עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להרים אתר שקשור לימי הולדת ושמעתי שאפשר להעלות דומיין שלם בעברית. מי שמע. איפה למה ואיך? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by finhack,

שלום כבר מזה חודש +- אני סובל מבעיות איטיות , בעיקר מהצהריים עד הלילה. זה מתבטא בכך שאתרים עולים לאט, ההורדות ממש איטיות גם מאתרים ישראלים (30-50) ויש לי חבילה של 1.5mb. חשוב לציין שכל אתר לא תמיד עולה, לפעמים אני צריך ללחוץ refresh כמה וכמה פעמים עד שהוא עולה. אין לי בעייה של פינגים, זה רק בעייה בגלישה. - אין לי וירוסים , אני אחרי פורמט - בדקתי עם 012 וכל מה שהם ידעו לעשות זה להאשים את המחשב שלי לעוד מישהו זה קורה?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. 1. 200-450 ש"ח 2. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 3. אחד המחשבים ממוקם בממ"ד והוא מחובר עם כבל רשת 4. בין כל המחשבים בבית קיימת רשת אלחוטית וכן,אני משתף קבצים (ובקרוב גם מדפסת) ברשת 5. לא חייב חיבור מיוחד למדפסת בראוטר,אני יכול לחבר אותה לאחד המחשבים וכנראה שאני יקנה מדפסת עם wifi 6. עם כל מחשב אנחנו מורידים לרוב מוסיקה\סרטים או סתם גולשים באינטרנט לרוב לא בו זמנית בשתי מחשבים 7. יחוברו לראוטר 2 מחשבים בחיבור קווי+מידי פעם ps3+מחשב נייד בחיבור אלחוטי+3מכשירי פלאפון עם wifi 8. תשתית:בזק ספק:בזק בינלאומי מהירות 5m 9. יש לי ראוטר אלחוטי siemens sl2 141 שאני מעוניין להשתמש איתו כדי להגדיל את הטווח של הראוטר החדש 10. חברת נתבים…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by xgamer,

היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by omri_ro,

שתי שאלות: 1. האם ישנם מודמים לכבלים שמתחברים לכ. רשת או רק USB 2. במידה והתשובה שלאלה הקודמת חיובית, האם אפשר לחבר מודם לHUB ובכך לאפשר שיתוף אינטרנט?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת HOT הכריזה הבוקר שבקרוב תחל להציע ללקוחות שלה קופסא המשלבת את המודם והנתב ביחד עם הממיר המקליט. באופן זה מי שמנוי לכל שלושת השירותים של HOT - טלוויזיה רב-ערוצית, אינטרנט ושירות טלפוני - יקבל רק קופסא אחת (במקום שתיים היום) שתטפל בכל הפונקציות הללו. כדאי לשים לב, שלמרות שבפועל אין לקופסא שום קשר לסיבים אופטיים, חברת HOT בחרה לכנות מוצר זה בשם FiberBOX בגלל שתשתית הסיבים האופטיים הפכה להיות מונח שגור בתחום התשתית. בתמונות - ניתן לראות כיצד נראית הקופסא ואיך נראה הממשק. להלן הטקסט המלא מההודעה לעיתונות: ----------------------- חברת HOT הודיעה הבוקר, כי בכוונתה להשיק בקרוב את ה-HOT FiberBox, פלטפורמת מדיה ותקשורת מתקדמת, ראשונה מסוגה בישראל, המרכזת את כלל שירותי התקשור…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by פרמייר,

יש לי רשת מקומית עם 5 מחשבים, אני רוצה לדעת אם שייך להגדיר שתיקיות מסויימות משותפות, ע"פ בחירתי יוכלו לצפות בהם רק 2 מחשבים מתוך ה-5? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  9. במידה ואין לי מודם Alcatel כלומר לפי מה שהבנתי אני לא אקבל מודם כזה מבזק אלא מודם Orckit יש לי 3 מחשבים בבית ו HUBx4 אני רוצה לעשות ADSL ולשתף את כולם באינטרנט ואני לא מתכוון לשיטה של ICS שמחשב אחד מתחבר עם ה ADSL וכל השאר מתחברים אליו . השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את המודם ל HUB ואם אני אחבר אותו מה זה יעשה ? כלומר איך אני אגש למודם ? ובוא נגיד ואכן חייגתי לאינטרנט דרך הרשת עם המודם מה קורה עם שאר המחשבים בבית שלי ? הרי המחשב שלי כרגע תופס את המודם ... אז איך הם יתחברו ...??? בתודה מראש עידן !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Mczestaw,

עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012... עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT... התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Raz20,

לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  13. Started by somsom9,

יש לי במחשב 2.5 מהירות גלישה והשאלה של עם אני מעלה ל 5 מגה זה 1 מוריד יותר מהר ו 2 יש אתרים שלוקח זמן לפתוח שם דפים עכשיו אני יודע שזה בגלל שהאתר עצמו עמוס והשאלה שלי עם המהירות גלישה שלי תעזור גם בזה תודהה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  14. מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן חבר'ה, להלן הסיפור: שני אנשים. אחד מסתובב בבתי קפה אי שם בדרום הארץ. השני בביתו בצפון הקר. שניהם אמורים להתחבר בו זמנית לשרת שנמצא באנגליה. השרת דורש משניהם להתחבר דרך אי פי קבוע לצורך זיהוי ואבטחה. האם ניתן לבצע זאת בעלות של עד 100 ש"ח בחודש? (ואם אפשר בפחות, אז עדיף.) אם לא, מה המחיר המינימאלי לצורך הדרישה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by e3user,

קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  17. אז ככה... כמה חברים בבניין מגורים שלי.. מחוברים ברשת, יש להם האב כרטיסי רשת וכו'. הם מתכו כבלים בכל הביניין ועכשיו הם מחוברים ברשת! השאלה שלי היא, עם יש אפשרות להיתחבר אלים בצורה אלחוטית, בלי למתוח כבלים, עם כרטיס רשת אלחוטי, כך שקירות הביניין וגם הבדל הקומה ביני לבין ההאב לא יפריעו!? אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  18. שלום.הנה הקושייה. אני מחובר לבזק וברק דרך מודם eci 270pr ,הפכתי את המודם לנתב והגלישה ושיתוף המחשבים פועל היטב,דרך האב בן 8 כניסות/יציאות.את ה ip של המחשבים הגדרתי ידנית ,כמו את הdns שלהם. לאחרונה הוספתי נתב אלחוטי של 3com /3crwe554g72t .נתב זה חיברתי לאחת היציאות של ההאב,והוא משמש לחיבור מחשב נייד וכף יד ממקומות שאין לי כבל פיסי. הרשת הקווית הינה בטווח ip 192.168.1.1 וצפונה.ה subnet שלה הוא 255.255.255.0 . לנתב האלחוטי הגדרתי ip 192.168.10.10 ,ואותו subnet . ברגע שחיברתי את האלחוטי ,אחד המחשבים הנייחים דיווח שיש התנגשות כתובות ולכן הייתי צריך לשנות לו את ה ip ,שעליו השתלט הנתב האלחוטי. שאלתי היא כיצד אני יכול לשתף את כלל המחשבים ,אלחוטי וקווי,תוך שמירה על סכימת החיבור של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by civic_ex,

אם אני מוריד את האבטחה אז הוא מצליח להתחבר אם אני שם WEP הוא לפעמים מצליח ולפעמים לא ואם אני שם WPA2 הוא לא מצליח אף פעם זה קורה לי עם הרבה מחשבים ניידים שנימצאים אצלי מידיי יום

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  20. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by idang,

אני חייב פתרון למחר .. מחשב נייד של DELL, מחובר לרשת הכל בסדר.. הבחור ניתק את כבל הרשת והלך לעמדה אחרת ופתאום לא העובד. בדקתי ב- CMD --> IPCONFIG לראות אם בכלל קיים כתובת IP וזה הראה לי DISCONNECTED הסתכלתי על ה PORT במחשב הנייד לראות אם יש לינק- נורות.. ולא היה שום היבהובים של אורות. לא היה לי זמן להתעמק בזה ולכן אני פונה אליכם כאן שתתנו לי רעיונות לפתרון בעיה.. שמעתי משהו שאולי ב לוח בקרה- POWER OPTIONS יש שם משהו שקשור לזה .. אם כן ספרו לי על זה תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by daniel123,

לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שלום לכולם, אתמול הזמנתי מחשב חדש ונושא הרשת האלחוטית עדיין לא נסגר סופית. אני משתמש בתשתית של הכבלים עם מודם מוטורולה, תצורת הרשת הולכת להיות שני מחשבים נייחים כאשר אחד מחובר חוטית סמוך לנתב+מודם ואחד מרוחק (10 מטרים מרחק) עם כרטיס רשת אלחוטית. מבחינת ראוטר, אני די סגור על 3COM 3CRWER100-75 802.11G אבל פתוח להתנגדויות משמעותיות. מבחינת כרטיס רשת אלחוטית PCI אני לא סגור, אלו האפשרויות בחנות בה הזמנתי את המחשב (אני מעוניין לרכוש הכל במקום אחד): http://www.lamir.co.il/?category=144 אני מעוניין בהמלצות מהקישור הזה עד 200 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  24. שלום . אני מתכוון לפרמט היום את המחשב שלי . אני נמצא בבזק (גם כספקית וגם כתשתית) , יש לי מהירות 12 מגה עם ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK . אני מחובר ללא חייגן , אני זוכר כשטכנאי התקין לי את הראוטר אז נכנסתי לאינטרנט (כשהמחשב לא היה מחובר לרשת) ורשמתי אייפי בשורה של הכתובת ושם הייתי צריך להתחבר עם שם המשתמש והסיסמא שלי . עכשיו אם אני מפרמט עכשיו אני שוב יצטרך לעשות ככה נכון ? חיפשתי באתר של בזק ולא מצאתי את האייפי הזה שאני צריך לרשום , מצאתי רק דרייברים (אם אני לא טועה לא הורדתי למחשב שום דרייבר של הראוטר) . מישהו יכול למצוא לי באתר שלהם מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר לאינטרנט אחרי הפירמוט ? או להביא את האייפי ? ולמקרה שאני יסתבך התמיכה הטכנית שלהם עובדת היום ? תודה וסליח…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. גוגל, ענקית הטכנולוגיה, הכריזה אתמול בערב על מוצר חדש ומפתיע – נתב בייתי (router) ייחודי שפותח בשיתוף עם חברת TP-LINK. כרגיל אצל החברה, לא מדובר במוצר סטנדרטי אלא בהצהרת כוונות שיש לה משמעות רבה. כל הפרטים, כולל המפרט, המחיר והתכונות היחודיות - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5773

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.