עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SanjiBlackLeg,

"היעד" משחק דפדפן ישראלי חדש!"היעד" הינו משחק דפדפן בפיתוח ישראלי שנבנה בצורה של ימי הביניים ומתפתח ומגיע לימינו אנו. במשחק תוכלו ליצור קשרים עם שחקנים אחרים, לרקום בריתות ושבטים ולשחק נגד אנשים אחרים ונגד מפלצות. המשחק מציע מגוון רחב של אפשרויות ושל מקומות שתוכלו לעבור ביניהם בלחיצה בעכבר. בנוסף, במשחק ישנו צאט שבו תוכלו לדבר עם שחקנים אחרים ולראות את התוצאות של הקרבות שלכם. במשחק יש מחלקות, כל מחלקה מטפלת בעבודה שונה במשחק למשל, מחלקת חוק וסדר האחראית על אכיפת החוקים ולענישה, מחלקת הפורום האחראית על פורום המשחק ומחלקת עיתונאים האחראית על עיתון המשחק, יש עוד כמה מחלקות שמטפלות בדברים אחרים כמו פעילויות מיוחדות, טיפול בבאגים ועוד.לסיכום, משחק הדפדפן הזה שו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eran898,

שלום. יש ברשותי היום ראוטר של בזק 7850U ואני על מהירות 100 מגה(תאכלס 65 מקסימום). ואת המתאם TL TP LINK WN822N שממרר את חיי. בכל פעם שאני טיפה מעמיס עליו בטורנטים הוא שובק חיים ואז צריכים לנתק ולחבר אותו..לפעמים הוא אפילו קורס לכמה שניות סתם בשביל להראות לי נוכחות. המרחק בין המתאם לראוטר הוא בערך 7 מטרים(נראה לי קצת פחות) עם קיר אחד בדרך(הקליטה נכון לעכשיו היא כמעט תמיד 5 קווים ופעם ב4,שיגעונות לא ברורים שלו..) בקיצור אני מחפש מחליף בשבילו, הדרישות שלי הן כמובן שיעמוד בעומס של טורנטים. והכי חשוב, יתמוך בWIN 8.1 .. כי נראה לי שרוב הבעיה שלי עם המתאם היום זה שאין לו ממש תמיכה רשמית ב 8WIN... ונכון לעכשיו אני משתמש באיזה דריבר גירסאת בטא,כבר שנתיים זה בבטא.. נראה לי ש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. surfboard sb3100 כן דיי ישן אבל אני נמצא בניסוי יותר משנה....

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי יש לי ראווטר ( בעצם עדיין אין לי אבל מתכוון לרכוש אחד מבזק ) ורציתי לדעת אם אוכל לעשות חסימה למסנג'ר , יענו מי שיתחבר בנייד לראווטר לא יכול להשתמש מהנייד (או אייפון-אייפוד ) במסנג'ר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by wow,

יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by idoaa,

שלום לכולם האם אפשר להקים רשת על גבי מתאמי רשת חשמלי, או שהמתאם משדר רק אינטרנט על גבי תשתית החשמל?

8. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by almog50,

שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. את המושג פרוקסי אני מכיר ומשתמש באחד מדיי פעם, השאלה שלי היא דווקא לגביי אתר חדש שנפתח לציבור הרחב בארצות הברית HULU.COM אתר שבו ניתן לצפות בסדרות דרך האינטרנט כרגע האתר פתוח רק לתושבי ארצות הברית. מה שאני לא מבין למה הIP של הפרוקסי שלי שנותן לי כתובת של ארצות הברית לא עובר את הסינון של האתר(ניסיתי כמה פרוקסי שונים)? *יש לציין שהרצתי בדיקות של MY IP בגוגל ובכולם אני מוגדר בתור מישהו שנמצא בארצות הברית.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sha-256,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Avisp,

שלום אני משתמש כעת עם ראוטר זקן Edimax BR-6204WG הנמצא בקומה העליונה. המצב הוא שבקומה הזו יש קליטה מצויינת (בשני חדרים) אבל בקומה שמתחתיה יש קליטה חלשה יותר, אבל בסה"כ אפשר לגלוש באזורים שאני צריך גם בקומה התחתונה. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להחליף בכל מקרה את הראוטר (הוא מתחמם ועושה צרות) איזה ראוטר יעזור לי לשפר את האיכות של הקליטה הקומה התחתונה? התקציב שלי הוא עד 300 שקלים. קראתי פה שאנשים ממליצים על TP LINK 1043 האם הוא יעזור לי לשפר את האיכות? דבר נוסף נרשמתי למבצע בבזק (אחד מ 7000) כרגע עדיין לא שדרגתי את המהירות אצל הספק. האם הראוטר VDSL של בזק יהיה יעיל לטווח שאני צריך? תודה.

17. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nikola7,

שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Asafalfa,

שלום אני עושה רשת קווית בכל הבית ויש לי את האפשרות לעשות רשת בעזרת כבל CAT 7 .... השאלה שלי האם המחבר שלו שונה מהמחברים הסטנדרטים , האם זה יתחבר ל ROUTER למשל DLINK 655 ולמוצרים נוספים בעלי חיבור רשת רגיל , או שמה יש לזה חיבור מיוחד משלו ואז אני חייב לבצע שינוי לסוג הכבל . הודה לתשובה מהירה כי עבודות התשתית כבר מתחילים . תודה על העזרה אסף עידכון בחור שעושה לי את התשתית החשמלית בבית אמר לי ליצור קשר עם בחור שעובד עם הקבלן שלי שהוא מבין בנושא זה, בקיצור אחרי שיחה קצרה הוא אמר לי כי אין בעיות לעבוד עם ה CAT7 בחיבור RJ45 אבל בפועל הכבל יעבוד כאילו מדובר ב CAT 6 ולא מעל זה , ככה שבעתיד במידה ונעשה שינויים לציוד בבית תמיד יש אפשרות לחבר לו קונקטור שונה מסוג GG45 ואז לקבל את הני…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by progame,

היי, אני צריך המלצה ל Seedbox. אני מוריד ומשתף טורנטים מ tracker פרטי ולוקח לי המון זמן להשיג ratio שמספיק בשביל להוריד טורנט חדש. על איזה אתם ממליצים מניסיונכם? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. 014 בזק בינלאומי חוסמים את האתר של טריפל סי כדי שאנשים לא יוכלו לברר או לעבור בקלות. איך הם מעיזים לעשות דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.