רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט, רציתי להתייעץ אתכם. אני מחובר עם HOT, יש לי גם תשתית אינטרנט דרכם וגם טלפון. לפני כחודש וחצי הוספתי ראוטר כדי לחבר שני מחשבים ברשת. הראוטר הוא Edimax BR-6204WLg ( תקן G ). בנוסף החליפו לי את המודם לאחד שמתאים יותר לעבודה עם ראוטר ( שמו לי מודם של מוטורולה מדגם SB4101. פחות או יותר באותה תקופה, החלה לי תופעה מוזרה, שמספר פעמים ביום, מתנתק לי האינטרנט וגם הטלפון ( אין קו ), למספר דקות ( נע בין 5 דקות לחצי שעה ), ואז זה חוזר מעצמו. עקב עירוב הטלפון, חשדתי ב - HOT, טכנאים בכירים באו והלכו, החליפו פה החליפו שם, ועדיין מטפלים בזה, בטענה שייתכן שיש בעיה כלשהי בתשתית ( שהיתה בסדר עד היום ). השאלה שלי אליכם, היא האם נתקלתם בתופעה כזו, והאם ייתכן שר…
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לפני שבוע ניסיתי להוריד עידכון קושחה של הנתב סימנס sl2-141 מבזק אבל הקישור לא עבד, ועכשיו אין להם בכלל את הקישור. אני מנסה להשיג את העידכון ללא הצלחה ואני חייב אותו דחוף מכיוון שיש לי פינגים גבוהים לאירופה בין 170 ל 200 כשפעם היה 90 עד 110. אני לא עידכנתי את הקושחה אף פעם כנראה ואני חושד שזאתי הבעיה של הפינגים הגבוהים והנוראים שלי. יש עדיפות לעדכון הכי חדש שיש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, כשעה עכשיו ישבתי עם התשתית שלי בזק בדבר מהירות האינטרנט. ולאחר שעה אם לא יותר של שיחה מייגעת הנציג הגיע למסקנה שצריך להחליף מודם(יש לי ביפוקוס 312 מעל ל5שנים אצלי). הספק בזק בנלאומי אין לו מושג מה הבעיה\ אומרים הבעיה אצל בזק. בקיצור אני אמור ללכת מחר ולהחליף את המודם. עכשיו אני אסביר את הבעיה, כאשר אני מוריד את קובץ ההורדה מפה: http://2.i014.net/Check1.html כהורדה רגילה ללא שום תוכנה, אני מוריד את הקובץ של ה500MB במהירות של כ 30-100 וכאשר אני מוריד בעזרת תוכנת הורדות INTERNET DOWNLAOD MANAGER, זה מוריד בקצב יציב על 320+- גם כאשר אני מוריד טורנטים מטורנטליטצ', לפעמים המהירות 50-150, גם אם יש הרבה מאוד סידרים. וטורנט ליטצ' זה אתר איכותי, תמיד תוך פחות מחצ …
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לא מצליח לחבר לא משנה מה עשיתי. הפכתי את ה HOTBOX 4 ל BRIAGE MODE חיברתי את ה C6 ל WAN ואז למודם, הגדרתי בממשק את ההגדרות. דינמיק ופשוט באיפי מופיע 0.0.0.0.0. ולא מושך IP. עשיתי גם CLOLNE MAC מה אני מפספס ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות כרטיס רשת חיצוני אבל אין לי מושג איך לדעת איזה כרטיס הטווח קליטה שלו הוא יותר גדול המחירים נעים עד 170 בחיפוש בזאפ משהוא מכיר כרטיס אלחוטי חיצוני שאין בזאפ משהוא מחו"ל המחיר לא משנה רציתי שאני יקלוט מרחוק הרשת שלי תספיק לשניהם מתי שאני יוצא מהבית אני רוצה לגלוש תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בס"ד אז ככה התקנתי ubuntu על xp בעזרת vm ואני מנסה לשתף את הקבצים בעזרת samba הבעיה שלי שאני לא מצליח ליצור רשת אחת בין הxp לvm אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם Wan (PPP/SLIP) (זה לא אומר לי שום דבר אשמח להרחבה בנושא ) IP / Subnet Mask 89.138.253.156 / 255.255.255.255 Gateway 89.138.253.156 Hardware Address 00-53-45-00-00-00 כאשר הvm שלי מוגדר כ Hardware Address 00-50-56-C0-00-08 IP / Subnet Mask 192.168.0.1 / 255.255.255.0 DHCP 255.255.255.255 והכרטיס רשת של הxp מוגדר (LAN) IP / Subnet Mask 172.28.234.202 / 255.255.248.0 Gateway 172.28.232.1 DHCP 172.18.144.176 DNS 192.168.101.102 Hardware Address 00-19-D1-FC-DA-91 ב - vm ניסיתי להגדיר את החיבור כ bridge אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי כשהחלתתי לעבור דירה התחברתי לבאנדל של הוט ו 012 סמייל עם 012 אין שום בעיה אבל עם הוט... זה סיפור אחר התקינו לי הוט בוקס המכשיר החדש "והמהולל" של הוט 3 ב 1 . אני צופה ב IPTV שבה צריך שהיו פתוחים מספר פורטים כשניסיתי לפתוח את הפורטים בממשק של המכשיר הוא פתח ומכאן מתחילות כל הבעיות בכל תוכנה\אתר בדיקה ידוע שבו בדקתי את הפורתים הם היו או סגורים או TIME OUT והאבסורד שגם פורט 80 סגור בין אם TCP או UDP התקשרתי ל הוט כמובן שכידררו לי את הצורה מנציג רגיל ולרב נציג ולמנהל ומה לא. אף אחד לא ידע להסביר לי מה הבעיה שלו לדבר על לפתור אותה בקיצור במקום אינטרנט כיבלתי יומיים של כאב ראש. תודה הוט. ואחרי כל הקטע המעייף הזה כמה שאלות: 1. האם משהוא יודע איזה סיבה אפשרית לפורט…
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
^^^^ שאלה בכותרת ^^^^
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע חיבור של 16 מגה עם L2TP ונתבים הוא סיפור בעייתי.. הבעיה גדולה יותר כאשר לקוח מחוייב בחיבור חייגן (למשל גיימר) מדוע חברת הוט לא דואגת להקים סוג של MPLS עיסקי אשר בו הניתוב יהיה מראש וגם אפשרי יהיה לא להפלות לרעה לקוחות הוט אשר מחוייבים בניתוב? נוצר מצב שללקוח אשר נדרש לחיבור מעל 10 מגה ומחוייב בחייגן ויש באזור מגוריו NGN עדיף לו להתחבר דרך בזק (אשר בה חייגן PPOE יעבוד בכל מהירות)- בעצם אולי זאת הסיבה מדוע אין להוט כמעט לקוחות עיסקיים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט... כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר... מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים - שניהם Siemens SL2-141 הדגם תומך בWDS.. ניסיתי לקרוא מדריכים ולא הצלחתי... לא הצלחתי להגדיר.. ניסיתי לבטל את הDHCP ומשום מה היתה לי גם שגיאה של התנגשות כתובות והגדרתי את הנתב שאני רוצה שיהיה רפיטר כrepeater only וזה כאילו לא קולט את הרשת WIRELESS שהוא פולט... מבחינת קליטה נראה לי זה בסדר..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מגדיר אותה חמורה כי אי אפשר להוריד קבצים בגודל של מעל 2 מגה. יש לי Windows 2000Pro ServicePack3 ואינטרנט מהיר בכבלים 750K דרך נטויז'ן וערוצי זהב, אני מתחיל להוריד קובץ מסויים ואחרי פרק זמן מסויים ההורדה נקטעת, לא משנה עם אני מוריד במנהל הורדות הרגיל של Windows או שאני מוריד ב-Dap או שאני מוריד עדכון לאנטי-וירוס או עדכון לפיירול, הכל נקטע אחרי פרק זמן מסויים, אני משתגע, לא יודע מה לעשות. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש, מתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב , יש לי בבית נתב אלחוטי של חברת LEVELONE (עם 5 כניסות בגב הראוטר) . המחשב שלי מחובר עם כבל רשת לאחת היציאות . מחשב נוסף בבית , מחובר עם לראוטר, בצורה אלחוטית, עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן ?USB) . עד כאן הכל בסדר.. השאלה היא האם אני מוסיף עוד מחשב ברשת , הוא יוכל גם להתחבר אלחוטית (עם כרטיס רשת אלחוטי כמובן) , אל הנתב שאצלי בחדר ? במידה וכן , האם מומלץ להגדיל גם את רוחב הפס של הספק מ-1.5 ל-2.5 מהירות ( מהסיבה ש-3 מחשבים על אותה רשת) ? * כל המחשבים לשימוש אינטרנט בלבד...אם זה רלוונטי.. תודה מראש למי שעוזר .
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מחשב סלרון 1200 ענתיקה שהוא צריך שיהיה בו אינטרנט. מכיוון שהוא בצד השני של הבית חשבתי להוסיף לו כ.רשת אלחוטי וככה לפתור את עניין העברת החוטים. כרטיס רשת אלחוטי PCI לא צריכה להיות לו שום בעיה לעבוד כמו שצריך עם כזו עגלה נכון? יש לי WRT54GL
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, שאלה למי שכבר הפעיל אצלו. האם החיבור מהקיר בנקודה שבזק מתקינים זה חיבור ישיר של כבל Ethernet או סיב אופטי שלם עד למודם או עוד ממיר? אם מדובר בקו Ethernet האם הקו עובר בקידוד מיוחד שדורש מודם מסוים? מנסה להבין אם אוכל פשוט לחבר ראוטר כגון tp-link vr900 v3 שזכור לי שמתאים לחלק מטכנולוגיות הפייבר ובודק אם זה יספיק לי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 14.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-