עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שבוע טוב לכולם הערב חיברתי לרשת האלחוטית הקיימת שלי ראוטר אלחוטי נוסף שישמש בתור AP הראוטר הוא מסוג אדימקס BR6204WG חיברתי את האדימקס לראוטר הקיים באמצעות כבל רשת והוא שידר את האות האלחוטי, הכל כמו שצריך. יצאתי מהבית לכמה שעות וכשחזרתי אני פתאום רואה שהראוטר (האדימקס) לא מגיב לאף חיבור חוטי. ניתן להתחבר אליו בצורה אלחוטית, וגם להיכנס להגדרות שלו, אבל הוא לא מזהה אף חיבור קווי. ניסיתי כמה מחשבים, ניסיתי כבלים שונים. כלום. עשיתי HARD RESET, ההגדרות שלו אופסו, עדיין ניתן להתחבר אליו אלחוטית, אבל עדיין לא מזהה שום חיבור קווי מה אני עושה עכשיו? איך אני מתקן את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by rjjb7,

שלום רב, ברשותי מחשב מיני נייד של asus eee pc intel atom 1.6 GhZ. שיחקתי קצת בהגדרות של הרשת האלחוטית ומשום מה כנראה הסרתי את הקישורית של הרשת האלחוטית. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר דרך הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב אך ללא הועיל. נכון להיום אני רואה במיקומי הרשת שלי רק את הקישורית של האינטרנט החוטי בניגוד למה שהיה קודם שהיה גם את הקישורית האלחוטית. כיצד אני מתקין מחדש את הרשת כך שאוכל להשתמש בה שוב?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  3. כפי שציינתי, יש ברשותי את ה Netgear DGN2200 שמסופק ע"י בזק. בחיבור הקווי הוא יציב מאוד והפינג ל DW עומד על 1ms. איך בחיבור האלחוטי, ישנן קפיצות שיכולות להגיע עד 100ms ויותר. כרטיס הרשת האלחוטי הוא, Edinax EW-7727In, עם אנטנה מוגברת. (הקליטה עומדת על 4 קווים). שללתי בעיה בכרטיס הרשת, ע"י התחברות לשכן ובדיקת Ping אליו. (4ms לכל היותר). המחשב מריץ Win 7 מעודכן, כמו כן, מותקן הדרייבר העדכני ביותר של יצרן ה Chipset. החלפת ערוץ לא פתרה את הבעיה. מצורף עמוד הגדרות ה - Wireless:

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. יש לי רשת שמורכבת כך סוויטש אדימקס 10/100 שאליו מחוברים המחשבים ראוטר D LINK של בזק חיבור לאינטרנט של 15 Mb על תשתית בזק וספק בזק בינלאומי המחשבים שמחוברים לסוויטש מעבירים נתונים בניהם ב 80Mb שזה יפה ומספיק כל מחשב שמתחבר או לראוטר ישירות ע"י כל או לרשת האלחוטית מקבל 15 Mb שזה טוב ברגע שהמחשבים מחוברים לסוויטש ומשם יוצאים לאינטרנט התוצאה היא באיזור ה 6 Mb ??? זה קצת מסובך אז אני יסכם את זה כל הרשת עובדת טוב כולל הסוויטש כשהוא לא משתמש בראוטר הראוטר עובד מצויין כשהוא לא משתמש בסוויטש ברגע שמחברים אותם המהירות נופלת והכבלים נבדקו והוחלפו כך ששם לא הבעיה והרשת נבדקה עם סוויטש נוסף של TP LINK כדי להפטר מהגדרות בעייתית בראוטר עשיתי לו ברד ריסט והוא במצב דיפולטיבי בנוסף בדקת…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by idani1983,

אחרי 5 שנים עם ראוטר wrt54gs הגיע הזמן לשדרג. אשמח להמלצה על ראוטר שתומך בתקן N. מחוברים אליו 3 מחשבים נייחים בכבל ועוד מחשב נייד. אני מעוניין ברואטר שבאמצועתו אוכל להעביר קבצים גדולים בין המחשבים במהירות הגדולה מ 11 מגה לשניה. חשוב שהוא יתמוך בפרוטוקלים של ADSL . אני אקנה את הראוטר בחו"ל ראיתי את הראוטרים הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127215 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122334 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833704038 איך הם? אשמח לקבל המלצות על ראוטרים אחרים ואולי של חברות אחרות גם כן. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני אוהב לראות טלוויזיה דרך האינטרנט יש עצירות רבות שנראה לי קשור למנות תקשורת באינטרנט וצפייה בשידורים חיים השאלה איך לכוון את הראוטר ? QOS איך לכוון ? לדוגמא ? יש ירידה לפעמים ב- FPS וגם כאן איך מכוונים בתקשורת ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  9. התחברתי היום לאינטרנט של האוניברסיטה, בערך מהירות 100MB. משום מה, כשאני מנסה להוריד קבצים גדולים דרך HTTP ומהירות ההורדה מגיעה בערך ל-3-5MB אז או שאני מקבל מסך כחול וכו' כפי שמצויין בכותרת. אם המהירות היא על 0.5KB בערך, אז הכל בסדר ולא קורה כלום! מה יכול לגרום לתקלה כזו כשאני מגיע למהירויות הורדה גבוהות? מפרט המחשב בחתימה... עריכה: הצלחתי לדייק יותר, ברגע שמהירות ההורדה עולה מעל 2.9MB אז מתחילות הבעיות. כל עוד זה מתחת, אין שום בעיה!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  10. Started by ShaiLevy,

שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  11. Started by idan188,

יש לי סוויצ' של סיסקו שיש בו רשת ואני רוצה לחבר אותו לעוד סוויצ' של נורטל בכבל מוצלב. אני לא מצליח לקבל רשת בסוויצ' של נורטל שמתחבר בכבל המוצלב, עכשיו בסיסקו יש VLAN כלשהו שמוגדר, השאלה שלי מה יכולות להיות הסיבות שבגללן זה לא פועל? יכול להיות בגלל שאין בנורטל אותו VLAN? או אולי בסיסקו צריך להגיד משו כדי שיוכל לשלוח מידע בפורט הוא מחובר לנורטל? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Svensk.il,

אני עם חיבור של 12 מגה, תשתית של HOT ובזק בינלאומי הספק. בבדיקת מהירות ב-SPEEDTEST אני מקבל באמת 12 מגה לשרת בארץ, אבל כשבוחרים שרת בחו"ל מקבלים חושך בעיניים - המהירות יורדת לפחות ממגה!! וזה ככה בכל מיני ארצות, מארה"ב דרך שוודיה ועד סינגפור. אני יודע שהמהירויות לחו"ל הן איטיות יחסית למהירויות בארץ בעיקר כי כולנו עובדים על אותו כבל תת ימי מסכן, אבל הבדל כזה גדול זה נורמלי?! נשמע לי ממש מגוחך שאני צריך לחכות חצי שעה כדי שייטען לי סרטון ביוטיוב! כשמתקשרים לתמיכה מקבלים תמיד אותה תשובה "אנו מתחייבים למהירות בארץ ולא לחו"ל" אבל וואלה, יש הבדל בין לקבל מהירות יותר נמוכה לבין לקבל מהירות של 500 קילובייט!!! זה נורמלי המהירות הזאת או שאני צריך לצעוק על מישהו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by XCG120,

שלום, אני מעוניין לשדרג את האינטרנט שלי למהירות 20 מגה הורדה, ו1 מגה העלאה... רציתי לשאול לאיזה מחיר אני יכול להגיע עים הוט כתשתית?ולאיזה מחיר אני אמור להגיע בבזק בנלאומי? כמובן לשניהם למחיר הכי נמוך שאני יכול להגיע איתם? בתודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר למחשב אחר שבוא מוגדר שיתוף לחייגו והוא מחובר לאינטרנט ועכשיו, אני לא מצליח לקבל חץ ירוק באימיול במחשב שמחובר ישירות לאינטרנט אין חומת אש פעילה וגם אצלי אין חומת אש אז איך אני עושה port forwarding מהשרת (המחשב שמחובר ישירת לאינטרנט) למחשב שלי? עוד שאלה, בשולחן עבודה מרחוק אני לא יכול להפעיל שירים במחשב המרוחק האם יש איזה שהיא דרך שכן אני יהיה יכול להפעיל על המחשב המרוחק שירים וסרטים? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by adlanm,

קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by doker,

אני מחובר ל012 ב10 מגה וכל הזמן יש לי נפילות מהירות ל10K ואני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב כי יש תקיעות בטעינת הסרטונים וטעינת אתרים לפעמים מאד איטית חשבתי על Priver NGN של בזק בין לאומי יש המלצה על ספק מסויים??

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  17. חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. אני מחבר את המחשב הנייד שלי לאייפון 4 וגולש באינטרנט דרכו (internet thethering) הרשת היא סלקום והחבילה היא בלתי מוגבלת. כשמתקבלת שיחה או אני מוציא שיחה, כמעט תמיד האינטרנט מתנתק. לפני כמה חודשים הייתי גולש דרך סאמסונג טאץ' באורנג', וזה לא היה קורה. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי כדי שהנייד יוכל גם לקבל אות ולא להסתמך על החיבור של השכנים. כרגע יש לי מודם Alcatel SpeedTouch Home ישן, בצבע כחול-כהה (זה הדגם הראשון שחולק לפני עשור בניסוי של ADSL שבזק ערכה, זה לא הדגם בצבע שחור שחולק בהמשך). הגירסא ישנה וכך גם החיבור עצמו - מבוצע בעזרת Dial-Up שמוגדר בוינדוס, לפי ההוראות בעמוד הבא: http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=010201060504 האינטרנט הוא בחבילה בסיסית של 1.5Mbit (בזק + בזק בינלאומי) לצורך העניין מספיק שאני אקנה נתב אלחוטי בתקן G בסיסי וגם זול יותר. או שכדאי לרכוש את ה-TP-Link TL-WR941ND. האם כדאי אולי לרכוש שילוב של מודם+נתב ? אין לי בעיית מקום כך שזה לא העניין. שואל מבחינה טכנית. האם המודם אלקטל הנוכחי והעתיק + …

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by redead,

מאתמול בלילה עד עכשיו , כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול מMegaupload האינטרנט אוטומטית מתנתק לי וחוזר אחרי דקה שתיים.. האמת שלא ניסיתי להוריד משרת אחר אבל עדיין... מה לכל הרוחות ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by IT-Guy,

אהלן אהלן, בצער רב אני נאלץ להפרד מה-WRT54GL שלי בגלל שהוא לא עומד בגבורה ב-12MB עם הוט (הצלחתי להתחבר רק עם tomato אבל המהירות לא מקסימלית כשמתחברים באופן אלחוטי). זה מה שאני מחפש בראוטר החדש: - תקן N - נתמך ע"י DD-WRT - לא עושה בעיות עם חייגן בהוט (חבילת גיימר בנטויז'ן -> צריך חייגן) אחרי לא מעט חיפושים מצאתי שה-D-Link DIR-615 עונה על כל הנ"ל, ושאין הרבה חלופות אחרות. העניין הוא שהראוטר הזה כבר ישן יחסית והייתי מעדיף משהו חדש יותר עם 3 אנטנות. אשמח לעזרתכם בשני דברים: 1. האם יש ראוטרים נוספים שאתם ממליצים עליהם? 2. מישהו יכול להסביר את הוודו שיש מסביב לראוטרים שעושים בעיות עם הוט? מה בדיוק גורם לראוטר של D-Link להיות מתאים יותר מLinksys? האם זה רלוונטי רק לקושחות המק…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by xgamer,

היי, אני מנסה לשחק בג'נרלס ברשת ואני לא מצליח להתחבר (אני והחבר נמצאים מאחורי ראוטר). בעבר ששיחקנו (לפני כמה שנים) זכור לי שהשתמשנו בתוכנה שהייתה מדמה כאילו אנחנו נמצאים ב LAN ואז היינו מצליחים לשחק. קראו לה משהו כמו teambattle יש היוום משהו דומה שיכול לעזור לנו? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elior021,

היי, אני מקבל שגיאה could not flush the DNS Resolver Cache: Function failed during execution משהו יודע איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  24. שלום, אני מנוי של בזק בינלאומי על בזק NGN עם חבילה של 10MBps. בארץ אני אכן מקבל קצב זה. אך כאשר אני בודק (בערב) את קצב לחו"ל באמצעות SPEEDTEST.NET (למספר אתרים ברחבי העולם) הקצב שאני מקבל הוא נמוך משמעותית - 0.5MBps. לעיתים אפילו 0.1 ו 0.2 . ביליתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי כשעתיים והוא לא הצליח לפתור את הבעיה. מידי פעם קפצו הביצועים לקצב סביר של 7MBps, למספר דקות אבל אח"כ נפלו בחזרה למספרים הנ"ל. המדידות נעשו על שני מחשבים שונים וגם במחשב נסיון שלהם (כך שאלו כבר תוצאות רשמיות שלהם באמת). האם זה תקין? האם אצל ספקים אחרים (או אפילו אצלם) אתם חווים תקשורת טובה יותר? דרך אגב - כאשר אתם פונים אליהם, לצרכי בדיקה הם מפנים להורדת קבצים מאתרים ב "חו"ל" אלא שאתרים אלו משוכפל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by comper8,

פתחתי פורטים בביטורנט ורציתי לדעת: האם זוהי פירצת אבטחה גדולה? אם מישהו סורק פורטים פתוחים ומגלה את הפורט הזה אז הוא יכול לשלוח לי דברים זדוניים למחשב, או שלמחשב יש דרך לדעת שהפקטות שמגיעות מיועדות לביטורנט, ולהיפטר מאלו שלא? ואם אכן בקלות ניתן לשלוח דברים זדוניים, איך זה שלא שומעים על מלא פריצות כל הזמן למחשבים פרטיים? זה נשמע פגם אבטחה בסיסי...

• 4 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים