עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by someone,

קודם כל, מישהו פה כבר מחובר לאחת מהחבילות של ערוצי זהב לא בניסוי? שתיים, מתי לעזעאל תבל תתחיל לשווק כבר, או לפחות תגלה את המחירים?... הם אמרו מספר ימים ועבר כבר כמעט שבוע מאז שהם קיבלו את הרשיון... ושלוש, אני לא מבין, באיזה מהירות הכבלים יורידו בחבילה של ה750? יותר מ100KB? (בהנחה שאין עומס)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by generalA,

ברשותי ראורטר אלחוטי של חב' EDIMAX. ברצוני לאבטח את החיבור האלחוטי ע"מ שכל אחד שירצה להתחבר לראוטר זה יצטרך להקליד שם משתמש וסיסמא ללא יוצא מן הכלל. (1) האם אני צריך להגדיר זאת דרך הראוטר? (2) האם קיימת תוכנה אשר עושה זאת בקלות? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ely2001,

יש לי את המודם+ראוטר של בזק dlink dsl2760u,אני מחובר להוט עם הוטבוקס, אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד,דבר שיעשה מול הוט. את הDLINK אני מעוניין להפוך לראוטר בלבד(ז"א לבטל את המודם) יש דרך לעשות ואם כן אז איך אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך. בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי. דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. קנינו היום נתב חדש. אנחנו מבקשים לתת לו סיסמה כדי שרק בני הבית (ולא השכנים) יגלשו. הגענו ל-Network Authentication. מה בוחרים? ניסינו WPA2. נפתחו אפשרויות רבות שאיננו יודעים מה לכתוב בהם ואיפה מכניסים את מילת הקוד. למותר לציין שזה לא מוסבר בחוברת של בזק והמענה האנושי שם שבר אותנו אחרי 40 דקות המתנה על הקו. תודה וסליחה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני מחובר כיום בחבילת אינטרנט במהירות 15 מגה. לאחרונה אני מתלבט בנוגע למעבר לאחת מהחברות שמציעות תשתית של בזק במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי". ניסיתי למצוא ביקורות (שטחיות או מעמיקות) של אנשים שכבר ביצעו את המעבר - ופשוט לא מצאתי כאלה כלל! אם יש פה מישהו שעבר ל018 או פרטנר (או חברה אחרת, אם קיימת במסגרת הזו) ויכול להעיד על הביצועים שיש לו (בצירוף דגם הנתב וכו') - אני ממש אשמח. תודה!! נדב

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי... אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון... יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת. אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב? אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד ] וטלפון של הוט. את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק... אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי ברצוני לשנות את כתובת ה IP של המחשב. ולא ברמה של לנתק מודם ולהחזיר, או שימוש בפרוקסי או שינוי כתובת MAC אלא שינוי IP ברמה של ה sub-net שלי הכוונה היא כזו : נניח זה ה IP שלי 64.116.200.187 כעת עלי לשנות את הIP בצורה כזו שהמספרים מצד שמאל [ 64.116 ] יוחלפו באחרים. ליצור לדוגמא IP כזה למחשב במקום המקורי : 95.242.100.123 האם יש אפשרות לבצע זאת? הספק שלי הוא נטוויזן. וה IP דינמי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ישראל 1212,

אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מדי רבעון נוהגת חברת אקמאי לפרסם את הסטטיסטיקות שהיא צוברת בשרתי ה-CDN שלה. על פי הדו"ח האחרון, ישראל נמצאת במקום לא רע. http://www.netcheif.com/blog/?p=5217

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by elizool99,

לאיזה ספקית יש את מהירות ההעלאה הכי גבוהה? ועוד משהו אני כרגע משלם לבזק בינלאומי 32 שקל ל15 מגה הבנתי שאפשר להוציא מהם פחות כי בהוטנט זה 20 להוטנט מה מהירות העלאה? ותיתחסו גם למחיר תשתית בקשה שאני אדע כמה להוציא מהם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?

23. Started by Haflo,

עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by N N C,

מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים