רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיימת אצלי רשת ביתית ואני מעוניין לחבר לנתב 3 ניידים. עד פה אני מניח שזה לא בעיה לגלוש עם 3 ניידים בנתב אחד. השאלה שלי היא כזאת:המהירות אצלי היא 2.5 מגה. עכשיו מה המגבלות שיהיו לי בגלישה של 3 מחשבים בייחד באותו הזמן עם המהירות הזאת בהנחה שאני אישית משתמש בהרבה פס מהרשת, לעומת השניים האחרים שמשתמשים בפחות ממני, ועד כמה המהירות שלי תירד, עד כמה משמעותי אני ארגיש את השינוי, ואם רצוי בשבילי לעלות את מהירות הגלישה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי מעצבנת... כמה פעמים ניסיתי לעלות משהו לאתרים אבל האינטרנט מתנתק לי באמצע הלילה סתם בלי שום סיבה.. חשבתי אולי בגלל שהוא מוגדר על זה שהוא יתנתק אם הוא יראה שאף אחד לא משתמש במחשב כעבור מס' שעות אבל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהוא לא יתנתק בכלל וישאר מחובר כל הזמן... אני נמצא בספקית האיטרנט 013ברק והתשתית הוא של "הוט" אם למישהו זה קרה ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד.!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בבית שיש מחשב ששם מאוחסנים קבצים אני צריך להתחבר למחשב הזה מרחוק(מחשב שלא מחובר למחשב הביתי אלא רק לאינטרנט) כך שתיקיות שמשותפות ברשת יראו כתיקיות ברשת גם במחשב השני שאני אוכל להעביר קבצים. איך אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, כבר תקופה ארוכה שמידי שעה-שעתיים תוך כדי שאני משחק במשחקי רשת או באינטרנט אני מקבל ניתוקים לזמן קצר (בערך 10 שניות)- כאילו הראוטר עושה ריסטרט מעצמו. התשתית של הוט (הוטבוקס), והספקית הינה הוטנט במהירות של 100 מגה. המהירות באלחוטי קבועה לרוב ומנצלת את מלוא המהירות האפשרית - מגיעה ל 10 מב\ש באופן די קבוע, אך במהלך הגלישה באינטרנט ובעיקר כאשר אני משחק משחקי רשת (דוטא 2) אני מקבל את הניתוקים האלו. אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ואני אשמח לעצות, למי לפנות, אולי כדאי להזמין איש מקצוע שיסדר את זה? אם זה יעזור הלוג מהראוטר מצורף. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
**מקווה שרשמתי במקום הנכון** סוף סוף אמא שלי השתכנעה שהספק אינטרנט הנוכחי שלנו גרוע (QoS). עכשיו אני צריך לדעת איזה ספק אינטרנט הכי מתאים לדרישות שלי: 1.IP קבוע אם אפשר (לא חייב) 2. פינג נמוך במשחקים בסרברים שבארץ, ופינג סביר בסרברים בחול 3. בלי הגבלת תעבורה חודשית 4.בלי הרבה ניתוקים (לא חייב) 5. מהיר אם אפשר גם לדעת מחירים בשביל חבילות של ה 2 מגה וה- 2.5 מגה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני ושכן שלי החלטנו להריץ כבל רשת בין הבתים, ע"מ שנוכל לשחק משחקי רשת אחד עם השני במינימום לאגים. כרגע פרסנו את הכבל, אבל נתקלנו בשאלה הרשת הביתית שלי בנויה כך -> מודם ADSL 2.5M ->ראוטר אלחוטי של 3COM-> מחשבים (חוטיים, לראוטר יש 4 פורטים, כרגע 2 בשימוש) הרשת הביתית שלו בנויה כך -> מודם ??->ראוטר אלחוטי של אדימקס-> מחשב חוטי אחד ו2 מחשבים אלחוטיים (לראוטר יש רק יציאה אחת, והיא בשימוש) שתי הרשתות מוגדרות כDHCP והמחשבים משיגים את כתובותיהם באופן אוטומטי. את החיבור של הכבל בצד שלי אנחנו רוצים לעשות ע"ג אחד הפורטים הפנויים בראוטר, בעוד אצלו ע"ג כרטיס רשת נוסף במחשב שלו מה אנחנו צריכים להגדיר כדי שאני אוכל לראות את המחשב שלו והוא את שלי, אבל שלא נוכל לרא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת TP-LINK הסינית מנצלת את CES 2015 על מנת להכריז על שני נתבים חדשים, שני מאריכי טווח ומתאם HomePlug. כל הפרטים בשרשור המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5453
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר TP LINK כמו זה שמוכרים באייבורי. בשבוע האחרון כל הזמן מתנתקת לי הרשת האלחוטית בבית. וכל פעם זה מסתדר רק אחרי שמשחקים עם הראוטר - או שאני עושה לו REBOOT (דרך מסך ההגדרות שלו), או ניתוק וחיבור לחשמל וכדומה (אפילו כמה טפיחות בשיטה הישנה עזרו..). השאלה היא איך להיות בטוח שזה אכן הראוטר תקול ולא בעיות אצל הספק (ניתוקים וכדומה) לפני שאני רץ לקנות חדש? תודה לכל העונים..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנת דריבר רשת של הלוח אם לא עזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט רגיל,לא מהיר ואני רוצה לפתוח את פורט 134 או 135 אני לא זוכר איזה בדיוק אבל זה הפורט שמאפשר לשלוח הודעות דרך ה-RUN למשל. איך אני בדיוק פותח אותו ואם מישהו יודע איזה פורט זה בדיוק מהשניים אני אשמח(יש לי WIN XP PRO)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , נתחיל בזה שכרגע יש לי את הוטבוקס מודם משולב ראוטר. האם אני יכול להשתמש ב TDw9980 כמודם ו ראוטר או שאני צריך להעביר אותו למוד של ראוטר בלבד. מה שעשיתי עכשיו זה העברתי את הוטבוקס למצב Bridge ,חבירתי לו את TDw9980 לוהעברתי אותו למצב router בלבד. יש חיבור לאנטרנט אבל אני מקבל מהירות מגוחכת של 5 mbps/ מה יכולה להיות הבעיה? אמשח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש HP עם מעבד INTEL CORE- I3-2330M 2.2GHZ , זיכרון 6GB DDR3 . ואני עומד לרכוש חבילת גלישה בנדל. לא משחק במשחקי רשת. מעוניין לצפות אונליין בסרטים באורך מלא בצפייה ישירה. להוריד סרטים ומוזיקה. האם מהירות של 15MB מספיקה? או אני זקוק ל30MB ? מחכה לתשובתכם בכדי לחנוך את המחשב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור הוט ישירות למחשב שלי (אין רשת כרגע) יש לי מחשב חדש (זמני) שיש לו מודם נתב אלחוטי של בזק (rotal rta 1025w) יש לי שני מחברים אלחוטיים Alvarion Breeze Access SA-10 Pro.11 מה האפשרות הכי זולה (וטובה) לחיבור המחשב השני להוט 1) האם יש להוט מודם עם שתי יציאות? 2) במידה ולא - האם צריך נתב אלחוטי? 3) או להזמין נקודה נוספת של הוט למחשב השני (כמה זה עולה?) לעזרתכם אודה יהודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ועד אתמול הכל פעל טוב. פתאום היום כשנכנסתי לאינטרנט ראיתי שהוא איטי מאוד, ניסיתי להתחבר ללא הראוטר ופתאום הוא שוב מהיר. הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לראוטר וגם כאשר המחשב השני מכובה, עדיין הבעיה נמשכת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני בטוח שיש אתרים מעולים ללמידה עצמאית עבור מבחן CCNA, בעיקר כאלה שמכילים את כל החומר בצורה מסודרת (כולל תרגילים). אשמח אם תוכלו לשתף איתי המלצות שלכם. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי Repeater היות ויש לי בבית מערכת אבטחה עם מצלמות אלחוטיות. 3 מתוך ה-4 מחוברות ישירות ל-Repeater ואחת נוספת מחוברת ישירות לרשת הביתית (מודם המשמש גם כנת של הוט). הבעיה שנוצרת היא כאשר כל פעם מבוצע חידוש IP המצלמות נעלמות במסך הניטור - אציין כי רק ה-3 שמחוברות ל-Repeater נעלמות והמצלמה הבודדת שמחוברת ישירות לנתב של הוט נשארת קבוע. ניסיתי דרך הגדרות הנתב של הוט לנסות להגדיר IP קבוע אבל עד כה לא הצלחתי. אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת.. שגיאה 734: the PPP link control protocol was terminated תודה *סידרתי את זה, צריך להכנס להגדרות של החייגן, ואז לאבטחה, לסמן את advanced (custom settings)f ואז ללחוץ על SETTINGS להשים למעלה על optional encryption ולהסיר את כל הV חוץ מ-PAP ו- SPAP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-