רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים וראוטר משום מה עשו לי ריסט למודם וכל ההגדרות נמחקו ועכשיו גם התקינו חייגן=\ אם מחשב אחד מחובר ומתחברים מהמחשב השני אז זה כותב שהקו תפוס...איך אני עושה שזה לא יקרה?? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 3 מחשבים שכוללים כרטיס רשת GIGA-LAN, אבל בכל זאת הקצב העברה עומד על 12~ מגה לשניה... הראוטר שלי הוא GIGABYTE GN-B40 מה השינויים שאני צריך לבצע כדי לנצל את היכולת של הכרטיסי רשת ? ראוטר אחר ? סדר חוטים שונה בכבל רשת ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה אתר או משהו או שצריך להתקשר אליהם?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט במהירות 10Mb שאולי תשודרג ל 15Mb. תשתית האינטרנט של בזק והספק בזק בינלאומי. יש לי נתב ישן, Rotal rta 1025w. הנתב מחובר מצד אחד ישירות לקו הטלפון (דרך פילטר של בזק), ומצד שני אחד (מתוך 4)הפורטים של הנתב מחובר קווית לכרטיס הרשת במחשב הנייח. יש לי בעיה בנתב שרק אחד הפורטים שמחוברים לנתב עובדים כמו שצריך, והשאר לא עובדים בכלל או שעובדים מאוד מאוד לאט. יש לי צורך בחיבור מכשיר שני, בנוסף למחשב, לראוטר. ז"א שאני אמור להחליף את הראוטר לאחד שכל הפורטים עובדים כמו שצריך. :-) האם אני צריך לקנות מכשיר משולב של נתב + ראוטר? (אני מבין שהמודם מובנה בתוך הנתב הנוחכי שלי). והאם יש המלצות לאחד כזה? או שאולי רק ראוטר יספיק? ולסיום, המכשיר שארכוש (בין אם זה משולב עם מודם …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון שיאפשר לי לקבל ולהוציא שיחות של הקו הביתי במכשיר האנדרואיד שלי. כלומר ששיחה נכנסת תעבור אל האנדרואיד ושתהיה אפשרות לחייג מהאנדרואיד דרך הקו הביתי (השיחה תזוהה כנעשית מהבית). יש לי מחשב נייד עם מודם אנלוגי מובנה ונייח עם מודם שאני יכול להקצות לעניין זה. איזה פתרון מאפשר זאת? אני מדגיש שהשיחות חייבות להתקבל ולצאת מהקו הביתי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי ראוטר של edimax ואחרי חשיבה רבה החלטתי להחליף אותו כי יש לו הרבה בעיות, אני לא אפרט עכשיו כי זה לא העניין. אני מעוניינת לקנות ראוטר חדש בשווי של עד 400 שקל מהירות האינטרנט שלי היא 12MB יש לי תשתית של הוט וספקית של בזק בינלאומי החיבור הוא אלחוטי, והראוטר צריך לספק עד 2 מחשבים מחוברים. אני אשמח אם תעזרו לי למצוא ראוטר מתאים. אם חסרים פרטים תגידו ואני אוסיף, פשוט אני לא כל כך מבינה בזה אז לא ידעתי מה להוסיף. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העלאה. אחרי שאני מסיים להוריד קובץ, העלאה פשוט לא זזה. בזמן נותר יש שני עיגולים כאלה, ולא רשום אפילו כמה זמן נותר. להעלות אני לא יכול בכלל..לא יודע למה. רק להוריד אני מצליח אבל להעלות בכלל בכלל לא. אני משתמש בטורנט שיש לו 16 מעלים ו-5 מורידים..וזה עדיין לא עוזר. העלאה פשוט לא זזה..אפילו אם אשאר שעה ככה זה לא יזוז. תמונה:http://www.ufu.co.il/files/p0joztgo5rxp5rjb2il4.jpgאני ממש צריך עזרה דחופה בקשר להעלאה. אני נמצא על ratio של 0.200, ואני צריך להגיע ל-1 לפחות..כי אחרת יעיפו אותי משם ואחרי זה זה בלאגן שלם לקבל לשם הזמנה. השארתי את הקובץ של ה-508 מגה בהעלאה במשך 12 שעות, זה הצליח לשלוח מתוך זה רק 6 מגה מתוך 508! מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית + אינטרנט מהיר בתצורה הבאה: 2 מחשבים מחוברים בסוויטש למודם אלקטל משודרג (שמשמש כראוטר), כאשר הפיירוול שלו מכוון כך שהוא לא מסנן אף פורט (DEFSERVER) המחשבים מריצים ווינדוס XP, עם פיירוול אישי על כל מחשב. שאלתי היא, האם, כאשר אני עושה SHARING לכוננים ברשת הביתית שלי, כדי להעביר מידע בין המחשבים, אני בעצם חושף את כל המידע שלי באינטרנט לציבור הרחב? שאלה נוספת - מדוע החיבור בין המחשבים ברשת לא עיקבי? פעם אני מצליח לראות את המחשב השני ופעם לא?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני צריך עזרה בבחירת ראוטר טוב ואמין. יש לי שלושה מחשבים , הראוטר יהיה מחובר ישירות למחשב הנייח ושני המחשבים האחרים יתחברו באמצעות ה WIFI . חבילת הגלישה שלי היא 4 ג'יגה , ואני מתכוון להגביל את המהירות לשני המחשבים עם חיבור ה WIFI . התקציב הוא עד 400 ש"ח . ואני רוצה לציין שהבית הוא לא כ"כ גדול כ- 90 מ"ר , כך שאין צורך בראוטר סופר חזק .. המחשב הנייח משמש בעיקר למשחקי רשת והורדות , והמחשבים של ה WIFI גלישה רגילה יוטיוב וסקייפ . תודה על העזרה מראש .
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים שמחוברים לראוטרים שונים. כאשר הם מחוברים לאותו ראוטר אני מצליח. הראוטר העליון מחובר לאינטרנט עם כתובת 192.168.1.1. מתחתיו מחובר אליו ראוטר עם כתובת 192.168.0.1. ניסיתי לכבות DHCP בראוטר התחתון, אבל עדיין מחשב שמחובר אליו מקבל כתובת שמתחילה ב-192.168.0 ולא 192.168.1. כמו כן המחשב הזה הוא לא רואה את המחשבים שבראוטר העליון. ניסיתי לתת לראוטר התחתון כתובת שמתחילה ב-192.168.1 אבל אז לא עבד כלום. מה הפתרון? ראוטר עליון 24 SYSWAN תחתון DLINK 655.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במחשב מסוים של חבר שהאינרטנט מתנתק כל מספר דקות... אני זוכר שיש אפשרות בהגדרות ועוד כל מיני שבהם האינטרנט מתנתק כל כמה זמן באופן אוטומטית... מישהו יודע איך לבטל את זה מהן האפשרות? ואיך אני עושה שתהיה התחברות אוטומטית לאינטנט? תודה מראש, נ.ב לא מצאתי בחיפוש את התשבות גם לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס רשת PCI אלחוטי למחשב באיביי (אולי יהיה יותר משתלם)... וראיתי שאפשר לקנות שם אנטנות של לינקסיס לנתבים שלהם! עכשיו השאלה היא מה ההבדל בין האנטנות האלה: http://cgi.ebay.com/Linksys-HGA7T-7dbi-High-Gain-TNC-Antenna-WAP54G-WRT54G_W0QQitemZ250279385125QQcmdZViewItem?hash=item250279385125&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318[ http://cgi.ebay.com/Linksys-5dBi-RP-SMA-Wireless-WiFi-Antenna-caa_W0QQitemZ200244353019QQcmdZViewItem?hash=item200244353019&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15&_trksid=p3286.c0.m14.l1318 לבין האנטנות המקוריות של הנתב? והאם כדאי להחליף? ואם הם יעבדו עם WRT54GL כי המוכר אומר שכן ובאתר של החברה לא מצוין הד…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם אם להחליף אותו או לא להלן הנתב: 3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router 4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד. שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי) בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנ…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני גר בממד ובממד אין חיבור של טלפון אז הראוטר הייה בחדר אחר והכרטיס הרשת הייה עצלי בחדר התקציב שלי הוא 400 שקל רצוי שהמחיר יצא פחות אבל...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חברת ASRock הטיוואנית היא הראשונה להכריז על שילוב יכולת אלחוטית בתקן 802.11ac על לוחות האם (motherboards) שהיא מייצרת ומשווקת.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את תשובתי. בבית יש לי שני מחשבים וראוטר+מודם ADSL של EDIMAX (משולב) אני מעוניין להתחבר מרחוק לאחד המחשבים בבית. מה אני צריך לעשות ? שמוליק
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש 2 אפשרויות לעשות רשת עם חייגן וללא חייגן מה ההבדל ביניהם?מתי משתמשים בחייגן ומתי משתמשים במודם עצמו?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-