עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הסדרה כוללת נתב חדש ולראשונה כרטיס רשת במהירות 450Mbps המיועד למחשבים נייחים -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1148 .

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by harel852,

שלום ברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500. חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK. האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני משחק במשחק רשת battleforge, המחשב שלי מחשב חזק ומריץ את המשחק בלי בעיה, מדיי פעם יש לי תקיעות במשחק ולאגים, ולפעמים אף אני מעבד תקשורת עם המשחק [your client lost connection to the server] ואני נאלץ שוב ושוב להכנס למשחק. אמרו לי שהפתרון לבעיה יכול להיות אם אני אהפוך את האייפי שלי מדינאמי לקבוע, האם לדעתם זה יפתור את הבעיה? במידה וכן, אתם יכולים להסביר כיצד אני יכול לעשות את זה? יש לי ראוטר edimax, ניסיתי גם דרך האתר של ההגדרת ראוטר וגם דרך החיבורי רשת למצוא דרך לעשות את האייפי לקבוע אבל לפתע האינטרנט הפסיק לפעול אז החזרתי את האייפי לדינאמי. במשחק רשת הזה, יש 2 שרתים עיקריים[עולמי וגרמני], ואני נכנס לשרת העולמי שיש לו פורט 7399, יכול להיות שאני צריך לפתוח את הפור…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מחפש דרך לחבר רק חלק מהמכשירים בבית ברשת לVPN, בעוד ששאר הבית לא יושפע מזה. חשבתי על האופציה הזו: ראוטר "ראשי" שיש לי כבר, יתחבר לאינטרנט באופן רגיל ואליו יחוברו חוטית או אלחוטית כל המכשירים שאני רוצה בהם אינטרנט רגיל. ראוטר "משני" מהסוג שיודע לקבל קושחת dd-wrt שיחובר חוטית לראוטר ה"ראשי" וישתף אינטרנט VPN למכשירים שאני מעוניין בכך עבורם. הם יתחברו אליו חוטית או אלחוטית. השאלה הראשונה - האם זה אפשרי? השאלה השנייה - איך עושים את זה? ההיגיון שלי אומר לחבר את כניסת האינטרנט של הראוטר המשני אל חיבור רשת רגיל בראוטר הראשי, ולהגדיר לו אינטרנט רגיל dynamic ip ללא חייגן. אני מקווה שזה יגרום לראוטר הראשי להקצות ip וגישת אינטרנט לראוטר המשני, ואצלו כבר אוכל להגדיר חיבור VP…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני מנסה לפתוח פורט בשביל uTorrent. אני משתמש בראוטר של Edimax - BR6204WG ובגרסת uTorrent 2.2 build 23703. זה מקונפג אצלי לפורט קבוע. פתחתי את הפורט בראוטר אבל כשאני עושה את הבדיקה של uTorrent (Options -> Setup Guide) הוא אומר לי שהפורט לא פתוח. איך אני פותח את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by dyn,

שלום, אני עובד בבית עם 3 מחשבים, שלושתם מחוברים עם כבל רשת לראוטר של אדימקס, הראוטר מחובר למודם של הוט. באחד המחשבים ברשת אצלי בבית, האתרים לא עולים - "לא ניתן להציג דף זה", רק google.co.il עולה והשאר לא. ניסיתי להשתמש בכמה דפדפנים ובכולם לא ניתן להיכנס לאתרים, פרט לגוגל, אתחול לראוטר גם לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב ספציפי האתרים לא עולים בהתחשב בעובדה שהרשת תקינה (כל המחשבים האחרים גולשים).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי! כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם הראוטר שקיבלתי מהוט, TP LINK tl-wr841n, משום מה כאשר אני מחובר עם חייגן (משהו רצוי שכן אני מתכנן לעבור למסלול גיימר עם בב"ל) הוא מתנתק כמה פעמים ביום והדבר היחיד שעוזר הוא reboot של הראוטר. ניסיתי חיבוא ללא חייגן בתקווה שזה ייתפור את הבעיה (כבא הייתי מוכן להתפשר) אך עדיין היו ניתוקים בראוטר והיה צורך לאתחל שלום. עדכון קושחה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שניהם של TP LINK ואני רוצה להגדיל טווח למקם את הראוטר החדש באזור שקולט את הראוטר הקיים ומהאזור הזה לשטח המת ! השאלה האם הראוטרים יתמכו זה בזה ? האם חייב להיות WDS בשנהם ? או שאלה : אם אני ממקם את הראוטר הקיים בקומה הכי גבוהה (זו שכרגע יש בה בעייות קליטה) אז תיהיה קליטה יותר טובה בקומה התחתונה לעומת המצב ההפוך שבו הראוטר בקומה התחתונה ?[br]פורסם בתאריך: 21.01.2011 בשעה 04:24:13 אגב יש ברשותי כרגע ראוטר ישן שעובד בתקן הB עד 22 מגה מהירות האם ראוטר אלחוטי ישן שכזה יספק את הסחורה וישמש כAP להגדלת טווח השידור ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by gkman,

שלום לכולם. הורדתי תוכנה בשם easy WIFI radar - שממה שהבנתי אמורה לאתר את הכיוון ממנו מגיע אות הWIFI. בכל מקרה היא ממש לא עוזרת - היא לא החלטית לגבי מיקום האות והיא גם קופאת הרבה. יש תוכנה אחרת שעושה את זה? כי אני מנסה למצוא את המיקום הכי טוב להניח את המחשב (הוא נייח) בביניין ציבורי עם רשת אינטרנט אלחוטית וקצת מסובך להתחיל להזיז את המחשב ממקום למקום כדי למצוא את המיקום הכי טוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by haifaboy,

שבוע הבא נגמר לי ההסכם עם בזק בין לאומי . הם רוצים 130 ש"ח עבור בנדל של ספק עם קו בזק ל5M ( מה לעשות חיפאי אלינו הקדמה לא הגיעה עדיין ) . האים המחיר שלהם סביר?? קראתי בכל מיני מקומות שניתן להשיג את הבנדל הזה בפחות מ 100 שח . תודה לכל אינופרמציה שתתנו לי בנושא .

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by elior021,

היי בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר שמות דומיין בעברית למשל משה.COM אני רוצה לדעת איך אני מוצא את ההפניה שלו או את הIP של אותו אתר תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by IME3,

Uploaded with ImageShack.us יש לי נייח ונייד האם אפשרי לחבר ביינהם בצורה כזאת שאני אוכל לשבת בסלון עם הנייד ותהייה לי גישה לנייח ואוכל לצפות בסרטים שמאוחסנים בנייח על הנייד? לא יודע אני מנסה כבר אולי שעתיים לגרום לסוג כלשהו של חיבור ולא מצליח הגעתי למצב שאני רואה אייקון של 2 המחשבים כמו בתמונה שאני לוחץ על אחד הוא מבקש ססמא ולא הצלחתי לאתר בכלל איפה אני מגדיר את הססמא הזאת זה דבר ראשון אני קופץ בין המחשבים מנסה לאתר על איזה ססמא הוא מדבר ואיך לאפשר גישה אבל לא מצליח

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by samos,

בימים האחרונים הגלישה ב014 הפכה לבלתי אפשרית לצפיה בסירטונים בYOUTUBE ואתרים נוספים בחול. כפי שאני קורא בדיונים אחרים הבעיה לא רק שלי. האם יש מישהו שיכול לראות סרטים בYOUTUBE בצורה נורמלית עם 014? אם כן איך החיבור שלו? הוט, בזק, חיגן?

• 76 תגובות
    • 19.7k צפיות
  18. Started by roo soo,

מה קורה אם בתשתית (הוט/בזק) יש לי 12 מגה, ואצל הספק (נטויז'ן/012) יש לי 2.5 מגה? או להיפך? וזה נכון שיש הבדל משמעותי בגלישה בין 2.5 מגה ל12 מגה? אני לא מדבר על הורדת משחקים/שירים.. אלה על גלישה נטו באינטרנט.. כמו גלישה בYNET, וואלה, פייסבוק וכאלה .. זה באמת אמור לעבוד יותר מהר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני זקוק לאינטרנט על המחשב הנייד והיכן שאני נמצא אין רשת WIFI זמינה. מישהו יכול להמליץ על אינטרנט אלחוטי שלא יהיו בעיות בקליטה, אזור ת"א-ראשון לציון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Cheif,

אחרי שכל המתחרות שלה כבר הציגו נתבי 450Mbps, לא נותרת ל-CISCO ברירה וגם היא מציגה נתב כזה. ה-E4200 הוא נתב DUAL BAND במבנה אנטנות 3X3 הכולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G. את מהירות ה-450Mbps משיג הנתב רק בתדר 5Ghz מה שהופך אותו ללא רלוונטי בישראל. הוא כולל תמיכה ב-DLNA וכניסת USB לחיבור התקני אכסון חיצוניים. עלותו של הנתב החדש $180 והוא זמין לרכישה כבר עכשיו ברשת BestBuy האמריקאית. פרטים נוספים ניתן למצוא בדף המוצר כאן -- http://home.cisco.com/e4200 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by hosham,

אהלן, יש ברשותי ראוטר אלחוטי אחד המחובר לאינטרנט. אני מעוניין בעזרת ראוטר אלחוטי נוסף לקלוט את הרשת הראשית ולשדר אינטרנט ל LAN של הראוטר השני. בעצם להפוך את הראוטר ממשדר אלחוטי למקלט אלחוטי. עזרתכם נחוצה תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by bigbug,

שלום לכולם, יש אזור בבית שאין בו קליטת WIFI. יש לי את המכשיר של air live wireless ap model: wl-5420ap יש אפשרות לשים את המכשיר בנקודה בבית שבה יש קליטת WIFI ושהמכשיר יגביר את הקליטה מאותה נקודה ולמעשה יגרום לכיסוי WIFI בחלק השני של הבית? אם לא, יש איזה מכשיר שהוא את זה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by layzee,

זה מה שקרה לקרוב משפחה שלי, לקוח בזב"ל מזה שנים, משתמש פשוט שלא מתמצה במושגי מחשב ותקשורת. יום אחד התקשר אליו נציג מכירות והציע לשדרג לחבילה 15 מגה תמורת תוספת מחיר קטנה - קיבל תשובה שלילית. כעבור זמן, חזר הנציג והציע אותה הצעה ללא תוספת תשלום והפעם הצליח לקבל תשובה חיובית. כמובן, הנציג "שכח" לציין שעל מנת לקבל שדרוג בפועל, צריך לסכם עם ספק התשתית. מה שנראה טריויאלי לי ולכם, לא מובן מאליו להרבה אנשים סביבנו. רק כשכעבור כמה ימים התקשר אליו נציג של הוט ושאל על השדרוג, התברר לו שזה ממש לא בחינם. הבעיה היא שבזב"ל מסרבת לבטל את ה"שדרוג" בטענה שכביכול עברו כבר שבועיים (קרוב המשפחה טוען שזה היה בשבוע שעבר וגם נציג הוט התקשר רק שלשום). בשורה תחתונה, יש לו התחייבות לשנתיים לחבילה …

25. Started by Cheif,

תוכנות BitTorrent הם הכלי העיקרי לשיתוף קבצים ברשת האינטרנט. לעיתים קרובות, שיתוף קבצים זה אינו עולה בקנה אחד עם החוקים לשמירת זכויות יוצרים ולחברת BitTorrent, שפתחה את הפרוטוקול ותוכנת uTorrent, יש הרבה מה להגיד בנושא הזה. בשיחה גלויה עם נציגי החברה הם חושפים את נקודת המבט שלהם. קריאה מהנה - http://www.netcheif.com/blog/?p=1088

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים