עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eliXir,

Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by g_s,

כשאני מנסה להכנס למחשב משותף ברשת הוא מבקש סיסמא, וככה זה אם אני מנסה להכנס גם עם המחשב השני לשלי.... חיפשתי שעות איפה מבטלים את הסיסמא אבל לא מצאתי... מישהו יכול לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by My_Name,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחברת בין 3 מחשבים. השגתי ראוטר חדש של Linksys שאמור לשמש גם כראוטר וגם כ-AP. אם אני רוצה שהוא ישמש ב-AP של הרשת האלחוטית שלי, איך אני עושה את זה ? (הראוטר הוא WRT54GL v1.1 של Linksys)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי מחשב נייד שמחובר לאנטרנט דרך ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לארח משחק כלומר להיות HOST כי אני לא יודע איזה I.P אני צריך להביא לזה שרוצה להתחבר אליי.? האם הראוטר חוסם גישה?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  5. מה אני צריך בשביל לגלוש עם מחשב נייד מכל מקום באינטרנט..? אם אפשר להרחיב את ההסבר..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ohadbx,

דגם הנתב הוא SH-9008P (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מועיל). אין לי מושג בקשר לסיסמאות, כתובות או דברים אחרים. (בחוברת שלו לא מצויינת הכתובת) מערכת הפעלה XP. ועוד שאלה- אם תוכנת הורדה מוסיימת פועלת בטווח פורטים מסויים אז צריך לפתוח כל פורט בנפרד? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  7. בימים האחרונים אני מקבל lowid באימיול. לא הצלחתי לפתור את זה הקדמיליה לא מצליחה להתחבר היא מתחברת אבל מאחורי חומת אש. אני רוצה לציין שאף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  8. בזמן האחרון, המחשבים שלי לא מצליחים לסנכרן את השעון, אני מקבל הודעה: an error occurred while windows was synchronizing with time.windows.com ניסיתי גם סרברים אחרים ויש אותה הודעה (בשני מחשבים שמריצים ויסטה ו 7 ) הכל עבד תקין עד לפני כמה ימים ולא שיניתי כלום שנראה קשור במחשב או בנתב. ניסיתי לעשות PORT FORWARD בנתב לפורט 123 ואז הסנכרון עבד, אבל הפורט לא היה פתוח עד היום וגם אני יכול להפנות את הפורט הזה רק למחשב אחד. תוכנה אחרת (NETTIME) עבדה ללא בעייה. הנתב הוא TP LINK 841 רעיונות איך לפתור את הבעייה? תודה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by vlasha83,

שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לקבל יעוץ להקמת רשת ביתית בין 2-3 מחשבים ברצוני לחבר ושיכלו לגלוש בלי הגבלות כל שהן גם הורדות וגם בזמן שפועלים בו זמנית יחד באינטרנט ושכל אחד יכול להיתחבר באופן עצמאי מתי שהוא רוצה אני מעדיף לקנות משהו לצורת חיבור חוטי זה יבוצע וגם שיהיה אפשרות אלחוט אם כך מה צריך ? ואיזה סוג מומלץ ? והאם זה מבטל את המודם שיש לי עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by dodhaloy,

בוקר טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד... מאתמול הוא לא מתחבר לאינטרנט, יש חיבור ותעבורת נתונים והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני נכנס לאינטרנט מופיע לי מסך של דף אינטרנט לא זמין על כל האתרים, כלומר הוא בכלל לא קורא את זה שיש חיבור.. מה עושים עם זה, ממה זה התחיל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by badmama,

בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by idan1836,

בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  14. שלום לכולם! אני כרגע גולש על מהירות של 30MB עם הראוטר של אדימקס 6524N http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 יחד עם אקסס פוינט של אדימקס: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6058 אבל קראתי לאחרונה שהנתב הזה מאוד מקרטע במהירויות גבוהות ובאופן כללי אני מצליח להגיע עם חיבור של מחשב אלחוטי (בקליטה מרבית) רק ל- 8mb מהירות גלישה..האם החלפת הראוטר לאחד כמו זה של D-LINK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9014 אמור לעשות שינוי משמעותי ביכולות הגלישה האלחוטיות? (בדגש גם על WIFI שאני משתמש בו עם הסוני3, והמהירות גלישה שם היא בערך 6mb בלבד.. עלוב מאוד..)תודה רבה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by The-Devil,

אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by kentaro,

שלום לכולם,אין צורך להכביר במילים,אני מעוניין לעבור ספקית אינטרנט ואני כרגע עם התשתית של HOT תודה וערב טוב.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by hensh9,

ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים שנפח את נשמתו. אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT בכוונתי לעבור לקו 20-12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי לא כל נתב N שקיים בשוק יוכל להעביר מהירות גבוהה עם חייגן לכבלים אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים (L2TP) זכור לי שבזמנו המלצתם על TP-Link 1043 ועל D-Link DIR 655. האם יש כיום נתב מומלץ יותר מהם או שהם עדיין המומלצים שלכם? תודה מראש *עריכה* לאחר כתיבת ההודעה הראשונית-פניתי לחברת "בנדא"(ייבואנית ונותנת השירות של נתבי TP-LINK) כדי לוודא מתן תמיכה לחיבור ראשוני ע"י איש טכני מטעמם. בשיחה עם טכנאי-הוא הזהיר אותי מראש לא לרכוש(!) נתב של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Amos,

אני מתכוון להקים רשת ביתית בין לאפטופ (win98) לדסקטופ (win xp pro). פוטנציאל גידול לעוד שני מחשבים. יש לי ראוטר של חב' "בלקין" - Four port cable/dsl Gateway router. מודם ADSL HOME של אלקטל. שאלות: 1. יש לי כבל שכתוב עליו: AMP netconnect cat5e cable E138034 1300 24AWG ועוד כל מיני אותיות... האם זה כבל בתקן הנדרש? 2. האם צריכה להיות בעיה כלשהי/התנגשות בחיבור בין הראוטר למודם ADSL? חבר שניסה להתקין רשת דומה נתקל בבעיות, זנח בסוף את הראוטר והשתמש במודם של אלקטל בתור ראוטר. 3. UDICOL כתב באחד הת'רדים ש"כדאי להשתמש בשקעים בולטים לקיר כך שאפשר לבצע חציצה בין הכבל של הקיר לבין המחשב". איפה ניתן למצוא שקעים כאלה? אני טוחן את הפורום כבר יומיים. מתכוון להעזר בלינק שלמטה ובמקורות נוס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי אני מתלבט בין שני ראוטרים של אדימקס הדגמים הם 6524N 6504N אני לי מושג מה ההבדלים, לפחות כאלה ששווים 45 ש"ח ב אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by L1ron,

שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  22. שלום אולצתי בזמנו כדי לשדרג מהירות לקחת את הנתב/מודם netgear vvg2000 . ידעתי שהוא לא משהו אבל המהירות הייתה חשובה לי.ההתחייבות בגלל חיוב זיכוי הפריעה לי מאוד אבל בסוף נשברתי. כעת הבנתי שבזק נותנים דגם מנוון (מודם בלבד) בהשאלה ללא חיוב זיכוי. האם יש לי דרך ללכת אחורה ולקחת מודם בלבד? לבטל את החיוב זיכוי? שאלה נוספת היא - אני רוצה להגדיר את הנתב שיש לי כמודם בלבד (bridge) - האם יש מדריך לזה? תודה!!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Hydr0,

מה קורה ? שמעו אין לי מושג אם זה חוקי או לא אבל אם זה לא תנעלו. אני פשוט נואש ! אני לא יכול להוריד כלום באימיול קאזזה וכו'. שום דבר ! בגלל הרשת המזדיינת הזאת! יש לי ראווטר של EDIMAX שמחבר 2 מחשבים, אני לא יודע מה האיפי כדי להגיע לממשק הזה שלהם כדי לפתוח פורטים ואני גם לא יודע איך פותחים!!! נמאס לי שאני לא יכול להוריד שם קובץ ואם כבר זה מתחבר ומוריד אני על LOW ID וזה מוריד לי מקסימום על 3 KB ככה שמשחק לוקח לוהירד 99:99:99 ככה מופיע בביטורנט ובאימיול לוקח איזה 859 שעות :\ אין לי שום FIREWALL מותקן על המחשב, יש לי אנטי וירוס של פנדה 2005 שמזמן לא עידכנתי אותו בגלל שאין לי שם משתמש וסיסמה ויש לי גם AVG. ה- FIREWALL מכובה בפנדה, וגם בווינדוס XP הוא על כבוי. הגיוני מאו…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by eyarit,

בביתי ראוטר אלחוטי edimax עם 2 אנטנות. בקומת המרתף אין קליטה ולפעמים קליטה מינימלית בזיהוי הרשת הביתית. קניתי מתאם רשת אלחוטי edimax ew-7811nu ועדיין הוא לא מקבל תשדורת בקומת הביניים הרשת מעולה. על איזה מתאם אלחוטי או דרך אחרת להתמודד עם הבעיה של רשת אלחוטית בקומת מרתף/ממ"ד? לא מתאים כבל רשת. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.