רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני משתף אינטרנט דרך הכרטיס רשת האלחוטי שבמחשב (ווינדוס) מכשיר עם אנדרואיד קולט את האינטרנט ואני גולש גם בו רק יש בעיה אחת, החנות של גוגל חסומה, העלאת תמונות, סאונד ווידאו לא עולים, לכן לדוגמא סקייפ לא עובד, בווטצאפ ופייסבוק אי אפשר להעלות תמונות ועוד... גיליתי שזה הפיירוול של נורטון (smart firewall) הוספתי את הMAC של הפלאפון ועשיתי לו full trust עדיין לא עוזר, בנתיים הדבר היחיד שמסיר את החסימה זה לבטל את הפיירוול של נורטון לגמרי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אחרי שאני הופך את המודם ל PRO וכל הבלאגן מסביב לשנות את ה IP של המודם מ CLASS A 10.XX.XX.XX ל CLASS C 192.168.XX.XX כי אין לי כוח לשנות את כל הIP של כל המחשבים פה!...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש. את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים. כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר. אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים. חשבתי על Edimax BR6204WG תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע גר אצל ההורים ואצלם יש ראוטר DLINK624+ עם חייגן של בזב"ל ורשת אלחוטית עם WPA-PSK. ביחידת דיור שלי יש קליטה גרועה ממש של WIFI אבל יש כבל רשת שהעברנו עד לראוטר כך שאפשר להתחבר קווית עם מחשב אחד(או האקסבוקס). רציתי כבר הרבה זמן לחבר לקו הזה ראוטר נוסף(או מכשיר אחר בהתאם להמלצה) כDMZ בDLINK624 ובעצם ליצור רשת אלחוטית נוספת ביחידת דיור שלי שמקשרת לראוטר למעלה. העניין הוא שהתקציב שלי הוא נמוך, כמה נמוך אתם שואלים? כמה נמוך שרק אפשר. אם המכשיר הכי זול שאני אוכל למצוא יהיה 200 ש"ח אז אין מה לעשות ואני אקנה אותו, אבל בינינו אני לא צריך יותר מדי, כולה חיבור DYNAMIC IP עם DHCP שיוכל להתמודד עם איזה 4-5 מכשירים בו זמנית ולעשות PORT FORWARDING לטורנטים. אני פשוט ממש לא …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט נמאס. אני מחובר תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - 12MB בבדיקת מהירות שביצעתי בכמה אתרים שונים "הכל בסדר" התוצאות מראות מהירות הורדה והעלאה תקינה אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן מה עושים?!!!?!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת Ookla, המפעילה את אתר בדיקות המהירות הידוע speedtest, מאפשרת לכל אחד לבחון את הנתונים שהיא אוספת, בחתכים שונים. כאשר משווים את הסטטיסטיקות של ישראל אל מול העולם מתגלה תמונה עצובה ולעיתים עלובה. יש לספקיות התשתית שלנו עוד לאן לשאוף בכדי שנתמקם בין המדינות המובילות בעולם. כל המידע נמצא גם בקצות אצבעותיכם והפוסט הזה יקרב אותן אליכם. http://www.netcheif.com/blog/?p=4276
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שאם אני מגדיר אותו שיעבוד על תקן N או NGB אז הוא עובד לאט (10KB\S), ואם אני מגדיר אותו על G הוא עובד מהר... הבעיה הזאת מופיע רק במחשב הנייד כי באייפון האינטרנט עובד מהר בכל מקרה... מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השיתוף במאפיינים מסומן http://img10.imageshack.us/img10/7816/345543354.png אבל אני לא רואה את הקבצים מהמחשב השני.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום HWZONE, כבר הרבה זמן אני מסתובב פה הגיע הזמן לפתוח משתמש ^^ כרגע יש לי 2wire 1000 חוטי דרך הטלפון, עם עשרות ניתוקים מתי שמתחשק לו, לפעמים 10 ניתוקים בשעה ולפעמים שבוע ללא ניתוקים. אני לא ממש מרוצה ממנו ואני מחפש פיתרון יותר איכותי שיהיה ממש רשת בין המחשבים שמעבירים קבצים וזה.. (למרות שלא חובה). עכשיו יש לי 3 מחשבים 2 בקומה עליונה ו1 בתוך הממד בקומה תחתונה שנמצא בדיוק מתחת למחשב כלשהו. דבר כזה יכול לעבוד עם ראוטר+נתב אלחוטי או שהממד חוסם אותו? ואם כן, אז יש הבדל משמעותי בין חוטי לאלחוטי בקטע של איכות ויציבות? אני מחפש מכשיר שיהווה גם ראוטר וגם נתב כמו שיש לי עכשיו.. והדרישות שלי הם: 1) שיהיה איכותי ככל הניתן, המחיר לא משנה כרגע אבל לא משהו מטורף. תוך כמה חודשים הוא אמ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי..........
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אדימקס בעל מודם אני ממש לא יודע איך להתקין אותו אשמח לקבל מידע על אופן מלא של התקנה + הגדרות לכל בעיה צפויה בהמשך כמו האימיול. והגדרות איך אני גולש עם המודם ללא adsl . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-