רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כרגע יש לי ראוטר של הוטבוקס ותשתית של 30 מגה. ההוטבוקס משמש כראטור אליו מחובר בחיבור אלחוטי פלייסטישן 4 כאשר בינהם יש מגדיל טווח של חברת אדימקס. אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם ולחבר אליו ראוטר שיספק כיסוי אלחוטי יותר טוב מההוטבקוס, מכיוון שכרגע האות בין ההוטבוקס למגדיל טווח הוא חלש, ובאופן כללי ההוטבוקס הוא לא ראוטר מוצלח במיוחד. לראוטר בחיבור אלחוטי יהיה מחובר הסוני, טאבלט, שני סלולארים ושני מחשבים (במצב של עומס, כולם יהיו מחוברים, ברוב הזמן רק חלק מהמכשירים מחובר). התקציב הוא בסביבות 350 ש''ח, ואני מעוניין לקנות את הראוטר ברשת באג. אני מעוניין בעתיד לשדרג ל-100 מגה ולכן הראוטר צריך לתמוך בטכנולוגיות המתאימות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?ראוטר חיצוני עולה בין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את כל התשובות בפורום רשמתי היום באמצעות הiPad החדש שלי שמחובר באלחוט לנתב ולאינטרנט. אני כבר כמה ימים בודק אותו כתחליף למחשב הנייד שלי (שהוא בסך הכל net book פשוט). מסקנות ראשוניות בנושא אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=817. חג שמח ושנה טובה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית. אני מדבר כרגע על 3 מהם. המחשב שלי(נייח), מחובר קווית לראוטר rta 1025, לא עבר עדכון קושחה והוא אצלי כבר 5 שנים +- (WIN XP) ועוד 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. לפטופ עם כ.רשת אלחוטי. (WIN 7) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית עם מתאם USB של TP LINK עם אנטנה קטנה שמשפר להם את הקליטה בחדר. (WIN XP) עכשיו מה שקורה, שכולם מחוברים ל workgroup, כולם מחוברים לרשת הביתית שלי נקראת "Amit" לכל מחשב יש שם (לשלי על השם שלי, לאחותי על שמה וללפטופ, לפטופ) הלכתי לפי כל מדריך ולפי ההגיון שלי בראש ולא הצלחתי לשתף קבצים/מדפסת במחשבים הללו. בעבר המאוד רחוק(כמה שנים אחורה, זה התאפשר, אני באמת לא זוכר איך ומה גרם לזה להפסק, אני חושב שבעבר היו מחוברות קווי וזה עבד יופי אבל זה היה מכ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול. התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה. ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן. יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ' תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן שדרוג נרחב לרשת האינטרנט הביתית, השלב הראשון הוא החלפת החומרה. אני מתכנן להחליף את המודם + נתב (הביזיוני) הנוכחי שקיבלתי מאורנג', ולעבור לקומבינצייה של מודם מבזק, ונתב שאקנה בנפרד. הדרישות מהנתב הן: 1) אין צורך בשום יכולות אלחוטיות. הן יבוטלו לחלוטין. הנתב יונח בארון תקשורת במרתף, וישמש בתור ה- "מוח" של הרשת. אינטרנט אלחוטי בקומת הקרקע יופעל באמצעות APים. 2) הנתב צריך להיות חזק. מדובר בבית מרובה מכשירים ומשתמשים כבדים (גיימינג, הורדות, גיבויים לענן, Plex, סטרימינג של HD, גלישה אינטנסיבית, ועוד) שמסתמך רבות על הרשת. הנתב ישרת: - 5 מחשבים - כמה וכמה APים - 7 סמארטפונים - 2 טאבלטים - 2 HTPCים, אחד מהם הוא גם שרת להזרמת מדיה ו- Plex - מערכת שליטה\בית חכם…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש בבקשה המלצה לראוטר שיתאים לצרכים שלי שאותם אני אפרט. חיבור 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ-10 מטר בצורה אלחוטית ווייפיי כאשר הראוטר (המחשב הראשי) נמצא בקומה ה-2 וה-2 מחשבים נמצאים בקומה ה-3, כלומר תקרה מפרידה ביני לבין 2 המחשבים הממוקמים בקומה ה-3. המחשבים בקומה ה-3 משמשים אך ורק לגלישה ברשת ולשני המחשבים יש אנטנות USB לקליטת רשתות וייפי (באחד המחשבים יש סטיק 54BPS ובמחשב השני יש סטיק 300BPS). יש לי כרגע ראוטר של לינקסיס WRT54GL מחובר וה-2 מחשבים בקומה ה-3 בקושי רב קולטים את האות (רק קו אחד ירוק ולפעמים גם זה נעלם). כאשר הראוטר מחובר בקומה ה-3 כמובן 2 המחשבים גולשים במהירות. יש לי כרגע חיבור ADSL במהירות 10 מגה יכול להיות שהמהירות תעלה בעתיד הקרוב ויכול להיות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי,הגדרתי IP סטאטי במחשב ופתחתי את הפורט הנדרש. הכל עובד מעולה וכל הבדיקות למיניהם מראות שהפורט פתוח אבל אחרי יומיים הוא נסגר..הIP בטוח לא משתנה וגם הפורט בתוכנה לא משתנה,ברגע שאני מגדיר פורט חדש הכל עובד מעולה שוב רק ליומיים ונסגר.הוא לא נסגר בראוטר או בחומתאש של הwindows הוא פשוט נסגר ובכל ההגדרות הכל נשאר אותו דבר. יכול להיות שבזק חוסמת פורטים?ואם לא אז מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הבעיה התחילה היום בערב שפתאום לא היה לי אינטרנט, זה אף פעם לא קרה לי לפני אבל כל הזמן יש ניתוקים. יש לי ראוטר של D-LINK DSL 2650U ואינטרנט של בזק. זה קורה לעוד מישהו או שהבעיה רק אצלי? ואיך פותרים אותה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כוונתי היא שהמחשב "יזדהה" באתרים בארץ כמחשב שמקושר דרך רשת מחו"ל , לדוגמא ארצות הברית. לדוגמא, עכשיו סקייפ מרשים התקשרות לארצות הברית מתוך ארצות הברית בלבד, האם אני יכול מישראל להתקשר ושהמחשבים יזהו אותי כגולש מישראל, וכך אוכל להתקשר למספרים בארצות הברית ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאחר שנתיים שיש ברשותי מודם מסוג ECI 270 ולאחר תקלות חוזרות ונשנות בזק הואילו בטובם להחליף לי את המודם והם נתנו לי אפשרות לבחור בין 3 מודמים של חברות שונות. ECI 312 אלקטל 510 ואייסטק 600 (משהו כזה) מה עדיף??? תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מנסה למצוא לה פתרון מועיל ובינתיים ללא מענה. מנכ"ל החברה עובד בבית (רשת 2wire ) עם חיבור של 1.5 מגה. המזכירה שלו עובדת על המחשב שלו מהמשרד ב- REMOTE DESKTOP לנו יש 2.5 . זה מאוד איטי , אני מחפש תשתית /דרך ליצור את העבודה שלה על המחשב בצורה יותר נוחה ידידותית והכי חשוב מהירה. הכוונה לתשתית- חיבור בין 2 המשרד לבית , תוכנה אחרת וכדומה... מה הייתם עושים במקומי.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב אז ככה: סוף סוף חיברתי את שני המחשבים ,הגדרתי שיתוף קבצים וגם האינטרנט עובד בשניהם. הבעייה היא שבמחשב הראשי יש לי NORTON INTERNET SECURITY שכאשר הוא מופעל אז הוא חוסם לי את הגישה לאינטרנט במחשב השני. נתתי לו לזהות אוטומטית את המתאמים לרשת אבל עדיין זה לא עוזר ובמחשב האורח אני לא יכול לגלוש באינטרנט כל עוד יש חומת אש במחשב המארח. מה לעשות? האם יש מישהו שנתקל בתופעה הזאת? אני לא רוצה לוותר על חומת האש. בבקשה עזרה דחוף..........
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להגדיר רשת ביתית , לפי ההנחיות באתר של NETCHIEF ללא הצלחה - שאחרת לא הייתי מכניס נושא זה. החיבור שלי לאינטרנט מתבצע באמצעות נתב אלחוטי, ומודם של בזק. מחשב אחד נייח המחובר דרך כרטיס רשת לנתב (חיבור פיזי) מחשב שני נייח מחובר באמצעות מודם אלחוטי (WIRLEES) לנתב ומחשב נייד מחובר כמובן באמצעות מודם אלחוטי מובנה. המחשב הנייח הראשי זיהה את שני המחשבים האחרים ברשת, (VIEW WORKGROUP COMPUTERS) אך עם זאת לא מצליח להגדיר את המשאבים המשותפים בשני המחשבים האחרים, באמצעות ADD NETWORK PLACE מאחר ולא מצליח לזהות את הספריות שהגדרתי כמשותפות. בשני המחשבים האחרים, כאשר אני מנסה לבצע פעולה של VIEW WORKGROUP COMPUTERS מתקבלת הודעת שגיאה, שאין לי הרשאה לגשת לרשת ע"י מנהל הרשת (כאש…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להשתמש בחיבור usb של הנתב שקיבלתי מבזק. כשאני מנסה לקרוא את הקבצים שנמצאים על ההתקן usb זה עובד, אבל ניגון סרטים הוא ממש איטי עד בלתי שמיש. ניסיתי להעתיק קובץ בכדי לבדוק באיזו מהירות הוא מעתיק, וזה 200kש מה שאומר שקובץ של 200 מגה לוקח 20 דקות. האם זאת בעייה בהגדרות מצידי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-