רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהתלבטות לגבי כמה דגמים של ראוטר של Asus: 1. ASUS RT - ACRH17 AC1700- מחיר 109$- יש לו את כל הפיצ'רים שאני צריך, USB 3.0 , LAN 1GB, רק שאין לו air protection כמו שני האחרים, כמה זה קריטי? אבל לפי הנתון יש לו מעבד qued core. 2. ASUS RT - AC66U B1 Wireless AC 1750Mbps- מחיר 128$- גם לו יש את כל הפיצ'רים שאני צריך, מעבד dual core 1GHZ (יותר חלש מהראשון, לא יודע כמה זה קריטי), אבל יש לו air protection וגם את הפיצ'רים שאני צריך. 3. ASUS RT - AC1900P ( לשים לב שזה דגם הP ולא הASUS RT - AC68U)- מחיר 151$- מעבד dual core אבל 1.4GHZ, גם לו יש air protection ושאר הפיצ'רים שאני צריך. אם למישהו יש נסיון עם אחד הדגמים הספציפים האלה, אני אשמח לש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ב 3-5 ימים אחרונים אני סובל מבעיות קשות בחיבור האינטרנט שלי , זה מתחיל מפינגים גבוהים שמתחילים בשעה 1בצהריים עד 12 בלילה ומהירות די ירודה , זו בעיה שהתחילה לפני מספר ימים , התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שזו בעייה של אזור תל אביב . רציתי לדעת אם מישהו סובל מאותן בעיות אינטרנט כמוני. בתודה Tiger
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. האם ניתן להגביר אות על ידי שני ריפיטרים כאשר השני מגביר את הראשון? ראוטר -------> ריפיטר -------> ריפיטר נוסף השאלה אם זה יעזור ויעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איני מצליח להיפטר מהם למרות כל החסימות שניסיתי באמצעות הדפדפן ואפילו הכנסת ה-URL שלהם לרשימת ה"אסורים". אני מתכוון לכמה "כאלה", שלאחר שאני סוגר הדפדפן, הם נשארים במסך עם הצעות כגון: קמיעות ומזלות, אסטרולוגיה, דיאטה ואפילו הציעו פעם לאשתי להגדיל לה את הזין (באנגלית כמובן). איך מצליחים לגרום לכך שהם יפסיקו להטריד. אם הייתי יודע היכן המשרד שלהם, הייתי מבקר אותם עם הכלב שלי שמחרבן היכן שפוקדים עליו לעשות כך.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי(לגלוש על השכנים) שמרחק קליטה שלו איהיה רחוק יותר מימה שיש ברשותי כרגע..לקלוט .עם יש אפשרות (שמעתי שכן) חודר קירות עם קיים מפצח על הדרך סיסמאות עד רבה גם טוב בקצרה אני לא מבין בכלל בזה משאיר תתשובות לכם [= נ.ב אנ כרגע עם TP-Link TL-WN321G 54mbps מומלץ לדגמים שיש בksp ובאג אלה חנויות שיש ברשותי ליד הבית!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אחד זול ואמין? ואם מישהו מכיר את אחד מהבאים ויכול להביע ביקורת אני אשמח: http://www.intervision.co.il/ http://www.clubvps.com/ http://www.corebit.co.il/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר כיום להשתלט על מחשבים מרחוק, אני רוצה לעזור לחבר לדוגמא בלי לנסוע אליו חצי שעה והסברים טלפונים לא תמיד עוזרים. אפילו שלשנינו יש ווינדוס 7 ויש אפשרות "חיבור נוח" זה לא מאפשר לי להשתלט, האם צריך תוכנת צד שלישי (אולי זה עדיף) מעבר לזה אני גם רוצה אופציה להשתלט על המחשב שלי בבית נניח כשאני אצלו ורוצה לשלוח קובץ מסויים מהשולחן עבודה שלי אליו, אז איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה התוודעתי ל-USENET אבל יש כ"כ הרבה מבחר של ספקים שאני לא יודע במי לבחור.התקנתי את תוכנת ה-NEWSLEECHER ואני לא סגור על איזה ספק ללכת.כמובן שהכל בתשלום.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים http://prntscr.com/239v3o
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי ב2 דירות שונות ראוטרים של TP LINK : באחד את ה WR541G ובאחר את ה841ND (לשניהם ממשק כמעט זהה) כעקרון מטרת העל שלי היא לאפשר גישה לRASPBERRY PI מבחוץ ויצא לי להתעסק בזה ב2 המקומות ולהתקל ב2 בעיות: בשניהם כאשר אני מנסה לקבע IP פנימי למחשבים דרך IP & MAC Binding Setting כולל לעשות ENABLE וכו' שום דבר לא קורה. אני בוחר בכוונה כתובות עם מספרים גבוהים יחסית כמו 192.168.1.112 אבל שום דבר לא משתנה. באותו אופן, גם כשאני מנסה לפתוח את פורט 22 או לדוגמא 9093 כאשר הניתוב בVirtual Servers פעיל ומנותב לIP פנימי נכון אני לא מצליח לגשת מבחוץ, גם כשאני בודק באתרים כמו canyouseeme.org הוא מזהה את הפורטים כסגורים. זה מרגיש כאילו רק דברים נפתחים אך ורק דרך uPNP האם זו תקלה יד…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב מקבוק עם לאופרד סנו. מחובר דרך רשת כבלים של 012 עם ראוטר linksys wrt54g2 ביצעתי את כל הגדרות הפורט פורוורד וסטאטיק איי פיי ל3 תוכנות שונות: vuze, transmission , bittorent רק בטרנזימיסן עבד לי ההורדה שם וגם זה במהירויות נמוכות מאוד. בין 0-20 קילובייט לשניה... ניסיתי הכל עם הראוטר ולא עבד לי... הפורטים חסומים... האם אני יכול לדעת אם זה בעיה בהגדרות או האם זה הספק חוסם? האם יתכן שהספק יכול לזהות פורטים שאני מגדיר לטורנטים? כל פורט שאני מנסה מעל 6880 לא עובד... יש לכם עוד הצעות בשבילי על מנת לנסות לסדר את העניין הזה? **** צירפתי תמונות מסך על מנת שתראו את ההגדרות**** תודה[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 01:01:53
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-