עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by XLEE,

אם זה לא קשור לפה או עברתי על חוקי הפורום אז למחוק תודה וסליחה http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110117_1209938&from=haaretz

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by benor,

ברשותי, TP-Link TL-WR941ND עוצמת האות שלו לא מספיק חזקה בשביל לקבל 100 מגה ב- WIFI אני מקבל בסביבות ה- 20 מגה עד ו- 30 במקרה הטוב. נקודה אחת תהיה קרובה יותר במרחק של 5 מטרים ועוד נקודה נוספת במרחק של כ- 15 מטר. מהי הדרך המומלצת? ראוטר חזק יותר או שימוש במגבירי אות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KooKoo,

יש לי ראוטר של Edimax שנמצא בארון חשמל בבית שלי איפה שכל המפסקים והכל... הוא מפצל לשתי מחשבים, אחד של אבא שלי ואחד שלי. איך אני פותח שם פורטים? כי זה נורא מפריע לאייסיקיו,אימיול וכל אלה, במיוחד אני סובל מאימיול. בבקשה אני חייב לפתוח שם תפורטים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. התחילו לפרוס בשכונה שלי אבל אין להם מושג איזה רחובות הם מתכננים לפרוס וגם אמרו לי שפורסים בבנינים של 8 קומות ומעלה לשרות הלקוחות כמובן אין שמץ מושג בנושא החבילה נשמעת מבטיחה עם 1G סימטרי והבטחה ל300M מינימום ב100 לחודש כולל התקנה חינם וראוטר למישהו יש עוד מידע בנושא? תודה אגב פשוט חלם שצריך שכל כך הרבה חברות יתחרו על פריסות פיזיות של תשתיות, פשוט בזבוז כסף כמה תשתיות דומות אנחנו צריכים מתחת לערים שלנו? כל אחד שרוצה לפרוס פשוט בא פותח את המדרכות ומתחיל לעשות בלאגן

6. שלום רב, פתחתי במחשב שלי שרת apache ושרת mysql בעזרת xampp. אני רוצה להתחבר אל שרת ה-apache ממכשיר סללורי שמחובר לאינטרנט דרך 3g. אני אשמח להכוונה כי אני די חדש בתחום תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by josephgati,

שלום חברים, ראשית אני חדש בפורום ואני מתנצל על הבורות... שנית ברשותי 2 ראוטרים של LINKSYS: 1. LINKSYS WRT54GS 2. LINKSYS WRT54G2 כרגע אני עובד עם מספר 1 אך בגלל הימצאותו בחדר ביטחון הוא לא מכסה את כל הבית. לכן קניתי את הראוטר השני על מנת שהוא ישמש כמגבר לקומה העליונה. רציתי לדעת אם שניהם תומכים ב WDS. אם כן, אשמח מאוד לקבל עזרה על התקנת הרשת הזו. (רשת הכוללת 2 ראוטרים אלחוטיים). אם לא, מה אני צריך לעשות כדי שהם יתמכו בWDS (הבנתי שאפשר להוריד תוכנת עידכון?!). בכל מיקרה אשמח לקבל עזרה מפורטת צעד צעד (אפילו במסנג'ר) לגבי ההתקנה וההגדרות. תודה מקרב לב, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן יש לי בדירה אינטרנט של אקספון שמחובר באחד החדרים. יש מודם ויש ראוטר שקניתי שהוא חזק והקליטה מגיעה לכל הדירה, אבל בחדרים הרחוקים האינטרנט איטי מאוד. באחד החדרים הרחוקים יש שקע טלפון נוסף ולכן השאלה שלי היא כזו: יש לי מודם\ראוטר ישן של בזק - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לנקודת טלפון בחדר הרחוק ולהשתמש במודם\ראוטר הזה כAP\מגדיל טווח\חיבור קווי לאינטרנט? תודה מראש :)

9. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לגלוש איתו באינטרנט סלולארי (HSPA), ויש לי כמה שאלות בנידון: 1. איזה מודם עם חיבור USB הכי מומלץ לקנות, ואיפה מומלץ לקנות את המודם (אני מעדיף לא לקנות את המודם מחברה סלולארית)? 2. דרך איזו חברה סלולארית הכי מומלץ לגלוש כיום? אורנג' וסלקום נותנות אינטרנט בערך באותו המחיר, כאשר ההבדל הוא שאורנג' מגבילים אותך ל20GB בחודש, וסלקום לא מגבילים אותך בכלל. לעומת זאת, נראה שהחיבור לאינטרנט של אורנג' הרבה יותר מהיר מזה של סלקום (אני משווה הורדה של קובץ זהה באמצעות מודם USB של סלקום מול טלפון סוני אריקסון W905 של אורנג' שמחובר למחשב בחיבור USB ומתפקד כמודם.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by benchmarker,

שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. רכשתי ראוטר מסוג TP LINK מסוג TL-WR641G וכרטיס רשת TL WN650G/TL תצורה: ספק: ברק רוחב פס:2 מגה מחשב אחד מחובר למודם טומסון ב USB (כבלים) עם חייגן -גם *** דבר לא להתקרב. אליו מחובר הראוטר. מחשב שני מרוחק כ 10 מטר באותה קומה. עוד LT מתנייד בתוך הבית. יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1.לגבי שליטה מרחוק/שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת הקיימת,על המחשב שמחובר למודם הרצתי את ה WIZARD של ה XP הגדרתי את התיקיות כ SHARED במחשב שאליו אני רוצה להתחבר. במחשב השני(שמחובר אלחוטי) הגדרתי IP סטטית, הרצתי את אותו WIZARD כאשר ה GROUP עם אותו שם- אך עדיין אני לא רואה את הכוננים ברשת, עברתי על הגדרות FIREWIRE (בשני המחשבים) .אז מה בעצם צריך לעשות?האם הגדרתי בצורה לא נכונה? 2.הצלחתי לפתוח…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by esaly,

היי חברים, העברתי את הC9 לקושחת DDWRT ואני לא מרוצה - קצבים מאד איטיים בAC. מעוניין לחזור אחורה לקושחת מקור, מישהו יודע איך? לא ממש מצאתי פתרון לזה. הרבה תודות לעוזרים עדכון: ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג: Connection received from 192.168.0.86 on port 2306 [08/07 22:47:17.694] Read request for file <ArcherC9v2_tp_recovery.bin>. Mode octet [08/07 22:47:17.694] File <ArcherC9v2_tp_recovery.bin> : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694] אשמח אם מישהו יוכל לסייע...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jexsu,

שלום. אצלנו תמיד היה טריפל של הוט עם בזק,תמיד היה לי סטאטיק אייפי שאף פעם לא היה אפשר לשנות(וכן אני מכיר את השיטות שיש עם ה release renew) אז ככה,לפני חצי שנה ממש הייתי צריך לשנות אייפי והתקשרתי מבזק לשנות אייפי ופשוט מישהוא מהתמיכה שלהם עזר לי צעד אחרי צעד ככה שזה אפשרי וכל אחד יכול לעשות מהבית שלו. הבעיה היא ששחכתי איך עושים את זה. אני יודע שצריך להכנס לאתר של הראוטר ואז לעשות כמה דברים קטנים וזה משנה את הסטאטיק אייפי לסטאטיק אייפי אחר. שאני מנסה להכנס לראוטר (http://192.168.1.1/) זה מבקש שם וסיסמא וניסיתי Admin עם כל האפשרויות (בלי אות גדולה,בלי סיסמא עם סיסמא) וזה לא נכנס..או שהכתובת לא נכונה או שאני לא יודע..כי אז אני גם זוכר שהייתה בעיה כזאת ובסוף הבחור נתן לי כתובת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by MtK,

הי, אני מנסה להגדיר חיבור מרחוק לאחד המחשבים בתוך הרשת, דרך הראוטר של בזק (Super WIFI) - במילים אחרות לפתוח את הפורט המתאים. אין בעיה להגדיר את הפורטים בצורה פרטנית, אבל מוזר לי שאין את השירות הזה ברשימת השירותים (איפה שמופיעים כל המשחקים) - או לפחות אני לא רואה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. התקנתי היום רשת ביתית דרך נתב EDIMAX 6204 , הכל עובד דרכו טוב האינטרנט מתחבר. הבעיה היא כזאת: נכון לעכשיו מחוברים אצלי 2 מחשבים עם כבל לראוטר ומחשב אחד ניייד מחובר אלחוטי. על המחשבים שמחוברים עם כבל יש XP ועל הנייד יש VISTA. כשאני מנסה לשתף קבצים בין המחשבים אני רואה את כל מה שאישרתי לשיתוף בין שתי המחשבים המחוברים כבל, (שאני המחשבים רואים אחד את השני) אבל המחשב הנייד רואה את שני המחשבים אחרים אבל מה שאני משתף בו , שני המחשבים אחרים לא רואים את מה שאני רוצה לשתף מהמחשב הנייד. למישהו יש פתרון איך ומה הבעיה בVISTA למה אני לא מצליח לראות את הנייד בשיתוף קבצים? ועוד שאלה איזה אבטחה כדאי לשים על הרשת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by marikth,

אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שבת שלום חברים... היות ואני לא יותר מדי בקיא בתחום, אודה להמלצתכם לראוטר אלחוטי חזק ומהיר (המחיר לא רלוונטי) היות ויש בבית מס׳ מכשירים לא מבוטל המשתמש בגלישה האלחוטית (מצלמות אבטחה, בית חכם, ניידים, סלולרים, וכדומה). מבחינת גלישת אינטרנט אני גולש ב adsl של בזק במהירות עד 100 מגה (בד״כ מהירות הורדה ממוצעת 70). אשמח לקבל המלצותיכם מה כדאי לי לרכוש, והיכן. המון תודה מראש.

23. יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקיי אני משום מה מרגיש שאני משלם יותר מדיי 80 לתשתית 60 לספקית סה"כ 140 לחבילה של 1.5/500 כשיש בשוק חבילה של 7/700 ב200... אבל 7 מגה זה יותר מדיי אני יותר מחפש לכיוון 5 מגה מה המחירים שלכם אז? כמה זמן התחייבות? והאם אתם משלמים גם על מוצרים נלווים שלהם? כגון שירותי טלויזיה בHOT או קו טלפון שיחות בינלאומיות , רשת אלחוטית וכו'

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אהלן, הצלחתי לשכנע את אבי להתחבר לאינטרנט בכלבים, סוף סוף! החברה היחידה שיש לנו בחור הזה היא ערוצי זהב (איכס!) , ושמעתי זה הרבה זוועות על האינטרנט שלהם, מישהו יכול לאשר או לשלול את הזוועות האלה בקשר למהירות ולניתוקים? עוד משהו, מה המהירות הממוצאת בחבילת 750 ? איזה מודם מקבלים מ*קוי זהב* מתנה (אני מתחבר אליהם בתור ספקים) ? תודה מראש, מישה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.