רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי היום ראוטר של בזק 7850U ואני על מהירות 100 מגה(תאכלס 65 מקסימום). ואת המתאם TL TP LINK WN822N שממרר את חיי. בכל פעם שאני טיפה מעמיס עליו בטורנטים הוא שובק חיים ואז צריכים לנתק ולחבר אותו..לפעמים הוא אפילו קורס לכמה שניות סתם בשביל להראות לי נוכחות. המרחק בין המתאם לראוטר הוא בערך 7 מטרים(נראה לי קצת פחות) עם קיר אחד בדרך(הקליטה נכון לעכשיו היא כמעט תמיד 5 קווים ופעם ב4,שיגעונות לא ברורים שלו..) בקיצור אני מחפש מחליף בשבילו, הדרישות שלי הן כמובן שיעמוד בעומס של טורנטים. והכי חשוב, יתמוך בWIN 8.1 .. כי נראה לי שרוב הבעיה שלי עם המתאם היום זה שאין לו ממש תמיכה רשמית ב 8WIN... ונכון לעכשיו אני משתמש באיזה דריבר גירסאת בטא,כבר שנתיים זה בבטא.. נראה לי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המודמים של בזק? ה NETGEAR DLINK תומכים? או שנהיה חייבים להחליף ציוד עם פריסת הוקטורינג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?
-
היי חברים, העברתי את הC9 לקושחת DDWRT ואני לא מרוצה - קצבים מאד איטיים בAC. מעוניין לחזור אחורה לקושחת מקור, מישהו יודע איך? לא ממש מצאתי פתרון לזה. הרבה תודות לעוזרים עדכון: ביצעתי ניסיון להחזרה למצב סטוק לפי הנחיות בגוגל עם פרוטוקול TFTP כאשר אני מקבל את ההודעה הבאה בלוג: Connection received from 192.168.0.86 on port 2306 [08/07 22:47:17.694] Read request for file <ArcherC9v2_tp_recovery.bin>. Mode octet [08/07 22:47:17.694] File <ArcherC9v2_tp_recovery.bin> : error 2 in system call CreateFile The system cannot find the file specified. [08/07 22:47:17.694] אשמח אם מישהו יוכל לסייע...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 4 ושמתי לב שהשתנה לי הNAT TYPE 2 לNAT TYPE 3 הבנתי שזה יוצר בעיות ברשת וכו' העניין הוא שניסיתי כל מדריך אפשרי באינטרנט וכלום! אני תשתית הוט שכוללת את הראוטר HOTBOX 2 וספק אינטרנט של בזק בינלאומי אשמח לעזרה בנושא! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קנינו היום נתב חדש. אנחנו מבקשים לתת לו סיסמה כדי שרק בני הבית (ולא השכנים) יגלשו. הגענו ל-Network Authentication. מה בוחרים? ניסינו WPA2. נפתחו אפשרויות רבות שאיננו יודעים מה לכתוב בהם ואיפה מכניסים את מילת הקוד. למותר לציין שזה לא מוסבר בחוברת של בזק והמענה האנושי שם שבר אותנו אחרי 40 דקות המתנה על הקו. תודה וסליחה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Utorrent, הפורט שם מוגדר כ 31519. פתחתי את הפורט בראוטר (סימנס SL2-141). יש תקופות שבהן הפורט פתוח ויש תקופות שהפורט חסום. מישהו רואה סיבה הגיונית אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם). על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05. בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול באופן ספונטני לחלוטין האינטרנט הביתי הפסיק לעבוד בנייד (Lenovo SL510). ניסיתי להתחבר לרשת של השכנים והצלחתי. נסיתי להתחבר לרשת שלי בעזרת הPSP והכל עובד. הנתב של הוא: TL-WR740N בנייד משום מה הרשת פתאום מוגדרת בתור רשת לא מוכרת (לא זוכר את המלל המדוייק) ובתור Public. אחרי ששינתי אותה לרשת פרטית הצלחתי לגשת לקבצים שמשותפים אצלי ברשת אבל משום מה עדיין אין אינטרנט. מסיבה לא מובנת אני גם לא מצליח להתחבר לעמוד ההגדרות של הנתב דרך הנייד. אני מוכרח לציין שהתקלה הזאת הופיעה באופן ספונטני באמצע השימוש באינטרנט מבלי ששינו שום הגדרה בנייד או בנתב. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש נקודת גישה בתקן AC החדש. מצאתי את זו באמזון שתעלה לי 260 שקל כולל משלוח לארץ: http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8%3FSubscriptionId%3DAKIAICE7LOAJMK3SSLPA%26tag%3Dpcm_buyitnow-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB0090DX8O8 מה שמוזר לי הוא שהיא עולה ממש זול יחסית לארץ (כ- 820 שקל בKSP)..זה הגיוני: http://ksp.co.il/?uin=23914 איך היא והאם יש משו אחר מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבן שלי עבר לדירה שכורה שאין בה לא כבלים ולא טלפון כרגע. הוא מחפש דיל משתלם לאינטרנט שכולל את הספק והתשתית בהתחייבות של מכסימום שנה. מדובר על רוחב פס של 5M. מה מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני ראוטרים של TP-LINK מדגם TL-WR841N. אחד מחובר למודם של הוט (באחד מחדרי הבית - לא ממ"ד) והשני נמצא בסלון וברצוני להגדירו כ - Access Point ללא חיבור קווי. לא מצאתי אף מדריך בנושא המפרט שלב אחרי שלב מה עליי להגדיר בנתב הקיים (שמחובר למודם של הוט) ומה עליי להגדיר בנתב שישמש כ - AP. אודה לקבלת הסבר מפורט. בכבוד רב, שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לנו 3 מחשבים בבית המחוברים למדפסת רשת אחת שמחוברת למחשב "הראשי" מחשב אחד מדפיס בלי בעיות, והמחשב השני, פעם המדפסת מדפיסה לו פעם לא. שמנו לב שיש אייקון שמציין שהרשת מחוברת פעם מופיע פעם לא. ככה שפעם אפשר להדפיס פעם לא.. יש לציין שהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר.. ורק מחשב אחד עושה בעיות ומהדפסת לא מדפיסה לו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים והעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-