עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, בשעה טובה אני נכנס לדירה חדשה, 5 חדרים ובגודל של 150 מ"ר לערך. אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי , כאשר הדירה מחווטת כולה בכבל רשת של 1 ג'יגה, 2 כבלים לכל חדר (מחשב + טלוויזיה). ארון התקשורת הוא חלק אינטגרלי ממעמד הטלוויזיה, ככה שכל החייווט מתנקז לשם. כמו כן, יש לי 5 מכשירים אלחוטיים בבית (2 לפטופים, טאבלט ו-2 מצלמות), ואני תוהה מהו הראוטר הנכון על מנת שכל הדבר הזה יעבוד בצורה רציפה ככל האפשר, וכן יתמוך בטכנולוגיות עתידיות (סיבים אופטיים וכו'). אני מתכנן להתחבר לסלקום טיוי ולזנוח את הוט ויס. מבחינת חיבור לאינטרנט, אין עדיין החלטה, אבל אני מאוד מקווה שאוכל להתחבר לפרטנר, ובמידה ולא - לדעתי זה יהיה הוט (ולא בזק). הסלון עם הטלוויזיה יושבים במרכז הבית (בחלו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by itaysp,

שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ilanb0,

לא יודע באיזה קבוצה לרשום את זה, אבל אשמח לחוות דעת של מומחה אבטחה: ממה שאני יודע, הרגולציה מחייבת כי מערכת המחשב לא תוכל לשמור את סיסמת המשתמש בכניסה לחשבון הבנק, וכך תמיד היה בכל החשבונות שלי בבנקים השונים - תמיד צריך היה להקליד סיסמה. באפליקציה למשל, נשמר שם המשתמש במסך, אבל סיסמה - לעולם לא נשמרה. בימים האחרונים, מערכת חלונות 10 שלי במחשב הנייח שומרת גם את הסיסמה בכניסה לחשבון הבנק ואיני צריך להקליד אותה. האם זה ליקוי באבטחת מידע??

7. Started by black colt,

אוקי יש לי בעיה עם התוכנה הזאת נראה אם אתם יכולים לעזור לי התוכנה הזו מורידה לי ממש לאט ואני מדבר על לאט ברמות חברים שלי אומרים לי שהם מורידים 50 KB וכאלה ואני מוריד על 2-3 האם זאת מהירות הורדה נורמלית? ומה אני יכול לעשות כדי שהתוכנה תוריד יותר מהר תודה מראש עידן

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by itzikcore,

אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by KoM,

יש לי וינדוס 2000 מערכת ראשית שהיא מפעילה שיתוף אינטרנט לשני מחשבים, עכשיו על המחשב יש גם וינדוס 98 SE, האם שיתווף האינטרנט שלו יתפוס גם לגבי המחשבים האחרים ? או שההגדרות שונות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ras81,

שלום, יש לי EDIMAX 6524N ובשני המחשבים הניידים שלי חיבור עימו מתנתק כל כמה דקות, כאשר במחשב המחובר ישירות אליו בכבל רשת אין בעיה. אנא תעזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by none77,

האם זה אותו מכשיר? למישהו יש נסיון עם המכשיר מebay יש הבדלי מחיר גדולים גם בחו"ל http://www.pa-sh.co.il/-7-.6.htm http://www.ebay.com/itm/4-in-1-Remote-RJ11-RJ45-USB-BNC-Phone-Computer-LAN-Network-Cable-Tester-Tool-/111097070363?pt=US_Cable_Testers&hash=item19dde6c31b תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by PT,

יש לי את הכרטיס PCMCIA האלחוטי הזה והוא מכה! הוא תוקע את הXP ואפילו גורם לו לא לעלות עשיתי חיפוש והבנתי שזה הדרייברים וצריך להתקין גירסא ישנה התקנתי גירסא ישנה אבל זאתי לא קולטת את הרשת האלחוטית שלי מישהו שמע או ראה איזה דרייברים פרוצים או אלטרנטיבים לכרטיס הזה? כי אני תולש פה שיערות.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by _uri,

שלום, לאבא שלי בבית יש Linksys WAG120N שמשמש כראוטר וכמודם. הטווח של הרשת האלחוטית לא מספיק. בנוסף יש לו שני Linksys E1000 שכרגע לא מחוברים. האם יש קונפיגורציה שבה הוא יכול להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית? (אם צריך יש לו גם פריסה מסוימת של כבלי רשת בבית) חשוב לציין שהראוטרים שייכים לעבודה שלו ולכן אני לא יכול להתקין firmware צד שלישי (ולפי מה שהבנתי במצב הזה הם לא יכולים לשמש כ AP). אם לא, איזה AP מומלץ לו לקנות בשביל זה? תקציב: בסביבות ה 200 שקלים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אהלן חבר'ה. יש לי בבית ראוטר D-Link של בזק, ואני מנוי למהירות 15 מגה. אני ואחי המשתמשים העיקריים באינטרנט בבית, ושנינו זוללים את רוחב הפס רוב שעות היממה עם הורדות, מה שגורם הרבה פעמים לחיכוכים ומריבות בינינו. רציתי לשאול, האם יש דרך כלשהיא, בעזרת הראוטר, לפצל את רוחב הפס שאני מקבל מבזק, כך שכל אחד מאיתנו יקבל 50 אחוז מרוחב הפס? תודה ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by -impreza-,

שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בזק בינלאומי משיקה שירות חדש בשם תוכי טורבו. השירות החדש יאפשר לגולשים להגביר את מהירות האינטרנט שלהם בלחיצת כפתור לדוגמה, אתם מורידים סרט, משחק מחשב או תוכנה ורוצים להגדיל למשך כמו דקות או שעות את מהירות האינטרנט שלהם, פשוט לחוצים על כפתור והוא קופץ ל5 מגה הורדה ו250 קילו העלה. לפי דעתי זה באמת מהפכה בשירותי האינטרנט, כי קורה לי הרבה פעמים שאני צריך מהירות העלה או הורדה גדולה יותר לזמן קצר השירות החדש יעלה (לתשתית+ספק) לאינטרנט במהירות 1.5 מגה עם 30 שעות של אינטרנט של 5 מגה 169.9, כאשר שירות לאינטרנט של 2.5 מגה גם עם 30 שעות אינטרנט מואץ יעלה 184.9. כרגע השירות הוא רק ללקוחות ADSL, כאשר לכבלים הוא יבוא בקרוב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300515,00.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by תושב העיר,

יש לי אנטנה של TP LINK דגם 8200ND http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-4734_TL-WN8200ND.html אני יכול לפרק אנטנה אחת מהבסיס של הTP LINK ולחבר את האנטנה הזאת ? וזה יעבוד פיקס ? http://www.aliexpress.com/item/16dBi-RP-SMA-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-Fit-For-PCI-Card-Router-Black-High-Quality/32311709026.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650U אני מנסה להפנות את פורט 3389 בשביל לפתוח RDP אבל אני מקבל שגיאה שהפורט החיצוני לא חוקי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים