רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? אני רוצה לקנות דומיין, למישהו יש המלצה על חברה טובה עם שרתים מהירים?? תודהה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מנוי בתשתית הוט + 013. לאחרונה שמתי לב שבכל בדיקת מהירות אקראית שעשיתי, ה-ping לא ירד מ-15. כדי לבדוק האם מדובר בתשתית או בספק, ניתקתי את הנתב וחיברתי את המחשב ישירות להוטבוקס כדי לבצע בדיקת מהירות באתר שלהם (האתר של הוט עולה גם בלי לחייג). המהירות\רוחב פס היה תקין אך ה-ping היה 15ms. הבדיקות נעשו במהלך השבוע בשני מחשבים נקיים מוירוסים ושות'. אם אני זוכר נכון אז לא תמיד היו מספרים כאלה גבוהים. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&cuts=2616&q=ax20&site-search=ax20# TP-Link Archer AX20 AX1800 Dual-Band Wi-Fi 6 המליצו לי על הנתב הזה. אלא שהידע שלי בכל הנושא שואף לאפס! כרגע יש לי אינטרנט של 200 מגה, דרך הוט (ספקית הוטנט) עם נתב מחורבן שנקרא HOTBOX 2 - עם המון ניתוקים! יש לי מספר שאלות : האם הנתב שלמעלה יכול להחליף (טכנית ומעשית) את הנתב של הוט? האם הוא ייתן ביצועים עדיפים באופן מורגש? אם אני עובר לבזק, האם הוא עדיין יתפקד ברמה טובה או גבוהה גם עם החיבור של בזק? במידה ויגיעו (במהרה בימינו, אמן!) אלינו סיבים-אופטיים של אחת החברות, האם גם אז הנתב הזה יהיה שמיש במקום …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה הראוטר מתחיל לעשות לי יותר מידי בעיות אז אני חושב להחליף אותו, הבעיה היא שאני לא רוצה לבקש מחברת התשתית שלי (הוט) ראוטר כי בדרך כלל המוצרים שלהם לא אמינים (משופצים וכו'), אז רציתי לדעת מה האופציות שלי לראוטר טוב ואמין בתקציב של עד 300 ש"ח (אם אפשר פחות אז עדיף) העדפה מאייבורי בבקשה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת לכל מי שיש כבלים כמו גיא שהספקתי להבין שיש לו אינטרנט בכבלים... איך הפינגים לחו"ל ? האם הם נשארים נמוכים כל היום ? או שהם קופצים כל שנייה כמו האיי די אס אל.... אני מעוניין לדעת , בבקשה תענו ביי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היחידי שמצאתי שעושה את העבודה (חצי לפחות) זה זה בינתיים : http://www.p.goleech.com/ שם במקום של ה WWW שמים לדוגמא GOOGLE ושם בחיפוש אני רושם לדוגמא FACEBOOK - LOG IN - וזה מצליח להיכנס לאתר הבעיה שבאתר לא ניתן לשלוח הודעות .... אז עד שאני אתפוס בצד למילה את מנהל הרשת פה (שעדיין לא ידוע מזה עד היום...) יש למישהו אתר פרוקסי שכן עושה את העבודה כמו שצריך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם.. לצערי החלפתי נתב לנתב BE ה"חדש" של בזק.. כשאני מנסה להכנס למסך ההגדרות, אני מקבל את "חסימת הסייבר" המפורסמת של בזק. אבל שמעתי שאפשר להכנס בצורה מסוימת להגדרות שלו למרות זאת.. בבזק לא מוכנים לבטל את הענין ואומרים לי שאסור שתהיה לי גישה להגדרות של הנתב בגלל "אבטחה". א) זה מעצבן אותי ב) האם מישהו הצליח לעשות MAC BINDING שם? ג) האם ניתן פשוט לבקש מבזק לשנות את הנתב למודם בלבד לחבר ראוטר אחד ולהפעיל בו DHCP ולהגדיר דברים כמו בן אדם נורמלי? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוריד עם filesonic דרך Jdownloader ומקבל מהירות של 2.2 MB/s לאיזה מהירות חיבור זה מתאים ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקדמה לשאלה - התקשרו אליי מהוט וביקשו ממני לבחור ספק אחד להשתמש בו, כי מצד אחד אני עם הוטנט ומצד שני אני עם בזב"ל. גם אם אני עם בזב"ל בחייגן ואין שום בעיה טכנית לעשות חיבור כזה מעל הוטנט, מבחינתם זה לא תקין, ואני צריך להשאר עם ספק אחד. מכיוון שחזרתי לבזב"ל בשביל לבדוק איך הם לעומת הוטנט והספקתי לעשות את כל הבדיקות שרציתי - הם חסכו לי כאב ראש גדול. אמרתי לה שאני מעדיף להשאר עם בזב"ל וביקשתי חיבור MPLS (ועל הדרך חסכתי עוד 20 ש"ח). השארתי את הגיימר, למרות שאני ידעתי שהוא לא משפיע בחיבור MPLS (בפרט לא נשאלתי על זה). החיבור הוא 100Mbps כמובן. בקיצור, לאחר מספר דקות המודם התאפס, עשיתי בדיקות עם המצב החדש וגיליתי את זה. שימו לב להופים בבזב"ל - הם על 212.179. ה- IP שלי מתחיל ב- 8…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-