עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. פשוט נמאס. אני מחובר תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - 12MB בבדיקת מהירות שביצעתי בכמה אתרים שונים "הכל בסדר" התוצאות מראות מהירות הורדה והעלאה תקינה אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן מה עושים?!!!?!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sha-256,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by old fart,

אני משתמש בכל רוחב הפס להעלאה שלי(בערך כ25K לפעמים 30K) בלי הגבלה. אני מנסה להוריד טורנט. חזיר ישראלי מנטביזיון מוריד ממני(אני מעלה אליו) ב-20 קיי(שזה כמעט 90 אחוז מרוחב הפס העלאה שלי אם לא יותר) ומעלה לי(ההעלאה שלו) ב0.2 מכל הישראלים ביחד אני מוריד במשהו כמו 6K. ושלא יגידו שזה הגבלה של הספקית, כי החזירים הישראלים - ובדקתי את זה מספר פעמים - מורידים ממני ב20K(אני מעלה להם ב20K לערך), למה אני מקבל מהם מהירות נמוכה? בגלל שהם שמים QOS על החיבור או מגבילים את מהירות ההעלאה - שאגב במהירויות שאני מעל(ואני על חבילה של 2 מגה וחצי) כמעט ולא מפריעות לי לגלישה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by YK24,

היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eran256,

הבעיה היא שאם אני מגדיר אותו שיעבוד על תקן N או NGB אז הוא עובד לאט (10KB\S), ואם אני מגדיר אותו על G הוא עובד מהר... הבעיה הזאת מופיע רק במחשב הנייד כי באייפון האינטרנט עובד מהר בכל מקרה... מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם מה שעשיתי נכון? פשוט לא רשמתי כלום בRemote IP. זה עידכן את השורה אבל האם זה פתח לכול כתובת מבחוץ? הכוונה שלי לפתוח את אותו הפורט שכבר היה פתוח בראוטר הקודם שלי מסוג נטגיר vvg2000 ליוטורנט. כרגע זה מוגדר כמו שציינתי למעלה ועדיין אני מקבל סימן קריאה ביוטורנט... תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by amnesia,

היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כעת במוקד זמן המתנה ממוצע של כ 20 דקות (לא אופייני לשישי אחה"צ), כך שכנראה ואני לא לבד. אתרים באירופה בעיקר מציגים לוסים על ימין ועל שמאל, עם לייטנסי גבוה. בארץ נראה שהכל בסדר.אפילו פייסבוק וג'ימייל עושים טובה. *נראה שהסתדר...?*

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by digitalseeker,

בתור קליינט 014 ותיק ביותר , שחווה איטיות רק בשבתות אני השבוע מתחיל ניסוי. א.התחברתי היום ל018 לראות אם זה נכון השמועות פה - במיוחד לבדיקה ביום שבת. ב.אם תהיה לי איטיות ביום שבת שאני לשם שינוי אעשה 1@1 ואבדוק אם זה בגלל התשתית או הספק. ג.אם תהיה איטיות בכלל - באותו רגע אני אשווה ל014

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by almog50,

שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by benor,

יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:

15. Started by bennash,

שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות

19. Started by Zadu,

למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Haflo,

סקר קטן בכדי לדעת איך המשתמשים בפורום עובדים.....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים, ישנו נושא לא פתור שברוצני לבדוק... כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אני מבצע את החיוג באמצעות חייגן. האיי פי שמתקבל הוא קבוע למרות שאני מבצע ניתוק וחיוג מחדש... פניתי לבזק בינלאומי וזה טען שרק מול ADSL ניתן לקבל איי פי שמתחלף בין התחברות להתחברות... הפתרון היחידי שהחברה הציעה לי הוא להתחבר בכל פעם לשרת אחר שלהם וכך אקבל כתובת איי פי שונה... האם מישהו עובד עם ISP כלשהו + הוט ומקבל איי פי שמתחלף בכל התחברות מבלי להחליף שרת?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי 3 מחשבים בבית ולכולם יש את אותו אינטרנט אבל רק מחשב אחד מחובר אליו בצורה חוטית והשניים האחרים בצורה אלחוטית (אחד נייד ואחד נייח ) במחשב שמחובר בצורה חוטית אין שום בעיה באינטרט אבל בשניים האחרים המחשב מוצא את הרשת , מתחבר אליו והוא כותב " מחובר ללא גישה לאינטרנט" (ולפעמים הוא גם עובד אבל בדרךך כלל השגיאה הזו מופיעה) מישהו יודע מה יכולה ליהות הבעיה ,יכול ליהות שזה משהו בהגדרות של הווינדוס או של משהו אחר (בשני המחשבים יש WIN7 מקורי אם זה משנה משהו)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by TZ GO,

שלום לכולם אתמול עברתי לתשתית וספק של בזק בינלאומי והגדרתי את הראוטר. היה בהתחלה אינטרנט ואז התנתק. בלילה איפסתי את הראוטר ושוב חזר האינטרנט ושוב התנתק והם לא עונים בתמיכה הטכנית. עשיתי מלא ריסטרטים לראוטר כלום לא עוזר, בנוסף על כך נורת הכיבוי בראוטר משנה צבעים כל שניה מירוק לכתום. דגם הראוטר: IAD605D מה עליי לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ronb,

שלום לכולם, יש לי הוט פייבר ואני לא מרוצה ממנו מבחינת הגלישה האלחוטית וזה אם להיות עדין קראתי הרבה תלונות בפורומים השונים והבנתי שהדרך הטובה ביותר לשפר את הקליטה היא להוסיף ראוטר אלחוטי חזק. קניתי אחד שלהבנתי וכפי שהגדיר אותו המוכר - הוא מפלצת : ASUS AC3100 RT-AC88U. חיברתי אותו והוא עובד, אולם כשאני מנסה להפוך את הפייבר למצב גשר בלבד, אני לא מצליח ובכל פעם הוא חוזר להגדרות הרגילות. כנ"ל כשאני מנסה לבטל את הגלישה האלחוטית שלו. יש למישהו רעיון איך אכן לבטל את הגלישה האלחוטית בפייבר ? כמו כן, אמנם כבר קצת מאוחר מדי, אבל אשמח לחוות דעת על הראוטר שקניתי. תודה, רון

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים