עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב , עברתי לגור בדירה שהמיקום של הראוטר בעייתי ולא מאפשר חיבור של כבל Ethernet מאף מכשיר לראוטר כך , אך יש לשים לב שהמרחק לא כזה רחוק בין השניים. ויש אולי קיר אחד המבדיל בינהם. מדובר על אינטרנט של בזק + הראוטר שלהם שהם כל כך מתגים בו "Be". בנוסף לזה יש לי מחשב שולחני בחדר עבודה וטלוויזיה 4k מחוברת ל סטרימר של Apple הדור החדר. כאשר אני מגדיר את הApple TV דרך אפליקציה של סרטים בשם Infuse לגשת לכונן שיתופי ברשת , אני יכול לטעון סרט למשל של 18 ג'יגה בלי בעיה. אבל סרט 4k אמיתי של 40-60 גיגה הוא נתקע לעיתים קרובות על "buffering". המחשב השולחני שלי הוא i7 , 16gb ram , 1070GTX ובנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי asus pcie a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chevy,

מישהו עוד חוץ ממני קיבל היום בדוא"ל שלו שאלון קצר ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בראוטרים כגון TP-LINK וLEVEL ONE, כמה משתמשים יכולים לגלוש בו זמנית לפני שלחלקם יהיו ניתוקים? מה הפתרון לגלישה אלחוטית מרובת משתמשים כגון גלישה באולם כנסים והרצאות שבו יושבים 50-60 איש שלמרביתם יש לפטופים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tamiravigan,

Tracing route to 173.199.78.38 over a maximum of 30 hops 1 14 ms 14 ms 14 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 14 ms 15 ms 14 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 27 ms 15 ms 14 ms bzq-179-124-145.static.bezeqint.net [212.179.124 .145] 5 15 ms 15 ms 20 ms bzq-179-124-150.static.bezeqint.net [212.179.124 .150] 6 * * 1828 ms bzq-219-189-54.cablep.bezeqint.net [62.219.189.5 4] 7 98 ms 85 ms 85 ms xe-0-2-0.lon21.ip4.tinet.net [77.67.72.241] 8 84 ms 83 ms * ge-7-1.core2.London1.Level3.net [213.200.77.130] 9 85 ms 86 ms 85 ms ae-2-52.edge4.London1.Level3.net [4.69…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by bay,

שלום יש לי בעיה שמשחק רשת שאני כנראה מכור אליו לא עובד לאחר החלפת הסרבר כנראה בגלל שהם חוסמים IP ישראלי כי גם לחברים שלי יש את אותה הבעיה ולאף אחד החו"ל אין יש לכם בבקשה איזה שהוא מדריך או תוכנה לשינוי IP ל IP רוסי\אירופאי\כולשהוא לא ישראלי כדי שאני יוכל לשחק בבקשה אני כבר משתגע פה :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. למי שזוכר את הדיון האחרון בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=299357.0 בקצרה, בדיון הקודם הייתה לי תשתית של הוט, וכדי שהנייד יכנס בצורה אלחוטית, הייתי חייב להגדיר בו כתובת איפי ידנית, כי בלעדיה לא הייתה מוקצת לו כתובת איפי ומקבל קישורית מוגבלת או חסרה (ומן הסתם לא היה אפשרי לגלוש). היום בבוקר עברתי לתשתית של בזק, ואיתה דווקא הכל עובד תקין! אחרי שעשיתי לראוטר hard reset והגדרתי אותו מחדש על ADSL, בצורה אלחוטית הכל עובד מצויין מבלי שאני אצטרך להגדיר איפי ידני, כמו שהיה קורה בתשתית של הוט. הבעיה מגיעה אחרי שעשיתי הצפנה לרשת :-\, את ההגדרות אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי. הסיסמה אגב, מורכבת מ-10 ספרות. הנייד מנסה להתחבר לרשת במשך 2 דקות, כשבסופם חלון ההתחברו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה הסיבה שלדוגמא מטורקיה הקרובה אני מקבל פינג באיזור ה160 בעוד שמגרמניה הרחוקה אני מקבל פינג של 70?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by kfirab12,

שלום לכולם אני מנסה שנות את שרת הDNS ולא מצליח.... זה נותן לי הודעה In order to configure TCP/IP ,youmust install and enable a network adapter card הבעיה היא בשלב השלישי בקישור אני לא מצליח להיכנס לInternet Protocol Version 4(TCP/IPv4) http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=495 אין לי מושג מה לעשות מישהו אולי יודע? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בזמן האחרון אני מקבל מידי פעם שגיאת מערכת שטוענת שיש קונפליקט ברשת עם IP. אם אני לוחץ על זה זה פשוט נסגר (ומופיע בשנית) מבלי פרטים או עזרה של ווינדוס. זה נראה כמו בתמונה שצירפתי. אודה מאד לעוזרים רום [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NaTm,

שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ralf Klein Core AMD,

יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by gal555,

פירמטתי את המחשב הנייד של חבר שלי לXP ואין לי את האפשרות למצוא רשתות ולבחור עכשיו אני יודע שאני צריך להגידר את זה איפה שהוא אבל אני לא זוכר איפה עריכה: הצלחתי להגדיר את זה אבל עכשיו הוא לא מוצא לי רשתות אלחוטיות הסתדרתי כבר לבד...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dj_horse,

קיימת אצלי רשת ביתית ואני מעוניין לחבר לנתב 3 ניידים. עד פה אני מניח שזה לא בעיה לגלוש עם 3 ניידים בנתב אחד. השאלה שלי היא כזאת:המהירות אצלי היא 2.5 מגה. עכשיו מה המגבלות שיהיו לי בגלישה של 3 מחשבים בייחד באותו הזמן עם המהירות הזאת בהנחה שאני אישית משתמש בהרבה פס מהרשת, לעומת השניים האחרים שמשתמשים בפחות ממני, ועד כמה המהירות שלי תירד, עד כמה משמעותי אני ארגיש את השינוי, ואם רצוי בשבילי לעלות את מהירות הגלישה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RonCohen,

אני עכשיו בונה סרבר שנותן כמה שרותים רק לבית וכל פעם צריך לזכור עוד מספר של פורט בנוסף לIP ויש גם את המחשב שלי שהמשפחה צריכה לזכור את הIP שלו אז מה שאני שואל זה האם יש דרך שבמקום שהם יכתבו בכל המחשבים 192.168.X.X ויצתרכו לזכור גם את הפורט שפשוט ירשמו נגיד שם אני יקבע מראש נגיד RON-TORRENT יהיה לשרות הטורנט במחשב שלי...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, האם ניתן לקנפג כל ראוטר אלחוטי לעבוד כ-Access Point אלחוטי? בהתחשב בכך שזוהי תכונה נדרשת, איזה ראוטר + כרטיס רשת (למחשב נייח, כך שאפשר PCI) אלחוטיים מומלץ לרכוש עבור חיבור בכבלים ללא חייגן? תקציב: עד 400 ש"ח סה"כ. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Victoryart,

שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל. יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI. עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. השאלה שלי היא כזאת: יש לי מחשב שמחובר לראוטר אלחוטי של D-LINK באופן חוטי עכשיו יש לי עוד מחשב בחדר שאני רוצה לחבר לאינטרנט, האם אני יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב שמחובר לראוטר ובאמצעותו לחבר את המחשב הנוסף?? אין לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר באופן חוטי או אלחוטי. מקווה שהבנתם.. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.