רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה עזרה בבחירת ראוטר לבית. אני מעוניין להחליף את הראוטר שיש ברשותי היום (TL-WR941ND ) כיוון שהוא התחיל לעשות קצת בעיות ולרכוש ראוטר חדש לבית, השימושים שלי הם בעיקר סלקום TV ואינטרנט במכשירים הסלולריים. הקופסה של הסלקום TV (קופסה אחת בבית) מחוברת ישירות עם כבל רשת לראוטר הקיים ויש ברשותי אינטרנט של הוט נט שמגיע כיום ל95 מגה. התקציב שלי הוא עד 280 שקלים. אני שוקל לרכוש את אחד מהראוטרים הבאים: TP-Link Archer C2 Ver:3.0 AC900 D-Link DIR-825 AC1200 TP-Link Archer C20 AC750 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כלומר, יש רשת אלחוטית במקום מסויים. אני רוצה להתחבר אליה(חוקית כמובן) דרך כרטיס רשת אלחוטי שלי. והמחשב השני שלי לא קולט את הרשת הרחוקה כי הוא רחוק מידי. האם אני יכול דרך הכרטיס שלי, גם לקלוט רשת אלחוטית רחוקה וגם לשתף את החיבור שלי עם המחשב השני הרחוק שלי? תודה לעונים. ראו תמונה מצורפת: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם ! שידרגתי את מהירות האינטרנט מ-10 ל-20 לאחר ששידרגתי נזכרו בבזק להגיד לי שאני צריך מודם VDSL , הם מציעים מודם משולב ראוטר בשיטת זיכוי חיוב. אני לא מעוניין להתחייב להם , רציתי לדעת האם מישהו יודע איזה מודם אני צריך והיכן ניתן לרכוש אותו תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, אתמול גלשתי לי להנאתי בפייסבוק, ופתאום כשאני לוחץ על קישור של פוסט מסויים - אני עובר לאתר של 012 (ספקית אינטרנט) שמודיע לי שיש לי חוב ועליי לשלם (מצ"ב צילום מסך). בדף שנפתח יש גם קישור לתשלום וממש הזנת פרטי אשראי. חשדתי בהתחלה בפישינג - אבל הדומיין שייך באמת ל - 012, ויש היסטוריה בגוגל על הכתובת הזאת. התקשרתי אליהם ובאמת אני חייב להם כסף שאותו אני אשלם (אני לא גנב - זה בגלל טעות של בזק שפיצו אותי על זה כבר). כששאלתי אותה על הדרך שהם מודיעים לי שיש לי חוב - היא טענה שככה הם עובדים. האם זה חוקי? מה עם עקרון של ניטרליות הרשת? מחר הם יתחילו לשלוח לי פרסומות או למכור את המידע שהם אוספים עלי למפרסמים... אם נקביל את זה לשירותי טלפון - הא…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לפרו ועכשיו אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן קרוב משפחתי קנה באמריקה ראוטר אלחוטי אחלה רק מה... שהחיבורי כניסות שלו (DATA אין והאאוטפוטים) הם של טיפוס כבל רשת... יש לו אינטרנט בכבלים ואין לי מושג איך אני מגדיר לו את החיבור למחשב שולחני אחד וללפטופ שלו. מבחינת הגדרות ומבחינת חומרה פיזית..??? HELP !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL אני מחובר דרך בזק בינלאומי יש לי בעיה של ניתוקים רנדומליים של ה PPP ואני צריך בשביל לחזור לגלוש לכבות את הנתב ולהדליקו מחדש הנתב הוא דיי נתב ג'נרי לפי דעתי דיברתי עם בזק אמרו לי שאין בעיה בקו והכול תקין מבחינתם יכול להיות שיש או בעיה בנתב או בעיה עם הספק ועם החוסר מזל שלי, בדיוק אתמול נגמרה לי האחריות על הנתב האם כדאי להשקיע כסף בROUTER אלחוטי חדש? ואם כן אז איזה? עוד מחשב אמור להיות בחדר סמוך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי עובר דירה ומחפש ראוטר אלחוטי לשימושים ביתיים פשוטים וטווח קליטה נמוך (אין צורך ביותר מ-10 מ'). התקציב הוא 100-200 ש"ח, עדיפות לחנות באזור ירושלים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה חברים רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כבל חשמל לראוטר הזה כי שלי נדפק והלכתי לכמה חנויות חשמל, ואמרו לי שזה כבל מיוחד מישהו יודע במקרה? תודה מראש וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי כאן הרבה אנשים שהתקנת HUB ברשת ביתית בלי ראוטר לא ישנה כלום לא יהיה יותר יציב לא יותתר מהיר לא כלום, ותתפלאו האינטרנט מהיר בטירוף! יציב ממש, בקיצור מעולה, אז רק לידע כללי למי שיש שיתוף אינטרנט דרך כרטיסי רשת, עם הויזארד של מיקרוסופט אז כדאי לכלם להתשמש ב-HUB! אלי.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני בדרך כלל לא טיפוס שמפרסם שאלות בפורומים, אני תמיד עושה מחקר לפני ומנסה להגיע לפיתרון בעצמי, אבל הפעם הנושא באמת סיבך אותי ואני פשוט לא מצליח. יש לנו בבית ראוטר של הוט (יש לנו חבילת טריפל), הראוטר הוא Ambit U10C019, חלק מהמחשבים בבית מתחברים אלחוטית עם קליטה טובה, עוד אחד מחובר ישירות עם כבל, ואני מחובר אלחוטית עם קליטה גרועה. עכשיו יש לנו עוד ראוטר של בזק (לא מחובר כרגע) של D-link 2650U, הבנתי שאפשר להגדיר אותו שיהיה שמגביר אות של הראוטר השני, וככה למקם אותו בין המחשב שלי לראוטר של הוט שתיהיה לי קליטה יותר טובה. לפי מה שקראתי עליו הוא תומך ב-WSP, פשוט כל המושגים כבר סיבכו אותי, אני לא יודע אם אני צריך להגדיר אותו כ-Repeater, כ-Access Point, לעשות Wireles…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום, עשיתי פינג לוואלה ויצא לי 15 16 ו35 זה נחשב תקין?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שידרגתי ל-15 מגה, בזק + בזק בינלאומי. כמה KB הורדה אמור להיות לי? והבנתי שיש הבדל בין KB ל-kb? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-