רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אני גר בבית פרטי(וילה שני קומות) ויש לי שני מחשבים אחד למעלה ואחד למטה החיבור לאינטרנט העכשווי הוא למטה טכנית המחשב שלמעלה הוא בדיוק מתחת לזה שלמטה על איזה רשת הייתם ממליצים לי? אין לי ממש תקציב אבל חשוב שהגלישה תהיה איכותית ומהירה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אני מחובר בADSL של בזק. יש לי מודם RTA 1320 יש לי אותו כבר די הרבה זמן, ומקונפג להיות גם ראוטר וגם מודם ADSL וכו' - מחובר לSWITCH ומשם למחשבים שיש לי בבית. לאחרונה (שבועות אחרונים) יש לי בעיית התחברות קשה אני יכול להיות מחובר כמו עכשו, ואחרי כמה דקות (לאחרונה כל איזה 5-10 דקות זה קורה), המודם פשוט מתנתק. יש לו 4 נורות, והנורה שמתכבת זה נורת הPPP ולעיתים (לא תמיד) גם נורת הDSL מתכבה. לרוב המודם אחרי איזה 3-5 דקות חוזר לעצמו (כלומר הנורות כולן נדלקות והוא מתחבר לרשת) וחלק מן המקרים לא, ואני חייב לכבות ולהדליק אותו. אני חייב לציין שזה ממש מעצבן ומשגע אותי מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר) וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
דרגו לפי נסיונכם האישי לפי הקריטריונים הבאים. איזה מבין ספקיות האינטרנט הכי יציבה, בעלת מתן השרות הטובה ביותר, בעלת המהירות וההגנות הטובות ביותר
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2.5MB ראוטר Rotal RTA1025W במחשב השני ששם הראוטר מחובר אליו אין בעיה והאינטרנט עובד טוב מאוד במחשב הזה יש לי USB של בזק POZ והוא קולט חלש מאוד אולי איזה עשירית מהמהירות :-\ מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מספר מחשבים לאינטרנט,יש לי כרגע רוטאר של אדימקס שמחובר למודם של חברת הכבלים(ברוטאר יש 4 יציאות ואני צריך יותר יציאות),שאלתי היא כיצד אני מחבר את הרכזת רשת? החיבור של הרכזת רשת מתבצע בזה שאני מחבר כבל רשת מרטואר של אדימקס לרכזת,ואז מהיציאות של הרכזת אני הולך למחשבים שאני רוצה לחבר? אם יש הגדרות שצריך להגדיר ברכזת רשת?או שזה "פלג אנד פלי"!? הוספתי קישור לרכזת רשת שאני מתעניין בה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=981&CatCode=60 ראיתי עוד רכזת של 3COM בעלות של 210 שקל בערך,אבל המחיר של הטיפילניק זול יותר...
-
- 6 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש 2 ראוטרים 3COM זהים אותו דגם 100-75 חברתי אותם אחד לשני בכבל ככה: האחד ראשי שמחובר למודם בקומה תחתונה והשני בקומה עליונה שישמש כמו סוויי'ץ ל 3 מחשבים . חיברתי בין שני הראוטרים עם כבל ישר כל אחד ל LAN מאחור, הראוטר התחתון משמש גם לעוד יציאת LAN וגם אלחוטי ,ההגדרות שקבעתי הם ככה: בתחתון הראשי מתחיל IP מ 192.168.1.2 עד >192.168.1.150 במקור הוא(192.168.1.254) וכל שאר ההגדרות רגילות ובעליון קבעתי כך: שיהיה IP סטטי ב LAN מעל הסוף חלוקה של הראוטר הראשי כלומר מעל 192.168.1.150 ואז את ה DHCP ביטלתי ואפשרות אלחוטית לא צריך כרגע , בינתיים מה שקורה זה עובד טוב יום יומיים ואז יש בעיות התחברות לאינרנט אבל לתוך הנתבים אין בעייה ,או שקורה משהו מוזר אחר שאם מישהו עובד עם המחשב במ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב נתנו לי 2 ראוטרים משולבי מודם של בזק בטכנולוגית G (לא מתאים לכבלים רק לבזק ) באיזה מחיר אפשר למכור אותם כמשומש ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מהם ההבדלים בין שלושת הראוטרים הנ"ל של אדימקס? BR-6424N BR-6524N BR-6574N ראיתי שבשני האחרונים יש 3 אנטנות לעומת 2 בראשון, ובדגם האחרון יש רשת של 1Gb לעומת 100Mb בשני הראשונים. האם פספסתי עוד הבדלים ביניהם? ובכלל, איך הם ביחס של עלות/תועלת לעומת למשל TP-Link TL-WN841ND?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-