רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אז כבר חודשים שכל כמה שעות (יכול להיות פעם ביום ויכול להיות כל 20 דקות) כל המחשבים מתנתקים מהראוטר של הוט. אני לא בטוח שהראוטר של הוט מתנתק מהאינטרנט עצמו, לדעתי (אולי אני טועה) הוא פשוט מפסיק לשדר ב WIFI. דיברתי עם הוט מספר פעמים... ב3-4 מקרים הם אמרו לי שעשו : איפוס\שינוי הגדרות\עדכון תוכנה וכו' וכו'.. מספר פעמים אחרות אמרו לי שיש להם תקלות אזוריות פעם אחת אמרו לי שאולי משהו משדר על אותו התדר וזה פוגע ב WIFI... (אני קולט עוד 3 ממירים של הוט באזור ואף אחד מהם לא מתנתק מלבד שלי) מה דעתכם? אם האינטרנט לא היה חלק מהדירה שאני שוכר מזמן כבר הייתי עובר לבזק.. צירפתי תמונה של הלוגים של המכשיר, יש שם דיי הרבה errors - מישהו ממכם מבין ויכול לפענח אם זה נורמטיבי או ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחליף את הכרטיס רשת תקן G שמותקן כרגע בנייח באחד מהם TP-Link TL-WN951N PCI http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN951N TP-Link TL-WN881ND nMax PCI-E http://www.tp-link.com/il/products/details/?categoryid=&model=TL-WN881ND איזה מהם לקחת? האם 3 אנטנות באמת עדיפות על 2? ה-881 בעל חיבור PCI-E מול ה-951 שהוא PCI בלבד,האם ישנו שוני ביניהם? מעוניין לרכוש מחר אשמח לתשובות.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים (אחד מהם הוא LAPTOP, לא שזה משנה ...) במחשב הביתי יש 2 כרטיסי רשת ובLAPTOP יש כרטיס רשת אחד. אני מחובר ל-ADSL 1.5M והספק שלי הוא הטכניון (אני סטודנט שם) + מודם ALCATEL. כרגע המחשב הרגיל עושה ICS וכך אני יכול לגלוש באינטרנט עם הLAPTOP וגם לחלוק קבצים ברשת. העניין שמטריד אותי זה שאם אני רוצה לגלוש מה-LAPTOP (מה שקורה רוב הזמן), אני חייב להדליק גם את המחשב הרגיל ולהתחבר דרכו לאינטרט. אני רוצה מכשיר (אני מאמין שזה נקרא SWITCH) שבעזרתו אני אוכל לגלוש במקביל משני המחשבים אך גם בנפרד ובלי צורך להדליק את המחשב הרגיל. אני מבקש שתסבירו לי איך זה עובד, תגידו אם זה בכלל אפשרי, ותתנו לינק למכשיר מתאים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזק עושים מבצע ומגיע לי ראוטר אלחוטי מהבאים http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm מה כדאי? אם שאלו פה קודם, צטער
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. כחלק מחבילה של פרטנר פייבר הם משכנעים אותי לקחת נתב שלהם מבית tp-link ב-700 ש"ח. נשמע לי תמוהה. האם מישהו נתקל במקרה דומה? האם ניתן לחבר ראוטר פרטי בנפרד ואם כן אז איזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מסוג נטגיר DGN2200 ואני לא מוצא בהגדרות איפה פותחים פורטים מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים ? אני עם מודם level one ואני רשום בבזק בין לאומי ואני יודע שאתר בשבילי הוא 10.0.0.138 אבל שם צריך לכתוב משתמש וסיסמה .. מישהו יודע את הסיסמה והמשתמש?? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב יש לי ראוטר של edimax ואחרי חשיבה רבה החלטתי להחליף אותו כי יש לו הרבה בעיות, אני לא אפרט עכשיו כי זה לא העניין. אני מעוניינת לקנות ראוטר חדש בשווי של עד 400 שקל מהירות האינטרנט שלי היא 12MB יש לי תשתית של הוט וספקית של בזק בינלאומי החיבור הוא אלחוטי, והראוטר צריך לספק עד 2 מחשבים מחוברים. אני אשמח אם תעזרו לי למצוא ראוטר מתאים. אם חסרים פרטים תגידו ואני אוסיף, פשוט אני לא כל כך מבינה בזה אז לא ידעתי מה להוסיף. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מעלה קובץ לאתרים כמו רפידשייר, פיילפלייר, אפלואד-איי אל וכ'ו וגם לעיתים כשאני שולח קובץ במסנג'ר האינטנט כאילו מתנתק ומתחבר שוב... אין סימן לזה על הראוטר אבל אחרי שאני מבטל זה חוזר לעבוד רגיל מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב ראוטר בדגם BR-6504IL 802.11N חברה edimax יש 2 מחשבים בבית. שידרגתי למהירות 2.5M. מחשב ראשון מחובר לראוטר כבל רשת רגיל בין ראוטר למחשב. מחשב שני בחדר השני כרטיס רשת PCI אנטנה אלחוטי בדגם edimax. אני מוריד באינטרנט אתרים קבצים גדולים וזה יורד לאט במהירות בין 56KB - 60KB אני בדקתי במחשב הראשון מוריד קובץ באותו האתר ,וזה יורד במהירות בין 110KB - 120KB למה במחשב שני יורד לאט? נסיתי ליבדוק בהגדרות נתב ראוטר אלחוטי להגדיר קליטה שיהיה במהירות גבוהה.אני לא מוצא איפה זה? איך עושים? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אורנג שמשמש כנקודת גישה אחרי שהגדרתי לו סיסמה המהירות הורדה צונחת בחצי (מ30 ומשהו לסביבות 15 מגה) ניסיתי את כל סוגי ההצפנה שיש רציתי לנסות לעדכן לו גרסה ולא מצאתי איך מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מודם של THOMSON - ואני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ויש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט מה הדרך הכי יעילה לחבר את 2 המחשבים לרשת? אם אני אקנה hub ואחבר את המודם ו2 המחשבים אל ה hub יהיה לי אינטרנט פעיל כל הזמן בשני המחשבים ? ומה לגבי פתיחת פורטים במודם זה ? איך זה מתבצע ? תודה מראש לעוזרים בן
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש. את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים. כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר. אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים. חשבתי על Edimax BR6204WG תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצלי כרגע זה על 1300 וזה נראה לי ממש גבוהה מידי כי הגלישה לא משהו. לכל האנשי רשתות פה .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים ויש בהם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית peer to peer בין שניהם... איך אני עושה רשת עם הממשק הרשת של ווינדוס... אני ניסיתי את כל האפשריות אבל הוא לא מוצא לי אותם ברשת אם אפשר הסבר למערכת הפעלה באנגלית.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://corp.sonic.net/ceo/2011/08/11/the-five-levels-of-isp-evil/ נראה שבארץ פשוט אוהבים לבכות על משהו ולא משנה אם זה מוצדק או לא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-