עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  2. עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?

3. Started by itay_k,

היי, אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיעבוד לי ב-xp 64 bit. לא הצלחתי למצוא כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש לו דרייבר ל-xp 64. מישהו מכיר? תודה!

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by idan1836,

בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by My_Name,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחברת בין 3 מחשבים. השגתי ראוטר חדש של Linksys שאמור לשמש גם כראוטר וגם כ-AP. אם אני רוצה שהוא ישמש ב-AP של הרשת האלחוטית שלי, איך אני עושה את זה ? (הראוטר הוא WRT54GL v1.1 של Linksys)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני צריך את העזרה שלכם. בטעות שיחקתי עם הגדרות האינטרנט ב windows xp שלי, ושניתי שם את ערך ה mtu עם התוכנה cmtutoo. לא עשיתי גיבוי. אני יודע, נסיתי להחזיר את הערך ל 1500 אבל המהירות אינטרנט שלי עדיין נפגעה. עשיתי בדיקת מהירות הורדה באתר של בזק בינלאומי(הספקית שלי), וקיבלתי מהירות הורדה שעומדת תמיד על kb100 ולא יותר!. יש לי אינטרנט 1.5 מגה. ולפני ששחקתי עם ההגדרות, הכל עבד כשורה והוריד לי על 190 קילובייט בשנייה. ניסתי גם הורדות אחרות מעוד שרתים בארץ שאמורים להוריד על כל המהירות, אך לצערי אני מקבל את המספר 100! מחקתי את התוכנה הארורה הזאת כבר. ואני שואל אותכם פה עכשיו. האם יש איזה קובץ תיקון ל xp שמחזיר את כל הגדרות האינטרנט לברירת המחדל של הווינדאוס,כאילו כמו אחרי פיר…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

שלום יש לי מדפסת שמחוברת לרשת דרך USB דרך מחשב שמחובר לראוטר... רציתי לדעת אם יש אפשרות שיהיה אפשר לשלוח להדפסה אפילו שהמחשב יהיה מכובה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום ADSL מערכת הפעלה WINXP 4 מחשבים ברדיוס של 8 מטר [ רק אחד מהם מחובר לאינטרנט ואני רוצה לחבר את כולם] ניסיתי ללמוד את הנושא מהמדריכים שבפורום, בקריאה ראשונית נראה כי הקמת רשת ביתית אלחוטית היא דבר מורכב ובעייתי למי שהנושא זר לו. קיימות בפני 2 אפשרויות 1 להזמין התקנה דרך HOT 2 להעזר בפורום בתנאי שהחברים יובילו אותי צעד אחרי צעד עד להקמת הרשת. הדבר הראשון שרציתי לדעת האם הקמת הרשת זה דבר מסובך או שההתרשמות שלי מוטעת. והאים כדאי [ מבחינת עלות ] לעשות את הרשת דרך HOT ובכך לחסוך כאב ראש רב . תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by D-M-X,

(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by thenry,

שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by oba3k,

שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  17. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  19. הי, חיפשתי ולא מצאתי מדריך מקיף על כל מה שצריך להגדיר כדי להפוך את האזטק 600E ממודם DSL לנתב. תודה מראש לכל המגניבים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by EAD,

היי קיבלתי מודם ראוטר אלחוטי חדש של בזק היום. מודם ADSL 2+ אני משתמש בו בתור ראוטר, לא מעוניין להשתמש באפשרות האלחוט שלו. קינפגתי אותו ופועל לא רע כרגע, אבל יש דברים שלא שינתי מהגדרות ברירת המחדל - כמו נניח PPOE במקום PPOA וכו'. (כל מיני הגדרות כאלו) נניח לא נגעתי בהגדרות FIREWALL NAT וכו' וכל ההגדרות המתקדמות יש מישהו שבבעלותו המודם או מכיר אותך ויכול לפרט פרט פרט מה זה אומר ומה מומלץ לי לשים על מנת לקבל את מקסימום המהירות ויציבות מן הקו ADSL והרשת שלי? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by tiptipon,

דיברתי עם בזק היום ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי חינם של חברת רוטל (אני לא יודע איזה דגם) בגלל שיש לי חבילת 2.5 MB מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by adirze,

שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Anonymous1,

ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. ב"ה שלום רב חברים קודם כל הרשת אצלי קצת שונה (ולא רגילה) מה שקורה זה שיש לנו 2 מבנים אחד ליד השני אצלי המחשב מחובר לאינטרנט ומהמחשב יוצא כבל לסוויץ עם 5 יציאות (ICS) וממנו הולך אינטרנט לבית השני עם כבל עד היו בו היו צריכים שם את הראוטר הכל היה בסדר כי מתחבר ישירות למחשב והמחשב שם גולש טיל עכשיו שמתי שם את הראוטר וחיברתי אליו את הכבל שמגיע ממני ל WAN ומיציאה 1 או 2 של הראוטר חיברתי למחשב שיהיה לו אינטרנט ושיהיה אינטרנט גם לרדיו החדש הזה של בזק האלחוטי למי שמכיר טוב הרדיו סבבה עובד הכל טוב הגדרתי בראוטר הכל אפילו ידני עדכנתי לו גם קושחה שמשום מה מצויינת כגירסה V3 ולא 3.5 אבל זה מה שהיה לדגם הזה באתר מה שקורה זה או שהאינטרנט במחשב שם פשוט לא זז עובד על 1KB או על 1…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.