רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,בקרוב אני מפרמט את המחשב הנייח windows xp sp3 ומתקין Win 7 . במחשב הנייח יש הרבה קבצים שאני לא מעוניין לאבד(כמו סרטים,משחקים וכו'),ולכן ברצוני להעביר אותם למחשב הנייד.במחשב הנייד יש Win7. כרגע אני משתמש ברשת אלחוטית עם מודם D-link N 2760 u. השאלה היא איך אני מעביר קבצים מהמחשב הנייח (xp sp3) אל הנייד (win7) ? תודה מראש אם יש דרך להעביר מידע דרך כבל מיוחד ולא לפי רשת אלחוטית(מה שיהיה בטח יותר יעיל ואמין) אז אשמח לקבל מידע דיברתי עם התמיכה 166,שם הגענו למצב ששני המחשבים על WORKGROUP ,יש פינג בין שני המחשבים. כל האפשרויות שיתוף בWIN7 פועלות וגם ב XP SP3,אבל בכל מקרה כשאני עושה \\IP of cumputer זה לא מוצא כלום.. לתמיכה לא היה פיתרון,לכם יש ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים! אני צריך את עזרתכם. בעבודה אני צריך ללחוץ כבל רשת שיתאים לחיבור לקורונת שקע בקיר. את הקורונה קיבלתי עם 2 קומות ללא מספור עליה וכך אני לא ממש יודע איזה צבע אמור להיות איפה. צירפתי את הסדר של של הלחיצה הרגילה שאני עושה בדר"כ ודוגמא לקורונה שיש לי. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שעובדים על win 7 ומחוברים ברשת ביתית. כשאני רוצה להעביר קובץ, אחרי ששיתפתי אותו ומתן הרשאות המעבר הוא מאוד איטי.. מהאינטרנט זה יותר מהיר. הקבצים עוברים ב- 30-40 kb לשנייה... יש דרך לזרז את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר בין 2 סניפים במרחק אוירי של 150 מקסימום 200 מטר. ישנו קו אוירי ישיר ללא מכשולים. חשבתי לקחת ראוטר טוב ואמין ולעבוד איתו כ AP-BRIDGE. אין צורך בשום שירותי ראוטינג, אלא להיפך. רק לחבר בין הרשת מרכזית לרשת המשנה המרוחקת, ושהרשת המשנה תקבל את כל שירותי הרשת של המרכזית ע"י חיבור זה. (ברשת המרכזית ישנם שרותי DNS, DHCP וכו'.) אני צריך המלצה לזוג ראוטרים/APs בתקן N. תקציב עד 1000 ש"ח לאחד. ניתן לחרוג מעט, ואפילו לשמוע המלצות על דברים יקרים יותר. בנוסף מספר שאלות. המכשירים ישבו בתוך חדרים ממוזגים, ורק האנטנה תצא מקסימום 2-3 מטר אל מחוץ לקיר. האם ישנה בעיה בלהאריך כך אנטנה ? האם אני אמור להאריך את כל 3 האנטנות של הראוטרים ? האם יש צורך באנטנות מיוחדות/כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שידרגתי אתמול ל12 מגה ואחרי כמה בדיקות מהירות המקסימום שקיבלתי היה 700KB/S. ניתקתי היום את הראוטר וחיברתי את המודם ישירות למחשב, באמת יש 12 מגה. ניסיתי לעשות עדכון firmware אבל זה לא עזר, זה אפילו האט יותר את הגלישה. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות ראוטר חשד?
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם כבר נמצא פתרון לבעיה בארץ הקיימת בחיבור L2TP? אני מחובר ב 16 מגה כעת בחיבור PPTP בשל המצב..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נמצא במחשב של המסעדה שלי, ניסיתי לקרוא מיילים (כרום) והופ, שגיאת חיבור לא ידועה (בדפדפן). לעמוד הראשי של הפייסבוק הוא מתחבר אבל כאשר מזינים אימייל וסיסמא, שוב חוזרת אותה השגיאה. השגיאה היא: ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ______אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות. ניסיתי להתקין תכנה כלשהי שדורשת חיבור לשרת שלה כדי להוריד קבצים ויש תקלת חיבור. גם האנטיוירוס לא מצליח לעדכן. יש לציין שאתרים רגילים עובדים כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי: הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראש לפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש: Linksys WRT54GL ואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC... יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי את ה xtreamer PRO הכל טוב ויפה עד שמגיעים לחיבור הרשת האלחוטית. שאני מעביר מהמחשב שלי לXT הוא ממש איטי, היום הגעתי לשיא של 2MBPS שזה בערך 6 שעות להעברה של סרט BLURAY אבל לפחות אם זה היה מעביר! אחרי כ 10-15 שניות כבר אין חיבור ובטלויזיה שאליה מחובר ה XT אני מקבל No Signal ז"א הוא מאבד גם סיגנל של הוידאו! יש לי נתב אלחוטי Edimax BR-6574N, עקבתי אחר ההוראות שבמדריך והוא מתחבר (אני יכול לגלוש דרך ה XT לyoutube ושטויות כאלו, אבל גם אז... יותר מדי צפייה ויש קטיעות). האם זו בעיה נפוצה? איך אני פותר את זה?
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, חושב להזמין מאיביי את הכרטיס הבא - TP-Link 300, האם יש כרטיס מומלץ יותר פנימי אכותי ומהיר בתקציב גבוה? http://cgi.ebay.com/TP-LINK-300-Mbps-Wireless-N-PCI-Adapter-MIMO-TL-WN951N-/160478069850?pt=COMP_EN_Routers&hash=item255d3d045a תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות רכשתי נטסטיק של פלאפון מסוג סיירה 308,בתיאוריה הוא אמור לספק מהירות של עז 15 הורדה ו 5 העלאה... לא מצפה לקבל את המהירות האופטימלית אבל בפועל אני מקבל שליש מזה באופן די קבוע..שיחות עם המוקד והגדרת חייגן מחדש וכו לא עזרו מישהו יצא לו להתנסות בזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האישה בחול ולצערנו לא מצליחה להתחבר לאינטרנט - המחשב מציג כל הזמן "מיייבא כתובת רשת". עברתי על הנושא בפורום ,אך אשמח לפיתרון קל שאפשר להסביר לאישה בטלפון איך לפתור את הבעיה (היא לא מבינה גדולה במחשבים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני כבר משתמש המון המון זמן באתר הזה כדי לבדוק מהירויות לארץ ולחו"ל, כשהאינטרנט עבד בסדר, הוא הראה שהאינטרנט עובד בסדר, כשהיה איטי הראה איטיות, עד כאן נשמע אמין למדי... יום אחד, קיבלתי איטיות מטורפת לחו"ל, לארץ היה בסדר אבל לחו"ל היה זבל של מהירות. הלכתי עם האינפורמציה לבזק בינלאומי ופתאום האתר הזה לא אמין ואני לא יכול לסמוך על מה שהוא אומר. הקטע הוא שאמרתי להם שהמהירויות לארץ בסדר, אז הם נתנו לי בדיקת מהירות משלהם (שברור שהיא לשרתים בארץ) אני אומר להם שזה בסדר, אבל לא לארץ יש לי בעיות, אז הם אמרו לי שהאתר speedtest.net לא אמין ושאין בעיה עם האינטרנט... בסוף הם סוף סוף האמינו לי שיש בעיה כשהראיתי להם 3 הורדות רנדומאליות מ- 3 אתרים אמריקאים שונים שכולן הורידו במהירות מבחיל…
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי יציאה של כבל רשת, בקומה התחתונה, המחובר לנתב בקומה העליונה. כלומר הנתב בקומה העליונה מבצע את התקשורת עם הספק. כעת אני רוצה ליצור רשת אלחוטית נפרדת בקומה התחתונה, כלומר אני מחבר את הכבל היוצא מהנתב בקומה העליונה לנתב אחר. איך אני יכול להשתמש בנתב ללא הגדרת החייגן, למעשה כמפצל וכמו כן הגדרת רשת אלחוטית נפרדת? הנתב (קומה תחתונה) הוא TP-Link TL-WR340G. תודה.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר בתשתית לבזק והספקית שלי בזק בינלאומי. יש לי תקלה חמורה, עם הפינג. לפני כחודש גלשתי עם 2.5MB והחלטתי לשדרג ל-8MB. בדיוק אחרי השידרוג החלה התקלה. עשיתי בדיקות הורדה, העלאה ופינג עם האתר www.speedtest.net אם אתם מכירים, התוצאות היו קשות למראה. בוא נתחיל מאי שביעות ממהירות ההורדה שהייתה מגיעה לסביבות ה-6MB, העלאה בסדר, אבל הכי מוזר זה לקבל פינג של 520ms בשרת שנמצא בתל-אביב! אחרי הבדיקה הנ"ל, החלטתי להתקשר לספקית ולנסות לפתור את התקלה; לאחר הבדיקות שלהן המסקנה שלהם שהתקלה נובעת מהתשתית. התקשרתי לתשתית, שוב בדיקות, גם אצלם הבדיקות מראות תקינות הקו. התעקשתי שישלחו טכנאי לבדוק, שבוע לאחר מכן הגיע הטכנאי (לא הייתי באותו זמן בבית) הטכנאי עשה בדיקות פינג דרך CMD ו…
-
- 92 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות - אני בטוח ב99 אחוז שזה בגללם - מאז שהיה לי איתם כמה שיחות טלפון לגבי עיניין שעדיין לא טופל כי מצידם הם מלאכים והם צודקים - והלקוח תמיד אינו צודק. הבעיה שאני לא יכול להתקשר אליהם ולהגיד להם "שלום אתם יכולים בבקשה להפסיק לחסום לי את torrentleech? "? אני גם מרגיש שהגרסה החדשה של utorrent 2.04 קצת איטית אבל זה לא נראה לי קשור , במקום להוריד במהירות 800+ אני בקושי עובר את ה200, או אפילו את ה 100 . אין צורך להסביר איך המהירות של TL , כי מי שמכיר יודדע שמה שיורד משם זה 100% מהירות! העניין הזה שבוע+ בערך , וזה משגע אותי ! עכשיו זה מגיע לי למהירות 100. אפילו פחתחי פורטים ב router לראות אולי זה יעזור ( בלי קשר לפורטים זה תמיד היה מוריד טוב ) . אז כנראה שאני לא…
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מספיק כרטיס רשת אלחוטי (ניקח לדוגמא את TP-LINK 321G) כדי לאפשר גלישה אלחוטית בבית, או שדרוש נתב לעבודה הזו?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-