עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alergic,

יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amisu,

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

3. Started by IME3,

עברתי מ 4 ל 10 בבזק ונטויזיון אמרו שיקח 24 שעות עברו כמה ימים בלי שינוי אז התקשרתי ובזמן אמת שינוי וישר קיבלתי תוצאה של 10 מגה בSPEEDTEST זאת אומרת שהם משנים את ההגדרה בלחיצת כפתור (ולפי מה שנראה מחכים עד שהלקוח מתקשר לוודא :\) עכשיו ה UPLOAD נשאר אותו דבר אני שם לב אני בוחן על אתר MEGAUPLOAD כי הוא יודע להשתמש יפה בכל המהירות שאני יכול להציע ולפני השינוי הייתי מעלה דברים ב 60-70KB לשנייה ועכשיו זה בסביבות אותו הדבר אולי קצת יותר גבוה כמו 80-90KB לשנייה אבל לפי הפרסום של החבילות הקפיצה הייתה צריכה להיות מ 400KB ל 800K בהעלאה זתומרת כפול והייתי צריך לראות מספרים בסביבות 120KB לשנייה יכול להיות שבזמן שהתקשרתי שינו לי את ההורדה ל 10 אבל לא נגעו בהעלאה והשאירו אותו דבר?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לראשו של משה כחלון, שר התקשורת, נקשרו כתרים רבים בעקבות המאבק המוצלח להורדת דמי הקישוריות. תהילה זו עומדת בסכנה אל מול עיסקת הרכישה של 012 בידי פרטנר. רוצים לדעת למה? http://www.netcheif.com/blog/?p=884

• 95 תגובות
    • 16.8k צפיות
  5. לאחרונה שידרגתי את האינטרנט שלי מ- מגה וחצי ל- 12 מגה. אחרי כמה ימים של עצבים עם מהירות הורדה נמוכה, גיליתי שהפתרון היחיד שלי זה חייגן אצל בזק בינלאומי עם גיימר. הבעיה היא - הראוטר הנוכחי שלי (Level one WBR-3408) עובד גרוע עם חייגן. ז"א, נותן לי כ- 6 מגה הורדה במקום 12. כרגע אני מחובר עם חייגן למחשב ומידי פעם מחליף לראוטר כשאני צריך. מה שמעצבן אותי משום שצריך להתעסק עם הכבלים ואז לחכות לאינטרנט, כל פעם מחדש. הפתרונות שאני מצאתי הם: 1) להישאר עם המצב הנוכחי. חוסך ככה 200-350 ש"ח אבל זה מציק. 2) למצוא דרך לגרום לראוטר שלי לעבוד טוב על חייגן. אני חיפשתי ולא מצאתי פתרון. (גירסת החומרה שלי היא 1.0 ויש לי את העדכון האחרון, גרסה 12). 3) לקנות ראוטר ש100% עובד תמיד בלי התנתקויות …

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Zeus710,

שלום רב לכולם. אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות. בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות. מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית. ת…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לחברי הפורום, לאחר הצעה שקיבלתי מבזק בינלאומי לרכוש מוצר בשם Private Box פניתי לרשת וניסיתי ללא הועיל למצוא מידע בנושא. המכשיר משמש כמודם (רק בתשתית בזק ובתשתית HOT משאירים את המודם הקודם), נתב אלחוטי בתקן N וניתן לחבר אליו הארד דיסק חיצוני ומדפסת אליהם ניתן לגשת מכל המחשבים המחוברים. בנוסף, על גבי התשתית (במקרה שלי HOT) הם מספקים שירות טלפון בעלות של 10 ש"ח לחודש (ומזכים בשעת שיחה חינם) ותעריפי השיחה זולים מאלו של בזק. אשמח לדעת אם מישהו התנסה במוצר, או שיש בידו מידע בנושא. בתודה מראש, נעם

• 26 תגובות
    • 25k צפיות
  8. Started by avinatbezeq,

נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקיי אז הגעתי לדף הזה: http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND שמה יש לי 3 אופציות להורדה של קושחות איזה מהם אני צריך? תודה רבה! ועוד שאלה על הדרך , שאני רוצה לפתוח פורטים יש לי אפשרות של virtual servers ו port triggering . איפה אני מגדיר את הפורטים שאני רוצה לפתוח? הפורטים שאני פותח הם לps3 אם זה משנה. תודה רבה!!

• 43 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by xpepx,

אפשר הסבר מזה כל דבר מהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. אני רוצה לחבר את המחשב הנייח שלי לרשת האלחוטית. אני ממש לא מבין בזה ולא יודע מה אני צריך לחפש. בגדול ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים USBו PCI שתומכים בתקנים שונים ( 802.11b , 802.11g, 802.11n) ובמהיריות שונות האם יש עדיפות ל USB או PCI? האם שווה לקנות כרטיס שתומך בכל התקנים או שאני שזה סתם מיקר ועדיף לי למצוא מה מתאים לי (ואיך אני יודע מה מתאים לי)? ומה לגבי מהירות? מה נחשב סטנדרטי 54M ,150M או יותר? למה עוד צריך לשים לב? האם יש דגמים שנחשבים יותר טובים,נותנים אות חזק יותר? בקיצור אני די אבוד ואם אפשר ההיתי רוצה המלצה לדגם ספציפי שעושה עבודה טובה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TicTacToe,

לא יודע מה איתכם אבל בשבועיים האחרוני האינטרנט ממש אבל ממש זוחל ובנוסף לכל הורדות מטורנטים ואתרים נוסח מגהאפלוד ורפידשייר שואפות ל0.. מה קורה כאן?! מתחיל להרגיש שבארץ חווית גלישה נורמלית הינה בגדר מותרות יוקרתית ולא שירות בסיסי כמו חשמל/מים/גז . האם מישהו חש שינויים בשבועות האחרונים? אני בחבילת 2.5 דרך הכבלים לצורך העניין. תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by DL,

שלום חברים, קניתי מחשב חדש לסלון וחיברתי אותו ברשת למחשב נייד בחדר שינה, ומהירות הרשת היא נמוכה מאוד. המחשב בסלון הוא עם מודם USB תקן N מסוג TP-Link TL-WNN821N שאמור לעבוד במהירות 300Mbs ובחדר השינה ישנו מחשב נייד המחובר לנתב Edimax 6524n ע"י כבל רשת גם כן אמור לעבוד על 300Mbs שניהם מריצים ווינדוס 7 אז עשיתי רשת homegroup פתוחה כאשר אני מסתמך על הסיסמה של הנתב בשביל אבטחה. המרחק בין החדרים לא גדול ואיכות הקליטה מראה לי 4 קווים, למרות זאת הקצב העברת קבצים בין המחשבים הוא רק 2-3 מגה לשנייה... יש כאן באמת בעיה או שזה מה שאני אמור לקבל? ציפיתי לאיזה 20-30 מגה לשנייה, זו הגזמה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן, אני מחפש אם פיספסתי משהו בהגדרות של הווינדוס או הראוטר אבל בינתיים לא מצ…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by guyravid,

שלום, האם מישהו מכיר מוצר שמאפשר להתחבר לUSB מרחוק? כלומר שהפרוטקול נשאר USB, אבל עובד מעל wifi? חשבתי שאפשר באמצעות זה לסנכרן את האייפון מרחוק, או לחבר מצלמה למחשב, בלי צורך פיזי להגיע למחשב. רעיונות?

15. Started by Mesatla,

I hate shit sandwiches http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=az20101013_9633366

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by kozimus,

שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kresa3333,

היי קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש וכמו כן את הנתב המדובר. כרגע יש חיבור בינו לבין המודם והמחשב בצורה קווית (הם על אותו שולחן) הבעיה שלי היא שאני רוצה שיהיה חיבור אלחוטי בינו לבין המחשב הישן שלי ואני לא מצליח . בשניהם יש מערכת הפעלה win 7 (64bit) במחשב החדש הכל תקין, יש לי לוח עם ישן על המחשב הישן GA-M61PMS2 ויש בעיה עם ה local area conection יכול להיות בגלל שהויינדוס 7 לא נתמך טוב על ידו? ניסיתי להתקין דרייברים אך שום דבר לא השתנה גם מקודם הייתה לי בעיה איתו ולכן תמיד נשארתי איתו על ווינדוס אקספי. אני לא כל כך מבין בזה אבל האם אני יכול לקנות כרטיס רשת חדש ודרכו המחשב הישן יתחבר לנתב שלי? או שאולי צריך להחזיר לגירסה של XP ? (הלכתי על וינדוס 7 בישן גם כן כי ראיתי שהיה רשום כ…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יש לי בעיה מאוד מרגיזה: בזק בינלאומי התקשרו ואמרו שבגלל שזכיתי לעבור ל12M אז בשביל להינות מהרשת המהירה (Private NGN), אני חייב חיבור L2TP. מכיוון שהראוטר הישן שלי לא תמך, הלכתי וקניתי Edimax 6524n. הראוטר עובד יחסית בסדר חוץ ממתי שאני מוריד טוררנטים ואז מתנתק כל כמה דקות. אני רוצה להחליף את הראוטר הזה לראוטר אחר עם עדיפות לEDIMAX כי קניתי בKSP (יש להם גם WRT120N). אז השאלה: יש למישהו ראוטר (שוב עדיף אדימקס) שעובד עם הוט + בזק בינלאומי עם 12M וחיבור L2TP ומוריד טוררנטים בלי בעיה? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by yaniv111,

ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. אהלן וסהלן לבאי הפורום בערב סגרירי זה ברשותי מדפסת HP DESKJET F2483. לזוגתי יש נייד והיא גולשת על האלחוטי שהראוטר שלי (סימנס SL2-141) משדר. בראוטר הנ"ל יש חיבור USB מרובע (כמו שיש מאחורי המדפסת) אך לא מצאתי באף חנות מחשבים כבל עם שני ראשים (קטן כמו שמאחורי המדפסת כאמור,או שמצוי בראוטר) בשני הצדדים. למדפסת אין חיבור לכרטיס רשת אלחוטי או חיבור LAN\רשת כלשהו,כך שהכבל הנ"ל הינו האופציה היחידה שנותרה רעיונות למישהו? ובמידה ואמצא כבל,איך מגדירים את המדפסת בראוטר (נכנס דרך אדמין ולא מצאתי איזכור כלשהו למדפסות או כל תקן USB). רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by roey1,

שלום, אני חייל בצבא ואני עוסק בתחום של תשתיות והקמת / שדרוג רשתות שבנויות על מתגים ( סוויצ'ים) בעיקר של 3COM ושל CISCO משלל הדגמים. לא עשיתי קורס שיכשיר אותי אך אני מעוניין לדעת יותר ובעיקר לדעת לקנפג מתגים ולתת להם הגדרות כמו אייפי, פרוטוקולים, פתיחת פורטים וסגירה וכו'. אשמח לקבל המלצות, אתרים, פורמים או כל דבר שיעזור לי להיכנס לעניין הרבה יותר טוב. תודה ממש גדולה לעוזרים זה חשוב לי.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.