רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני בטוח שיש אתרים מעולים ללמידה עצמאית עבור מבחן CCNA, בעיקר כאלה שמכילים את כל החומר בצורה מסודרת (כולל תרגילים). אשמח אם תוכלו לשתף איתי המלצות שלכם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי ראוטר והוספתי לו עוד ראוטר כדי לשפר את הקליטה וחיברתי בין שני הראוטרים ע"י כבל רשת, הראוטר הראשון נעול. אני לא מצליח לינעול את הרואטר החדש, אני גולש על הרואטר החדש נכנס לאתר של בזק עושה סיסמא וזה נועל לי את הראשון. איך אפשר לנעול את השני? הראוטר של netgear תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב שרת Free NAS בבית, ומעוניין להתחבר אליו מרחוק לצורך העברת קבצים (קטנים וגדולים): גיבוי, העברת קבצי וידאו, המוסיקה שלי, תמונות ועוד. האם יש בעיית אבטחת מידע בשימוש ב- Free NAS מרחוק (למשל מהעבודה)? האם יש פתרון טוב להתמודד עם בעיית האבטחה ולהצליח לשמור על פרטיות הקבצים על הכונן?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עם תשתית וספק של בזק במהירות 100 מגה, אך בפועל אני מקבל מתחת ל-50 בחיבור קווי ו-30 באל חוטי). דיברתי עם בזק על הנושא הזה המון פעמים, אך אין עם מי לדבר שם... זה לא מעניין אותם כי לפי מה שהם רואים לראוטר נכנס 70 מגה. אני כבר לא יודע מה לעשות, כי לדעתי הבעיה היא בראוטר... לכן אני חושב על לקנות אחד חדש יותר טוב ממה שהם נתנו לי. אם יש לכם איזו שהיא המלצה על ראוטר (פשוט אהפוך את הראוטר שלהם למודם) או ראוטר+מודם שיפתרו לי את הבעיה, אשמח לדעת. בעיקרון יש לי תקציב של 500 שקל מקסימום ואני לא צריך 5GHZ כי אין לי משהו שפועל בתקן... הראוטר ישב במרכז הבית במרחק מקסימום של 15 מטר ממכשירים שישתמשו בו. תודה רבה מראש על העצות!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לסיבים של סלקום במהירות 1000 Mbps. המחשב שלי (Windows 10) מחובר קווית לראוטר Archer AX50 באמצעות כבל Cat7 שפרסתי בבית. בהתחלה הכל נחמד ונעים, אני רואה בהגדרות הכרטיס רשת שמהירות החיבור הוא 1Gbps ומקבל בספידטסט מהירות יפה של סביב ה 900 Mbps. אחרי כמה שעות (המחשב שלי דלוק קבוע) אני רואה שמהירות הגלישה יורדת לאיזור 90-100 Mbps וכרטיס הרשת מראה על חיבור של 100 Mbps. הקטע המעניין הוא שהבעיה הזאת הופיעה אצלי גם במחשב הקודם (שדרגתי למחשב חדש לפני כמה שבועות) וגם עם הראוטר הקודם שלי, זה שקיבלתי מסלקום. הכבל נבדק לרציפות ונמצא תקין. אני חושד שמדובר בעניין של הגדרות כרטיס הרשת, ניסיתי לבטל כל הגדרת חסכו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, לי היה עד עכשיו אינטרנט ADSL והשתמשתי במודם נתב של סימנס לרשת אלחוטית, לפני שבועים עברתי לכבלים וקיבלתי מודם חדש מ HOT שהוא לא אלחוטי, האם יש אפשרות לעשות איזה חיבור כך שאוכל להשתמש במודם של סימנס ולחזור לרשת אלחוטית שהיתה לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה טוב העלה גבוהה? רק בשביל לעלות חומר לאינטרנט?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של בזק (ZYDAS) עכשיו בXP הוא עובד סבבה, אבל בויסטה הוא לא עובד. האם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג את הדריברים לכרטיס רשת הזה שיעבוד עם VISTA ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימת אצלי רשת ביתית ואני מעוניין לחבר לנתב 3 ניידים. עד פה אני מניח שזה לא בעיה לגלוש עם 3 ניידים בנתב אחד. השאלה שלי היא כזאת:המהירות אצלי היא 2.5 מגה. עכשיו מה המגבלות שיהיו לי בגלישה של 3 מחשבים בייחד באותו הזמן עם המהירות הזאת בהנחה שאני אישית משתמש בהרבה פס מהרשת, לעומת השניים האחרים שמשתמשים בפחות ממני, ועד כמה המהירות שלי תירד, עד כמה משמעותי אני ארגיש את השינוי, ואם רצוי בשבילי לעלות את מהירות הגלישה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא פעם ולא פעמיים אני מוצא עצמי מאוכזב מהכלים והתוצאות דרך גוגל ושאר מנועי החיפוש. לדוגמה: לאחרונה אני מנסה לעקוב אחרי תוצאות חיפוש מה24 שעות האחרונות כדי לנסות לתפוס מידע רלוונטי בחלון זמן קריטי. והייתי מעוניין להעיף מהרשימה תוצאות מסויימות אחרי שבדקתי ומצאתי שהן לא רלוונטיות. לא רק לינקים ספציפים, גם אתרים עם מנוע סרטני שיוצרים על פי שיטה תוכן עם 0 תועלת. האם יש כלי חיפוש מתקדם במיוחד, בו יש הרחבת פונקציות מעבר למה שמנועי החיפוש מספקים? האם ידועים לכם שיטות שימושיות לנסח חיפוש, לצמצם חיפוש? בעצם כל מידע שימושי בנושא חיפוש באינטרנט שאתם רוצים לשתף שאולי יעזור למי שרוצה להרחיב את יכולות החיפוש. אני לא זוכר אי פעם דיון גדול בנושא, אולי הגיע הזמן ליצור אחד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי רסיבר שמאפשר חיבור קווי לאינטרנט (חיבור ethernet ) והחיבור הקווי שלי נמצא בחדר אחר. האם יש מכשיר שמאפשר להמיר חיבור אלחוטי לקווי? ואיך מקנפגים אותו? תודה מאור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... לאחר שנתיים בדירה מסויימת וחיבור אינטרנט מצויין של 013/בזק במהירות 30 מגה וחבילת גיימר לפינגים נמוכים. עברתי דירה והתבשר לי שאצטרך לרדת ל-5 מגה בקושי.. הטכנאי אומר שהבניינים פה ישנים ולכן אין תשתית טובה. אמרו לי בבזק שיש פה כיסוי של 30 מגה אבל הטכנאי היה פה ואמר אחרת..מה לעשות? הוא אמר בנוסף שאם הוא ינסה לחבר 10-15 מגה יהיו ניתוקים כיוון שאני רחוק מהמרכזייה. מה אתם מציעים לעשות?: לעבור לתשתית של הוט? מה אני עושה כרגע עם ראוטר בתקן vdsl שאני משלם עליו לבזק לבזק? האם חיבור הגיימר(פינגים נמוכים) יפגע לי? בבקשה עיזרו לי אני כרגע ללא אינטרנט וגולש דרך הסלולארי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כי נטויז'ן כרגע עולה לי 19 דולר וראיתי מבצע של 12 דולר ב012 להרבה זמן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי ipaq 4150 . אני מנסה להתחבר לרשת של העבודה אם הwifi של המכשיר אך ללא הצלחה ... המכשיר מזהה רשת אבל לא נותן לצאת לאתרים וגם אני לא מצליח לפשפש במחשבים בעבודה.. מקווה שמשהו יוכל לעזור לי עם זה אני ממש לא יודע מה לעשות !! תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש באינטנט של הקיבוץ ואני גולש מאחורי נתב כולשהו. וחסמו לי את הפורטים של האימיול. איך אני יודע איזה נתב יש לשרת בקיבוץ על מנת שאני יוכל לפתוח את הפוריטם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלי ואני חדש מאוד בפורום הזה שאגב הוא מאוד מוצלח והמליצו לי עליו אבל חבל שאני מתחיל קודם בבעיה אצלי במחשב ולא בתרומה ישירה בפורום אוקיי אז יש לי בעייה במחשב עשיתי אינטרנט משותף ע''י HUB שחיברתי עליו את המחשב שלי ואת המחשב של אחי ויש לשנינו אינטרנט ניסיתי לעשות לנו שיתוף קבצים שתיהיה לנו תיקייה כאשר אחד מהמחשבים מוריד משהו ובמקום לצרוב או להוריד מחדש אנחנו מוסיפים לתיקייה ומשתמשים באותם הקבצים בין אם זה סרט או משחק וכו' ומשום מה הפעם כשיש לנו את הSP2 אני לא מצליח לעשות רשת אני חושב שזה בעייה עם הפיראוול או משהו אבל אני לא מצליח לבטל אותו בכלל כאילו אני מבטל אותו אבל במהלך ההתקנה הזו של השיתוף קבצים הוא שם לי כמו מנעול כזה על הקבצים שב"חיבורי רשת" ואז שוב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש את הראוטר Edimax AR-7266WnA, מחיר הראוטר הוא בסדר גודל של 300 ש''ח. אשמח לקבל חווץ דעת על הראוטר או המלצה לראוטר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-