עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SEangel,

ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by theking7,

שלום לכולם, אינני יודע אם המילה "ניטור" היא המדוייקת, אך אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל המידע שעובר ברשת הביתית שלי..... שאני אראה מה המחשבים האחרים בבית מורידים\מעלים (מקבלים\שולחים)..... אפילו ברמת פירוט של שמות של תוכנות שמבקשות חיבור לאינטרנט במחשבים השונים... יש איזשהי תוכנה שתענה על מבוקשי? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by levireem,

לפני כחודש התגלת בעיה בראוטר , לכן בזק החליפו לי את הראוטר הישן בראוטר netgear DGN1000 . אך ההחלפה התגלתה כטעות , מאז שעברנו לראוטר החדש השותפים שלי (שגולשים באלחוטי ) סובלים מניתוקים בלי סוף והדרך היחידה לגרום להם להתחבר שוב זה לכבות את הראוטר ולהדליק אותו מחדש , ולאחר מכן הם מצליחים להתחבר. אני שמוחבר לראוטר חוטי לא סובל מניתוקים ... דיברתי עם בזק והם לא מוכנים לעזור לי מפני שהם אומרים שזה שירות שניתן רק למי שרשום לשירות רשתות ביתיות וכמובן דורשים כסף כידי לקבל שירות זה . אם מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה קורה אני אשמח לתשובה ! אם צריך לשנות משהו בהגדרות או בהגדרות של הראוטר ?!?!? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה. החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם. השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eliXir,

ערב טוב, מזה המון זמן שיש לי בעיה שמופיעה כל כמה חודשים, שהראוטר מסתנכרן ונופל אחרי 5-10 שניות, במשך כמה שעות טובות. כל פעם מחדש אני מתקשר לבזק בכדי לסדר את הבעיה וכל פעם מחדש הם מצליחים לסדר את זה לתקופה ואז זה חוזר. ככה שמשהו פה נראה לי קצת מסריח. עכשיו לא ניכנס לנושא הזה - יש לי שאלה: יש לי ראוטר של 3COM שהוא די ישן נראה לי ולא תומך ב-DSL2. לפי מה שאמרו לי בבזק, בשביל להצליח לגלוש עם מהירויות גבוהות יש לי צורך בראוטר שתומך ב-DSL2. זה נכון? ובכלל, האם הבעיה הראשונה מוכרת למישהו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולכם. אני מחובר לתשתית בזק, חבילת T15 (ישן מאוד, אני יודע), וברשותי נתב מסוג dsl-2760u/e1, שניתן לי עוד מהתקופה הארכאית בבזק שניתן היה לקבל ראוטר בלי לשלם שכירות על אחד כזה לנצח נצחים. בשבועות האחרונים, היו לי מדי פעם נפילות בקישור באופן שאני עדיין מסוגל להתחבר לראוטר, אך לא לאינטרנט. כך בכל המכשירים, הבעיה אינה במחשב. הנפילות נמשכות דקות בודדות ומתקנות מעצמן. בשיחה עם בזק הם טוענים שבדקו ולא מדובר בתקלה בתשתית שלהם. ניסיתי להריץ כמה בדיקות משלי: בעת נפילה כזו, גם האתר www.bezeq.co.il אינו זמין. הבנתי שהאתר הזה אמור להיות זמין אם התשתית תקינה והבעיה היא רק בספק התוכן (האם זה בכלל נכון??) מנגד, כשאני מריץ את כלי ה-diagnoistics של הנתב…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by borg,

אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. באיזה ספק אינטרנט יש הכי פחות לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל ? יש לי עכשיו בזק בינ''ל 5 מגה ביט . אין לי חבילת גיימרים או משהו . ויש לי לאגים למשחקי רשת שהשרת שלהם בחו''ל . זה 100% מהספק אינטרנט .

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, אני עובד במשרד קטן עם שלושה מחשבים, ושרת, וצריך כעת להתקין תוכנה למחשבים האלו ומדפסת משולבת. האם להזמין טכנאי בשביל כך, או שמישהו עם ידע בסיסי בהתקנות יוכל להסתדר עם זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.

13. יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. לא שיניתי שום FRIMWARE מאז שקניתי את הנתב. תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by alextomin,

שלום כבר יומיים לא יכולתי להכנס לאתר כאן ולפורומים... מציג לי הודעה כזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 לא יודע מה אפשר היה לעשות איתה-זה לא פעם ראישונה, ואני בטוח שזה יחזור על עצמו... לא יכולתי להכנס כבר יותר מיממה!. אני מחובר דרך ראוטר-שני מחשבים... אולי בזה הבעיה? ועוד שאלה: האם הראוטר צריך לחלק את מהירות האינטרנט? כי כשאחי מוריד משהו באימיול או בביטורנט(במחשב הראי…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by Tarnegolz,

כרגע אני משתמש בשני ראוטרים שמחוברים אחד לשני - אחד מתפקד רק כמודם, והשני מחובר אליו בשביל ה-WIFI. אני מעוניין לשנות את ה-DNS הדיפולטיבי של ספק האינטרנט (דרך אגב, איזה DNS חופשי מומץ היום?) באיזה מהראוטרים אני צריך לשנות? האם בשניהם?

17. שלום לכולם התקנתי רשת ביתית ע"י ראוטר אלחוטי, שאליו מתחברים המחשב הנייח והנייד. על הנייח יש את קבצי המוזיקה והוא זה שמחובר למערכת, אז אני רוצה לשלוט עליו עם הנייד וככה להשמיע מוזיקה. ניסיתי להשתמש בREMOTE DESKTOP של ווינדוס. הבעיה - כשאני משתלט על הנייח באמצעות הנייד- אני בוחר בקובץ שיר, הנגן של הנייח עולה, אבל האודיו עצמו מוזרם לנייד שלי ומושמע ממנו ולא מהנייח לכיוון המערכת. לא ברור לי למה, הרי אני עובד על המחשב מרחוק. וברגע שהנגן מוזיקה של הנייח עולה, למה הוא עושה לי streaming למחשב השולט? ושאלה נוספת, איך אני מגן על עצמי משליטה מרחוק מבחוץ? הגדרתי את הראוטר לקבל רק את הMACS של 2 המחשבים שלי, וכמובן שיש גם סיסמה, אבל מישהו אמר לי שזה עדיין לא מוגן. יש עוד מה לעשות? האם …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LeXosaar,

אהלן, אני רוצה לחבר 3 חדרים דרך מתאם מוקה. כרגע יש לי ראוטר של הוט עם אינטרנט אל חוטי שלא עובד בצורה טובה לקומה השניה (אני מחפש מהירות גבוהה לצפייה בטלוויזיה על האינטרנט, לא משהו שה-WIFI יודע לתת לי) אני רוצה לקנות מתאם מוקה להעביר את האינטרנט על הכבלי קואקס שיש כבר בבית. אני צריך סה"כ 4 מכשירי מוקה. כמה שאלות: 1. יש מכשיר מומלץ שכולל גם יציאת קואקס שיידע לתת לי את החיבור לראוטר של הוט? (בסוף האינטרנט בבית הוא של הוט...) 2. אם אני לוקח מהוט זוג מתאמי מוקה האם אני אוכל לרכוש 2 נוספים בנפרד שיעבדו איתם ביחד או שחייב את כולם מאותו הדגם כדי לחסוך בעלויות? 3. איך מבחינת הראוטר זה עובד? .... הרי בת'כלס יוצא מהראוטר כבל …

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  20. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by יהודה אמזלג,

היי איך אני בודק עם הכרטיס רשת שלי תומך ב 1000 מגה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by or2077,

שלום , יש לי נתב אדימקס בטכנולוגית מימו וכרטיס רשת דומה (עם שלוש אנטנות).. ואני בתוך ממד ומפרידה בין הנתס והמחשב עם הכרטיס קומה וקיר ממד... הכרטיס עשה את העבודה בערך עד שהוא הלך לעולמו. אני רוצה לקנות נתב אחר להגדיר אותו כAP ראיתי שאפשר לעשות את זה בראוטר העכשווי.. האם אפשר לעשות את זה בכל ראוטר? אם כן איזה ראוטר עדיף? Edimax BR6424N TP-LINK TL-WR841ND ובכמה זה יגדיל את הקליטה שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הרי משרד התקשורת הבטיח שבפבואר יבוא האישור כבר. ולפני שבועים קראיתי בעיתון שבאותו שבוע גם מסיימים את האישור... אז מה קורה בסוף ? שוב פעם הבטיחו לנו משהו שלא יהיה...

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי ראוטר אלחוטי של EDIMAX br 6104wb במהירות של 11 מגה וכרטיס רשת תואם של EDIMAX ew 7126 . החיבור לאינטרנט עובד מצויין וה-SIGNAL STRENGTH שלי עומד על VERY GOOD. המחשב שלי הוא בעל כ.רשת אלחוטי והראוטר נמצא בחדר אחר שם הוא מחובר למחשב נוסף ולמודם כבלים - קו אוירי של 5 מ' - 2 קירות בדרך, וקו לא ישיר של כ-10 מ' - אותה קומה . כאשר אני מעביר קובץ ממחשב אחד לשני - המהירות העברה היא על 600 KB לשנייה, שזה כמחצית ממה שהכרטיס אמור להעביר וגם בגרף של NETWORK ב-TASK MANAGER אני רואה שהוא עומד על כ-50%. האם זה תקין והגיוני? במידה ולא, כיצד ניתן לשפר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.