עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הרבה זמן סיקרן אותי איך נראה עיצוב התעבורה של youtube בבזק בינלאומי ומן הסתם בגלל שאני עובד בדברים שקשורים לרשתות אני גם יודע לבדוק את זה . הפעלתי wireshark לפני שפתחתי את הסרט ואז סיננתי את התעבורה שתכלול רק את הרוחב פס בהורדה של הסרט (בעזרת ip.src == ) והנה התוצאות: סרטון : איכות : 360p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s שזה 9.6mbps זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות רוחב פס באמצע : 140KB/s שזה 1.1mbps פספסתי קצת בסרטון שאני אוהב(4seW1-q41NY ) אבל זה אותו שיר סרטון : איכות : 480p רוחב פס התחלתי : 1.2MB/s ואז 800KB/s זמן הורדה ברוחב פס התחלתי : 5 שניות במקס ואז עוד 5 שניות בפחות רוחב פס באמצע : 205KB/s למצוא סרטון HD היה לי קצת בעיה כי הרבה מאוד מהם כבר על ה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מהן המהירויות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  4. יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MACHINE-GUN,

אחרי שאני מצרף את המחשב לדומיין, אני נכנס עם היוזר וזה נתקע על loadihg your seitinge ופשוט לא ממשיך הלאה. מישהוא נתקל בכזאת תקלה?

• 12 תגובות
    • 5k צפיות
  6. Started by yarinbar,

שלום, לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה: בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק. הנה המחשה : לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה: יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה. יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by YK24,

היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום יש לי כבר הרבה שנים edimax br6204wg הוא עושה המון בעיות, וזה לא משהו שהתחיל בתקופה האחרונה. הוא מחובר דרך L2TP. לפעמים האינטרנט מתנתק ואז אפשר לעשות לו ריסט דרך כניסה לממשק שלו. לפעמים אי אפשר בכלל להכנס לממשק שלו ואז צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר. לפעמים חלק מהמחשבים ברשת נעלמים. יש לציין שמחובר אליו מחשב אחד בחיבור חוטי ועוד 3-4 לפטופים בחיבור אלחוטי. החלטנו לקנות נתב חדש וחשבתי על הWRT54GL, אבל קראתי שגם הוא עושה בעיות עם ,L2TP זה נכון? איזה נתב כן מומלץ לקנות בתקציב של 350 ש"ח? כדאי לקנות כבר נתב N? ואם כן, איזה? דרך אגב, בלשונית wireless האדימקס שיש לי כרגע מוגדר כAP. זה מה שאמור להיות מוגדר שם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofir7679,

שלום אני צריך עזרה בקניית נתב חדש לנתב שלי מחובר באופן קבוע : מחשב סטרימר פלייסטשיין ואייפון באלחוטי אז אני מחפש משהו טוב יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה ufi גימריים עם הוט בחיבור חייגן חשבתי על אדימקס BR6574N או שיש לך משהו יותר טוב להמליץ לי תודה מראש נ.ב אני משחק המון ברשת עם הסוני

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Itzik 007,

אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, שאלה מחבר חייל: האם כדאי לקנות נטסטיק, או לקנות מכשיר דור 3 שישמש כמודם למחשב נייד אם רוצים לשחק במשחקי רשת?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by barra8,

שאני מנסה להיכנס לתיקיה של אחי אז הוא מראה לי שגיאה : 0X80070035 אז הורדתי את התוכנה Network Magic ואני לא יודע מה לעשות זה עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי רשת בייתית. מחשב 1 - WIN7 נייח מחשב 2 - WIN XP נייד ממחשב 1 אני רואה את הכונן של מחשב 2 ממחשב 2 אני יכול להדפיס דרך המדפסת שמחוברת למחשב 1 וגם לראות כונן חיצוני שמחובר בUSB הבעיה היא שמשום מה אני לא מצליח להגדיר את שאר הכוננים במחשב 1 שיהיו משותפים... על פניו ההגדרות של הכוננים של מחשב 1 שלא רואים במחשב 2 זהות לכונן שכן רואים. מה הסיבה?????????????

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. שלום. אני מנוי ב014 על 2.5 מגה עם תשתית של בזק. בחודש-חודשיים האחרונים התחלתי לסבול מאינטרנט איטי למדי. לפעמים שאני רוצה להיכנס ללינקים בפיירפוקס אני צריך ללחוץ עליהם פעמיים, אחרת המד טעינה של הדפדפן ממשיך לנצח ובסוף אני מקבל The connection has timed out. יש לי את אותה בעיה גם בIE. לפעמים אני בכלל נכנס ללינק ואוטומטית מקבל טיים אאוט. ניסיתי לסרוק וירוסים עם NOD32 ואפילו להחליף אותו בAvira מחשש שהוא הגורם להאטה, אבל זה לא עזר וגם לא מצאתי שום וירוס. עשיתי גם סריקה עם Malwarebytes ולא מצאתי כלום. אני מנקה כמה פעמים ביום עם CCleaner. יום אחד שמתי לב שהמהירות הורדה בדסקטופ שלי לא מקסימלית אבל בלפטופ כן. חשבתי שיש בעיה כלשהי ופירמטתי. זה סידר את המהירות הורדה אבל האיטיות נשארה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by darky,

אני רוצה לבצע שליטה מרחוק על המחשב שלי בעזרת ה remote שעל המחשב יש לי ראוטר tp link מחובר בצורה אלחוטית מישהו יכול להסביר לי כיצד עושים את השליטה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. Started by bayicra,

שלום אני צריך עזרה להתחבר דרך הRouter למודם של אקספון. הדגם הוא Edimax BR-6104k הורדתי את המדריך אבל אני לא מצליח. אגב המודם הוא של קבלים. תודה.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  20. http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/180/301.html יצא לי להתקל בכתבה הזאת (ולא שמתי לב שדיברו עליה פה עד כה), סה"כ ראיון מעניין לדעתי. יש בכתבה ציטוט של "גורמים בתעשייה" לגבי הנחת הכבל התת ימי החדש: פשוט מרתיח. אין ביקוש. מעניין מאד מי הם אותם "גורמים". בנוסף, מעניינת תגובת נטוויז'ן בנוגע לשינוי מודל התשלום, מאחר שלפי דעתי הספקיות יכולות להיות המרוויחות העיקריות מהשינוי (כלכלית).

• 267 תגובות
    • 33.1k צפיות
  21. Started by eyarit,

מחפש מכשירים מקצועיים לבדיקת כבילת תקשורת ethernet

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by liores12,

שלום. לפני מספר ימים עברתי חדר, ולכן נאלצתי לעבור לחיבור אלחוטי בכדי להיות מחובר לאינטרנט.. שמתי לב שאחרי שעברתי לאלחוטי מחוטי, יש לי ממש הרבה לאגים ובעיות במשחקי רשת (מהירות המודם האלחוטי 54.MBPS) האם זה בגלל המהירות של החיבור האלחוטי במחשב שלי או בגלל שזה פשוט אלחוטי ולא חוטי? גם הבנתי שעדיף חיבור חוטי מאשר אלחוטי בכדי לנצל את המקסימום,לכן אני מעוניין לקנות כבל אינטרנט המתאים, אך איני יודע איזה, איך קוראים לסוג וכו'. תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. שלום לכולם, צריך לקבל החלטה וקצת מבולבל: כרגע אני עובד על תשתית הוט (מסיים התחייבות טריפל עוד שלושה חודשים) וספקית בזק בינלאומי (ללא התחייבות). באוגוסט אני עובר דירה (גם שם יש תשתית הוט), ומתכוון לוותר על שירותי הכבלים של הוט, לכן לא אתחייב מחדש להוט. העניין הוא לגבי בזק בינלאומי (הספקית) - אני רוצה לשדרג שם היום למהירות 12MB (כרגע אני ב-1.5 אומללים), והם מוכנים לתת לי ב-70 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, 85 ש"ח בהתחייבות לשנה ו-129 (או משהו כזה) ללא התחייבות. כמובן שמאד קורץ המחיר הנמוך - אך אני לא בטוח אם חכם להתחייב להם. השאלה היא - 1. האם כדאי להתחייב ובבית החדש להמשיך לעבוד עם תשתית הוט וספקית בזק בינלאומי? 2. האם להתחייב ובבית החדש להחליף לתשתית בזק? (כמה זה עולה?) 3. האם…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מצורף צילום של הלוג. מה קורה פה ? המחשב אמור להיות נקי מוירוסים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.