רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
רציתי המלצה על נתב אינטרנט טוב בטווח של 400-500 של החברה D-Link אני גולש באינטרנט 12 מגה אני מוריד ומעלאה די הרבה אז אני צריך משהו חזק בשביל זה ולא סתם ראוטר לגלישה בלבד, אין לי ממש עדיפות לאלחוטי כי אני לא משתמש באלחוטי בבית (אבל כמובן שעדיף שהיה) אשמח לשמוע הצעות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים SIM, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו Wi-Fi משום מה). השאלה שלי היא לגבי התוכנית הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו תוכנית סלולרית מיוחדת שהיא תוכנית גלישה, והתוכנית הזו בד"כ נתנה פחות GB מהתוכניות הרגילות (התוכניות שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני התוכניות גלישה האלה גם עלו יותר מתוכנית רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "תוכנית גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת גיבוי IDRIVE פתחתי עבורה פורטים בפיירוול של XP וכן בראוטר סימנס SL2-141 בפרוטוקול TCP ולכל IP בדיקה עם התוכנה של PORTFORWARD.COM מראה שהפורטים פתוחים למרות זאת יש לי בעית תקשורת עם השרת של IDRIVE ובתמיכה ביקשו ממני לעשות TELNET ל-IP ולפורט שלהם הבעיה היא שהTELNET מחזיר: cannot open connection to host... connect failed וזאת למרות שהפורטים כביכול פתוחים אני צריך עזרה להגיע למצב שהTELNET יעבוד. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי נייח עם XP ולאפטופ עם 7 לאחר הרבה בעיות אני מצליח כעת לראות את שני המחשבים אך אין לי גישה אליה כשאני מנסה בXP לגשת לכונן המשותף זה אומר שאין לי גישה אבל אין סיסמה על השיתוף.. כשאני מנסה ב7 לגשת לXP זה מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה אני אמור להכניס שם מה לעשות? תודה עריכה: אני יודע שיש רשת כי תוכנות שלא צריכות הרשאה כן עובדות ברשת. אני פשוט לא מצליח להיכנס לתיקיות מהXP ל7. ולא מצליח בכלל לגשת מהווינדוס 7 לXP כי זה מבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רואטר תקן N של בזק, הגדרתי את כל מה שידוע לי שצריך להגדיר ועדיין לא היה לי אינטרנט. עשיתי קצת בדיקות ומצאתי שמIP ישירות הוא פותח אתרים, כלומר בעיה בDNS. במצב הראוטר הוא מציג לי DNSים תקינים, אבל משום מה הוא לא נותן אותם למחשב... כפיתרון זמני הגדרתי במחשב בצורה ידנית את הDNS. מה עושים שהוא כן יתן את הDNS כמו שצריך??? כמה נתונים. 1. כנראה בשלב מסויים של החיים הנתב עבר איפוס... 2. השוותי בין ההגדרות של הנתב שלי לנתב מקביל שכן עבד, לפחות שטחית זה היה נראה זהה... תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלחוטית? ואיך אני יודע לאיזה ראוטר יש יכולת להוסיף יכולת אלחוטית למחשב (כלומר, שהוא יוכל לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות, לא רק לשדר) ולאיזה לא? יש איזה תקן לזה? אשמח לקבל אפילו המלצה על ראוטר ספציפי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה מבין הספקים האלה הכי מהיר כי אני אמור לקבל את המודם וכל הדברים של וואו בכל יום!!!תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, כפי שהכותרת אומרת אני רוצה להחליף את הנתב המיושן שלי שקיבלתי מבזק בנלאומי לציוד יותר טוב וגם מפני שהנתב הנוכחי שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. אני צריך נתב עם כניסות LAN של גיגה + מודם ADSL + רשת אלחוטית N. התקציב הוא עד 1500~ פלוס מינוס. השאלה האם קיים מוצר כזה??
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כרגע אני בברק גולש על 1.5/96 אני מחפש אפלוד יותר גבוה... אחרי ברורים נאמר לי בבזק בן לאומי שהרוחב פס שלהם הכי גבוהה ולכן אצלם הגולשים נהנים ממהיריות יותר גבוהות על אותם חבילות כמו של המתחרים האם זה נכון? לפי מה שהם אומרים הרוחב פס שלהם הוא 11.8 ושל ברק 0.9 :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה התקנתי ubuntu על xp בעזרת vm ואני מנסה לשתף את הקבצים בעזרת samba הבעיה שלי שאני לא מצליח ליצור רשת אחת בין הxp לvm אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם Wan (PPP/SLIP) (זה לא אומר לי שום דבר אשמח להרחבה בנושא ) IP / Subnet Mask 89.138.253.156 / 255.255.255.255 Gateway 89.138.253.156 Hardware Address 00-53-45-00-00-00 כאשר הvm שלי מוגדר כ Hardware Address 00-50-56-C0-00-08 IP / Subnet Mask 192.168.0.1 / 255.255.255.0 DHCP 255.255.255.255 והכרטיס רשת של הxp מוגדר (LAN) IP / Subnet Mask 172.28.234.202 / 255.255.248.0 Gateway 172.28.232.1 DHCP 172.18.144.176 DNS 192.168.101.102 Hardware Address 00-19-D1-FC-DA-91 ב - vm ניסיתי להגדיר את החיבור כ bridge אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי להוט לפני כמה ימים והמהירות 200 מגה לא יציבה בעליל.. פעם זה מראה לי בבדיקה 150mb פעם 170 פעם 200 פעם 120... זה לכולם ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-