רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עצה איזה ראוטר לבחור לתשתית 100 מגה החדשה בהוט. אני אישית חושב שההוט בוקס סביר בנושא הזה אבל הוא טוען שזה עושה בעיות. על הפרק בשלב זה עומדות 3 אפשרויות: 1. TP-link 1043 המוכר שעולה כ-270 שח בארץ. 2. Linksys E2000 בהזמנה מחו"ל, שיעלה כ-270 שח 3. Linksys E2500 שיעלה בהזמנה מחו"ל כ-300 שח אני לא מכיר את הראוטרים של לינקסיס ולכן אבקש את עצתכם בנושא הזה. נ.ב. אם אני לא טועה ה-E2500 מגיע בחיבור קווי של 10/100 בלבד, סיבה לפסול אותו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להדריך אותי בנושא הזה? מצאתי מכשיר שהוא ממש ממש לצרכים שלי אבל החברה לא מוכרת.. השאלה אם הוא מספק את הסחורה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7526 יש לי מחשב למטה בממ"ד וזה ממש לא אופציה להעביר כבלים.. הרעיון הזה עובד? מישהו יוכל להדריך אותי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי גשר בין כרטיס רשת ONBOARD וPCI צצו שתי בעיות: 1.כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב האינטרנט לא מתחבר לבד הוא לא מצליח לזהות איזה סוג רשת מדובר ,כדי לפתור את הבעיה אני צריך כל פעם לעשות TROUBLESHOOT הוא מבצע אתחול לגשר והאינטרנט מתחיל לעבוד. עם הבעיה הזאת אני יכול לחיות. 2.אחרי כמה דקות המחשב פשוט נתקע ולא מגיב בשום אופן עד שאני עושה RESET אחרי שהוא עולה שתי הבעיות חוזרות מהתחלה. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר אלחוטי בעל יכולת שידור טובה+ ולא יקר ראיתי את הדגם Edimax BR-6204WG , מה אתם אומרים , יש המלצות ? (חשוב שיתמוך בכבלים ובadsl)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי מהוט לבזק קיבלתי ראוטר D-link 2760U E1 ועכשיו לא יכול להתחבר ל-VPN - אני מקבל "Failure to connect" לצערי. לא קיבלתי עזרה מבזק. בחורה ראשונה בכלל לא ידעה מה זה VPN, השניה אמרה שלא צריך לשנות שום דבר - sysadmin בחברה צריך לעשות משהו. שאלתי את sysadmin - הוא עצמו גולש דרך בזק ללא בעיה. זה לא נראה עניין של כתובות IP פנימיים -מ-192.168.0.1 ל-10.0.0.1 לא הצלחתי לראות שום בעיות בלוג של הראוטר - האם יש המלצות איך לראות משהוא? אשמח לקבל רעיונות נוספים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג BR-6204WLG, ולאחרונה חוויתי ניתוקים מרובים מהאינטרנט האלחוטי. ניסיתי לעדכן את גירסת הקושחה של הראוטר לגירסה האחרונה מהאתר של אדימקס, רק שעכשיו הבעיה חמורה אף יותר. כל דקה שתיים (במקרה הטוב) האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו (עכשיו זה לא האלחוטי, אלא בראוטר עצמו!). אני מנוי של 012 על תשתית הוט במהירות של 2.5 מגה. הגדרתי את האינטרנט בחיוג PPTP לכתובת 213.8.8.84. יש הבדל בין PPTP ל-L2TP? (כי אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד על L2TP, גם עם כתובות אחרות). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני צריך כרטיס רשת במחשב שלי בכדי לקלוט ממודם בתקן N , כי יש לי כרטיס רשת בלוח אם , ואיזה כרטיס רשת (לא אלחוטי מתאים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Router של Edimax דגם BR-6104WB. לאחרונה הוא עשה לי לא מעט בעיות אז החלטתי לשדרג לו את ה - Firmware. לצערי, למרות שהתההליך הסתיים בהודעת Success מעודדת, אחרי כיבוי והדלקה של ה - Router הוא פשוט הפסיק להגיב, אני לא מקבל כתובת מה - DHCP שלו, גם ניסיון לבקוע בעצמי כתובת סטטית לא עזר. הוא לא עונה ל - PING ובטח שאי אפשר להגיע ל - Web Management שלו. יש למישהו רעיונות? כי אני די התיאשתי אחרי שעות של חיפושים בגוגל .... תודה, אלעד.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 300 מגה. ראוטר קיים: D-Link Dual Band AC DSL-G256DG. הוא די ישן. המהירות כן נתמכת, אבל לפעמים אני סובל מניתוקים קלים ל-WIFI (גם ליד הראוטר) ובחדרים מרוחקים, גם עם מגדילי טווח פשוטים (של שיואמי), האינטרנט די זוחל. שאלתי היא - אם אחליף ראוטר למשהו יותר חדש, האם זה יסייע לי בהפחתת הניתוקים ובהגדלת הטווח? אם כן, אשמח להמלצה לראוטר טוב בטווח של 300-200 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים, סטרימינג ב-4K, שיחות וידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול האם כדאי לדעתכם לעבור לשימוש ברשת סלולרית מהבית קיבלתי הצעה משתלמת. כמו כן אם מישהו יודע כמה נפח אני צריך לגלישה בעיקר של הורדת תמונות (אני גרפיקאי) ושימוש במיילים. המדובר על גלישה של כשעה - שלש שעות ביום תודה לכל המגיב
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בראוטר 3 אנטנות כאלו. האם אני יכול להבריג לאחד החורים כבל מאריך ולשים את אחת האנטנות באחד החדרים או אפילו בחוץ? האם זה ישפר את הקליטה מהמכשיר הנייד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לרובכם פה יש אינטרנט מהיר נכון ? מעניין אותי לדעת מה אתם עושים באינטרנט שלכם ?
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי רשת אלחוטית שקנויה מנטלינק (netlink). www.net-link.co.il הראוטר הוא RTA300W של חברת אסקי (askey). www.askey.com הראוטר מתחבר לכרטיס רשת של אינטל pro100+ (משהו כזה). חוצמהמחשב שאיליו מתחבר הראוטר יש עוד שני מחשבים שמחוברים ע"י תקני usb וקולטים את האינטרנט. מדי פעם אבא שלי מחבר את הנייד שלו לראוטר דרך כבל usb (לא אלחוטי), כאשר הוא מחבר את הכבל מתחילים להיות לי במחשב התנתקויות מוזרות שלפעמים אני מצליח להתמודד איתן ע"י ריסטרט לראוטר ולפעמים זה פשוט לא מתחבר! גם שפותחים את המחשב שאיליו מחובר הראוטר זה עושה בעיות התנתקות. למישהו זה גם קרה?? פתרונות יש??
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-