רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להשתלט על מחשב של חבר שלי שמעתי על מלא דרכים להשתלטות (dameware , pcanywhere , logmein.com) מה הדרך המומלצת ביותר לדעתכם להשתלטות (כולל העברת קבצים אם צריך) ? האם אפשר מדריך להגדרות במחשב שלי ובמחשב יעד ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לנו בבית טלפון אלחוטי של יונידן שפועל בתדר 2.4GHZ, וגם הראוטר האלחוטי פועל באותו תדר. בכל פעם שמשתמשים בטלפון, האינטרנט האלחוטי מתנתק, וחוזר כמובן אחרי שסוגרים את הטלפון. יש פתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש נתב אלחוטי אמין בעל טווח רחב מי חדר העבודה לסלון 12 מטרים בתקציב הבא 500-700
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי יש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשבים אני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקה אשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהבנתי איך כל העיניין עם רשת הולך אז: קודם כל המצב כזה: שני חדרים, בכל אחד מחשב, ליד כל מחשב יש יצאית כבלים לאינטרנט אני רוצה רשת אח חוטית: במחשב אחד יהיה הראוטר -> שיתחבר למודם-> שיתחבר לכבלים של האינטרנט במחשב השני יהיה את הכרטיס רשת האל חוטי... עכשיו, חבר המליץ לי על חברת Edimax אמר שהחלקים שלהם עושים את העבודה כמו שצריך,עמידם ואיכותיים לא עושים בעיות (גם לא בהמשך) אז קודם כל מה אתם אומרים על החברה? ואיזה ראוטר ומודם כדאי לי? (מהחנות פנדה מחשבים) אני לא מבין גדול (בכלל) בתחום אז אני לא יודע מה טוב ואיכותי ומה חארטה דפוק אני מחפש את החלקים שיעו את העבודה בצורה טובה ובלי בעיות בכמה שפחות מחיר... אלה טובים: (?) כרטיס רשת Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PC…
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron 1520 עם windows vista premium ואני מחובר לאינטרנט מהיר דרך בזק בינלאומי בתשתית yes. אני חיברתי את כבל האינטרנט מהחיבור בקיר שכתוב עליו adsl לחיבור network במחשב הנייד (שמסומן ששלושה מחשבים מחוברים). הגדרתי משתמש וסיסמא אבל כשאני מחייג החייגן אומר שההתחברות לא הצליחה. איך אני יכול לפתור את הבעיה? שירות טלפוני של בזק אמר לי שהבעיה בזיהוי של כרטיס רשת אבל כשבדקתי ראיתי שהדרייברים מותקנים והכל מזוהה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק כשאני בלילה מכבה את המסך כנראה שהוא מתנתק במשך הלילה, אין לי מושג למה.. אז אני קם למחרת מדליק את המסך ורואה את האיסיקיו מנותק (שהוא מנסה להתחבר הפרח האפור) וגם המסנג'ר מנותק.. יש לי ראוטר של siemens שהוא גם מודם והנורות דלוקות כמו שצריך.. איך אני פותר את הבעיה הזו? זה קרה כבר כמה פעמים.. מערכת הפעלה XP בעברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 מחשבים ניידים באחד מערכת הפעלה XP ובשני מערכת הפעלה VISTA התקנתי רשת אלחוטית המחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמת אני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדר אבל המחשב עם ה VISTA מתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר.. כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבור איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני ממוקם במעונות של אוניברסיטת בן גוריון ומחובר דרך הרשת הפנימית לאינטרנט. כדי להתחבר מריצים telnet עם כתובת IP ופורט מתאים. הרשת הזו חוסמת כל תוכנת p2p שניסיתי דוגמת אימיול או utorrent. השאלה שלי, האם יש דרך לעקוף את הפיירוול? אני אשמח לתשובה לגבי אימיול. תודה, אופיר
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב קראתי פה כל מיני חוות דעות על הקשוחה הזאת, ואני לא יודע לאיזה גירסה בדיוק היא התכוונה, אבל אני יכול להגיד שעם הקשוחה Tomato 1.07 החיבור בכבלים L2TP עובד מצויין. החיבור התנתק לי מספר פעמים (בעקבות BitTorrent/eDonkey) אז הייתי צריך להוריד את מספר החיבורים הפעילים וכרגע הכל עובד מצויין, אני מחובר כבר 7 שעות ברציפות (עם P2P עובד). מה שאני עוד יכול להגיד מנסיון, זה ש OpenWRT (הרוסי הלבן 0.9) לא מתחבר ל PPtP. נסתי בדרך גם כן את DD-Wrt שמאוד אהבתי, אבל אינו עובד כלל ב L2TP, ו ב PPtP מתחבר למספר שניות, ואז החיבור נופל. (הגדרת מספר חיבורים: Advanced >> Conntrack / Netfilter, ובתיבה הראשונה "Maximum Connections" תשנו את זה ל 172. אפשר לנסות יותר, אבל אני יודע שזה עובד לי …
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר עקשן ומפגר במיוחד בשם Level One WBR-3408. אני משתמש בראוטר בתצורה חוטית (אלחוט מבוטל) אשר מחוברים אליו שני מחשבים ומודם הכבלים ל-WAN. אני מנסה להשיג את התוצאה הבאה: כל עוד לא מתחברים עם חייגן לא יהיה אינטרנט (דהא) בשני המחשבים, וכל מחשב יקבל אייפי שונה כאשר שניהם מחוברים. רשת תעבוד כל הזמן. עד עכשיו הצלחתי לגרום לו לאפשר רק למחשב אחד ברגע נתון להתחבר direct עם אותו שם משתמש וסיסמה וכמו כן שהוא יהיה מחובר כל הזמן וכתובת האייפי בשני המחשבים זהה. עד כה בלי ראוטר התחברתי דרך PPTP (נטויז'ן-כבלים) ו-L2TP לא עבד. כאשר אני מתחבר direct זה עובר רק דרך PPTP כמו שמוגדר במחשב ואילו אם אני מתחבר באופן רציף, זה עובד גם ב-L2TP. עזרה... תודה מראש נ…
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-