עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by JekylHyde,

היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Thant,

כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, יש לי ראוטר על תקן N שכבר מאס לי מהחיים, אף על פי שהוא תקן N הוא ממש לא חודר את הממ"ד שהוא נמצא בו וכל המחשבים בבית סובלים מזה. הוא לא מצליח להחזיק 3 מחשבים ביחד. אני מחפש ראוטר בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגה עד 300 ש"ח, שממש יתן לי בוסט, שאני אוכל להתחבר עם 3 מחשבים למרות שהוא נמצא בממ"ד. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בבית ראוטר (גם מודם) של HOTBOX (כן הדפוק של הוט) ומכיוון שהוא יושב בממ"ד אני בקושי קולט בשאר חלקי הבית, קראתי שאפשר להגדיר ראוטר נוסף כ-reapeater וכך להגדיר את טווח הקליטה. השתמשתי במדריך זה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הגדרתי הכל כמו שצריך או לפחות כמו שכתוב, רק נתקלתי ב-2 בעיות שאולי קשורות זו בזו. אני לא מצליח לדעת מהו טווח כתובות ה-DHCP של הראוטר של הוט, ה-HOTBOX ולכן מתקשה לתת לראוטר הנוסף שלי (שדרך אגב הוא מדגם TPLINK WR641G כתובת אי פי שונה מזו מחלק הDHCP של הראוטר של הוט. הבעייה השנייה שאולי קשורה לראשונה היא שלמרות שאני מצליח לזהות את הראוטר השני שלי כAP ויכול לנסות להתחבר אליו, ההתחברות לא מצליחה והוא מקבל אי פי ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Wakoz,

is orange a good isp for gamers ? i mean for games like wow rift warhammer etc

6. Started by xtreme21,

שלום,התקנתי את הווינדוס 7 (RC) ולאחר שהתקנתי האינטרנט לא עובד לי. שהתקשרתי לנטויז'ן הם אמרו לי שאולי לא התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת,אבל במנהל התקנים אני רואה אותו מותקן וגם באתר של אינטל אין דרייברים לוינדוס הזה... עכשיו האייקון של האינטרנט מראה לי משולש צהוב ובדקתי את כל הכבלים ואני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזו גם בויסטה אך לא פתרתי אותה. יש רעיונות מה לעשות? תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …

8. Started by doorman,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך להעביר כבל רשת על הקיר מהסלון לחדר. אם מחשבים את כל המסלול שהוא צריך לעבור זה יוצא בערך 25-30 מטר. האם באורכים כאלו יש להעדיף כבל עם סיכוך FTP לעומת UTP? ראיתי באיביי כבל רשת UTP שהוא מלבני ושטוח וזה מאד קורץ לי בגלל האסתטיות, אך מצד שני הוא נותן רושם של איכות פחותה. מה דעתכם על כבל כזה? http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-30M-98ft-CAT6-RJ45-Ethernet-Network-LAN-Internet-Cable-Flat-UTP-WHT-/111776747981?hash=item1a0669d1cd:g:bfMAAOSw~bFWGiEc

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום יש לי 3 מחשבים בבית וחיבות של ADSL ALCATEL עם ה-5 מנורות. יש לי 3 אפשרויות של נתבים ואני לא יודע מה יותר כדאי לקנות, אשמח אם תעזרו לי בבקשה: D-Link DI-604 EDIMAX Router 4port + printer BR-6104P EDIMAX Router 4port BR-6104K תודה רבה על עזרתכם ויום ניפלא!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Boomer,

יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. עברתי על הפורום כולל על האתר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ולא הצלחתי לסדר את המצב אני מחובר דרך מודם של מוטורולה לראוטר של edimax BR6204wg. מהראוטר יוצאים שני חיבורים למחשבים נייחים וחיבור אחד לראטור נוסף מאותו סוג. במצב הנוכחי הראוטר הראשון לא מאפשר גלישה אלחוטית וקיימים ניתוקים רבים למחשבים הנייחים, בראוטר השני יש רשת אלחוטית אבל גם בו יש ניתוקים רבים. ניסיתי להגדיר את הראוטר כאקסס פוינט ע"פ הקישור הנ"ל אך ללא הועיל. מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, לניהול עסק: - מחשב "ראשי" מחזיק מסד נתונים.. - מחשב "משני" ניגש גם הוא למסד הנתונים (כמובן בתנאי שהראשי דלוק).. - שני המחשבים אמורים להיות מחוברים לאינטרנט.. - ומדפסת (רשת) משותפת לשניהם.. - אני מעוניין בתקשורת מהירה (1Gb) ואמינה.. [לא יהיה לי אף שימוש ב-WiFi וכל החיווט הוא Cat.6 מסוכך FTP]. ---------------------------------- ההיגיון גורם לי לחשוב על SWITCH (במיוחד שאני לא צריך WiFi בכלל!).. מתג 1Gb שמצאתי עולה יותר מפי 1.5 מנתב 1Gb, מה עוד שלנתב יש FireWall ו-DHCP שיחסוך התערבות המחשב הראשי בגישה לאינטרנט ולמדפסת.. ואולי גם יתרונות נוספים.. הנתב המדובר הוא TL-WR1043ND שלא זר לי (יש לי גם בבית).. ולאור זה שיש לו כל כך הרבה יתרונות אלחוטיים שלא יהיו בשימוש אף…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Victoryart,

שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by levimadman,

שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by omri123,

שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by YOGEV2211,

שלום יש לי תפרייבט בוקס של בזק בינלאומי שעדכנתי תמהירות לחמישים מגה הם שכחו לעדכן אותי שהוא תומך עד עשרים וחמש עכשיו בפועל הגעתי איתו לשלושים ושבע ארבעים מגה השאלה שלי יש פה אנשים עם פרייבט בוקס שמגיעים לחמישים מגה כי אני לא רוצה להחליף אותו במתאם שיחות תודה לעונים ועוד שאלה המבצע החדש של בזק עם האפלוד שלוש מגה מה כרוך בזה ?

21. אודה לעזרתכם! יש לי מודם/נתב של בזק ASUS AM 604G. (אני מחובר דרך בזק כספק תשתית.) כמודם הוא עושה את העבודה ללא בעיות מיוחדות, אבל חלש כנתב אלחוטי וקצב הגלישה האלחוטית שלי גרוע. חיפשתי תחליף במחיר נמוך. ראיתי שהומלץ בפורום לרכוש את TP-Link TL-WR1043ND. הלכתי לחנות אבל אז הסתבר לי שמדובר בנתב בלבד. האם אפשר והאם כדאי לחבר אותו יחד עם ה- ASUS, או עדיף לרכוש אחר ואם כן מה אתם ממליצים לרכוש? האם כדי ללכת על מודם/נתב אלחוטי שבזק מציעה? אודה על כל סיוע ועצה טובה!! ;D

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן חברים ! יש לי נתב מדגם DSL-225 והייתי רוצה להגדיר כלל שמגביל את רוחב הפס או קצב התעבורה (דרך הwifi) של מכשיר מסויים לפי כתובת הmac שלו. ראיתי שבנתבים אחרים ההגדרות פשוטות ויותר אינטואיטיביות למי שאין רקע, אבל בנתב הזה הממשק פחות מובן לי בגלל שהידע שלי ברשתות מצומצם, ולכן אני לא מבין לגמרי את המשמעות של השדות השונים ואת ההבדלים ביניהם (בתפריט של ה QoS). הmanual של בזק על הנתב לא ממש עוזר להבין. אשמח לעזרתכם

23. כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ללא תשלום? אם כן אז איך? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי רשת ביתית אלחוטית . ראוטר של אדימקס דגם BR6204WG ולמחשב השני מתחבר כרטיס רשת של USB אדימקס מדגם EW731 8UG. קצב תעבורת הנתונים ברשת שלי הוא משהו כמו 1 MB. שניסיתי לראות סרט דרך הרשת האלחוטית מהמחשב השני הוא עבד מקוטע. השאלה היא האם הציוד שיש לי מספיק מהיר בשביל העברת נתונים טובה ואם לא מה לדעתכם צריך להחליף? יש לציין שהאינטרנט עצמו עובד לי מהר מאוד בשני המחשבים, והבעיה רק בהעברת הקבצים בין שני המחשבים. תודה . רונן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים