רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. קראתי לאחרונה כמה כתבות על התקן USB (אולי חדש) שדרכו אפשר לחבר שני מחשבים אחד לשני ובכך ליצור מעין רשת. הרשת לא מסוגלת לחלוק משאבים כגון אינטרנט ומדפסות אבל מספקת מהירות גבוהה יותר בהעברת קבצים מחיבור הethernet. מישהו ניסה, ביקר, שמע?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים ב ICS ל ADSL . לכל מחשב מוגדר להשיג IP באופן אוטומטי . אני רוצה להגדיר למחשבים (לא זה שמחובר למודם) , IP קבוע. הבעיה היא שברגע שאני נותן IP קבוע המחשב לא מתחבר לאינטרנט למרות שהוא כן מתחבר לרשת הביתית. עזרה בבקשה, גיל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:s05: שלום לכולם.. יש לי בעיית פינגים *במשחק* אני מדגיש במשחק כי הבעיה היא אך ורק במשחק עצמו.. הסבר:כשאני שולח פינג דרך RUN>CMD לשרתים שאני משחק בהם אני מקבל פינג נורמלי של 90-100 אך כשאני מתחבר לשרתים ואני בודק*דרך המשחק עצמו* כמה פינג יש לי בשרת אני מתפלא לראות שהפינג הוא 250 עם המון לאגים..אז כשיצאתי שוב מהמשחק ושלחתי את אותו אייפי דרך ה CMD קיבלתי 96 אני לא יודעמה זה,בעיה מאוד מוזרה..זה כבר מתיש אותי... נ.ב-אני מחובר דרך B-FOCUS 270 שהפכתי לראוטר עם סוויץ מיוחד.. ווידוס XP פיירוואל מכובה+אנטי וירוס מכובה.. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... כרגע מחובר נתב מסוג 2Wire 1800HW שעושה עבודה נהדרת! יציב ועובד כמו חמור 24/7 כבר ארבע שנים. שתיי מחשבים מחוברים אליו קווית (אחד ישירות, ואחד דרך קו טלפון+מיקרופילטר) ועוד לפטופ אחד בwifi.. המחשב שמחובר אליו ישירות עובד נהדר, המחשב שמחובק wifi עושה בעיות כשמתרחקים (בכל מיקרה זה יורד קומה..) והמחשב שמחובר דרך קו הטלפון (+מודם USB) עושה המון בעיות, שנובעות מהמודם USB מסריח שבזק סיפקו לנו.. קיבלתי אתמול מבזק את הנתב siemens sl2-141 חינם, וחשבתי למה לא לחבר אותו לקו טלפון של המחשב הבעייתי. כך גם נפתור את הבעיה הזאת, וגם נרחיב את טווח הwifi.. אפשרי? אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש Install
-
- 22 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
באיזה מהירות מקסימלית ניתן להתחבר עם חייגן שכזה? ברשותי חיבור 16 מגה נתב לינקסיס 4200
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של אדימקס [bR-6204Wg]. הממשק שלו הוא בדיוק כמו הממשק של הישן שלי רק שיש פה כמה אפשרויות חדשות כולל WIRELESS. כשניסיתי לפתוח פורטים אחרי שהפעלתי את הפונקציה של הport Forwarding והכנסתי את הפורטים עשיתי בדיקה והפורט לא נפתח. ניסיתי מספר פעמים ועדיין לא עוזר. אפשר עזרה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים! שאלה קצת הזוייה! עם הFACEBOOK CHAT החדש והגרוע פתאום מופיעים לי ברשימה אנשים שלא נמצאים מחוברים בכלל (בנוסף לאלה שמחוברים) האם רק לי זה מציק? הייתי מעוניין לראות רק את האנשים שכרגע מחוברים, בקשה מוגזמת?! תודה מראש לעוזרים! נ.ב : אגב, אני עובד עם FF וניסיתי את הSCRIPT הזה של GREASEMONKEY: http://www.best-4-u.com/easiest-way-to- ... t-box.html הוא לא עובד ממש טוב.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים עברתי מ-012 ל-014 ומאז יש לי בעיה מוזרה באינטרנט: אם אני אשאיר את התוכנת הורדה פתוחה (למשל uTorrent - תכנים חוקיים) ואני מעלה חומר ומשתף, אחרי כמה שעות האינטרנט נתקע וקופא, הכל מת ואי אפשר לגלוש... החיבור מת. גם ניתוק\וחיבור מחדש לאינטרנט לא פותרים את זה, אלא רק ריסט למחשב. יש לי חבילה של 5 מגה ADSL, עם מחשב חדש בלי ראוטר (חיבור ישיר עם מודם ALCATEL שחור עתיק..) מעולם לא קרה לי ב 012... מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני יודע שCTF זה שיטת העברה של פאקטות. ואני יודע שFAST NAT זאת שיטה של NAT שמתמשים בה בלינוקס. אך מישהו יכול להסביר עליהם בהרחבה? אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של הוט (ספק + תשתית) במסלול של 200 מגה. הנתב שברשותי הוא HOT Box 2 הבעיה היא שהרשת מפסיקה לעבוד מידי פעם - המחשב מחובר אבל בפועל אין אינטרנט. תופעה זה קורה רק ברשת האלחוטית (חיבור קווי עובד טוב). מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה בשידור של המכשיר. דיברתי עם התמיכה של הוט מס' פעמים ללא הועיל. בנוסף יש בעיות קליטה גם בטווח של 5 מטרים מהמכשיר (ללא קירות). האם אפשרי לקנות ראוטר פרטי מאמאזון לדוג' ולהחליף את ההוט בוקס? במידה וכן כמה התהליך הזה מורכב? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול ראוטר Dl-604 של D-LINK ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה לי מעולה. אבל רציתי גם חוות דעת שלכם.. מה אתם אומרים עליו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף מודם יש לי עכשיו מודם PCI מהספק והם רוצים שעכשיו אני אקנה אותו ב400 ש"ח שזה דבר שאפילו בחלום לא הייתי עושה אז הנה האפשרויות בבזקסטור: PCI - שעולה 210 ש"ח USB - שעולה 400 ש"ח השאלה מה עדיף? למה? מה ההבדלים? ואם יש מקום אחר לקנות אותם חוץ מבזקסטור? תודה יחזקאל
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הבית מחולק לשתי קומות כשהראוטר בקומה למטה (בסלון). בשני החדרים למעלה (שלי בינהם) הקליטה לא משהו בלשון המעטה. אין ניתוקים אומנם אבל בואו נגיד שיש פס אחד קטן באייקון של קליטת הרשת האלחוטית. הראוטר הקיים או WRT54GL המעולה של לינקסיס (מעולה אבל מיושן אולי?). חשבתי שאם זה יעזור אין לי בעיה להשקיע כ-250 ש"ח בראוטר חדש. ראיתי את : TP-Link TL-WR1043ND שעולה כ-270 ש"ח וקראתי עליו ביקורות טובות ויש גם את Edimax BR-6524N שעולה בערך אותו דבר. היתי שמח לדעת אם לדעתכם ומנסיונכם זה יכול לעזור או שחבל על הכסף. אם זה לא יעזור, יש דרך זולה יחסית למשהו שכן יכול לעזור?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר חדש. אני חושב על אחד משני הדגמים הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=374951 יש עדיפות במחיר לאדימקס אבל זה לא משנה כרגע המחיר כי אני קונה בחו"ל והמחיר נמוך משמעותית. מבחינת מחשבים אלחוטיים בבית, מתחברים 2 ניידים + נייח אחד, מבחינת חיבור קווי מתחברים שני נייחים. 2 הדברים הכי קריטים מבחינתי הם קודם כל עוצמת שידור ( יש לי כמה קירות לעבור עד לנייד האלחוטי השני) והשני שלא יקרוס לי במצבי תעבורה גבוהים לאורך זמן. שוב, אל תסתכלו על המחיר, מה לדעתכם עדיף ? האם זה עוזר לי במשהו שהראוטר הוא בתקן N ? אחרי הכל הניידים הם בעלי תקן G. אם יש לכם המלצות למשהו אחר בסדר גודל של נגיד עד 400-450 ש"ח גג, אתם מוזמנים …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אלה הם כל סוגי הכבלי רשת בין מחשב למחשב או מחשב לנתב? Unshielded & Shielded Twisted Pair Cabling Standards v d e * Cat 1: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously used for POTS telephone communications, ISDN and doorbell wiring. * Cat 2: Currently unrecognized by TIA/EIA. Previously was frequently used on 4 Mbit/s token ring networks. * Cat 3: Currently defined in TIA/EIA-568-B, used for data networks using frequencies up to 16 MHz. Historically popular for 10 Mbit/s Ethernet networks. * Cat 4: Currently unrecognized by TIA/EIA. Provided performance of up to 20 MHz, and was frequently used on 16 Mbit/s token ring networks. * Cat 5: Currently unrecogni…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עד חודש אוקטובר 2004 היינו מחוברים בחבילה של 750 ק"ב , כאשר ההתחייבות היתה עד נוב' 2004 לאחר שנודע לנו שחברת wow מחייבת עבור חבילה של אחד וחצי פחות מעבור 750 , פנינו אליהם בבקשה לשדרג , והם אמרו לנו לפנות קודם לספקית האינטרנט. שפנינו הנציגה סיפרה על חבילה דרך יס במחיר של 99 ש"ח עבור 1.5 , הכוללת גם את התשלום לבזק , וגם את התשלום לאינ' זהב. היא אמרה לי שהיא תעשה את כל הסידורים , כלומר תפנה ליס , ותבדוק אם המבצע מאושר היא התקשרה אלי הביתה , והודיע לי שהמבצע אושר , ואף דאגה שישלחו אישור. חברת יס התחילו לחייב אותנו עבור החבילה. התפלאנו לגלות שגם חברת בזק ממשיכה לגבות מאיתנו עבור שירות וואו נכון להיום אני משלם גם ליס , גם לבזק ולא מקבל את מה שמגיע לי. בתאריך 6 לינואר 2005 , …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כבר חשבון gmail. איך אני מזמין לחבר חשבון gmail ? תודה מראש, דודו.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למי שייכת הכתובת? זה מה שקיבלתי ב-pathping
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-