רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי הוט פייבר ואני לא מרוצה ממנו מבחינת הגלישה האלחוטית וזה אם להיות עדין קראתי הרבה תלונות בפורומים השונים והבנתי שהדרך הטובה ביותר לשפר את הקליטה היא להוסיף ראוטר אלחוטי חזק. קניתי אחד שלהבנתי וכפי שהגדיר אותו המוכר - הוא מפלצת : ASUS AC3100 RT-AC88U. חיברתי אותו והוא עובד, אולם כשאני מנסה להפוך את הפייבר למצב גשר בלבד, אני לא מצליח ובכל פעם הוא חוזר להגדרות הרגילות. כנ"ל כשאני מנסה לבטל את הגלישה האלחוטית שלו. יש למישהו רעיון איך אכן לבטל את הגלישה האלחוטית בפייבר ? כמו כן, אמנם כבר קצת מאוחר מדי, אבל אשמח לחוות דעת על הראוטר שקניתי. תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברשת ככל הניראה,אז ככה יש לי מחשב נייד שמחובר באמצעות אינטרנט אל חוטי לראוטר (linksys wrt54gl ) זה ראוטר של סיסקו נחשב למוצלח, ברגע שאני מוריד קובץ גדול או טורנט (7-3GB )לאחר זמן של שעה +- הורדה הוא מנתק אותי הורדתי ועידכנתי גירסא למכשיר והתקלה נמשכת אגב זה המכשיר היחיד שמחובר לרשת והרשת כוללת סיסמא כך שאין שכן או משהו שיושב על הרשת אשמח לתשובות עינייניות תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
2 בעיות עם מודם שיחות פשוט של נטוויז'ן. המודם בא אחרי הנתב, ויש שתי שלוחות. 1) כשאני שולח פקסים בשלוחה 2 אני חייב להרים את השופרפרת לפני שהמחשב מחייג את המספר (לא קורה בשלוחה 1). 2) שלוחה 1 תמיד עובדת. שלוחה 2 מקבלת נורה אדומה (קו מת) לאחר יום שימוש בערך, וצריך לעשות ריבוט למודם כדי להשיב את המצב לקדמותו. השאלות הן: 1) האם לקוחות נוספים חווים את הבעיות האלו? 2) האם תצורת המודם מאחורי הנתב יש לה השפעה עליהן? אם כן, מה הפתרון? 3) האם החלפת המודם לנטבוקס (הכוונה למכשיר שהוא גם נתב, לא זוכר את השם) פתרה את הבעיה? התכנון לשים גם אותו מאחורי הנתב. 4) האם לקוחות חברות אחרות עם שתי שלוחות נתקלים בבעיות דומות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה שלא.. הקדמה: הייתי בבזק (תשתית) עד לפני שנה וחצי ככה ועזבתי.. כי ההורים שלי עברו לטלפוניה אחרת ואז גיליתי שמחייבים אותי 25 שקל יותר על "קו קל" עקב זאת עברתי לכבלים. עכשיו התחייבות שלי בהוט וגם בבזק בינלאומי הסתיימו, כרגע יש לי 1.5 וחשבתי לשדרג ל5 מגה. אז היום החלטתי לחפש באינטרנט לגבי אותו תשלום נוסף ולראות מה קורה עם זה היום אז מצאתי כמה כתבות כאלה, למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html שלפי מה שאני רואה משרד התקשורת הכריח אותם לבטל את זה. היום התקשרתי אליהם והנציג אומר לי שבנוסף לאינטרנט, צריך לשלם עוד 25 על קו שחסום מכניסות ויציאות ושהמטרה שלו היא רק בשביל האינטרנט. אז מה בעצם ביטלו או שזה פשוט שבזק לא עומדים בהתחייבות הזאת? מישהו יכול להס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, הכוונה לשידרוג לכרטיס רשת USB או בחיבור PcMCIA...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעבור מאינטרנט זהב לספקית אחרת. יעצו לי לקחת את בזק כמספקת המודם ואת 012 NET כספקית אינטרנט, אני רוצה לשמוע המלצות שלכם, תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. היום ניסיתי להעביר את הראוטר לחדר אחר בבית-שיהיה ממוקם קרוב יותר למחשבים. בחיבור הטלפון לקיר,יש קו תקין(בדקתי). שמתי פילטר של בזק,חיברתי את הראוטר לחשמל ולDSL ו..נורת DSL מהבהבת ולא "נתפסת". ניסיתי בשני תקעים של בזק באותה קומה,עדיין לא עובד. בתקע המקורי בקומה למטה הראוטר עובד מצויין. אשמח לקבל הסבר ופתרון! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר( 100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC). אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200. ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL . הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש? אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם: כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Pho…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את הקושחה. האם להפעיל אופציה של STP ? תחת הגדרות רשת: האם ההגדרות שלי נכונות ביחס לספק נטויזן כפי שצירפתי בקובץ? האם ניתן לבצע הפעלה מחדש לנתב דרך הקושחה? לא ראיתי אופציה שכזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם עוד מישהו פה מקבל לאחרונה (אני מנוי בברק 013, לא יודע לגבי אחרים) כל מיני הודעות דואר מאנשים לא מוכרים שלא ברשימת הנמענים שלו הודעות עם כל מיני קבצים כמו Palm_VII.jpg וכל מיני קבצי .bat .com !??!?!! זה פשוט מטריף אותי אני מקבל גם לתיבת דואר בברק וגם לאינטרנט זהב ועשיתי סריקה של ה - Klez הזה ואין לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ישנו נושא לא פתור שברוצני לבדוק... כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אני מבצע את החיוג באמצעות חייגן. האיי פי שמתקבל הוא קבוע למרות שאני מבצע ניתוק וחיוג מחדש... פניתי לבזק בינלאומי וזה טען שרק מול ADSL ניתן לקבל איי פי שמתחלף בין התחברות להתחברות... הפתרון היחידי שהחברה הציעה לי הוא להתחבר בכל פעם לשרת אחר שלהם וכך אקבל כתובת איי פי שונה... האם מישהו עובד עם ISP כלשהו + הוט ומקבל איי פי שמתחלף בכל התחברות מבלי להחליף שרת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-