רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת .הבנתי שזה תלוי בתשתית (בזק\הוט) .תקנו אותי אם אני טועה . אגב ,האם המטרה של כרטיס 1 ג'יגה זה בעצם לאפשר להעביר קובץ אחד בנפח גדול או שזה מיועד לתעבורת רשת יותר מהירה כשיהיו רוחבי פס גבוהים יותר ? או שניהם ביחד ?.. תודה ..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עים כרטיס הרשת, כלומר חיבור כניסה לאינטרנט "בילד אין "שמחובר ללוח האם ואני רוצה לקנות כרטיס רשת .איזה כרטיס רשת איכותי מומלץ לקנות לא הזולים, מה מומלץ ומה ההבדל בכרטיס איכותי שיכול לתת ל?י האים זה משמעותי בין כרטיס איכותי לבין כרטיס זול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי ל8 מגה ויש לי מודם של aztech 600e שאמור לתמוך בadsl2 והבנתי שצריך להגדיר אותו כדי שיהיה מתאים לזה מישהו יודע איך עושים את זה ? ועוד שאלה, מה אמורה להיות מהירות ההעלאה שלי בKB עם חבילה של 8 מגה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הראוטר הוא: edimax BR-6104K(G). אני רוצה לפתוח בו פורטים, רק כדי לעשות את זה צריך להגדיר איי פי קבוע, חשבתי שהגדרתי את זה, אבל לאחר כיבוי הראוטר בסוף השבוע והפעלתו לאחר מכן האיי פי השתנה.... יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, השבוע רכשנו דרך בזק את מתאם ה HPNA3200 בצירוף עם ראוטר DNG2200V2 גם כן דרך בזק. מרגע חיבור הHPNA ישנם המון ניתוקים באינטרנט. הראוטר עצמו הוא שמתנתק מהאינטרנט. כשיש חיבור, הוא יציב וגם המחשב בצדו השני של ה HPNA גולש בצורה תקינה. יש לציין שלפני חיבור ה HPNA לא היו ניתוקים. (לא יודע אם זה קשור לחימום הראוטר, הוא לא רותח בצורה מיוחדת, והניתוקים ממשיכים גם כשיש מזגן שמקרר את החדר לאזור ה23 מעלות). שיחה עם שירותי התמיכה של בזק לא נתנו לי הרבה, יותר מידי אין להם מה לחדש, לנתק לחבר להוציא מהחשמל להחזיר, הכל עובד לטווח הקרוב וחוזר חלילה. יכול להיות שיש קשר בין חיבור הHPNA לניתוקים? או סתם צירוף מקרים? אודה לכם מאוד על עזרתכם. תודה רבה יש לציין שכשאר ניתקתי את הHPNA וחזרת…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם החלטתי לעשות ADSL 1.5 אני רוצה לנצל את המיטב ממנו ! בטופס הרשמה שאולים אותי אם יש לי USB עכשיו כמובן שיש לי...אבל אני רוצה לדעת אם זה טוב המודם של USB או לא דבר שני מה זה הPRO במודם של ALCATEL מה זה ייתן לי, מהם הייתרונות, ומהם החסרונות. (אם מישהו יכול גם להמליץ על ספקית טובה אשמח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת. חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט של 12 מגה, כל המחשבים עד כה היו נייחים ומוחברים דרך כבל רשת. אך כיום יש לאחותי מחשב נייד (פוזה) והיא רוצה גם אינטרנט אלחוטי. העניין הוא שאין טעם הרי להחליף את המודם+סוויץ שמשרתים אותי נאמנה לחיבור אלחוטי, אבל עם זאת מה כדאי לעשות\לקנות על מנת שאני יוכל לחבר לאחותי אינטרנט אלחוטי, וכמו כן לאייפון 4 שיבוא עלי לטובה במהרה בעתיד הקרוב? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מבזק עם חופן של עלונים על WOW וטופס התחברות, הם כותבים על זה שאני מנוי בחופשי חודשי וכדאי לי לשדרג לADSL. הם לא יודעים שאני 8 ק"מ מהמרכזיה?!?! למה לגרום לי עוגמת נפש כזאת?!?! :'(
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עברתי ליחידת דיור עם אינטרנט מהבעלים. הראוטר שלהם היה קורס, קניתי TP-LINK wr841hp. הקליטה 90% או יותר, וחלק מהזמן מהירות הגלישה טובה. הבעיה היא שלעתים תכופות המהירות צונחת למצב בלתי שמיש. יש לי התקן רשת גם של TP-Link tl-w7200nd, הבחנתי כשהמהירות מאטה הוא מציג Rate אפסי. במצב תקין הוא מוגבל ל-150Mbs ( היכולות של ההתקן), במצב של האטה הוא צונח גם לאחד מגה. המודם עגלה (טומפסון), התשתית של הוט והספקית 013, אבל בגלל הRate אני נוטה לקוות שזו בעיה ברשת בלבד. את הראוטר הגדרתי באשף, הוא זיהה לבד dynamic ip, ידנית שיניתי רק לתקן n במקום g/b. תוכלו לעזור לי לאבחן את הבעיה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי כמה ימים היא לי אינטרנט 750K שהיה איטי והיה מחולק לשני מחשבים על ידי ראוטר של אדימקס AR-7024 בכל פעם שאחד המחשבים היה נכנס לאימיול לא היה אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים חשבתי שהבעיה היא המהירות של האינטרנט שהיא גם ככה נמוכה ועוד מתחלקת ל 2 היו בוצע השידרוג למהירות של 4M הורדה ו 400K העלאה ואני לא מרגיש הבדל משמעותי עדיין אני לא יכול להיכנס לאימיול ולגלוש באינטרנט באותו זמן והמהירות של המחשב השני גם מושפעת מהאימיול מה אתם אומרים הבעיה? אני כבר ממש מבועס תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,החלטתי לבדוק משהו בקשר ל IP ופינג בUT2004 אז ככה.. אני מחובר ל012 net דרך cable,אז ניסיתי להתנתק ולהתחבר ולבדוק את הפינגים במשחק. פעם הפינג היה גרוע ופעם הפינג היה מצויין. יש סיכוי שאני מתחבר לאותו IP כל פעם? פשוט להגדיר את הIP שהפינגים טובים בו. אם כן איך
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הראשי נמצא בדירת קרקע, והמחשב הנוסף נמצא בחדר אחר שחצר מפרידה בינהם המרחק הוא כ 8 מטר קו אוירי. רצוי מתאם איכותי שלא תהיה נפילה בפס... אשמח לתגובות... האם המתאם הזה מומלץ ?. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-TP-LINK-%D7%93%D7%92%D7%9D-TL-PA211
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית באינטרנט. היה לי מעין סימן קריאה צהוב על הסימן של האינטרנט ודפי אינטרנט לא עלו על כרום ולא על מוזילה. ניסיתי כמה פתרונות פשוטים, ולאחר שהם לא עבדו התקשרתי לספק (בזק). שעה הייתי עם הנציג בקו וניסינו פתרונות שונים. אתחול כרטיס הרשת לא הועיל (ז"א שהבעיה לא בלוח אם), וה wifi של אותו הראוטר עבד על הלפטופים. מה שמוזר כאן הוא שאני מקבל תשובות מהפינגים החיצוניים והפינק הפנימי [10.0.0.138 היה מענה, וכמו כן במקור חיצוני. אנחנו השתמשנו בפינג של walla.co.il (מספר, לא כתובת. הכתובת לא עבדה)]. ריסטארטים חוזרים ונשנים, וכו'. לבסוף קבע הנציג כי הוא בטוח לגמרי שהבעיה חייבת להיות בראוטר. הדבר היה נראה לי תמוה במיוחד. מדוע? כי בדיוק היום החלפתי מודם (במודם הקודם באמת …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-