עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by omrit,

שלום, יש לי שני כרטיסי רשת במחשב, כאשר כל אחד מהם מחובר בחיבור קבוע שונה (ללא חייגנים) לאינטרנט. מישהו יודע איך אני "מבקש" מהאקספלורר (במקרה זה maxthon) לעבוד רק אם כרטיס ספציפי אחד? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  2. בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם, ברשותי ראוטר של אדימקס מסוג BR6424N מהרגע שהתקנתי אותו ועד לרגע זה מידי פעם הוא לא מוכן להיכנס לאתרים מסוימים (אני לא מדבר על אתרים קטנים אלא על אתרים די גדולים כגון NRG, LENOVO וכו') בטענה של "שרת לא נמצא" (כשהייתי עובד ללא ראוטר זה לא היה קורה). כרגע זה קורה לי עם אתר NRG. בדקתי את הבעיה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר (בכרום או באינטרנט סלולארי לעומת זאת אין בעיה). הגדרתי בראוטר אפילו את ה- DNSים של נטוויז'ן אבל מסתבר שזה לא עוזר. רק איפוס של הראוטר גורם לכך שאני יכול להיכנס לאתר, או לחילופין אם אני אנסה בעוד מספר דקות אני כן אצליח להיכנס... דרך אגב, הגדרות האבטחה שלי ברשת הן סטנדרטיות ולא משהו מיוחד. מישהו פה נתקל בבעיה כזאת אולי או מכיר פתרון? תודה לעוזרים. מהרג…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by InfectedMushroom,

אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. כרגע יש לי מחשב רגיל (Desktop) וגם Laptop שמגיע עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם USB, כלומר כבל טלפון שנכנס למודם וכבל USB שיוצא מהמודם ונכנס למחשב. אני לא סגור מה אני צריך לרשת אלחוטית בבית, אבל די הבנתי שאני אצטרך: כרטיב רשת אלחוטי (מסוג PCI ולא UBS כי אין לי מספיק חיבורי USB פנויים) למחשב הרגיל. Access Point שהוא גם Switch - 'שיפזר' את התקשורת לכל המחשבים שיתחברו אילו. האם אני צריך גם מודם שיתווך בין ה Switch לקו טלפון? האם אני יכול להשתמש במודם שקיים לי היום (מודם עם חיבור USB למחשב)? האם כך צריכה להראות הרשת?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום , אני גר בקיבוץ ויש לנו חיבור לאינטרנט שהוא משותף לכולם דרך LAN ולא דרך ADSL או כבלים. הספק הוא 012 ולא ידוע לי אם זה דרך כבלים או ADSL. אני מנסה לחבר מודם-ראוטר של בזק NETGEAR החדש , דרך אחד הכניסות של הLAN אל נקודת הLAN בקיר אך אין כלום. האם צריך לחבר עם כבל רשת מוצלב? והאם יש עוד הגדרות נוספות בנתב חוץ מביטול הNAT? תודה , יובל

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Mesatla,

אני מקבל פינגים מאוד גבוהים על שרתים שאני משחק עלייהם שנים. (empires main server, Touhou Fortress 2, weeabootique, commies build server) הפינגים נעים בין 400-1200 נורמאלי הם אמורים להיות בין 60-210 (אירופאים ואמריקאים) היה אצלי טכנאי אמר שתיקן את הרשת החליף לי את המודם, הבעייה עדיין כאן. יש לי פינגדול :<

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש המלצות לראוטר אלחוטי לרשת משרדית. בעקרון, הכוונה היא שמצד אחד הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט דרך תשתית של בזק\HOT ומצד שני מחובר לשלושה או ארבעה מחשבים בו זמנית (שאמורים לאפשר גישה בין המחשבים). מכוון שמדובר ברשת משרדית, הראוטר צריך להיות אמין במיוחד (היום יש לי EDIMAX 6104WG בבית והוא מאוד לא אמין - נתקע לעיתים קרובות) וכזה שיהיה קל לקינפוג ויצריך מעט מאוד תחזוקה (המשרד הוא של אבא שלי ואני לא מאמין שיהיה לי זמן לגשת לשם כל יומיים כדי לעזור בתקלות). למישהו יש המלצות\רעיונות לגבי ראוטר שכזה? התקציב עדיין לא ברור - זה מאוד תלוי בהמלצות. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Torian,

שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית עד 250 שקל אני מתחבר עם ADSL. צריך שלנתב יהיה גם אפשרות לרשת אלחותית אני גם צריך שיהיה לו מודם כלול בנתב. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by Tov_Tov,

יש לי בעיה מעצבנת שנמשכת כבר איזה חודש, אני לא מצליח לעשות לוגין לHotmail ( דרך אגב יש לי IE ) ברגע שאני מנסה להתחבר הוא הופך למסף לבן, עושה כאילו הוא מעלה, את האתר אבל אז הוא נתקע במסך הלבן ולא ממשיך. ניסיתי כמה חשבונות ועדיין זה קורה בכולם , עכשיו הקטע הוא שזה קורה רק במחשב שלי ודרך מחשבים אחרים אני מצליח להתחבר . לפעמים הוא מצליח להתחבר חלקית ומראה לי את הרשימה של המכתבים אבל אז כשאני מנסה להכנס לאחד מהם עוד הפעם הוא מגיע למסך לבן כאילו הוא חושב ונתקע ככה שעה.. חשבתי שזה איזה תולעת או ספייוור אבל הורדתי כל תוכנה אפשרית כמעט ושום דבר לא עוזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה ? ובבקשה אל תגידו לי להחליף בראוסר כי טוב לי עם IE ( עד עכשיו כמובן ) ואחרים כמו FIRE FOX וכ…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  12. אהלן , יש לי מודם וראוטר במכשיר אחד שנקרא dynamode adsl router איך אני יכול לפתוח בו פורטים כדי להשתמש בתוכנות מסויימות ? תוודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אוקיי אז ככה הרשת שלי אמורה להיות (למה אמורה תקראו בהמשך ) רשת חוטית של 2 מחשבים ע"י ראוטר WRT54GL של חברת LINKSYS עכשיו אני מנויי כבלים HOT + 012 החיבור לאינטרנט שלי לפני הרשת היה L2TP ועכשיו הם אמרו ב012 בגלל שהראוטר הזה לא תומך כל כך L2TP הם יעבירו את החיבור שלי ל HDCP חיבור ללא חייגן עכשיו הם אמרו שסתם ככה זה עולה עוד 20 שקל עכשיו האם אני הרווחתי? מה ההבדלים בין הרשתות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  15. ה-BR-6478AC של חברת Edimax הוא נתב ה-802.11ac הראשון המשווק בישראל. הנתב תומך במהירות אלחוטית כוללת של 1200Mbps המאפשרת הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. הנתב כולל 4 כניסות רשת מהירות 1G, שתי אנטנות קבועות ומפסק לכיבוי הרכיב האלחוטי. על פי מה שנמסר לי מהיבואנית (חברת פיקוק) הוא יהיה זמין בחנויות במהלך הימים הקרובים. סקירה מקיפה שלו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by orenbroder,

שלום יש ברשותי שני מחשבים אחד נייח עם כרטיס רשת sis 900 based PCI fast Ethernet adapter השני נייד dell vostro 500 עם כרטיס רשת מובנה. קניתי ראוטר של Edimax 6204wg ואף אחד מהמחשבים לא נותן לי להיכנס אליו כאשר בדפדפן אני רושם כתובת 192.168.2.1 . ניסיתי ריסט גם למחשבים, וגם לראוטר. הוא רושם לי low connectivity והכתובת שאני מקבל היא 169.254.18.46 (את ה low connectivity העפתי דרך ההגדרות והוא מראה לי חיבור ). מה זאת הכתובת הזאת ומה אפשר לעשות. ד"א, כל זה נעשה עם החיבור הקווי שלא נדבר על הנייד עם החיבור האל חוטי שלא מוצא את הראוטר.

17. Started by RS4,

אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייה אני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיה ואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשור ובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אהלן אנשים! מזה שנים רבות שאני מחובר לנטויז'ן, דרך הוט כספקית התשתית. עם השנים הלכתי והשתדרגתי בחבילות האינטרנט וכיום אני רשום לחבילת 12 MBS ברשותי נתב חדש של DLINK, ומודם מיושן למדי של מוטורלה. לפני כחודש התחילו בעיות רציניות בחיבור האינטרנט - האינטרנט מתנתק, לא מצליח להתחבר בעת הדלקת המחשב, המכשירים שמחוברים לWIFI לא מצליחים לקבל מידע עד שאני מנתק את המודם והראוטר מהחשמל ומרסט אותם. לפני כשבועיים התחלתי גם לסבול מבעיות איטיות רנדומאליות - הורדות איטיות, אתרים שנטענים לאט ואיטיות מעיקה באופן כללי. לפני כשבוע שבתי לביתי מהאונ', רק כדי לגלות שהמחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. לאחר מס' נסיונות ניתוק וחיבור מחשמל לנק' חשמל וכן משחק עם הראוטר, הבנתי שמשהו לא בסדר עם המודם - פ…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Hybrid06,

היי, המצב שלי הוא כזה, יש לי מודם של HOT שמחובר בקומה 1, וחיבור קווי מהמודם למחשב נוסף שנמצא בקומה 2. בקומה 2 אין קליטת WIFI, ולכן החלטתי לחבר אליו את 6740U וליצור לי AP (נעזרתי במדריך המצויין http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) ** מצטער אם אני מבלבל פה מושגים כי אני די חדש בתחום. עבדתי ע"פ החלק השני של המדריך , ושרציתי לשנות את הכתובות לנתב החדש קיבלתי שיש איזה בעיה לאחר מכן ניסתי לבטל את ה DHCP והכל עובד, יש גלישה ואינטרנט אלחוטי.. האם זה שלא החלפתי לנתב כתובת יכול לגרום לבעיות/ האטת גלישה וכו' ? ד"א אחר כך אין לי אפשרות לגשת להגדרות של הנתב, ולפעמים צריך לעשות לו RESET. תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. יש איזה מדריך לבניית משהו או איזה שהיא תוכנה שתגדיל לי את הטווח ברשת?? פעם ראיתי איזה משהו לבנות אבל זה היה ממש מסובך עם קידוחים ועוד מוצרי חשמל וכאלה.. אני דיי בטוח שיש דרך כלשהי. מי שלא הבין- דרך המחשב.. יש לי ראוטר אבל אני מעוניין לקלוט יותר רשתות במחשב זאת אומרת להגדיל את תווח כרטיס הרשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ConRoe X Fire,

היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Weihenstephan,

שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by benor,

תסתכלו בעמוד הזה ואתם כבר תבינו: http://welcome.matavtv.net/oa/oa.asp אני דווקא לא כזה מתוסכל לא אכפת לי כל כך.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cheif,

אחרי המתנה ארוכה יצא לנתב ה-N המשולב של בזק (ה-DSL-2760U של DLINK) עדכון קושחה. גרסת העדכון היא 2.26 והיא נמצאת כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx. מי שרוצה LINK ישיר להורדה -- http://www.bezeq.co.il/Documents/דרייברים/DSL-2760U-BN_2.26_12282009_cfe_fs_kernel עדכון זה צריך לשפר את הבעיות בהן נתקלו המשתמשים בנתב הזה.

• 6 תגובות
    • 23.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.