עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחובר לחברת HOT ומחובר לאינטרנט גם שלה ולספק של NETVISION ואני משלם להוט על הערוצים 175 כולל 2 ממירים +חבילת בסיס +4 חבילות ולאינטרנט שכרגע יש לי 750 אני משלם 59 לHOT ו49 ל NETVISION עכשיו אני די רוצה לעבור ל1.5 וNETVISION רוצים לעלות לי עוד 10 שקלים וHOT עוד 10 שקלים אם עד עכשיו שלמתי על אינטרנט 750 110 עכשיו אני ישלם מ130 חברה מה לעשות?? מהי לדעתכם המחיר שהכי ישתלם לי גם מבחינם החבילה של הסרטים ובמיוחד החבילה של האינטרט ואם תוכלו לספר לי קצת על מה שלכם יש ולאן אתם מחוברים אודה לכם מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. נתב אלחוטי +Dlink DI-614 כרטיס רשת אלוחטי ללפטופ (מערכת הפעלה XP PRO) הוא +Dlink Airlus DWL-650 הכל עובד מצויין :-) הבעיה היא שאני רוצה לחבר לפטופ אחר במקום הקיים, 2 בעיות : 1. למיטב זכרוני, כשהתקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי הנ"ל בלפטופ הנוכחי, הייתי צריך להתקין גם תוכנה/דרייברים (לא זוכר אם זה היה כדי שה XP יזהה את הכרטיס, או שזה היה ה Utility שמזהה את הרשת האלחוטית) מישהו יודע מה בדיוק אני נדרש להתקין, ומאיפה אני יכול להוריד את זה ? 2. אני לא זוכר את זה היה בהתקן הזה, או במשהו אחר לגמרי, אבל זכור לי שהתקנתי משהו שהיה חובה להתקין את הדרייבר/תוכנה *לפני* חיבור ההתקן (כרטיס למשל) עצמו. יש למישהו מושג אם עלי קודם להתקין את התוכנה, או קודם לחבר את הכרטיס ? אחח.…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  6. ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tktur1,

אני ממש מצטער אם ההודעה לא קשורה אבל זה נשמע קשור רשת מעבדים כאילו..... בעקרון קראתי על כמה אנשים שחיברו 10 של מחשבים וגרמו להם אכשהו להשתמש בכמות חישוב העצומה הזאת ביחד..... אם יש אפשרות תגידו אם אין אז תגידו לא.... נראה לי מעניין בסה"כ (הודעה ראשונה אני צריך לצבור מיומנות...) תודה רבה.... אני שואל האם אפשר ליצור דבר כזה בבית....? אפשרי?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  8. חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  9. ככל הנראה אני עובר לסלקום TV יש לי כיום את הראוטר+מודם של D-LINK 6740U הראוטר/מודם נמצא בסלון, כך גם הטלוויזיה. יש לי עוד טלוויזיה בחדר מרחק של 10-12 מטר יש לציין שבזמן שאשתי צופה בטלוויזיה אני משחק במחשב. אני צריך נתב+מודם לתשתית של בזק תומך VECTORING סביר להניח שאני אקח כבר נתב AC בתדרים 2.4/5GHZ עם תמיכה של 1GB. אני צריך נתב חזק במיוחד כזה שיחזיק את כל המבוקש ממנו, טלוויזיה וגיימינג בו-זמנית. גיימינג מחובר באופן חוטי. הצורך של ה-WIFI הוא לטלוויזיה. אני לא מרוצה מהנתב+מודם שיש לי עכשיו כי בחדר השינה הקליטה ממש גרוע לכן אני מבקש נתב עם יכולת אל-חוטית ממש טובה. האם יש חיה כזו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by avi_lilah,

שלום חברים ושבוע טוב אני שאלות ויכול להיות שאני קצת קרציה אבל זה חשוב אני רוצה לקנות נתב ואני רוצה לקנות דבר טוב אני קצת מתלבט בין חוטי וקוי אבל בשבת לאחר מחשב אני ורוצה לקנות אל חוטי אבל אני שאלה עם אני סם את הנתב בתוך ממ"ד מה המרחק שניתן לעבוד איתו בתוך הבית שלי יש תשתית לרשת לי יש נתב בתוך ממ"ד ואך זה עובד? עריכה: אלחוטי ולא על חוטי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נאמר לי מפורשות ממספר גורמים - שהספקיות העושות שימוש בחייגן ועם L2TP - אינן מאפשרות ( מדובר בתהליך שבוצע/מתבצע בהדרגה ) חיבור מספר מחשבים במקביל לאינטרנט - דרך ICS פשוט, - וכי יש צורך בROUTERים - ספציפיים שמיועדים לעבוד עם L2TP. אכן אצלי - הכל מקונפג בדיוק כמו שצריך ( ! ) - ופתחתי על כך מספר THREADים בפורומים שונים ( ישראל והארץ ) - המסקנה המתבקשת ( ושוב זה גם נאמר לי מגורמים מקצועיים - OFF THHE RECORD שכזה ) - היא שאין מנוס מרכישת ROUTER ייעודי לעניין. בבירור נוסף - מספר ה ROUTERים / מגוון המכשירים המיעודים לתשתית הכבלים ( בארץ ) לעומת ל ADSL הוא זניח. ויעצו לי - דרך חברת 2PLUS ( חברה אליה מפנים מחברת הכבלים - והם בלבד - שנשמעו ממש בסדר ) - לרכוש ( הכי זול ממה שיש לה…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם יש תוכנה טובה המציגה על המסך את כל הרשתות האלחוטיות הזמינות באיזור בו אני נמצא ? הדרישה היא שהתוכנה תציג רשימה של כל הרשתות האלחוטיות שהיא מזהה באוויר, ולצד כל רשת היא תציין את פרטיה (שם הרשת, סוג האבטחה וכו')

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by psychuil,

לשימוש ביתי ממוצע, אם יהיה גם פיצ'רים שרוב האנשים לא משתמשים בהם, גם יהיה נחמד. ה3com שלי גוסס, אז צריך מחליף. איך הLinkSys WRT54GL? שמעתי עליו טובות.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  14. הראוטר שלי הוא wrt54gl @ tomato 1.07 ולמרות שהגדרתי את הראוטר ב basic> network בlease time שיהיה5760 דקות הוא בכל זאת עושה ליס של שעה אחת בלבד [תמונה למטה] איך מסדרים את זה? :-\ [כמובן שאני תחת קושחת טומאטו היות ואני בתשתית כבלים] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by X7-007,

ידוע ש 100MB בבזק בינלאומי MPLS זה בחיבור על הכבל החדש ועד עכשיו שהצטרפתי זה היה תקין לחלוטין, עד להיום. כשבאתי להיכנס למשחק WOW או GW2 פתאום ראיתי שיש לאג עצבני ללא הפסקה בצד של ה World ב WoW. פינג בין 13K ל 17K עשיתי את הדברים הרגילים ניתוק חשמל מודם נתב הפעלה מחדש, עד קרה, בדקתי משחק אחר GW2, גם שם היה לאג. עשיתי בדיקות פינג רגילות לשרתים, הכל היה תקין. walla ynet download.com הכל היה בטווח תקין לחלוטין, לפי הסדר 208 10 8 ובדיקת מהירות היה תקין לחלוטין 102 2.06 עשיתי בדיקה עם הגיימר של בזק באייפי 212.25.127.10 וגם שם היה אותו לאג. 13K+. התקשרתי לבזק אמרו שאין בעיה ואין תקלה וצריך להתקשר להוט להיות עם חייגן בלבד, כי אני ב MPLS. התקשרתי להוט אמרתי להם תעביר לחייגן העביר…

• 66 תגובות
    • 8.8k צפיות
  16. צריכה עזרה אני מחפשת כרטיס רשת אלחוטי ולא יודעת מה לבחור אני רוצה משהו ממש חזק שיקלוט מכמה שיותר רחוק הבנתי שאלה בסגנון הזה טובים: https://he.aliexpress.com/item/ALFA-luxury-AWUS036H-high-power-network-usb-adapter-wifi-antenna-wireless-lan-card-cheap-free-shipping/32402605538.html?spm=2114.010208.3.29.Fvp9ta&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_3_10017_507_401,searchweb201603_9&btsid=5cad3d87-28f9-4ad0-a48b-f3ec52e04b6b אשמח לקבל המלצה טובה וגם אם זה מתאים לארץ?

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

נמאס לי מהאיטיות של הרשת (האלחוטית) אצלי בבית. אני זוכר שכשעבדתי בחברה עם רשת תקינה, תמיד חשבתי שרשת זה משהו במהירות של דיסק. עכשיו אצלי זה ממש לא ככה, ואני צריך להעביר כמויות ענקיות של אינפורמציה בין המחשבים (למשל מכונות וירטואליות של עשרים גי'גה) שיושבים בחדרים שונים והאיטיות של הרשת פשוט פוגעת לי בתפקוד. מישהו יכול קודם כל לתת לי מושג לגבי קצבים - דיסק לעומת רשת אלחוטית לעומת סוגים אחרים של רשתות? דיסק אופטי אני יודע שסדר גודל קצב הכתיבה שלו זה 100MB/Sec. מה לגבי סוגים שונים של רשתות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  20. אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by nimda,

ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by ModChiP,

קיים נתב בבזק שנותן 5 חיבורי LAN של 1 גיגה? יש לי כרגע נתב שנותן לי 4 חיבורים, אני צריך להוסיף עוד חיבור. יש אפשרות לחלק חיבור אחד ל 2? לא משנה לי המהירות בחיבור שמתחלק ל2. ומה יותר מהיר- ההום פלאג של יס? או המחבר שמאפשר להעביר את האינטרנט על הכבל הקואקסיאלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JediMaster,

יש לי שני מחשבים. אחד לפטופ עם כרטיס רשת והשני רגיל בלי כרטיס רשת. 1) איך אני עושה את הרשת אלחוטית? 2) מה אני צריך בשביל רשת כזאת? ראוטר? האב? שניהם? שמעתי שאפשר רק עם ראוטר... בבקשה תסבירו לי כמו כן שמעתי ממישהו שאני צריך פשוט לחבר את הכרטיס רשת שלי לראוטר במחשב הנייד ובמחשב הנורמלי פשוט לחבר עם הUSB... זה נכון?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.