רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לסוייץ יחד עם הראוטר שמחובר גם הוא לסוייץ'. שני מחשבים עם XP SP2 הרשת ושיתוף הקבצים עובד מצויין, יש לציין שלכל מחשב יש סיסמא ואי אפשר סתם לגשת לקבצים, חייב להכניס שם משתמש ADMIN וסיסמא. הוספתי מחשב חדש עם 98SE והשיתוף אינטרנט עובד מצויין ואני גם רואה את שמות המחשבים אבל לא יכול להכנס אליהם, הוא מבקש גם סיסמא אבל כשאני מכניס את הסיסמא זה לא עובד, אני גם לא רואה את המחשב בשאר המחשבים. איך אני מגדיר אותו לרשת ביתית, הריי בסכה"כ לא הכנסתי שום הגדרות וזה הגדרות ברירת מחדל. בXP אין לי בעיה אבל ב98 אין לי מושג איך להגדיר את הרשת על מנת ששיתוף קבצים יעבוד ונוכל לצפות בשאר המחשבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון אומרים כדי להיכנס למודם צריך להיכנס לדפדפן ובשורת כתובות צריך לירשום 10.0.0.138 ואז מגיעים להגדרות של המודם. אז אני נכנסתי לדפדפן כתבתי בשורת הכתובות 10.0.0.138 ואז המחשב כותב לי את המשפט הבא: "לא ניתן להציג דף זה" {נו אתם יודעים ,הדף הלבן} מה לדעתכם הבעיה,ואיך אפשר ליפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להרים אתר שקשור לימי הולדת ושמעתי שאפשר להעלות דומיין שלם בעברית. מי שמע. איפה למה ואיך? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פזלתי (טוב נו נכשלתי ) לפורומים של תפוז ומה רואות עיניי ? הודעה חשובה: הודעה חשובהו dov98 ו√ בתאריך ה7 ליולי, יום ראשון נארח כאן בכירים בחברת מתב שיענו על שאלותינו בנושאי אינטרנט פס רחב בכבלים, בעיות צרכנות הנוגעות לאינטרנט כבלים , טכנולוגיה בכבלים ותקלות בכבלים. מה!!!! למה הם לא כאן ??? חשבתי שאתם מס' 1 .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה הפסקת חשמל אחריה המחשב לא מצליח להשיג כתובת IP מהראוטר (ע"י REPAIR).. ניסיתי להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר ניסיתי להוציא את הראוטר מהחשמל ולהחזיר ניסתי להחליף את הכבלים אם מנסים להיכנס לראוטר דרך FF לפעמים הוא מבקש שם משתמש\סיסמא אבל לא עושה יותר כלום למטה כתוב waiting for
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום ובהמלצת אנשים ארכוש LinkSys WRT54GL. אני צריך לחבר שני מחשבים מרוחקים. אני מבין שאחד מהם יוכל להתחבר חוטית לראוטר ואילו המחשב המרוחק יתחבר אלחוטית. לא מצאתי המלצה עדכנית על כרטיס רשת אלחוטי כאן. תוכלו לעזור? באתר שאני רוכש יש את הכרטיסים הבאים ואשמח להמלצה מכאן, או מאתר אחר אם זה קריטי: http://www.tronics.co.il/category.asp?catcode=24 אין הגבלת מחיר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חיבור מגדיל נוסף יעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! קורה גם בכרום וגם אקספלורר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הכותרת דיי ממצה את הבעייה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו מחדש ווינדוס אקספי. אחרי הפירמוט ווינדוס החליט שהרשת שלי לא לטעמו והוא מזהה ומתחבר בכייף לשכנים אבל לא מזהה את שלי. יש לציין כי אין בעיית קליטה כי ניידים שנמצאים ליד המחשב מזההים את הרשת שלי ומתחברים והמחשב לא זז אחרי הפירמוט למקום אחר. יש רעיונות? תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא ידוע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה אם לא תעבירו את האשכול ואל תנעלו תודה. אני מוריד עכשיו קובץ והמהירות נורא נמוכה זה נע מ60 ק"ב ומטה מהירות האינטרנט שלי היא2.5 ולפי האתר המהירות אמורה להיות הרבה יותר גדולה באתר בזק בינלאומי כתוב של2.5 מ"ג מהירות ההורדה היא 320 ק"ב. מה לעשות? האם זה קשור לאתר שאני מוריד ממנו megaploud?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הינני מעונין לחבר שתי מחשבים ניחים ואחד נייד כאשר את ניחים בחיבור חוטי והנייד על חוטי. הטווח הוא של דירה רגילה ללא ממדים רדיוס של בערך 15-20 מטר. הבנתי שאני צריך לקנות נתב על חוטי עם כניסות קוויות וכבלים לחיבור בין המחשבים הניחים . בקשתי היא מה אני צריך לדאוג שיכלול הנתב, תקנים ושאר הדברים. ואיזה כבלים צריך לקנות לשם כך מוצלב או לא וכוו. בנוסף אם אפשר לציין איזה דגם טוב ספציפי שאתם ממליצים. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר שישמש כAccess Point וישתף מדפסת. כלומר, צריך להיות לראוטר פורט USB ויכולת לשתף מדפסת ברשת. דגם המדפסת שאני צריך לשתף זה CM-1015 של HP. אני מעדיף לקנות ראוטר ולא שרת מדפסות או Access Point, בגלל שההבדל במחיר לא נראה לי גדול ואני כנראה אעשה שימוש גם בראוטר בזמן הקרוב. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים ניידים באחד מערכת הפעלה XP ובשני מערכת הפעלה VISTA התקנתי רשת אלחוטית המחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמת אני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדר אבל המחשב עם ה VISTA מתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר.. כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבור איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Dual Band עם 2.4G ו-5G ואין לי מושג האם להגדיר סיסמא זהה או שונה ב-2 הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים, הייתי מחבר את המודם של הוט, לראוטר (1043), והכל היה טוב ויפה עד שהראוטר החליט להשתגע ולסבול מניתוקים. ללא שום קשר, עברתי לבזק. וקיבלתי את המודם / ראוטר המשולב שלהם. ניצלתי את העובדה שהמוצר שלהם יכול לשמש גם כראוטר (עם תדר5GHZ), ולא רכשתי ראוטר חדש מאז. החיסרון היה - ויתור על הרשת הקווית שלי (תשתית של 1GB\S בכל הבית), הואיל והמוצר של בזק לא תומך במהירות הזו. הפיתרון היה לכבות את הWIFI ב1043, לנתק את האנטנות ולעשות בו שימוש כסוויצ' בלבד (שום בעיות יציבות מאז), ולגשר בין הראוטר לסוויצ'. הבעיות? היות והרשת הקווית לא "מתקשרת" עם הרשת האלחוטית כמו שצריך, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים, (דוגמת הגדרה ידנית למדפסת שמחוברת באלחוט לרשת הביתית, לא יציב ומשתגע מי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-