עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Amir c,

לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by ranyadovner9,

יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Dana_B,

שלום לכם, יש לי בבית שני ראוטרים של TP-LINK. באמצעות הסרטון שרשרתי את שניהם.עקבתי במדוייק אחרי כל שלב והגעתי למצב שבו ה- WDS נמצא במצב run. נראה שהכל תקין ובאמת אני רואה שהראוטר המשני מחובר לרשת הראשי. הבעיה היא שהוא לא מאפשר לי גישה לאינטרנט. הצלחתי להבין שאם אני מדלגת על השלב הראשון ולא משנה את כתובת ה-ip של הראוטר המשני ל- 192.168.3.1 אז זה כן עובד. אבל אז לשני הראוטרים יש את אותה כתובת ה- ip ויכולה להווצר התנגשות. לא? המקום אחר הציעו לי לעבוד עם ip קבוע אותו אגדיר בכרטיס רשת של המחשב. אני לא מעוניינת לעשות זאת מכיוון שיש כל מיני מכשירים שמתחברים לרשת הנ"ל ואז אצטרך להגדיר ידנית ip שונה לכל אחד ואחד... האם למישהו יש ניסיון בעניין ויש לתת את דעתו? תודה, ד…

4. שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by tamos,

יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי חבר'ה יש ברשותי לפטופ פנטיום 2 שבו אין כרטיס רשת מובנה אז קניתי ממישהו כרטיס רשת אלחוט של חברת EDIMAX הכרטיס מסוג PCMACIA דגם:7106PC יש לצין שכל מה שעשיתי לא הצלחתי ככ"כ להפעיל את הכרטיס.ז"א המחשב מזהה אוות והכל והתקנתי דרירברים אך אני לא מצליח להתחבר ממש לראוטר שלי (אין פירוול ואין הצפנה) עכשיו קראתי באתר היצרן ככה: Please note EW-7106PC is a card bus (32bit) adapter. Should your laptop does not have card bus controller and only has PCMCIA controller, the EW-7106PC will not work with your laptop. (You can check the PCMCIA Socket Services in the Device Manager.) מישהו מוכן להסביר לי מזה אומר?כאילו אם אין לי לא הבנתי כ"כ מה מזה BUS CONTROLLER? יש במחשב ש…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by Ancient1,

עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Runny,

כמו בכותרת. האם ניתן לקנות Router אלחוטי ולהשתמש בו כAccess Point. למעשה שיעביר מידע לנקודות אלחוטיות מבלי להפעיד DHCP. משום מה הAccess Point יקר יותר וברצוני לחבר אותו לRouter קיים. ולא, אני לא רוצה שני ראוטרים, Subnetting זה פתרון אך לא למקרה שלי. תודה

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי את הנתב Edimax BR-6204Wg הזה: הנתב של אדימקס מאז שחיברתי אותו, אני סובל מתגובה איטית ביותר של הדפדפן (ואפילו במחשב שמחובר אליו באופן קווי). במחשבים האחרים, שמחוברים באופן אל חוטי, זה יותר גרוע - גם שיש קליטה מקסימלית , לפעמים יש אינטרנט ולפעמים לא. בקיצור אני מאוכזב. התעסקתי עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר. בכל אופן, אני צריך את המצלתכם, על פי נסיון אישי, לנתב אחר. חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 הכי חשוב שיעבוד הכי מהיר שיש ויתן קליטה ותמיכה טובה לשאר המחשבים המחוברים ברשת. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by iftahbe,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי רשת כולל שיתוף אינטרנט והכל פעל כשורה. ועכשיו (אני לא יודע מה הסיבה...) אני לא יכול יותר לשתף קבצים! כשאני לוחץ מקש ימני על כונן כלשהו הוא לא מראה לי את האפשרות: SHARING גם כשאני נכנס ל-"my network places" המחשב נתקע... מה לעשות? נ.ב. אני משתמש ב- windows 2000 והמחשבים מחוברים דרך HUB והמודם אלקטל מחובר לכניסת uplink ב-hub. ניסיתי אתמול להשתמש בתוכנת network של sygate יכול להיות שזאת הבעיה? האינטרנט עדיין פועל בשני המחשבים אז הבעיה היא לא החיבורים.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  12. שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות

13. Started by Lior10,

איזה ראוטר הכי כדאי לקחת? D-link 2760U Netgear DGN834 D-link 6470U VDSL עדיפות ראשונה לטווח שידור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני כרגע מחובר דרך רשת חוטית של 3 מחשבים שולחניים דרך ראוטר של אדימקס עם חיבור ללא חייגן (L2TP) של 012 וכבלים. בעקבות קניה של נייד החלטתי להחליף את הרשת בבית לאלחוטית ואני מתלבט איזה ראוטר לקנות . קראתי קצת פה בפורום והרבה ממליצים על Linksys WRT54G , השאלה שלי היא האם הוא תומך בחיבור ללא חייגן , ואיזה עוד ראוטרים טובים יש שאתם ממליצים. כמו כן אני צריך עזרה בקנית 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (אני צריך בכלל 3?) בחיבור PCI רגיל. ושאלה אחרונה היא האם כאשר אני אקנה עוד מחשב נייח (HTPC) אני אוכל לחבר אותו לרשת הקיימת? ( 5 מחשבים בבית כבר). התקציב שלי להכל הוא 700 ש"ח בערך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by Shadow64,

מאז שהקמתי רשת בין שני המחשבים בבית בשבוע שעבר, האימיול מקרטע בצורה מחרידה. לפני הרשת הוא היה מוריד ב-30 עד 50 ק"ב/ש. עכשיו במקרה הטוב הוא מגיע ל-2 ק"ב/ש. מה גם שהגלישה במקביל נהייתה בלתי אפשרית (לפני הרשת היה אפשר לגלוש בלי בעיה). הרשת היא בעצם חיבור ישיר עם כבל מוצלב בין שני כרטיסי רשת. כל הפורטים פתוחים, הפיירוול לא חוסם כלום, המחשב השני (שמקבל את האינטרנט ממני) כבוי ובנוסף הפכתי את הרשת ללא זמינה, ועדיין האימיול לא זז. (כמובן XP Pro SP2 עם הפאץ', אימיול LH 5.3) יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  16. שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  18. אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום, יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מעולה. 3 מחשבים - 2 נייחים ואחד נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. כולם גולשים ויש מדפסת ברשת שעובדת וספריות שיתוף. משום מה נמחק לי באחד המחשבים הנייחים ה - CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS שמונע שיתוף ברשת. חרשתי את כל הדיונים והפורומים ברשת לגבי איך להתקין את זה אבל אין תשובה ממשית, עדכנית למערכת הפעלה XP PRO. הלכתי למקום המתאים ב - CONTROL PANEL ושם לחצתי על INSTALL->CLIENT->ADD ושם אמור הייתי לבחור ביצרן MICROSOFT אבל במקום זה יש לי את NETWARE שרק גורם לבעיות. אז מאיפה אני מביא את ה - CLIENT של MICROSOFT? תודה על העזרה מראש.

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Kfir2,

אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rc_p,

יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Supernak,

היי, יש לי בעיה כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ראוטר WRT300N LINKSYS וכרטיס רשת USB אלחוטי - LINKSYS WUSB300N ומערכת הפעלה VISTA. עכשיו הבעיה היא שמידי פעם האינטרנט במחשב שלי מתנתק, ורק פעם בהמון זמן מתנתק גם במחשב שמחובר חוטית לראוטר. שאלתי היא האם הבעיה היא במודם,ראוטר,כרטיס רשת שלי,VISTA או מה? תודה רבה מראש

23. שלום, יש לי עכשיו מודם/נתב אלחוטי חדש, D LINK 2650U, אליו מחוברים באמצעות כבלי רשת 3 מחשבים כל המחשבים מקבלים אינטרנט אבל אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים ביניהם. בNETWORK SETUP WIZARD של ה XP, הוא שואל תחילה: The wizard found a shared Internet connection on the computer "Unknown Internet Connection Sharing device." Do you want to use the existing shared connection for this computer's Internet access? והאפשרויות הן: Yes, use the existing shared connection for this computer's Internet access (recommended) No, let me choose another way to connect to the Internet אם אני בוחר לא, אז יש אפשרויות נוספו כמו: This co mputer connects to the Internet through a residential gateway …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. חברת בזק סיפקה לי לפני כשבוע את ה-DSL-7850U עליו היא הכריזה היום. מדובר במודם VDSL משולב עם נתב אלחוטי בתקן N, הפועל בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. לנתב ארבעה כניסות קוויות של 1G וכניסת USB 2.0 התומכת במדפסת, דיסק חיצוני או מודם סלולרי 3G. ב-LINK המצ"ב תוכלו לקרוא את הסקירה המקיפה שהכנתי על הנתב הזה. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.