רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
התשתית של בזק בשבועיים האחרונים הפכה לתשתית הכי גרועה שחוויתי אי פעם. זה התחיל לפני שבועיים, הפינגים התחילו לעלות בצורה מטורפת בין הראוטר לספקית (בדקתי עם 4 ספקיות שונות ועם כמה רשתות אלחוטיות שיש פה באיזור, בכולם הפינגים זהים לספקיות [40-300 פינג]). אני התקשרתי לבזק פעמיים, בפעם הראשונה הם האשימו את הספקית לאחר שנתנו לי את השם משתמש עם ה@1 והפינגים היו בסדר והטכנאי פשוט זלזל בי ולא נתן לי אפילו זמן להגיד לו שהוא מפגר השיחה הסתיימה. לאחר מכן התקשרתי לטריפל סי והטכנאי ענה תוך כמה שניות והסביר לי שזה חייב ליהיות בזק אם זה בכל הספקיות תכלס הרגשתי רע ששיגעתי אותו כי הוא באמת צודק בתכלס אבל הטכנאי בבזק גרם לי לבילבול אגדי. התקשרתי עוד פעם לבזק, סוף סוף ענה לי נציג נורמלי שהסכי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הוט באמצעות מודם של מוטורולה. יש ברשותי נתב סימנס SL2-141 שרכשתי מבזק. רציתי לדעת האם ישנה דרך לחבר את הנתב ככה שאוכל לגלוש בWIFI. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר אלחוטי + AP להגדלה של טווח הקליטה. אני מעוניין להגדיל את הטווח עוד יותר, אבל אין לי אפשרות לשים AP נוסף (אולם גדול). ראיתי שיש כל מיני אנטנות שניתן לחבר במקום האנטנות הקיימות בראוטר / AP (שניהם של EDIMAX). ראיתי שיש כל מיני אנטנות עם עוצמות שידור 4-12 DBI האם אנטנה באמת תשפר את הקליטה ? אני חושב לשים 2 אנטנות אחת ב-AP והשניה בכרטיס רשת האלחוטי. מישהו ניסה פתרון כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי Windows XP SP2 שמחובר לרשת באמצעות SWITCH שאליו מחובר המודם (לSWITCH מחובר עוד מחשב) פירמטתי ושמתי WINDOWS XP SP3 והוא אומר לי על החיבור של הכרטיס רשת: קישוריות מוגבלת או חסרה. הכבל תקין, במחשב השני יש אינטרנט והכל בדקתי גם פה: http://www.netcheif.com/Articles/LimitCnct/LimitCnct.htm זה לא עזר.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצאתי כמה אתרים שמסוגלים לבחון פינג אבל הם עושים את הבדיקה מהמחשב שלהם לאתר אני רוצה למצוא משהו שיבדוק את המהירות בין המחשב שלי לאתר ספציפי ואז הייתי רוצה פתרונות איך אפשר לשפר את הפינג האם אפשר אולי דרך נטויזיון להגיד להם לשפר לי את הגישה לאתר ספציפי בחול? קיים כזה דבר? האם תוכנות לדוגמא כמו סקייפ אם מתקשרים למישהו בארהב האיכות תהיה ירודה בגלל המרחק?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי בעיה בשיתוף 2 מחשבים בעבודה: ביצעתי את הWIZARD של XP על שני המחשבים וקבעתי כמובן ששניהם ישבו על אותו WORKGROUP, המחשב הראשי רואה את המשני בWORKGROUP COMPUTER כשאר המחשב המשני לא רואה את הראשי. בדקתי פינג מהמשני לראשי ויש פינג כמו שצריך. כמו כן ניסיתי לבטל את הפיירוואל ואת האנטיוירוס על שני המחשבים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להגדיר WORKGROUP חדש, כלום! אני מעוניין להגדיר את המדפסת שעל הראשי כמו שצריך על המשני ובגלל שאין שיתוף - אין לי אפשרות לעשות כן. אשמח אם תוכלו לייעץ. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, האבטחה של נתב המשדר אלחוטית בתקן N משפיעה מאוד על המהירות. קראתי שהמצב היחידי שלא גורם לאיבוד מהירות רציני הוא כשהרשת מאובטחת בWPA2 AES (או ללא אבטחה בכלל). בראוטר הנ"ל שברשותי, אני לא מוצא אופציה כזו. המצבים היחידים האפשריים הם: WEP (Wired Equivalent Privacy) WPA-PSK (Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key) WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key) Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK WPA-802.1x מישהו יודע איך אפשר להגדיר שזה יוצפן בWPA2 AES?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש איזה דרך לראות את כל הפעולות של החברים בפייסבוק. כל פוסט, כל תגובה וכל לייק שהם עושים, שיופיע אצלי איפהשהו בעמוד אבל שלא יישלח למייל. תודה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום התמיכה של אדימקס הציעה לי להחליף את הנתב הדפוק שיש לי BR-6215SRg בנתב פחות טוב BR-6204Wgb הנתב הנוכחי מאבד את האינטרנט האלחוטי כל כמה שעות, כאשר האינטרנט החוטי ממשיך לפעול. אני רוצה לפתור את הבעיה הזו אבל בחיפוש בפורום מצאתי תלונה זהה על הנתב שמציעים לי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456034.0 מצד שני המליצו על הנתב 6204 פה בפורום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400572.0 כמובן שאין טעם לעבור לנתב נחות בלי לפתור את הבעיה של הניתוקים. האם שווה לנסות נתב edimax BR-6204Wgb לאחר נסיון רע עם BR-6215SRg ? תודה יהודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני על תשתית בזק עם 15 מגה הנה נתוני הקו: Noise Margin 7.7 dB 12.9 dB Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך! מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל! התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך לה…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי את הראטור הזה ( Cheif, תודה על עזרתך בנושא) , הגדרתי את ההגדרות לחיבור לאינטרנט, לרשת קווית ואלחוטית, נתתי למחשבים IP קבוע דרך address reservation (דרך הראוטר, בהגדרות המחשבים עדיין רשום obtain IP automatically, ניראה לי מיותר לשנות את זה) וניראה שהם אכן מקבלים את ה -IP שרציתי. השאלה היא לגבי פתיחת פורטים, אני לא מצליח להבין מה הדרך הנכונה לעשות את זה. לפי מדריך שמצאתי פה http://www.computershop.co.il/customersupportArticle.asp?CatCode2=5&CatCode3=6&CategoryKbArticleId=1182 ניראה שצריך להיכנס ל- virtual servers ושם להגדיר את הפורטים. לפי המדריך שבא עם הנתב ניראה לי יותר הגיוני לעשות את זה דרך port triggering (אבל שם ההגדרות קצת מוזרות....). מה הדרך הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשרי לשלוט ברוחב הפס אותו כל פורט/אייפי/מק מקבל ? לדוגמא, אם ברשותי מהירות גלישה של 8 MB, אז שעבור מחשב אחד יהיה מוקצה 7 ועבור 2 מחשבים אחרים 1 ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח שמחובר אליו כרטיס רשת אלחוטי רגיל ללא אנטנה של edimax (usb) ואני לא מרוצה מהטווח קליטה שלו. ברצוני לשפר את טווח הקליטה משמעותית. הבנתי שתקן N הוא התקן המומלץ ביותר ובעל הטווח קליטה הגבוה ביותר? אם אוכל לקבל המלצות זה יהיה נפלא! תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר של אדימקס br6204wg, שנמצא בחדר הרחוק 15 מטר מהמחשב הנייד שלי (DELL INSPIRION וה IPHONE) הקירות הם בטון ומשום מה הסיגנל של ה WIFI מאוד נמוך או שהוא גבוהה ואז מתנתק אחרי כמה זמן... האם הייתם ממליצים לקנות ראוטר אחר? אני על תשתית הוט... אשמח לקבל דגמים והמלצות
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com וחיבור באמצעות 013 / hot. לאחרונה שידרגתי למהירות 12 מגה ביט. לאחר השדרוג ביצעתי עדכון קושחה לראוטר עקב אי הגעה למהירויות מספקות. העדכון פעל בהצלחה והמהירות גבוהה וטובה. עם זאת, בימים האחרונים אני סובל מבעיה מטרידה ביותר - על אף שהרשת הביתית עובדת היטב, החיבור לאינטרנט לא עובד לסירוגין. לעיתים הבעיה לא נפתרת עד כיבוי הראוטר והמודם והדלקה מחדש, ולעיתים האינטרנט רק נופל למספר שניות. אני מסתכל בקונפיגרציה של הראוטר ורואה שהחיבור L2TP מנותק. האם למישהו יש ראיון מדוע זה נגרם? האם החיבור הפיזי, או שאולי קשור להגדרות ששיניתי במחשב, להגדלת המהירות או לעדכון הקושחה? יש לציין כי האינטרנט נופל בשני המחשבים, גם במחשב הנייח שמחובר קווית לראוטר ו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למחשב נייח בן 6 שנים מערכת הפעלה אקס פי ? :s05:
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שידרגתי.. בנתיים ה L2TP עובד ללא צורך בסקריפט אמנם אני לא מקבל 100% מחבילת ה 16 מגה..אבל יש תקלה אזורית ככה שנהיה חכמים יותר בהמשך ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2 [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 21:37:48 ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP209-26-10-r15279/ 9/26/10 2:16:00 PM
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-