עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hz707,

איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ross,

יש לי מודם סלולרי של פלאפון ALCATEL USB One Touch X220 HSPA כשאני מחבר אותו למחשב נייח עם XP הוא עובד בלי בעיה. עד לפני שבועיים הוא עבד טוב גם עם מחשב נייד עם ויסטה אבל מלפני שבועיים בערך כשאני מחבר אותו ומפעיל את התוכנה שלו HSPA USB MODEM אני מקבל הודעה no device הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש ועדיין הוא לא מזהה את המכשיר. ב"מחשב" אני רואה את 2 הכוננים של המודם (1 מיועד למיקרו SD) יש למישהו עצה, תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by FastJack,

שלום. עקב קניית סטרימר חדש וצורך לראות סרטי HD דרכו אני מעוניין להחליף את הנתב שלי. אני מעוניין לקנות נתב חדש שיתמוך בתקן N, ושיהיה כמה שיותר חזק. אני גר בבית פרטי עם מספק קומות והנתב יושב בקומה העליונה וכיום אין קליטה בקומה התחתונה. כמו כן צריך להיות לו חייגן מובנה. התקציב הוא 300 ש"ח, אם יש סיבה אז יש אפשרות להתגמש. אשמח להמלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by UV1,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני משתמש בראוטר הזה: DIR-451 של DLINK יש לי 4 מחשבים. 2 מתחברים דרך הWIFI ו2 דרך הרשת 3 מהם עובדים כראוי. 2 דרך הWIFI ועוד אחד דרך הרשת. הבעיה עם הרביעי היא שאני לא מצליח להיכנס לאתרים דרך האקספלורר. שאני שולח פינג לראוטר אני מקבל תוצאה חיובית שאני שולח פינג לגוגל ולשאר האתרים אני מקבל תוצאה חיובית. הבעיה היא רק כאשר אני נכנס לאתרים דרך הדפדפן - HTTP. הם פשוט לא עולים איפה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הורדות בטורנט מושפעות מכל כך הרבה פרמטרים שקשה לדעת מה הסיבה למהירות/איטיות. לא פעם אני מוריד קובץ (לא שרת פרטי) ולמרות שיש משתפים רבים המהירויות מזעזעות. לפעמים (וזה לא תמיד עובד) אני מתחבר לשרת VPN בחו"ל תוך כדי ההורדה ואז פתאום העניינים זזים. נראה אם תוכלו לנחש מתי התחברתי ל VPN בגרף המצורף אז מה הסיפור פה? הספק חונק? מגבלה בחיבור המשתפים אלי? ההצפנה (VPN) שלא מאפשרת זיהוי תעבורת טורנט? כמו שאמרתי, זה לא תמיד קורה אבל כשזה קורה זה מאוד בולט. אז, מה ההסבר ההגיוני לתופעה הזאת? *אגב סימנתי להורדה רק קובץ בודד מהטורנט וזה מסביר את ה ETA.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה להתקין מודל לוקאלית (לפי הקישור הזה: http://docs.moodle.org/en/Complete_install_packages_for_Windows) אך כל פעם שאני נכנס ל LOCALHOST אני מגיע למסך של IIS. כיביתי את IIS אבל אני עדיין מגיע לשם ולא למסך של מודל כפי שהייתי אמור להגיע. יש למישהו רעיון? אם השאלה אמורה להיות מופנת לפורום אחר אשמח אם היא תעבור לשם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא

13. האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by card,

שלום לקרוב משפחה שלי יש חברה קטנה, והוא רוצה להקים רשת מחשבים וטלפוניה בה. (עדיין אין לו.. לא של מחשבים ולא של טלפוניה....) אני הולך לעזור לו עם זה. בקיצור, יש שם כרגע 5 מחשבים, אבל מתוך חשיבה לעתיד נניח וזה הולך לגדול ל-עד 16 מחשבים. אותו דבר לגבי טלפונים - 5 עמדות טלפון צריכות להיות, עם מרכזייה בינהן שתאפשר להעביר שיחות, ושתחובר ל-3 קווי חוץ. השאלה שלי היא: מבחינת רשת מחשבים, עשיתי את זה כבר כמה פעמים אז הסיפור ידוע. אבל לגבי רשת טלפוניה, כאן היו קצת שינויים בשנים האחרונות ופה אני צריך להתעדכן: האפשרות המעפנית היא לקנות מרכזייה אנלוגית, למתוח חוטי טלפון, לחברם למרכזייה, ולחבר את המרכזייה לקווי-חוץ של החברה. האפשרות היותר טובה(או לפחות יותר עדכנית), היא להשתמש במרכזיית V…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Thant,

הינה האתר שלהם - http://fast.net.il/ וכן כתבה עליהם בוואלה - http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1761151 מי שמנסה אותם שידווח איך הם.

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. שלום לגולשים, ברצוני לקנות שרת מדפסת מהסוג שמצורף כאן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=73195... השאלה שלי היא כזאת, אני כרגע גולש ברשת ביתית האם השרת הזה יודע להתחבר לרשת הביתית שלי או שמה אני אצתרך בכל פעם שאני רוצה להדפיס להתחבר לרשת אחרת (הרשת של המדפסת) ואז להדפיס או שהמדפסת פשוט תופיע כמחשב נוסף ברשת הביתית הקיימת אצלי בבית? מקווה שהסברתי את עצמי כראוי. מחכה לתשובה, דודי.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by bchanan,

לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by b007,

אם יש אפשרות למקם את הראוטר האלחוטי במיקום שונה מהמודם ונקודת הטלפון? בהחשב שמחוברים דרך ADSL? אני מעוניין למקם את הראוטר האלחוטי במקום יותר מרכזי בבית, ולא בקרבת המחשב בנייח שלי. המחשב הנייח שלי בקרבת שקע טלפון, כך שהמודם שמתחשב ל ADSL צריך להשאר ליד הנקודה והמחשב. בנוסף את המחשב הנייח אני מעוניין לחבר קווי ולא אלחוטי. יש אפשרות מעשית לבצע חיבור שכזה רק על ידי מיקום הראוטר במקום אחר? מבלי להזיז את המודם? לא מפריע לי כבל 1 ארוך שירוץ עד הראוטר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. הי חברה, צריך ממכם המלצה על ראוטר (בלי מודם) בתקן N חשוב שיתמוך ב ADSL2+ אלחוטי!!! החיבור הוא בזק - 15mb אין עדיפות לחברה... אתם יודעים מה עדיף יותר טוב ממני... כמו שנאמר בכותרת תקציב עד 300 פחות או יותר! *(אם התקציב לא מספיק, אשמח להערה) אגב, האם יש דרך לגרום ל EDIMAX 6504n לתמוך ב 15mb אלחוטי ? תודה לעוזרים

20. Started by Nirtz,

אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מודם חדש של בזק, לא קל לנחש איזה דגם (כתבתי אותו בכותרת). בכל מקרה, אני רוצה לעשות סיסמא לרשת האלחוטית שאני משתמש בה, הבעיה היא שיש הרבה מושגים שאני לא מבין בהם. הלכתי ל-Security שנמצא תחת קטגוריה Wireless וזה הופיע לי כל מיני אופציות שאינני בקיא בהם. כמו כל מיני אפשרויות עם המילה WPA... וכאלה... אשמח לעזרה בנושא.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, קניתי היום דומיין מ liveDNS. ואני רוצה כרגע שהוא יציג תמונה בלבד. יש לי שרת בשוודיה שכרגע אני לא רוצה להשתמש בו עד שהאתר יעלה לאוויר (יקח עוד זמן) יש לי גישה לחשבון של חבר ב godaddy, אבל אני מאמין שהוא שילם עבור דומיין בלבד ומשתמש באחסון "אקונומי" שניתן לו שם, לכן אי אפשר לחבר את הדומיין מבלי שיוביל ישירות לאתר הבית (כי לא ניתן להזין תת-דירקטורי) יש לי עוד גישה לשרת תחת סאב דומיין בלבד ולשרת הFTP שלו (אין לי גישה לשום פאנל ניהול וכרגע הקשר עם הבעלים של השרת עצמו נותק) האם משתי המשאבים שיש לי אוכל להוציא את המבוקש ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by barisi,

שלום התחברתי לאינטרנט דרך הוט ו 012 כמו כן יש לי קו טלפון שיושב על תשתית האינטרנט הזו המהירות היא 2.5 מגה אני משתמש ב 2 מחשבים ניידים בבית ורוצה לקנות נתב אמין ואם אפשר זול השימוש שלי באינטרנט הוא בסיסי ביותר מדובר בדירה קטנה בלי ממדים ובלי קומות מה לקנות שלא יסבך אותי?? תודה על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Alonleibo,

שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.