רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני שומע הרבה פעמים שהמודם שמספקים לנו עושים פאדיחות - האם כדאי לקנות מודם עצמאית ? או מודם משולב עם ראוטר (לבעלי הראוטרים) ? שאלה נוספת: ACCESS POINT ? מה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת קצת על החברה , מה אתם חושבים ? מה המהירויות שלכם אצלהם ? איך שירות הלקוחות ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי לדעת - יש לי ממיר של הוט ואני מעונין לחבר אותו לטלויזיה באופן אלחוטי, האם קיימת האופציה ע"י רכיב כלשהו במקרה הזה? נמאס לי מהכבלים והממיר יושב במקום רחוק מהטלויזיה, מה שדורש ממני להעביר הרבה חוטים ארוכים על הקיר. רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, לאחר הגדרת כתובת IP סטטית למחשב שלי, ניסיתי לפתוח פורטים דרך ממשק הנתב. הזנתי את הפורט ואת שם החוק, וכאשר אני לוחץ Apply, התגובה שאני מקבל היא כזו: http://img70.imageshack.us/img70/501/92886975it7.png (ERROR:Error found on page) אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד. תודה מראש ! *יש לציין שניסיתי גם פורטים בעלי 4 ספרות - אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בחיבור 100M מי עדיפה - HOTnet או בזק בין לאומי? http://www.netcheif.com/blog/?p=2085
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כבר היה על זה נושא פה, והגענו למסקנה שלא היה ולא נברא אפילו שבהסכם באתר של נטויז'ן ישנה הגבלה לכל המשתמשים שמורידים מעל 5 ג'יגה לחודש (שעד היום המשתמשים שנוצרו איתם קשר בנושא הזה היו בודדים) אבל תוך כדי יצירת קשר עם שרות הלקוחות שלהם הם לא יודעים על זה דבר וחצי דבר. הכתבה הבאה קצת ממחישה את התופעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html עוד פעם מקרה שהעובדים של נטויז'ן לא יודעים על מה מדובר, למרות שכבר יצרו קשר עם כמה "משתמשים כבדים". מה דעתכם בנושא? לי חודש הבא נגמר המנוי, אני מחובר אליהם כבר איזה 10 שנים ואני לא רואה את עצמי מתנתק מהם, אבל אם הם יתחילו עם השטות הזו, אני מתנתק. ד"א, ישנם כבר ספקיות (או ספקית אחת) שמוציאות לפועל את השטות הזו, ככה שזו מגמה…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש לבדוק חיבור לאינטרנט של 012. נכון לעכשיו ספק האינטרנט שלי הוא בזק בין לאומי. והתשתית היא בזק. חבילת הגלישה הנוכחית שלי היא 10 מגה. בבדיקה שעשיתי עם speedtest ועם עוד שתי תוכנות, מהירות ההורדה שלי נעה בין 10.5Mbps לבין 11.58Mbps. האם יש מישהו כאן שגולש עם 012 ויכול להגיד לי אם הוא מגיע למהירויות האלו ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מתחדש במחשב חדש ורציתי לברר לגבי כרטיס רשת.כרגע כל הרשת שלי עובדת על אדימקס אז אני מעדיף כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס. חשוב שתהיה קליטה טובה ואיכותית. אני חושב לקחת את הכרטיס הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767121 יש המלצה למשהו איכותי יותר או שזה מספיק? עכשיו,אם אני מרכיב את הכרטיס רשת לבד,אז האם זה פוגע באחריות מהחנות [על המארז]? עריכה-אם זה חשוב אז זה הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H http://www.tms.co.il/product/11279 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#sp
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנהל רשת ביתית כבר די הרבה זמן, ועכשיו נתקלתי אצל בעיה מוזרה אצל חבר שלי, קיוויתי שאולי משהו יכול לעזור יש לו רשת ביתי עם האב ואלקטל פרוץ (לא שהראוטר מהווה בעיה בבעיה הצפציפית, אבל בשביל הרקע) יש 2 מחשבים ברשת, ולשניהם יש אינטרנט. הקונפיגורציה אצל המחשבים: Comp 1: 10.200.0.1, 255.255.255.0 Comp 2: 10.200.0.2, 255.255.255.0 בשתי המחשבים נורות כרטיסי הרשת דולקות, וגם בהאב. אם עושים פינג למודם, שמחובר גם הוא להאב, יש תגובה לכל אחד מהמחשבים. כאשר עושים פינג ממחשב 1 ל-2, מתקבלת תגובה. אולם, המוזר הוא שכאשר עושים פינג ממחשב 2 ל-1, אין תגובה. כל מה שבעצם אנחנו מנסים לעשות זה שיתוף למדפסת ושיתוף קבצים, אבל אין תקשורת "מלאה" אם אפשר לקרוא לזה ככה. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כז…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש היום המלצה על ספק ספציפי גם לגבי תשתית,מה עדיף חשבתי על בזק בין לאומי+תשתית בזק. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עשיתי את המדריך שאומר על שיתוף קבצים ומדפסות הנלווה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62728 אבל עדיין אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת, כן הם על אותה קבוצת עבודה ויש להם שמות שונים. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
פרט לדברים הברורים - קוקיס וIP?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד P2 450 (ללא כרטיס רשת) עם ווינדוס 98 SE, ואני מקבל בקרוב מחשב חדש AMD 2600, עם XP, ואני רוצה לחבר גם אותו לאינטרנט (בכבלים). איך אני עושה את זה, מה אני צריך לקנות ואיזה הגדרות אני צריך לשנות? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כרגע אני ב 012 והוט בגלל חסימת טורנטים אני רוצה לעבור לאורנג' כי מזמן קראתי שהם לא חוסמים כלום. אז השאלה שלי האם הם עדיין לא חוסמים כלום או שכדאי לעבור לחברה אחרת בכלל תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני כבר כמה ימים אני נתקל בבעיה הזאת כשאני בא ומוריד סרטון אחרי שהוא גמר להוריד אותו אני לא יכול לפתוח אותו בגלל שהוא לא ירד טוב. או אם אני מוריד קובץ RAR אני נתקל בשגיאת CRC. זה לא קוראה כול הזמן אבל לעתים די קרובות, בנוסף גודל הקובץ לא ממש משנה זה קראה לי בקבצים של 9 מגה ובקבצים של 200 מגה. השרתים שאני מוריד מהם הם MU RS WU ככה שקשה לי לאמין שזה קשור לשרת שאני מוריד ממנו כי זה קוראה בכמה שרתים. אם אני מוריד דרך תוכנה בשם freerapid אני מקבל שגיאה שאומרת שהחיבור שלי אופס.(דרך FF אני לא מקבל שום שגיאה הקובץ פשוט יורד לא טוב). משהו יכול להגיד לי מאיפה הבעיה הזאת מגיעה ואך אני יכול פתור אותה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה: אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה. אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2. אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה. קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת. העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שולחני עם כרטיס רשת קווי ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט עם יכולת שיתוף קבצים בין המחשבים. איזה סוג נתב אני צריך? אקסס פוינט או ראוטר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל קובץ וידאו 300MB דרך האינטרנט ? ? אני צריך לקבל מספר קבצים גדולים מחו"ל, דרך איזה תוכנה/אתר/תיבת דואר/ השולח יוכל לשלוח ואני אוכל לקבל אותם ?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים לסוייץ יחד עם הראוטר שמחובר גם הוא לסוייץ'. שני מחשבים עם XP SP2 הרשת ושיתוף הקבצים עובד מצויין, יש לציין שלכל מחשב יש סיסמא ואי אפשר סתם לגשת לקבצים, חייב להכניס שם משתמש ADMIN וסיסמא. הוספתי מחשב חדש עם 98SE והשיתוף אינטרנט עובד מצויין ואני גם רואה את שמות המחשבים אבל לא יכול להכנס אליהם, הוא מבקש גם סיסמא אבל כשאני מכניס את הסיסמא זה לא עובד, אני גם לא רואה את המחשב בשאר המחשבים. איך אני מגדיר אותו לרשת ביתית, הריי בסכה"כ לא הכנסתי שום הגדרות וזה הגדרות ברירת מחדל. בXP אין לי בעיה אבל ב98 אין לי מושג איך להגדיר את הרשת על מנת ששיתוף קבצים יעבוד ונוכל לצפות בשאר המחשבים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-