עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by onetwo,

שלום, אם אני לוקח את הלפטופ שאני משתמש בו ביום-יום, ומתחבר לוויפי ציבורי, ועושה איזהשהי פעילות אינטרנטית, האם יש דרך למישהו להתחקות אחורה אלי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום רב, בשל לימודים לתעודה JNCIA התקנתי לאחרונה על המחשב VMWARE ומערכת הפעלה Junos. אשמח לדעת אם יצא לעוד מישהו להתנסות, ואולי כמה טיפים בנוגע ל Multicasting ואיך הדרך הטובה ביותר לחבר כמה Olives ביחד... תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Haflo,

מחשב דיי חדש (המפרט כרגע לא רלוונטי) עם Win98SE ומודם Fritz ISDN, הבעיה היא שהמודם מותקן, יש חייגן ואת כל הפרוטוקולים, אני מצליח לבצע חיוג (Bezeqint), המחשב מבצע זיהוי משתמש וכניסה למערכת, ואני מתחבר אבל....שאני בא לגלוש דרך ה Explorer אני מקבל הודעת שגיאה: Server not found or DNS Error אני מצליח לעשות ping ל Gateway, אני מקבל IP, התקנתי מחדש את כל הפרוטוקולים והדרייברים. למישהו יש מושג? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by saadaboy,

אהלן. אני בתשתית של הוט ועד היום בספק נטוויזן והיו לי המון בעיות של מיקרו-ניתוקים בחצי שנה האחרונה. (וזה משגע במשחקים) החלטתי לנסות להחליף את המודם להוטבוקס חדש ואת כל הכבלים, ועברתי לספק בזק בינלאומי. כרגע יש איזושהי בעיית חיבור אז רק ביום ראשון יהיה לי אינטרנט אבל באופן כללי - בעיה כזו נגרמת בגלל תשתית או כל שאר הדברים שבהם טיפלתי? ** בכל מקרה, בנוגע לNAT וIPV6, אם מישהו יוכל להסביר פה לנוב כמוני מה המשמעויות של הדברים הללו אני אשמח כי אני פשוט לא מצליח להבין מהאינטרנט. הבנתי שלבקש לצאת מהNAT יכול לעזור לתקשורת עם שרתים בחו"ל, זה נכון? זה מה שקוראים לו "חבילת גיימר" כביכול? מקווה שמה שעשיתי יעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by sharon515,

אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם. אני צריך להקים רשת במשרד של שלושה מחשבים שזה אני יודע כבר בסך הכול צריך hab וכרטיס רשת בכל מחשב וזה הכל בגדול (תקנו אותי אם אני טועה ?? ) אבל הבעייה שלי היא כזאת אני צריך לחבר לרשת הזו עוד מחשב שהוא נמצא בכלל בעיר אחרת ( מרחק של km 30 ) ששם נמצא המשרד באתר שלנו עכשיו אני רציתי לדעת איך ניתן לחבר את המחשב המרוחק מה הציוד הנדרש והאים זה בכלל כדאי לתקופה של שנה/ שנה וחצי ובבקשה אם אתם יכולים לעזור לי במהירות כי העבודה שלי תלויה בזה ( אני די חדש ועד עכשיו התעסקתי רק עם בעיות תוכנה ) בתודה גדולה מראש stam

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

היי, הראוטר אצל ההורים שלי (EDIMAX BR-6204WG) עומד להתפגר (הוא נפל והאנטנה נשברה לו). גם הקליטה האלחוטית ממנו לשאר הבית לא חזקה במיוחד (מעולם לא הייתה לדעתי, לחלק מהבית הקליטה לא הגיעה גם לפני שהאנטנה נשברה). הדרישות מראוטר אצלהם הם מאוד נמוכות - רוב העבודה היא מול 3 מחשבים ישנים יחסית שמתחברים חוטית, ולפעמים גם מול לפטופ לא חדש במיוחד. אין דרישה לחיבור התקן ב-USB. השימוש הוא גלישה רגילה באינטרנט - לא הורדות ולא כלום. ראיתי בעיתון פרסומת ל-TP Link TL-WR741ND ב-65 שקל. א. מה ההבדל בין ה-740N ל-741N ל-741ND? ב. בנושא טווח אלחוטי - יש סבירות ששדרוג הראוטר מהאדימקס ל-TP ישדרג את הטווח קליטה (במעט... לא יכפיל) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wow,

אני מחובר ב-NGN 10 מגה ואני מחפש ראוטר טוב לאחר שה-WRT-54GL מת. חשבתי על D-Link DIR-655 אבל אחרי בירור קצר באינטרנט אני רואה שהוא לא תומך בקושחה DD-WRT שמעתי המון דברים טובים על הראוטר הזה אז השאלה שלי היא האם החיסרון של זה שאי אפשר להתקין עליו את הקושחה DD-WRT הופכת את הקנייה שלו ללא כדאית ועדיף ללכת על ראוטר אחר או שברמתו של הראוטר הזה אין לי צורך ב-DD-WRT. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bardalas,

היי, יש לי AP שרשום עליו Smartnet אבל כאשר מריצים חיפוש למודל WL-699 VER.C מוצאים שזה של SparkLAN את הדגם הספציפי קצת קשה למצוא ברשת אבל מצאתי דגם דומה - פה'>http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44]פה http://www.sparklan.com/product_details.php?prod_id=44 אציין שבדגם שלי רק מצב 3 ו 4 פעילים על שני המצבים 1 ו 2 רשום N\A יש לו כניסת ETHERNET, מתח, ואני מצליח למצוא אותו באלחוט דרך הנייד. אין לי מושג איך מקנפגים אותו ומה הוא אמור לעשות אני רק מקווה שזה יכול לעזור לי בהגדלת הטווח לרשת. אם זה יכול לעזור אז אשמח לקבל עזרה כיצד או לפחות להבין מה זה אמור לעשות. שאלה נוספת היא על ריפיטרים - הבנתי שזה קולט את האות המשודר ומגביר אותו. האם הוא צריך קינפוג או שזה ממש …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by My_Name,

היי, יש לי ראוטר שמחובר ל-2 מחשבים: מחשב אחד נמצא ממש ליידו מחובר עם כבל 2 מטר מחשב שני מחובר עם כבל 10 מטר יצוק ועובר בתקרה (יש ליידו אולי כבל מאריך של חשמל לא קרוב, לא נראה לי שזה משהו שצריך לקחת בחשבון). בכל אופן, המחשב הראשון משמש כשרת SQL עבור המחשב השני ומתקבלת לעיתים הודעה של Connection Disconnected. שמתי לב שמתי שאני שולח Ping רציף בין המחשבים אני מקבל Loss כל 5-10 דקות, לא נראה לי משהו רציני אבל לפי מה שאמרו לי בתמיכה של התוכנה שאני עובד איתה, זה כנראה הניתוק שאני מקבל. אז האם Loss כזה הוא תקין ברשת כזאת קטנה, או שאולי הנתב שלי מתחיל לזייף / יש לי רעשים על הכבל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. דקה לפני שהוא עוזב את משרד התקשורת, חותם גלעד ארדן על צו המחייב את חברת הוט לחבר 61 ישובים שכיום אינם מכוסים על ידה. מדובר בישובים קטנים, בתחומי הקו הירוק, שהוט החליטה, מסיבות כלכליות, שלא להגיע אליהם. העמידה בצו הפריסה האוניברסלית עומד לעלות לחברת הוט מיליונים רבים וסביר שהחברה תתנגד לכך באופן נמרץ. הידיעה לעיתונות -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/3950.pdf רשימת 61 הישובים הכלולים בצו נמצאת כאן -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/9/3949.pdf

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Lior10,

המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yarin153,

קבלנו הצעה מהוט נט למאה מגה בחינם (לכמה זמן לא בדקתי עדיין) עכשיו רציתי לדעת עם הספקית הזאת טובה או שהיא עושה בעיות? בנוסף יש לי ראוטר של DLINK N 2760U האם יש צורך להחליף אותו כדי לגלוש במהירות הזאת?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rafe12,

שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מהם החסרונות בשימוש בכבל של טלפון לצורך חיבור בין 2 שקעי רשת. (הרעיון הינו להשתמש ב-2 חוטי טלפון כך שיהיו מספיק גידים לחיבור) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים