רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים (לשניהם ווינדוס 7) שמחוברים לרשת הביתית שלי. אחד בכבל רשת והשני אלחוטי. אני יכול לראות את שני המחשבים במפת הרשת אבל אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עצמו כדי להעתיק קבצים בין המחשבים. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה מאוד (למה כל כך סיבכו את הנושא? בXP זה היה ממש פשוט)
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר rotal rta 1025w יש לי מגבר TL-WA500G וזה המדריך שלו: http://www.tp-link.com/english/soft/TL-WA500G_User_Guide_201003.pdf יש לי מחשב אחד שמחובר קווית ואני רוצה להשתמש במגבר כדי לחבר אלחוטית מחשב אחר בבית שאין לו קליטה בגלל בעיות ממד משהו לא מסתדר לי בהגדרות ולא ברור לי כל כך המדריך. השלבים שביצעתי: 1. חיברתי את ה AP לראוטר 2. במחשב שמחובר קווית לראוטר שיניתי את כתובת ה IP לפי החוברת אני לא מבין למה עושים את זה. זה לא פוגע בהגדרות של הראוטר? כעת נכנסתי להדגרות של ה AP 3. האם אני אמור לבחור איפי סטטי או דינמי? בחרתי סטטי 4.בשלב הבא האם אני אמור לרשום ב SSID את מה שרשום לי בראוטר? אני השארתי מה שרשום (כמו בחוברת) 5. בחרתי REPEATER וע"י SURVEY המערת מצאה א…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם חדש כאן בפורום, לפני איזה חודש התחלתי לעבוד עם ה"superbox" של AudioCodes דגם MP252-BW ואני לא מצליח להגיע להגדרות שלו. כל פעם שאני צריך איזה משהו אני צריך להתקשר למוקד של 012 ולהמתין על הקו בשביל דברים פשוטים כמו החלפת אייפי מה גם שהמהירות של האנטרנט לא יציבה ותוצאות של בדיקת מהירות מתקבלת תוצאה שונה כל פעם אני אמור לקבל 10MB ואני מקבל 3 או 6 (ולא רצות תוכנות להורדה או משהו כזה). אם תוכלו לעזור לי אשמח או לפחות לומר לי איך אני מחליף IP בלי ההגדרות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
לא נכנס לי ל LETITBIT.NET ו לעוד כמה אתרים מאתמול בערב ולכולם זה עובד. יש לי ראוטר של linksys אינטרנט של 012 תשתית 12MB HOT ,ניסיתי להיכנס משלושה מחשבים ופשוט לא נכנס כותב משהו על TIME OUT גם את FXP.CO.IL זה קרה כמה פעמים. מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם "גיימר" ב012. האם זה נותן שיפור משמעותי? כרגע הם מנסים לשכנע אותי להישאר שם וחשבתי אולי לקחת גיימר (בלי להוסיף אגורה כמובן) השאלה אם זה באמת משפר משהו או סתם דרך לסחוט מאנשים עוד כסף..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לשימוש ברשת עם מחשב אחד בחיבור חוטי (יש נתב חוטי), אחד בחיבור אלחוטי קל (5-6 מטר מרחק בלי הפרעות של ממש) ושני סמארטפונים (אנדרואיד). זקוק למשהו זול ככל האפשר שזמין לרכישה מיידית בבאר שבע - רק כדי "לסתום חור" למשך חודש-חודשיים עד שאקנה ציוד בבית החדש. זה מה שראיתי בינתיים בסביבות ה-120 ש"ח: TP-Link nLITE TL-WR740N 802.11n Wireless N Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12764 Edimax nLITE BR-6228NS 802.11n Wireless Broadband Router 150Mbps http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=12017 * איך זה ש-ACCESS POINT יקר יותר? * אפשר לעשות פשוט SHARING עם שני מתאמי USB אלחוטיים כאלה למשל? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&am…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ping walla.co.il -t Pinging walla.co.il [192.118.82.140] with 32 bytes of data Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=16ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=43ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=44ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=147ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=131ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=117ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=40ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=167ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=180ms TTL=243 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=84ms TTL=243 R…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב מדגם TPLINK ER-1043ND עשיתי לו עידכון קושחה ל DD-WRT V24 SP2 מאז שעברתי אליה אני נתקל בהמון תקלות . אני מוענין לחזור לקושחה המקורית אבל אני לא מצליח, אני הולך לפי המדריף פה http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm#חזרה_מקושחת_DD_WRT_לקושחה_המקורית בכול אופן אני מגיע ל PUTTY הוא לא טוען את LOGIN ולא מבקש ממני סיסמא או שם משתמש, ניסתי להתחבר גם דרך כתובת הIP שלי אבל גם זה לא הסתדר. מבקש ממכם את עזרתכם!! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, בהנחה שבמקרה יש לי שני מודמים ונגיד לפחות 2 מחשבים. יש אפשרות להשתמש בשניהם? כלומר שכל מחשב יתחבר ע"י מודם משלו דרך אותו קו ואותו משתמש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אחרי עשרות שיחות טלפון מיותרות עם בזק ובזק בינלאומי ולפני כן עם הוט אני כבר נמצא על סף ייאוש ופותח את הדיון הזה.. יש לי בעיה מפגרת עם האינטרנט ב-3 השנים האחרונות שאני בטוח ב-100% אחוז שקשורה לתשתית אבל עדיין לא יכול להסביר אותה. הבעיה מתבטאת בעיקר במשחקי רשת/הורדות/סטרימינג אבל מבחינת בדיקות המהירות אני מקבל מהירות תקינה לגמרי כנ"ל לגבי עוצמות ב-ADSL STATISTICS. הכל התחיל שעברתי להוט לפני 3 שנים ללא ידיעתי. לפני כן יש לציין שהיה לי תשתית של בזק כשב-3 השנים הראשונות היו לי איתם בעיות דומות למה שיש לי היום אך במשך שאר הזמן ( הייתי איתם משהו כמו 6-7 שנים ) עבד פיקס מבחינת הכל עד שעברתי להוט. מהרגע שעברתי להוט נהייתה לי בעיית פינגים + PL קבועה וחמורה שאף אחד לא …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר כמה פעמים אשכול פה, ולא הצלחתי להגיע לפתרון אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקים דרך המחשב ודרך הפלייסטיישן ניסיתי את האופציה של VIRTUAL SERVERS)PORT FORWARDING( הכנסת הפורטים הרצויים upnp מאופשר אבל כל מה שניסיתי פשוט לא עובד!!! אנא עזרה
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 ספקים רימון ו012 אני בADSL אחי עם הנייד אלחוטי גולש. ואני מהנייח אחי יכול לגלוש גם ברימון וגם מאצלי 012 כי הוא עשה VPN אני רוצה שהוא יגלוש רק ברימון .. איך עושים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי עזרה בבקשה בנתב של אדימקס BR-6524n איך אני מאפשר את האופציה של SIP על מנת לדבר על הרשת שיחות VOIP? תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אודה לכל מי שמתמצא להסביר לי בלשון קלה, [איני מתמצא במיוחד] כיצד הדרך הקלה להעביר מידע בין מחשבים. עד היום היו לי שני מחשבים נייחים שהיו מחוברים בכבל רשת ובשניהם היתה מותקנת תוכנת WIN-XP שבה יש את "מיקומי הרשת שלי" שהעברתי דרכם. חיברתי היום מחשב נייח שבו WIN-7 ואיני מצליח למצוא הגדרה להעברת נתונים לתיקיות ודיסקים המשותפים ברשת, וכמו כן לא ניתן להדפיס ברשת כי המדפסת מחוברת למחשב נייח, מה עלי לעשות? אם אני מחבר את המחשב לכבל גם כן הוא מתחבר לרשת, אולם אני לא מוצא בWIN-7 את המקבילה ל"מיקומי הרשת שלי" שבXP אציין, שהחיבור לרשת האלחוטית עובד וניתן לגלוש בנייד מהרשת, כך שכנראה הוא מזהה את הראוטר והרשת הביתית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בחיבור 12 מגה עם הוט ונטויזיון 013. כאשר המודם מחובר ישירות ללפטופ בכבל אני בודק בspeedtest ומקבל את משאני אמור לקבל מבחינת מהירות (12M\1000KB) אבל כשאני מחבר את הראוטר ומריץ את אוטו מבחן מהירות אני מקבל תוצאות של 8M\1000KB. למישהו יש מושג למה ? משהו בהגדרות של הנתב אולי ? תודה לעוזרים באשר הם.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה למודם עם ראוטר אלחוטי לADSL בתקן N שעובד טוב ובמחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לא מזמן לבזק, ושמו לי מודם שכתוב עליו "מודם נתב דגם Baud-Tech 1 port ETH". אני צריך גם אינטרנט אלחוטי, ואמרו לי שבשביל זה צריך ראוטר מתקן N שאני יכול לקבל בתמורה להתחייבות של שנתיים. אם אני רוצה לקנות ראוטר כזה ב"יד 2" - איזה מומלץ? - למה צריך לשים לב? בנוסף - כרגע, יש לי חייגן ואני צריך להתחבר ידנית כל פעם שהמחשב עולה. הבנתי שכשיש לי ראוטר אפשר להימנע מזה? - אשמח לדעת כיצד. תודה, ערן
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום זה מרתיח אותי הבעיה הזו אתמול עבד האינטרנט רגיל אבל vgames לא עלה היום youtube שאני צריך אותו לא עולה לי אין לי מושג למה הבעיה קשורה לספק או לי? אולי צריך לשנות הגדרות כלשהם? עריכה: סתם ניסיתי ב google chrome ועובד רגיל שם מוזר
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-