עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by tomersp,

חושב לרכוש את הראוטר הזה? מישהו מכיר אותו? אמין? יוכל לשדר מעבר לקיר ממ"ד? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  4. האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. דרייברים מצאתי למעט כרטיס רשת אשמח לעזרה. --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 21:11 --------[ CPU ]---------------------------------------------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יום שלישי: לאחר שראיתי בפורום שהרבה אנשים משיגים דילים טובים על 8 ו10 מגה בבזק החלטתי לבדוק עם 014 (לקוח שלהם יותר מ5 שנים אם אתם רוצים לדעת כמה אני מרוצה) אם אני יכול להשיג חבילת גיימר 10 מגה במחיר סביר. לא מזמן שדרגתי מ2.5 ל 4 בעיקר בגלל הupload ו5 היה קצת יקר יחסית לתמורה. הנציגה שלהם הודיעה לי שיש כרגע מבצע על 10 מגה של משהו כמו 100 שקל לחודש על גיימר 10 בזמן שאני משלם איזה 90 שקל 4. אנשי המחירות שם בטח מתוגמלים על הצלחות והיא ניסתה קשה להשיג מישהו מבזק כדי לדבר על השידרוג. בסוף תפסנו מישהו מבזק שאמר שבאיזה 90 שקל לחודש בממוצע (אתם מכירים את המבצע שלהם) אני מקבל 10 במקום 4 שזה משהו כמו הבדל של 10 שקל. אז התחלנו את התהליך השידרוג. אמרו לי שאני צריך להחליף מודם אז שאלת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, לאחרונה אני חווה בעיות בטעינת אתרים דרך כל דפדפן שקיים- אתרים לא עולים, עולים בצורה חלקית בלי תמונות / flash. הבעיה היא רק בטעינה של עמודים, הורדה של קבצים או העלאה של קבצים מתבצעת בצורה תקינה בהתאם לרוחב פס שיש לי. בבדיקה מול בזק וספקית האינטרנט שללו שמדובר במודם / קו / נתב שיש לי. נסיתי להריץ כל תוכנת spam, spyware ו-antivirus שאני מכיר ולא מצאתי כלום. בנוסת הרצתי Hijack כדי לבדוק אם יש משהו שרץ ברקע שגורם לזה וגם פה אני לא רואה משהו חריג, מצ"ב ה-LOG: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 20:07:11, on 12/04/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385) Boot mode: Normal Running processes: …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום חברים. כבר התיאשתי. יש לי שני מחשבים שעליהם מותקן וינדוס 7. אני רוצה לשלוט על מחשב B ממחשב A. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר של אדימקס br 6524n. יש לי את הכתובות אי פי של שניהם. אישרתי למחשב לאפשר שליטה מרחוק. עשיתי פתיחת פורט בראוטר 3389, אישרתי לפיירוול לאפשר שליטה מרחוק. כשאני מנסה להתחבר המחשב מבקש סיסמא ושם משתמש. ניסיתי להיכנס בשמי, בשם administrator ניסיתי בלי שם משתמש. ניסיתי עם כל הסיסמאות שאני יכול להעלות על הדעת, כולל הסיסמא שהוינדוז מפיק לרשת ואני לא מצליח להתחבר. אני מיואש. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר מה לעשות? תודה חנן

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Da7kStar,

שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by SUB-ZIRO,

חבר'ה רציתי לשאול אם זה שייך שאני מתחבר באלחוטי דרך נתב שלנו בבית שאני יגדיר כתובת IP קבועה להתחברות דרך החיבור האלחוטי אצלי במחשב כי אני יודע שנתב אלחוטי מקצה כתובות IP מכתובת מסויים עד כתובת מסויימת תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אוקי אני גולש באינטרנט של 12Mbit כאשר בזק בינלאומי הוא הספק שלי והוט הם התשתית... המודם שלי הוא Teryaon TJ715x. יש לי בעיה קטנה, אני מחובר כרגע דרך מתאם אלחוטי- 7711UMn של Edimax לראוטר BR6216MG והראוטר מחובר למודם. בכל מקרה המהירות המקסימלית במצב זה היא 1MB/Sec. אם אני מתנתק מחיבור אלחוטי ועובר לקווי עדין דרך הראוטר אז זה מגיע ל 1.3MB/Sec. ואם אני מחובר ישירות למודם (בלי ראוטר) אז זה 1.5MB/sec. את המהירויות בדקתי באתר התפעולי של בזק בינלאומי. יש לכם מושג איפה הבעיה??? תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שאלתי בפורום בחו"ל אבל הם לא הבינו אותי או שאני אותם. בכל אופן אני שואל כאן אולי יש בעל נסיון או ידע בתחום. נאמר שיש לי מחשב שמחובר לרשת אחת באמצעות כבל רשת. אני רוצה להוסיף על אותו מחשב מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB ולהתחבר לשתי הרשתות בו זמנית. אפשרי? במידה ודבר כזה אפשרי, כיצד אני בוחר איזה תוכנות יעבדו עם איזה משתי הרשתות? אני עובד על WINDOWS 7 32BIT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by XpideR,

שלום יש ברשותי את הראוטר של בזק dlink 2650u ואת הראוטר dlink dir300 איזה מהראוטרים עדיף ? הראוטר של בזק קצת חלש בקליטה יש לי ביית קומה אחת ואם אני נמצא בקצה השני של הביית הקליטה לא ממש טובה ולפעמים ישלו גם קריזות שפתאום אני לא מוצא אותו בכלל רק אחריי כמה ניסיונות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מאז שהתקנתי את הנתב הנ"ל כל הזמן יש לי ניתוקים, היום שמתי לב שההתנתקויות נפסקות ברגע שאני מבטל את האבטחה בנתב. אם אני מחזיר את זה ל- WPA או ל- WPA2, זה שוב מתחיל... כמובן, שאני מגדיר בהתאם את הרשת במחשב של בני (הקולט). גם התקנתי הבוקר כרטיס רשת חדש במחשב הקולט, D-LINK DWA-547, RangeBooster N 650 Draft-11n PCI/Desktop Adapter, ולא עוזר... רק גרם עוד שאלה/בעיה: כשביטלתי את האבטחה ברשת והמחשב הקולט עם הכרטיס החדש, היה בסדר, הקליטה שלו היתה רק 130MBS, ולא 300.... למה זה? הרי הוא תומך בתקן N... מה כאן לא בסדר? גירסאות הנתב: hw - a4 fw - 1.31ww

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by guypld,

שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by GeForce,

מחפש כרטיס רשת (אפילו ישן) שיש לו חיבור WOL על מנת לחבר אותו ללוח אם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה כבר כמה ימים ככה, רק אני או שיש עוד אנשים עם בעיות כאלו? מעצבן בטירוף

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קניתי לסבתי מחשב חדש של Lenovo עם כרטיס רשת ותקשורת אלחוטית בתקן N. כשקיבלתי אותו הוא עבד רק עם תקשורת אלחוטית מול נתב אלחוטי. מכיון שהיו המון שיבושים בתקשורת, בא טכנאי מהוט (נדמה לי) וסידר לה את האינטרנט בחיבור עם כבל ישיר מהמודם, תוך ביטול הנתב (לקח אותו בכלל). הבעיה היא שכשהיא הולכת, נגיד לבית קפה, היא לא יכולה ליצור קשר אלחוטי עם הנתב שבבית הקפה או בכל מקום אחר עם תקשורת אלחוטית. איך מתקנים את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  21. ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by manga05,

היי חבר'ה, אני רוצה לעזוב את בזק ואת הפתרון שאנחנו כרגע מיישמים שזה רשת על גבי קו הטלפון HPNA של בזק. הרעיון הוא לעבור ל-HOT בגלל המחיר. איך אני מתגבר על העניין הזה בצורה הכי טובה? אני מכיר שלוש אופציות שאני רוצה לקבל חוות דעת עליהן מכם: 1. שימוש בראוטר וכרטיס רשת במחשב של המ"מד MIMO 2. רשת על גבי החשמל 3. להעביר חוטים - לא אפשרי 4. שימוש ב - WIFI EXTENDER (הפתרון שאני חושב שאני רוצה. אפשר עוד פרטים?) - האם זה אומר פשוט לקנות שני ראוטרים? יש לכם דוגמה לראוטר שכזה? איך הוא יודע "לקחת" אינטרנט מהראוטר השני ולהעביר אותו הלאה (במקום להתחבר בעצמו במודם חיבור נוסף שזה לא אפשרי) תודה על כל פידבק

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ophir87,

שלום, יש ברשותי שני נתבים: SIEMENS SL2 -141 - הנתב מחובר לקו הטלפון ומשמש גם כמודם, מחובר ישירות למחשב בכבל רשת. EDIMAX BR6114WG - הנתב מחובר ישירות בכבל רשת למחשב נוסף. איזה הגדרות אני צריך להגדיר בכל נתב על מנת ליצור תקשורת ביניהם?? בעבר הייתה תקשורת וניתן היה לגלוש באינטרנט במחשב המקובר לEDIMAX. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Posford,

מודם Thomson של הוט. האם אפשר להפוך אותו לנתב ולהגדיר בתוכו חייגן? אם כן, מה הכתובת שלו? שם משתמש וסיסמא? ואיזה פרוטוקול חיוג להגדיר? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקיי, אז אני כרגע מחובר בבית לבזק + בזק בינלאומי ב 1.5M. עוד שבוע נגמרת ההתחייבות שלי בבזק, דיברתי איתם על המחיר עם אני מתחייב לעוד שנה, והם רוצים 60 שקל ל 1.5 מגה ו 80 ל 2.5, במידה ואני משדרג. האם יש אפשרות להתמקח איתם כמו עם הספקית ולהוריד את המחיר? כי המחירים לדעתי יקרים מידי! שלא כמו בבחירת ספקית, בבחירת התשתית יש לי רק 2 אפשרויות, בזק או הוט, ואני לא מתכוון לעבור להוט, ולכן קשה לי לאיים אליהם שאני יעזוב כשאני לא באמת מתכוון לעשות את זה. - אין לי תשתית NGN באיזור , ואני בהחלט מסתפק ב 1.5M ביומיים וחצי שאני נמצא בבית.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.