רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה.. מחובר עם SIEMENS SL2-141 גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני. ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הייתי עם ממיר רגיל, HD, והייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-5.29 החליפו לי לממיר mini Fiber ואז הייתי מקבל כתובת שמתחילה ב-77.138 ועכשיו החזירו לי ממיר ישן (כי הפייבר עשה בעיות), ממיר Magic HD ואני מקבל כתובת שמתחילה ב- 213.57 ממש מוזר שממירים משפיעים על ה-IP. ומה שיותר מפגר זה שהכתובת של הממיר mini Fiber גרמה (99% זו הייתה הסיבה, כי לא הצלחתי להבין מה עוד יכל לגרום לזה) לזה שה-Bridge Mode ננעל לי ב-HOT Box.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהמחשב שלי אני קולט שתי רשתות שונות בעוצמות קליטה שונות של בזק. התחברתי לרשת אבל עדיין מופיע סימן קריאה צהוב על החיבור וכתוב שאין חיבור לאינטרנט. בדיקה בIPCONFIG מראה שהconnection specific DNS suffix נשאר ריק ולא נכנס. ניסיתי להגדיר DNS ציבורי ולא עבד. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, השבוע רכשנו דרך בזק את מתאם ה HPNA3200 בצירוף עם ראוטר DNG2200V2 גם כן דרך בזק. מרגע חיבור הHPNA ישנם המון ניתוקים באינטרנט. הראוטר עצמו הוא שמתנתק מהאינטרנט. כשיש חיבור, הוא יציב וגם המחשב בצדו השני של ה HPNA גולש בצורה תקינה. יש לציין שלפני חיבור ה HPNA לא היו ניתוקים. (לא יודע אם זה קשור לחימום הראוטר, הוא לא רותח בצורה מיוחדת, והניתוקים ממשיכים גם כשיש מזגן שמקרר את החדר לאזור ה23 מעלות). שיחה עם שירותי התמיכה של בזק לא נתנו לי הרבה, יותר מידי אין להם מה לחדש, לנתק לחבר להוציא מהחשמל להחזיר, הכל עובד לטווח הקרוב וחוזר חלילה. יכול להיות שיש קשר בין חיבור הHPNA לניתוקים? או סתם צירוף מקרים? אודה לכם מאוד על עזרתכם. תודה רבה יש לציין שכשאר ניתקתי את הHPNA וחזרת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר לבן של בזק NGN במהירות 20 מגה. אני רוצה להגדיר סיסמא אחת, עם האבטחה הכי חזקה ולא מצליח. יש לי ווינדוס 7 וזה מבקש ממני בהתחלה איזה קוד באורך 8 מספרים מקסימום שאמור להופיע על בדקה בראוטר. לא מצאתי שום דבר כזה.. יש לציין שהמודם והרואטר זה אותו מכשיר. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהטכנאי של ספק האינטרנט הגדיר לי את הראוטר האלחוטי שישמש כסוויטש (כדי שהמתאם שיחות יבצע את ההתקשרות לאינטרנט) אני לא מצליח לגשת לממשק הניהול של הנתב הנתב:2650U D-LINK כיצד באפשרותי לגשת לממשק הניהול? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מחובר בכבלים ל SMILE (הוא לא ממש מחייך). טורנטים פשוט לא זזים זמן רב ואנשים פשוט לא מתחברים אליו. ניסיתי בלי הראוטר ישירות עם חייגן ולא משנה. התוכנה מודיעה שהכל ירוק והפורטים מועברים כנדרש. גם בדיקות מהירות אינטרנט באתרים לבדיקה מראות תוצאות נמוכות מאוד אבל הורדות קבצים משרתים בארץ ובחו"ל תקינות. חיבור 1.5 אבל באתרי הבדיקות השונים מראה פחות מרבע. כמובן שבבדיקה באתר הספק הכל תקין. אם הראוטר מוגדר ואפשר לגלוש אז איפה הבעיה יכולה להיות ? אני מנסה אצלי להוריד באותו הזמן את אותו הקובץ ואלי מתחברים עשרות אנשים והטורנט מתחיל מייד לטפס במהירות. אני מחובר ל 014 ב ADSL. למישהו יש רעיון ? אני ממש לא מבין איפה יכולה להיות הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכל מי שיוכל להסביר מה קורה לי ברשת יש לי 2 מחשבים בבית ,נתב ומודם (נפרדים) אני גולש במהירות 15MB דרך בזק. שמתי לב לאחרונה בבדיקה של מהירות גלישה שאני בעצם גולש במהירות של 10MB בבדיקה שערכתי (גם מול בזק) במחשב העיקרי לשימושי - בחיבור המחשב ישירות למודם ב Dial up - אני גולש במהירות של 15MB בחיבור המחשב דרך הנתב זה יורד ל 10MB בחיבור ליציאת רשת השניה שיש לי במחשב - אותה תוצאה (דרך הנתב יש ירידה ל 10MB) במחשב השני שלי - דרך הנתב - אין בעיות - גלישה של 15MB. במחשב העיקרי שלי ,בחיבור כבל הרשת ליציאה אחרת שבנתב (גם ליציאה שהמחשב השני היה מחובר בו) - אין שינוי בתוצאה כלומר 10MB גלישה ו 15MB אם אני ב DIAL UP בהתחלה חשבתי שיש בעיה בנתב אך זה לא נשמע …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב נכנס מחשב נוסף לבית וברצוני להפוך ת'רשת הקיימת לאלחוטית : ), אף פעם לא התעמקתי בנושא ולכן אין לי שמץ של ממש אז יש לי שאלה - אני מחפש ראוטר לרשת אלחוטית ביתית שיהיה אמין, ובעל יכולת קליטה ושידור למרחק יחסית ארוך וגם דרך קומות (2 קומות) וגם אם אני אשב לי בגינה מחוץ לבית - אוכל להיות מחובר באותה איכות שהייתי מחובר אילו ישבתי עם הראוטר בייד... ללא ניתוקים וכדומה... רצוי שיהיה מחברה אמינה עם התקנה ידידותית, מאובטח ולא ייקר במיוחד - עד 500 שקל ככה, אם אפשר פחות - מה טוב (אם למישהו פה יש ניסיון אישי עם ראוטר שכזה זה יהיה אחלה..). וזהו בגדול.. תודה : )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה אומר המסך של הסטטוס חיבור בהוט ? האם יש לי הפרעות על הקו ? אני עם תשתית הוט ובזקבינלאומי ומקבל איטיות נוראית בבדיקת מהירות דרך הקודי, כאשר מהדפדפן הכל תקין. https://imgur.com/a/lBkXUmy
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחבר ברשת אלחוטית עם מחשב נייד דרך הראוטר Asus amg640 בהגדרות הראוטר ביטלתי את אפשרות הFirewall ואת הNAT אך לא הצלחתי להתחבר. רק לאחר החזרת אופציית הNAT יכולתי שוב להתחבר. כיצד ניתן לבטל את האופצייה הנ"ל ובכל זאת להתחבר? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת TRENDnet הכריזה בשבוע שעבר על קושחת DD_WRT לשלושה נתבים מתוצרתה התומכים בתקן 802.11ac. שלושת הדגמים הם TEW-818DRU (התומך ב-AC1900), TEW-812DR (התומך ב-AC1750) ו-TEW-811DRU (התומך ב-AC1200). את קושחת ה-DD_WRT עבור נתבים אלה ניתן להוריד ישירות מהאתר של TRENDnet. כדאי רק לשים לב, שבדומה לנתבים אחרים, TRENDnet מציינת שהתקנת הקושחה מבטלת את האחריות על הנתבים. http://www.trendnet.com/press/releases/view.asp?id=2745
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשניהם יש אינטרנט מהיר!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-