רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ויסטה במחשב שמקבל את האינטרנט אלחוטית מהמודם האלחוטי. יש לי כרטיס רשת אלחוטי דרך USB מאחוריו רשום DRUC-U2, ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל הוא מתאים רק לXP ולא לויסטה. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי בדרך הביתה במונית את האחראי תפעול אינטרנט של מת"ב על המודמים - כל המודמים של הכבלים ללא יוצא מן הכלל בכל הארץ נותנים עד 3 כתובות IP פר מודם. רשמי. דרך אגב- אני עובד במת"ב בשירות לקוחות
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני חדש בפורום. אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון. יש לי בעיה שהתעוררה ביום בהיר אחד - המחשב הנייד שלי מזהה את הרשת האלחוטית שלי, מתחבר אליה אבל רק חיבור "מקומי בלבד" ומסרב להתחבר לרשת האינטרנט. כשאני עושה בדיקה עם מערכת ההפעלה (ויסטה..לצערי) מופיעה לי ההודעה המצורפת. בעיה בDNS. התקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הרשת ואין חדש תחת השמש. המחשב מציין שהרכיב עובד בצורה תקינה. כרגע המחשב בוחר באופן אוטומטי את הIP והDNS ... לשאר המחשבים הניידים בדירה אין שום בעיה. הייתה לי בעיה עם הנייד שלי גם ברשתות אלחוטיות אחרות. עוד דבר, כשאני מחבר את כבל הרשת מהראוטר לנייד שלי , אני גולש בלי בעיות. אשמח לעזרה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר פירוול שעובד בשכבות 4-5 ויכול לסנן ע"פ header של transport stream ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת כניסה לדירה ומעוניין להריץ כבל רשת על בסיס כבלי הטלפון הקיימים (במקומם). הגדלתי את ארון התקשורת ודאגתי שתהיה שם נק' חשמל. עכשיו אני צריך לדעת מה אני עושה, ולכן פונה אליכם. אני מתכנן לרכוש כבל CAT6 (מניח שאין לי סיבה לרכוש 7). אשמח לקבל המלצות על מקום בו ניתן לרכוש כבל וכן שקעים לאינטרנט, וכמובן היכן ניתן לרכוש מכשיר שמכניס את הכבלים לשקע. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (עם ויסטה) ואת הראוטר הנ"ל. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר והשני נמצא חדר ליד ולכן מחובר באופן אלחוטי. הבעיה מתחילה כשאני רוצה להעביר קבצים בין המחשבים. כאשר אני מנסה להעביר מהמחשב עם החיבור הישיר למחשב האלחוטי הקצב ממש ממש נמוך - 2 מגה במקרה הטוב, אבל בד"כ כמה מאות KB. לפי הווינדוס במחשב האלחוטי הקליטה נעה בין טוב-מאוד למצויין (מהירות 54-48Mb). לפי DD-WRT ה- Signal Quality בין 30%-40% נראה לי די נמוך מבחינת אינטרנט, אני חושב שזה די בסדר למרות שיכול להיות שהאימיול באלחוטי טיפה איטי. שכחתי לציין שהכרטיס הוא של EDIMAX - דגם PCI שיש לו אנטנה עם חוט.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי אתר רציני לעסק שלי שנוהל ותוחזק ע"י חברה פרטית. לאתר זה היה גם דומיין. לאחר קצת חושבין החלטתי כי איני מעוניין יותר בשירותיה היקרים של החברה והחלטתי להקים אתר קטן ופשוט בgoogle sites (שירות אחסון חינמי שגוגל מספקת לבעלי אתרים קטנים) העניין הוא כזה. אני עדיין מחזיק בדומיין המאוחסן בחברת הדומיינים DomainTheNet. דומיין זה כרגע אינו מקושר לאף אתר ואני מעוניין מאד לקשר אותו לאתר החדש שלי ב google sites. וכאן מתחילה הבעיה, הפרוצדורה היא מאד מסובכת. עבדתי לפי ההוראות של google sites. שם הם מסבירים שעלי לשנות את הגדרות הDNS בחברה המחזיקה בדומיין ואח"כ עליהם לוודא כי אני אכן בעל הדומיין. בקיצור, ברדק. (באמת יש תחושה שגוגל לא מעוניינת לעזור וכך גם חברת הדומיין). הא…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני צריך לשתף תיקייה מסויימת בין 2 משרדים המרוחקים זה מזה (ערים אחרות). מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? ומהי הדרך הזולה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית לנתב. באחד מהם, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין לי גישה אליו (זה מחשב בלי מסך, אני עובד איתו ב-Remote Desktop) עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחבר חזרה (ריסט). אחרי איפוס הנתב הרשת עובדת יפה עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב. יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט. קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא. האם יש למישהו מדריך בעניין?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית במקומות די מרוחקים זה מזה ורק באחד מהם יש לי אינטרנט. איך אני יכול לעשות שגם בשני יהיה אינטרנט אבל מבלי להעביר חוטים או משהו??? יש אולי איזה משהו אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי נייד ואני רוצה לקנות נטסטיק שאני יוכל לגלוש בעבודה איך העניין עובד? איזה חברות בארץ משווקות? מה העלות? יש הבדלי מהירויות בין הכרטיסים? מה המחיר פחות או יותר? אפשרי גם לשחק משחקי רשת דרך הנטסטיק זה עובד חלק בלי לאגים וכאלה? אני צריך כרטיס רשת מיוחד מותקן בשביל שזה יתאים למחשב? תודה רבה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך לקנפג את הנתב הזה כל מה שעשיתי לא נחל הצלחה אני מחובר לכבלים והספקית שלי היא אורנג' עקרונית צריך למלא את הפרטים של הISP וללכת לStatus ולעשות Connect (זה מה רשום בתמיכה של טק דאטה והאתר של לינקסיס) בבקשה עזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה צריך להוריד כדי שמבזק חדשות הרץ של ynet יעבוד? כרגע הוא לא עובד אצלי...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
באיזה פרוטוקול הם משתמשים לזה והאם אני יכול להשתמש בו גם כדי לשלוח או שאני צריך לקנות שמהוא כדי שאני יוכל לשלוח SMS מהמחשב שלי התוכנה שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חזרתי עכשיו מנסיעה מעניינת במרכז (וקצת בדרום) ירושלים. לפני התוצאות 3 דברים- א. אם הפרסום לא חוקי אז - מנהלים - הורידו את הת'ראד. ב. אני שמח להביא את המושג והפעילות War Driving - בה סורקים לרשתות אלחוטיות לפורום. זה הוא דבר מעניין ומסקרן, הפרסום כאן לא מיועד לשמש למטרות רעות. ג. אני מקווה שנושא הרשתות, ובפרט תת-נושא הרשתות האל-חוטיות יתפתח בפורום. והנה התוצאות 1.נסרקו 43 רשתות אלחוטיות 2. 31/43 אינן מוגנות - ניתן להתחבר אליהן ולגלוש באינטרנט, שלא לדבר על פלישה לרשתות המשתמשים. 3. 12/43 מוגנות בהצפנה כזו או אחרת (3.1 - לא התקבלו נתונים מדויקים על סוג ההצפנה) 4. 3/43 משדרות Default SSID (ובמקרה זה שלושתן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש כאן, ואשמח לשמוע את עצתכם. במשרד שלי יש 5 מחשבים, כאשר, נכון לעכשיו, 4 "רגילים", ואחד שרת. אני משתמש בתוכנה שנקראת Insure של חברת Shadow (צל מחשבים), שהינה תוכנה לסוכני ביטוח. לתוכנה זאת, כך הוסבר לי, בסיס נתונים, כאשר זה משותף נכון לעכשיו באמצעות השרת. ז"א, כל פעולה שפקידה מבצעת על עמדתה, נשמרת בעצם בשרת, וכך המידע זמין לפקידה אחרת (ובאופן מיידי). בשיחה עם חברת צל, נאמר לי שאין צורך בשרת, אלא אפשר גם להשתמש במחשב PC רגיל, אשר מריץ XP Pro, ולכן מאפשר רשת פנימית. במצב כזה, המחשב הרגיל ישמש כמוקד מרכזי. השאלה שלי היא כזאת: בהתחשב בעובדה שמדובר אך ורק בתוכנה אחת (!) שיוצרת את הצורך במחשב מרכזי (או שרת), האם אוכל להסתפק ברכישת מחשב רגיל במחיר סביר (2,0…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התחברתי מחדש לתשתית 200 מגה בהוט, הספק הוא בזק בינלאומי. בבדיקה ב speedtest, אני מקבל 100 מגה בהורדה (בקירוב) ו 5 מגה בעלאה. יחד עם זאת, בבדיקת מהירות באתר הוט אני מקבל מהירות הורדה תקינה. המחשב מחובר ישירות למודם/ראוטר הוטבוקס 2. האם זה תקין והאם יש מה לעשות בנושא? הנציג בהוט אמר לי שזה תקין. נ.ב התחברתי להוט מחדש ולפני כמה שבועות קיבלתי מהירות תקינה, גם ב speedtest (גם אז הספק היה בזב״ל). עריכה: בדקתי עכשיו גם באתר בזק בינלאומי וגם שם המהירות ניראת תקינה. אשמח לכל התייחסות.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הותקנה לי בבית רשת HOME PLUG. בינתיים היא עושה את העבודה כמו שצריך אבל עוד מוקדם לדעת עד כמה היא טובה. יש לי שאלה שמסקרנת אותי, האם ניתן לגשת לרשת הזו בצורה חופשית? כי היא לא מוגנת בשום אמצעי כלשהו. במידה ומחר-מחרתיים השכן שאיתי בקומה מחבר למחשב שלו מתאם הום פלאג, הוא יוכל לקלוט את הרשת שלי ולגלוש בצורה חופשית? איך עובד כל העניין הזה? האם יש צורך לאבטח רשת כזו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי חצר בת כדונם וחצי ובה שני בתים. הראוטר שלי נמצא באחד הבתים בקצה השטח. אני רוצה קליטת Wifi בכל רחבי השטח ובבתים. מה האפשרות הטובה ביותר שלי? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-