עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by YK24,

היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. השיתוף במאפיינים מסומן http://img10.imageshack.us/img10/7816/345543354.png אבל אני לא רואה את הקבצים מהמחשב השני.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by elior021,

אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by cozzmo,

היי אני נתקל בתופעה מוזרה ורציתי לקבל חוות דעה מאנשים שניסו. רכשתי ראוטר של TP-LINK ושמתי עליו גרסא של DD-WRT. בעבודה רגילה הכל תקין - כאשר אני מנסה לקנפג VPN client בחיבור PPTP עם השרת שלי Private internet access אני לא מסוגל לקבל IP חיצוני והקשר לא רציף ( הפינגים פעם עובדים ופעם לא) האם מישהו עובד עם שירות VPN אחר ומצליח? אם כן איזה שירות VPN ? האם מישהו נתקל בתופעה ? אני יודע שיש אפשרות גם לעבוד עם openVPN אבל אני לא רואה את ה Menu הזה אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Haflo,

אני מעוניין לבצע השתלטות מרחוק (או חיבור) למחשב מרוחק, מה הדרך העדיפה? ואיך מתבצעת האוטנטיקציה מול WinXP?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני ספק אצל בזק וHOT משתמש באינטרנט 12 מגה,ולכן הייתי צריך לקנות ראוטר שתומך בחיוג L2TP וקניתי את EDIMAX BR-6524N הכל עבד מעולה עד שהתקנתי את הווינדוס 7 שלי מחדש (הוא נדפק קודם) מאז ההתקנה שלו חוויתי התנתקויות קצרות,שהאינטרנט מתנתק ואז אני עושה אבחון תקלות וזה פותר את זה עד שלפני כמה ימים האינטרנט התנתק לגמרי ואבחון תקלות לא עזר הקטע המוזר? יש לי גישה לראוטר,ושאר המחשבים שמחוברים אליו (לפטופ אחד באלחוטי ומחשב רגיל בכבל) עובדים עם האינטרנט רגיל אז הבעיה הייתה רק אצלי התקשרתי לבזק בינלאומי לתמיכה טכנית,איפסנו הגדרות של הראוטר,הגדרנו חיבור LAN מחדש,איפסנו את הפיירוול של הווינדוס,ושלחנו לפינג לWALLA בשליחת הפינג הוא נתקע ב192.168.2.1 והיה רשום DESTINATION HOST UNREACHAB…

12. Started by LRa,

בין שני מחשבים עם שיתוף אינטרנט ומהירות של 100MBIT? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?

15. Started by Drazick,

שלום. יש לי חשבון ג'ימייל ופתחתי חשבון נוסף לטובת רישום לאתרים וכל השטויות הללו. כרגע מה שעשיתי הוא שאני מושך את המייל מהחשבון ה- Spam דרך POP3 אל חשבון ג'ימייל אחר, ראשי שלי. לפעמים יש מיילים שאני מעוניין לענות להם והפעלתי את אופצית הענה בשם. רק מה הבעיה, מי שפותח את ה- wrapper של התשובה עדיין רואה שהיא מעשית נשלחה מחשבון הג'ימייל הראשי שלי. זה משהו שאני לא רוצה שיקרה, כיצד עושים זאת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ביצה,

שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by KingAlpaca,

שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…

21. איזה נתב אלחוטי לקנות? כרגע יש לי HOT+014 שתיים עשרה מגהבייט הורדה/1 מגה העלאה+ חבילת גיימר, מודם של ARIS ונתב אלחוטי Sweex LW050 תקן G שכנראה לא תקין כבר. מעוניין להחליף לנתב תקן N כמובן. מדובר על 3 חדרים צמודים אחד לשני, אין ממד. החדר האמצעי שמשדר ל2 החדרים הצדדים מחובר באופו קווי למודם. התשתית הינה של הוט כפי שציינתי ,אך ככל הנראה אעבור לבזק מחר אחרי השירות ש"קיבלתי" אתמול (לא חדש שהשירות שם מתחת לכל ביקורת). אני מעדיף משהו מוכר כגון EDIMAX/TP-LINK. האם יש טעם לקנות ראוטר בכלל של 300MBPS שעולה בערך 300 ש"ח, או שאפשר להסתפק ב841 של TP-LINK ב99 ש"ח? (150MPBS) שמעתי שעדיף לקנות נתב שתומך בDD-WRT . מה זה ואיך זה תורם לי? מעוניין כבר להזמין היום/מחר :-) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mrraz,

קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים