רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, בהמשך לבעיות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500780.0 לא יודע בדיוק מה קרה. אבל פתאום בלי סיבה הראוטר לא מצליח להתחבר לאינטרנט:. TL-WR841N. לא עשיתי שום שינוים מיוחדים, האינטרנט פתאום התנתק ומאז לא מצליח להתחבר באמצעות הראוטר. מה לא ניסתי: להגדיר מחדש, לעשות ריסט. שום דבר. בבית יש רשת שיתוף עדיין. אני כן מצליח להתחבר דרך המודם והמחשב. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי משרד עם 4 מחשבים. 3 מריצים XP, ואחד Win7. במחשב בבית יש לי Win7. מישהו הגדיר כבר במחשב בבית, התחברות למחשב במשרד, זה שמריץ Win7, דרך שולחן עבודה מרוחק. איך אני יכול להתחבר למחשבים שמריצים XP? הגדרתי להם סיסמא (כי צריך כדי להתחבר ע"י שולחן עבודה מרוחק). יש לי את ה-IP של המשרד. מה עוד אני צריך כדי להתחבר לכל מחשב ספציפי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראוטר: TP-Link מדי כמה שעות אני חווה ניתוקים מהראוטר. אני מחובר אליו עם כבל רשת והראוטר מתחבר למודם כבלים שאיתו אין בעיה. כשיש ניתוק, יש את הסימן הזה בווינדוז ב-Taskbar שמסביר על מצב הרשת ומתווסף לו סימן צהוב שאומר שישנה איזושהי בעיה. כדי לתקן את זה אני פשוט צריך לנתק ולחבר את הראוטר מחדש מהחשמל. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מודם-פקס (מודם אנלוגי): 1. שליחת קבלת פקסים מהמחשב: כל מודם-פקס עם תוכנה מתאימה. 2. ביצוע שיחות דרך האוזניות והמיקרופון של המחשב: כל מודם-פקס עם יכולות קול, בנוסף, יש כאלה עם יכולת שיחה מזוהה. 3. ביצוע פעולת החיוג מהמחשב (כפתור חיוג ליד מספר טלפון בתוכנה שמנהלת אנשי קשר) כשהשיחה עצמה תתבצע מהטלפון הרגיל... אני מעוניין רק באופציה השלישית.. - איזה מודם-פקס אני צריך? - צריך טלפון עם ספיקר? - הטלפון יהיה "מת" ללא המחשב? די זקוק לעזרתכם.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP 4615 שיש בה גם סורק. עכשיו הבעיה במדפסת הזאת שיש לה רק חיבור USB ואני רוצה שכל המחשבים בבית יוכלו להדפיס ולסרוק דרכה. הבנתי שאפשר לקנות שרת מדפסות שמתחבר לראוטר ואז כל מחשב יכול להדפיס דרך המדפסת. אבל השאלה שלי אם יהיה אפשר גם לסרוק? הרי כשאני מדפיס המחשב שולח פקודה לכתובת של השרת מדפסות ואז משם השרת שולח את הפקודה למדפסת והיא מדפיסה. אבל בסריקה זה הפוך. המדפסת צריכה לשלוח את תוצאות הבדיקה לשרת ואז מהשרת איך זה יגיע למחשב? הדגם של השרת מדפסות זה Edimax ps1206u תודה לעוזרים [:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפתי לHOT NET 500 מגה. HOTBOX 4 - מקבל את המהירות במלואה לפי בדיקה. שמתי לב לאחר מעבר להוט נט שהפינגים טיפה גבוהים , אם פעם היה 65 עכשיו 90 . יש לי בפורטים משהו שנקרא TEREDO , וTunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface. הבנתי שיש משהו שנקרא NAT או Double Nat - לפי whatismyip: IPV4 מתחיל ב77 IPV6 מתחיל ב2a00:a040: רציתי לדעת אם זה משנה - אני בעיקר מוריד טורנטים ומשחק משחקי רשת. המהירות בטורנטים יורדת ועולה סביב 12 MB , כך שלא כל כך התרשמתי . עוד שאלה - אני כרגע עם הHOTBOX 4 , האם יש צורך בקניית נתב פרטי? קראתי פה הרבה התכתבויות של אנשים שעשו זאת. האם יש משהו לעשות עם זה ? תודה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ועברתי על המון מדריכים - ואני פשוט לא מוצא פתרון. נתחיל על מה שיש - מחשב נייח שמתחבר דרך USB לאינטרנט בכבלים - מודם Thomson חייגן של ברק ראוטר של msi - RG60G מחשב נייד עם חלונות ויסטה. מה שעשיתי - את הראוטר חיברתי למחשב בכבל רשת רגיל - אז הוא הראה ליקישוריות מוגבלת או חסרה נכנסתי לחיבור של ברק - והגדרתי לו בשיתוף שישתף אינטרנט לחיבור של הכבל רשת (ששם מחובר הראוטר) הקישוריות מוגבלת או חסרה נעלם. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט - למיטב ידיעתי גם בנייד כבר אמורה להיות יכולת להתחבר. אני מתחבר לרשת האחוטית שם - MSI - וה Vista מראה לי שם שהוא מצליח להתחבר לאלחוטי - אבל הוא לא מקבל את שיתוף האינטרנט. הערות : *בראוטר עצמו אני לא בטוח לאן צריך לחבר את הכבל רשת שבא מהמחשב - לכניסת רשת הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים. שניים עם חיבור LAN ואחד בלי. במודם יש לנו שני יציאות אחת USB ואחת LAN. הUSB הולך למחשב בלי יציאת הרשת אני זקוק למפצל LAN והבנתי שמדובר ב HUB או בSWITCH השאלה היא מה ההבדל והאם הוא משמעותי עבורי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי בבית שני מחשבים - אחד מחובר לאינטרנט דרך הכבלים . אני רוצה שגם המחשב השני יהיה מחובר . (יש בו כרטיס רשת מובנה) לuח אם gigabyte ga-g31m-s2l המודם של הכבלים הוא מתוצרת מוטורולה -אם זה חשוב. מה אני צריך לקנות ואיך לחבר ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי ראוטר חדש מבזק והאינרנט עובד לי מצוין. הבעיה שכאשר אני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית אז מתחילות הבעיות. האייפון שלי רושם שהוא לא יכול להתחבר לרשת הזו וכך גם הלפטופ. המכשירים מזהים את הרשת אבל צלא מצליחים להתחבר. הרשת בלי סיסמא. משהו שמע על הבעיה או יודע מה הפתרון. אשמח לעזרה תודה מראש! רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כרגע יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת Ethernet לכל דבר. לכל מחשב כרטיס רשת, וכבל קואקסיאלי דק 10Base2 עם חיבורי BNC אשר מחבר בינהם. מחשב אחד (הישן) מריץ Win95 ועובד חלק (טפו... טפו... טפו...), מחשב נוסף מריץ Win98. עד כה השימוש ברשת היה שיטוף המדפסת, הסורק, הצורב והעברת קבצים בין המחשבים. ולאינטרנט כל מחשב התחבר בצורה עצמאית (מודם Dial Up רגיל). הרשת פועלת כהלכה כבר שנתיים פלוס. כרגע אני בונה לי מפרט ומתכוון לקנות מחשב חדש, ובנוסף לעבור מהאינטרנט ה"רגיל" ל"מהיר". סביר להניח, שהמחשב החדש יריץ את מערכת ההפעלה WinXP Pro. אני מעוניין לחבר לפחות שני מחשבים (Win95 ו - WinXP Pro) לאינטרנט ה"מהיר" כך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. * כרטיסי הרשת ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המחשבים מחוברים לנתב באופן אלחוטי אני צריך להעביר מעל 10 ג'יגה ממחשב אחד לאחר הפתרון הכי קל לדעתי הוא דרך הרשת איך אני יוצר ביניהם את הקשר דרך הנתב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006017,00.html עפ"י דוח המועצה לצרכנות מסכמת שנה 1. הוט בולטת לרעה גם בתחום שירותי האינטרנט, שם הם מובילה בהפרש ניכר במספר התלונות נגדה עם גידול של 81%. שאר החברות רשמו ירידה חדה במספר התלונות נגדן. נטוויז'ן 013 רשמה ירידה של 26%, סמייל 012 רשמה ירידה של 31% ובזק כולל בזק בינ"ל השתפרו עם 6% תלונות פחות. 2. במועצה ציינו כי אינטרנט הוא אחד התחומים הבעייתיים בסעיף הוצאות התקשורת. פיצול השירות בין ספק התשתית והשירות גורם לסרבול, בלבול, ואף לייקור מחיר השירות בשל כפל ההוצאות. בתחום הטלפון הקווי התקבלו תלונות רבות על ניתוקים תכופים ואיכות ירודה של השירות. הגידול במספר התלונות לעומת השנה הקודמת: בזק 5%, הוט 9%, פרטנר תקשורת בע"מ, ראש …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים דרך רשת ביתית (פשוט חיבור ethernet רגיל) למחשב אחד אני מצליח להכנס, לראות ולשתף את המדפסת ומהמחשב השני אני מקבל הודעת שגיאה שכנראה שאין לי permission להתחבר. איך אני מסדר permission מהמחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שולח לחברים תמונות דרך הICQ/MSN ואני שם לב שמהירות ההעלאה שלי מאוד מאוד מאוד איטית. יש לי רשת.. ניתסתי את כל המחשבים ברשת, עשיתי ריסטסט לראטור ולמודם.. לא פתחתי שום תוכנה חוץ מהמסנג'ר ועדיין הכל מאוד לאט. ניסיתי עם תוכנה אחרת.. עם MIRANDA לשלוח את הקבצים והמהירויות היו קצת יותר גבוהות אני חושב אבל עדיין הן נעו בין 800 ביטים ל6 קילובייטים לשניה. לפני כחודש שיניתי את ההגדרות בראוטר שלי (LINKSYS 54GS עם FW של DD-WRT v23 SP2 ): Maximum Ports: 4096 TCP Timeout (in seconds): 900 UDP Timeout (in seconds): 900 שיניתי מכיוון שהיו לי בעיות עם תוכנות השיתוף קבצים ומאז ששיניתי הכל הסתדר. יכול להיות שזאת הבעיה? ואם כן, למה לשנות כדי שיהיה איזון בין הדברים...? תודה, א…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מצטער .. על פתיחה של נושא שבטח חרוש לגמרי. פשוט לא מצאתי שום דבר בחיפוש פה .. כל אופן כמו שרשמתי בנושא .. יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX MIMO דרך 012 בכבלים. ואני רוצה לשנות ת'אייפי .. האם אפשרי לעשות את זה לא דרך הספק ? .. ואם כן , את הדרך הכי פשוטה בבקשה . תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-