עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by RonTwins,

שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אז יש לי הוטבוקס של הוט מוגדר בתור ראוטר, ויש לי בעיה עם הטווח קליטה שלו לחלקים קצת יותר מרוחקים בבית יש לי במקרה גם ראוטר נטגיר VVG2000 מבזק, האם אפשרי לחבר את הנטגיר בכבל אל ההוטבוקס, ולגלוש דרך הרשת האלחוטית של הנטגיר בתקווה שיש לו קליטה יותר טובה? כרגע המחשב מתחבר לרשת האלחוטית של הנטגיר, ואני גם מקבל פינג להוטבוקס דרך הנטגיר אבל אין גלישה. ניסיתי בנטגיר לשים את NAT על מצב BRIDGE, ניסיתי IP אוטומטי ולהגדיר אותו עם כתובת מהטווח של ההוטבוקס, מה עוד אפשר לנסות אם זה אפשרי בכלל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by GolanBerlin,

איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sharon515,

אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Deddy,

שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, ברשותי נתב אלחוטי של סלקום ADB DV 2220.החלטתי להעביר כבל ארוך לסלון בשביל לחבר מכשירים כמו סטרימרים וכו' לראוטר.המכשיר היחידי שהצליח להתחבר קווי הוא מכשיר הסלקום TV.ניסיתי לחבר סטרימר, טלוויזיה,מחשב נייד.כל המכשירים הצליחו להתחבר בגישה אלחוטית, אך הגלישה איטית מין הסתם. העלתי בדעתי שאולי צריך לשנות הגדרה מסוית בראוטר שלא נותנת אפשרות גישה למוצרים אחרים שאינם שייכים לסלקום. רציתי לדעת מה דעתכם בנושא.ניסיתי להזין את הIP ידנית בטלוויזיה, אבל זה גם לא הצליח..רציתי לדעתם מה אתם חושבים ואם יש לכם פתרון יעיל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by xori,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ווינדוז ויסטה ואחד עם XP, שניהם מחוברים עם כבלים ישירות למודם-נתב של בזק[ דגם SIEMENS SL2-141] אני מעוניין שיהיה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים.. ניסיתי דרך המדריך של הווינדוז אבל בגלל שזה לא ווינדוז זהה זה לא עבד.. אשמח לכל עזרה, תודה=]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by נ,

מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ehud4,

שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Avocado,

שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן יש לי בדירה אינטרנט של אקספון שמחובר באחד החדרים. יש מודם ויש ראוטר שקניתי שהוא חזק והקליטה מגיעה לכל הדירה, אבל בחדרים הרחוקים האינטרנט איטי מאוד. באחד החדרים הרחוקים יש שקע טלפון נוסף ולכן השאלה שלי היא כזו: יש לי מודם\ראוטר ישן של בזק - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לנקודת טלפון בחדר הרחוק ולהשתמש במודם\ראוטר הזה כAP\מגדיל טווח\חיבור קווי לאינטרנט? תודה מראש :)

18. Started by Or Bar Yaacov,

היי לכולם, מחפש את ה firmware האחרון של ראוטר Kasda KW5212. הפסיק לעבוד לגמרי ביומיים האחרונים ונציגה של 018 טוענת שהfirmware האחרון אמור לסדר את הבעיה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by moranhoresh,

יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by n00kie,

אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום משוח מה מאתמול הראוטר לא מזהה את הסיסמא ואני רוצה לציין שלפני שזה קרה הכל היה בסדר פשוט המחשב רושם שהסיסמא שגויה ואני רושם סיסמא נכונה והנורות בראוטר דולקות אבל לא מהבהבות מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yp3,

מחשב 1 מחובר למחשב 2, מחשב 2 מחובר למחשב 3. איך אני מעביר קבצים ממחשב 1 למחשב 3? להעתיק למחשב 2 אני לא יכול כי אין בו מספיק מקום. ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב 2 שממופה לשיתוף של מחשב 1 ולשתף את הכונן הזה, אבל זה בלתי אפשרי לשתף כונן רשת. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bad-sector,

ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: ‏Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point ‎ 320 ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router ‎ 235 ‏Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem‎ 295 ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router ‎ 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים