עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK. ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס). רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר. אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים. אני פשוט ממש לא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eran69,

נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The UnKnown,

If not , whats the differences ? thnx

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כעת במוקד זמן המתנה ממוצע של כ 20 דקות (לא אופייני לשישי אחה"צ), כך שכנראה ואני לא לבד. אתרים באירופה בעיקר מציגים לוסים על ימין ועל שמאל, עם לייטנסי גבוה. בארץ נראה שהכל בסדר.אפילו פייסבוק וג'ימייל עושים טובה. *נראה שהסתדר...?*

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Imtheman,

שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. פשוט נמאס. אני מחובר תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - 12MB בבדיקת מהירות שביצעתי בכמה אתרים שונים "הכל בסדר" התוצאות מראות מהירות הורדה והעלאה תקינה אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן מה עושים?!!!?!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by janan,

שלום לכולם יש לי בעיה ברשת ככל הניראה,אז ככה יש לי מחשב נייד שמחובר באמצעות אינטרנט אל חוטי לראוטר (linksys wrt54gl ) זה ראוטר של סיסקו נחשב למוצלח, ברגע שאני מוריד קובץ גדול או טורנט (7-3GB )לאחר זמן של שעה +- הורדה הוא מנתק אותי הורדתי ועידכנתי גירסא למכשיר והתקלה נמשכת אגב זה המכשיר היחיד שמחובר לרשת והרשת כוללת סיסמא כך שאין שכן או משהו שיושב על הרשת אשמח לתשובות עינייניות תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני עדיין לא מאבד תקווה למצוא ספקית שתיתן לי פינגים סבירים לחו"ל מבלי לקחת חבילות עסקיות במחיר מטורף נכון לעכשיו אני עם 2 ספקיות - 012 ובזב"ל NGN + גיימר, אני מחליף ביניהן בהתאם לשעות היום והדרישות. הפינגים הכי טובים שאני מקבל כרגע במשחקים נעים בין 90ms ל-170ms. כעקרון, 012 נותנת מרבית הזמן פינגים טובים יותר (רק בחלק מהשרתים שלהם), כנראה הודות לכך שהם חוסמים P2P באופן די אגרסיבי. קודם כל, שמעתי/קראתי על כך שגם CCC חוסמים P2P - אם זה נכון, זה יתרון עצום במקרה שלי, מישהו יכול לאשר זאת? שנית, האם למישהו יש ניסיון איתם במובן של פינגים לחו"ל? בעיקר במשחקים - דברים כמו מהירות הורדות, YouTube, טורנטים וכל שאר מיני שטויות לא ממש מעניינים אותי, בשביל זה יש את 014 גיימר שבה …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Omer DA,

כדי להסביר מה בדיוק אני רוצה,אתחיל במבנה הרשת(מצורף בקובץ לנוחות). מחשב מספר 1 משמש כשרת קבצים בנוסף להיותו מחשב רגיל ומחובר דרך רכזת של 1Gbit לשאר הרשת,רוב השימושים בו הם הזרמת מדיה לסטרימר (media streamer 1) ושיתוף קבצים בין כלל המכשירים באמצעות כונן רשת(כולל פלאפונים). המצב כיום כולל הגדרת התיקיות והכוננים כנגישים לכולם בהרשאת "guest" מצב שמדאיג אותי מאוד משום שהוא אינו מאובטח בכלל ובעיקרון כל אחד שיכנס לרשת יוכל לגשת לקבצים. מה שברצוני להגדיר הינו ניהול משתמשים,כלומר כל אחד יוכל לגשת לקבצים באמצעות הרשאות שאגדיר לו ע"פ שם המחשב שלו(קריאה/כתיבה/שינוי וכו'). חקרתי טיפה את הנושא והבנתי שניתן להשתמש בactive directory לשם כך אבל לא הצלחתי למצוא הסבר נורמלי של איך מגדירים א…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אני רוצה להזמין ב- ebay או שבן דוד שלי ישלח לי מקנה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי כדי להקים רשת בבית. רציתי לדעת אם משרד התקשורת עושה עם זה בעיות, האם זה נחשב למוצר תקשורת אחר כמו פלאפון או טלפון אלחוטי שמשרד התקשורת עושה בעיות ביבוא שלהם? או שנשחב פריט מחשב שקל להכניס לארץ. הפריט נשלח כמובן כמתנה כך שיהייה מנסיון קודם שלי פטור ממע"מ. ועוד משהו על איזה חברה אתם ממליצים לי? Edimax או D-Link טובים? תודה, טל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני עמוד לעבור ל ADSL וגילית שחוץ מהמודם של בזק יש מעט מאוד אופציןת החנויות ONLINE. אז ככה - השאלות: 1. האם כל המודמים תומכים בכל המהירויות האפשריות של ה ADSL? 2. מה עדיף מודם חיצוני שהולך לכרטיס רשת או מודם פנימי PCI? 3. איזה כרטיס רשת מינימלי מספיק? COMBO 10-B-T? 4. כל הנ"ל בהנחה שיתבצע שיתוף אינטרנט למחשב אחד או שניים נוספים ? האם עדיף לעשות קופסת לינוקס לצורך קישויות ופרוקסי פנימי בבית? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shaithebest,

שלום רב ושבת שלום הוט הציעו לי משהו מוזר אני כבר המון זמן משלם 240 שקלים לחודש על 10 מגהגלישה היום הם הציעו לי 16 מגה ב140 שקלם לחודש מה הקאצ'??? מה ההבדל בן UFI ל NGN???? כי עכשיו התחברתי לשירות ובדקתי הורדה עומדת על 1.95 מגה לשנייה. צריך לחלק 16000 ב8???או אחרת???

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן יש לי סוג של בקתה שאני צריך לחבר אליה רשת. נק' הרשת הכי קרובה היא בבית של ההורים, במרחק 100 מ'. כרגע הקונסטרוקציה היא כזאת: המודם נמצא בבית. ממנו יוצא כבל רשת למכשיר שמעביר אותות רשת דרך החשמל. המכשיר השני נמצא במחסן - שהוא בערך באמצע הדרך בין הבקתה לבית (כ-60 מ' מאיתנו). מהמכשיר שממיר רשת לחשמל במחסן יוצא כבל שמתחבר לראוטר אלחוטי, שיושב מחוץ למחסן. בבקתה הלאפטופ מחובר לאנטנה של טיפי לינק בחיבור USB. אנחנו קולטים כאן אינטרנט, אבל האות חלש (2 קוים). רוצים לחזק את האות. מה שעלה במוחי הן 2 אפשרויות: 1. כבל רשת אאוטדור באורך 100 מטר - מהבית של ההורים לכאן, וכאן נחבר את הראוטר. ככה נדלק גם על המכשיר רשת-חשמל שאני מניח שמוריד את חוזק האות. הכבל אאוטדור יעלה לא פחות מ-400 ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by wow,

יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, בדיקת אבטחה שהרצתי לפני מספר דקות (באתר http://www.auditmypc.com) גילתה לי שהיא יכולה להשיג את ה-IP הפנימי שלי. אני מאחורי נתב, והגדרתי לו את הפיירוול, ככה שפורטים פתוחים לא התגלו - מלבד אחד: פורט 53 של UDP (שהתגלה אגב רק ע"י בדיקת אבטחה אחרת - באתר שציינתי מקודם וגם בבבדיקת האבטחה "Sheilds Up!!" ב- http://www.grc.com , שנחשבת טובה מאוד, לא התגלו אצלי פורטים פתוחים כלל - כולם מוסתרים לגמרי). עברתי על הגדרות הנתב וניסיתי כל מיני דברים, אולם שומדבר לא סגר את הפורט הזה (שוב, זה רק ב-UDP משום מה), ותמיד הבדיקה הצליחה לעלות לי על ה-IP הפנימי. יש קשר בין הדברים? רציתי לדעת כיצד אוכל להסתיר אותו, וגם כיצד לסגור את הפורט הזה (אם יש בכך צורך), מכיוון שאני מודע לכך שמדובר …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 2 בעיות עם מודם שיחות פשוט של נטוויז'ן. המודם בא אחרי הנתב, ויש שתי שלוחות. 1) כשאני שולח פקסים בשלוחה 2 אני חייב להרים את השופרפרת לפני שהמחשב מחייג את המספר (לא קורה בשלוחה 1). 2) שלוחה 1 תמיד עובדת. שלוחה 2 מקבלת נורה אדומה (קו מת) לאחר יום שימוש בערך, וצריך לעשות ריבוט למודם כדי להשיב את המצב לקדמותו. השאלות הן: 1) האם לקוחות נוספים חווים את הבעיות האלו? 2) האם תצורת המודם מאחורי הנתב יש לה השפעה עליהן? אם כן, מה הפתרון? 3) האם החלפת המודם לנטבוקס (הכוונה למכשיר שהוא גם נתב, לא זוכר את השם) פתרה את הבעיה? התכנון לשים גם אותו מאחורי הנתב. 4) האם לקוחות חברות אחרות עם שתי שלוחות נתקלים בבעיות דומות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by יוספי,

אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by KF,

יש לי קו טלפון אחד בבית + 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר בעזרת כבל והמחשב השני מחובר בעזרת התקן אלחוטי (DOK). האם יש לי אפשרות לוותר על ההתקן האלחוטי ובמקום זאת לחבר את המחשב השני בעזרת כבל לראוטר אחר ? (שיעבוד על אותה הרשת כמובן). שורה תחתונה: אפשר לעבוד עם 2 ראוטרים על קו אחד ?

דיונים חדשים בפורומים