רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאבא שלי יש משרד והוא דיבר איתי בדיוק השבת שהוא רוצה לעשות רשת במשרד (הגיע הזמן) עכשיו אמרתי אולי אני יכול לחסוך לו עלויות ולעשות את זה לבד. אז ככה במשרד שלו יש 6 מחשבים המחשבים נורא חלשים הם לעבודה משרדית בלבד תשתית אין לו בקיצור אין כלום. עכשיו רציתי לשאול אם אני יוכל לעשות את זה לבד? עד כמה זה מסובך? מה אני יצטרך האם אני צריך שרת? ומה העלויות או שבכלל עדיך לי לשלם למישהו שיעשה זה וזהו. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני פותח פורטים בנתב הזה. בנתב הקודם שלי פתחתי באמצעות NAT שאליו הגעתי ב - telnet. לא מוצא בsetup הגרפי שלו מקום שפותחים פורטים. תודה
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט. קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרתכם המהירה, בגלל צבא וכאלה :\ נשרף לי הנתב של D-LINK DI-604 בגלל הפסקות החשמל, אבא שלי פונה אליהם בצורה רשמית לבקשת פיצויים . בכל אופן, לביינתים בני הבית צריכים נתב חדש, על מנת שיוכלו לגלוש באינטנרט. אני מחפש נתב NAT עם 4 פורטים, אלחוטי או לא - לא כ"כ חשוב לי. במיילא 3 המחשבים כבר עם תשתית, זה פשוט יתרון...ואם זה עוד קצת כסף אני אשקול את זה. אני מחפש נתב עם אופציות לא "רגילות", כמו בדי-לינק שהיה , אלא QoS ממש חשוב לי , ואפשרות להתחבר לנתב בטל-נט גם יהיה נחמד. אני מעדיף להתמקד באחת החברות הבאות : D-Link, Edimax, Cisco, 3COM, Linksys. ואם יש עוד חברה "מהקטגוריה" שפספסתי , אני אשמח לשקול אותה גם. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! ברשותי דגם 3CRWE554G72T גרסה V2.01.10 מחוברים שני מחשבים אלחוטית עם BELKIN PCI, ןאחד ישירות (אבל רוב הזמן רק האלחוטיים מחוברים). הוא מחובר למודם ECI 312 דרך בזק בינלאומי. הבעיה היא שמידי פעם הראוטר מתנתק מהאינטרנט - ז"א המחשבים עדיין מחוברים אליו, אבל לא ניתן צאת מימנו לגלישה או לכל דבר אחר, ןהדרך היחידה להמשיך לעבוד היא לגשת אליו ולעשות לו RESTART ב SYSTEM TOOLS. זה קורה כמה פעמים ביום, גם אם אין שימוש בP2P. דרך אגב - DHCP לא מופעל. הSPI FIREWALL כן. הDNS מוגדרים לו (לא על AUTO). ערוץ 7, WPA מופעל. זיהוי לפי MAC ADDRESS.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm במחשב האלחוטי זה נותן את הודעת השגיאה כשלוחצים על: view workgroup computer ובמחשב שמחובר לראוטר זה נותן הודעה דומה כשנכנסים כבר לשם של המחשב האלחוטי תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר אני ינסה להשים עליו מאוורר
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות ל-3M ומאז אני לא מצליח להוריד באמיול. יש לי גרסא 0.47A חלונות XP-PRO עובד דרך נתב והפורטים פתוחים (לפני השידרוג הכל היה מצויין). אני רואה שיש ממני UPLOAD אבל ה-DOWNLOAD מאופס והמקורות גם מאופסים. (מצ"ב תמונת המסך). אני מחכה בסבלנות כבר 6 ימים והסבלנות נגמרה כי נראה לי שיש איזושהי בעיה. אני במזהה גבוה. כשאני מבצע בדיקת פורטים (דרף המאפינים/חיבור) הבדיקה נכשלת למרות שהפורטים פתוחים. אולי כדאי לשנות הגדרות ? מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום איך נמדדת התעבורה החודשית באחסון אתרים? הנה מה שהבנתי: אם התעבורה החודשית היא 25G, זאת אומרת 9.6K של העלה לשרת. (יש 2,592,000 שניות בחודש, אז מחלקים 25 מיליארד במספר השניות בחודש וזה יוצר כ 9600, זאת אומרת 9.6K). נכון?
-
- 6 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עכשיו בעבודה וכמה מהאתרים פה לא נכנסים עקב כך שנעלו אותם אוטומטי ...(כמובן שגם ההורדות חסומות ) אני רוצה לדעת איך לסדר את זה שאני יוכל להיכס לכל האתרים או לרובם... ד"א זה windows98 :\ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי בטכנולוגיה N עם תמיכה בגיגה-ביט וחיבור USB. על הנתב להיות בעל טווח מעולה, אמין ויציב, לעבודת תחת חלונות 64. אין מגבלת מחיר. אבקש לפחות 3 הצעות, כדי שאוכל לבחור מביניהן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר דירה בשבוע הבא ורוצה להתחבר לאינטרנט בתשתית של הוט במהירות 12MB. מבדיקה שטחית באינטרנט עולה כי בזב"ל הם הכי יקרים (180 ש"ח לחודש על ספק ותשתית) וש-012 הם הכי זולים (160 ש"ח לחודש). כרגע אני מחובר להוט במהירות של 7MB דרך בזב"ל. עד לפני כמה חודשים הייתי מוכן לשלם אקסטרה לבזב"ל בכיף שכן הייתי מאוד מרוצה מהם, אבל לאחרונה אני מרגיש האטה משמעותית במהירויות ההורדה מראפידשר בשעות היום. האם 012 זולים כל כך כי ההגבלה אצלהם עוד יותר מורגשת? אולי בכלל 013 עדיפים (175 ש"ח לחודש). מה לגבי אקספון ואורנג'?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות שם דומיין (תחום) ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בסיומת com והאם זה כדי? תודה רונן
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מחפש פתרון VOIP אשר יחבר שניים (כרגע) ושלושה (בעתיד) משרדים לרשת טלפוניה יחידה. מדובר במשרד בישראל ואחד בארה"ב. הרעיון המרכזים הוא כמובן שיחות חופשיות בין המשרדים, ומחפש גם אופציה לאינטגרציה עם מערכת הטלפוניה (המרכזיה) שכרגע כבר נמצאת בארץ. הרעיון הוא ששלוחה 105 למשל תביא למשרד בארה"ב ושלוחה 104 למשרד בישראל לדוגמא. אשמח לכל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, יש לי חשבון מייל בBEZEQINT. הגדרתי שרת POP3 באטלוק כדי שאני אוכל להשתמש במייל בעזרת האטולוק. שמתי לב כאשר האטלוק פתוח ומסתנכרן עם המייל כל המיילים נמשכים ולא נשאר העתק בחשבון עצמו. חיפשתי אפשרות להוסיף השארת העתק כדומה בג'מייל אבל לא מצאתי. יש למישהו מושג אם האפשרות הזאת קיימת? כלומר שאני אוכל גם לראות את המיילים על השרת עצמו וגם באטלוק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משרד התקשורת שוקל לחייב את ספקיות האינטרנט לאפשר ניוד כתובת דואר אלקטרוני, כך שלקוח העוזב את ה-ISP שלו יוכל להחזיק את כתובת הדוא"ל אצל אותו ספק. http://it.themarker.com/tmit/article/11628
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני איש רשת זה זמן מה בארגון בינוני ואני אמור להעביר הרצאה קצרה לאנשים חיצוניים על מהי רשת ורשת ארגונית משהו פשוט ובפשטות(ראוטרים סווצים) אם אתם מכירים איזה לינק למצגת קיימת או משהו בסגנון בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7728IN והוא לא מצליח להתחבר לראוטר של אח שלי(הראוטר שלו גם של EDIMAX והראוטר הזה מחובר למודם של בזק) אני מצליח להתחבר אבל רק לשנייה! אני בקושי מצליח להיכנס לגוגל.. רק כמה שניות ואז זה כותב לי שאין גישה לאינטרנט (יש לי וינדוס 7 עם זה עוזר במשו) התקנתי כבר את הדרייברים של הכרטיס הרשת שלי (הורדתי את הגירסה הכי חדשה שיש מהאתר שלהם) אז שזאת לא הבעיה =/ בבקשה עזרה! (אני משתמש עכשיו בכבל שמחובר לראוטר של אח ויש אינטרנט) עם אתם צריכים עוד פרטים או תמונות של ההודעות שהמחשב כותב לי אז תגידו לי תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-