עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by smily58,

יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Frungy,

אהלן, אני ב-012, בחבילת 10 מגה, וכבר חצי שנה שאני סובל ממהירות גלישה איטית. רק מלפנות בוקר ועד שעה 10:00 בערך אני מקבל את המהירויות שאני אמור לקבל, אבל בכל שעות היום אני מוריד מאתרים כמו Megaupload ו-Netload, שמורידים בד"כ על רוב רוחב הפס, במהירות של 20-30 ק"ב לשניה. (אותה מהירות לטורנטים). הבנתי שהם מגבילים מהירות ואם אפנה אליהם טלפונית הם פשוט יקשקשו שהבעיה אצל השרתים - אבל אין סיכוי שזה קורה בכולם. אין לי זמן להתעסק איתם שעות על גבי שעות. מה עושים? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by X_Dror,

שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הבעיות התחילו לפני כשבועיים, כל כמה זמן(פעם ביום, פעם ביומיים,פעמיים ביום) דפי אינטרנט לא עולים ואני נאלץ לכבות ולהפעיל את הראוטר מחדש. יש לי מודם B FOCUS 312 מוסב לראוטר שמתחבר אליו מתג של EDIMAX ולמתג מחוברים 2 מחשבים , יש רעיונות ךפתרון הבעיה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by x-pac,

בעקרון אני צריך לפתוח (לנתב) פורט לתוכנת שיתוף קבצים יש לי ראוטר והמחשב שהתוכנה מותקנת בוא מתחבר אל חוטית לראוטר הגדרתי כתובת IP סטטית דרך המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וניתבתי את הפורט בנתב אחרי כל זה האינטרנט התחילו לי התנתקויות בפרקי זמן שונים יכול להיות שעה אינטרנט ואחרי זה התנתקות וההתנתקויות קורות רק במחשב שבוא הגדרתי IP סטטי בכל השאר האינטרנט עובד כרגיל עכשיו העברתי את הIP לדינאמי ובנתיים הכל בסדר איך אני פותר את הבעיה המעצבנת הזאת אני ממש צריך את הפורט הזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by THELAD,

כבר במשך תקופה שתוכנות השיתוף אצלי פשוט לא זזות. אני מנוי לבזק בינלאומי, יש לי חיבור ללא חייגן. אני מחובר דרך ראטור, אך פתחתי בו את הפורטים של התוכנות, כמו כן גם בחיבור ישיר ללא חייגן כל הפורטים חסומים. הנציג של בזק טוען שזה "שירות פרמיום", והם לא עוזרים בדברים כאלו, אם אני רוצה, אני צריך לשלם. הם טוענים שהפורטים חסומים במערכת ההפעלה. (?!?!) כמו כן, אין לי פיירוול במחשב. בדקתי באתר הזה: http://www.canyouseeme.org/ ופשוט כל הפורטים שאני רושם חסומים. גם פורט 80 וכל הפורטים שנמצאים שם ברשימה בצד. מהיכן הבעיה נובעת לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omri2211,

תודה הצלחתי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NiL,

שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by itaysk,

יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by JekylHyde,

היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אחרי שהתקנתי את ה TPLINK 1043ND שקיבלתי היום אני חווה הרבה בעיות. הגדרתי את ה 6740U כ BRIDGE, וכיביתי לו WIRELESS + DHCP. הגדרתי את ה PPPoE ל1043 ואני מצליח להתחבר בהצלחה. אבל הבעיה היא שהאינטרנט פשוט מתנתק ולא חוזר, וזה קורה בצורה אקראית. הנורה של ה SYS על ה TPLINK מפסיקה להבהב, ואז אני חייב לעשות לו ריסט כדי שזה יסתדר. התקנתי את הקושחה הכי אחרונה שמצאתי באתר שלהם, ועדיין....אותם ניתוקים. אין לי מושג מה הולך איתו, יש למישהו רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, יש לי ראוטר על תקן N שכבר מאס לי מהחיים, אף על פי שהוא תקן N הוא ממש לא חודר את הממ"ד שהוא נמצא בו וכל המחשבים בבית סובלים מזה. הוא לא מצליח להחזיק 3 מחשבים ביחד. אני מחפש ראוטר בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגה עד 300 ש"ח, שממש יתן לי בוסט, שאני אוכל להתחבר עם 3 מחשבים למרות שהוא נמצא בממ"ד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by alm80,

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by wow,

יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים