עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by koko0,

בעיקרון הפניית פורטים עובדת כך שכשמגיעה חבילה שלא בוקשה לפני כן היא מנותבת לפי הפורט שלה למחשב מסויים. אם שני מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר רוצים להשתמש בטקסטמי (פורט 5190) מה קורה? איך מאפשרים דבר כזה? דרך אגב למישהו יש מדריך טוב על ההבדל בפרוטוקול http לבין הפרוטוקול tcp ? לא הבנתי למה צריך להפריד את זה לשני דברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by cozzmo,

היי אני נתקל בתופעה מוזרה ורציתי לקבל חוות דעה מאנשים שניסו. רכשתי ראוטר של TP-LINK ושמתי עליו גרסא של DD-WRT. בעבודה רגילה הכל תקין - כאשר אני מנסה לקנפג VPN client בחיבור PPTP עם השרת שלי Private internet access אני לא מסוגל לקבל IP חיצוני והקשר לא רציף ( הפינגים פעם עובדים ופעם לא) האם מישהו עובד עם שירות VPN אחר ומצליח? אם כן איזה שירות VPN ? האם מישהו נתקל בתופעה ? אני יודע שיש אפשרות גם לעבוד עם openVPN אבל אני לא רואה את ה Menu הזה אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Imtheman,

שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by יוספי,

אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי..........

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by wow,

יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sha-256,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by royban,

שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nikola7,

שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bennash,

שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by cupidil,

הי, בעקבות המלצה בפורום רכשתי 2 access points של Ubiquiti . ־AP-AC-Lite ו ־AP-AC-LR. כרגע הם לא מחוברים חיבור קבוע, אלא פשוט מונחים על ארוניות עם כבל רשת גלוי. אני רוצה לחבר אותם על התיקרה ולחצוב תעלה כדי להסליק את כבל הרשת. איך אני יכול לדעת מהו המיקום האופטימלי בבית לכל נקודה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, בשבוע הבא אני יוצא למילואים של בערך 20 יום ( כן בעסה !) . אני עובד המון עם האינטרנט ורציתי להשאר מחובר לרשת. רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון איך אני יכול ליצור גישה לרשת ולהשאר מחובר - כמובן שיש ברשותי מחשב נייד. תודה, אמיר.

15. האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט. כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט... תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Cheif,

משרד התקשורת מנסה לקדם יוזמה שתאסור על ה-ISP לבצע הגבלה או חסימה של שירותים. אם לרגע שמחתם כי חשבתם שבכך נסתם הגולל על היכולת של ה-ISP להגביל סוגית תעבורה שונים (כמו Torrent-ים או הזרמת וידאו), הקדמתם את המאוחר. בשולי היוזמה כותב משרד התקשורת כי "מותרת הגבלה או חסימה המתחייבת מניהול תקין והוגן של התעבורה ברשת". נו אז מה הועילו חכמי המשרד - כמעט כל הגבלה יכולה ליפול תחת הכותרת ה-"מנהלית" זו. ככה ביד אחת מקדמים יוזמה וביד השניה הורגים אותה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860671

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by jambo222,

שלום נניח שאני עושה אינטרנט של 100 מגה קווי , ומקבל 60 מגה אלחוטי WIFI. 60 מגה WIFI אלחוטי לא מספיקים לי. מצד אחד אני יכול לקנות מגבר עצמה כדי לחזק את WIFI נניח שאגיע ל 85 מגה אלחוטי. מצד שני אני יכל לעשות חבילה של 150 מגה קווי וגם לקבל 85 מגה אלחוטי WIFI. בשני המקרים התוצאה דומה , השאלה מה עדיף מבחינת קרינה? האם ככל שחבילת האינטרנט גבוהה יותר, אזי הקרינה חזקה יותר ? (בהנחה שהראווטר הוא אותו ראווטר תומך עד 1000 מגה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שבוע טוב לכולם. היום ניסיתי להעביר את הראוטר לחדר אחר בבית-שיהיה ממוקם קרוב יותר למחשבים. בחיבור הטלפון לקיר,יש קו תקין(בדקתי). שמתי פילטר של בזק,חיברתי את הראוטר לחשמל ולDSL ו..נורת DSL מהבהבת ולא "נתפסת". ניסיתי בשני תקעים של בזק באותה קומה,עדיין לא עובד. בתקע המקורי בקומה למטה הראוטר עובד מצויין. אשמח לקבל הסבר ופתרון! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Yonatan Elgarisi,

אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר( 100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC). אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200. ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL . הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש? אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם: כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Pho…

20. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LRa,

בין שני מחשבים עם שיתוף אינטרנט ומהירות של 100MBIT? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yuvalkosh,

שלום כולם, כיום המחשב הנייח נעזר במתאם רשת USB ישן NETGEAR wn111 ואני מניח שזה לא הפתרון המהיר ביותר היום שכן המתאם כבר בין 5 שנים לפחות. למקרה שזה משנה, האינטרנט בבית במהירות 200 והראוטר הוא archer c7. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי את האופציות הבאות: 1. https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.a... 2. https://www.amazon.com/gp/product/B01I7QFR10?tag=h0dab-20& 3. https://www.amazon.com/UGREEN-Bluetooth-Wireless-Receiver-Keyboards/dp/B01LX6HISL?tag=h0dab-20& 4. https://www.amazon.com/EDUP-ac600Mbps-Wireless-External-10-6-10-13/dp/B01CCMUN8C?tag=h0dab-20& 5. https://www.photonegba.co.il/items/1259…

23. לפני שבוע עברתי מאינטרנט 500K לאינטרנט 750 (100 ש"ח זול יותר ) כשהיה לי 500K כל פעם שהתחברתי לאינטרנט הופיע בצד המסך חלון צהוב עם מהירות הקישור בין המחשב למודם החיצוני של בזק והמהירות היתה 1.8 MB. כשאני מתחבר ל 700K החדש המהירות שמופיעה היא 928K . למה זה קורה ? והאם בכלל זה משמעותי ? נב: פה בפורום אמרו לי שהמהירות שמופיה בחלון הצהוב היא מהירות הקישור של המחשב עם המודם. .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by elia_lan,

הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים