עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by NiL,

שלום אני מנסה לפתוח פורטים בראוטר של TP LINK ולא מצליח, ניסיתי גם לפי המדריך של PORTFORWARD.COM וזה לא הולך, עשיתי מה שלכאורה צריך לעשות, הגדרתי IP סטטי, הגדרתי פורטים לאותו IP אבל עדיין כשאני עושה את הטסט של האימיול הם סגורים. אין לי פיירוול והפיירוול של הוינדוז כבוי(לצורך הבדיקה, חוץ מזה הוא לא חוסם את האימיול), גם הפיירוול בראוטר כבוי. אולי מישהו יודע מה פיספסתי? אולי בדגם הספציפי הזה צריך לעשות עוד משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Itamar Abo,

שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Az,

אני המחשב הראשי ואני רוצה להגביל במהירות את המחשב שמחובר אלי אין לי ראוטר זה מכרטיס רשת אחד לשני תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kfirab12,

שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by THELAD,

כבר במשך תקופה שתוכנות השיתוף אצלי פשוט לא זזות. אני מנוי לבזק בינלאומי, יש לי חיבור ללא חייגן. אני מחובר דרך ראטור, אך פתחתי בו את הפורטים של התוכנות, כמו כן גם בחיבור ישיר ללא חייגן כל הפורטים חסומים. הנציג של בזק טוען שזה "שירות פרמיום", והם לא עוזרים בדברים כאלו, אם אני רוצה, אני צריך לשלם. הם טוענים שהפורטים חסומים במערכת ההפעלה. (?!?!) כמו כן, אין לי פיירוול במחשב. בדקתי באתר הזה: http://www.canyouseeme.org/ ופשוט כל הפורטים שאני רושם חסומים. גם פורט 80 וכל הפורטים שנמצאים שם ברשימה בצד. מהיכן הבעיה נובעת לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alm80,

ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן אהלן, מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוקי פורום או משהו, עברתי לדירת חדר לאחרונה ואני צריך משהו בשביל הרשת האלחוטית שלי. בגדול, אין שום קיר שמפריד בין החיבור של הראוטר המיועד לשאר החדר ואני גם לא משתמש באינטרנט מעבר להורדה פה ושם וגלישה רגילה. יש איזשהו ראוטר פשוט שיכול לענות על הדרישות הצנועות האלה ושאפשר לסמוך עליו? ראיתי דגמים מאוד זולים ב60 וב80 שקל אבל אני לא יודע כמה אפשר לסמוך עליהם. משהו מומלץ בטווח המחירים של עד 100 שקלים? תודה רבה מראש על ההתייחסות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. פתחתי 2 פורטים ל EMULE. UDP ו TCP. עשיתי SAVE אבל ה EMULE לא עובר בדיקת פורטים. TCP נכשל. האם אני חייב שתהיה לי IP סטטית? תודה לעונים. עריכה: אוקיי הצלחתי. עשיתי IPCONFIG ואת כתובת ה IP שהיתה רשומה שם, כתבתי בIP שבפתיחת הפורטים. עכשיו שאלה חדשה, כשאעשה RESET לראוטר(POWER OFF.....ON) האם ה IP שלי (IP פנימי של הרשת) ישנה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by asaf0123,

אם המחשב הנייד שלי מתנתק מהרשת wifi (עדין לא ברור למה) אני לא יכל להתחבר בחזרה עד שאני מפעיל מחדש את הראוטר זאת בעיה רצינית כי אני צריך שהנייד היה מחובר כל הזמן מישהו מכיר את הבעיה?? הראוטר גם לא נתן לי לעשות port forwarding trigger ל port 80 היתי צריך לשנות את ה port בשרת דיי מעצבן

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Cheif,

גם חברת Netgear מנצלת את תערוכת CES 2015 אך במקום להציג נתבים חדשים, היא מציגה שלוש נקודות גישה ושני מתאמי HomePlug. שתיים מנקודות הגישה תומכות בתקן AC - במהירות 1.2Gbsp ו-1.9Gbps והאחרונה בתקן N במהירות 600Mbps בלבד. הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5468

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by NaTm,

שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by hagai,

הכיצד? האם יש פה באתר מדריך כלשהו לרשת ביתית?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אחרי שהתקנתי את ה TPLINK 1043ND שקיבלתי היום אני חווה הרבה בעיות. הגדרתי את ה 6740U כ BRIDGE, וכיביתי לו WIRELESS + DHCP. הגדרתי את ה PPPoE ל1043 ואני מצליח להתחבר בהצלחה. אבל הבעיה היא שהאינטרנט פשוט מתנתק ולא חוזר, וזה קורה בצורה אקראית. הנורה של ה SYS על ה TPLINK מפסיקה להבהב, ואז אני חייב לעשות לו ריסט כדי שזה יסתדר. התקנתי את הקושחה הכי אחרונה שמצאתי באתר שלהם, ועדיין....אותם ניתוקים. אין לי מושג מה הולך איתו, יש למישהו רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?

19. Started by Roey232,

שלום לכולם! ראיתי ביוטיוב מדרכים להכנת מקלט WIFI מצלחת לווין. מה שהכי הפתיע אותי, הוא הקלות שבה הוא עשה את זה במדריך! רציתי להתייעץ איתכם האם זה כדאי להשתמש בזה ולהחליף את האינטרנט "המסורתי" בבית. חבר הציע לי לקנות שלושה צלחות (של כ"א 60 ס"מ) ולחבר אותן בצורת משולש. וככה, הטווח יכול להגיע בין 20-60 ק"מ. אגב, צלחת עולה 70 ש"ח, LNB יש לי בשפע מקולקלות שאני יכול לתקן... למרות שהמדריך הבא באיכות גרועה, מאוד אהבתי את הפשטות שלו. (אגב, באיזה חיווט הוא משתמש? ואיך אני יכול לחבר אותו לראוטר?) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לאבא שלי נדפק ראוטר ישן של בזק - סימנס SL2 141 אני בטוח ב100% שהוא נדפק , בגלל שבדקתי אותו עכשיו אצלי בבית והוא גם לא עובד הנורה של DSL מהבהבת בלי סוף ואין נורת PPP בכלל. יש לי בדיוק אותו ראוטר (סימנס SL2 141 ) וכשאני מחבר אותו בחזרה, הכל עובד ללא בעיה. אז כמובן שזה ראוטר דפוק ולא בעיה בקו של אבא שלי. נסיתי גם לעדכן לו קושחה וזה גם לא עזר השאלה שלי , מה אנחנו עושים? לקרוא לתכנאי והוא יביא לנו את הראוטר חדש? הולכים לבזק סטור ולוקחים חדש? ואם כן, צריך להתקשר קודם לבזק ולהגיד שאני הולך לבזק סטור להחליף? או שאפשר פשוט לגשת בלי לתאם מראש? האם זה בכלל חינם? ואיזה ראוטר צריך לקחת , אם יש מבחר? אבא שלי על אינטרנט 15 מגה - NGN תודה ענקית מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Victoryart,

שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך לחבר 3 מחשבים על מנת לגלוש משלושתם באינטרנט... אני צריך ראוטר שיוכל להיות גם אלחוטי וגם קווי (2 מהם נימצאים אחד ליד השני...חבל לעשות בינהם אלחוטי...) לא להתפרע עם המחיר אבל שלא יהיה משהו זבל.... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by itaysk,

יש לי WINXP חיבור DIALUP כל פעם הוא עושה לי כזה חלון ששואל אותי אם אני רוצה להתחבר (כי הבבילון רוצה עדכון) איך מעיפים אותו?! השתגעתי כבר הוא מוציא אותי ממשחקים! (אל תגידו לי לסמן את הוי שאומר לו לא לשאול אותי ע הפעם הבאה שאני יתחבר ולא לבטל את העדכון בבבילון) תודה למי שיעזור !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nimrodim,

אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לרשת האינטרנט? אם כן - אפשר הסבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים