רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר באף משחק (כמובן אני מדבר על חוקיים) למולטי הוא תמיד אומר שהשרת לא נמצא ואני מדבר על משחקים כמו NBA2K11 NEED FOR SPEED HP וכו' האימיול תמיד חסום על ידי פיירוול בבקשה איך אפשר כבר לסדר את זה??
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית בן שתי קומות ושתי גינות.הראוטר יהיה בקומה השנייה ובראשונה יהיה מחשב נייד.תקציב עד 400+-.מה מומלץ? על הראוטר לספק קליטה טובה לממחשב הנייד בכל מקום בבית ובגינות..
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי הראוטר LINKSYS BEFW11S4 VER 4 אני משתמש בתוכנה FLASH FXP להורדות שונות שאני צריך(כל מיני מסמכים גדולים ומשחקים(חינמיים)) פתחתי בראוטר את כל הפורטים האפשריים כלומר מ(1-65000) וגם ב FIRE WALL. מהירות ההורדה דרך ה FTP היא תמיד נעה אצלי בין 1-10 KB\S כאשר זה אמור להוריד על מהירות של 100 או 200 + לפי מה שאנשים כותבים ולפי מה שבדקתי אצל חברים. יש לי רוחב פס של 3 MB. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע לורשה עוד שבוע ורציתי לקנות נתב חזק עם מודם (כדי לא להיות תלוי בחברות) הכיוון הוא E8350 כרגע במחיר של כ-700 שקל, אשמח להמלצות נוספות (V900R יקר שם) http://www.e-vox.pl/Linksys-E8350-EJ-AC2400-Dualband-Gigabit-Router-E8350-EJ,p,66381/?ref=ceneo.pl
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו כאן התנסה בטלפון הקווי של בזק בינלאומי? 1. האם עובד תקין ללא ניתוקים? 2. האם מורגשת השפעה של הטלפון על האינטרנט מבחינת מהירות או פינגים? אם כן, אז עד כמה? תודה מראש לכל מי שיוכל לענות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הראוטר DLink DIR 655 יש לו בעיות בבית שלי עם WiFi - סמארטפונים מתחברים וישר מתנתקים מהרשת האלחוטית בצורה מוזרה. לאח שלי יש את הפלאפון HTC Desire HD והוא מתנתק כול הזמן מהרשת וגם איפון 3. השתמשי בתוכנה wifi analyzing דרך הHTC וראיתי שהוא קולטת את הרשת כמו שצריך בדיאגרמה ואין סימן של ירידות קיצוניות פתאום. יכול להיות שיש הגדרות מסוימות בנתב שצריכים לשנות בנוגע לחיבור אל-חוטי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין לארגן טלוויזיה (אינטרנטית - בכבל) + וויפי בחצר. העברתי כבל רשת מהסוויץ' שבסלון ועד לבחוץ. הסוויץ (1Gb) מוזן עלידי HotBox4 מארון התקשורת (כלומר: DHCP) כך שזורם אינטרנט 500 מגה. כל שנותר הוא להפיץ בחצר וויפי ולחבר את הסטרימר שבחוץ (xiaomi) לרשת באמצעות כבל. חיפשתי לי מוצר אמין במחיר שפוי אשר מקבל רשת בכבל, מעביר הלאה (בכבל) ומפיץ וויפי דואל באנד. מצאתי 2 מוצרים שישרתו אותי כ- AccessPoint: (האם הקונפיגורציה הזו נכונה לצרכים שלי?) 1. NETGEAR WAP104 2. NEATGEAR R6220 עכשיו שניהם דומים מאוד! ההבדל היחידי הוא שבאחד קיים חיבור WAN ובשני לא, אך על פי הוראות היצרן אין לכך שום הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עד היום הייתי עם אינטרנט של 15MB תשתית בזק ספק בזק בינלאומי. שידרגתי ל 100 מגה עם אותה התשתית ואותו הספק, והחל מאז אני נתקל ב 2 בעיות: 1) במשחק באטלפילד 4 (אמנם הבטא אבל בכל זאת) אחרי כמה דקות של משחק הוא מעיף אותי ורושם לי שהתנתקתי מהסרבר.. דבר שלא קרה לי אפילו פעם אחד בשבוע- שבוע וחצי שקדם לשידרוג וששיחקתי במשחק. 2) אני מוריד טורנטים על מקסימום של 150-200 KB כשעם 15 מגה הייתי מוריד על מגה או מגה וחצי לשניה... השינוי היחידי למעט השידרוג של הספק והתשתית ל 100 מגה, הוא החלפת הראוטר לאחד שתומך במהירויות כאלה (DLINK DSL6740 U). ניסיתי לשחק עם ההגדרות של היו טורנט וזה לא עזר או השתפר בכלל, דיברתי עם בזק בינלאומי אומרים לי שהכל נראה תקין אצלהם.. למישהו יש רעיונות או פיתר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי כמה ימים היא לי אינטרנט 750K שהיה איטי והיה מחולק לשני מחשבים על ידי ראוטר של אדימקס AR-7024 בכל פעם שאחד המחשבים היה נכנס לאימיול לא היה אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים חשבתי שהבעיה היא המהירות של האינטרנט שהיא גם ככה נמוכה ועוד מתחלקת ל 2 היו בוצע השידרוג למהירות של 4M הורדה ו 400K העלאה ואני לא מרגיש הבדל משמעותי עדיין אני לא יכול להיכנס לאימיול ולגלוש באינטרנט באותו זמן והמהירות של המחשב השני גם מושפעת מהאימיול מה אתם אומרים הבעיה? אני כבר ממש מבועס תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. קניתי ביום שישי כרטיס רשת אלחוטי מסוג EW-7128g של EDIMAX בבאג וכמו כן ראוטר אלחוטי. יש לי בבית שני מחשבים נייחים - אחד מהם חדש בן יומיים, שבשבילו קניתי את הכרטיס רשת, ועוד אחד נייד עם אלחוטי מובנה כבר. חיברתי את הראוטר, והמחשב נייד התחבר תוך שניה אל הראוטר. לעומת זאת, במחשב החדש התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת אלחוטי, ואני לא מוצא את הראוטר ו\או רשת אחרת בכלל, גם כשאני שם את הראוטר צמוד למחשב. האנטנטה מחוברת לכרטיס רשת והכרטיס רשת נמצא טוב בתוך ה SLOT במחשב. אמרו לי בבאג שזה כנראה הגדרות במחשב. מישהו יכול לעזור לי להגדיר? יש לי פשוט 0 ידע בדברים כאלה. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחבר נתב nexttech אלחוטי ששכח את הסיסמא שלו איך אני יכול לעקוף את הבעיה הנ"ל על מנת להתחבר לנתב ולתחל אותו מחדש ? תודה רבה !!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-