עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מודם משולב נתב חדש של חברת TP-Link זמין לרכישה בארץ, ויאפשר לכם להתחבר הן לתשתית של בזק, לתשתית הכבלים והן לתשתית הסיבים של חברת החשמל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%90%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%a7-%d7%91/

2. יש לי כרגע 96 קיי upload ורציתי לדעת אם אני אשדרג את החבילה האם אקבל פינגים יותר טובים תודה רבה מראש

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by orenhazan,

ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by manticore,

יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כולל תוכנות כמו icq & odigo????? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  6. היי אנשים, אז אחרי שהלך לי הראוטר שלשום, קניתי היום ראוטר חדש EDIMAX br-6254n הגדרתי אותו והכל עובד יופי ..רק שיש לי בעיה קטנה שאני משער שקשורה לאיזשהי הגדרה מתקדמת שאני לא ממש יודע לשים עליה את האצבע הורדות בביטורנט ואימיול טסות לי על מקסימום קו (4mbit) אבל גלישה/ וצפייה בסרטים מהרשת (יוטיוב וכו') נעשתה איטית משהו בהשוואה לראוטר הקודם או לחיבור ישיר של המודם למחשב. אני משתמש ב-FF , אבל האיטיות בגלישה מורגשת גם בIE ..ככה שזה לא איזה משהו בדפדפן . עשיתי חיפוש בפורום מצאתי משהו על MTU ..לא ידעתי אם לשנות או לא לשנות... הראוטר מוגדר כרגע על 1392 ..כאשר המקסימום זה 1492, זה יכול להיות מה שגורם לי לאיטיות בגלישה? יש משהו אחר שאני צריך/יכול לשנות ? תודה מראש לכל העוזרים.[br]פור…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום הזמנתי באיביי כ. רשת אלחוטי אלפא NHR וכשהוא הגיע חיברתי אותו למחשב ובאמת הוא מראה לי הרבה יותר רשתות מאשר הכרטיס הקודם הפשוט שהיה לי. הוא התחבר לי לרשת אלחוטית שנמצאת די רחוק ממני ונותן לי 4 או חמש ברים (בהשוואה ל1 2 בכרטיס הקודם). אבל במגה ביט הוא רושם מקסימום של 21 מגה ביט והגלישה היא יציבה מאוד אבל רק של 2 מגה מתוך עשר שהספק נותן לי. למישהו יש רעיון מה קורה פה? עוד דבר. ראיתי שיש כזה מד TX מה זה? ועל מה צריך להגדיר אותו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IME3,

התקנתי וינדוס 7 ועכשיו צריך לגרום למתאם הזה לעבוד ולקבל גישה לאינטרנט הורדתי מהאתר של בזק את הדרייבר והתקנתי הוא מזהה אותו ומראה לי רשימה של רשתות לאיזה 10 שניות לפעמים אבל אז כל הרשימה נעלמת ופחות או יותר כל הזמן רשום לי DEVICE NOT CONNECTED עם איקס על האייקון של העוצמה ושום רשתות התקשרתי לתמיכה הוא אמר לי שצריכה להיות תקייה עם דרייבר ל VISTA אבל בדרייבר שהורדתי מהאתר של בזק לא מופיע ויסטה מופיעה 2K 9K 64 NT XP קיצר אמרתי בהתקנה שימצא לבד מה הכי מתאים והוא מצא משהו והתקין בהצלחה אבל העסק לא עובד והבן אדם שם אמר שצריכה להיות ספרייה של ויסטה אבל אין למישהו יש רעיון מחבר את המתאם הוא מזהה אותו לפעמים ומראה לי כמה רשתות של שכנים ואז אני מנסה להתחבר לאיזו רשת והוא לא…

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. איך מחברים יותר משני מחשבים דרך כרטיס רשת?

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by עידןאופיר,

utorrent זה יורד לי על מהירות גבוהה ונתקע ב-99.9 מה הבעיה?

11. לא מצאתי הרבה חומר על הקושחה Tomato ברשת חוץ מה - WIKI שלה. הבעיות הם בעיקר עם הורדה של טורנטים. 1. במידה שאני נותן אפלוד מקסימלי (החיבור שלי הוא מגה וחצי עם אפ של 150) הגלישה נסתמת ובקושי אפשר להיכנס לאתרים. 2. כשאני מוריד טורנט גם כן הגלישה נסתמת . 3. הורדת טורנט לא מגיעה למהירות המקסימלית , ואני מוריד מרשת TL שידוע ששם מגיעים להורדה מקסימלית. תודה רבה.....

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד עם windows 7 אני מנסה לעשות רשת ad hoc לפי כל המדריכים ואני עושה רשת אבל כצוב עליה שאין אות כשאני רואה אותה ברשימת רשתות וכן אני לא מזהה את הרשת בכלל בפלאפון נייד וכשיתי את הרשת עם סיסמה ובלי זיסמה וכלום הכל באותו המצב... המחשב הוא msi wind u100 windows 7 בקיצור...מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  13. יש איזושהיא דרך לשנות איפי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. שלום יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. המחשבים מקושרים (אני מצליח לגשת לתיקיות שיתוף בין שני המחשבים) אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המשני. (ומסומן אצלי במחשב הראשי בחייגן שיש לאפשר שיתוף אינטרנט) מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Lirans,

היי במקרה שמתי לב שבswitch על חלק מהפורטים כתוב lite rj. מה זה אומר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by Green,

שלום יצאתי עם המחשב הנייד שלי לרחוב ויתחברתי לרשת אלחוטית של מישהו ויכולתי לגלוש באינטרנט עכשיו כמו שאני עשיתי את זה יכול להיות שעושים לי את זה גם ואני בכלל לא יודע אז רציתי לדעת איך אני מגן על הרשת האלחוטית שלי שלא יוכלו להישתמש בה על חשבוני ובמיוחד שלא יכלו לפרוץ לי למחשב ועוד שאלה בלי שום קשר מישהו מכיר אתר לאימיול כמו שהיה פעם ShareReactor אבל לא ישראלי (ליון או להלה)

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by danieldavid10,

שלום, לפני כשבוע שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל10 מגה והצטרפתי לתשתית הNGN. (התשתית -בזק,ספק - בזק בינלאומי). לאחר מספר ימים שלא הרגשתי שינוי במהירות התקשרתי לבזק(2 החברות) והם טענו שאני אכן מעודכן ל10 מגה(גם בתשתית וגם בספק). כשניסינו להוריד ל5 מגה(לבדוק אם הבעיה היא במהירות) אכן הצלחתי לגלוש/להוריד במהירות של 5 מגה. היום הגיע אליי טכנאי מטעמם והוא טען שהבעיה היא לא בתשתית אלא במחשב(כרטיס הרשת או משהו). אני מחובר קווית לראוטר netgear dg 834. בנוסף, יש לי עוד 2 מחשבים בבית שגולשים אלחוטי ואכן מהירות האינטרנט אצלם עובדת על 10 מגה. אם מישהו נתקל/מכיר את הבעיה, האם יש פתרון לבעיה זו? תודה רבה רבה לעוזרים,

20. כרגע יש לי 2 מחשבים בממ"ד בקומה תחתונה, מחוברים בעזרת ראוטר חוטי לאינטרנט בכבלים (ספק: בזק בינלאומי). קניתי מחשב נוסף, והוא הולך להיות בקומה שנייה. איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות לחיבור המחשב בקומה העליונה לאינטרנט: 1. חיבור המחשב העליון לראוטר החוטי, כלומר - העברת הכבלים דרך קדיחות בקיר או דרך תעלות הטלפון. 2. חיבור לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי, מה שמצריך כרטיס רשת אלחוטי, ראוטר אלחוטי וכנראה משדרים/מגברים. 3. חיבור למחשב דרך מודם נוסף פרטי למחשב. הנה השאלות שלי בנוגע לכל אחד מהחיבורים: 1. חיבור לראוטר הקיים בממ"ד - קודם כל, קדיחה בממ"ד לא תהיה קלה אני משער, ואני אצטרך כבל של כ15-25 מטרים, יש בעיות בחיבור עם כבל כ"כ ארוך? לגבי העברת כבל דרך תעלות הטלפון - זה דבר אפשרי לב…

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by xrobi,

אני מקבל פינג 250ms לפייסבוק ספק 018 תשתית 12 מגה הוט תשוו איתי כמה אתם מקבלים ותרשמו תשתית ספק ואיזה חבילה תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Zadu,

אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. ש 3 חדרים, רק בסלון יש שקע YES/הוט ושקע בזק, השאלה האם ללכת על תהלות בקירות? או תהלות פלסטיק מחוץ לקירות? מה יותר זול? בינתיים הזמנתי טכנאי יס ובזק כי זה יותר זול מקבלן, השאלה כמה הם טובים? נגיד למשוך תהלות בקיר או על קיר הם יכולים? ואני תכלס צריך שבכל חדר יהיה 3 נקודות ל בזק, YES ו LAN . תודה אני קצר בכסף כי הדירה עוד בכמה שיפוצים קטנים, הדירה בבעלותי. חציבה בקיר ע"י בעל מקצוע לא בחשבון כי אני מוגבל כספית עקב זה שעוד לא שיפצנו הכל שם, חוץ מזה לא ממה בה לי לחצוב אחרי שעשו שם כבר שיפוץ וחידוש תשתית חשמל וכו', סמתי ששקע המזגן מחובר ללוח החשמל בקומה, דרך תעלת פלסטיק כזאת, אז אני חושב שאני ילך על הפתרון הזה, זה לא הכי אסטטי, אבל זה יותר יפה מסתם חוטים מתרוצצים ברצפה או תקרה…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by roee7777,

היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Zadu,

שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.