עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אז ככה.. רציתי לשדרג את המהירות אינטרנט שלי מ-2.5MB ל12MB וכבר שיניתי אצל הספק שלי (בזק) את המהירות, עכשיו נשאר לי לשנות גם את המסלול אצל התשתית ושהתקשרתי לברר אם אני עדיין מחוייב להם הם אמרו לי שלא... כדי לי לעבור לתשתית של בזק ולהתנתק מהתשתית של הוט אם יציעו לי מחיר שווה? (הספק שלי זה בזק..) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jambo222,

שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני צריך את זה בשביל כבל שעובר מרחק גדול מידי, (בחוץ) ואין נקודת חשמל בדרך.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by roey1,

שלום , יש לי בבית טריפל של הוט וכמובן שיש גם HOTBOX . אני מחפש ראוטר ביתי שאחבר אל ה-HOTBOX באופן אלחוטי כדי להגדיל את טווח הקליטה בבית. חשוב שהראוטר יתמוך ב-WPS . אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ben29,

שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. התקן שמתחבר בUSB ישפר את איכות הקליטה? הקליטה ממש נמוכה, גם אם נמצאים כמה מטרים בודדים מהראוטר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני חושב על להקים בבית רשת אלחוטית שמבוססת על ראוטר (עם wifi) שמחובר למודם USB סלולארי, ככה שכשאני יוצא מהבית אני אוכל לקחת את המודם איתי ולהנות מהאינטרנט גם בחוץ על הלפ טופ. האם קיים מודם כמו שתיארתי? יש בעיות אחרות עם מה שתיארתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ISRAELN2,

שלום רב ברשותי מודם אינטרנט דגם B-FOCUS ROUTER 270PR . לאחרונה חיברתי אותו ל-SWITCH HUB . אבקש את עזרתכם בשידרוג המודם לנתב (ROUTER), בצעתי חיפוש באתר ומצאתי 2 מדריכים ,אשר לצערי לא הצלחתי ליישם ובהצלחה. באחד המדריכים מוסבר שצריך להשתמש בקובץ בשם bezequpgrade.exe , האם למשהו מחברי הפורום יש את הקובץ הנ"ל. מצ"ב המדריך שמצאתי באתר ,ובמדריך זה מבקשים להפעיל את הקובץ EXE הנ"ל. האם יש למישהו מדריך מעודכן, פשוט ומוסבר היטב שיכול לעזור לי. אודה לעזרתכם. israeln

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by יואב שניר,

דרושה טבלת נפיצות של רוחב הפס הישראלי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by DrDeath,

אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים ברשת דרך SWITCH (לא נתב) באופן רגיל לחלוטין. כיצד אוכל לדעת מהמחשב שלי (שהוא ראשי רק מבחינת החיבור שלו ל ADSL) מהם מספרי ה IP של שאר המחשבים ברשת?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by acker16,

. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …

15. Started by Gall1200,

שלום לכולם ושבת שלום אז ככה, אני חייל בודד שגר בדירת 2 קומות עם עוד כמה חיילים בודדים עכשיו יש לנו ראוטר Netgear vegn2610 של בזק, מהירות 40 מגה הראוטר נמצא בסלון בקומה הראשונה עכשיו הבעיה היא בקומה השנייה, אני מחובר לראוטר עם כבל רשת ומתאם לחשמל די ישנים שקבלתי מחבר המתאמים הם של Shiro דגם HL105E, עד 85mbps עכשיו הכבלים הם כמו שצריך, כי חברתי לפטופ עם הכבל ישירות לראוטר וקבלתי מהירות של 40מגה אבל ברגע שאני עולה למעלה, ומחבר את הכבל השני לסוני4 שלי או ללפטופ אני "נהנה" ממהירות של 3מגה בסך הכל ככה שאני יודע שזה בעיה במתאמים וחשבתי כבר על לקנות הכל חדש ואני לא יודע ממש מה לקנות יש לכם המלצות לכבלים ולמתאמים לחשמל? בעייתי להעביר דרך הקיר, כי החדר שלי לא מתחת לסלון, אלא בקצה ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לפתוח חשבון GMAIL גרמני ולכן אני צריך VPN גרמני חינמי לפתיחת החשבון.מישהו מכיר כזה דבר?אני מנסה לעבוד דרך OPEN VPN אבל כל דבר יתקבל בברכה זה בכדי להזמין נקסוס 5 מגרמניה תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום.. אני מנוי לאינטרנט זהב כבר 12 שנה... ובדרך כלל לא היו בעיות... אבל בזמן האחרון (שנה וחצי) יש לי בעיות גישה ופינגים גבוהים בשרתים בחו"ל ... קחו דוגמה : איפי של השרת : 72.214.221.91 הפינג שלי : 253 של חבר מספר 1 : 67 של חבר מספר 2: 84 של חבר מספר 3 : 54 כמו שאתה רואים יש לי פינק גבוה משמעותית משל חברים שלי (שתים מהם גרים במושבה שלי..) קצת פרטים על חיבורי האינרטנט שלנו : שלי : 2.5MB , 256K חבר מספר 1 : 1.5MB , 128k חבר מספר 2 : 750K , 64K חבר מספר 3 : 1.5MB , 512K כמו שאתם רואים יש לי את האינטרנט הכי מהיר בין החברים שלי וגם את המחשב הכי חזק! קצת פרטים על הספקיות שלנו ועל המחיר שאנחנו משלמים : אני : ספק : אינטרנט זהב משלם : 29 שח לספק…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Mics,

נמצא אצלי הראוטר TP LINK 1043ND, עד היום עבד ללא תקלות. היום בבוקר הראוטר הפסיק לחלק אינטרנט ואי אפשר לגשת לממשק הניהול שלו. ארבעת המחשבים שמחוברים עליו כותבים שחיבור הרשת מוגבל. מצד שני, הראוטר דולק והנוריות שלו תקינות. ניסיתי לעשות רסט לראוטר, לנתק אותו מהחשמל ולחבר שוב, להחליף כבלי רשת - שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by doorman,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי והבנתי שה-BR-6504n של אדימקס נותן את יחס ביצועים למחיר הטוב ביותר והשאלה שלי היא כזאת: יש לי חיבור לכבלים (HOT) ואני רואה במפרט שאין תמיכה של הראוטר ב-L2TP. האם יש דרך אחרת לחבר את הראוטר למודם ושעדיין יחייג בעצמו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by lspmaster,

שלום יש לי ראוטר DLINK של בזק החדש וראוטרRTA1025 הראוטר DLINK מחובר לקו בזק ולמחשב קווי ואותו הגדרתי לתת אינטרנט גם אלחוטי עכשיו יש לי עוד ראוטר של RTA1025 שאני רוצה שהוא ישמש בבריג' אלחוטי ולתת אינטרנט למחשב שמחובר אליו קווי. הראוטר DLINK מוגדר טוב. ראוטר DLINK - 10.0.0.138 ראוטר RTA - 192.168.1.1(הגדרתי ידנית) מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by MalaMadre,

כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.