עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Miri Israeli,

מנסה ללא הצלחה להתחבר דרך המחשב הנייj למגביר טווח של חברת tenda a301. המטרה הגברת הקליטה בין שתי קומות של בית פרטי. הראוטר בקומת הקרקע הוא של סלקום כשהתחברתי לטריפל שלהם. הווינדוס כותב שגיאה שרת DNS לא תקין. אשמח להכוונה מה הצעדים לפתרון

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by itay_izra,

שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, בשבוע הבא מת"ב מגיעים לחבר לי אינטרנט מהיר ורציתי לשאול לדעתכם לגבי בחירת ספק.... נראה לי שנטוויז'ן הם הכי רציניים בעסק אז רציתי לשמוע קצת תגובות מאנשים שמחוברים לאינטרנט כבלים שלהם (אם יש) או של אינטרנט זהב (אם יש) תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ross,

אני לא מצליח להתקין את VMware player 4 אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות להפעיל שירות מערכת (ניסיתי גם "הפעל כמנהל") נ.ב. זה לא קשור אבל אם אני כבר פותח נושא חדש, יש לי מערכת שרצה על virtual box כרטיס הרשת שלה מוגדר כ-NAT. כשאני מעביר קבצים בין המחשב הווירטואלי והמחשב הפיזי, הסניפר (wireshark) מראה ששום דבר לא עובר דרך כרטיס הרשת באף אחד מהמחשבים. דרך איפה עוברים הקבצים??? בנוסף הורדתי את תוכנת הצאט מהאתר (http://hwzone.co.il/guides/dotnetguide) אני יכול להתחבר רק מהמחשב הווירטואלי (Client) למחשב הפיזי (Host) (הפוך אני לא יודע מה ה-IP של המחשב הווירטואלי. (כלומר אני יודע מה ה-IP שלו אבל זה עובר דרך NAT ככה שאני לא יודע איך ניגשים אליו)) במחשב הווירטואלי אני רואה פקטות שנשלחות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Orenef11,

שלום, כבר חודש יש לי בעיה בקליטת הרשת הביתית. הראוטר והמודם נמצאים בחדרי. בחדר השני, שאמבטיה מפרידה בין חדרי לחדר הזה, אני מחבר את המחשב שם בעזרת USB אלחוטי. בערך 4 מטר (קו אווירי) מפריד בין הראוטר למחשב בחדר השני. אך, העוצמה שם היא על 2 מתוך 5. שאני מביא את המחשב הנייד לשם, העוצמה היא 4. הUSB הינו של 150Mbps. חשבתי לחבר עליו אנטנה יותר גדולה, זה יעזור? או שעדיף שאקנה כבר ראוטר יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by עמירחגי,

שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. שלום וברכה, יש למישהו המלצה על ראוטר שייתן לי טווח הכי טוב של קליטה בבית של 2 קומות, ובנוסף שיתמוך במהירות אלחוטית של לפחות 30 מגה. הנתב שהכי התרשמתי ממנו עד עכשיו היה ה1043 אבל לא ראיתי התייחסות לגבי טווח הקליטה שלו, לכן אני אשמח לשמוע מניסיון אם יש כזה לגבי טווח קליטה דו-קומתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BIR,

שלום וצהריים טובים לכולם . השבוע החלטתי לעבור לוינדוס החדש Windows VISTA הידוע. לאחר ההתקנה, התחלתי בהתקנת האינטרנט. * התקנתי דרייברים של המודם עם הדיסק דרך מנהל התקנים. *הורדתי חייגן מהכתובת 212.143.205.211 *עשיתי ריסט. לאחר הריסט למחשב.. אמור לקפוץ חלון התחברות של החיגן..ואכן קפץ.. אבל לא היה איפה לרשום סיסמא oO.. אז אמרתי נילך בדרך עקיפה..ועשיתי דרך האינטרנט אקספלורר. כלים-אפשרויות אינטרנט-התקשרויות-הגדרות. שמה רשמתי את השם משתמש והסיסמא. לאחר שאישרתי הכול. ניסיתי להתחבר..אבל ללא הצלחה. טוב החלטתי להתקשר לשרות התמיכה של נטויז'ן. ענה לי הנציג שירות וסיפרתי לו שהתקנתי את הוינדוס ובלה בלה.. והוא אמר לי אני מצטער אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות כי החברה לא ת…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם הנושא דובר, נא להפנות אותי לשרשור. חיפוש בפורום ובגוגל לא הראה תוצאות. קיבלתי הרגע טלפון מבזק בינ"ל שצריכים להעביר אותי לחייגן. אמרתי להם בפירוש שלא מקובל עלי ושברגע שיעשו את זה אנחנו נפרדים. הבחור אמר "המשך יום נעים" ולשאלתי מה הוא מתכוון לעשות אמר "אני צריך להעביר את כל הלקוחות לחייגן כי זה" ... שימו לב ... "עושה בעיות ללקוחות". אמרתי לו שאין לי שום בעיות ושלא יעשו שום דבר. שוב איחל לי המשך יום נעים ובזה הסתיים. מישהו קיבל שיחה דומה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shibby15,

אספתי פה את המחירים הכי זולים (חוץ מאקוונט) לכבלים 750 וADSL1.5 וזה יוצא ככה (אם קונים את המודם) כבלים: 119 לחברת הכבלים+30$ (145 ש"ח)לספק ADSL: 129 לבזק+35$ (180 ש"ח) לספק אז בשביל עוד 35 ש"ח בחודש אני בעצם יכול לקבל כפול מהירות????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Itzik 007,

אהלן, אני מעוניין לפרמט את המחשב של אחי שהוזנח משנת 2007. מדובר במחשב שמחובר לרשת הביתית בחיבור חוטי, לנתב שנותן רשת אלחוטית לשאר הבית. ההגיון שלי אומר שמכיוון שאין שום הגדרות אצלו, כנראה שאין שום דבר רציני שיש להגדיר שם - אני צודק? כל מה שנדרש זה רק לחבר את הכבל מהנתב חזרה למחשב? מה הפעולות שיש לעשות לאחר פירמוט? בוסף - איך משתפים אותו בחזרה ברשת? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by דורי123,

החלטתי לשדרג את האתר שלי, ופניתי לחברת גלקום שמתמחה בבניית אתרים סלולריים. הם הציעו לי שתי הצעות, אחת לאתר מותאם ואחת לאתר ייעודי לסלולר. אני מאוד מתלבט בנושא, כי אתר מיוחד, משמעו עוד טיפול והשקעה בקידום וכו'. האם אתר מותאם מספיק טוב מבחינת חווית הגולש? אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by roeesnir,

אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by oba3k,

עברתי השבוע ל8 מגה - ספקית בזק בין לאומי. בינתיים לא הצלחתי לעבור את ה230K גם כשאני מוריד 5 טורנטים עם המון סידרים מTL. ואני לא מצליח להעלות במעל 20, גם בטורנט שאני עושה רק סידינג. גם בלהעביר במסנג'ר. אני מפספס פה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. להפתעתי טכנאי ההוט הנחמד והבקיא אמר לי שהמהירות גלישה שלי באינטרנט הקווי נמוכה ב7.5 mb/s ׁ(כלומר 92.5) בגלל הראוטר שלי. עד היום לא שיארתי לעצמי שהראוטר יכול לפגוע לי באיכות ומהירות הגלישה הקווית. אז מה ההשפעה של הראוטר על מהירות ואיכות הגלישה בחיבור קווי?(משפיע על פינגים? איבוד פאקטים??) מעניין אותי לדעת מה אתם יודעים. והאם זה בכלל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by baruch_555,

יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן. יש לנו במשרד רשת עם ראוטר של בזק (רשת ביתית למעשה), ברשת 11 מחשבים. מאז שהגיע המחשב ה11 יש בעיות שיתוף, מחשב אחד תמיד לא רואה את האחרים וזה המחשב האחרון שהדלקנו באותו היום, מדי פעם בורחות הגדרות שיתוף, יש כמה מחשבים עם ווינדוס 7 וכמה עם XP איש מחשבים שביקר פה אמר שצריך כבר להתקין סרבר ולשנות את כל מבנה המחשוב במשרד, אבל זו השקעה גדולה מדי עבורנו. מפה ומשם ליקטתי שברי מידע כי אפשר להתקין שרת קבצים או NAS (שאינני יודע מה הוא) ע"מ שכל העובדים יעבדו בעצם על מחשב אחד מרכזי, אבל ייתכן ותהיינה בעיות כי גם ברשת כזו ניתן לשתף רק 10 מחשבים. אשמח אם תוכלו לייעץ לי, אם אפשר בשפה פשוטה (...), מה לעשות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים