עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranrt,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבעיה הבאה, יש לי ראוטר של חברת LEVEL ONE המממוקם בחדר ממ"ד ומחובר למחשב נייח ולמודם THOMSON של הוט, הבעיה היא שעוצמת הקליטה במטבח ובסלון מאד נמוכה ומתנתקת לסרוגין כאשר אני משתמש במחשב נייד או ב אייפד באזורים הללו. רכשתי את המוצר הזה http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=514 אנטנה גדולה יותר, אך אני אצטרך להחזירה לחנות כי אינני יכול לחברה, מכיוון שהאנטנה של הראוטר שלי לא מתפרקת. שאלתי היא האם יש לכם פתרון מעשי טוב יותר לשיפור הקליטה מהממ"ד לשאר חדרי הבית. ? האם מתאם אלחוטי לרשת החשמל הוא פתרון טוב ? ואם כן מה ואיך עלי לחבר או מה הציוד שעליי לרכוש ? תודה רבה לעוזרים ! רן

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by ag43,

יש לי בעיה מוזרה ברשת - הרשת מורכבת משרת שמריץ WINDOWS 7 ואליו מחוברים 3 מחשבים שמריצים WINDOWS XP. על השרת נמצאת תיקיית מסמכים שמשותפת עם תחנות העבודה. בזמן האחרון חלק מהתיקיות בספריה הנ"ל לא מופיעות בסייר הWINDOWS. ניתן לגשת אליהן ישירות (ע"י שורת הכתובת) אבל אי אפשר לראות אותן בסייר. לא מדובר על תיקיות מוסתרות וכדו'. ניסיתי להגדיר את השיתוף מחדש וזה לא עזר, בערך 10% מהתיקיות פשוט לא מופיעות (למרות שניתן לגשת אליהן,כאמור). זו בעיה שהתחילה בשבועיים האחרונים, עד אז הכל עבד חלק. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה?

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  4. רק מבחינת קרינה,ראוטר G או ראוטר N ,מה יותר מסוכן ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. לכל אתר בחו"ל שעושים Traceroute תמיד מופיע Hop של בזק בינלאומי עם פינג של 500 מילישניות. מה הסיבה לכך?

• 28 תגובות
    • 7.9k צפיות
  6. Started by elior021,

היי, יש לי ראוטר d link 2650u של בזק הוא תומך בטכנולוגית PPPOA OVER ATM אבל הראוטר מוגדר ב PPPOE שאני מגדיר אותו PPPOA הוא מתחבר בלי בעיה רציתי לדעת מה עדיף ומה ההבדל בין השניים ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by jclarkk,

אהלן, אתמול רכשתי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n מיד שניה במטרה של שימוש כAccess Point וכמובן ביררתי לפני כן אם הוא תומך בWDS. אציין שהנתב שמשמש כה"Repeater" הוא D-Link DSL-6740U אשר גם כן תומך בWDS. אתמול ניסיתי לפעול על פי המדריך שיש לChief באתר שלו אך ללא הצלחה, לא הצלחתי לגרום בשום אופן לשני הראוטרים לתקשר אחד עם השני. הצעדים שנקטתי: 1. ביטלתי את כל סוגי ההגנות וההצפנות בשני הראוטרים. 2. הפעלתי מצב של WDS בראוטר ה"קיים" (הריפיטר) כפי שניתן לראות בתמונה אלו הם האפשרויות שיש לי כאשר באפשרות הראשונה יש גם מצב של Wireless Bridge, ניסיתי כמובן את שני המצבים ללא הועיל. כמו כן ניתן לראות שפשוט ניתן לבחור את הראוטר אשר רוצים לגשר במקום להקליד את כתובת הMac שלו (ניסיתי ג…

• 18 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. Started by אריק9,

אהלן אנשים, בידיוק היום אספתי את הראוטר שאותו כאן המלצתם לי לקנות וחיברתי למחשב הנייח. הראוטר הוגדר כמו שהיה רשום והאינטרנט על המחשב עובד. אני מנסה להיכנס לאינטרנט דרך הנייד,אני מצליח לזהות את הרשת,לשים סיסמא אבל אני לא יכול להתחבר כי הוא אומר לי שיש בעיה עם משהו DNS. ניסיתי גם להתחבר מהאייפון,אני מזהה את הרשת,הכנסתי סיסמא אבל אי אפשר לגלוש. מה אפשר לעשות ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Weihenstephan,

רציתי לשאול אתכם חברים אם יש לכם נסיון עם מהירויות כאלה גבוהות ולשאול למה האפלוד במהירויות האלה עדיין עומד על 800 קילוביט? בזק בין לאומי לא יכולים לספק לי תשובות.. הם אומרים "שזה החבילה" בלי פירוט מי יודע מה.. אני יכול להבין שחבילות של 2.5-10 מגה יקבלו אפלואוד של 800K אבל חבילות של 15-100 עדיין עם 800 :-\

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Pil0t,

האם החבילה הזאת אמורה לשפר רק את הפינגים מול שרתים בחו"ל (מה שאני מבין שרלוונטי רק לגבי ה- LATENCY במשחקי רשת ) ? או שיש לה השפעה כללית על מהירות התעבורה לחו"ל,בעיקר אני רוצה להבין לגבי השפעתה על buffering באתרי streaming ומהירות ההורדה מאתרי file hosting ? האם יש לה בכלל איזושהי השפעה על תעבורה בפורט 80 ? מה לגבי טורנטים ? והאם היא משפיעה גם על המהירות מול שרתים בארץ ? תודה !

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by katanov,

שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Imtheman,

אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, לאחר הצעה שקיבלתי מבזק בינלאומי לרכוש מוצר בשם Private Box פניתי לרשת וניסיתי ללא הועיל למצוא מידע בנושא. המכשיר משמש כמודם (רק בתשתית בזק ובתשתית HOT משאירים את המודם הקודם), נתב אלחוטי בתקן N וניתן לחבר אליו הארד דיסק חיצוני ומדפסת אליהם ניתן לגשת מכל המחשבים המחוברים. בנוסף, על גבי התשתית (במקרה שלי HOT) הם מספקים שירות טלפון בעלות של 10 ש"ח לחודש (ומזכים בשעת שיחה חינם) ותעריפי השיחה זולים מאלו של בזק. אשמח לדעת אם מישהו התנסה במוצר, או שיש בידו מידע בנושא. בתודה מראש, נעם

• 26 תגובות
    • 25k צפיות
  15. היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. כשאני משחק COD דרך ה PS3 זה לוקח הרבה מה UPLOAD של האינטרנט ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי את הנתב TP-LINK1043ND שמחובר ל SIEMENS בנוסף במחשב אחר יש לי מתאם רשת של אדימקס 7718. הבעיה היא שבמחשב שיש בו את המתאם אני לא מצליח ליצור התחברות. המתאם אמנם מזהה את הנתב אבל לא מצליח להתחבר אליו. באמת שהסיפור הזה כבר מתחיל לייאש אותי! אני יותר מאשמח לעזרה... בן

• 20 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. לאחרונה אני סובל, בעיקר בשעות הערב, באיטיות בלתי נסבלת לאתרים מחו"ל. אין בעית גישה לאתרים בארץ. כעבור זמן מסויים, לפעמים כמה דקות, לפעמים שעה, זה מסתדר לבד. ערכתי בדיקות עם התמיכה הטכנית. עד שסיימנו את כל הבדיקות, זה גם הסתדר מעצמו. בבדיקות השונות, לא היו בעיות. האם עוד מישהו חווה את זה?

• 170 תגובות
    • 54.9k צפיות
  19. Started by ZiX,

יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום! משהוא שמאוד מסקרן אותי, אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר הוא D LINK 2650U , והשני עם כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK , המחשב שמתחבר באמצעות כרטיס הרשת האלחוטי נימצא במרחק של 6 מטר וץמיד סבלתי שם עם בעיות קליטה תמיד זה זז בין 2-4 קווים וליפעמים 5 קווים( שזה הכי הרבה) היום אחרי שהעברתי תמחשב חדר אז שמתי תמחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי במ"מד המרחק עלה ל 14 מטר ופיתאום הקליטה על 4-5 קווים O-0 איך זה??? הראוטר תקן G פשוט ואיך זה שהמרחק גדל+ חדר ממד הקליטה עלתה. איפו ההיגיון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by esaly,

היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by fatalica,

היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מקווה שאני נמצא בפורום הנכון. רכשתי תשתית כבלים הוט 2.5M/256K. ספק האינטרנט הוא בזק בינ"ל. רוחב הפס המתקבל בימים טובים או בשעות טובות מתאים למפרט המינוי. רוב הזמן, הימים והשעות אינם טובים. צברתי הרבה שעות של מוקד טכני הוט. הם תמיד התעקשו שהבעיה היא (כמובן) שם... אתם יודעים איפה. הבעיה שלי היא שברור לי שהוט אינם מבצעים את מלאכתם במקצועיות ואני לא משוכנע שהתשתית שלהם תקינה. בצעתי כבר שלבי בדיקה עם מחשב אחר, עם חיבור המחשב ישירות למודם הכבלים (מודם הכבלים שלי תומך בשירות DHCP), וגם שיחות ארוכות עם בזק בינ"ל (שמשום מה נשמע הרבה יותר מקצועי ובודק הרבה יותר לענין - ואני אומר זאת ללא שיש לי מניות בחברה). סוכם על כולם שנשאר לצמצם את תחום הבדיקה ולבדוק ישירות את הקטע בין הבית לבין…

24. Started by HitmanW,

אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  25. Started by shahar75,

עפ"י המלצות כאן בפורום, רכשתי את הראוטר הזה. הבעיה היא שכשאני מוריד קבצים עם uTorrent, הוא מגיב לאט מאוד בהתחברות ל-UI שלו וממש לא ניתן להתחבר ברשת האלחוטית. כשאני סוגר את התכנה, המצב חוזר לקדמותו. גרסת החומרה שלי היא העדכנית ביותר. בנוסף, אני לא מצליח למצוא אפשרות ל-QOS על מנת לתת תיעדוף למחשבים ולא ל-uTorrent. האפשרות היחידה שמצאתי היא להגביל באופן חד ערכי את רוחב הפס ולא בצורת תיעדוף. רכשתי את הראוטר רק מאחר והבנתי שהוא יוכל לעמוד במטלות הנ"ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים