עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

הסתכלתי על מה שחברות הסלולר מציעות(NETSTICK ודומיו) - לא להיט. אני לא מחפש הגבלות, לא במהירות ולא בכמות. רציתי לדעת אם יש משהו דומה שאליו אני יוכל להכניס את היוזר והסיסמא שלי (של בזק-בינלאומי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by nigger84,

קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי, יש לי יחידת דיור נפרדת מהבית, והקליטה של הרשת האלחוטית בקושי מגיעה ליחידה ... ערכתי בדיקת מהירות והתוצאה הייתה 0.3 מגה (לעומת 12 מגה בבית). (כשהחלונות היו סגורים) איך אפשר בדרך הכי יעילה וזולה לקלוט קליטה מקסימלית ביחידה? ללא מעבר חוטים. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by bad-sector,

ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: ‏Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point ‎ 320 ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router ‎ 235 ‏Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem‎ 295 ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router ‎ 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by THE-BIG,

כרגע אני על 1.66 מחיפוש ברשת הבנתי שקיימת 2.55 אולם אני זוכר שפעם טכנאי של בזק המליץ לא לשדרג כי 1.66 מאוד יציבה אני לא זוכר אם הוא דיבר על 2.55

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by i-kramba,

אז הנה סירטון שמסביר :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yp3,

מחשב 1 מחובר למחשב 2, מחשב 2 מחובר למחשב 3. איך אני מעביר קבצים ממחשב 1 למחשב 3? להעתיק למחשב 2 אני לא יכול כי אין בו מספיק מקום. ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב 2 שממופה לשיתוף של מחשב 1 ולשתף את הכונן הזה, אבל זה בלתי אפשרי לשתף כונן רשת. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yoedba,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by adishtrt,

שלום לכולם שאלה קצת מאתגרת יש לי. יש לי מחשב גיימינג/שרת. המצב הוא כזה: כרטיס רשת אחד- אינטרנט 100 מגה, להורדה של דברים וגלישה ביוטיוב וכאלה. כרטיס רשת שני- מחובר בגשר לכרטיס הרשת הראשון על מנת לספק לו אינטרנט והוא מחובר לסטרימר שממנו אני ניגש לקבצי מדיה שיש לי על המחשב ומשתמש באינטרנט על מנת לגלוש דרך הסטרימר. כרטיס רשת שלישי-אינטרנט 15 מגה עם חבילת גיימר שמיועד אך ורק למשחקים. איך אני מתעדף את הכרטיסים שאחד יהיה לאינטרנט, יוטיוב והורדות. והשני יהיה אך ורק למשחקים. כרגע הפתרון היחידי שחשבתי עליו, הוא פשוט לנתק דרך המחשב (בהגדרות, לא פיזית) כל פעם שאני רוצה לעשות פעולה מסויימת. אם לשחק משחקים אז לנתק את הכרטיס הראשון, ואם זה להורדה ויוטיוב אז לנתק את השלישי ולהפעיל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by mic,

אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by The Victorious Hodler,

כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?

20. Started by GolanBerlin,

איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ben672,

שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכל המתעניינים, ותודה מראש. אני צריכה ראוטר פשוט, בית קטן וראוטר ממש עתיק של נטגיר עשה את העבודה מצוין עד ששבק חיים. אני רוצה לקנות את ה4a. אבל ראיתי תגובה בזאפ של אדם שקנה את ה4c - גרסה של 2.4 בלבד, wifi 4 בלבד, אבל נראה דגם דומה, ושמה הוא כתב שהוא מאוכז כי הראוטר לא תומך בvdsl, (אין לי מושג) שזה בעצם תשתית בזק ומעל 15 מגה. (לטענתו). אני על תשתית של בזק במהירות 40 מגה. האם יש סיבה לחשוש? נראה לי קצת הזוי לייבא ראוטר שלא תומך בתשתית של חצי מהאנשים בארץ עם מהירות מעל 15 מגה. מישהו מבין בזה ויכל לעזור לי? תודה. נ.ב - אני מאוד מעוניינת בראוטר הזה ולדעת שאני קונה אותו וזהו בהנחה והוא מתאים, אבל אם מישהו מכיר אופציה טובה יותר במחיר הז…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.