רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב ראוטר בדגם BR-6504IL 802.11N חברה edimax יש 2 מחשבים בבית. שידרגתי למהירות 2.5M. מחשב ראשון מחובר לראוטר כבל רשת רגיל בין ראוטר למחשב. מחשב שני בחדר השני כרטיס רשת PCI אנטנה אלחוטי בדגם edimax. אני מוריד באינטרנט אתרים קבצים גדולים וזה יורד לאט במהירות בין 56KB - 60KB אני בדקתי במחשב הראשון מוריד קובץ באותו האתר ,וזה יורד במהירות בין 110KB - 120KB למה במחשב שני יורד לאט? נסיתי ליבדוק בהגדרות נתב ראוטר אלחוטי להגדיר קליטה שיהיה במהירות גבוהה.אני לא מוצא איפה זה? איך עושים? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה, תשתית של בזק. אני צריך להחליף את המודם ואני צריך המלצה למודם איכותי ומהיר, גם ליותר מ100 מגה (עדיפות לג'יגה-ביט אם יש דבר כזה) מעדיף מודם בלבד ללא לאוטר (אם עוד מייצרים כאלה). לגבי תקציב אין כרגע, אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים במחירים שונים כדי להבין את ההבדלים. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הלפטופים בבית אינו תומך ב 5G ובכלל נראה לי המתאם רשת אלחוטית שלו לא משהו, כי הוא איטי גם ב 2.4G. מה אתם אומרים על אחד כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748383 או אפילו יותר איכותיים. המחיר לא ממש משחק פה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכבל- אבל אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX) עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור לי כל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XP הבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות 1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה) 2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה) אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האנטנה הזאת [h=1]RP-SMA 2.4GHz 25 DBi Wireless WLAN WiFi Antenna For Yagi Modem PCI Card Route[/h]http://www.aliexpress.com/item/RP-SMA-2-4GHz-25-DBi-Wireless-WLAN-WiFi-Antenna-For-Yagi-Modem-PCI-Card-Route/2020928152.html לבסיס של TP LINK 8200ND http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19756&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה יעבוד ויקלוט בעוצמה של 25 DBI ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יוטורנט 3.4.3 הורדה> 57.6 KB/S הפורט מאושר בראוטר ובכל זאת בבדיקה רשום פורט לא פתוח אינטרנט בזק -45 מגה +/- וינדוס 7 עד לפני כמה ימים הכל היה תקין וההורדה הייתה מהירה ביותר בדקתי גם היכן שיש הרבה משתפים וזה זוחל ביותר אוקי, המצב ממש מוזר,בצהריים הורדתי סרט במהירות -3-4 כעת בערב אני מוריד סדרה עם מלוא חופן משתפים חיובי וזה מוריד באיטיות צב 21.kb/s הפורט פתוח בחומת האש מה זה יכול להיות?מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שררגתי את המהירות לאחרונה ל- 100 מגה ב- אקספון ואני רוצה לחסוך בעלויות בקנית ציוד חדש. עלה לי רעיון להשתמש בראוטר הקיים (Netgear DGN2200) ופשוט לחבר אליו מודם VDSL משומש שאשיג מאיפשהוא. האם זה אפשרי והאם זה יעבוד במלוא המהירות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש בבית שלי אינטרנט של בזק + בזק בינלאומי. ישנם הרבה טקעים של טלפון שבהם מדדתי 44 וולט. איני יכול לבדוק אם יש קו טלפון פעיל בפועל כי אין לי קו טלפון. רק משתמש בתשתית לצורך אינטרנט. אך למרות שכל הטקעים נראים תקינים (גידים כחול ולבן מחוברים ומתח של 44 וולט בכל אחד), רק בשניים מתוך 8 בכל הבית הראוטר מתחבר לADSL. התמיכה של בזק בינלאומי טוען שעלי לקרוא לחשמלאי. אני מבין בעיניינים (אך כנראה לא מספיק:P) ושאלתי מה חשמלאי יעשה? ולא ידעו להגיד לי. מישהו יכול לעזור בכיוון איך להשמיש את שאר התקעים לחיבור הראוטר? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב אלחוטי לקנות? כרגע יש לי HOT+014 שתיים עשרה מגהבייט הורדה/1 מגה העלאה+ חבילת גיימר, מודם של ARIS ונתב אלחוטי Sweex LW050 תקן G שכנראה לא תקין כבר. מעוניין להחליף לנתב תקן N כמובן. מדובר על 3 חדרים צמודים אחד לשני, אין ממד. החדר האמצעי שמשדר ל2 החדרים הצדדים מחובר באופו קווי למודם. התשתית הינה של הוט כפי שציינתי ,אך ככל הנראה אעבור לבזק מחר אחרי השירות ש"קיבלתי" אתמול (לא חדש שהשירות שם מתחת לכל ביקורת). אני מעדיף משהו מוכר כגון EDIMAX/TP-LINK. האם יש טעם לקנות ראוטר בכלל של 300MBPS שעולה בערך 300 ש"ח, או שאפשר להסתפק ב841 של TP-LINK ב99 ש"ח? (150MPBS) שמעתי שעדיף לקנות נתב שתומך בDD-WRT . מה זה ואיך זה תורם לי? מעוניין כבר להזמין היום/מחר :-) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני היתחברתי לבזק סיב-אופטי 1GB.במחשב נייח בכבל רשת LAN מקבל מהירות גבוהה ותקינה. אני קניתי מגדיל טווח 3 יחידות הדגם : TP-Link 802.11ac AC2200 Smart Home Mesh System Deco M9 Plus במגדיל טווח חיברתי את כולם. והאינטרנט עובד ותקין. ורואה אתרים מהירים. אבל משהו לא מבין במגדיל טווח. במחשב נייד dell שלי אני מקבל מהירות אינטרנט אלחוטי בבית 245 Mbps וזה מישתנה מהירות מידי פעם 200 Mbps או 280 Mbps נסיתי בדיקה במחשב נייד היתחברות ישירות נתב ראוטר אלחוטי. ואותו דבר מקבל מהירות נמוכה. אגב: במחשב נייד דרייבר כרטיס רשת אלחוטי שלו יש לו 802.11ac תומך במגדיל טווח שלי. למה במחשב נייד שלי זה נמוך מהירות אלחוטי בבית שלי ? …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחובר לסיבים של סלקום במהירות 1000 Mbps. המחשב שלי (Windows 10) מחובר קווית לראוטר Archer AX50 באמצעות כבל Cat7 שפרסתי בבית. בהתחלה הכל נחמד ונעים, אני רואה בהגדרות הכרטיס רשת שמהירות החיבור הוא 1Gbps ומקבל בספידטסט מהירות יפה של סביב ה 900 Mbps. אחרי כמה שעות (המחשב שלי דלוק קבוע) אני רואה שמהירות הגלישה יורדת לאיזור 90-100 Mbps וכרטיס הרשת מראה על חיבור של 100 Mbps. הקטע המעניין הוא שהבעיה הזאת הופיעה אצלי גם במחשב הקודם (שדרגתי למחשב חדש לפני כמה שבועות) וגם עם הראוטר הקודם שלי, זה שקיבלתי מסלקום. הכבל נבדק לרציפות ונמצא תקין. אני חושד שמדובר בעניין של הגדרות כרטיס הרשת, ניסיתי לבטל כל הגדרת חסכו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בבית ראוטר D-Link של בזק, ואני מנוי למהירות 15 מגה. אני ואחי המשתמשים העיקריים באינטרנט בבית, ושנינו זוללים את רוחב הפס רוב שעות היממה עם הורדות, מה שגורם הרבה פעמים לחיכוכים ומריבות בינינו. רציתי לשאול, האם יש דרך כלשהיא, בעזרת הראוטר, לפצל את רוחב הפס שאני מקבל מבזק, כך שכל אחד מאיתנו יקבל 50 אחוז מרוחב הפס? תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השיתוף במאפיינים מסומן http://img10.imageshack.us/img10/7816/345543354.png אבל אני לא רואה את הקבצים מהמחשב השני.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-