רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי ADSL של בזק. יש לי מודם ענתיקה (alcatel home speedtouch) שקניתי/חכרתי מבזק (כבר לא זוכר איך זה היה פעם, בכל אופן אני כבר לא משלם עליו כמה שנים טובות) ונתב שקניתי בעצמי (level1 wbr-3408, הוא בתקן G). יש אפשרות לקבל מודם חדש מבזק? אולי כזה שהוא גם נתב בתקן N? אולי רק נתב N? אולי גם מקלט ל-N? כמה עולה? יש דגם מומלץ? האם נתב מדגם N ישפר קליטה לקויה שאני מקבל היום מהנתב הנוכחי? כמה DB צפוי להשתפר? כמה המהירות צפויה להשתפר? אני עובד עם remote desktop בתוך הבית - ישפר ביצועים? תודה מראש לכל העונים!
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
לא מוכר לי המוסג tunnel ואני כן רוצה לעשות דבר כזה, (כדי לשחק אני וחבר או אפילו כמה חברים ברשת במשחק ישן על ידי שימוש ב TCP\IP או IPX) האם אפשר לחבר את המחשבים לשרת שלי שיושב בחוות שרתים וליצור תקשורת LAN בין המחשבים המחוברים לשרת? אם כן אני ממש השמח למדריך בנושא, אני בזמן האחרון מגלה שאני יודע פחות ופחות דברים, ואני מתנצל על כך. בנוסף אני רוצה ללכת לעשות קורס MCITP ואני יודע שזה קורס ממש קשה אז לפני שאני נרשם ללימודים אני רוצה להתחיל וללמוד בבית כמה שיותר כדי שיהיה לי קל בקורס אז אני ישמח אם תהיו יכולים לשלוח לי מדריכים ומה שקשור לנושא, תודה ענקית לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שיש לו שני מחשבים עם XP, נייד ונייח. בנייד מוגדר לו חיבור VPN למשרד וחיבור RDP לאחד מהמחשבים במשרד,עד שבוע שעבר הוא היה מתחבר למשרד ואז מבצע RDP והכל עבד כמו שעון שוויצרי, בשבוע שעבר המסך בנייד התחיל להבהב והוא רוצה לשלוח את זה לתיקון אבל הוא חייב את החיבור למשרד, סידרתי לו חיבור VPN למשרד בנייח, אני מתחבר למשרד ואפילו מצליח לגלוש באינטרנט דרך ה-IP של המשרד (יש לו בבית ובמשרד ספק שונה ועם חיבור VPN אני גולש דרך הספק של המשרד ) אבל לא מצליח לבצע RDP. (שרות ה-RDP תקין, אני יכול לבצע RDP למחשבים אחרים רק לא למחשבים ברשת הפנימית של ה-VPN ) חיבור ה-VPN למשרד הוא מסוג PPTP אין לי מושג איך מוגדר שרת ה-VPN במשרד. בבית יש לי ווינדוס 7 עם שני מכונות וירטאוליות SE…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ושכן שלי רוצים לגבות אחד לשני את רשת באינטרנט בבית הוא מחובר דרך HOT ואני בבזק לשנינו גם חברות תוכן שונות מהבית שלי לבית שלו ולהפך יש קליטה של אינטרנט אלחוטי (מוצפן) בערך 60-80 אחוז גלישה באחוטי דרך רשתות אחד של השני בבית אחד של השני אפשרית בלי שום בעיה אנחנו רוצים לגבות אחד לשני את כל הרשת הקווית (לי 4 משתמשים בקווית ולו 3) איך אפשר לעשות את זה ? העברת כבל רשת בין הבתים היא לא אופציה מועדפת בגלל שאנחנו קופצים דרך שכן (קומה 5 ו7)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות את המדריך האיום הזה http://portforward.com/networking/static-win7.htm ולא הולך בכלל אין לי DNS SERVER בכלל והדיפול גיטווי רושם לי את שגיאה הבאה להוריד רווחים מה אני עושה? אגב זה טוב אם אני ישתמש בDNS הזה? בזק בינלאומי: 192.115.106.35 62.219.186.7
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR 3408. לאחרונה ניסיתי לעשות לו שדרוג קושחה, אך זה לא צלח, משום מה. חששתי שהכשל הזה עלול לקרות משום שאין סיסמא מוגדרת לראוטר (בדף השדרוג ישנן שתי תיבות טקסט - אחת לסיסמא והשנייה לנתיב קובץ השדרוג. מאחר ולא היתה לי סיסמא, השארת אותה ריקה) - ולכן נאותתי ליצור לו אחת. כעת, כשאני מנסה לערוך את ההגדרות שלו - הראוטר דורש שם משתמש (אותו לא ביקש להגדיר במעמד יצירת הסיסמא) - ואותו אני לא יודע. ניסיתי להקליד את שם ברירת המחדל (admin), את שם המחשב, את שם חשבון האינטרנט ואלה לא צלחו. כלומר, שינוי בהגדרות אינו אפשרי יותר, על כן - ברצוני לאתחל את הנתב (אלא אם כן, כמובן, למישהו פה יש המלצה כיצד אוכל לעקוף את הבעיה הנ"ל). את הראוטר בתחילתו הגדיר טכנאי - ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר שלי פתח עסק קטן יש לו שם ראוטר של בזק d link 2760 u הוא רוצה שהאורחים שמגיעים למקום יוכלו להיכנס לאינטרנט ברשת אלחוטית אבל הוא לא רוצה שיהיה אפשר להיכנס לראוטר ולשחק בהגדרות ובכלל שהרשת תהיה פרוצה , המלצתי לו להחליף את הסיסמת Admin לנתב, רציתי לדעת אם יש עוד אופציות יותר טובות מאלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קיבלה לפני שבועיים אימייל שאומר check out my photos on shtyle.fm כמובן שלא הייתה צריכה ללחוץ על כך אבל היא לחצה ומאז זה שולח את ההודעה הזו לכל הרשימת תפוצה שלה. היא שינתה מאז לפחות 4 פעמים את הסיסמאת אינטרנט שלה ובכל זאת זה ממשיך לשלוח. ממה שקראתי באינטרנט על הוירוס הנ"ל צריך לשנות סיסמא וזה מפסיק לשלוח. אבל אצלה , כאמור, זה ממשיך לשלוח והשינוי סיסמא לא עזר. אשמח לעזרתכם בנושא תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש הרבה בתוכנה - PS3 Media server, יש לי בא בעיה שסרטים של 1080P נתקעים לי למרות שהמחשב שלי חזק מספיק כדי לשדר אותם. שאלתי בפורום של התוכנה ואמרו לי שאני צריך לקנות מתג של 1 ג'יגה CAT 5 עם מינימום 5 ports (אני לא כל כך מושג מה זה ה- CAT 5 הזה וה- 5 ports ) אני מחובר לבזק ויש לי כמה מחשבים ורשת, יש לי ראוטר Asus am 604G. השאלה שלי בעצם היא איזה מכשיר אני צריך לקנות שתומך ב 1 ג'יגה עם CAT 5 ו- 6 ומעלה פורטים. לא אכפת לי לקנות ראוטר או מתג, אם זה מתג אז אני אצטרך הסבר איך לחבר בינו לבין הראוטר הנוכחי שלי. אז בעצם מה אני צריך לקנות? אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט. עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע. אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני). אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P). אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר. המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים). אז קודם כל, זה נכ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. האם הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/7678 יקלוט בצורה טובה אינטרנט למחשב נייח במהירות 4/5 מגה מראוטר במרחק של כ10 מ' ממנו? 2. האם הכרטיס תומך בצורה מלאה בתקן N ואיך ניתן לדעת אם כרטיס רשת תומך בצורה מלאה בתקן הנ"ל? 3. האם הכרטיס יספיק בעתיד לקליטת 10/12 מגה מהתשתית של מהUFI של הוט או הNGN של בזק (יש כוונה לעבור לאחת מהן בעתיד)? 4. יש כרטיס מומלץ יותר בTMS שיענה על הצרכים http://tms.co.il/cat/61 והאם יש צורך להשקיע יותר מכמה עשרות שקלים מכיוון שיש כרטיסים שעולים מאות עד אלפי שקלים, למה הם מיועדים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי את הדיון הזה כדי שכולם יוכלו לדעת בערך מה טווח המחירים או על מה אפשר להתמקח וסתם לדעת כמה כל אחד משלם. הטופס למילוי הוא כזה: מהירות: תשתית (בזק/הוט): מחיר תשתית (סופי) לחודש: ספק: מחיר ספק (סופי) לחודש: סה"כ: הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?):
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-