עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7 הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדר הכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AES וזה לא מתחבר לי בראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467 במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה? עוד רעיונות? נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזה תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by gillk1,

אהלן כפי שנאמר בכותרת, יש לי 3 שאלות בנוגע לרשת אינטרנט ביתית. 1. יש לי כרגע נתב שמספק רשת למחשב שלי באופן קווי, וללפטופ של אבא שלי באופן אלחוטי. אנחנו רוצים שגם למחשב של אימא (נייח) תהיה רשת... מה עדיף לקנות? כרטיס רשת אלחוטי פנימי? או התקן USB כזה עם אנטנה, חיצוני? 2. האם כמות המשתמשים ברשת משפיעה על המהירות? נגיד אני רוצה לשחק משחק רשת... אם אני מקבל את הרשת מהנתב באופן קווי, אבל אבא שלי כרגע מחובר, זה אמור להשפיע על המהירות שלי? 3. איך אני יכול לשנות סיסמה לאינטרנט בבית? שכחתי את הסיסמה...

3. Started by elyaz,

אהלן סליחה על הבורות - אבל יש נתב שיכול לעבוד בו זמנית בחיבור קווי ובחיבור אלחוטי? אם כן אפשר בבקשה המלצה על אחד כזה? לקו אינטרנט של בזק, ספק של בזק בינלאומי במהירות 2.5MB תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by itaysk,

היי, יש לי ראוטר שמשמש כמודם לאינטרנט ולו 4 יציאות. הוא גם מחלק כתובות IP לכל המחשבים שמתחברים אליו (DHCP) אני רוצה להוסף פורטים, ואני יודע בגדול שניתן לחבר סוויטצ' לאחת היציאות. האם יש דרישות מיוחדות ואחד מהסוויטצ'ים שבתהליך כדי שזה יעבוד? האם צריך כבר רגיל או מוצלב? האם יש הבדל בהקשר הזה בין hub ל switch? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by נירן,

שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by uokie,

במצב שבו יש שני תוכנות הורדה, האם אפשר להקצות להן אותו פורט כאשר הן עובדות רק אחת והשניה כבויה? ובמצב ששניהם עובדות ביחד אפשר להקצות אותו פורט? ואגב מה ההבדל בין פורט UDP ול- TCP? והאם יש פורטים "מיוחדים" שמועדפים לתוכנות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by soundf,

שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  8. אהלן חבר'ה. קודם כל אפרט על הציוד שברשותיו: ראוטר: TP-Link WR-1043ND (גירסת קושחה אחרונה). כרטיס רשת אלחוטי: TP-Link WN-851N (דרייברים הותקנו אוטומטית ע"י הווינדוס). בשני המחשבים Windows 7 Ultimate - בחדש 64bit ובישן 32bit המחשב החדש (ראו מפרט בצד) - מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת. המחשב הישן - הותקן בו הכרטיס האלחוטי. 1. כרגע יש לי מחשב שמחובר ישירות לראוטר+מחשב נוסף עם כרטיס רשת אלחוטי ושיתפתי בשניהם מספר כוננים, כך שיהיו נגישים בשני המחשבים. אני רוצה להוסיף לרשת מחשב שלישי, כך שיקבל גישה לאינטרנט מהראוטר אך לא תהיה לו גישה לקבצים המשותפים בין השניים מהי הדרך הפשוטה ביותר לעשות זאת? הגדרתי קבוצה ביתית עם סיסמה והפעלתי שיתוף מוגן באמצעות סיסמה בפועל, הווינדוס ביקש ממני פעם…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by leibeyal,

מחשב נייד WINDOWS 7 מחובר בwirelss מחשב נייח WINDOWS XP מחובר קווי לראוטר EDIMAX BR-6424n רשת אלחוטית - פועלת (יש אינטרנט) איך אני עושה בין 2 המחשבים שיתוף קבצים ומדפסות/רשת ביתית/רשת ביתית אלחוטית . .לא יודע איך זה נקרא (הכוונה שאני אוכל להכנס ממחשב אחד לתוכן של המחשב השני ולהעתיק קבצים וכו..) תודה!

10. אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. אני זוכר ששאלו את השאלה הזו איפשהו אבל לא זוכר אם ענו עליה השאלה היא האם מחשב שאינו מחובר לאנטרנט מוגן ב100% מכל פריצה שהיא? או שיש אפשרות לפרוץ למחשב שאינו מחובר לאנטרנט באפשרות רשתות אלחוטיות או כל מיני כלים אחרים?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  13. יש לי רשת ביתית עם כמה מחשבים בין שני מחשבים אני מפעיל שיתוף קבצים באחד מותקן WIN7 ובאחד מותקן VISTA דרך המחשב שמותקן בו ויסטה אני יכול לגשת לכל הקבצים שבWIN7 דרך המחשב שמותקן בו WIN7 אני אפילו לא יכול לראות את הקבצים שבמחשב שבו יש ויסטה אני רואה אותו ברשת, אבל מקבל הודעה שאין לי גישה אליו מן הסתם הבעיה היא באחת ההגדרות אבטחה בויסטה מישהו יודע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by leibeyal,

מספיק לשימוש ביתי של 2 מחשבים? אחד נייח קווי והשני נייד WIRELESS?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש ברשותי כרטיס רשת הנקרא: ( 54mbps (TL-WN321G,אני רוצה לקלוט עוד יותר רשתות ואני עם הכבל מאריך ה-usb שלי הוא רק מטר אחד. השאלה שלי היא אם אני יקנה כבל מאריך בעל 5 מטר ולא של מטר אני יוכל לקלוט יותר רשתות או בגלל הארוך הוא כבר לא יקלוט את הכרטיס,והאם האיכות תרד? ואם אני יקנה את הכרטיס רשת של TP-Link TL-WN821N זה יכול לפתור את הבעיות קליטה של 2 רשתות בלבד,בלי לקנות את הכבל המאריך של ה-5 מטר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by uokie,

אם אני מנסה להשתלט על מחשב ברשת הפנימית, הוא מבקש שם משתמש וסיסמא. למחשב הנ"ל לא מוגדר סיסמא. מה עושים? מדובר על התוכנת שליטה של WIN.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IRON-MAN,

בבית בן שתי קומות ושתי גינות.הראוטר יהיה בקומה השנייה ובראשונה יהיה מחשב נייד.תקציב עד 400+-.מה מומלץ? על הראוטר לספק קליטה טובה לממחשב הנייד בכל מקום בבית ובגינות..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xrobi,

אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן, רכשתי את ה אדימקס 6424N V2 וכאשר אני מתחבר אליו עם הנייד (מותקן בו כרטיס של אינטל, דגם 5100) החיבור הוא על G בלבד (54MPBS),מישהו נתקל בזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by uokie,

נניח ומדובר על מחשב שמחובר דרך ראוטר ככה שה-IP החיצוני של הראוטר מוקצה לכמה מחשבים ברשתץ איך אפשר להתחבר למחשב מרחוק? אשמח להסבר נרחב או לקרוא מאמר בנושא. ובנוגע לשירות של DNS במקרה של IP משתנה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by ozba77,

שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by roee816,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com וחיבור באמצעות 013 / hot. לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגה ביט. לאחר השדרוג ביצעתי עדכון קושחה לראוטר עקב אי הגעה למהירויות מספקות. העדכון פעל בהצלחה והמהירות גבוהה וטובה. עם זאת, בימים האחרונים אני סובל מבעיה מטרידה ביותר - על אף שהרשת הביתית עובדת היטב, החיבור לאינטרנט לא עובד לסירוגין. לעיתים הבעיה לא נפתרת עד כיבוי הראוטר והמודם והדלקה מחדש, ולעיתים האינטרנט רק נופל למספר שניות. אני מסתכל בקונפיגרציה של הראוטר ורואה שהחיבור L2TP מנותק. האם למישהו יש ראיון מדוע זה נגרם? האם החיבור הפיזי, או שאולי קשור להגדרות ששיניתי במחשב, להגדלת המהירות או לעדכון הקושחה? יש לציין כי האינטרנט נופל בשני המחשבים, גם במחשב הנייח שמחובר קווית לראוטר ו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Cheif,

רשות התקשורת האמריקאית (FCC), שהיא המקבילה למשרד התקשורת הישראלי, החליטה ביום חמישי האחרון על הקצאת תחום תדרים נוסף לתקשורת אלחוטית מסוג Wi-Fi. מידע מפורט בנושא זה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=831

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים