רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי ADSL ! כשאני מתחבר לאינטרנט אז צצה הודעה ואומרת לי 650 Bps ואצלי חבילת 256 Bps איך אפשר לעשות שהמהירות תהיה 650 ולא 256 ???
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב שולחני ורגיל ושני לפטופים. שני הלפטוים מחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ויש לי כמובן ראוטר אלחוטי. אני רוצה לקנות מכשיר משולב (מדפת פקס סורק וכו') ואני לא יודע אם לקנות מכשיר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה או לא. אם אני מחבר מכשיר המשולב ללא כרטיס רשת אלחוטי מובנה למחשב השולחני, אעשה עליו שיתוף לכל המחשבים ברשת, אני אוכל להדפיס עם הלפטופים באופן אלחוטי מחדר אחר, כאילו קניתי מכשיר משולב עם כרטיס רשת מובנה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פינג גבוה במשחקי רשת אין איזה דרך לסדר את זה שיפעל יותר מהר ? יש לי אינטרנט 2.5 מגה ברשת ביתית לשתי מחשבים
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לראוטר לשני מחשבים בחיבור קווי וחיבור אחד למחשב נייד בחיבור אלחוטי דרך קיר אחד. תקציב: עד 200 ש"ח (אלא אם אין חיה כזאת.. ואז התקציב יגדל.) תודה מראש, רועי[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 13:09:27 שכחתי לציין שאני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן. אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום). לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד. השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה? שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד). אשמח לכל טיפ והארה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, קניתי מספר נתבי WR1043ND שאמרים לשמש לרשת (1 כנתב ראשי ועוד 5-6 כ-APs).., פתחתי אחד ועדיין ישלי את האפשרות להחזיר את השאר אם לא מתאימים.. אנא עזרו לי להחליט :'( יש לי 100Mb (הוט + הוטנט), HotBox (כמודם בלבד) ו-TP-1043 (כנתב) ללא חייגן. זה שעם חייגן, לא אשיג את ה-100Mb - אוקיי! עכשיו, במצב אצלי (ללא חייגן), מחשב אחד מחובר לנתב ואני משיג את ה-100Mb.. אבל.. 1. האם כאשר אחבר יותר ממחשב אחד (מתווספות "משימות" של ניתוב), הנתב יתקשה לספק את ה-100Mb (בסה"כ כמובן)? 2. האם חיבור של עוד נתב (1043) כ-AP ישנה ביכולת של לספק את ה-100Mb (בסה"כ כמובן)? 3. באלחוט, בשני מחשבים עם כרטיסי רשת שמתאימים ל- 300Mb+ (אחד WN951N והשני intel-5300), אני משיג כ-20Mb.. מה הבעיה? גם תשובות חלקיו…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
פעם זה תמיד פעל לבד כשהיה לי אנטרנט על קו טלפון עכשיו לי של HOT ויש שורטקאט כזה שדרכו אני תמיד לוחץ ואז נפתח חלון שבו מכניסים פרטים (שם משתמש וסיסמה..) ואז לוחצים על קונקט.. אפשר לשנות איפשהו תהגדרות האלה ככה שההתחברות תהיה אוטומטית עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נתב וכ.רשת אלחוטיים בסביבות 750 ש"ח. מחשב אחד מיועד להתחבר בצורה חוטית והמחשב השני בצורה אלחוטית. אני משתמש באימיול לכן אני זקוק לנתב אמין שלא יקרוס תחת עומס. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
תקן ה-G.Hn מאפשר העברת נתונים בקצב של עד 1Gbps על כל שלושת סוגי הכבלים הקיימים היום בבתים – חשמל, טלפון וקואקס, ומאפשר פעולה משולבת שלהם. מדריך זה סוקר את פתרונות הכבילה האלטרנטיביים - HPNA, HomePlug ו-MOCA ובוחן את מהותו של התקן החדש שעתיד להחליף את כולם. http://www.netcheif.com/Articles/Ghn/Ghn.htm
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי חיבור לאינטרנט של בזק בינלאומי 1.5Mb, כאשר אני מתחבר דרך רשת ביתי עם dhcp (כוללת 2 מחשבים). על המחשב שלי יש windows vista. למרות פינגים נמוכים יחסית (בערך 16ms לוואלה) אני מוריד ממש לאט בתוכנות שיתוף. הראוטר שלי הוא של ECI B-focus 270 (קינפגתי את המודם כראוטר). אני סבור כי לא מדובר בבעיה בפיירוול מכיוון שהפיירוול של ה windows מכובה, כמו גם הפיירוול של הראוטר, ואני משתמש בפיירוול של קומודו. הגדרתי ש utorrent לא תוגבל ברשת. אני סבור גם כי לא מדובר בבעיה שצצה במערכת ההפעלה, כי גם לאחר הפירמטתי שלשום את המחשב, והתקנתי windows vista מחדש, המהירות נשארת איטית. הוספת הערה: מה שמוזר לי הוא שאם אני עושה בדיקה ב utorrent אם הפורט פתוח, ואני משתמש בפורט שפתוח בפיירוול ברא…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קראתי המלצות על ה-TP-Link 951 או ה-Edimax 7728 אך מכיוון שהנתב שלי הוא WRT54GL, איני רואה צורך במתאם אלחוטי בתקן N (שלא נדבר על כך שהטווח בין המחשב הראשי למשני הוא 5 מטרים בקו כמעט ישר). ראיתי כמה מתאמים אלחוטיים זולים במיוחד ואני תוהה האם כדאי לרכוש אחד מהם או להשקיע קצת יותר: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4739 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1231 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4112
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם ממיר HD משתמש ביותר רוחב פס על חשבון האינטרנט? או שאין לזה השפעה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אם יש היום אפשרות להתחבר לאינטרנט עם מס' חיבורים במקביל? למשל במחשב שבו יש כרטיס רשת אלחוטית וקווית (ואולי אפילו למספר רשתות אלחוטיות במקביל)?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי טלפון אלחוטי ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו למחשב ככה שאני אוכל לדבר בטלפון האלחוטי הרגיל דרך סקייפי. המטרה שלי היא להפעיל את התוכנה סקייפי במחשב ואז לקחת את הטלפון האלחוטי ולדבר דרכו בכל הבית. אני חשבתי על 2 כיוונים אפשריים לחבר את המעמד של הטלפון האלחוטי למחשב: * דרך החיבורים של האוזניה והמיקרופון * דרך חיבור של מודם (יש לי מודם במחשב ועושה רושם שכבל טלפון רגיל נכנס לשם). יש למישהו רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע ADSL 750 ואני גולש דרך בזק בנלאומי... כשאני משחק במשחקי רשת הפינגים שלי הם מאד גבוהים ( 500+). לפי דעתי פתרון הבעיה הוא להחליף ספק או שבעצם יש לי בעיה במודם.. יכול להיות שאני טועה. הבעיה היא שאם צריך להחליף ספק לאיזה ספק להחליף ולמה .. תודה מראש ! ;D :AR15:
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי ראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל באמת מעולה אחלה קליטה איכותי והכל אבל יש לי בעיה שהוא מתנתק לפעמים עכשיו בכל המחשבים הוא לא מראה שהוא מתנתק גם בראוטר לא הכל נראה מחובר ושהכל עובד טוב כשנכנסתי לכתובת של הראוטר בStatus ראיתי שLogin Status הוא על דיסקונקט עכשיו שלוחצים קונקט זה לא מתחבר קיצר צריך להוציא ולחבר מחדש את הכבל חשמל של הלינקסיס ואז זה על קונקטד השאלה שלי היא למה הוא מתנתק מתי שבא לו ולא מודיע על כך? וגם איפה הבעיה תכלס בראוטר או במודם? ומה אפשר לעשות? כי באמת אני נורא מרוצה ממנו... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפנים התחברתי לאינטרנט (כבלים) עם שני מחשבים ברשת (WINDOWS XP) . לעת הזאת הוספתי מחשב שלישי ואף אותו חיברתי לאינטרנט באמצעות נתב (EDIMAX) . האינטרנט עובד כהלכה בשלושת המחשבים , אולם הרשת נעלמה (גם בין שני המחשבים הראשונים) . כל נסיונותי להגדיר את הרשת מחדש עלו בתוהו. מישהו יוכל לאמר לי מה עשיתי שלא כהלכה ? עמית
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף התחברתי לאינטרנט המהיר ויש לי כמה שאלות. *קיבלתי מודם Samsung שמתחבר לכרטיס הרשת ויש לי כרטיס רשת מובנה על nForce2. עכשיו ברגע שהמחשב עולה, המחשב "חושב" שהוא מחובר לאינטרנט, כלומר הICQ אוטומטי עולה. אבל הוא לא באמת מחובר, למה זה ? מה מציין ה 10/100 Mbps ? האם החוט שמתחבר למודם הוא חוט כמו של קו טלפון רגיל (הם נתנו לי חוט קצר) ? המ.. אני זוכר שהיה לי עוד כמה שאלות אבל הם לא עולים לי עכשיו.. בכל מקרה תודה רבה לכם
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מתאם רשת אלחוטי מדגם: ACCEL - POZ WIFI V1.1 הוא עבד עד עכשיו כמו שצריך, על מחשב עם ווינדוס 7, אך פתאום הוא לא מצליח להתחבר לאף רשת. לא זכורים לי שום שינויים שנעשו. חיברתי אותו למחשב אחר, עם ווינדוס XP, ושם הוא כן הצליח להתחבר. עכשיו ניסיתי שוב, והוא התחבר לכמה שניות והתנתק. מה זה יכול להיות? בעייה בדרייבר? אין לי את הדיסק שלו ובאינטרנט לא הצלחתי למצוא, אז נאלצתי לסמוך על מה שהווינדוס מתקין כשמחברים את המתאם. עוד רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-