רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ושכן שלי החלטנו להריץ כבל רשת בין הבתים, ע"מ שנוכל לשחק משחקי רשת אחד עם השני במינימום לאגים. כרגע פרסנו את הכבל, אבל נתקלנו בשאלה הרשת הביתית שלי בנויה כך -> מודם ADSL 2.5M ->ראוטר אלחוטי של 3COM-> מחשבים (חוטיים, לראוטר יש 4 פורטים, כרגע 2 בשימוש) הרשת הביתית שלו בנויה כך -> מודם ??->ראוטר אלחוטי של אדימקס-> מחשב חוטי אחד ו2 מחשבים אלחוטיים (לראוטר יש רק יציאה אחת, והיא בשימוש) שתי הרשתות מוגדרות כDHCP והמחשבים משיגים את כתובותיהם באופן אוטומטי. את החיבור של הכבל בצד שלי אנחנו רוצים לעשות ע"ג אחד הפורטים הפנויים בראוטר, בעוד אצלו ע"ג כרטיס רשת נוסף במחשב שלו מה אנחנו צריכים להגדיר כדי שאני אוכל לראות את המחשב שלו והוא את שלי, אבל שלא נוכל לרא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך אחד יציב שלא יתנתק גם כשמשתמשים לאורך זמן בתוכנות שיתוף קבצים, החיבור לאינטרנט הוא חיבור קבוע דרך הכבלים, יהיה נחמד אם יהיהבו גם אופציה לחיבור מדפסת אבל לא הכרחי. תקציב עד 500 ש"ח אבל יהיה נחמד מאוד אם אפשר למצוא משהו לא משמעותית פחות טוב ביותר זול. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר d-link dir-655, כרטיס רשת TP-Link TL-WN822N. החדר שלי מרוחק מהראוטר כ5.3 מטר דרך מסדרון עם הפרדה של 2 דלתות מעץ. הראוטר והמודם נמצאים מעל מקלט DVR ממתכת. אני מחובר מהוט\נטוויז'ן. ווידאתי בהגדרות של הראוטר שידור בתקן N בלבד, WPA2 ONLY וכו' ואני לא מצליח להגיע למאה מגה המוצהר שמקבלים בחיבור חוטי. אני מגיע במקרה הטוב ל60-70 ובמקרה הרע ל30 ומטה. מידי פעם אני מחליף בין הערוצים כי לאורך זמן המהירות צונחת. חשבתי לחבר לראוטר אנטנה מהסוג הזה למשל: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=793413 . השאלה היא האם זה ישפר את המהירות בכלל? רציתי לדעת בנוסף אם זה הכרחי להתקין אנטנות כאלה על הקיר או שאפשר גם להניח בצד. אני קולט את הראוטר טוב יחסית באיזור ה80 אחוזים.…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד אתחבר לאינטרנט המהיר אחרי שעות רבות של שכנועים להורים שלי. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם, האנשים שיש להם נסיון וידע, מה לדעתם כדאי? כבלים או ADSL? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מבחינת מהירות גלישה והורדה, אמינות המודם/כרטיס רשת ודברים כאלה. ולאיזה חברה כדאי לי להתחבר? על איזה אתם ממליצים? החיבור יהיה למהירות 750KBPS. בבקשה תסבירו קצת על הבחירה שלכם תודה מראש ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר TP LINK כמו זה שמוכרים באייבורי. בשבוע האחרון כל הזמן מתנתקת לי הרשת האלחוטית בבית. וכל פעם זה מסתדר רק אחרי שמשחקים עם הראוטר - או שאני עושה לו REBOOT (דרך מסך ההגדרות שלו), או ניתוק וחיבור לחשמל וכדומה (אפילו כמה טפיחות בשיטה הישנה עזרו..). השאלה היא איך להיות בטוח שזה אכן הראוטר תקול ולא בעיות אצל הספק (ניתוקים וכדומה) לפני שאני רץ לקנות חדש? תודה לכל העונים..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-