רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אינטרנט מהיר עובד רגיל ומוריד אבל אי אפשר להכנס אתר http://bnet.bezeq.co.il אתמול הכל בסדר עכשיו לא עובד ממש מוזר מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישבתי על הבעיה הזאת ימים ואני לא מצליח ! מי שמצליח לפתור את זה פשוט תותח ! ניסתי הכל אז הנה שאני מנסה להתחבר לאחד המחשבים הוא כותב לי את ההודעה הזאת : Our Workgroup" is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני כחודש שידרגתי מחבילת 750 כלבים ל1.5 כבלים ב012 ולא היה לי ב750 חייגן וב1.5 אני צריך להשתמש בחייגן. 1. כשאני מתחבר בחייגן לוקח איזה חצי דקה עד שיהיה אפשר לגלוש או בכלל לגעת במשהו. 2. כשאני שם ללילה נגיד אימיול אז אני מסתכל בבוקר ואני רואה שהחייגן מנותק וזה קורה הרבה פעמים וזה ממש מעצבן..!!! 3. המחשב שלי לא קשור לזה כי רק פירמטתי אתמול והוא אמור להיות כמו חדש והאינטרנט הזה דפק אותו כמו לא יודע מה...! 4. אני גולש דרך כרטיס רשת. אז אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי להיפשר מהחייגן ומהבעיות הנ"ל אני יודע לכם מאוד! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי + AP + wireless PCI adapter כולם עובדים בתקן G אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים נייחים...במחשב אחד מותקן ה-PCI ובשני הנתב בינהם מפרידים שני קירות בטון בין שני הקירות שמתי AP שהוא עובד נפלא עם הנתב (מחובר בסלון ל-MC500 ) אבל המחשב השני עם ה-PCI לא "מגלה" שום רשת. בדקתי את כל ההגדרות שיניתי כיוני אנטנה וכלום לא עזר אם יש למישהו רעיונות הצעות או מישהו שנתקל באיזה שהוא מדריך מפורט בבקשה הגיבו תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם כרטיסי רשת חיצוניים/ניידים בסגנון של אלו שמתחברים ישירות ל-USB: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5582&filters[1523][]=1527 כמו אלו בלינק פה. יוכלו לשפר לי את טווח הקליטה בבית? אני לא זקוק למשהו מפלצתי, פשוט בוסט קטן של שיפור בקליטה כאשר הראוטר נמצא בערך 25-20 מטר מהסלון...בלי הפרעות משמעותיות... אשמח לשמוע את דעתכם ועל הדרך המלצה לכרטיס כזה (עדיפות לקומפקטי כמה שניתן) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר אני ינסה להשים עליו מאוורר
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אהלן! יש ברשותי ראוטר st lab , שאליו מחוברים מודם ושני מחשבים ברשת. רציתי לדעת איך באופן עקרוני מתחלק הקו, אם אני באימיול במחשב אחד ובמחשב השני רק משתמשים בדפדפן אני מקבל את רוב הקו או שזה על פי הגדרות מוקדמות דל כמה אחוז מהקו כל משתמש מקבל? האם אפשר להגדיר מראש בכמה אחוז מהקו כל מחשב ישתמש? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר (+מתאם שיחות של 012 + מודם תומפסון של HOT). עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף ואני רוצה לחבר אותו לרשת. פתרון אחד אפשרי הוא לקנות מתאם רשת אלחוטי (עניין של 50 ש"ח בערך) אבל לפני שאעשה את זה חשבתי על חיבור ישיר של המחשב לראוטר עם כבל, בדיוק כמו עם המחשב הקיים. הקטע הוא שזה לא עובד. כשהרצתי איבחון כדי לדעת למה המחשב מודיע לי שכבל הרשת מנותק...
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת די גדולה, נגיד כמו במשרד. הבעייה היא שהמחשב לא מזהה את הרשת: חיפוש מחשבים בmy network places לא מניב תוצאות, חיפוש קבצים לפי שם בכול מיני תוכנות כמו netlocator pro גם לא נותנים תוצאות (וזה לא שאין קבצים עם הסיומת שאני מחפש...). גם view workgroup computers גם לא מזהה את הרשת אבל, כשאני כותב של של מחשב בשורת הכתובת, נגיד ig\\ אז אני נכנס למחשב בלי בעייה. איך אני יכול לתקן את החיבור כך שגם החיפוש ימצא את הרשת? צריך לציין שמידי פעם החיפוש כן מזה את הרשת והכול עובד כמו שצריך, אבל רוב הזמן- אין תגובה :-[ תודה לעוזרים, ובלי ספאם!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 ויש עליו כרטיס רשת Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 ויש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שאותו קניתי ולחבר שלי יש אותו הוא אמר לי שהוא טוב והשתמשתי בו כבר כמה זמן ובעיקרון לא היה לי בעיות רציניות איתו חוץ מזה יש לי גם כרטיס רשת של 3COM ישן!!!! אז אני לא יודע במה להשתמש תנו לי המלצות
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום עקב הבנתי כמה אני חסר הבנה בנושא של ראוטרים ורשתות, אשמח להצעה לגבי ראוטר לתשתית הוט בערך 2.5 מגה במחיר זול עד 200 שקל. אין צורך שיהיה N בתודה לכל העוזרים ומצטער על ההטרדה. כמו כן בנושא אחר האם כדאי לעשות טריד אין לראוטר בזק של סימנס בתמורה לאחד הראטורים החדשים שהם מחלקים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני חבר ב-FileList עם רטיו סביר ומשום מה ההורדות שלי לא מצליחות להתחבר ל-Tracker. ה-uTorrent טוענת שה-Tracker Status הוא Offline (timed out( וכן אני לא מצליח להתחבר לאף Peer. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת ABC, אבל אני מקבל את אותה השגיאה. אני לא משתמש בראוטר ולא חלק מרשת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. קראתי את כל המאמרים ועשיתי בדיוק מה שכתוב, למרות זאת הכונן D במחשב עם ווינדוס 7 משותף, אבל אני לא מצליח להכנס אליו דרך המחשב עם XP. אני מקבל "ייתכן ואין לך הרשאה" וכו... שני המחשבים מפורמטים עם מע' הפעלה "נקיות" וללא בעיות. אציין רק שהמחשב עם ווינדוס 7 רואה את התיקיות של XP ושהצלחתי לשתף אפילו מדפסת אבל לא את הכונן. אשמח לעצה מכם. תודה וחג שמח.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לעוד אנשים יש קשיי גלישה לאתרים בחול כמו האתר הרישמי של STEAM ובכללי לאתרים בחו"ל ואולי אפילו בארץ, אני בבזק בן לאומי + כבלים HOT הכל היה תקין משעות הערב המוקדמות, אבל מ 7 בערב הכל גולש בצורה מחרידה. תודה. התקשרתי אל בזק בן לאומי עכשיו, הם אומרים שיש להם תקלה ,עכשיו נרגעתי.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-