רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אני חייב להגדיר לו גם את הפורטים של ה POP3 כדי שאוכל לקבל דואר? אם אני לא מגדיר את פורט 80 למשל כפתוח מייד לאחר השידרוג, אני למעשה לא יכול להתחבר לאתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בבעיה דומה או יכול לעזור? הראוטר פשוט מסרב להתחבר לשרת למרות שכתוב במפורש שהוא תומך ב-PPTP (או שהטעו אותי והם בכלל לא משתמשים בפרוטוקול הזה?) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של tp link מסוג tl-wr641g איך אני פותח פורטים לאימיול ובכלל לפתוח פורטים??? ובאיזה אימיול כדאי להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מובנה עשיתי ריסט למחשב ומאז האור של הכרטיס לא פועל והמחשב לא מזהה חיבור לאינטרנט
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קצת מורכבת, אז אני מתנצל מראש על ההסבר המסובך.. יש לי ראוטר של linksys WRT54GL ועד לא מזמן עבדתי עם תשתית כבלים וספק 012 והכל עבד מצויין. לאחרונה עברתי ל-014 בזק בינלאומי, בהתחלה הכל עבד טוב, אך לאחר שבועיים פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט... כלומר יש ping ל-google.com אבל לא מצליח להתחבר ב-IE. בשיחה עם המחלקה הטכנית אמרו לי שיש בעיה עם הראוטר הזה ושצריך להוריד את ה-MTU ל-1450... (היה על AUTO קודם). אכן לאחר שהורדתי את ה-MTU ל-1400 היה ניתן לגלוש אך פתאום משהו אחר הפסיק לעבוד.. אני מתחבר למחשב בעבודה דרך חיבור VPN, עם remote desktop. ולאחר שהקטנתי את ה-MTU יותר לא הצלחתי להתחבר למחשב בעבודה עם remote desktop. זה היה נראה כאילו מתחבר אך לא הייתי מקבל את המסך l…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כבר מעלה לשנה מחשב asus מדגם n76v (i7 3610qm + gt630m) בזמן האחרון כאשר המחשב מחובר לאינטרנט הוא מאט את מהירות הגלישה, שהמחשב כבוי / מנותק מהאינטרנט המהירות עולה למהירות הרגילה שאני אמור לקבל הבעיה מתרחשת כמה ימים אחרי פרמוט, מערכת ההפעלה היא windows 8.1 update 1 שהיה מותקן על המחשב windows 7 הבעיה לא הייתה קיימת בדקתי בtask manager ואין שום תהליך שתופס את האינטרנט יש תוכנה שיכולה לקרוא לוגים של בעיות כאלה? (אני פשוט לא מכיר אחת כזאת ואם צריך אעלה) איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם חיבור מגדיל נוסף יעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-