רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שרושם את המיקום של IP מסויים, את האמת זה אתר שיצא לי להיתקל בו פעם אך אני לא מוצא אותו. לדוגמא Tracing route to rabbit.feralhosting.com [85.17.27.70] over a maximum of 30 hops: 1 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 * * * Request timed out. 3 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-152-153.static.bezeqint.net [212.179.152 .153] 4 5 ms 5 ms 5 ms bzq-179-124-141.static.bezeqint.net [212.179.124 .141] 5 5 ms 5 ms 13 ms bzq-179-124-162.static.bezeqint.net [212.179.124 .162] 6 * 524 ms 500 ms bzq-219-189-18.cablep.bezeqint.net [62.219.189.1 8] 7 75 ms 75 ms 75 ms decix.crs.evo.leaseweb.net [80.81.192.24…
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש שרות שיאפשר לי לגבות באינטרנט ע"ב יומיומי נפח הגיבוי הוא 300MB וזה צריך להתעדכן כל יום .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים, בידיוק היום אספתי את הראוטר שאותו כאן המלצתם לי לקנות וחיברתי למחשב הנייח. הראוטר הוגדר כמו שהיה רשום והאינטרנט על המחשב עובד. אני מנסה להיכנס לאינטרנט דרך הנייד,אני מצליח לזהות את הרשת,לשים סיסמא אבל אני לא יכול להתחבר כי הוא אומר לי שיש בעיה עם משהו DNS. ניסיתי גם להתחבר מהאייפון,אני מזהה את הרשת,הכנסתי סיסמא אבל אי אפשר לגלוש. מה אפשר לעשות ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני גר בבית בעל שתי קומות, כאשר הראוטר כרגע נמצא בתוך ממ"ד ובשאר החדרים קולטים ממנו. הקליטה לא משהו בקומה העליונה והמהירות מושפעת כתוצאה מכך. חשבתי לקנות ראוטר חדש ויותר חזק, אבל נתקלתי במושג שאני רואה שהוא לא חדש בכלל (הוא כן בשבילי) שזה ההומפלאג שעובד על קווי החשמל. אז המלצתכם - הומפלאג משתלם יותר במקרה כמו שלי? איך זה בכלל עובד? ואגב, אני מתכנן לקנות את זה בחו"ל, האם ישנם דברים מסוימים שעליי לבדוק לפני הקניה? (אולי משהו מסוים בפלאג שעובד רק בארה"ב\אירופה ולא בארץ...)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בשעות העומס מתקבלת מהירות הורדה של 1Mbps מאתר הבדיקה של בזק בינלאומי עם חיבור 5Mbps. האיטיות מתרחשת לסירוגין - נדמה שברגע שמתחילה ההורדה, המהירות נקבעת מראש ונשמרת לאורך כל ההורדה - פעם 1Mbps, ופעם 5Mbps (בתנאי שסוגרים את ההורדה ומתחילים אותה מחדש). אין בעיה בבדיקת מהירות התשתית (ADSL). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי מחשב בחיבור קווי ברשת שמקבל קישוריות מוגבלת או חסרה בXP. כשאני מחבר את אותו הכבל לנייד שלי עם W7 הכל עובד כמו שצריך - מושך IP וגולש. ניסיתי להקצות IP קבוע - דבר שלא עוזר, גם ניסיון החלפת הכרטיס רשת לא צלח. יש לציין שיש לי פינג לGATEWAY אם אני מקצה IP קבוע. כשאני בודק פינג לגוגל אני מקבל REPLY קטוע דבר שלא מאפשר גלישה כשאני מפעיל דפדפן. אשמח אם תוכלו להעלות פתרונות, המון תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם חברים אם יש לכם נסיון עם מהירויות כאלה גבוהות ולשאול למה האפלוד במהירויות האלה עדיין עומד על 800 קילוביט? בזק בין לאומי לא יכולים לספק לי תשובות.. הם אומרים "שזה החבילה" בלי פירוט מי יודע מה.. אני יכול להבין שחבילות של 2.5-10 מגה יקבלו אפלואוד של 800K אבל חבילות של 15-100 עדיין עם 800 :-\
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם כמה מחשבים כולם מחוברים דרך ראוטר האם אפשר להתקין איזושהיא תוכנת sniffer כך שהיא תעקוב אחרי נתוני הגלישה של כל המחשבים ותראה מי זולל את הפס של האינטרנט כלומר זה בעצם סוג של בדיקת מזיקים ( ) אני יריץ את זה שכל המחשבים אינם פעילים ואז אראה מי לוקח יותר משאבי רשת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נתב זול שיספק את הסחורה בשביל מעונות בהם חיבור אינטרנט של 100MB. הנתב הכי זול שנתקלתי בו הוא Edimax nLITE BR-6228NS אך לא מצאתי עליו שום מידע מועיל ממשתמשים אחרים ברשת. אולי למישהו פה יש ניסיון איתו? או שתמליצו על ראוטר אחר בקטגוריה. מן הסתם רצוי שהחיבור יהיה יציב ויוכל להחזיק עד נגיד גג 4-5 מכשירים (ביניהם מחשבים ניידים וסמארטפונים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לכבלים בחיבור של 12MB. כרגע אני עובד עם חייגן (כן אני יודע...) מכיוון שהראוטר שהשתמשתי בו כשהייתי מחובר ב-ADSL לא תומך ב-PPTP \ L2TP. אז אני בחיפוש אחר ראוטר מקצועי בעל תקן N, עדיפות לחנויות מארה"ב כמו NEWEGG / AMAZON משיקולי מחיר. תודה לכולכם. נועם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לWIFI זה מתחבר אבל משום מה אין אנטרנט. וזה קורה עם כל רשת שאני מנסה להתחבר אליה כתבתי בCMD IPCONFIG וזה מה שזה רשם לי: בנוסף כשאני מנסה להיכנס להגדרות הפיירוול זה רושם לי את הודעה הזאת: זה מחשב נייד ומותקן בו XPויש לי עוד בעיה עם מחשב אחר, אני מתחבר ממנו לאנטרנט גם דרך WIFI וכל פעם שאני מחבר את הפלאפון למחשב, האנטרנט מתנתק למרות שהפלאפון לא מוגדר כמודם (וינדוס 7) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק COD דרך ה PS3 זה לוקח הרבה מה UPLOAD של האינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אתמול רכשתי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n מיד שניה במטרה של שימוש כAccess Point וכמובן ביררתי לפני כן אם הוא תומך בWDS. אציין שהנתב שמשמש כה"Repeater" הוא D-Link DSL-6740U אשר גם כן תומך בWDS. אתמול ניסיתי לפעול על פי המדריך שיש לChief באתר שלו אך ללא הצלחה, לא הצלחתי לגרום בשום אופן לשני הראוטרים לתקשר אחד עם השני. הצעדים שנקטתי: 1. ביטלתי את כל סוגי ההגנות וההצפנות בשני הראוטרים. 2. הפעלתי מצב של WDS בראוטר ה"קיים" (הריפיטר) כפי שניתן לראות בתמונה אלו הם האפשרויות שיש לי כאשר באפשרות הראשונה יש גם מצב של Wireless Bridge, ניסיתי כמובן את שני המצבים ללא הועיל. כמו כן ניתן לראות שפשוט ניתן לבחור את הראוטר אשר רוצים לגשר במקום להקליד את כתובת הMac שלו (ניסיתי ג…
-
- 18 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכל אתר בחו"ל שעושים Traceroute תמיד מופיע Hop של בזק בינלאומי עם פינג של 500 מילישניות. מה הסיבה לכך?
-
- 28 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי תקן N עקב בעיות שיש לי עם נתב SL2 141 של בזק והמתאם שלו USB שכל הזמן מתנתק. רכשתי מחשב נייח חדש (בעזרת חברי הפורום) והלוח אם שבו הוא של ג'יגהבייט GA-890GPA-UD3 למרות שלא נראה לי רציתי לדעת אם קיים בו כרטיס רשת אלחוטי או אפשרות אחרת להוסיף כרטיס,אני רוצה לגלוש ולהוריד קבצים ללא ניתוקים שיהיה יציב ולאפשר למחשב נייח נוסף לפחות להתחבר לרשת האלחוטית שלי. מה אני צריך בדיוק בשביל זה ומנסיונכם מה כדאי לקנות? חשוב!כיום אני בבזק אבל ייתכן שאעבור לחברה אחרת ולכן אני רוצה שהציוד הדרוש יתאים גם לאפשרות זו.
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחודשיים האחרונים אני פשוט סובל מבעיות של איטיות בלתי נסבלת בבזק בינלאומי . כמו רבים מכם. נכון לעכשיו יש לי חבילת 2.5 MB בזב"ל + תשתית בזק. עכשיו אני גם ככה מנוי של הוט בכבלים ויוצא לי בין כה וכה הרבה יותר משתלם לעבור לטריפל של הוט. (12MB) אך השאלה שלי היא האם האינטרנט של הוט מומלץ ואיכותי (מבחינת 0 התנתקיות , הורדה נורמילת יחסית, פינגים נמוכים רוב הזמן) או שבסופו של דבר אני אקבל את אותה הגברת בשינוי אדרת (ואף יותר גרוע?!) :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! משהוא שמאוד מסקרן אותי, אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד מחובר באמצעות כבל רשת הראוטר הוא D LINK 2650U , והשני עם כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK , המחשב שמתחבר באמצעות כרטיס הרשת האלחוטי נימצא במרחק של 6 מטר וץמיד סבלתי שם עם בעיות קליטה תמיד זה זז בין 2-4 קווים וליפעמים 5 קווים( שזה הכי הרבה) היום אחרי שהעברתי תמחשב חדר אז שמתי תמחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי במ"מד המרחק עלה ל 14 מטר ופיתאום הקליטה על 4-5 קווים O-0 איך זה??? הראוטר תקן G פשוט ואיך זה שהמרחק גדל+ חדר ממד הקליטה עלתה. איפו ההיגיון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לנו 4 מחשבים ברשת (XP ו3 מחשבים עם ווינדוס 7) ועוד לפטופ שפועל מדי פעם. המחשב שלי הוא הראשי ברשת. כשאני מנסה להכנס למחשבים אחרים אני מקבל את השגיאה הבאה: \\pc is not accessible. you might now have permission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have permissions. the server service is not started איך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-