עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by civic,

שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כמו שבכותרת איזה ספק מומלץ לי לבדוק? יש לכם המלצות ? כי כבר נמעס לי מעל ומעבר מזנק בין לאומי האלו! ADSL 750K. אני ישאר ב ADSL אולי אפילו יקח 1.5mb רק לא נזק.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה בכותרת, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או בציוד הקפי. התשתית אינטרנט 12MB של HOT, ספק 012. יש לי מדפסת משולבת פקס, יש סיכוי להפעיל את הפקס דרך חיבור לראוטר או ישירות למודם של HOT??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KF,

היי , רציתי לשאול אם יש בעיתיות כלשהו עם חיבור ראוטר קווי (בעזרת כבל) בממ"ד ? אני מעוניין לשים בתוך החדר עמדת מחשב אבל להשתמש בחיבור קווי ולא אלחוטי. האם עלולות להיווצר בעיות כלשהן בגלל שמדובר בממ"ד ? מודם ראוטר : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps

5. יש הבדל בין מיקום קרוב או לא קרוב מקווה שיעזר ויעזור. (מיוקנעם)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by alex15,

אם אני קונה את ה ראוטר עם התקן N ומשדר בתקן N והמחשב הכרטיס רשת שלו בתקן G אז השידור מהמשדר(הראוטר) הופך להיות G ומגיע לכרטיס רשת בתקן G . אז למה לי לקנות תקן N אז נשארנו על תקן G ואני לא רוצה את התקן G . מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הסבר איך להפוך את ההוט בוקס שלי (דגם F@st 3184) לראוטר. אני כרגע בטריפל של הוט וההוט בוקס פשוט זוועה. הבנתי שאני צריך להגדיר אותו כ- Bridge Mode ואז פשוט לחבר ראוטר נורמלי בכבל רשת אל ההוט בוקס ולאחר מכן בכבל רשת נוסף את המחשב לראוטר החדש. זה כל התהליך נכון? האם כל ראוטר יעבוד או שאני צריך תקנים ספציפיים? למשל זה: https://ksp.co.il/?uin=48174&select=.263..264. או זה: https://ksp.co.il/?uin=31872&select=.263..264. ואם שניהם מתאימים, האם יש הצדקה לרכוש את היקר יותר? יש לי מהירות של 100 מגה ואני בטריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי. תודה לכל העוזרים ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by arield,

אני מעביר המון מידע (כ1 TB) בין שני מחשבים עם כבל cat6 . בשני המחשבים זה מראה שיש קישוריות של 1GB , ואני מעביר את המידע דרך samba. עכשיו כשאני מעביר את הקבצים הם עוברים במהירות נמוכה יחסית ( 50MB לשניה) אבל אם זה 1gbit זה צריך לרוץ במהירות של בערך 100 MB .... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ivgeni,

הי, יש לי שני לפטופים המחוברים לנתב TP LINK 1043, משום מה המהירות העברת נתונים ביניהם מאוד נמוכה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי. במהירות קוית אני מגיע ל6 MB ואלחוטית בקושי 1.5 MB. צירפתי תמונה של בדיקת מהירות בתצורה אלחוטית לפי הנחיות באתר של NETCHEIF. מישהו יכול לעזור לי לגלות את מקור הבעיה למה המהירות כזאת נמוכה ? תודה, [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by THE FOX,

האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Tiger,

שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!

14. אז אחרי חווית המוות הקליני שהראוטר שלי עבר היום והחזרתי אותו מן המתים, התחלתי לחשוב בכיוון של ראוטר חדש. הראוטר הנוכחי הוא EDIMAX BR6204WG, יש לו בעיה ידועה בעבודה עם חייגן L2TP בקצבים של יותר מ7מ"ב (יש לי 12) בהוט+בזק בינלאומי. מה שאומר שאני תקוע בחיבור ללא חייגן, עם תופעות של פינגים גבוהים ומהירויות בקרשים בגישה לחו"ל. כמובן גם בשיתוף קבצים המצב לא מזהיר. אחרי נזיפה בבזק בינלאומי הם הציעו לי גיימר, אבל הראוטר שלי בכל מקרה לא יכול להחזיק חיבור כזה על חייגן ככה שאני עומד במקום. לכן אשמח להמלצה על ראוטר שמוכח שהוא יודע לעבוד עם חייגן L2TP במהירויות גבוהות (12 ואולי בעתיד גם 20-30). ובנוסף עוד כמה שאלות: א.יש לי ראוטר מסוג D-LINK DI-524, האם הוא סובל מאותן בעיות או שהוא יוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב

16. שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ליטל חייא,

שלום לכולם . הרואה חשבון שלי ביקש ממני ליצור חיבור בין המשרד שלו לשלי בכדי שיוכל להיכנס למחשב שלי בעת הצורך הבנתי שהדרך לעשות זאת היא יצירת חיבור vpn רציתי לדעת מה היא הדרך הכי נוחה לעשות את זה ? ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ehud4,

שלום לכולם! יש לי נתב TP-LINK שה DHCP מוגדר לחלק בו כתובות מ 100 עד 199. מה שמוזר לי, זה שכאשר אני נותן למחשב כתובת סטאטית שהיא מחוץ לטווח של ה DHCP מוגדר בנתב, אז המחשב הזה לא יכול להשתמש בנתב כדי להגיע לאינטרנט (אבל הוא כן מתקשר ברשת הביתית). אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הקשר בין חלוקת הכתובות של ה DHCP לזה שהנתב לא יכול לנתב את המחשב כאשר הוא מקבל כתובת שהיא מחוץ ל DHCP שמוגדר בו . . . . הרי הטווח של הרשת שלי בתכלס זה לפי המיסוך, ולא לפי מה שהראוטר מחלק, לא? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

שלום, נתקלתי בבעיה שלא הייתה קיימת בעבר: כשאני מפעיל את VMware מהירות ההעלאה שלי צונחת, וגם ההורדה וגלישה באתרים הופכת לאיטית ומעצבנת. הורדתי תוכנה לניטור הרשת וVMware עצמו לא צורך משאבי חיבור יוצאי דופן ככה שאני לא יודע מה הגורם לבעייה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by iliagildin,

שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HelpSupport,

לאחרונה רכשתי מגבר טווח לרשת אלחוטית מסוג TL-WA850RE ונתקלתי בבעיה - להלן התרחישים: כשהמכשיר מקושר לנתב TD-W8961ND - מחשב נייד - מתחבר ויש גלישה גם דרך המגבר והן ישירות דרך הנתב. סלולרי נייד נוקיה N8 - מתחבר ויש גלישה דרך שניהם. טאבלט של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. סלולרי של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. כשהמגבר מקושר דרך נתב של Netgear דגם DG834G V4 כל המכשירים מתחברים וגולשים ללא בעיה גם דרך המגבר. המגבר עם גירסת קושחה אחרונה (כך נקנה). יש פתרון?

23. Started by pxst17,

עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tofitof1,

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי רשת של 3 מחשבים, 2 מהם מחוברים באמצעות USB אלחוטי לראוטר במחשב שלי. בשתי המחשבים הנ"ל האינטרנט עבד מעולה, עד שפירמטתי את אחד המחשבים. עכשיו הוא כאילו מסרב לקלוט את הUSB (קולט לכמה שניות רק רשת אחת של אחד השכנים כנראה, וגם אליה לא מצליח להתחבר, ואחר כך מראה שלא מחובר בכלל האינטרנט האלחוטי). התקנתי את הדרייבר כבר כמה פעמים, ניתקתי וחיברתי את 2 הUSB שברשותי, שום דבר לא עוזר. במחשב השני שמחובר עם הUSB האינטרנט עובד מעולה, כך שהבעיה היא לא בראוטר. הUSB נקרא Accel Poz Wifi 802.11b/g V1.2 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור. (קצת דחוף אחותי יושבת לי על הראש )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים