עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomersbar,

יש לי עכשיו מודם USB ADSL MODEM ALE 130 ונמאס לי ממנו. אני רוצה ש-WOW /בזק תחליף לי אותו לדגם אחר, כזה ש: יהיה בחיבור רשת רגיל, יתחבר אוטומטית לאינטרנט (ללא חייגן) , ויעבוד בלינוקס . איזה דגם שיש להם עונה על הדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום. בקרוב יצא משחק שאני רוצה להוריד מיד ברגע שיצא. יכול להיות שבאותו זמן אני אהיה בעבודה (המשמרת 12 שעות) ועקב כך אאחר בהרבה זמן את ההורדה. אני רוצה תוכנה שדרכה אני יכול להיכנס למחשב שלי מהעבודה בלי שום בעיות ולהוריד את הקובץ טורנט ולהוריד למחשב האישי שלי דרך העבודה ברגע שהמשחק ישוחרר. איזו תוכנה הכי טובה? והאם יש אפשרות להתקין את התוכנה רק בבית שלי ומהעבודה פשוט להיכנס למחשב שלי או משהו ? אני שואל כי בעבודה יש בעיית גישות והרשאות ויש אפשרות שלא אוכל להתקין את התוכנה במחשב שלי בעבודה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כלומר , אני נכנס לאתר מסוים שיש לי בו מס' שמות משתמשים או אפילו שם משתמש אחד. בעת ההקלדה של האות הראשונה של אותו הuser כבר מוצג לי כל השם שלו. איך אני מוחק את זה ? כל הניקויים של הcookies והdelete file בכלים שבאינטרנט אקספלורר לא עושים את העבודה. כמו כן,גם ccleaner לא עושה את העבודה.(מוחק רק את הuser הנוכחי באתר). איפה הדברים האלו שמורים במחשב בדיוק ? (אני לא מתכוון למחיקת שמות המשתמשים מהאתר,אלא רק מהתצוגה המקדימה בעת כניסה בתור user.)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. כשיש הפסקת חשמל או הפסקת מתח למודם למשך יותר מ 2 דקות, המודם לא מגיב לאחר מכן. כל הנוריות שלו דולקות וצריך לחכות שעה עד שהוא מתחיל להסתנכרן. מה עושים? זה מעצבן, עוד מאט יהיה חורף ומספיק שתהיה הפסקת חשמל ל2 דקות הלכה לי שעת אינטרנט. עיצות.... תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by lion03,

כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Haflo,

התחברתי השבוע לאינטרנט בכבלים של ערוצי זהב, העלויות הם: 150ש"ח - התקנת החיבור ע"י טכנאי (כולל החלפת אחד המגברים של הכבלים - בחינאם!!!) 400ש"ח - למודם כבלים של RCA 114ש"ח - עלות חודשית לערוצי זהב (לא שייך לכבלים בטלויזיה - לא להתבלבל!) לחבילת ה 750Kb 35$ - לאינטרנט זהב (כולל שתי תיבות דואר בנפח של 10MB) אני גולש ומוריד (בזרוע נטויה וביד חזקה - יש לציין!) בשלושה ימים האחרונים, מבנה הרשת אצלי בבית הוא: שרת Win2k שמחובר למודם דרך כרטיס רשת (נ.ב - אפשר גם ב USB למי שאין כרטיס רשת!) ועוד כרטיס רשת בשרת שמחובר ל Switch 10/100Mb , שאליה מחוברים עוד 7 מחשבים. הגלישה בכולם (אתרים וכדומה) - מהירה מאוד, הורדות מ iMesh או KaZaA - בערך 30Kb-20Kb (ולפעמיים יותר!) קחו בחשבון שמדובר בכמה …

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by arik100,

שלום המחשב שאני עובד עליו , פתאום מתנתק לו האינטרנט ואז חוזר אחרי כמה דקות המחשב שלי נמצא ברשת מודם 600E לראוטר LINKSYS 54GL , ולשני מחשבים , אחד מהם זה שלי הניתוקים התחילו לאחרונה האם מדובר בבעיה בכרטיס הרשת? איזה עוד בעיות יכולות להיות? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lazygecko,

שלום. יש לי נתב אלחוטי חדש של DLINK דגם DI-624 עד עכשיו היה לי רק מודם והתחברתי עם ה DIALER הרגיל לספק OBezeq (חיבור ADSL של בזק כמובן) הבעיה שמרגע שחיברתי את הנתב אני לא יכול להשתמש ב DIALER יותר, OBezeq לא עונה. הנתב מחובר ישירות למחשב (לא חיבור אלחוטי) אני יודע שאפשר להגדיר את המשתמש/ססמא בנתב עצמו אבל אצלי הסיסמא משתנה כל כמה שניות (SecureID) אז אני חייב את ה DIALER. מה עושים ? חרשתי את כל ההגדרות של הנתב, אני לא מבין למה ה DIALER לא עובד יותר. תודה !

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, יש לי שני מחשבים בבית עליהם מותקנים WIN7 ושניהם מחוברים קווית לרשת אינטרנט אחת. אני מנסה ליצור HOMEGROUP אבל כל מחשב יוצר HOMEGROUP לעצמו ואין לי אפשרות להצטרף לHOMEGROUP אחר. בפועל שאני נכנס לחלון הHOMEGROUP מופיע לי מסך שרשום שאין עוד מחשבים נוספים בHOMEGROUP. אני משתגע כי חיפשתי בכל האינטרנט הסברים ופשוט אני לא מצליח לראות אחד את השני. אבל אם אני אביא מחשב נייד ואתחבר לרשת האלחוטית אני כן אראה אותו בNETWORK. פשוט לא מצליח לחבר בין שניהם. הדבר היחיד שכן מופיע לי זה כשאני נכנס לNETWORK מופיע לי המחשב השני רק תחת הMEDIA DEVICES. יש למישהו תשובה או טיפ איך אני יכול לחבר בין שני המחשבים אפילו אם זה לא דרך הHOMEGROUP אני פשוט רוצה להעביר קבצים דרך הרשת. תודה רבה!! אמיר.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום, בקרוב אני מחדש חבילת גלישה (כרגע אני ב-HOT). בבזק הציעו לי עבור 10MB מחיר ממצוע של 70 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה (כולל התקנה וקו לייט). ב- HOT הציעו לחברי (ואני מתכנן לבקש זאת עבורי במידה וזה יהיה רלוונטי - תלוי בתשובתכם) 12MB במחיר 60 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה. מה עדיף מבחינת איכות הגלישה ? בנוסף, כרגע אני משתמש בספקית 013. האם הם טובים או רצוי להחליפם ? אני משתמש בנתב Edimax BR-6216MG . האם הוא יעבוד טוב עם מהירויות אלו ? בברכה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש כ.רשת חיצוני שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול, הנה ההתלבטויות: כרטיס שראיתי ב DX - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27541 ALFA - http://www.data-alliance.net/-strse-73/Alfa-AWUS036H-500mW-USB/Detail.bok מה עדיף? או שהאם אתם מכירים משהו איכותי יותר?(הבנתי שקנטנה רוב הסיכויים יעצרו במכס, אז ירדתי מהעניין...)

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by Check_Point,

שלום. יש לי שני מחשבים אשר מחוברים לראוטר, שהראוטר כמובן מחובר למודם ה- ADSL. בשני המחשבים אפשר לגלוש באינטרנט, ושניהם נמצאים תחת אותה Workgroup. כשאני נכנס לוורקגרופ מהמחשב האחד ומנסה להיכנס לשני, הפעולה מתאפשרת בהצלחה. כאשר אני עושה את הפעולה ההפוכה- מנסה להתחבר מהמחשב השני לראשון, אני מקבל את ההודעת שגיאה המצורפת. שני המחשבים מחוברים כ-ADMIN. ניסיתי להגדיר רשת מחדש ללא הצלחה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. יש בבעלותי גם ראוטר וגם נתב - 1. Edimax BR6204wg 2. ECI B-Focus router +312 פתחתי פורט (TCP+UDP) ב - Edimax. והגדרתי אותם בתוכנה. >> עדיין לא עבד - מופיע לי "No incoming connection, it could inticate a problem with your network cofiguration". ניסיתי לבדוק מה הבעיה דרך התוכנה, עשיתי Test וקיבלתי תוצאה שהפורטים לא פתוחים (או כנראה חסומים). ניסיתי את המדריך של התוכנה (www.portforward.com). וזה כולל את ה - Static IP (DNS Servers) שלא הופיעו לי כשניסיתי לראות מהם דרך "cmd>ipconfig/all" פשוט הופיעו לי זהים לIP. התקשרתי לספק כדי לברר מהם: Pereffered : 192.115.106.35 Anlernate: 62.219.186.7 וגם כשהוספתי אותם - ה Utorrent סירב להתחבר כמו שצריך. עדיין מופיעה בעיית ה No I…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  18. https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=95490 רכשתי את הנתב של D-Link מדגם DSL-245GR ונורית ה DSL מסרבת להידלק. לפניו היה לי נתב DSL-225 שעבד, לא שיניתי כלום מלבד הנתב. הכול מחובר תקין עם פילטרים וכו'. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by jambo222,

שלום יש לי קבצים בgimail ובגוגל drive קבצי rar הקבצים מפוזרים בכול מיני הודעות דואר . אני רוצה להוריד למחשב שלי את כל קבצי הrar במכה אחת ולא להיכנס לכל הודעה והוריד את הקובץ המצורף. האם אפשרי להוריד את הכול ביחד ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by prince8900,

בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. בוקר טוב . אני מעוניין לקנות כרטיס רשת USB או כרטיס קבוע למחשב נייח התקציב הוא מקסימום 200 ש"ח יש לי ניסיון עם הכרטיס של בזק POZ והוא לא משהו בכלל יחסית לTPLINK TL WN620G שעולה סביב ה100 שקל מה עדיף בעצם ? USB או חיבור ישיר למחשב ? מה ההבדל בין כרטיס WN321G ל620G ה620 הוא 108MBPS והשני 54.ההבדל ניכר? ומה בעצם מעיד על יכולת טווח טובה? תודה מראש עריכה: והאם מומלץ לקנות כרטיס בהתאם לסוג הראוטר ? אותה חברה נגיד TP אז יש סיכוי שהם יקלטו אחד את השני יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 8.7k צפיות
  24. אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. Started by dorosh,

הי חברים, בקרוב אני נכנס לבית חדש (בית שבניתי) וכמובן שאני מחפש ראוטר מודם שיהיה חזק ואיכותי ושידע להחזיק תשתית סיבים בעתיד הקרוב רחוק. כמובן שבזק עוד לא פורסת סיבים לבתי קרקע אבל אני רוצה ליהיות מוכן מראש, אם לדעתכם זה מאד מוקדם ועדיף בבוא העת שהם יפרסו את הסיב לקנות ראוטר מודם חדש אז גם טוב. אבל מה שחשוב לי כרגע זה ראוטר שיהיה גם מודם, אני לא רוצה חומרה של בזק, רוצה חומרה משלי, אז ראוטר שיהיה מודם, עדיפות שיהיה לו WIFI6 כמובן ויציאות LAN עם תמיכה בתעבורה גדולה. אין לי העדפה מהיכן לקנות, הכל רלוונטי, גם איביי גם אמזון וגם בארץ אם יש. לגבי תקציב מעדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.