רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל. אני עם תשתית הוט של 12MG לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות. בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG ) כמה אתם משלמים?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 שאלות שמציקות לי לפני קנית הנתב: 1. למה אני צריך יציאה של 1G? בשביל שהקשר בין המחשבים שמוחברים קווית לנתב יהיה מהיר? 2. האם ליציאת ה-USB בנתב ניתן לחבר מדפסת שתהיה מדפסת רשת עצמאית? ואם לא אז האם יש נתב אחר כזה? 3. הנתב יהיה בחדר אשר סמוך לו יש חדר ממ"ד(המרחק בין הנתב לקיר הממ"ד קצת פחות מ-3 מטר) האם תהיה בממ"ד קליטה מספק לאינטרנט ומיילים? דרך אגב לנתב יהיו מחוברים 2 מחשבים קווית, סטרימר(Xtreamer) אחד בתקן N ומחשב נייד בתקן g. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעעביר קבצים מwindows 7 לXP ברשת האלחוטית והמהירות נוראית 200kb כשאני מוריד קבצים באינטרנט אני מוריד במהירות של האינטרנט סביבות 1.5Mb זה יוצא שלהעביר 300 מגה אני מחכה יותר מחצי שעה. הבנתי שיש איזה בעיה בוינדווס 7. אני רוצה לשתף את התמונות שיש לי במחשב מסויים בכל הבית איך אני עושה את זה כמו שצריך במהירות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! חג שמח! רציתי לדעת איזה רכיב ב ISP מקצה כתובת IP בחיבור ADLS וגם איפה נשמרים נתונים המקשרים בין IP לשם משתמש של ADSL. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ה-Wi-Fire (דגם HFWFG200) של חברת hField Technologies הוא מתאם אלחוטי בתקן G המתחבר למחשב בממשק USB. ייחודו של מתאם מתבטא בכך שהוא עושה שימוש באנטנה כיוונית (Directional). על ידי כך משיג המתאם טווח כיסוי וקצב השידור טובים יותר ממתאמי USB סטנדרטיים. את הסקירה ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/Wi-Fire/Wi-Fire.htm [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, השרת שלי באימיול של ED2K לא מתחבר חשבתי אולי דרך התוית של העדפות>שרת -להכניס אולי ברשימה שרתים חדשים מישהו יודע מאיפה אני מכניסה לפנקס שנפתח שם משהו? או דרך אחרת לפתור את התחברות השרת כי אחרת האימיול פשוט לא מוריד לי כלום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי wifi למחשב נייח.. אשמח להמלצות.. גם חיבורי USB וגם כרטיסי pci. שיהיה אמין וטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הי ביום יום אני גולש דרך VPN. אני צריך את זה למטרות עבודה. הבעיה היא שמדי פעם אני חווה התנתקויות וזה גורם לי להפסדים כספיים. מה שאני צריך זה אינטרנט חסין נפילות, אני חשבתי על המערך הבא: 1. חיבור של שני קווי אינטרנט לרואטר, כאשר אחד נופל השני מגבה אותו כך שלמעשה אני לא חווה ניתוק 2. שני קוי VPN כאשר אחד נופל השני מגבה אותו אני משתמש בפתרון VPN של חברת StrongVPN בחבילת ה Deluxe OpenVPN - מחובר באמצעות קליינט אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, אנא השתדלו לפרט כמה שיותר ולרדת לפרטים הטכניים הכי קטנים תודה עצומה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! שאלה שלי מכוונת לאלו שנתקלו בבעיות דומות.בקצרה:הנני מחובר לטריפל סי והוט תשתית,חבילה של 5 מגה,דפדפן אופרה,שני מחשבים אחד נייח שני לפטופ שניהם מחוברים דרך ראוטר TP-Link 1043nd,עד לפני שבעויים הכל היה תקין,דפים נפתחים מהר מאוד,אונליין וידאו רץ כמו משוגע ללא תקיעות. לפני שבועים נתקלתי לבעיה שאנני מסוגל לראות אונליין וידאו,כל הזמן יש לאגים,וידאו רץ לא חלק,פניתי לתמיכה שלהם,שיניתי הגדרות במחשב,ניסיתי בכמה דפדפנים,לא עזר,מישהו יכול לתת הצעות מה יכולה להיות בעיה ויתכן מישהו מכיר תוכנה שבודקת אונליין וידאו? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שאני מנסה להוריד מאתר מסויים אז מהירות ההורדה היא 50KB\S למרות שמהירות ההורדה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה. כשעושים בדיקת פינג כמו שממליצים באתרי התמיכה של ספקיות האינטרנט, הפינג למעשה מראה רק את הLATENCY ולא את ה THROUGHPUT כאשר הTHROUGHPUT הוא החשוב למהירות ההורדה. בדקתי באמצעות התוכנה PingPlotter וגיליתי שיש המון PACKET LOSS אצל השרתים של הספקית אינטרנט, ובאתרים בחו"ל אין הרבה PACKET LOSS. PACKET LOSS כמובן משפיע על מהירות ההורדה. השאלה, מה לעשות עכשיו, לבוא עם זה לספקית האינטרנט ולדרוש הסברים? או שהם פשוט יעשו לי איזה תרגיל שהכל יראה נורמלי למרות שזה לא יהיה ככה. עריכה: הנה התוכנה המדוברת: http://www.pingplotter.com/gsg/install.html
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב היה לי בעיה רצינית באינטרנט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482762.0 עכשיו דיברתי עם בזק וגם בזק בין לאומי. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אבל לא באלי לשלוח לתיקון וכו.. ראיתי את זה. http://www.pc2.co.il/products/172011 אני יקנה את זה ויחבר את הכבל לשם במקום לזה שיש לי במחשב האם זה יעבוד על הUSB או על הכרטיס הרשת שכבר קיים במחשב? ואם יש לכם המלצות לכרטיס רשת חוטי וUSB אני מאוד אשמח תודה לכל האנשים שעזרו לי עד עכשיו . D LINK 2650u, זה הראוטר שקיבלתי ואם אתם עדיין ממליצים על כרטיס רשת פנימית אז אנא תציינו פה כמה בטווח מחירים 60-140 ככה שלא יהיה יקר מידי ושיתאים לראוטר הזה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-