מצב לעשות משהוא כזה ? כמובן שהמחשב שאליו יחובר הראוטר ישאר דלוק כל הזמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה: שמתי ראוטר של EDIMAX מדגם BR622n התקשורת האלחוטית מתחברת סבבה לאינטרנט עם המחשבים הניידים אבל ההתחברות הקווית בין המחשב הנייח לראוטר לא מאפשרת לי חיבור לאינטרנט, למה זה ואיך אני מסדר את זה? בטח אני מפספס משהו... הכל מוגדר אצלי על קבלת IP בצורה אוטומטית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי עדכן מפה את החומרה לראוטר מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445638.0 ולא מתחבר לו לאינטרנט עכשיו אשמח אם תוכלו לעזור בתודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום למקצוענים!!! רציתי לדעת האם קיים בנמצא ראוטר אלחוטי עם אפשרות נוחה וקלה של RF KILL ושהראוטר עם הכניסות הקוויות ימשיך לעבוד רגיל? הצורך שלי באינטרנט אלחוטי הוא מינימלי ו95% מהזמן אני משתמש ברשת הבייתית הקווית שלי .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שעובר דרך שני ראוטרים, דבר המקשה את פתיחת הפורטים, מצאתי מדריך על מה צריך לעשות אבל לא כ"כ הבנתי איך צריך ליישם אותו בפועל - http://portforward.com/help/doublerouterportforwarding.htm אם מישהו יודע מה צריך לעשות, או שהבין מהמדריך (סליחה על הבורות), אני ממש אודה לו! תודה ענקית מראש (זה ממש חשוב)! אורי.
-
- 42 תגובות
- 3.4k צפיות
-