רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לרשת באמצעות נטבוקס של נטוויז'ן, 100 מגה, התשתית בזק. בחיבור באמצעות כבל אני מקבל מהירות 60 מגה (המקסימלי מבחינת התשתית באזור). ובחיבור אלחוטי אני מקבל מחצית, בסביבות 30 מגה. נציג התמיכה של נטוויז'ן התעקש שזה "בעיות טווח". לאחר שהסברתי שזו המהירות שאני מקבל גם כשאני גולש צמוד למתאם/נתב, הנציג חזר על כך שזה "הפרעות טווח" וזה לא קשור לקרבה למכשיר (אוקסימורון?), אלא זה הפרעות טווח כמו שעונים ניידים וכו' (כלשונו). בקיצור, לא נשמע לי הגיוני כל העניין הזה. אשמח לשמוע חוות דעתכם מה עשויה להיות הבעיה. נ.ב אני גולש ממחשב HP ProBook 4740s תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר מסוג TP LINK מסוג TL-WR641G וכרטיס רשת TL WN650G/TL תצורה: ספק: ברק רוחב פס:2 מגה מחשב אחד מחובר למודם טומסון ב USB (כבלים) עם חייגן -גם *** דבר לא להתקרב. אליו מחובר הראוטר. מחשב שני מרוחק כ 10 מטר באותה קומה. עוד LT מתנייד בתוך הבית. יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1.לגבי שליטה מרחוק/שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת הקיימת,על המחשב שמחובר למודם הרצתי את ה WIZARD של ה XP הגדרתי את התיקיות כ SHARED במחשב שאליו אני רוצה להתחבר. במחשב השני(שמחובר אלחוטי) הגדרתי IP סטטית, הרצתי את אותו WIZARD כאשר ה GROUP עם אותו שם- אך עדיין אני לא רואה את הכוננים ברשת, עברתי על הגדרות FIREWIRE (בשני המחשבים) .אז מה בעצם צריך לעשות?האם הגדרתי בצורה לא נכונה? 2.הצלחתי לפתוח…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי יש לי ראוטר d link 2650U אני מנסה להפנות את פורט 3389 בשביל לפתוח RDP אבל אני מקבל שגיאה שהפורט החיצוני לא חוקי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה -- http://www.connectify.me
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את החיבור של UNLIMITED מאה מגה בחיבור ישיר אני מקבל מאה הורדה והעלאה אבל ב-WIFI אני מקבל 30 מגה הורדה והעלאה, אפילו שאני יושב ליד הראוטר אני עדיין בחודש ניסיון, נגמר ב-24.1 בנוסף, בחיבור אלחוטי כל רגע השידור ב-TWITCH נעצר לכמה שניות עדיין יש לי את החיבור הקודם שהוא תשתית של 15 מגה בזק, וספק 15 מגה אורנג' בחיבור ישיר ואלחוטי אני מקבל 15 מגה מה הסיבה לדעתכם להבדל של 70%?? WPS קשור איכשהו? הראוטר של UNLIMITED הוא בשיטה N הראטור של אורנג' הוא בשיטה G
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם במצב שבו אני מחבר יותר מציאה אחת למודם (ומקבל איפי שונה) - אני מקבל סה"כ את כל חבילת הגלישה שלי? כלומר סה"כ חבילת הגלישה שלי מתחלקת בסה"כ היציאות של ההוטבוקס ללא תלות באיפי? אני מחובר להוט 100 מגה + 014 עם חיבור ללא חייגן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישלי בחדר יס , מפה לשם הבאתי מחשב (יש מחשב נוסף בחדר אחר). חיברתי את המחשב לראוטר או קופסה הזאת של היס שנלוות למאחורי הממיר שמתי LAN 1 האינרנט עבד כבר חודשיים ופתאום משום מקום זה עושה לי סימן של משולש צהוב ליד האינטרנט במחשב ואומר שהגישה תקולה , ניסיתי להוציא להכניס להחליף והכול ולא עוזר . לא מבינה מה קרה פתאום , הVOD והאינטרנט במחשב השני עובדים והכול עובד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו. בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית? איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס PCMCIA האלחוטי הזה והוא מכה! הוא תוקע את הXP ואפילו גורם לו לא לעלות עשיתי חיפוש והבנתי שזה הדרייברים וצריך להתקין גירסא ישנה התקנתי גירסא ישנה אבל זאתי לא קולטת את הרשת האלחוטית שלי מישהו שמע או ראה איזה דרייברים פרוצים או אלטרנטיבים לכרטיס הזה? כי אני תולש פה שיערות.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבוע עברתי מאינטרנט 500K לאינטרנט 750 (100 ש"ח זול יותר ) כשהיה לי 500K כל פעם שהתחברתי לאינטרנט הופיע בצד המסך חלון צהוב עם מהירות הקישור בין המחשב למודם החיצוני של בזק והמהירות היתה 1.8 MB. כשאני מתחבר ל 700K החדש המהירות שמופיעה היא 928K . למה זה קורה ? והאם בכלל זה משמעותי ? נב: פה בפורום אמרו לי שהמהירות שמופיה בחלון הצהוב היא מהירות הקישור של המחשב עם המודם. .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום קניתי חדש.. בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה. והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן.. אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים. וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי YES ואני לא רוצה לעבור לכבלים. יש לי ADSL ונגמר לי המבצע של השנה, בנוסף אני עובר דירה ולכן.. השאלה. אפשר לעשות ADSL בלי קו טלפון? אפשר לעשות אינטרנט מהיר בכבלים יחד עם YES? מה עדיף??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. החלפתי ראוטר עקב תקלה מבזק ל dlink 6740u עד אתמול האקסבוקס (G250) התחבר לרשת ללא כל בעיה והכל עבד מעולה. לא פתחתי פורטים ולא עשיתי כלום והכל עבד פיקס. היום אחרי החלפת הראוטר אני לא מצליח להתחבר לאקס בוקס ליב. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר ל xbox live. והופיע לי הודעה שאני אוכל להתחבר אך אסבול מאיכות פחותה במשחקים (לא אשמע קול בשיחות עם שחקנים וכדומה) שיחקתי עם פורטים בראוטר ופתחתי את כל הפורטים של האקס בוקס (80,88,3074,53) כל אחד לפי מה שהוא צריך. עכשיו האקסבוקס כבר לא מתחבר לאינטרנט ומודיע על תקלת mtu. ממה שראיתי באתרים שונים התקלה MTU פשוט אומרת שלאקס בוקס אין מושג מה התקלה וזה יכול להיות הרבה תקלות שונות... בקיצור זקוק לעזרתכם. חנן
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע אני מחובר על סיבים של סלקום בתשתית של אנלימיטד, ועתה הגיע אלי הצעה מפתה מחברת HOT. ויש לי על כך 2 שאלות: 1. האם במחיר יותר נמוך, שווה לנסות את הוט על פני סלקום? (1000 שאני עכשיו בסלקום 134 לעומת 109 בהוט כולל ראוטר ומחיר קבוע) 2. במידה ואלך לבסוף על הוט, האם עכשיו הטכנאי שיבצע את התקנת HOT יצטרך להשחיל סיב חדש לביתי, או שהוא יוכל להשתמש בסיב הקיים של חברת סלקום? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-