רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד MSI WIND עם סטיק של אינטרנט אני מעוניין שהמחשב יהיה ראוטר למכשיר פלאפון אחר שלי. יש כזאת אפשרות? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני כרגע בשלבים של החלפת ISP - מאוד מעצבנת אותי חוסר השקיפות הטכנית של ספקיות האינטרנט (למרות שאני מבין ששקיפות נוגדת את האינטרסים שלהן). לכן חשבתי לפתוח שרשור לריכוז מידע עפ"י נסיון של חברי הפורום בנושאים כמו: - בעיות רוחב פס לחו"ל - חסימת פורטים - הגדרות Quality of Service על שירותים שונים - שימוש באותם קווי אינטרנט לחו"ל כדי לספק שירותי טלפוניה ב-VoIP מכיוון שכל המידע הנ"ל אינו מפורסם לציבור ע"י ספקיות האינטרנט, האפשרות היחידה לגלות את הדברים האלה היא רק עפ"י נסיון והסקת מסקנות - וכאן כל אחד מכם יכול לתרום. אם השרשור יצליח הוא יעזור לכולנו - בבקשה המנעו מספאם ומהבעת דיעות לא ענייניות שסותרות את חוקי הפורום. ------------------------------------------------ אני א…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית..והמחשב שלי זה ה"שרת" עם החיבור לאינטרנט ורק בחדר שלי יש את החיבור של הכבלים לאינטרנט ואני עובר חדר בבית - עכשיו אני רוצה להעביר איתי את המחשב והאפשרות היחידה זה שאת המחשב של אחותי להעביר לחדר שלי ולהפוך אותו ל"שרת" אבל זה לא בא בחשבון כי יש לה מחשב צולע וכל הזמן מתנק לי מהאינטרנט אז אני חושב על איך להעביר את החיבור של הכבלים לחדר שלי ככה שאני יוכל לחבר את המודם ולהשאר ה"שרת, אבל בלי לבקש מחברת הכבלים חשבתי על כבל מאריך.. אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר? ואם זה יפגע לי ברוחב פס ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החל מהיום יש לי בעיות רציניות מאוד בבזב"ל. אני מחובר ב-30MB, ברוב הזמן מקבל בקושי 20MB פינגים מטורפים: C:\Users\Bar>tracert google.com Tracing route to google.com [173.194.70.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 291 ms 255 ms 260 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 * 11 ms 29 ms bzq-219-235-22.static.bezeqint.net [212.179.235.22] 4 93 ms 131 ms 136 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.181] 5 * 142 ms * bzq-179-124-93.static.bezeqint.net [212.179.124.93] 6 29 ms 29 ms 13 ms bzq-179-124-86.static.bezeqint.net [212.179.124.86] 7 134 ms * 245 ms bzq-219-189-130.cabl…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים ! יש לי נתב מדגם DSL-225 והייתי רוצה להגדיר כלל שמגביל את רוחב הפס או קצב התעבורה (דרך הwifi) של מכשיר מסויים לפי כתובת הmac שלו. ראיתי שבנתבים אחרים ההגדרות פשוטות ויותר אינטואיטיביות למי שאין רקע, אבל בנתב הזה הממשק פחות מובן לי בגלל שהידע שלי ברשתות מצומצם, ולכן אני לא מבין לגמרי את המשמעות של השדות השונים ואת ההבדלים ביניהם (בתפריט של ה QoS). הmanual של בזק על הנתב לא ממש עוזר להבין. אשמח לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי ראוטר של TP-LINK, אני רוצה לחבר אותו במקום הראוטר של בזק שמשמש גם כ-מודם. חיפשתי מדריכים בגוגל ולא הצלחתי למצוא מדריך ספציפי לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך או בהסבר קצת איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מודם של רוטל ALE 070 (מודם USB), האם יש איזו אפשרות או twek להאצת הגלישה? -משתמש Win XP pro.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר בתקציב 200-300 , אפשר עם חריגה . הדברים שאני צריך דגש עליהם : 1. שלא יהיה התנתקויות , יש לי עכשיו ראוטר שכל הזמן מתנתק הרבה פעמים אולי זה בגלל שהוא מתחמם מהר אני לא יודע . 2. כמה שפחות לאגים במשחקי רשת עכשיו איזה עוד דברים צריך לדעת מתי שבוחרים ראוטר חדש, אני לא יודע ממש איזה דברים צריך ממש ? תודה מראש , אבי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכונן הנ"ל בחנות באג בנתב"ג. חיברתי את הכונן לנתב שלי WBR3408 של LEVELONE והתקנתי את התוכנה המצורפת. על המחשב שלי המריץ WIN7.(כל הצעדים הנל נוסו גם על מחשב עם XPSP2) אך המחשב לא מזהה את הכונן כלל. חיטטי בהגדרות הנתב. ניסיתי לחבר את ה ETHERNET ישירות למחשב שלי. מה לא ניסיתי? שום דבר לא עוזר. מצורף צילום המסך היחיד שנראה שאולי יהיה בו שימוש: http://i34.tinypic.com/2uhvo2d.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…
-
היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי את מה שבזק נתנו, ולמעשה אין לי בחדר כמעט אינטרנט. המרחק בין הראוטר לחדר הוא כ-20 מטר אווירי, אך עם 5 קירות בדרך. או לחילופין מרחק לא אווירי של כ-30 מטר. מחפש ראוטר חזק, כמובן בתקן הכי עדכני שיש. אני היום על תשתית של בזק ואינטרנט של בזק בינלאומי, ולכן אם אסיים עם שלי אצטרך אני מניח גם מודם. למיטב הבנתי ישנם ראוטרים משולבים עם מודם, וניתן גם להביא מודם חיצוני. אשמח לקבל המלצות לכאן ולכאן ומה יותר עדיף. בתודה רבה מראש, ושנה טובה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להעביר כבל רשת על הקיר מהסלון לחדר. אם מחשבים את כל המסלול שהוא צריך לעבור זה יוצא בערך 25-30 מטר. האם באורכים כאלו יש להעדיף כבל עם סיכוך FTP לעומת UTP? ראיתי באיביי כבל רשת UTP שהוא מלבני ושטוח וזה מאד קורץ לי בגלל האסתטיות, אך מצד שני הוא נותן רושם של איכות פחותה. מה דעתכם על כבל כזה? http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-30M-98ft-CAT6-RJ45-Ethernet-Network-LAN-Internet-Cable-Flat-UTP-WHT-/111776747981?hash=item1a0669d1cd:g:bfMAAOSw~bFWGiEc
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-