רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה מסוימת אבל ראשית הקדמה, הסברים ותהייה: (חפרתי וחיפשתי לגבי הבעיה שלי בגוגל וגם בפורומים פה. לא מצאתי משהו שבאמת דומה לבעיה שלי ולכן אני פותח את הת'רד הזה) אנחנו מחוברים בבית לאינטרנט דרך הוט ונטוויז'ן. לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב נייד של דל עם ווינדוס 7, וראוטר של netgear (תקן N, ראוטר חזק שאמור על פניו לתת קליטה סבירה+ לשתי קומות). את הראוטר חיברתי למחשב נייח שנמצא בקומה אחת בבית, שם גם המודם, ואני עובד בחדר שלי עם הנייד בקומה מעל. הקליטה, אפעס, לא משהו (כנראה בנו את הבית שלנו קצת כמו בונקר, הרבה ברזלים, לא מעט אופציות למיסוך של הקליטה) - עוצמת אות חלשה, בין "פס" אחד לשניים. עם זאת, במשך כחודש האינטרנט עבד טוב על הנייד בקומה למעלה, ואז פתאום התחי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני כרגע גולש ב 10MB ומעוניין לשדרג ל 20MB. האם יהיה צורך להחליף את הציוד? מודם : D-Link 2760U ראוטר : Linksys WRT54GL. לגבי הראוטר, קראתי שאינו תומך במהירויות מעל 15MB. האם אוברקלוק למעבד שלו (קושחת DD WRT) יעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות כזה דבר? מה האפשרויות שלי להקמת רשת? ניסיתי רשת אלחוטית ולא אהבתי, הראוטר כל הזמן נתקע והקצב לא גבוהה.המרחק הוא כ10 מטר קו ישיר דרך קירות יש לי בחדר נקודה של הכבלים לחיבור לטלויזיה האם אני יכול לחבר לה איכשהו מודם?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
ברשת שלי ישנה בעית קליטה מותקן ראוטר של לינקס במחשב נייח שהוא התחנה הראשית. ישנו מקלט של D-Link במחשב הנייח השני שלדעתי הבעיה נעוצה בו כי במחשבים הניידים בבית קולטים מעולה לא משנה היכן הם נמצאים(לפעמים הרבה יותר רחוק מהמחשב הנייח המדובר). על איזה מקלט טוב אתם ממליצים? עוד בעיה ברשת אחרת. יש לי בעיה אחרת ברשת אחרת עם הסקייפ שעובד על מחשב נייד הוא לא מפסיק להתחבר ולהתנתק בלי שום סיבה נראית לעין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקתי את מהירות התעבורה ברשת עם תוכנה שצ'יף המליץ עליה בפורום (jperf). בתוכנה כשהעתקתי בזרם (לא בטוחה במינוח) אחד הקצב עמד על 200 מגהביט לשנייה. כשהעתקתי ב-4 זרמים בו זמנית זה ניצל את רוב רוחב הפס של ג'יגהביט. לעומת זאת, כשאני מעתיקה קבצים ממחשב למחשב (בשימוש עם Total Commander), המהירות בקושי מגיעה לכ-20 מגהבייט לשנייה. קצב הכתיבה של הדיסקים יותר מהיר מזה - אפשר לראות את זה בהעתקה מקומית בין הדיסקים - כך שלא נראה לי שזו הסיבה לאיטיות. יש לי ראוטר Edimax BR6524N ו-Switch ג'יגהביט של Edimax, שני מחשבים (המפרט של המחשב שלי נמצא בצד, יש לו כרטיס רשת ג'יגהביט, המחשב השני בן כ-4.5 שנים אך גם לו יש כרטיס רשת ג'יגהביט). ב-Speed & Duplex בשני המחשבים בחרתי 1.0gbps Full Duplex…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז השנה אני גר במעונות בתיכון ואני זקוק לחיבור אינטרנט עכשיו האופציה היחידה שעמדה בפניי היא מודם סלולרית עכשיו רציתי לחבר כמה כמה מחשבים וכמה מכשירים חכמים לאינטרנט מה שהביא את אותי לרעיון לקנות מודם סלולרי. אחרי חיפוש מצאתי כמה דגמים שיספקו את דרישותיי(בעיקר תקן N אני גם צריך להעביר קבצים). אלו הדגמים: MBR1000 http://wipipe.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router# KR2 http://www.kyocera-wireless.com/kr2-router/index.htm MBRN3000 http://www.netgear.com/products/service-providers/mobile-broadband/3g-mobile-broadband/MBRN3000.aspx מה עדיף? לגבי התאימות האם הדגמים שהצגתי תואמים למודמים של סלקום או אורנג'? האם יש דרך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום חברים... היות ואני לא יותר מדי בקיא בתחום, אודה להמלצתכם לראוטר אלחוטי חזק ומהיר (המחיר לא רלוונטי) היות ויש בבית מס׳ מכשירים לא מבוטל המשתמש בגלישה האלחוטית (מצלמות אבטחה, בית חכם, ניידים, סלולרים, וכדומה). מבחינת גלישת אינטרנט אני גולש ב adsl של בזק במהירות עד 100 מגה (בד״כ מהירות הורדה ממוצעת 70). אשמח לקבל המלצותיכם מה כדאי לי לרכוש, והיכן. המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתהיה אלטרנטיבה ל NETLIMITER תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום (: הראוטר שיש לי עכשיו על הפנים ואני רוצה לקנות ראוטר ומאוד חשבו לי שהוא יהיה מאוד חזק. אז חשבתי למה לא לקנות מארז, לוח אם, מעבד,כרטיס רשת ואנטנות וככה לבנות ״מחשב ראוטר״ כמה דברים: 1. החיבור אינטרנט הינו 1000mb בחיבור של כבל אופטי (אני לא גר בישראל) אז רציתי לדעת אם קיים כרטיס רשת שמאפשר חיבור ישיר 2. מאוד חשוב לי העיניין של רשת ביתית ו streaming מהיר ואיכותי (hd) 3. קליטת wifi בכל הבית 4. אופציה לדיסק קשיח האופציה בשנייה זה לקנות ראוטר ב1500 שח ולחבר אותו עם כבל lan לראוטר הקיים (שימוש בראוטר הקיים כמודם בלבד)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי במחשבים בבית איטיות בגלישה...אני מחובר דרך הכבלים עם ספקית בזק בני"ל. הדבר מתבטא רק בגלישה וקורה בכל המחשבים ברשת. יש לציין שבוצעה בדיקה וירוסים, ספייווארים וכו'... אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לחבר נתב EDIMAX 6204 לכבלים , לא מצליח לקבל IP בתוך רשת הכבלים וכמובן שלא מקבל IP מ 012 ב PPTP או L2TP. בנוסף התמיכה שלהם לא עונה , המתנתי 3 פעמים 10 דקות ללא מענה. המודם של הכבלים טירון , האם מישהו מכיר בעיה בין המודם הזה לנתב EDIMAX ? ללא נתב המחשב מקבל IP ללא בעיה ברשת הכבלים. נתב חדש לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנוי כבר המון זמן לבזק ADSL חבילה 5 מגה האם שווה לי לעבור לכבלים לאותו חבילה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המודם של ECI מבזק (מה לעשות Alcatel חסר במלאי). שיניתי את ההגדרות במודם והפכתי אותו לראוטר, עכשיו הבעיה שנוצרת לי היא שהמחשב לא מתחבר לאנטרנט... יכול להיות בגלל הכבל המעפן שבזק מביאה? המודם מתחבר לבד לאנטרנט - משמע הוא כן עובד כראוטר. ושאלה שנייה... מה כבר כל כך הרבה יותר טוב במודם של Alcatel לעומת המודם של ECI?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עברתי לבזק 014 15 מגה (מהוט) המחשב הראשי מחובר לראוטר של נטגיר (שסיפקה בזק) ואליו מחוברים מחשב נייד אלחוטי והמחשב שלי גם בצורה אלחוטית, חיברתי נקודת גישה של אדימקס ew-7416 שמחובר אליו כבל רשת (זה קומה עליונה ואין קליטה) ואני קולט ממנו אלחוטית. הכל היה בסדר כשהייתי מחובר להוט עם סיסמת הגנה. גם עכשיו זה בסדר, אבל ברגע שאני מוסיף הגנת סיסמא ולא משנה איזה סוג זה גורם להתנגשות כתובות. בחוברת של נקודת הגישה רשום: שבנתב של בזק הכתובת 10.0.0.138 ויש לשנות ל- 10.0.0.139 ולבטל את ה- WPS. אשמח לעזרה כי אני גולש ללא סיסמא וחוגגים על הרשת שלי. *מצורף קובץ PDF של נקודת הגישה של אדימקס.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שמשדר בתקן B ואני מעוניינת לרכוש סטרימר עם חיבור אלחוטי וממה שראיתי הם נמכרים בתקן N. השאלה שלי היא האם תהייה אי תאימות בין השניים או שאפשר לרכוש זאת שנפש שקטה??? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שיש אנשים שמגיעים ל80-90 לאירופה, ואני גם רוצה. אל מה אני צריך להתחבר? ADSL/כבלים ואיזו ספקית? יש לציין יש לי עדיפות לADSL בגלל שיש YES בבית.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-