רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היום קיבלתי ראוטר חדש וסוף סוף לא צריכים לחבר את המחשבים בבית בתצורה של ערבים. הראוטר הוא דגם כלשהו של EDIMAX. כמעט הכל עובד, הגדרתי את ההגדרות הנכונות בראוטר ולכל מחשב הקצתי כתובת סטטית בתוך הLAN. מחשבים 101 ו108 מריצים עליהם ווינדוס XP, מחשב 102 מריץ ווינדוס 7. למחשב 102 יש בעיה להתחבר עם 108 (ווינדוס 7 לXP). הפוך עובד, ו102 גם מסוגל להתחבר ל101 (שגם הוא XP). מחשב 102 כן מזהה את הNetBios של מחשב 108 וכן מציג אותו תחת אותו WORKGROUP, אבל לא מאפשר ללחוץ עליו. גם פינג מ102 ל108 לא נשלח. בעיה נוספת שקיימת היא פורטים שלא נפתחים משום מה. אני כרגע כותב ממחשב מספר 108, ואלה הרשומות שקיימות בport forwarding: אולם בבדיקת CanYouSeeMe.org: Error: I could not see your servi…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שרת בחברה בעלת DATA-CENTER גדול בארץ וברצוני להעביר אותו לעסק שלי מטעמי בטיחות, נגישות פיזית ובגלל שבזמן האחרון יש להם שם תקלות טכניות שהם לא מצליחים לפתור מספיק מהר (אין לי כסף ל-SLA עם הזמינות שאני צריך). קצת פרטים על השרת: האפליקציה שרצה בו סומכת על מתן Upload גבוהה והרבה חיבורים בו זמנית (כ-5000 חיבורים, Upload של יותר מ-10Mbps). לכן אני מנחש ש-Firewall בסיסי לא מספיק חזק (ככה לפחות אמרו לי בבזק). השאלה היא איזה Firewall מספיק חזק לסחוב כ"כ הרבה חיבורים ובקצב כזה (אני מניח שהקצב הוא בעיה זניחה?) ומה המחיר המינימאלי שאפשר לשלם על מוצר כזה שיהיה מספיק חזק ככה שלא יוכלו להפיל או לחדור לי לשרת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הנייח שלי לרשת האלחוטית. אני ממש לא מבין בזה ולא יודע מה אני צריך לחפש. בגדול ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים USBו PCI שתומכים בתקנים שונים ( 802.11b , 802.11g, 802.11n) ובמהיריות שונות האם יש עדיפות ל USB או PCI? האם שווה לקנות כרטיס שתומך בכל התקנים או שאני שזה סתם מיקר ועדיף לי למצוא מה מתאים לי (ואיך אני יודע מה מתאים לי)? ומה לגבי מהירות? מה נחשב סטנדרטי 54M ,150M או יותר? למה עוד צריך לשים לב? האם יש דגמים שנחשבים יותר טובים,נותנים אות חזק יותר? בקיצור אני די אבוד ואם אפשר ההיתי רוצה המלצה לדגם ספציפי שעושה עבודה טובה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בעיה מוזרה כזו שהוא קורס ואינטרנט מפסיק לעבוד אבל מה שהישתמש באינטרנט עדין עובד, כולמר אם הורדתי משהוא אז ההורדה לא תפסיק, אבל אם אני ינסה לגלוש אני לא יצליח וגם לא להיכנס להגדרות של הנטב הדרך היחידה לסדר את זה לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לא אז תכוונו אותי בבקשה... התקנתי גירסה חדשה של אימיול ואני לא מצליח להסתדר עם עניין הפורטים. לא משנה כמה אני מנסה זה לא עובד. ניסיתי לפי המדריך של PortForward.com, נתתי מספרים בין הטווחים המועדפים (בין 10000 ל-60000), ניסיתי Upnp, ניסיתי ידנית - נאדה. ניסיתי פורטים ישנים שבעבר עבדו - גורנישט. הכל נותן Low Id מישהו יכול לעזור בבקשה ולכוון אותי איך עושים את זה כמו שצריך? ברשותי ראוטר Linksys WRT54G. נ.ב. נא להימנע מהערות של "למה אימיול? יש ביטורנט" וכו', אני מכיר היטב את תוכנות השיתוף הפופולריות. תודה מראש.
-
- 52 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום,בבקשה עזרה!!!!! אני רוצה לפתוח אתר רדיו משלי איך אני עושה את זה בחינם ובקלות? ואם מישהו יכול לפתוח לי ולעשות את העבודה הקשה.. ופשוט להסביר לי איך ניכנסים בתור מנהלת?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הנה תמונה שיכולה לעזור להרבה מאוד אנשים שמתלבטים לגבי מהירות של 12Mb. התמונה הראשונה: http://ufu.co.il/files/leoyj3o9zni6d0m0v116.png רואים פה שגם בשעות העומס מקבלים לחו"ל מהירות מקסימלית. ואני נמצא ללא חבילות גיימרים וללא כל חבילת תעדוף כל שהיא. אז לכל מי שמתלבט אם 12 מגה זה בשבילו או לא, אז אין לכם מה לדאוג, מקבלים ומנצלים את המהירות הזאת עד תום, גם לחו"ל. ולמי שרוצה גם סטטיסטיקות: נ.ב אלא טראקרים ציבוריים בלבד.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-