רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עושה רשת קווית בכל הבית ויש לי את האפשרות לעשות רשת בעזרת כבל CAT 7 .... השאלה שלי האם המחבר שלו שונה מהמחברים הסטנדרטים , האם זה יתחבר ל ROUTER למשל DLINK 655 ולמוצרים נוספים בעלי חיבור רשת רגיל , או שמה יש לזה חיבור מיוחד משלו ואז אני חייב לבצע שינוי לסוג הכבל . הודה לתשובה מהירה כי עבודות התשתית כבר מתחילים . תודה על העזרה אסף עידכון בחור שעושה לי את התשתית החשמלית בבית אמר לי ליצור קשר עם בחור שעובד עם הקבלן שלי שהוא מבין בנושא זה, בקיצור אחרי שיחה קצרה הוא אמר לי כי אין בעיות לעבוד עם ה CAT7 בחיבור RJ45 אבל בפועל הכבל יעבוד כאילו מדובר ב CAT 6 ולא מעל זה , ככה שבעתיד במידה ונעשה שינויים לציוד בבית תמיד יש אפשרות לחבר לו קונקטור שונה מסוג GG45 ואז לקבל את הני…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רק רוצה לדעת האם הם מהירים, למשחקי רשת והורדות וכו... 750k כי אני קורא פה דעות שונות והפוכות
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי דירה. התקנתי בדירה החדשה שוב קו ADSL כמו בדירה הישנה, אותה מהירות - 15 Mbit. אותו ספק. אותו ראוטר, אותם מחשבים. בדירה הישנה הכל טס - טורנטים, הורדות. בטורנטים הייתי מנצל את כל רוחב הפס 1.5-1.8 קבוע, כל הורדה (אני מוריד סדרות וסרטים עם הרבה סידס). מאז שעברתי הטורנטים זוחל - כרגע למשל 50/60K, מקסימום 800K, ממוצע כ300K. הורדות רגילות לא יותר מ1000K אלא אם כן אני פותח 16 הורדות במקביל. בזק אומרים שהכל בסדר בתשתית אבל לא מאמין להם הדבר היחיד שהשתנה זה התשתית. בלחץ שלי שלחו טכנאי אבל לא עזר. ב"בדיקות מהירות" של התשתית והספק הכל תקין. הם האשימו את הראוטר אז החלפתי. האשימו את הספק אז החלפתי. לא עזר. ברור לי שזה התשתית כי זה הדבר היחידי שהשתנה, והאינטנט עדיין זוחל. אשמח אם …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראוטר מנסה להתחבר לחייגן, לאחר מספר שניות מחזיר disconnected. log: [table][tr][td] Index Log[/td][/tr][tr][td] 1 0000:System: Router initialization succeeded.[/td][/tr][tr][td] 2 0001:L2TP automatically connecting.[/td][/tr][tr][td] 3 0013:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 4 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 5 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 6 0023:L2TP request timeout.[/td][/tr][tr][td] 7 0067:L2TP manually connecting.[/td][/tr][tr][td] 8 0075:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 9 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 10 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 11 0085:…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ענו של השאלה ונראה עם באמת שיפור המהירות הוא אמיתי, או רק פנטיה של כמה אנשים =)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש סוגי כרטיסי רשת שלא עובדים עם ADSL? למשל NC3121 של קומפאק עובד (זה אטרנט מהיר 100/10 PCI)?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון יש לי את הנתב שבזק נותנת - Asus והמחשב הראשי מחובר דרכו לרשת בעזרת חוט רגיל דרך - LAN1 יש לי בחדר עוד מחשב שמחובר דרך הנתב ללא בעיות לרשת והוא מחובר אלחוטי השאלה שלי היא מדוע אם אני מחבר את המחשב השני דרך חוט רגיל לנתב כך שיוצא ששניהם מחוברים בחוט אחד ל-LAN2 והשני ל-LAN2 אזי אני יכול לראות את שני המחשבים ברשת וכן לשתף קבצים. אבל אם אני מחבר את המחשב הראשון דרך חוט ל-LAN1 ואת המחשב השני אני מחבר באלחוטי (מקבל IP דרך DHCP אוטו') אז אומנם המחשב השני מקבל אינטרנט ללא בעיות אבל אין שיתוף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יכול לראות אותם ברשת וכמובן שנושא הגדרת השמות השונים תחת אותה קבוצת עבודה עובד כיוון שכששניהם עובדים בצורה "חוטית" ישנו שיתוף קבצים ורק כשהמחשב השנ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול עברתי לוינדואוס 7, ולהפתעתי גיליתי שחייגן הVPN (חייגן שהגדרתי לבד, לא התוכנה שמביאים לך) שהתחברתי איתו לכבלים (012 אם זה משנה) כבר לא עובד, אני מקבל שגיאה 789 כל פעם שאני מנסה להתחבר. בעיה נוספת בשראיתי בלאפטופ, שעליו מותקן VISTA HOME PREM זה שמדי פעם האינטנט היה מתנתק ושניה אח"כ הייתי מקבל BSOD, זה אמנם ויסטה, אבל זה הגיע למצב שבו קיבלתי 3 BSOD ברבע שעה כולם מספר דקות אחרי החיבור, והסימנים להגעת המסך הוא ניתוק המחשב מהאינטרנט. נ.ב. המודם מתחבר לנתב אלחוטי והמחשבים מתחברים ל WIRELESS ומפעילים חייגן. מישהו מכיר פתרון \ woraround לבעיה של 7? וגם אם יש למשהו מושג לגבי הבעיה של ויסטה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי ולאחי יש רשת ביתית, ואנו רוצים לחבר מנוי של ערוצי זהב לאחד מהמחשבים ולשתף אותו בשניהם, האם זה אפשרי? זה יעיל?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-