רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח ונייד ואני מעוניין ליצור מין כונן רשת בינהם. האם זה אפשרי? יש לי ראוטר ושניהם מחוברים לרשת. אם זה משנה משהו לנייח יש XP ולנייד 7 אני מצטער אם מידי פעם אשאל פה שאלות דביליות לחלוטין אני פשוט ממש חדש בתחום הזה של הרשת האלחוטית ושימושיה השונ ים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אני מוכר את המחשב שלי ויש לי כל מני יוזר וסיסמה ששמורים בדפדפן (למשל בGMAIL) איך מוחקים את הזכרונות האלו? תודה זה ממש דחוף אני מוכר את המחשב עוד שעה בערך
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אנחנו שיחקנו דיאבלו 2 ביחד ברשת כל עוד הוא היה בבית...כעת הוא נסע בחזרה ללימודים-לטכניון בחיפה.. רצינו לשחק, ו..פוף זה לא מתחבר..כנראה שחסומים פורטים או משהו...איכשהו אפשר לסדר את זה? או שזה הגבלה שאי אפשר לעבור?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפנות בוקר טוב חברים, אני צריך לקנות כרטיס רשת ,רוצה להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. נאמר לי שכל כרטיס סטנדרטי יעשה את העבודה,האם זה נכון? גם אם כן ,אני עדיין מעדיף לקנות כרטיס של חברה ידועה בשביל השקט הנפשי. מי נחשבים לטובים בנושא? נתקלתי בהרבה כרטיסים של חברת 3com,איך הם? יש לי מחשב ישן כך שאני צריך שהכרטיס יתאים לחריץ pci ומערכת הפעלה win98se. הסתכלתי על כרטיסי מסך כדי לראות במה מדובר וראיתי שבשמות הדגמים מופיע הרבה פעמים 10/100 או 10/100/1000 ,מה זה אומר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אממ, השאלה הפשוטה בעולם שאני עדיין לא יודע: מהי החברה הכי טובה כיום לקניית ראוטר?! אני רוצה לקנות ראוטר טוב במחיר של 200-300 ש"ח חוטי. וקיים חוט של ראוטר באורך 8 מטר, נכון?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון גיליתי כמה בעיות בהתחברות לתוכנות שעד לא מזמן עבדו לי. ניסיתי להתחבר ל- dc++ ושום האב לא מתחבר ניסיתי להתחבר גם למירק אותו דבר שום סרבר לא מתחבר ואין לי מושג למה כי לא התקנתי פיירוול או משהו שיכול להגביל את ההתחברות, ניסיתיי לעדכן גירסאות ועדיין שום דבר גם הקאזה לא מתחברת אבל זה כבר פחות חשוב לי. לעומת זאת החמור עובד בלי בעיה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כלומר הוא לא מחובר לכרטיס רשת... אני גולש באינטרנט בעזרת המתאם. זה רק אני או שחושב שזה לא יכול לעבוד... ד"א ניסתי להקים את הרשת אבל בדיקת הפינג למחשב שאליו מחובר הנתב עברה אבל הבדיקה למחשב עם המתאם לא עברה טוב... ד"א אני עובד עם המדריך הזה http://www.websamba.com/networksecurity/LAN/LAN_Router.htm יש לכם המלצה למדריך אחר אולי? או תשובה פשוט אם זה אפשרי או שאני סתם עובד על זה כבר כמה ימים... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי נתב של dlink. אני לא מצליח לעבוד עם ה emule דרכו. כאשר חיברתי את האינטרנט ישירות דרך המודם ולא דרך הנתב אני מצליח לעבוד. כמו כן, הבעייה היא לא של firewall כיוון שאפילו כשאני מוריד את ה firewall לגמרי אני לא מצליח להתחבר. הבעיה היא לא של Low id אלא פשוט ה emule לא מצליח להתחבר. קראתי שהרבה פעמים הבעיה היא שצריך להגדיר את הרשת כ static ip אבל כשניסיתי את זה, זה לא הצליח. יכול להיות שלא עשיתי משהו טוב בקונפיגורציה הזאת. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה כי אני כבר די מיואש. תודה רבה מראש לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ? אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ? יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר פרמוט של אחד המחשבים שלי, עדיין רואים את התיקיות המשותפות בשאר המחשבים למרות שהם כבר לא קיימות. ניסיתי למחוק את הקישור אלהם ברשת דרך my network places אבל התיקיות עדיין מוגדרות כמשותפות בקבוצה. אז האשלה היא בעצם- כיצד ניתן לבטל שיתוף לתיקייה כאשר היא אינה קיימת? ובכלל, האם יש דרך לבטל שיתוף לתיקייה מבלי להיכנס למאפיינים שלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-