רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הי אני מחפש ברשת מידע מה זה DUAL NIC ולא ממש מוצא תשובות כל עזרה שתהיה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן סיסמאות אפשר לפרוץ תמיד, השאלה מה קורה אם אני מכניס כתובות MAC מורשות לגלישה . איך מישהו פורץ את זה? ואז בעצם עולה השאלה , אם אני מוותר לגמרי על הסיסמה ורק מרשה שימוש לכתובות MAC שיש לי בבית , זה פתרון פחות טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זאת אומרת הפיכת מודם לנתב? מה הוא יכול לעשות לאחר מיכן???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מגדיל טווח יש לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר או לעשות ממנו מגדיל טווח WIFI , אחרי שהגדרתי אותו בתור מגדיל טווח WIFI ניגשתי למחשב שנמצא ברשת הוצאתי ממנו את ה USB WIFI ושמתי את המגדיל טווח בכרטיס רשת במגדיל טווח הנורה הכרטיס רשת מהבהבת זה משמש כרגע כ WIFI לכל דבר נכון ? , מה ההבדל אם ה WIFI מחובר ב USB או בכרטיס רשת ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במכשיר שיקבל אות wifi , יגביר את האות וגם יוציא אותה באופן קווי. יש דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע אנחנו נמצאים ב מסלול 200mbs בהוט . הציוד שלהם לא טוב הרבה מאוד ניתוקים האמת בתקופה האחרונה אני חווה פחות ניתוקים . בגלל האמור לעיל אני מת להחליף את הנתב שלהם אבל אין לי מושג איך להגדיר את הנתב שלהם למודם בלבד . העניין הוא שאם מחברים אצלם סתם נתב זה מחרב את הרשת . אני אומר מניסיון הם הגיעו להחליף נתב אחרי שחיברתי נתב של tp link מי שיודע לעשות משהו בנידון אשמח אם יצור קשר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קליינט של טורנט UTORRENT ורציתי לדעת האם יש פורטים מסוימים שכדאי לפתוח כדי להגדיל את המהירויות ואם אני לא פותח פוריטם עד כמה זה יפריע לשימוש שלי
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מזמין את העיסקה המדוברת של הוט-הם יחליפו לי את המודם ב הוטבוקס שמשמש גם כראוטר. קראתי שההוטבוקס לא מתפקד טוב כראוטר האם עדיף להישאר עם ה TP LINK 841 שיש לי ? האם זה בכלל אפשרי? תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. להורים יש מחשב נייח עם חיבור אינטרנט של 15 מגה דרך מודם רגיל של בזק דגם AZTECH (לא יודעת האם זה רלוונטי לגבי ההמלצה שאני מבקשת, אבל חשוב לי שעם הראוטר שאקנה תהיה אפשרות להשתמש בו גם אם אי פעם בעתיד יעברו להוט). אני צריכה לקנות להם ראוטר שיהיה אפשר להתחבר עם סמרטפונים/טאבלטים. מבקשת המלצה/עזרה בבחירת הראוטר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לנו כמה מחשבים בבית, כולם עם ווינדוז XP, ורובם עם כרטיסי רשת אלחוטיים 802.11 a/b ואנחנו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר ASUS של בזק כל המחשבים נמצאים תחת הרשת WORKGROUP ב-wireless network connection הגדרתי בTCP/IP של כל מחשב IP סטטי שונה באופן הזה לדוגמא: ip address: 10.0.0.2 subnet mask: 255.0.0.0 default gateway: 10.0.0.138 preferred DNS server: 10.0.0.138 בכל מחשב שיתפתי את כונן C, ויש לנו 2 מדפסות בבית שמחוברות בUSB, וגם אותם שיתפתי יש בעיה קטנה שאולי לא קשורה, אבל במחשב הראשי שמחובר בכבל לראוטר, אין אפשרות לשנות את הIP, ואחרי שאני משנה את ההגדרות של ה-local area connection ונותן IP ייחודי, אני לוחץ על OK, וכשאני שוב נכנס להגדרות, ההגדרות חזרות למצב של obtain an IP…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?
-
שלום, אני מתגורר ביחידת דיור, ישנה יציאה של חיבור רשת בקיר, כאשר אני מחבר כבל ישיר למחשב אני מתחבר לאינטרנט בשניות. עכשיו קיימת בעיה מוזרה עם הסוויץ, אני יכול לשבת שעתיים לנתק לחבר כבלים ובסופו של דבר הוא מזהה את המחשב, כרגע אני יושב מתסוכל אחרי שחיברתי וניתקתי כבלים כמעט שעתיים וחצי! חשוב לציין שניסיתי שני סוויצים שונים והמחשב פשוט לא מזוהה עד ידם. מה יכולה להיות הסיבה? כמובן שהחיבור הוא הכי פשוט שיש, היציאה מהקיר לסוויץ ומהסוויץ למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-