עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ludacris,

אהלן, אני מחפש מכונה שתדע לתפוס תעבורה ב1gbps במשך של 15-20 דק' (בחישוב פשוט 20Min x 60Sec x 125Mbyte = 150GB) ולאחר מכן תדע לשלוח את הcapture בחזרה באותה המהירות. מחיפוש פשוט מצאתי שיש כרטיסי capture שעוזרים לload אבל שהם גם יקרים. כמה חזק צריך להיות המעבד\nic\HDD כדי להתמודד עם כזה דבר? wireshark לפי מה שאני רואה לא מצליח להתמודד עם כזה דבר, יש תוכנה אחרת? איזה תוכנות כדאי להשתמש לcapture ולstream? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Kak,

אהלן. התשתית שלי היא 15 מגה של בזק, עד אתמול הספק שלי היה 012 (15 מגה או 12, לא זוכר) ואתמול (בגלל הבעיה שעוד רגע אפרט) עברתי לבזק בין לאומי {15 מגה}, מה שלא פתר את הבעיה. יש לנו שלושה מחשבים בבית שמחוברים לאינטרנט דרך tp-link tl-wn821n בדר"כ. (כמובן שלצורך הבדיקה חיברתי את הראוטר שלי dgn2200v2 בכבל למחשב אבל הבעיה המשיכה). אז לבעיה עצמה: מהירות ההורדה והעלאה שלי תקינות. כשאני נכנס למשחקי רשת למניהם (בדרך כלל Dota 2) בחלק מהזמן (כשהבעיה לא קיימת) המשחק זורם מצויין (פיגים שנעים בין 90 ל110 לשרתים במערב אירופה והמשחק רץ חלק) ואז ללא סיבה ברורה לעין הבעיה עלולה לצוץ ומתחילים מעיין "לאגים קבועים" - הכוונה היא שהלאגים אינם "פתאומים" וללא תבנית ברורה, אלא באים במחזור …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, יש ברשותי DVR של חברת VISIONET , שאליו מחוברות מצלמות האבטחה. הDVR מחובר לראוטר של חברת TP-LINK , כמובן שגם יש IP קבוע ברשת הביתית. בעבר הגיע טכנאי עבור סכום סמלי שקינפג את הראוטר כך שיהיה ניתן לצפות במצלמות האבטחה דרך הסמארטפון, אבל הייתי חייב לעשות לראוטר RESET כי היתה לי תקלה באינטרנט. כעת נראה לי דיי מיותר להזמין שוב את הטכנאי... לפי מיטב הבנתי צריך לפתוח את הפורטים של הראוטר, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את התהליך הזה. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מתקין למישהו WIN מחדש ושחכתי להסתכל לפני הפרמוט

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום! הייתי בחנות חשמל וראיתי שיש טלוויזיות LCD שאפשר לחבר אותן ישירות לרשת הביתית (קווי/אלחוטי) וכך גם לאינטרנט. אני מתקין עכשיו בבית רשת קווית, ותהיה נקודה ליד הטלוויזיה. יש לי כמה שאלות, שאשמח אם תוכלו לעזור לי איתן... א. מכירים איזה טלוויזיה כזאת כדאי לקנות? אני צריך 37 אינץ' ו-32 אינץ'. המוכר המליץ על טושיבה 37 אינץ' XV733. ב. מה צריך לחפש כדי להבין שטלוויזיה יכולה להתחבר לרשת? DLNA? יציאת LAN? ג. זה יכול להיות במקום streamer? כלומר, יש לו זיכרון פנימי שיכול לטעון סרטים? או שאפשר לשמור בו סרטים מהאינטרנט? ד. כדאי בכלל...??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pure perfection,

שלום חברים , אני רוצה לרכוש ראוטר VDSL שתומך 35b ואני מתלבט בין שני דגמים : TP-link Archer VR2100 ASUS DSL-AX82U מה אתם ממליצים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jonathan buchwald,

שלום לכולם, זקוק להמלצה ל access point טוב, מחיר עד 600 ש״ח. תודה רבה לממליצים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by S_pitts,

מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by BeNDeR,

אוקי יש לחבר שלי בבית שתי מחשבים שבהם כבר יש כרטיסי רשת מותקנים עם windows me ! ( שלושה , אחד ל adsl ועוד שניים ) עד עכשיו הכל סבבה !! אבל איך אני מתקים לו עכשיו את הרשת ? ? תעזרו לי ?? : (

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by -AKEL-,

חבר שלי אמר לי שאני צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך עושים את זה... מישהו יכול להסביר לי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. נסיון והמלצות מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אם כתבתי קובץ טקסט על המחשב שלי שמחובר לרשת של כמה מחשבים ושלחתי אותו במייל באינטרנט מחוץ לרשת ומהמחשב מחוץ לרשת שלחתי אותו במייל אינטרנט למחשב אחר בתוך הרשת האם ניתן לדעת מאיזה מחשב הקובץ נכתב? כמו שניתן לראות מתי הקובץ נוצר, האם יש לו עוד דברים שיכולים להעיד על ידי מי הוא נכתב? מאיזה אי פי ברשת הוא נשלח? משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ?? אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by niva401,

החלפתי נתב ברשת הביתית (לאלחוטי), ומאז אני לא מצליח להוריד קבצים משרתי FTP- 'לאינטרנט אין אפשרות להציג דף זה' מה לשנות בהגדרות של הנתב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני חייב דחוף לחבר 2 מחשבים ברשת,מה שיש לי בהשג יד זה: 2 מחשבים עם כ. רשת כבל רשת מודם רשת + USB עזרו לדורון לחבר 2 שני המחשבים אפילו לכמה דקות כדי להעביר מידע חשוב ששוקל 2G עוד היום :-\ תודה חבר'ה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nirrub,

היי מנסה להחליט לגבי תשתית ברמת אביב. מצד אחד, אני עם הוט מס' שנים ורוב הזמן הכל בסדר - מהירות הורדה קרובה מספיק ל100 (בין 80 ל 100) באופן די עקבי. הבעיה היחידה היא שבזמן האחרון (חודשיים +) החלו ניתוקים אקראיים שנמשכים בין מס' שניות למס' ימים. כעבור מס' טכנאים הובהר לי כי זה המצב וניתוקים צפויים בזמן עומס. אני שוקל לעבור לתשתית בזק כי בעיקר אכפת לי אינטרנט עקבי - כמה שפחות ניתוקים. מצד שני, לא ארצה לשלם על 100M ולקבל 40 במקרה הטוב. לכן השאלה - מישהו יודע (מניסיון אישי) מה רמת השירות של תשתית בזק ברמת אביב במהירות 100? אשמח לכל תשובה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MasterDK,

לילה טוב, הצטרפתי ל 20 מגה בבזק כתשתית וקיבלתי DLINK 6740U. אני יכול לגשת לממשק ניהול שלו על ידי הקשת הIP הפנימי שלו (10.0.0.138) אבל גם אם אני מקיש את הIP החיצוני שלי. זה מאוד מדאיג אותי ולכן אני רוצה לסגור את הפינה הזאתי. האם הנתב מזהה שאני ניגש מIP חיצוני שזהה לIP של הנתב (כאילו ניגש ממנו אליו) ולכן הוא מאפשר לי לגשת, או שמה כל אחד שיודע את ה IP שלי יכול להקליד אותו בדפדפן ולשחק לי בנתב? ועוד שאלה קטנטונת: האם מבחינת החוזה עם בזק מותר לי לשחק בנתב? לצורך הדוגמא אני צריך לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים. פשוט אני לא בטוח איך זה עובד האם הנתב הוא בבעלותי או לא (הוא ניתן לי במודל חיוב-זיכוי למשך 24 חודשים הבאים). תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by godisme171,

???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נתקלתי בבעיה בעת שימוש במדריך... אני מצליח לשתף את הקבצים בקלות אך לא מצליח לשתף את האינטנט כל ניסיון שלי להגדיר שיתוף של החייגן גורם לבעיה כללית ברשת... יש למישהו רעיון מה אוכל לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nir_sela9,

ניסיתי לפתוח פורט TCP ו UDP מס' 1000 בחומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כשניסיתי לבדוק אם זה באמת נפתח על ידי האתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ זה אומר לי שהפורט סגור. לאחר מיכן ביטלתי את חומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כלום לא עזר. אני משתמש בווינדוס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים=]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי אינטרנט וספק של הוט עם חביללת אינטרנט 30MB סוג המודם שלי הוא: ARRIS מודל:TM602A והמודם ראוטר שלי הוא של הוט TP-LINK 300MBPS WIRELESS N ROUTER המודל: TL-WR841N ובנוסף יש לי במחשב השני(מרוחק) מתאם רשת של TP LINK (דרך USB) שקולט את האינטרנט. יש לי בבית 2 קומות והמרחק יחסית דיי גדול אז בקומה למעלה יש לי מגבר של EDIMAX שעובד יפה וקולט טוב מאוד וקליטה מלאה למעלה. עכשיו לבעיות: אנחנו הרבה אנשים בבית עם הרבה פלאפונים, טאבלטים , ו3 מחשבים. 1 נייד ו2 נייחים. ו8 פלאפונים שמחוברים לWIFI של האינטרנט כולם בייחד. חשוב לציין שלא תמיד כולם מורידים דברים או גולשים גם מבמחשבים וגם בפלאפונים. קורא לי לפעמים שהאינרטנט גם למעלה וגם למטה פשוט לא עובד(WIFI) בפלאפון ז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים