רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. אני עובד די הרבה זמן עם מודם-ראוטר לבן של בזק (DGN2200), ואני לא מרוצה. אני לא מומחה תקשורת, אבל מתסכל אותי שאני לא יכול לשדרג פירמוור, מדי פעם יש לי ניתוקים (אני לא בטוח שזה המודם, אבל אני חושד...), ישנם פיצ'רים שלא עובדים ואני לא יכול לגשת לקונפיגורציה המתקדמת שלו (אין לי גישה לBusyBox או SNMP והUI ממש מעצבן). התחלתי להסתכל על סקירות של ראוטרים בפורום ושמתי לב שהם לא עם מודם מובנה. תהיתי אם זה לא יתרון כמו שחשבתי שהראוטר יהיה משולב עם המודם. אם אני משקיע בראוטר אבל לוקח מודם מעפן של בזק זה לא אומר שהמודם יהפוך להיות צוואר בקבוק בכל מה שקשור לmax connections וכד'? כיוון שראיתי כמה קבועי הפורום hardcore בקשר למהירויות שלהם אני בטוח שמה שמספיק טוב להם יספיק לי. אתם משת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הוט פייבר ואני לא מרוצה ממנו מבחינת הגלישה האלחוטית וזה אם להיות עדין קראתי הרבה תלונות בפורומים השונים והבנתי שהדרך הטובה ביותר לשפר את הקליטה היא להוסיף ראוטר אלחוטי חזק. קניתי אחד שלהבנתי וכפי שהגדיר אותו המוכר - הוא מפלצת : ASUS AC3100 RT-AC88U. חיברתי אותו והוא עובד, אולם כשאני מנסה להפוך את הפייבר למצב גשר בלבד, אני לא מצליח ובכל פעם הוא חוזר להגדרות הרגילות. כנ"ל כשאני מנסה לבטל את הגלישה האלחוטית שלו. יש למישהו רעיון איך אכן לבטל את הגלישה האלחוטית בפייבר ? כמו כן, אמנם כבר קצת מאוחר מדי, אבל אשמח לחוות דעת על הראוטר שקניתי. תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני צריך לחפש דגם ספציפי אם כרגע יש לי חיבור לכבלים בלי חייגן. האם מישהו יכול להכווין אותי למדריך בנושא, מה מתחבר למה וכו'. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה . יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch פשוט 8 פורטים של Edimax. לשני המחשבים יש כתובת IP סטטית. לאחד: 10.0.0.1 , לשני: 10.0.0.2 . המחשבים מחוברים ל-Switch שמחובר למודם ADSL של בזק. נכנסתי למודם והגדרתי התחברות לאינטרנט בלי חייגן , כלומר כל זמן שהמודם עובד , הוא מחובר לאינטרנט. השאלה שלי היא כזאת: שאני מנסה לראות את הכתובת IP של המחשבים , אני מקבל את הכתובת הפנימית , הכתובת של הרשת שאני הגדרתי : 10.0.0.1 או 1 בסוף. אני רוצה לראות את הכתובת IP האמיתית שהמחשבים מקבלים באינטרנט ולא את הכתובת הפנימית. שאני נכנס למודם אני רואה את הכתובת IP האמיתית שקיבלתי מהספק. הבעיה היא שזאת כתובת אחת שמתחלקת למחשבים ברשת (במקרה שלי 2 מחשבים) לא אמור להיות לכל מחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי כוח להתקשר לבזק בינלאומי שיעשו ועידה עם הכבלים לגבי החלפת פול כתובות , יש איזשהי פקודה להעביר למודם שיבקש אייפי חדש לגמרי ? אני יושב על פול כתובות של 212 ואני רוצה להחליף ל84 בלי שיחה , עכשיו ניסיון ידני ואז להחזיר לאוטומטי לא עבד , כולל כיבוי ממושך של המחשב והחלפת סלוטים בהאב , למישהו יש עוד רעיון ? יש לי האב שאליו מחוברים 2 מחשבים מחשב אחד מקבל את הפול הנכון מחשב שני לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משרד התקשורת מנסה לקדם יוזמה שתאסור על ה-ISP לבצע הגבלה או חסימה של שירותים. אם לרגע שמחתם כי חשבתם שבכך נסתם הגולל על היכולת של ה-ISP להגביל סוגית תעבורה שונים (כמו Torrent-ים או הזרמת וידאו), הקדמתם את המאוחר. בשולי היוזמה כותב משרד התקשורת כי "מותרת הגבלה או חסימה המתחייבת מניהול תקין והוגן של התעבורה ברשת". נו אז מה הועילו חכמי המשרד - כמעט כל הגבלה יכולה ליפול תחת הכותרת ה-"מנהלית" זו. ככה ביד אחת מקדמים יוזמה וביד השניה הורגים אותה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860671
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי EDIMAX 6524N ובשני המחשבים הניידים שלי חיבור עימו מתנתק כל כמה דקות, כאשר במחשב המחובר ישירות אליו בכבל רשת אין בעיה. אנא תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור של 5 מגה רציתי לדעת כמה אני צריך לקבל באתר בדיקות מהירות 1 http://www.pcpitstop.com/internet/default.asp 2 http://www.bandwidthplace.com/speedtest
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער אם השאלה נשאלה כבר, לא מצאתי תשובה עדכנית בפורום. האם בזק עדיין מספקים רק מודם/נתב משולב למהירויות 20 מגה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה שלא.. הקדמה: הייתי בבזק (תשתית) עד לפני שנה וחצי ככה ועזבתי.. כי ההורים שלי עברו לטלפוניה אחרת ואז גיליתי שמחייבים אותי 25 שקל יותר על "קו קל" עקב זאת עברתי לכבלים. עכשיו התחייבות שלי בהוט וגם בבזק בינלאומי הסתיימו, כרגע יש לי 1.5 וחשבתי לשדרג ל5 מגה. אז היום החלטתי לחפש באינטרנט לגבי אותו תשלום נוסף ולראות מה קורה עם זה היום אז מצאתי כמה כתבות כאלה, למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html שלפי מה שאני רואה משרד התקשורת הכריח אותם לבטל את זה. היום התקשרתי אליהם והנציג אומר לי שבנוסף לאינטרנט, צריך לשלם עוד 25 על קו שחסום מכניסות ויציאות ושהמטרה שלו היא רק בשביל האינטרנט. אז מה בעצם ביטלו או שזה פשוט שבזק לא עומדים בהתחייבות הזאת? מישהו יכול להס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה-אני בהוט ובזק בינלאומי עם חיבור ללא חייגן, יש לי ראוטר טיפילינק ושיניתי במאק קלון את המאק אדרס יותר מפעמיים כדי לשנות אייפי ומאז אין לי יותר אינטרנט(הבנתי שאסור יותר מפעמיים רק אחר כך).. דיברתי עשרות פעמים עם נציגים בהוא ובזקבילנאומי ואין להם תשובה. כל מה שעשו לא עזר-קלין הוסט, שיוך מחדש ומה לא. אין גישה לרשת גם כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב וגם עם הראוטר. זה נראה כאילו שזה לא מקצה לי אייפי(בשיחה עם הוט ובזק אמרו שהוא מושך 3 כתובות אייפי במקום אחת).. תודה על ההתייחסות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים: אחד שלי, אחד של אשתי ואחד שאני רוצה להפוך אותו לשרת. אני רוצה שהמחשב המיועד להיות שרת יהיה מחובר לאינטרנט המהיר בחיבור ישיר ע"י חיבור רשת למודם רשת, ושני המחשבים האחרים שלי ושל אשתי יהיו מחוברים אליו גם בכרטיסי רשת ואפשר יהיה לגלוש בכל אחד מהם. כך שבשרת יהיו סה"כ 3 כרטיסי רשת. האם דבר כזה אפשרי? בנוסף בגלל שהשרת עצם היותו שרת אני מעוניין להתקין עליו windows 2003 server enterprise edition המחשב הוא פנטיום 3 550 עם 384 מ"ב זיכרון האם המחשב יכול לעמוד בעומס של מערכת הפעלה כזאת? האם יש פיתרון נוסף? - קניית ראוטר (נתב) או סוויטש או האב כרגע לא עומדת על הפרק. בנוסף במצב הקיים יש שני מחשבים כשאחד מחובר לרשת באופן ישיר והמחשב השני מחובר אליו כאורח, ויש ICS של…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם עוד מישהו פה מקבל לאחרונה (אני מנוי בברק 013, לא יודע לגבי אחרים) כל מיני הודעות דואר מאנשים לא מוכרים שלא ברשימת הנמענים שלו הודעות עם כל מיני קבצים כמו Palm_VII.jpg וכל מיני קבצי .bat .com !??!?!! זה פשוט מטריף אותי אני מקבל גם לתיבת דואר בברק וגם לאינטרנט זהב ועשיתי סריקה של ה - Klez הזה ואין לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי היום את הראוטר למודם, והוא מחובר למודם HOT בDHCP ולשני מחשבים בכבל רשת. אבל הוא ממש איטי, אף אחד לא גולש עכשיו חוץ ממני, ועל האלחוטי יש סיסמא. וגם כרגע אין לי FW הראוטר הוא של TP-Link מה אפשר לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט וטלפון של "הוט". לשקע בקיר מחובר מסנן ALS M10 שיש לו שתי יציאות, יציאה אחת עם ציור של טלפון ושאכן מתחברת למכשיר הטלפון ויציאה נוספת שמסומנת ADSL ולא מחוברת לשום מקום. לשם מה משמשת היציאה הזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-