עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by emule2,

אז ככה יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בניהם חוטית אחד לשני האינטרנט בניהם עובד דרך ICS מה שאומר שמחשב אחד מחובר לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרכו בשניהם מותקן FIRE WALL של ZONE ALARM הבעיה שלי היא כזאת במחשב השרת (המחשב שמובר לאינטרנט) האינטרנט עובד מצוין כל הזמן אבל המחשב השני סובל מבעיות של ניתוקים ומדי פעם האינטרנט לא עובד אצלו למישהו יש רעיון מה לעשות אני מאוד מאוד אשמח

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by giladr,

האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  4. ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by yuvalm2,

הבנתי שאני יכול להפוך את תשתית הטלפון בבית שלי לתשתית רשת לשימוש במחשבים שלי באמצעות מתאמים מתאימים. זה נכון? מה מחיר המתאמים, ומהיכן אוכל לקנות אותם?

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. Started by oMer_Hasarut,

יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ??? אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה. האפשרויות הסבירות: 1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה 2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי) 3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן) 4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם 5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזק אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי. תודה מראש... :-\

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by okinawa,

אהלן חברים. ספק בזק תשתית בזק בינלאומי ראוטר מודם של vr400 של tp link המחשב והטלוויזיה מחוברים בכבלים קאט6 (לא שזה משנה משהו) אני מקבל גם בקווי וגם בוויפי 50-55 יציב לאורך כל שעות היום, מבזק טוענים שזאת הקרבה לקופסת תקשורת שלהם, ככל שאתה רחוק יותר ככה תקבל פחות. האם יש אפשרות להגביר את מה שאני מקבל? והאם אני אשלם על חבילה נניח של 200 מגה גם אז אני אקבל רק 50? ואם אני אשלם על חבילה של 50 מגה האם יהיה לי 50 יציב או שאקבל 20-30? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Shadowman,

אני מחובר דרך מתב/הוט והספק הוא אינטרנט זהב, עכשיו בהוט החבילה 1.5/512 די זולה אבל הזהב ממש יקרה, אז אם אני מעלה רק בהוט תיהיה איזו בעיה עם זהב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Eylon,

אני כרגע ב adsl 1.5 mbit ותוהה האם כדאי לעבור לכבלים 1.5 mbit... האם אתם מנויי הכבלים : 1.סובלים מניתוקים רבים? 2.איך מהירות ההורדה ממקורות כמו מירק? 3.האם הפינגים במשחקי רשת יציבים ונמוכים בכל שעות היום (שרתי משחק כמו westwood ,battle.net וכו')? תודה לכל המגיבים נ.ב : ההודעה מיועדת למנויי כבלים בחבילת 1.5 mbit בלבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Zeev86,

היי. יש לי HOTBOX, שיניתי מחיבור ישיר לחייגן. בBasic -> Setup הגדרתי L2TP עם הגדרות משתמש בBasic -> DHCP שיניתי DHCP לNO הייתי שואל את הנציג, וזה תכלס מה שעשיתי, אבל הוא התחיל להסביר לי שכל ההגדרות נמצאות באותו החלון שבו מגדירים את חייגן הL2TP וזה לא ככה. האם יש עוד הגדרות שאותן אני אמור לשנות? יש לי בעיה שלפעמים האתרים לא נטענים, ואולי יש בעיה בהגדרות או בעיה כללית עם המודם הזה.

• 6 תגובות
    • 13.1k צפיות
  11. Started by Friedman,

אני מקבל Low ID ב אמיול. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין. אני עובד דרך נתב של D-LINK (שוב חשוב להדגיש כי באותה הקונפיגורציה כבר היה לי HIGH ID). לצורך העיניין גם ניתקתי את הפיירוול. מה עוד ניתן לעשות. תודה.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  12. אני זוכר שיש לבזק אתר (משהו כמו www.bezeq/menu) , אלשחר שאני מתחבר לרשת עם המודם האנלוגי שלי, ע"י חיוג ל 132, אני נכנס לכתובת, בוחר חברה ותעריף לדקה, מקבל כתובת IP, ואז יכול לגלוש. מישהו יודע מה הכתובת ??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nir_varon,

היי לא מזמן החלפתי את הנתב שהשכרתי מבזק ל- Aztech Dsl 600E . ומאז שקיבלתי אותו לא הצלחתי לפתוח פורטים עבור emule, כל פעם שאני מנסה לפתוח פורטים אני מקבל שגיאה. אם מישהו יכול לעזור או מכיר את הבעיה אני אשמח. ושאלה לא קשורה.. איך אני מבצע עדכון לfirmware? זאת אומרת, מאיפה אני משיג את הקובץ של העדכון .. אם יש ? באתר של החברה אין כלום בנושא... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלומלום יש לי בבית שני מחשבים (אובונטו) שהקליטה האלחוטית שלהם חלשה (בגלל שהם רחוקים מהנתב). מסיבות במוימות אני לא יכול לחבר אותם ישירות לנתב אם כבל רשת אבל די קרוב לנתב יש מחשב (נייד עם ויסטה) שמחובר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית. חשבתי לחבר כבל רשת (twisted) לנייד עם ויסטה ולהגדיר בו ICS ואת הצד השני של הכבל לחבר למתג (Switch) שממנו יצא כבל רשת רגיל לכל אובונטו. רציתי להתיעץ אם נראה לכם הפתרון אפשרי (כדאי) לפני שאני מתחיל לקנות דברים ולהריץ כבלים בבית עכשיו שאני חושב על זה אולי כדי בכלל לקנות נתב אלחוטי שישב ליד הנייד וישמש כנקודת גישה (Access Point) במקום להחלוק את האינרנט מהנייד. כלומר הכבל רשת יהיה מחובר לנתב. ... מקווה שהשאלה ברורה... תמונה מצורפת. [attachment …

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  16. נראה בהחלט שאני הולך להישאר עם56קיא לשנים הבאות, ויש לי וינמודם, אז אני צריך מודם חומרה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית שעובדים ברשת בעזרת הראוטר. שניהם עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 ENTERPRISE עשיתי כמו במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/help/videos/sharing-a-printer ואני לא מצליח... המחשב שלי עם הראוטר והמדפסת מחוברת למחשב השני. זה משנה בכלל?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  18. אתמול היה לי משעמם והחלטתי שמכיוון שעוד לא עשיתי אף פעם עדכון קושחה לראוטר שלי מלבד הקושחה של Linksys, הגיע הזמן ללמוד משהו חדש בתחום. אז הורדתי את הקושחה האחרונה של DD-WRT (לחפש כאן: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database את WRT54G2). הנה המדריך שבוודאי יביא אלינו גולשים רבים מגוגל: 1) הורד את VXWorks-killer-new : WRT54G2 v1.0 ועדכן דרך עדכון הFIRMWARE של ראוטר הלינקסיס עצמו (ב192.168.1.1). 2) חכה דקה, עד שהראוטר עושה RESET. אם הוא לא עושה אחרי דקה, נצק וחבר מחדש לחשמל. 2) שים STATIS IP לכרטיס הרשת של המחשב 192.168.1.10 4) הורד מאותו עמוד למעלה את TFTP-Client for Windows 5) הורד את Micro Generic ועדכן אותה דרך TFTP אל תוך הראוטר (לא מתוך תפריט הראוטר שכבר אינ…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. אז ככה...אני מטייל דיי הרבה,ברוב בתי המלון יש אפשרות לאינטרנט בחדר הבעיה היא שהחיבור שם תמיד LAN.... מה שאני מחפש זה בעצם ראוטר כמה שיותר קטן וקומפקטי שמצד אחד ניתן יהיה לחבר אליו את השקי LAN של הבית מלון ומצד שני הוא יספק אינטרנט אלחוטי לכול החדר....זה מאוד שימושי אם יש כמה מחשבים או אם יש פלאפון שיש לו רקWIFI ואין אפשרות לחבר אותו פיזית לLAN. יש דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. בוקר טוב. אני גר במעונות סטודנטים עם שותפים. יש לנו ראוטר אלחוטי לשיתוף אינטרנט ורשת ביתית. הבעיה היא באחד המחשבים (מחשב נייד של לנובו מדגם C3000-N100 עם חלונות XP HOME). שמסיבה לא מובנת אי אפשר לגשת אליו בכלל (להכנס לתיקיות משותפות) מאף אחד מהמחשבים האחרים. הוא יכול לגשת לכל אחד מהמחשבים האחרים ולמחשבים האחרים אין בעיות גישה אחד לשני. אני אבהיר, אפשר לראות את המחשב. אבל, ברגע שמנסים להכנס אליו הוא אומר שאין הרשאות גישה. מחקנו ויצרנו את הרשת הביתית (על המחשב המדובר) אינספור פעמים כבר, אבל זה לא נותן כלום. ניסינו להשתמש בפונקציית add network place ועדיין אין שום דבר. ניסינו עם/בלי פיירוול , אישרנו ברשימת "יוצאי הדופן" של הפיירוול של חלונות (אין פיירוול נוסף, אבל יש אנטיו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס רשת אלחוטי יתאים למחשב ישן פנטיום 3 שיתחבר לנתב SIEMENS SL2 141. לא לUSB-. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  23. שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by CRT,

שלום רב. לפני כשבוע החלפתי ראוטר סימנס לרואטר מודם מה שבזק מספק. עכשיו נתקלתי בבעיה. מחובר לראות קווית מחשב אחד, ואלחוטי פלא' נוקיה 5800. הבעיה שמשום מה נוקיה לא זוכרת את החיבור, וכל פעם צריך להזין את הסיסמה מחדש. ההגדרות של Wifi: Region: Israel Channel: 6 Mode: g&b Wireless Access Point Enable Wireless Access Point Allow Broadcast of Name (SSID) WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key) ב: Wireless Station Access List מורשה להיכנס רק MAC Address של נוקיה 5800. רשמתי אותו ב: Trusted Wireless Stations איפה הבעיה? ומדוע כאשר אני מכבה את: Enable Wireless Access Point Allow Broadcast of Name (SSID) אין תקשורת אלחוטית? בנטב קודם זה היה תמיד כבוי ועבד.

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by The Ball,

לפני יומיים התקינו לי ADSL. הטכנאי שהיה פה עשה לי חייגן pppoe, אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי לאגים ופינג יחיסת גבוה שאני משחק במשחקים. יש איזה שהיא אפשרות לעשות חייגן דרך pptp או l2tp? ואם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך בבקשה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.