עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adishtrt,

שלום לכולם שאלה קצת מאתגרת יש לי. יש לי מחשב גיימינג/שרת. המצב הוא כזה: כרטיס רשת אחד- אינטרנט 100 מגה, להורדה של דברים וגלישה ביוטיוב וכאלה. כרטיס רשת שני- מחובר בגשר לכרטיס הרשת הראשון על מנת לספק לו אינטרנט והוא מחובר לסטרימר שממנו אני ניגש לקבצי מדיה שיש לי על המחשב ומשתמש באינטרנט על מנת לגלוש דרך הסטרימר. כרטיס רשת שלישי-אינטרנט 15 מגה עם חבילת גיימר שמיועד אך ורק למשחקים. איך אני מתעדף את הכרטיסים שאחד יהיה לאינטרנט, יוטיוב והורדות. והשני יהיה אך ורק למשחקים. כרגע הפתרון היחידי שחשבתי עליו, הוא פשוט לנתק דרך המחשב (בהגדרות, לא פיזית) כל פעם שאני רוצה לעשות פעולה מסויימת. אם לשחק משחקים אז לנתק את הכרטיס הראשון, ואם זה להורדה ויוטיוב אז לנתק את השלישי ולהפעיל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אם אני מצתרף לספק הוטנט במהירות 100 מגה ויש לי תשתית בזק 20 מגה, האם זה יגרום לבעיות של התנתקויות וכו'? תודה

3. Started by AiXC,

VVG2000 של NETGEAR או 6740U של D-LINK?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by N110,

שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כי יש לי יקר באמת מצד שני אני לא יודע איך אם אפשר להיות בחברה אחרת אבל עם נתב משלי. אשמח לשפוך קצת אור על זה כאן תודה

6. רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by David Ohana,

שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. וגם את הפורט..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Avocado,

שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by @gmail.com,

שלום, ברשותי מודם BAUDTEC אשר קיבלתי מבזק. בכוונתי לרכוש נתב DLINK 655 לאור המלצות רבות שקיבלתי. אשמח לדעת, האם ניתן לחבר בין המודם לנתב - כלומר אילו הגדרות מיוחדות יש לבצע ע"מ שיעבדו יחד (היכן מגדירים את החיוג - האם במודם או בנתב). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני לא מצליח להבין מצב מסוים היום החלטתי לחבר את הראוטר עם כבל ולא בחיבור אלחוטי, ביטלתי את אפשרות האלחוט בראוטר והתחלתי לגלוש, משום מה כל הגלישה והטעינה יותר איטיים, בדקתי פינגים והם לא השתנו אבל הגלישה עצמה בוודאות איטית יותר, בדקתי כמה פעמים ואותו דבר, איך זה יכול להיות שכשאני גולש בחיבור קווי לראוטר הגלישה יותר "אדישה" מכשהמחשב מחובר בווירלס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם. אני צריך להקים רשת במשרד של שלושה מחשבים שזה אני יודע כבר בסך הכול צריך hab וכרטיס רשת בכל מחשב וזה הכל בגדול (תקנו אותי אם אני טועה ?? ) אבל הבעייה שלי היא כזאת אני צריך לחבר לרשת הזו עוד מחשב שהוא נמצא בכלל בעיר אחרת ( מרחק של km 30 ) ששם נמצא המשרד באתר שלנו עכשיו אני רציתי לדעת איך ניתן לחבר את המחשב המרוחק מה הציוד הנדרש והאים זה בכלל כדאי לתקופה של שנה/ שנה וחצי ובבקשה אם אתם יכולים לעזור לי במהירות כי העבודה שלי תלויה בזה ( אני די חדש ועד עכשיו התעסקתי רק עם בעיות תוכנה ) בתודה גדולה מראש stam

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Hazir,

אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש לשדרג את כל הרשת הקיימת שלי, ואני צריך המלצה לראוטר ברמה גבוהה שיתמוך לי גם בהזרמת מדית 1080p לhtpc בסלון. אני מחפש ראוטר שיתמוך ב: פורטים במהירות gigabit כיסוי אלחוטי טוב שחודר גם קירות וארונות לחדרים מרוחקים כרגע יש ברשותי את הedimax br6524n שנכשל בשני הדרישות. ראוטרים שעניינו אותי: asus rt-n66u linksys ea3500 linksys ea4500 המחירים שלהם בארץ מאוד גבוהים אם בכלל קיימים ולכן חשבתי על אופציה לרכוש בארה״ב. השאלה שלי האם זאת בכלל אופציה, והאם כדי באמת לרכוש בחו״ל(אני מחפש חברה שתתן לי תמיכה בארץ אם המכשיר יתקלקל) אשמח להמלצות שונות תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מישהו יודע עד איזה מהירות הוא תומך? היה לנו מודם דומה (לא זוכר דגם מדוייק) בעבודה והסתבר שהוא מתאים רק עד 5MB ול-10MB לא התאים. זה פשוט להורים ורוצה לדעת אם שידרוג מהירות אינטרנט יגרום גם לגרירת רגליים לבזק סטור..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן חבר'ה... יש לי בבית את הציוד להלן: tp-link wr1043nd boxee box ראוטר ישן ולא בשימוש אבל תקין d-link di-524 הבוקסי יושב בסלון והראוטר החדש בחדש בצד השני של הבית, ויש כמה קירות טובים ביניהם. לכן בהזרמה של 1080P יש מדי פעם עצירה לטעינה. בדקתי קצת בנושא שיפור הכיסוי של הרשת ומצאתי בנטצ'יף מדריך לחיבור ראוטר נוסף בכבל לראוטר קיים. עקבתי אחרי ההוראות אבל הroaming בין הראוטרים לא מתבצע. אם אני בסלון יש קליטה מלאה מהראוטר בסלון אבל כשאני עובר לחדר הקליטה נמוכה (מהסלון) והמחשב נייד לא עובר לראוטר שבחדר, וכן ההיפך. יש לשניהם את אותו SSID ואותה הצפנה וססמא. בואו נגיד שזה פתרון מתקבל לבוקסי כי הוא נייח אבל למחשב נייד זה לא אידאלי. אולי למישהו יש רעיון עדיף? בלי להוציא יותר מדי כ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tigery,

איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים