רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שדרגתי במבצע האחרון ל-100Mb, עוד לא שדרגתי את המהירות בספקית, כרגע אני 15 (או 20?) הורדה ומשלם 36 שקל בחודש. לפי האתר Kamaze בזב"ל מציעה 100 מגה במחיר של 70 שקלים, בזמן ש- hotnet מציעים ב- 20 שקלים. (הבדל מאוד משמעותי) קראתי השוואה בין הספקיות אבל הי די עתיקה (מרץ 2012) ואני לא בטוח עד כמה היא עוד רלוונטית. השימושים שלי לאינטרנט הם בעיקר גלישה באתרים ממערב ארצות הברית והעברת קבצים אליהם, torrents ומדי פעם משחקי רשת כמו Battelfield בשרתים באירופה. השאלה היא אם בכלל יש הבדל בין הספקיות מבחינת האיכות, ואם כן מה ההבדלים ועד כמה הם גדולים. מאוד יפריע לי אם סרטוני youtube לא יטענו טוב, יהיו חסימות טורנטים או שרתים באירופה יהיו מעל לפינג 100. בעיקרון אני רק רוצה לדעת אם hotnet ס…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לסוויץ 1GB ל8 מחשבים. שיעבוד עם חוטי CAT5e. הסוויץ יתחבר למודם AZTECH 600EW וישתף את חיבור האינטרנט והקצבים ל7 מחשבים. תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי קצת על הנתב הנ"ל, והבנתי שיש הבדלים בגרסאות. האם אפשר לרכוש ולהיות בטוח שאני מקבל את גרסה A4 העדיפה? האם במידה ואפול על גרסה קודמת, אצא מאוכזב? אני אפרט את הדרישות שלי מהנתב. תקן N שיכול לתמוך גם ב-G ללא שכל הרשת יורדת ל-G (כלומר, לפעול בו זמנית גם במהירות G וגם במהירות N ללא שה-N ירד למהירות ה-G) חיבור GIGA יציבות (כמה שפחות צורך ב-RESTART). נכוויתי קשות מראוטרים שלאחר שהפעלתי שיתוף קבצים היו קורסים לי כל כמה שעות וצריכים RESTART. ואז עברתי לראוטר של LINKSYS WRT54GL והוא יציב כסלע. אז עכשיו עם הצורך שלי בחיבור עם תקן N, החלטתי להשקיע גם בחיבור GIGA. אגב, האם ניתן לשדרג אותו לתקן N מלא ולא DRAFT? קראתי את הביקורת על הנתב הנ"ל ב-netchief. אבל אני עדיין חושש על ליפול …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשחק, נניח Unreal, בלי נתב/אינטרנט אלא רק בעזרת התמיכה של כמה מחשבים ניידים בWiFi. איזה תוכנה צריך להתקין והאם אחד מהמחשבים יצטרך להיות "שרת"? ובקיצור מה צריך לעשות כדי שזה יקרה אם זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן להגדיר את הנתב הנל רק למודם תודה לכל מי שעוזר אני פשוט מעוניין לחבר נתב אלחוטי כל מדריך או עצה תעזור תודה למי שעוזר התשתית של בזק ספק ב.בין לאומי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל כשאני נכנס הוא מבקש סיסמא ואני לא יודע אותה וה 1234 לא עובד תעזרו לי בבקשה אני תקוע. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ושכן שלי החלטנו להריץ כבל רשת בין הבתים, ע"מ שנוכל לשחק משחקי רשת אחד עם השני במינימום לאגים. כרגע פרסנו את הכבל, אבל נתקלנו בשאלה הרשת הביתית שלי בנויה כך -> מודם ADSL 2.5M ->ראוטר אלחוטי של 3COM-> מחשבים (חוטיים, לראוטר יש 4 פורטים, כרגע 2 בשימוש) הרשת הביתית שלו בנויה כך -> מודם ??->ראוטר אלחוטי של אדימקס-> מחשב חוטי אחד ו2 מחשבים אלחוטיים (לראוטר יש רק יציאה אחת, והיא בשימוש) שתי הרשתות מוגדרות כDHCP והמחשבים משיגים את כתובותיהם באופן אוטומטי. את החיבור של הכבל בצד שלי אנחנו רוצים לעשות ע"ג אחד הפורטים הפנויים בראוטר, בעוד אצלו ע"ג כרטיס רשת נוסף במחשב שלו מה אנחנו צריכים להגדיר כדי שאני אוכל לראות את המחשב שלו והוא את שלי, אבל שלא נוכל לרא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי כאן לינק לסקירה של נתב ה-AC1200 של חברת D-LINK (דגם DIR-825/AC). במסגרת הסקירה פרסמתי טבלת ביצועים שהתבססה על כרטיס רשת אלחוטי בתקן AC, המתחבר למחשב בממשק USB. לפני מספר ימים רכשתי כרטיס רשת AC של חברת אינטל (דגם 7260 - בממשק PCIe Half Mini). כרטיס זה הותקן במחשב הנייד שלי - ה-X61s - והחליף את ה-6300N שתמך רק בתקן N. בתמונה המצ"ב תוכלו לראות את המהירות המתקבלת באמצעות הכרטיס כאשר הוא מחובר אל ה-DIR-825/AC. מהירות זו - 866.7Mbps - אופיינית לתקן AC עם שתי אנטנות ומייצגת נאמנה את יכולתו של הנתב ושל הכרטיס. בימים הקרובים אני אפרסם טבלת ביצועים משלימה הכוללת את הנתונים שהושגו באמצעות כרטיס הרשת 7260. קישור לסקירה - http://www.netcheif.com/Review…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם פורום רשתות, יש לי ראוטר אלחוטי 3CRWE554G72T של 3com ואני רוצה לסדר לו פרוקסי, כתובת אינטרנט, בבקשה עזרה !
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך אני יכול לעשות ככה סתם דוגמא יש לי משתמש באיזה אתר כלשהו , עכשיו אני עשיתי אותו במחשב שלי ואני משתמש בו מהמחשב שלי נמצאים בפרטים של המשתמש כל הפרטים האמיתיים שלי עכשיו אני רוצה שמישהו אחר , מסין , יוכל להתחבר למשתמש הזה בלי שיזהו שמישהו מסין עובד עם המשתמש שלי ויחסמו אותו ויתנו לו באן בקיצור אני רוצה למצוא דרך להסתיר את זה שמתחבר למשתמש שלי מסין , כדי שלא יחסמו את המשתמש מישהו יודע איך אפשר לעזור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הראוטר הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9398 הבית הוא 2 קומות, הראוטר עומד במין ארון תקשורת בקומה הראשונה, ובקומה השניה אני לא מקבל חיבור מהיר ויציב מספיק אם אני קונה עוד ראוטר בסגנון (רצוי שיתאים בחברה לא?) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אפשר פשוט לשים את החדש וזהו ולקוות שהוא מספיק חזק להגיע לקומה 2 בצורה יציבה, או שאפשר לשים את הראוטר הישן בקומה השניה בתור רפיטר (ואז צריך שכל הרשת תהיה G?), ולחבר בינהם קווית (יש הכנה בקירות)? האם זה אפשרי\מומלץ בשילוב הראוטר שקיים כבר אצלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-