עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Torian,

בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by huhxdd,

--

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by iveco,

כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by josigrin,

היי, יש בבית שלי אינטרנט של בזק + בזק בינלאומי. ישנם הרבה טקעים של טלפון שבהם מדדתי 44 וולט. איני יכול לבדוק אם יש קו טלפון פעיל בפועל כי אין לי קו טלפון. רק משתמש בתשתית לצורך אינטרנט. אך למרות שכל הטקעים נראים תקינים (גידים כחול ולבן מחוברים ומתח של 44 וולט בכל אחד), רק בשניים מתוך 8 בכל הבית הראוטר מתחבר לADSL. התמיכה של בזק בינלאומי טוען שעלי לקרוא לחשמלאי. אני מבין בעיניינים (אך כנראה לא מספיק:P) ושאלתי מה חשמלאי יעשה? ולא ידעו להגיד לי. מישהו יכול לעזור בכיוון איך להשמיש את שאר התקעים לחיבור הראוטר? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dj_horse,

שלום. אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש. כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם. רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת. במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח. לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה. בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shahar91,

מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום. יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי נייח עם XP ולאפטופ עם 7 לאחר הרבה בעיות אני מצליח כעת לראות את שני המחשבים אך אין לי גישה אליה כשאני מנסה בXP לגשת לכונן המשותף זה אומר שאין לי גישה אבל אין סיסמה על השיתוף.. כשאני מנסה ב7 לגשת לXP זה מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה אני אמור להכניס שם מה לעשות? תודה עריכה: אני יודע שיש רשת כי תוכנות שלא צריכות הרשאה כן עובדות ברשת. אני פשוט לא מצליח להיכנס לתיקיות מהXP ל7. ולא מצליח בכלל לגשת מהווינדוס 7 לXP כי זה מבקש שם משתמש וסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by omri_ro,

אל נא תאמר "בזק בין לאומי" מעתה אמור בזב"ל ;D כאילו דהההההה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by harap,

היי, אין לי אנטרנט בבית. כשאני רוצה לגלוש אני מפעיל את הסמרטפון כמודם סלולרי( יש אופציה כזאת בהגדרות) וגולש דרך הסמרטפון במחשב הנייד. השאלה שלי שאם אני אקנה מדפסת משולבת אלחוטית, האם יהיה אפשר לעבוד איתה דרך המודם הסלולרי בסמרפון? כמו שאני עושה עם המחשב הנייד? ואגב אני רוצה לקנות מדפסת משולבת canon prixma 455 אם זה יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טוב, אני מאוד בור בנושא הספציפי הזה, אני כבר מודיע. חיברתי לאחרונה ראוטר בשביל ליצור רשת אלחוטית בבית. התקנתי את הדרייבר שלו ואת התוכנה שלו כך שיוכלתי לגשת לכתובת ה-IP המרכזית שלו וגם לגלוש באינטרנט דרך הראוטר. אבל אני לא מצליח לקלוט אותו לאחר מכן במחשב אחר. הסטיקי בפורום הזה לא נתן לי תשובה... אשמח לעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by --- The King ---,

כרגע יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה, תשתית של בזק. אני צריך להחליף את המודם ואני צריך המלצה למודם איכותי ומהיר, גם ליותר מ100 מגה (עדיפות לג'יגה-ביט אם יש דבר כזה) מעדיף מודם בלבד ללא לאוטר (אם עוד מייצרים כאלה). לגבי תקציב אין כרגע, אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים במחירים שונים כדי להבין את ההבדלים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ktulu,

שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. ראש קבוצת ה-Engineering Task Force HTTP Working Group, מארק נוטינגהם, הודיע בבלוג האישי שלו על השלמת העבודה של פרוטוקול ה-HTTP/2, שעתיד לשנות את חווית הגלישה של כולנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c-%d7%94-http2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. כמה פעמים קרה לכם שהארד דיסק נשרף, מת, הלך? כמה פעמים קרה לכם שבגלל טעות קטנה הייתם צריכים לפרמט את המחשב ללא שום גישה לעשות גיבויים? אז זהו - שלי זה קרה מספיק! למחשב שלי אישית אף פעם לא קרה דבר כזה בגלל שאני דואג לגבות מידי פעם אבל במחשב השני, מחשב העבודה קרה לא מעת. החלטתי שאני בונה מכונת גיבויים, שתשמש גם לחילוק האינטרנט והפיירוואל הראשי. אז מה עושים? -אני הולך לקנות PIII משומש (כמובן במצב טוב!). -בנוסף ל-PIII אני אקנה הארד דיסק יציב של 80Giga. -בנוסף הארד דיסק 40Giga ישן יחסית שלי שיעבוד במידה והראשי יפול. נתקין על המחשב: Windows 2003 Server Norton Anti-Virus Corporated Adition 8.1 Norton Firewall Corporated Adition 5.1 וניצור 4 מחיצות. מחיצה א' = C - מחיצה מוגבלת 10 …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים