עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NaTm,

שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by kozimus,

שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש לי ראוטר בקומה העליונה של הבית (hotbox) ובמרתף בחלק אחד הקליטה חלשה ובחלק אין בכלל רציתי בהתחלה להגדיר ראוטר ישן כAP אבל אז הסתבר שההוטבוקס לא תומך wds אז זה לא ניתן.. השאלה היא אם אני יקנה AP רגיך הדבר יתאפשר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.

5. אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Roey232,

שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by rambo122,

שלום , אני מחפש ראוטר אלחוטי בעל יכולת שידור טובה+ ולא יקר ראיתי את הדגם ‏Edimax BR-6204WG , מה אתם אומרים , יש המלצות ? (חשוב שיתמוך בכבלים ובadsl)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מצאתי שני מדריכים שמסבירים על שידרוג האלקטל, והעבודה איתו בקשר לפורטים לאחר השידרוג: 1, 2 בשני המדריכים יש הסברים על איך לפתוח פורטים חסומים ולהפנות אותם לאייפי מסויים, ולאחר מכן, איך לסגור את הפורטים האלה בחזרה. אך ההוראות לסגירת פורטים מוטעות. רשום שבשביל לסגור את הפורטים שפתחנו, צריך להקליד בטלנט >nat defserver addr=0 >nat save אך פקודה זו לא סוגרת שוב את הפורטים שפתחנו. defserver זו פקודה שמעבירה את כל הפורטים אוטומטית לאייפי מסויים. ותפקיד הפקודה defserver addr=0 הוא לבטל את ההעברה האוטומטית של כל הפורטים. אך אם הוספנו ידנית פורט ספיציפי, הוא לא ייסגר גם אם מבטלים את ה-defserver. אמנם לא כל הפורטים יועברו לאייפי הזה, אבל הפורט הספיציפי שפתחנו ימשיך להיות פת…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Peri228,

בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by g15,

רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי QoS בנתב netgear dgn2200v2 לפי כתובת MAC, להגביל אחד המחשבים הגולשים אלחוטית ברשת שלי..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by BeBest,

החל מהיום יש לי בעיות רציניות מאוד בבזב"ל. אני מחובר ב-30MB, ברוב הזמן מקבל בקושי 20MB פינגים מטורפים: C:\Users\Bar>tracert google.com Tracing route to google.com [173.194.70.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 291 ms 255 ms 260 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * 11 ms 29 ms bzq-219-235-22.static.bezeqint.net [212.179.235.22] 4 93 ms 131 ms 136 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 * 142 ms * bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 29 ms 29 ms 13 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] 7 134 ms * 245 ms bzq-219-189-130.cabl…

13. Started by asaf0123,

אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Shmoe,

אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by core_i7,

מחובר כרגע לתשתית בזק + ספק בזק בינלאומי ואני די מרוצה. שוקל מעבר לחבילה אחת של ספק+תשתית בשוק הסיטונאי כדי להוזיל את העלות. 1. אילו הבדלים קיימים בחיבור לחבילה כזו דרך בזק (כשאני בוחר בספק בזק בינלאומי), ודרך בזק בינלאומי? טווח IP שונה? ראוטרים שונים שהחברה מספקת? משהו אחר..? 2. קראתי בכמה מקומות שבהתחברות דרך בזק ובחירה בספק אחר צפויות, באדיבות בזק, בעיות מהירות. האם נכון מנסיונכם? האם זה הופך את החיבור דרך בזק בינלאומי בחבילה כזו לעדיף יותר? אשמח להמלצות בנושא

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by NighTmarE,

שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלי רציתי לברר מה אני צריך לקנות וכמה בערך כל העסק יעלה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Iv0ry,

אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ONKYO,

אני ברשימת ההמתנה של תבל וברגע שהם מפרסמים ת'חבילות אני תוך שעה-שעתיים מתקשר אליהם ומזמין. מישהו יודע איזה מודמים הם נותנים ?(אלה ממכם שבניסוי שלהם) איזה לקחת? ועוד דבר קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת שאני חושב שהוא של אינטל אבל לא רשום עליו כלום על אחד מהצ'יפים שעל הלוח של הכרטיס רשום " pulse h1088" ויש מדבקה ליד החיבור של הכבל לכרטיס ורשום עליה "eastronics אינטל מקורי" ואני חושב שיש לו wol כי יש כזה מין חיבור לכבל עם 3 פינים על הלוח (זה זה?) האם הכרטיס הזה הוא של אינטל? האם הוא שווה משהו? אם לא, אז כדאי לי לרכוש כרטיס של 3com או כרטיס פשוט עד 100 שקל בשביל האינטרנט כבלים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by berner,

חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by es001,

יש לי שני מחשבים, שניהם על XPPRO, יש בשניהם כרטיס רשת של אינטל, הבעייה היא: שאני מחבר את הכבל המוצלב בינהם, הם לא מזהים שיש חיבור כלשהו, וכתוב שהם לא מחוברים, לאחר בדיקה גם כרטיסי הרשת וגם הכבל תקין בודאות. יש למישהו פתרון??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ! אתמול הצלחתי לשדרג את מודם ואכן יותר אני לא צריך לחייג אל הספק אבל אני לא מצליח להפעיל את האקספלורר הוא כל הזמן נכבה וכך גם NETSCAPE 7 PE מה הפתרון?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כמו הפלט של net view רק עם איי.פי פנימי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים