רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר הרבה ניסיונות הצלחתי לחבר מגדיל טווח (ראוטר של אדימקס) לראוטר של HOTBOX. הראוטר של אדימקס מחובר לממיר בסלון בכבל רשת והHOTBOX למחשב הנייח שלי בכבל רשת. אני צריך להתחבר דרך המחשב לממיר על מנת להעביר קבצים (אני חושב שזה נקרא FTP) אבל אני לא מצליח. יותר מזה אני אפילו לא מצליח לעשות פינג לממיר ואני מקבל שגיאה (DESTINATION HOST UNREACHABLE), עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה אפשרי בכלל ואם כן איך עושים את זה? אם ההסבר שלי לא מובן אני אשמח לפרט יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי דירה. התקנתי בדירה החדשה שוב קו ADSL כמו בדירה הישנה, אותה מהירות - 15 Mbit. אותו ספק. אותו ראוטר, אותם מחשבים. בדירה הישנה הכל טס - טורנטים, הורדות. בטורנטים הייתי מנצל את כל רוחב הפס 1.5-1.8 קבוע, כל הורדה (אני מוריד סדרות וסרטים עם הרבה סידס). מאז שעברתי הטורנטים זוחל - כרגע למשל 50/60K, מקסימום 800K, ממוצע כ300K. הורדות רגילות לא יותר מ1000K אלא אם כן אני פותח 16 הורדות במקביל. בזק אומרים שהכל בסדר בתשתית אבל לא מאמין להם הדבר היחיד שהשתנה זה התשתית. בלחץ שלי שלחו טכנאי אבל לא עזר. ב"בדיקות מהירות" של התשתית והספק הכל תקין. הם האשימו את הראוטר אז החלפתי. האשימו את הספק אז החלפתי. לא עזר. ברור לי שזה התשתית כי זה הדבר היחידי שהשתנה, והאינטנט עדיין זוחל. אשמח אם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני בתשתית של הוט ועד היום בספק נטוויזן והיו לי המון בעיות של מיקרו-ניתוקים בחצי שנה האחרונה. (וזה משגע במשחקים) החלטתי לנסות להחליף את המודם להוטבוקס חדש ואת כל הכבלים, ועברתי לספק בזק בינלאומי. כרגע יש איזושהי בעיית חיבור אז רק ביום ראשון יהיה לי אינטרנט אבל באופן כללי - בעיה כזו נגרמת בגלל תשתית או כל שאר הדברים שבהם טיפלתי? ** בכל מקרה, בנוגע לNAT וIPV6, אם מישהו יוכל להסביר פה לנוב כמוני מה המשמעויות של הדברים הללו אני אשמח כי אני פשוט לא מצליח להבין מהאינטרנט. הבנתי שלבקש לצאת מהNAT יכול לעזור לתקשורת עם שרתים בחו"ל, זה נכון? זה מה שקוראים לו "חבילת גיימר" כביכול? מקווה שמה שעשיתי יעזור.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים : מחשב ראשון השרת : 2 כרטיסי רשת..מודם מחובר לכרטיס #1..וכבל רשת מחבור לכרטיס #2.. במחשב האורח : כרטיס רשת #1 אשר מחובר לכרטיס רשת #2 במחשב השרת ע"י כבל רשת.. אני חיבור CABLE 1.5MB עם הספק 012. תוכלו לרשום לי את ההגדרות במחשב השרת : על החייגן מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שיוצא למודם מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שאליו מחובר כבל רשת אשר מחבר את המחשב האורח אליו מה מהגדירים ? ובמחשב האורח : מה מגדירים על הכרטיס רשת אשר מחובר בכבל רשת למחשב השרת ? (אני יודע שיש פה כ"כ הרבה פתילים על הנושא ואפילו מדריך אך לא הסתדרתי, אשמח אם מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות מסודר (אגב הווינדוס XP בעברית). הודה לכם מאוד תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש סוגי כרטיסי רשת שלא עובדים עם ADSL? למשל NC3121 של קומפאק עובד (זה אטרנט מהיר 100/10 PCI)?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עושה רשת קווית בכל הבית ויש לי את האפשרות לעשות רשת בעזרת כבל CAT 7 .... השאלה שלי האם המחבר שלו שונה מהמחברים הסטנדרטים , האם זה יתחבר ל ROUTER למשל DLINK 655 ולמוצרים נוספים בעלי חיבור רשת רגיל , או שמה יש לזה חיבור מיוחד משלו ואז אני חייב לבצע שינוי לסוג הכבל . הודה לתשובה מהירה כי עבודות התשתית כבר מתחילים . תודה על העזרה אסף עידכון בחור שעושה לי את התשתית החשמלית בבית אמר לי ליצור קשר עם בחור שעובד עם הקבלן שלי שהוא מבין בנושא זה, בקיצור אחרי שיחה קצרה הוא אמר לי כי אין בעיות לעבוד עם ה CAT7 בחיבור RJ45 אבל בפועל הכבל יעבוד כאילו מדובר ב CAT 6 ולא מעל זה , ככה שבעתיד במידה ונעשה שינויים לציוד בבית תמיד יש אפשרות לחבר לו קונקטור שונה מסוג GG45 ואז לקבל את הני…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום ברשותי ראוטר 2760u/e1 אליו מחובר הארד דיסק חיצוני עם תוכן. מסך פנסוניק x30 בחיבור קוי רואה את שרת המדיה של הראוטר. רואה גם את הדיסק הקשיח אבל לאחר כניסה לקטגוריות של וידאו/ מוזיקה/ תמונות - הוא לא רואה אף תוכן. בנסיון להתחבר דרך Windows media player- שוב אותו הדבר, רואים את המסלול אבל אין תוכן. (דרך שרתי מדיה) בגישה להארד דיסק המחובר לנתב בצורה רגילה : דרך חיבורי הרשת, כונן רשת וכו׳ ניתן לראות הכל! גם בכניסה דרך אקסטרימר …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב. הראוטר שלי נמצא בסלון ואחד הקווים שיוצאים ממנו(כבל CUT 6)יוצא לכיוון חדר השינה ששם אין לי קליטת ווי פיי כמעט בכלל. שאלתי היא....האם יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות במקום ראוטר נוסף ולחבר את אותו המתאם לכבל הרשת ושאותו מתאם יוציא ווי פיי? אני יודע שאפשר לקנות כל מיני מגבירי ווי פיי למיניהם,אבל אין לי שום שקע חשמל שאני יכול לחבר אליו את מגביר הווי פיי בסביבות חדר השינה ושיהיה פחות מחמישה מטרים מהראוטר בסלון.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן raspberry pi, מתוך מטרה להפוך אותו למקור אודיו איכותי. הותקן עליו Raspify, מהאתר www.raspyfi.com. סך הכול עושה רושם שהעסק עובד. אני עדיין צריך לקנות DAC בשביל לשמוע, אבל אני מצליח לראות קבצים שנמצאים על דיסק און קי שחיברתי אליו. עכשיו לבעיה שלי. הייתי רוצה מאוד לשתף תיקיה על המחשב שלי המכילה את כול קבצי המוזיקה עם הPI. במדריך ההתקנה של raspyfi מצויין שהוא תומך בsamba sharing. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר(אם אפשר הסבר נהדר), אבל עבדתי על סמך המדריך הבא: http://www.modzone.dk/forums/showthread.php?s=&threadid=265 לאחר שיצרתי "כונן רשת" לא ממש הבנתי מה אני אומר לעשות. זה המדריך מהאתר של raspyfi: http://www.raspyfi.com/raspyfi-quick-start-guide/ מצויין שם שעליי…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי יחידת דיור נפרדת מהבית, והקליטה של הרשת האלחוטית בקושי מגיעה ליחידה ... ערכתי בדיקת מהירות והתוצאה הייתה 0.3 מגה (לעומת 12 מגה בבית). (כשהחלונות היו סגורים) איך אפשר בדרך הכי יעילה וזולה לקלוט קליטה מקסימלית ביחידה? ללא מעבר חוטים. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 30MB בתשתית של הוט, עם הספק בזק בינלאומי מודם ראוטר HOTBOX עכשיו במחשב שמחובר קווית אני מקבל את כל ה30MB, ובאלחוטי 15MB~ שהם לא ממש יציבים כלומר יכול להיות גם 10 ו5.. הבעיה בתכלס זה שאני יכול לגלוש נגיד בשיא המהירות להוריד ולטעון סרטונים בשיא המהירות, אבל אם נגיד אני רק מצטרף לשיחה בסקייפ גם האינטרנט בקושי גולש וגם בסקייפ לא שומעים אותי טוב.. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחליף את הכרטיס רשת תקן G שמותקן כרגע בנייח באחד מהם TP-Link TL-WN951N PCI http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN951N TP-Link TL-WN881ND nMax PCI-E http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN881ND איזה מהם לקחת? האם 3 אנטנות באמת עדיפות על 2? ה-881 בעל חיבור PCI-E מול ה-951 שהוא PCI בלבד,האם ישנו שוני ביניהם? מעוניין לרכוש מחר אשמח לתשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-