עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום קניתי מחשב נייד עם windows xp לפני כמעט שנה עם הכרטיס Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection מאז ומעולם היו איתו בעיות. הצלחתי להתחבר איתו לרשתות אלחוטיות בלי שום בעיה והוא תמיד היה מזהה רשתות. אך אינו היה מזהה רשתות אלחוטיות לאחר חזרה ממצב stand by או sleep. כמעט תמיד היתה הבעיה הזאת. בימים האחרונים הוא בכלל לא מזהה רשתות אלחוטיות בסביבה. ואין סיכוי שזה הראוטר שלי, כי תמיד הוא מזהה איזה 4 רשתות אלחוטיות מהשכנים ופתאום הוא לא מזהה כלל. עדכנתי את הדרייברים והסרתי את הכרטיס ממנהל ההתקנים כמה פעמים ושום דבר לא עוזר אני כבר מיואש. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה, כי בדקתי באתר של אינטל וגיליתי שאין בכלל תמיכה טכנית בישראל ככה שאין לי למי לפנות. תודה מראש, אלו…

2. שלום, בקרוב אני מתחבר לאינטרנט בכבלים וכרגע אני עם אינטרנט של בזק ADSL. עד פה אין לי בעיות, הבעיה היא שיש לי בחדר ראוטר שאין בו חיבור WAN כי יש בו מודם מובנה. הדגם של הראוטר הקיים שלי הוא : 3CRWDR101A-75 גם של 3com השאלה שלי היא איזה ראוטר במחיר של עד 300 ש"ח אני יכול לקנות שיתאים למודם של הכבלים ושלא יהיה מסובך להתקנה ? ראיתי את הראוטר של 3com דגם : 3CRWER10075 בתגובות רשמו שהוא איננו ידידותי למודם כבלים, http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=473088 מה אתם אומרים עליו??? תודה רבה לעוזרים!!!! ליאור.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  3. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  4. יש לי מחשב נייד של פלאפון, עם מודם נטסטיק פנימי. רציתי לבדוק אם קיימת אופציה לשתף את האינטרנט מהמחשב הנ"ל למחשב הנייח שיש לי, אולי דרך חיבור של כבל רשת או משהו דומה? צריך את החיבור זמנית ליומיים...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום עברתי היום להוט מכיוון שבזק לא יכולים להציע לי יותר מ40 מגה באזור שלי, יש לי נתב WRT1900ACS עכשיו אני מעוניין לקנות מודם אבל אני לא יודע איזה צריך בשביל התשתית של הוט אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איזה סוג מודם אני צריך מה חשוב שיהיה בו אם זה לתשתית של הוט

6. יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…

7. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי שני מחשבים נייחים בבית אחד מחובר עם ראוטר ומודם ויש בו אינטרנט.. מה אני צריך שיהיה במחשב הנייח השני אינטרנט בלי שאני יצטרך להעביר כבל רשת? תודה רבה! הראוטר שיש לי הוא tplink 1043 nd

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי רשת של 3 מחשבים מחוברים לנתב של אדימקס. אפשר לעשות את זה ? יש אפשרות ל"שלוט" על הרשת ממחשב אחד כך שיפקח על הרשת ?

10. אהלן התקנתי WIN7 64BIT על מחשב חדש שקניתי ופאק בזק כל כך מפגרים שהם לא שמים תמיכה ב64BIT.. או ב WIN7 בכלל. אל תגידו לי לזרוק את המתאם USB.. המתאם הוא DRUC U3 עכשיו שוטטתי הרבה וראיתי שיש את RALINK שהיא מייצרת את המתאם הזה.. ויש דרייברים מעודכנים באתר שלה. http://www.ralinktech.com/support.php?s=1 איזה מהם אני אמור לבחור? ועל הדרך,אם אפשר המלצה לכרטיס רשת טוב שיפעל ל WIN7 64BIT בלי בעיות. תודה

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by yossi_s1,

שלום. קניתי לא מזמן ראוטר 3COM. אני מחובר ב HOT+014 (עם חייגן). שמתי לב שבחיבור ישיר למחשב האינטרנט מהיר יותר, למעשה יותר מפי 2 מהר יותר. בשימוש בפורטוקול L2TP הראוטר מאט את האינטרנט בצורה מטורפת, בPPTP המצב יותר טוב אבל עדיין איטי מאוד לעומט חיבור ישיר. מה אפשר לעשות בעניין?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. החברים שלי ממליצים רק על LINKSYS הראוטר צריך לתמוך ב 6 מחשבים נייחים + 2 ניידים (רוחב הפס שלי 50 מגה - כבלים) חשבתי על ראוטר בתקן N החדש אבל איך אני אדע האם המחשבים הניידים שלי תומכים בזה - (טושיבה A200 10W) כרטיס של INTEL נדמה לי * אין לי הגבלה במחיר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי ראוטר בן שנה של אדימקס מדגם 6204. מההתחלה היו לו קצת בעיות קליטה בבית אבל לא משהו בלתי נסבל ניסיתי לפתור את הבעיות האלה על ידי עדכון גרסה - אבל גם זה, לא ממש עזר. הבעיה היא שפעם בשעתיים בערך, כל הניידים בבית לא מסוגלים להתחבר לרשת האלחוטית גם אם הם קולטים אותה. המחשב הנייח שמחובר לראוטר לא מושפע מהתופעה, ככה שאני מנחש שזה קשור ל-wifi ולא לספק. כל פעם כדי לאפשר חיבור הניידים, יש לנתק את הראוטר מהחשמל או לכבות ולהדליק את מתג ה-wifi בראוטר למשהו יש פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי. יש לי בעבודה פקס,שמחובר לאינטרנט,שאליו אני מחבר כבל רשת ומחבר אותו לנייד לצורך אינטרנט,במקום לגמור את החבילת גלישה בסלולר. לצורך העניין באתרים של גוגל(יוטיוב,גוגל),ופייסבוק אני מצליח לגלוש,אבל בכל אתר אחר אני לא מצליח. רשמתי בCMD פינג ואת הכתובת של האתר וזה נתן לי רפליי (17MS ממוצע אם זה קריטי) יש דרך לעקוף את החסימה הזאת ולגלוש באתרים כמו וואלה,יד2 נענע וכו'? במחשב אחר של המפעל לצורך העניין יש גישה לכל האתרים,יש אפשרות לפתוח את החסימה הזאת גם אצלי?(מעוניין בעיקר לצפות בסרטים לצפייה ישירה להעביר משמרת) אגב,גם בניידים אחרים יש את אותה תוצאה של חסימת אתרים.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

לפני שבוע קניתי ראוטר סוויטצ edimax 6104 עכשיו יש לי שני מחשבים בבית חיברתי אותם ואת המודם ה אלקטל שלי לראוטר והכל עבד חלק ויפה אבל פתאום אחרי יומיים המנורה שמסמנת את החיבור של האלקטל מתחילה להבהב ובשני המחשבים איין אינטרנט זה קרה כבר איזה 17 פעמים וצריך להוציא את החשמל ולהחזיר אותו כדי שהוא יחזור לעצמו גם קרה לי שהאינטרנט באחד המחשבים נופל למשל לכמה שניות סתם ככה אצלי במחשב הוא פתאום לא מזהה את הכבל שהוא מחובר וניתקתי את הכל וחיברתי מחדש זה עבד. למה זה קורה ?!?!?!?!?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד אך אני עושה שהמחשב שלי יהיה מחובר לאינטרנט גם שהמחשב מכובה?? (ושלא ייתנתק כל שבוע....)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by House M.D.,

שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  21. התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Bishop1,

קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מקבל IP של הL2TP, יש פינגים לאתרים, רק אתר או שניים מצאתי שעובדים לי, למשל : speed.013.net אך שם אני מצליח רק לעשות בדיקת הורדה, הוא פשוט לא מצליח לעשות בדיקת העלאה. לא מצליח לגשת כמעט לאף אתר, אפילו גוגל לא עולה. יש לי פינגים החוצה לכל מקום, כנל טרייסים. אבל למשל אם אני רוצה לעשות wget על מנת להוריד קובץ, הוא לא מצליח למשל: root@ubuntu:~# wget [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] --2011-12-25 10:56:52-- [url]http://speed.bezeqint.net/big500.zip[/url] Resolving speed.bezeqint.net... 212.179.95.50 Connecting to speed.bezeqint.net|212.179.95.50|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... וזה נשאר ככה פשוט... כמובן שעם חיבור של L2TP בתור נתב ר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי ראוטר של בזק מסוג DLINK 2760U E1 (תקן N) דרך הממשק אין דרך להחליף כתובת IP מלבד REBOOT שלוקח 2 דקות.. ניסיתי לבצע החלפת כתובת ע"י שימוש בסקריפט ל TELNET שמישהו הכין כאן מהפורום : http://www36.zippyshare.com/v/43688044/file.html מה שקורה זה שהסקריפט מצליח לנתק את האינטרנט אבל לא להעלות אותו.. מישהו הצליח לפתור את זה ? דרוש מושיע.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. פירוולים ממש חוצפנים, חוסמים אתרים מסויימים בכלל בלי לשאול אותך. מילא אם היה אפשר לשלוט בזה, אבל אי אפשר! המלצה לפירוול נורמלי. בפירוולים שציינתי חלק מהאתרים לא עולים בשיתוף אינטרנט.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.