עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה? יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!) אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תשתית-HOT ספק-בזק בינלאומי חיבור עם חייגן L2TP עברתי היום לבזק בינלאומי ועשיתי 100 מגה כולל גיימר כשאני עושה בדיקת מהירות אני מקבל בקושי 52 מגה למרות שעשיתי 100 מגה איך זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by amiroh,

שלום , יש לי בעיה ברישות הבית והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בבית פרטי שתי קומות. בקומה הראשונה יש לי ראוטר אלחוטי ליד הטלויזיה (אני צריך את הראוטר שם) שמכסה כמעט את כל הקומה חוץ מהממ"ד. בממ"ד יש לי מחשב נייח ואליו אני צריך חיבור LAN ישירות למחשב . הבעיה היא שאין לי אפשרות להעביר כבל מהמיקום של הראוטר ליד הטלויזיה לממ"ד. בנוסף אני צריך רשת אלחוטית בקומה השניה. חשבתי כפתרון להוסיף AP בנק מסויימת בקומה השנייה או הראשונה וממנה למתוח כבל LAN למחשב הנייח בממ"ד. האם זה פתרון מעשי? האם יש AP עם יציאות LAN? האם למישהו יש פתרון יותר מעשי לעזור לי? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תשתית בזק ספק 012 מהירות 40 MB תקציב 200 שקל זהו אין בקשות מיוחדות תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי חברים, רכשתי לא מזמן מחשב נייד דל LATITUDE E5410 - בהמלצתכם לא היה לי בעיות עד כה, אבל היום משום מה, המחשב לא מזהה רשת אלחוטית, ניסיתי במחשב אחר בבית והוא כן מזהה... האינטרנט עובד רק אם מחברים לו כבל. נכנסתי לאתר של דל - ואני ממש לא יודעת איזה דרייבר זה.. יש שם כל כך הרבה... מישהו יכול לעזור? (אגב, ניסיתי לכבות ולהדליק גם את המחשב וגם את הראוטר)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by vourt,

היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איזה מודם עדיף מאלה של הוט(טומסון,טריון,מוטורולה שחור או מוטורלה הלבן)?

11. Started by shklak,

האם הגדרת primary DNS suffix היא מנדטורית ביישום IPv6? האם גם ב-IPv4? DHCP לא פעיל; הגדרות ידניות.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by itayizra,

יש לי ראוטר של TL LINK שנמצא בממד והוא תופס קליטה רק לחצי מהבית החדר שלי נמצא 8-9 מטר מהראוטר והוא לא קולט אותו בכלל אני צריך המלצה למגביר אנטנה או משהו שיעזור לי לקבל קליטה איכותית וטובה . תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אם אני מתחבר לADSL למשל דרך בזק בינלאומי בחבילת הבסיס. כמה זה עולה לי בסה"כ ? והאם אני צריך גם לשלם לבזק???????? בקיצור הכככככככככככככככככככככככככככככככככול כמה עולה לי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by card,

שלום כל משתמש אינטרנט שהוא טכני, יודע להגיד שהדפדפן יכול להתחבר בצורה מוצפנת - SSL (או בגרסאתו החדשה - TLS) לאתרים שעדיף שהתקשורת מולם תהיה מוצפנת. אנחנו מזהים התחברות כזו לפי התחילית https במקום http. העניין הוא כזה: התקשורת ב-SSL מוצפנת, אבל ממה שידוע לי, כשמצפינים משהו, צריך להצפין אותו עם Key כלשהו, או במילים פשוטות - סיסמה כלשהי. והרי כשאנחנו גולשים למגוון אתרים שעובדים ב-SSL, הם לא מגדירים מול הדפדפן שלנו את סיסמאת ההצפנה.. אז אני תוהה לעצמי, האם זה אומר בעצם שההצפנה של כל המשתמשים, כשהם משתמשים בדפדפן שלהם עם SSL, נעשית עם אותו Key לכולם? אם כן, זה אומר שהתקשורת אולי מוצפנת, אבל ניתן ממש בקלות לפענח אותה.... בניגוד למצב שלכל אחד היה Encryption Key אחר, ואז לא היה מ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בזמן האחרון אני נתקל בתפעה הזאת הרבה, אתרים שאני גולש אליהם בדרך כלל פתאום נראים לי כ"אתר תקיפה" ע"י פיירפוקס מישהו ניתקל בזה גם או מכיר איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בגדול כאשר אני רוצה לחבר AP על מנת להגדיל את תווך הקליטה של הראוטר.. מה אני צריך להגדיר שהאקסס פויינט ידבר עם הראוטר? צריך להגדיר את כתובת ה- MAC של הראוטרב-AP? (והפוך?) ומה לגבי חילוק של IP, איך בגדול זה מתבצע? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yarahe,

היי ניסיתי להגדיר ראוטר כrepeater לפי המדריך באתר נטציף. לאחר שהזנתי את הmac address של הנתב החדש בנתב הקיים הוא עשה update לנתב הקיים ובזמן הupdate הוא עושה מן כיבוי והדלקה אוטומטים לראוטר. העניין הוא שמלאחר הupdate אין לי אינטרנט בכלל ואני גם כבר לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר שהיו בכתובת 10.0.0.138 בנתב הקיים. מצב מייאש לא מצליח לעשות כלום לא לגלוש ולא להיכנס להגדרות לתקן את התקלה. מה עושים? הנתב הקיים הוא של בזק מסוג netgear 2200

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dvur12,

היי, לאחרונה דיי התבאסתי מהשירות העגום של נטוויזון למרות שאני נמצא שם 5+ שנים וגם בנוסף אני דיי משלם יקר על הספק. ראיתי את הפירסומת של הוט(טריפל הוט) הם הציעו לי, קו טלפון בייתי ללא הגבלה, טלווייזיה פתוחה עם כמה ערוצי HD וכל מה שאני בד"כ צריך לראות ותשתית של 30MBps ב330 ש"ח לחודש. וספק אני חשבתי על הוטנט של 30MBps ב20 ש"ח לחודש. אני משלם לקו טלפון של בזק + השיחות בבמוצע: 280 ש"ח. בנוסף לקו טלפון אני משלם 100 ש"ח לבזק כתשתית על 5MBps. ספק אינטרנט - לנטווייזון - 46 ש"ח. איך הוט מהנסיון האישי שלכם? מצאתי הרבה דעות באינטרנט שאומרים שהוט יש להם חרא שירות לקוחות ולא להתקרב אליהם. איך התשתית שלהם? יציבה? בנוגע להוטנט, איך השירות? אני באמת יקבל את ה30MBps שלי בתוצאות הבדיקת מהיר…

20. Started by maverick,

אני מחפש ראוטר לשיתוף רשת ב-ADSL בין שני מחשבים. ההתלבטות היא בין אדימקס 6104 לבין D-LINK. במה לבחור??? http://www.upgradenation.com/edbr4porrout.html http://www.dlink.com/products/?model=DI-604

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Dmoney,

יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט.... אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה... אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....?? יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים.... (אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE) נ.ב. אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה?? 10X

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BaR151,

שלום, אז כמו שרשום בכותרת, אני רוצה להגדיר את ה-AP לDHCP. ככה בעצם הסבירו לי בתמיכה התכנית של נטויז'ן לעשות על מנת לעשות שימוש בAP כנקודת אינטרנט (בשביל לחבר אליו XBOX דרך כבל רשת) יש לי ראוטר של EDIMAX הדגם: BR-6524n ויש לי Access Point של EDIMAX הדגם: EW-7416APn. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי את כרטיס הרשת הבא: realtek rtl8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20) מה המהירות המקסימלית שאני אוכל להתחבר אליה?כי אני מתלבט האם להצטרף להוטנט ולשדרג ל-100MB.. עוד שאלה: האם אתם ממליצים לעבור אליהם?ואיזו תשתית זולה ובו זמנית אמינה מספקת 100MB?( אם ידוע לכם גם מה המחיר זה יעזור )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by d__o__r,

שלום לכולם אני רוצה לעשות השוואה בין הספק בזב"ל לבין הוטנט. אני כרגע נמצא בספק בזק בינלאומי ורציתי לראות את הבדלי הפינג לשרת אשר נמצא בגמרניה פרנקפורט. האם מישהו מהפורום נמצא בספק הוטנט ויכול לעשות בדיקת פינג ולפרסם אותה פה? בתודה מראש הינה תוצאות של בזב"ל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים