עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ובעל טווח קליטה רחב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shahaffg,

שלום קניתי מצלמת IP של חברת foscam דגם FI8918W. חיברתי אותה והכל עובד כמו שצריך. רק בעיה אחת: איך אני מתחבר למצלמה דרך רשת אחרת, נניח מהעבודה? ניסיתי IP סטטי ולא הצליח לי. foscam נותנת קישור עבור התחברות מהרשת http://camera.myfoscam.org:port number ניסיתי והגעתי להגדרות של הראוטר. אשמח לעזרה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ariel_rg,

שלום, שאלה קצת טיפשית... כדי לדבר עם בזק אני צריך את השם של המודם ויש לי רק את כתובת IP... אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  4. אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by dvdvdv,

ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eyalel,

אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלם הכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זה אני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by genia,

אהלן, מחפש פתרון לחבר שעבר לגור ביחידת דיור ליד הבית של ההורים ובהתאם המרחק מהראוטר גדל והוא בקושי מצליח לקלוט משהו עם הלפטופ. מודם קטן עם אנטנה חיצונית בUSB משפר את העסק אבל לא מספיק. אחרי חיפושים בפורמים מתמחים, הבנתי שמה שממולץ זה כרטיס שמבוסס על realtek rtl8187L ורצוי אנטנה נחמדה. השאלה אם אנטנה כזאת תהווה שיפור משמעותי ואם זה כל מה שצריך? האם חיבור הUSB שלה אומר שכרטיס הרשת עצמו כבר מובנה בפנים? האם יש דגמים אחרים מומלצים? תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by Tal14,

היי כבר תקופה ארוכה שאני סובל מניתוקים אתמול היה אצלי טכנאי בזק בפעם הרביעית החודש. פתר את הבעיה בדיוק למספר שעות, קמתי בבוקר והבעיה חזרה. הבעיה היא שגם ה-SNR Margin (0.1 dB) וגם Attainable Rate מאוד נמוכים הAttainable Rate מתחת ל16000 שהמהירות גלישה שלי היא 20MB והSNR מתחת ל3. החליף לי חוטים שם לי פילטר בארון תקשורת של הבית. וזה עזר ל10 שעות בלבד. מה לעשות? התייאשתי..

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by orwein,

היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  11. עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …

12. Started by Shtupel,

שלום לכולם. עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u. החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים. היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף? תודה.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  14. שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, עד לפני כחודש הכל עבר תקין, וכל הבעיות התחילו כששדרגתי ל 15 מגה. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב WIFI לראוטר הנ"ל. כל כמה זמן כאילו מתנתק לי האינטרנט ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו. בבדיקה שעשיתי, נתתי ping רציף לראוטר וגיליתי שיש הרבה timed out, בערך 15%. רק אם אני נמצא ממש צמוד לראוטר אז אין timed out אבל הפינק עומד על 300ms בממוצע. יש לי כרטיס רשת מתקן N בשני המחשבים, ואני מקבל סימון שהקליטה מלאה. יש לציין שהקליטת WIFI מלאה בשני המחשבים, רק המהירות נמוכה מאוד, לפעמים מגיעה גם ל 5mbps...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by iboock,

בזק בטוב ליבם החליטו שחייבים לשדרג להורים שלי את הרשת, מה שאומר שאני צריך לבזבז שעות על נסיונות להחזיר את הרשת לקדמותה. בזק שידרגו אותם ל-DLINK 3740U DSL-6740U_H1_BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013. הוא מוגדר כמודם+ ראוטר מרכזי. בגלל מבנה הבית יש פה שני ראוטרים נוספים של TPLINK WR1043ND 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n וTP LINK 340GD (שאמור לחבר דסקטופ אחד) שאמורים לשרת בריפירים אלא שאני לא מצליח להגדיר אותם. המצב הוא כרגע כדלקמן: המודם ראוטר של DLINK מוגדר ומחובר לאינטרנט ולמחשב המרכזי באופן ישיר. רשת אלחוטית ללא הגנות כלל. ה- TPLINK 1043 ראשית החלפתי IP 2. הגדרתי את ה-DHCP כלא פעיל 3. סרקתי בהגדרות הWDS ומצאתי את הTPLINK והתחברתי. 4. ריבוט. אני מגיע לראוטר הזה שמחובר באופ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by eido300,

יש לי ראוטר של TP-LINK עם הצפנה של wpa2 psk עד עכשיו כשניסיתי להתחבר אליו ממחשב נייד/טאבלט/פלאפון הצלחתי להתחבר בלי שום בעיה. אבל משום מה בזמן האחרון אני מצליח להתחבר אליו רק ממכשירים שהיו מחוברים לפני זה וכבר לא צריכים לשים סיסמא עוד פעם, אבל ממכשירים חדשים אני לא מצליח להתחבר (הוא כותב שיש בעיות אימות) בדקתי שלא שינו את הסיסמא, ולכאורה אין שום סיבה הגיונית שזה לא יעבוד מה לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב ושבוע טוב לחברי הפורום , 1. נתבקשתי למשימה מסוימת בעבודה שדורשת ממני להתחבר למספר רב של מתגים ונתבים ,ולאחר ההתחברות ,הרצת מספר פקודות . רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לקבל כמות מרובה של כתובות ,או שם הציוד , ולהתחבר אליו בבת-אחת (ואולי אפילו כבר לשים את השם משתמש והסיסמא באופן אוטומטי) ,ואולי אף התוכנה יכולה לעשות יותר מזה ואפילו להקליד את הפקודות הרצויות ? אגב ,גם את מישהו מכיר תוכנה כזו שהיא בתשלום ,זו גם יכולה להיות אופציה . 2. דבר שני ולא קשור כלל לראשון , כיום ,בכדי לבדוק האם יש כתובות פנויות בsubnet המבוקש שלי ,אני משתמש בתוכנת הסריקה SolarWind IP Tracker בכדי לראות האם נעשה שימוש בכתובות , ומשתמש גם בתוכנת FastResolver בכדי לבצע בדיקה מול שרת הDNS…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AiXC,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב היום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני משתמש בראוטר מסוג Fritz box. זה ראוטר שמגיע עם כבל מהסוג הזה: כלומר בראוטר מתחבר כמו כניסת רשת, בצידו השני הוא מתפצל לשני תקעי טלפון, האחד לקו והשני לאינטרנט, ושניהם בתצורת אמריקאי. לצערי אני נאלץ כרגע למתוח כבל טלפון עד לראוטר, כי אני ממקם אותו בנקודה שלא ליד השקע טלפון, וזהו כבל מחיבור בזק לחיבור אמריקאי. כדי להתגבר על המכשולים ולחבר את שני הקווים יחדיו נאלצתי לעשות את הדבר הבא: הקו טלפון "מאריך" עובר דרך מתאם מחיבור אמריקאי לחיבור בזק. בחיבור בזק אני מחבר פילטר של בזק, כאשר ל DSL זה אמריקאי, אז הכבל הלבן של הראוטר ישר הולך אליו. מעולה, יש אינטרנט. בחיבור השני, של הטלפון, זה חיבור בזק, אז אני נאלץ לשים שם פילטר סתם בשביל שיהיה לי חיבור בזק אמריקאי שוב. ואז …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Yoav,

בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הי, יש לי מודם יחסית ישן בעבודה של אבא שלי שמתחבר למחשב עם כבל USB שהחיבור שלו למודם הוא ריבוע כזה. אני צריך לחבר את המודם הזה לסוויצ' בשביל התקנה של מצלמה (המחשב, המצלמה והמודם מתחברים כולם לסוויצ'). האם יש מתאם בין הסוויצ' (חיבור RG45) לבין המודם (חיבור ה USB הריבועי)? או שעדיף להחליף את המודם בראווטר? (ואז אני מניח שלא יהיה צורך בכלל בסוויצ' שכן כולם יוכלו להתחבר לראווטר) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by avip4,

שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית והנתונים הם כאלו: יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שמחובר בחדר ממ"ד ישירות למחשב והוא נותן גם אינטרנט אלחוטי בחדר ממ"ד שזה חשוב לי. מהרואטר יש כבל רשת שעולה לקומה השניה ומחובר לסוויץ ומהסוויץ יש כבל רשת שמחובר למחשב שלי , עד פה הכול עובד טוב ויפה. אני רוצה עכשיו להוסיף יכולת אלחוטית לקומה השניה , וחשבתי להוסיף את המגדיל טווח קליטה הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7926 שאני בעצם מחבר את המגדיל טווח קליטה עם כבל רשת לסווטיץ ואמור להיות לי קליטה בכל הקומה העליונה. השאלה שלי היא כזאת אני מעביר סרטים באיכות hd לhtpc האם זה יעמוד בעמוס ויעבור ללא תקיעות? יש לי סוויץ די יש ישן שרשום עליו 100m ועל המגדיל טווח קליטה שאני רוצה לקנות רשום 300mbps…

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים