עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shaharZur,

שלום לכולם אני רוצה לבנות רשת ביתית לשני מחשבים בעזרת מודם (B-FOCUS ROUTER 270PR) וסוויצ' (VIEWCON 8 PORTS 10\100MBPS) הבעיה שאני בכלל לא מבין בזה ולא יודע איזה מדריכים לחפש. ואיך משנים את ההגדרות של המודם. ואני גם רוצה שיהיה ניתן לשתף קבצים בין המחשבים. אז איך עושים את זה???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by shpectator,

שלום חברים! תחילה ברצוני לציין כי אני מהנדס מחשבים ומבין דבר מה הטכנולוגיות. נתקלתי במצב שכרגע אין לי הסבר אליו (חוץ מאולי כמה רעיונות איזוטריים שאולים לי בראש). החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי ל012 (אורנג'... אל תשאלו למה) הענין הוא כזה:עם היוזר של בזק בינלאומי(עדיין ברשותי) אני מקבל בבדיקת מהירות את כל ה40 מגה, כאשר הבדיקה מתבצעת על לפטופ שמחובר בWIFI, כאשר יש עוד מספר מכשירים מחוברים קווית ובWIFI גם. ומהירות זו יציבה.באותה תצורה, עם יוזר של 012 אני מקבל רק 20 מגה (מקסימום שראיתי - 23). אבל מה! כאשר אני מחבר את הלפטופ קווית לראטור, מכבה את הWIFI ומנתק את כל שאר המכשירים אני כן מקבל את ה40 מגה דרך 012. ליוזר של בזק בינלאומי לא מפריע החיבור דרך WIFI ושאר המכשירים, ליוזר …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ModChiP,

האם הוספת גיימר תשפר את הגלישה? על מה גיימר אמור להשפיע? הציעו לי חבילה של של מגה ב 30 שח וגיימר ב 11 שח לחודש האם שווה לי להוסיף את הגיימר? והאם חייב חייגן בשבילו? אני משתמש בראוטר איך מתבצעת הוספת החייגן כשיש לך ראוטר+מודם? DLINK 2650U

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ערב טוב, Dell Inspiron 15 5000 5570 אינו תומך 100/1000 ,יש אפשרות חומרית להעזר ? מחשב חדש בן יום ,לדברי טכנאי הוטנט לא ניתן לגלוש עד 200 מגה ללא כרטיס רשת תומך 1 גיגה זה מדוייק? ניתן להיעזר במפצל או דומה? תודה

5. היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by miki891,

שלום לכולם אני משתמש בראוטר בדגם Dynamode, בהתחלה אני עבדתי באינטרנט דרך ראוטר, כלומר שמדליקים ראוטר מיד מחובר אוטמטי. תמיד מחובר. עכשיו ניתקתי חיבור ראוטר למודם ADSL.ו- ADSL מחובר בנפרד דרך כרטיס רשת PCI. אני רוצה להגדיר 2 מחשבים באינטרנט. ולהישתמש בכתובת מזוייפת למשל דוגמא 10.0.0.1 אני ניכנסתי להגדרות ראוטר להגדיר חיבור אינטרנט. אבל לא היצלחתי. אני רוצה במחשב ראשון יש לי חייגן לאינטרנט, ברגע כשאני מפעיל חייגן. אז אני מחובר וגם המחשב השני מחובר. במחשב ראשון יש לי כרטיס רשת PCI מחובר למודם אינטרנט ADSL, וגם יש לי כרטיס רשת O\B מחובר לראוטר. במחשב השני כרטיס רשת O\B. בהגדרות ראוטר מה הדבר ראשון בוחרים כדי שיעבוד לי אינטרנט. מה לבחור ראשון: 1. Dynamic IP 2. PPPoe 3. PPTP 4.…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ag43,

אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by לילך,

יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by יואב שניר,

מה לא הגיוני בתמונה הבאה ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adlanm,

שדרוג לתרד הקודם לפי עצתו של IceBreak: ספק שירות + צורת חיבור, וגם כמובן לא להפעיל דברים כמו EMULE / BT ברקע... שלי בין 100 ל-200 כבלים, בזק בינלאומי. Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=159ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=170ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=174ms TTL=241 Reply from 216.239.37.99: bytes=32 time=171ms TTL=241 Ping statistics for 216.239.37.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 159ms, Maximum = 174ms, Average = 168ms

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by borg,

האם קיימת תאימות של כרטיסי רשת ונתבים המבוססים על Wi-Fi בתקן G ל-WiMAX? כלומר, האם מחשבים המצויידים בכרטיס רשת אלחוטי בתקן G יוכלו להתחבר לרשתות WiMAX? אם כן, אז באילו תנאים ומגבלות? דרך אגב, באיזה מהירויות מדובר ברשתות WiMAX?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם, אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן. פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד... עזרתכם... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לפתוח חשבון GMAIL גרמני ולכן אני צריך VPN גרמני חינמי לפתיחת החשבון.מישהו מכיר כזה דבר?אני מנסה לעבוד דרך OPEN VPN אבל כל דבר יתקבל בברכה זה בכדי להזמין נקסוס 5 מגרמניה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי חברים. יש לי ראוטר בחדר אחד, ואני צריך להעביר כבל רשת ממנו דרך הקיר אל חדר אחר. יש בשני החדרים הכנות לכך, יש מין צינור פלסטיק שיוצא מהקיר ליד כל חיבור של כבל טלפון ומתוכו יוצא כבל משיכה לבן. עם התייעצות של אנשי בזק, אני צריך להעביר כבל רשת בצינורות האלה ובעזרת לוחץ מיוחד לחבר ראשים של כבלי הרשת לכל קצה. השאלה היא, למי יש לוחץ כזה ומי עושה עבודה כזאת? שלחו לי הודעה למייל theslider16@walla.co.il אם אתם מכירים מישהו שעושה את זה ובמחיר הוגן. אני מאזור המרכז. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שבת שלום . אני מחפש ראוטר לבית ( גודל הבית 80 מ"ר ) עד 300 שח יש לי מחשב שנמצא בסלון HTPC וגם PS3 , בראוטר הקודם שהיה לי 541 אם אני לא טועה , הוא קירטע לי בצורה מטורפת כשהרצתי סרטונים במחשב מYOUTUBE גם בלי HD , בנוסף לזה שאני גולש במחשב השני ( בחדר ) או משחק .. אני מחפש משהו שיעשה את העבודה הכי טוב שאפשר בסכום הזה . דבר נוסף - לא הצלחתי להבדיל בין זה wr1043nd לבין אותו דבר רק עם סיומת MIMO .. מה ש KSP מוכרים ( צבע כחול בתצורה החדשה ) מה ההבדל בניהם ? לבין הרגיל ( בצבע לבן בתצורה הרגילה ) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. לפני הפירמוט הייתי מעביר קבצים דרך My Network Places ו Shared Documents או כל תקייה שהייתי מגדיר שיתוף עכשיו אני פשוט לא רואה את המחשב המשני והוא לא רואה אותי איך מסדרים את זה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, אחותי הקטנה הרסה לי תעכבר בכך שזרקה אותו על הרצפה ועכשיו אני משתמש באופטי חרא של מיקרוסופט.. אנחנו משותפים ברשת ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות מאין "פריצה" קטנה כדי להבהיל אותה (להזיז תעכבר או משהו..) אני מקווה שתעזרו לי ולא תנעלו את זה כי בסך הכל אני לא הולך לפרוץ לאנשים למחשב אלה רק לאחותי שאיתי ברשת ואני לא יכול לעשות את זה לכל מי שאני רוצה... בבקשה בבקשה תעזרו לי מתחנןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! תודה רבה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין ליצור ספריות על מחשב אחד שיסתנכרנו בצורה אוטומטית עם ספריות מקבילות על מחשב אחר דרך האינטרנט. משהו בסגנון של Dropbox אבל עם ספריות רגילות במחשב. יש דרך לעשות את זה? או שאין מנוס מלהשתמש ב-Dropbox? אני לא מחפש ליצור ענן, או להפוך את המחשב ל"ענן" שאוכל לגשת לקבצים שלו דרך הדפדפן, אלא שהספריות יסתנכרנו לבד ברגע שקיים חיבור לרשת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by GAGO,

שלום, אני גר בסטודיו ובקומה מעל נמצא הראוטר, בשאר החדרים בבית יש WIFI ואצלי בחדר אני לא מצליח לקלוט וזה מונע ממני ניידות . מה צריך לעשות על מנת להגביר את טווח הקליטה של הראוטר? אולי אנטנה שאני אחבר למחשב? מה צריך לקנות ? מה אני מחפש ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי חברים, שאלה כזו, יש לי חבר שניזוק לו הדיסק הקשיח וכשהוא מפעיל את התוכנת דואר (OUTLOOK EXPRESS) נעלמו לו מיילים של כמה שנים טובות מהעבר. האם יש דרך לשחזר אותם ישירות מהג'ימייל - שם הם נמצאים? או ש...האם יש דרך למחוק את כל הDBXים ולהוריד שוב את כל המיילים מג'ימייל לחשבון חדש לגמרי? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.