רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הדסקטופ מחובר למודם בUSB הלפטופ מחובר למודם בRJ זה בכוונה ככה כי ככה אין תלות של אחד בשני אני לא צריך WIFI הדסקטופ והלפטופ על שולחן ולא זזים. המודם הוא מוטורלה אפשר בעזרתו? חשבתי אוולי על רשת USB?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מספר שאלות: איך אני יכול דעת אם יש עוד אנשים שגולשים על האינטרנט שלי? לפי מה שאני רואה יש לי שלוש אפשרויות אבטחה: WEP, WPA Pre-shared key, WPA RADIUS. מה ההבדל בינהם? מה הכי מומלץ? לפי מה שהבנתי WEP הכי מומלץ, במידה וכן, אפשר לקבל הסבר קצר (או קישור למאמר) מה זה כל דבר (העלתי תמונה), וכמובן מה צריך לשנות במחשב השני. תודה לעונים. שבוע טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי ראוטר מסוג Aztech DSL Turbo 900 Hige speed modem. הודרכתי איך לחבר את הראוטר למחשב אך לא הצלחתי להבין כיצד להגדיר אותו. קיבלתי אותו עם דיסק התקנה אבל אפילו שיש שם מדריך אני לא מצליח להבין אותו. קניתי גם switch 8 פורטים של EDIMAX אבל נאמר לי שהשימוש בו נעשה מאוחר יותר ועדיין לא צריך להתעסק איתו. אני רוצה לדעת איך להגדיר את הראוטר ואיך לתפעל לאחר מכן. תודה מראש, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
לא פעם ולא פעמיים אני מוצא עצמי מאוכזב מהכלים והתוצאות דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. לדוגמה: לאחרונה אני מנסה לעקוב אחרי תוצאות חיפוש מה24 שעות האחרונות כדי לנסות לתפוס מידע רלוונטי בחלון זמן קריטי. והייתי מעוניין להעיף מהרשימה תוצאות מסויימות אחרי שבדקתי ומצאתי שהן לא רלוונטיות. לא רק לינקים ספציפים, גם אתרים עם מנוע סרטני שיוצרים על פי שיטה תוכן עם 0 תועלת. האם יש כלי חיפוש מתקדם במיוחד, בו יש הרחבת פונקציות מעבר למה שמנועי החיפוש מספקים? האם ידועים לכם שיטות שימושיות לנסח חיפוש, לצמצם חיפוש? בעצם כל מידע שימושי בנושא חיפוש באינטרנט שאתם רוצים לשתף שאולי יעזור למי שרוצה להרחיב את יכולות החיפוש. אני לא זוכר אי פעם דיון גדול בנושא, אולי הגיע הזמן ליצור אחד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב שרת Free NAS בבית, ומעוניין להתחבר אליו מרחוק לצורך העברת קבצים (קטנים וגדולים): גיבוי, העברת קבצי וידאו, המוסיקה שלי, תמונות ועוד. האם יש בעיית אבטחת מידע בשימוש ב- Free NAS מרחוק (למשל מהעבודה)? האם יש פתרון טוב להתמודד עם בעיית האבטחה ולהצליח לשמור על פרטיות הקבצים על הכונן?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהיו הרבה דיונים בנושא, אבל משום מה לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית בענין. כרגע אני לקוח של 012 Smile ואני ממש לא מחייך. המצב באמת גרוע, ההורדות (מכל סוג שהוא) די איטיות, שלא נדבר על ביטורנט. אני מחובר לחבילת גיימרים במהירות חמש מגה ואני אולי מקבל 2 מגה בלחץ. ההתחייבות עומדת להגמר, ועכשיו אני בהתלבטות. לאיזה חברה להצטרף? חשבתי על בזק בין-לאומי. האם גם שם צריך להצטרף לחבילת גיימרים על מנת לקבל רוחב פס נורמאלי ומהירויות הורדה כמו שצריך? תודה רבה, ליאור.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי ראוטר והוספתי לו עוד ראוטר כדי לשפר את הקליטה וחיברתי בין שני הראוטרים ע"י כבל רשת, הראוטר הראשון נעול. אני לא מצליח לינעול את הרואטר החדש, אני גולש על הרואטר החדש נכנס לאתר של בזק עושה סיסמא וזה נועל לי את הראשון. איך אפשר לנעול את השני? הראוטר של netgear תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו, בתור אחד שמסתובב פה בפורומים מדי פעם יצא לי מדי פעם לראות אנשים שמספרים כאלה סיפורים אני זוכר שהיו תמיד עשרות תגובות וכל אחד חיפש למצוא את הדרך שבה הבחור שפירסם את התמונה רימה... ת'אמת, גם אני לא האמנתי... אבל היום בבוקר (ב', בשעה 9:45 לערך), קרה לי דבר מדהים הורדתי תוכנה מהאתר של HP במהירות של 6.42 מגה בייט לשנייה!!! לא רק שזה לא אפשרי בשום חבילה, אלא שיש לי בכלל רק את החבילה של החצי מגה עם בזק בינלאומי... אגב, ניסיתי אח"כ להוריד סתם משו מDOWNLOAD.COM וזה ירד על 100 קייבייט לערך... מדהים!!! עשיתי תמונת מסך אני יעלה אותו בהמשך...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מודם של בזק (ADSL2) ונתב אדימקס 6524. מאחר וחסרות לי כניסות קוויות, עלה בדעתי להשתמש במודם-נתב DLINK 2560U (הנתב הישן שקבלתי מבזק) כמודם בלבד ושהאדימקס ימשיך להיות הנתב האלחוטי ושרת DHCP. איך מגדירים את הDLINK שיהיה מודם בלבד? אם אבטל בו את פונקציית הDHCP והWIRELESS, ואגדיר התחברות WAN ידנית, זה יספיק ? אני לא רוצה לשנות כלום באדימקס ורק לחבר את הDLINK שיתפקד כמודם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי לפטופ והוא מעוניין להגביר את העוצמה של ה- WIFI מכיוון שהקליטה שם אצלו ממש נמוכה. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש איזשהו מתאם/אנטנה כלשהי שניתן לרכוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , האם אפשר להגדיר אקסס פוינט לשימוש של הרחבת קליטה בנתבי tplink 841 אני יודע שאפשר אבל הבעיה שלי שאין לי גישה פיזית לראוטר "המרכזי" הוא פתוח להכל , אני יכול להכנס אליו ולשנות הגדרות איך עושים זאת מבלי לחבר כבל רשת ? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בניסיונותי הנושאים לאפשר שיתוף 2 מחשבים ברשת עם Zone Alarm, הגעתי למסקנות הבאות : 1. בשום פנים ואופן לא הצלחתי לשתף בצורה טובה ובטוחה, כאשר חומת האש הנ"ל פעלה במחשב הראשון 2. תוך כדי משחקים הגעתי למסקנה שניתן לעשות זאת, אם ב Zone Alarm מורידים את רמת האבטחה מפני האינטרנט מ High, ל Med. כאשר הייתי על High, בדיקה ב Grc לא מצה פורטים פתוחים, וב Med יש בהחלט פורטים פתוחים, לא מעט. האם בכל זאת מומלץ להשאר על MED ? עריכה : התקנתי את הגרסה 4 - נראה הרבה יותר טוב, זיהה את השת הביתית ואת ה VPN (חיוג הכבלים) וקינפג הכל אוטומטית ! כעת נותר לבדוק אם שיתוף האינטרנט עובד...
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי (שיתמוך בתקן N)שיתחבר להוטבוקס של הוט. מה שחשוב לי זה יציבות, שיהיה בעל כח עיבוד גדול שלא יקרוס לי. לא מוכן לשמוע על EDIMAX עקב ניסיון רע איתם.. עוד משהו שחשוב לי זה אפשרות להגבלת שיתוף אינטרנט לשעות מסויימות ביום (יש דבר כזה בכלל?) כלומר שמחשב X יוכל להתחבר לאינטרנט רק מ 7 עד 9 לדוגמא תקציב עד 400 תודה רבה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-