רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עם הוט וספק 012. חיבור קבוע ללא חייגן, 12 מגה, ומודם שהוא גם ראוטר באותו יחידה. אני רוצה לשנות את הIP לעיתים קרובות, בצורה הכי מהירה, בלי שיפגע משהו בהגדרות רשת (כלומר שלא יהיה מצב שהחיבור יכשל). איך עושיים את זה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היום הייתה לנו מתכונת ועשיתי אותה ככה ככה... האם הVLAN שעשיתי הוא בסדר?,מדובר על 4 מחלקות+מחלקה אחת נוספה עם ה2 מחשבים שמחוברים לAP ככה שבסך הכל 5. תמונה למטה ואם מישהו רוצה ממש לעזור לי ולבדוק את העבודה שעשיתי מה טוב,הנה הלינק להורדה http://f2h.nana10.co.il/bekznys2pwn1# כמובן שהתוכנה שאיתה פותחים את השמירה הוא PAKET TRACER של סיסקו. ***אם זה יותר מתאים לרשתות תעבירו לשמה. תודות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הוט 12MB ו4 ניידים . ראיתי שיש TP-LINK זולים האם הם אמינים? אני אשמח לקנות גם ראוטר ב 150 אבל שיעבוד טוב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה או איזשהו תוסף לדפדפן שמסוגל להחליף IP בכל זמן מסויים, כל כניסה לאתר או כל דבר כזה. האם מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי את המודם הישן והראוטר של נטגיר בראוטר חדש מבזק (netgear dgn2200). משום מה אין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הראשי (שמחובר פיזית לראוטר). כאשר חיברתי פיזית את הראוטר ללפטופ, החיבור עבד בלפטופ. מחקתי את החייגן הישן (למרות שלא עשיתי בו שימוש). כמו שאמרתי, היה לי ראוטר ישן של נטגיר שהיה מחבור למחשב. לא מצאתי במחשב תוכנה של נטגיר, אלא רק תיקייה עם שתי קבצים קטנים. כן יש לי קישור לאתר של נטגיר ושם יש את ההגדרות של הראוטר. אני לא יודע אם מה שאמרתי קשור בכלל.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני צריך די דחוף נתב למשרד, (NGN). צריכה להיות בנתב אפשרות לחסימת אינטרנט במחשבים מסויימים, ופתיחת אתרים ספציפיים. הוא צריך להיות די פשוט לתפעול, שבעל המשרד יוכל להוסיף/להוריד שם אתרים לפי בחירתו. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר האם למחשבים ניידים יש כתובת איי פי? אולי קודם כל מה זה כתובת איי פי - בהסבר לאנשים שלא מבינים במחשבים - האם מקבלים אותה כאשר נירשמים לאינטרנט? או שהיא בילד אין כאשר רוכשים את המחשב? ואם האינטרנט הינו פיראטי - כמו במסעדה למשל - לקוח קנה מחשב חדש ועכשיו יושב במסעדה עם הלפ טופ שלו - האם ניתן לעקוב אחריו? האם יש לו כתובת איי פי? תודה מראש על תשובות בשפה פשוטה
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס לאתר (http://www.prisonbreak.co.il/) מופיע לי הודעה שאומרת לי לעלות את האתר במצב "public_html directory" . איך אני עושה זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית חדש מאוד, שיש בו וינדוס 7 והוא מחובר לראוטר של הוט, ע"י כבל רשת קצר והאינטרנט בו תקין לגמרי ומוריד מהר. הראוטר מספק גם אינטרנט אלחוטי שעובד גם הוא עם מחשבים ניידים. הבעיה היא שיש לאבא שלי מחשב שנמצא בקצה השני של הבית, ושם האינטרנט האלחוטי לא נקלט. אבא שלי קנה 2 כבלי רשת ארוכים (כל אחד מהם בערך 15-20 מטר) וחיבר אותם עם איזה מרכזיה קטנה כזו שיש בה 2 שקעים של כבל רשת. החיבור אכן עובד במחשב שאליו הוא חיבר את הכבל (זהו מחשב ישן יותר, פנטיום 4 עם וינדוס אקספי). אך הבעיה- החיבור מאוד מאוד מאוד איטי (מוריד קבצים במהירות 10 קילו בייט בשניה). משיחה עם נציג הוט הוא ניסה לשנות כמה הגדרות, שיהיו אופטימליות יותר- אך המהירות רק ירדה למהירות הורדה של חצי קילובייט בש…
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלחוטי, רק נתב רגיל פשוט של EDIMAX + יחידת access point אלחוטית פשוטה. מעוניין להקים רשת אלחוטית מאובטחת ככל האפשר ללא עלות נוספת - משהו פשוט אם אפשר.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש ראוטר ואינטרנט של בזק וגם תשתית עכשיו הוא מחליף אייפי בשנייה הוא לא צריך לצאת מהאינטרנט או משהו כזה ניתוק חיבור וזהו אצלי זה לוקח כמה דקות ויש לי גם ראוטר dlink אינטרנט בזק וגם תשתית האם יש אפשרות לעשות שאני יוכל לנתק ולחבר את האינטרנט כמוהו שהוא מנתק ומחבר בלי בעיה ? אם חייגן או משהו בזק אמרו לי שזה אפשרי אבל הם לא עושים את זה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לפרמט את המחשב של אחי שהוזנח משנת 2007. מדובר במחשב שמחובר לרשת הביתית בחיבור חוטי, לנתב שנותן רשת אלחוטית לשאר הבית. ההגיון שלי אומר שמכיוון שאין שום הגדרות אצלו, כנראה שאין שום דבר רציני שיש להגדיר שם - אני צודק? כל מה שנדרש זה רק לחבר את הכבל מהנתב חזרה למחשב? מה הפעולות שיש לעשות לאחר פירמוט? בוסף - איך משתפים אותו בחזרה ברשת? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חיברתי 2 מחשבים בעזרת כבל רשת. יצרתי בכל אחד חיבור רשת וההגדרות היו כאלו ip 10.0.0.1 subnet 255 255 255 0 במחשב השני אותם הגדרות רק עם איפיי 10.0.0.2 הכל עבד תקין במשך חצי שנה. הצלחתי לעשות פינג בין המחשבים ולא הייתה כל בעיה. לאחרונה אני לא מצליח לעשות פינג בין המחשבים. התחלתי לבדוק לעומק את הבעיה ומצאתי שבאחד המחשבים כתוב במאק של כרטיס הרשת הפכה להיות 00.00.00.00.00.... נראה לי שזאת הבעיה. האם הלך הכרטיס רשת? או שזה משהו שניתן לתיקון ע"י הגדרות? כאשר אני עושה ריסט למחשבים וישר מנסה לבצע פינג - אני מצליח לבצע את הפינג למשך 3 שניות ואז הפינג נפסק ואין תקשורת בין המחשבים. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב יש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסף שיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובד אבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AES כך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב N האם יש אפשרות לעקוף את זה? או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS? ללא חיבור בכבל רשת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה עדיף לראוטר לעבודה בבית. ( משרד ביתי) מחוברים 4 מחשבים בחיבור רגיל + 3 בחיבור אלחוטי. חדר העבודה המרכזי עם הראוטר נמצא בממ"ד. איזה ראוטר מומלץ? יש של CISCO LINKSYS E4200 אבל הוא יקר. http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E4200-MaximumPerformance-Wirelessn-router_stcVVproductId122703236VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e4200-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e4200-learnmore-btn או דגם אחד פחות E3200 http://homestore.cisco.com/en-us/Routers/Linksys-E3200-HighPerformance-DualBandN-Router_stcVVproductId129966527VVcatId551966VVviewprod.htm?icid=linksys-specs-e3000-learnmore-btn&src2=linksys-specs-e3000-learnmore-btn באיביי הם חצי מחיר ממה שע…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן ראיתי שהרבה אנשים שמקבלים נתב מהספקית שלהם מבקשים גם מודם. מה היתרון בעניין הזה - שאני לא יכול לקבל רק מחיבור דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אם לא בבקשה להעביר. אנו הולכים לבצע בקרוב שיפוץ רחב בבית, וכדי לחסוך כסף אני רוצה לחבר את הקווי טלפון בבית (רק בתוך הבית), בנוסף לכל החיווט LAN לכל החדרים (דבר שאיתו אני מאמין שאסתדר בקלות) יש קו טלפון אחד, אני רוצה ליצור 5 שלוחות (ל- 5 חדרים). איך בדיוק אני עושה את זה? לפי מה שהבנתי, אני צריך פס קרונה. השאלה היא איך אני יוצר את הפיצול בין החדרים. מה שאני חשבתי לעשות, זה את החוטים של קו הטלפון להכניס בחלק העליון של הקרונה, ופשוט להמשיך לשרשר אותם לאורך כל הפס העליון, ואת החיווט מהחדרים פשוט לחבר בהתאמה לפס התחתון. האם זה אפשרי לשרשר ככה כמו DAISY CHAIN? הקישור היחיד שמצאתי שלדעתי מתאר את מה שאני רוצה לעשות זה זה: http://www.facebook.com/note.p…
-
- 6 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-