עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ybe,

אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by CocainHore,

שלום, רציתי לשאול איזה שתיים שלוש שאלות פשוטות. יש לי מודם נתב שמחובר פיזית לקו, וחוץ מזה רק אבא שלי בחדר סמוך לשלי משתמש בפקס לקבל ולשלוח והוא גולש אולי פעם בשבוע.. עכשיו יש לי הגנה של מפתח רשת, שמי שרוצה להתחבר אלחוטית לרשת צריך סיסמא ומעבר לזה אין לי כלום. רציתי לדעת קודם כל אם זה מספיק.. אין לי סיסמא של 1 2 3 אוקיי אבל בכל זאת רציתי לדעת אם זה מספיק ועוד דבר - רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביל את המשתמשים ברשת הזו נגיד ל 3 אנשים [ גג 3 מחשבים כאילו נגיד אם חברה שלי באה עם הלפטופ ]. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by snaidis,

ברשותי הראוטר LINKSYS BEFW11S4 VER 4 אני משתמש בתוכנה FLASH FXP להורדות שונות שאני צריך(כל מיני מסמכים גדולים ומשחקים(חינמיים)) פתחתי בראוטר את כל הפורטים האפשריים כלומר מ(1-65000) וגם ב FIRE WALL. מהירות ההורדה דרך ה FTP היא תמיד נעה אצלי בין 1-10 KB\S כאשר זה אמור להוריד על מהירות של 100 או 200 + לפי מה שאנשים כותבים ולפי מה שבדקתי אצל חברים. יש לי רוחב פס של 3 MB. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה??

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי כרגע אני בברק גולש על 1.5/96 אני מחפש אפלוד יותר גבוה... אחרי ברורים נאמר לי בבזק בן לאומי שהרוחב פס שלהם הכי גבוהה ולכן אצלם הגולשים נהנים ממהיריות יותר גבוהות על אותם חבילות כמו של המתחרים האם זה נכון? לפי מה שהם אומרים הרוחב פס שלהם הוא 11.8 ושל ברק 0.9 :s05:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by itaysp,

שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

12. Started by yudsim,

שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים ברשת אלחוטית וקוית (אחד מחובר ישירות) אני מעוניין בנתב איכותי, מהיר ואמין וכזה שיהיה אפשר לחבר לו מדפסת. עד 700ש"ח. תודה, אופיר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני לא מצליח להתחבר באף משחק (כמובן אני מדבר על חוקיים) למולטי הוא תמיד אומר שהשרת לא נמצא ואני מדבר על משחקים כמו NBA2K11 NEED FOR SPEED HP וכו' האימיול תמיד חסום על ידי פיירוול בבקשה איך אפשר כבר לסדר את זה??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kostik,

אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?

18. Started by zahi101,

שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aka_katz,

איזה דגם הכי ממולץ היום ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Meturlal,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ksn1981,

מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. שדרגתי היום את האינטרנט שלי ל100 מגה של בזק + בזב''ל. הראוטר מדגם D-Link 6740U בתקן N המחשב בסלון שמתחבר בצורה אלחוטית מכיל כרטיס רשת קצת ישן בתקן G של חברת אדימקס מדגם EW-7128G. יש לציין שיש קליטה מלאה לפי הwindows של הרשת האלחוטית האם כרטיס רשת בתקן N יפתור את הבעיה ? ואם לא אז אפשר עזרה בהגדרה של הראוטר כדי לשדרג את המהירות (אני יודע שתקן G מוגבל ל54 מגה) סקרין שוט של הגדרות הנתב http://i.imgur.com/BlheQ9h.jpg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by area5151,

ב 3:00 בלילה בדיוק! לאגים מטורפים הגורמים לכך שתמיד ב 3:01 אני מנותק מהמשחק, נשאר מחובר ל PSN בלי בעיה עד 3:40 ואז הכל משתחרר חזרה, ככה כל יום בקביעות ואף אחד לא מפספס. אתמול דברתי על זה עם בזק בינ"ל והם אמרו שהם צריכים שיהיה לי חייגן בשביל לבדוק, אמרתי שאין מצב ושאני אראה מה אעשה, קיצור אתמול שחקתי עד 5:30 רק כדי לבדוק את זה ולרגע לא נותקתי, העמסתי על המודם כמה שיותר והכל טס אפילו ב 3:00 כשאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה זה קרה. חוץ מבשעה 3:00 אני אף פעם לא מתנתק, האינטרנט עובד מושלם באמת, הכל רץ וטס. הפלייסטיישן 3 מחובר ישירות למודם, ולנסות עם חייגן זה סיפור כי אז צריך להגדיר לראוטר של אח שלי ולהתחבר ממנו (יש עוד מודם של 12 MB כמו שלי עם ראוטר בבית קרוב אליי). לי יש 12MB M…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.