עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, הסיגנל שהראוטר האלחוטי שלי מוציא נחלש בפתאומיות (היום 2 קווים פעם את כולם 5 קווים), דבר זה גורם לניתוקים ולאיטיות מיותרת. זה קורא גם במחשב נייד וגם ב-PC נייח שמחובר אליו דונגל. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  3. ^^^^^^^^^^^^ הציעו לנו חיבור דרך חוטי נחושת פנויים של טלפון בעזרת VC-201. המרחק בין המשרדים קטן מ 200 מטר. http://www.planet.com.tw/news/productnews/VC-201.htm מישהו מכיר את הצעצוע הזה? כמובן שכתוב בפרוספקט שזה מתאים לכל מה שזז האם זה יספיק כדי לעבוד בשני המשרדים על תוכנת הנהלת חשבונות שיושבת על שרת באחד מהמשרדים? האם ניתן לגבות מידע ממשרד אחד לשני ולהיפך בזמן סביר (כמה גיגה פר גיבוי ליום)? מישהוא יודע מה מחיר סביר לשניים כאלו + התקנה? האם ירגישו לאפליקציות המדוברות הבדל מהותי בין סיב אופטי לפתרון המוצע (כשלוקחים בחשבון שהנתבים\סוויטשים ורוב כרטיסי הרשת במשרדים הם 10/100)? האם זה יכול לעשות בעיות עם ראוטרים? האם יש פתרון\מוצר עדיף?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by jfkk,

שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה

7. אני יודע שהייתה פה פעם, אבל לא הצלחתי למצוא. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  8. לפני שבוע התקינו לי אינטרנט בכבלים, תבל דיגיטל, ספק - בזק בינלאומי, חבילה של 750 קילו ביט לשניה השאלה שלי זה האם יש איזשהי תוכנה או אפשרות או איזה פקודה או משהו שיכול להאיץ לי אפילו בקצת את החיבור לאינטרנט? הכי הרבה שהצלחתי להוריד זה 100 קילו בייט בשנייה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor8194,

היי, אני מעוניין לקנות את אחד מהראוטרים האלה: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL-WR1043ND המפרט של הראוטרים מאוד דומה. השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-100 ש"ח הנוספים ולקנות את ה-1043? האם זה משתלם? לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא בחיבור הקווי. ב-1043 קיים חיבור Gigabit וב-941 חיבור רגיל של 10/100. תודה, דור.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by a04,

שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, הפכתי מחשב ישן לשרת אינטרנט לצרכים אישיים בעזרת התוכנה wamp, ונמצאים בו אתרים שונים. אני משתמש בdns הדינאמי duckdns. בduckdns אפשר להוסיף כמה sub-domains שרוצים, בחינם ורציתי לשאול האם יש דרך שבה אוכל להגדיר שכל sub-domain יפנה לאתר אחר על אותו שרת? כרגע הכתובות של האתרים הם: mysubdomain.duckdns.org/site1 mysubdomain.duckdns.org/site2 mysubdomain.duckdns.org/site2 ואני רוצה שיהיו: mysubdomain1.duckdns.org mysubdomain2.duckdns.org mysubdomain3.duckdns.org או: site1.mysubdomain.duckdns.org site2.mysubdomain.duckdns.org site3.mysubdomain.duckdns.org ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא הצלחתי. תודה בכל מקרה.

12. Started by BloodFist,

אז ככה, יש לי XP במחשב ועליו סרטים שאני רוצה להעביר לHTPC שעליו יש VISTA. ניסיתי לעשות רשת אבל אני מהמחשב שלי לא רואה את הHTPC (שעליו יש ויסטה..) ומהHTPC אני רואה את המחשב שלי. איך אני מסדר שאני יראה בXP את הHTPC? והייתה עוד בעיה שנראה לי שקשורה אולי לפה? התחלתי להעביר סרטים דרך הHTPC מהמחשב שלי לHTPC וזה לא זז ופשוט קרס אחרי כמה דקות בלי לעשות כלום למה? נ.ב הHTPC מחובר לראוטר דרך כ. רשת אלחוטי והמחשב שלי דרך כבל. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AK,

האם כרטיס הרשת שקניתי לא מזמן מתאים ל ADSL או לא? זהו כרטיס הרשת: (Realtek RTL8139(A/B/C/8130 זה מאוד חשוב בשבילי כי הזמנתי WOW והם אמורים לבוא אלי ביום ראשון

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Kopi8,

היי, אני מחובר כקליינט ברשת ביתית של שני מחשבים. משום מה אני לא מצליח להיכנס אל הכוננים שבמחשב השני, בעיה שעד עכשיו (יותר משנה) לא הייתה קיימת. ניסיתי להגדיר מחדש את הרשת לפי המדריך, אבל זה לא עזר. אני מקבל את הודעה השגיאה הזו: תודה מראש למי שינסה לעזור...

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  17. יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ShmenTul,

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את מהירות האינטרנט שלי בעיקר בשל אהבתי להורדות וסרטים. לאחר בירור מעמיק החלטתי שאעבור למהירות של 50 מגה באינטרנט אלחוטי. אחרי מסכת עינויים של שבוע עד שהצליחו להעביר את ההזמנה מבזק לחברת השליחויות, הגיעו והחליטו לי את הראוטר לכזה שתומך בקצבים של 50 מגה, אבל פה לא תמו הבעיות... בהגדרה של האינטרנט החדש, כאשר הכבל מחובר למחשב אכן ההורדה היא 50MB, אבל כשהוא מנותק והגלישה היא אלחוטית היא לא יותר מ-20MB! ניצגת שירות טלפוני עשתה ככל יכולתה לעזור אבל ללא הועיל ואף הוציאה טכנאי מיוחד לביתי שיבדוק את הנושא, והוא באמת הגיע כעבור מספר ימים, בדק ופסק - "זאת תופעה מוכרת - אין מה לעשות!" אז אני שואל, אם מפרסמים ומוכרים אינטרנט אלחוטי של בזק במהירות של 50MB אבל למע…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם ואהלן אריק יש לי זאטוט בבית ואני לא אוהב את הרעיון שהוא מקבל את הקרינה של הראוטר האלחוטי שלי. הראוטר כרגע נמצא בממד, וממחקר מעמיק בעניין זה ללא ספק גורם מסרטן שאני רוצה לנטרל. מעבר לאלחוט יש לי גם רשת קווית שסללתי בבית לסטרימר כך שהוא מחובר למחשב הנייח בממ"ד שיש לו את מחסן המדיה שלי. אני רוצה להחליף את הראוטר בראוטר שאני או זוגתי מסוגלים בלי להיכנס להגדרות שלו 0כלומר בלי לפתוח מחשב ולהיכנס להגדרות של הראוטר) לכבות ולהדליק את האלחוט. האם יש כזה ראוטר שיש לו סוויטצ' חומרתי שמכבה ומדליק ? לא ממש אכפת לי אם הוא לא תומך בתקן N תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם בעבר שאלתי כאן על נתב אלחוטי והומלץ לי על הדגם שבכותרת. השאלה שלי היא, מדוע כדאי לי לשלם עבור הנתב הזה 360 שקלים (הכי זול בזאפ) כאשר ישנם נתבים כמו זה http://global.level1.com/products2.php?Id=32&PC1thId=11 של LEVEL1 שעולה 290 ש"ח בחנות בה אני קונה ציוד בדרך כלל? מראש אציין כי המרחק הכי גדול שיהיה בין המחשב לנתב זה בסביבות ה-30 מטר ובבית אין חדרי בטחון אגב נוחות התקנה וטיפול שוטף אני בהחלט מחשיב כיתרון

22. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מבחינת שירות מהירות ואמינות תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by liores12,

שלום. עד כה השתמשתי בחיבור חוטי מהנתב (סמארטבוקס של אורנג') למחשב שלי והיה לי שקט מבחינת בעיות ומהירות. עכשיו, שהמחשב הנייח שלי הוזז, לצערי איננו נגיש יותר לחיבור חוטי מהמודם ישירות. לכן, אני מחפש כרטיס רשת, שיהיה טוב (אפילו מעולה) במחיר סביר. ראיתי שיש כל מיני USB למניהם/כרטיסים פניימים אשמח להמלצות כי אני ממש לא מבין בזה תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.