עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sPoiled,

המודם שלי הוא מדגם ROTAL RTA1320A. יש לי אינטרנט של בזק כבר שנה שלישית עד עכשיו הכל היה טוב בלי בעיות. המודם שלי התחיל להידלק חצי שעה בערך : כשאני מדליק אותו DSL ETHERNET ירוקים (לא מהבהבים). PPP בצבע ירוק מהבהב כאילו אני מוריד משהו (מהר). POWER מהבהב גם מהר אבל בצבע אדום. ככה זה חצי שעה עד שהוא מגיע למצב שהוא נדלק נורמאלי. לפעמים כשאני משחק ברשת או סתם גולש באינטרנט הוא מתכבה אבל הפעם נדלק רגיל 5 דקות. הבעיה התחילה ככה סתם בלי שום דבר שעשיתי, מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן חבר'ה... יש לי בבית את הציוד להלן: tp-link wr1043nd boxee box ראוטר ישן ולא בשימוש אבל תקין d-link di-524 הבוקסי יושב בסלון והראוטר החדש בחדש בצד השני של הבית, ויש כמה קירות טובים ביניהם. לכן בהזרמה של 1080P יש מדי פעם עצירה לטעינה. בדקתי קצת בנושא שיפור הכיסוי של הרשת ומצאתי בנטצ'יף מדריך לחיבור ראוטר נוסף בכבל לראוטר קיים. עקבתי אחרי ההוראות אבל הroaming בין הראוטרים לא מתבצע. אם אני בסלון יש קליטה מלאה מהראוטר בסלון אבל כשאני עובר לחדר הקליטה נמוכה (מהסלון) והמחשב נייד לא עובר לראוטר שבחדר, וכן ההיפך. יש לשניהם את אותו SSID ואותה הצפנה וססמא. בואו נגיד שזה פתרון מתקבל לבוקסי כי הוא נייח אבל למחשב נייד זה לא אידאלי. אולי למישהו יש רעיון עדיף? בלי להוציא יותר מדי כ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. רכשתי 3 יחידות של deco x60. יש לי 2 יחידות שמחובר ישירות לראוטר (אחד דרך switch) ורציתי לוודא שהיחידה שמחוברת דרך ה switch אכן מוגדרת כך שהיא מחוברת בכבל אתרנט. לפי מה שאני רואה באפליקציה, החיבור הוא דרך wifi ולא דרך הכבל. כיצד ניתן לוודא זאת?

5. הייתי מחובר ב 100 מגה להוט הייתי מרוצה אבל בגלל שהשירות לקוחות שלהם לא קיים ואני לא רוצה לרשום דברים קשים על מה שקורה שם אז אני לא ארחיב ... אז החלטתי לחזור לבזק ששם אני מקבל בין 40 - 60 מגה במקום 100 מעדיף שירות על טכנולוגיה הבעיה זה הספק יש לי כרגע אורנג' וחשבתי להחליף ל 014 POWER NGN העניין שבבזק בינלאומי הכבל התת ימי זה יותר קשור לאתרים בחו"ל משחקי רשת וכאלה לא ? אבל באתרים בארץ אין הבדל ? או שיש גם ? המחירים של בזק בינלאומי גבוהים יותר השאלה אם זה שווה או שכל הספקים בארץ אותו דבר ? חשבתי על הקטע של הכבל התת ימי אם יש הבדל זה רק בחו"ל ורוב האתרים שאני עובד איתם נמצאים בארץ לא יודע אני מתבלט .... יש אקספון 100 מגה משולב תשתית + ספק ב 70 שקל אני מפחד שיש קצ' בעיה של נ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by elizool99,

לאיזה ספקית יש את מהירות ההעלאה הכי גבוהה? ועוד משהו אני כרגע משלם לבזק בינלאומי 32 שקל ל15 מגה הבנתי שאפשר להוציא מהם פחות כי בהוטנט זה 20 להוטנט מה מהירות העלאה? ותיתחסו גם למחיר תשתית בקשה שאני אדע כמה להוציא מהם

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by .AloN,

שלום לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי ואשמח אם תמליצו לי דגם\ים מסוימים.. אני לא הכי מתמצא בעניין, מריפרוף בפורום ראיתי שיש נתבים עם מודם וכאלה בלי, יש סיבה שאעדיף לקחת נתב בלי מודם .. ? מבחינת מרחק אני חושב שרדיוס של 20 מטר יספיק.. הוא יהיה ממוקם בדירת סטודנטים לא בוילה עם כמה קומות.. יתחברו אליו בסך הכל 4 מחשבים כאשר כולם מחשבים ניידים (אם זה משנה). הבנתי שאפשר להשיג נתב שכזה במחיר של כ400-500 ש"ח, בהנחה וזה נכון אז זה התקציב המוצע. התשתית היא ADSL. תודה רבה לכולכם !

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Sh1,

שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avivru,

הראוטר הישן עושה לי בעיות וניתוקים , בעיקר בהורדות כבדות הכל נתקע וצריך לאתחל מחדש. יש לי חיבור 100 מגה של בזק וספק נטויזן. איזה ראוטר מומלץ למהירות הזאת ותקציב פתוח.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by huber,

שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…

17. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה לקנות דומיין, למישהו יש המלצה על חברה טובה עם שרתים מהירים?? תודהה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Turner,

שלום HWZONE, כבר הרבה זמן אני מסתובב פה הגיע הזמן לפתוח משתמש ^^ כרגע יש לי 2wire 1000 חוטי דרך הטלפון, עם עשרות ניתוקים מתי שמתחשק לו, לפעמים 10 ניתוקים בשעה ולפעמים שבוע ללא ניתוקים. אני לא ממש מרוצה ממנו ואני מחפש פיתרון יותר איכותי שיהיה ממש רשת בין המחשבים שמעבירים קבצים וזה.. (למרות שלא חובה). עכשיו יש לי 3 מחשבים 2 בקומה עליונה ו1 בתוך הממד בקומה תחתונה שנמצא בדיוק מתחת למחשב כלשהו. דבר כזה יכול לעבוד עם ראוטר+נתב אלחוטי או שהממד חוסם אותו? ואם כן, אז יש הבדל משמעותי בין חוטי לאלחוטי בקטע של איכות ויציבות? אני מחפש מכשיר שיהווה גם ראוטר וגם נתב כמו שיש לי עכשיו.. והדרישות שלי הם: 1) שיהיה איכותי ככל הניתן, המחיר לא משנה כרגע אבל לא משהו מטורף. תוך כמה חודשים הוא אמ…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מדי רבעון נוהגת חברת אקמאי לפרסם את הסטטיסטיקות שהיא צוברת בשרתי ה-CDN שלה. על פי הדו"ח האחרון, ישראל נמצאת במקום לא רע. http://www.netcheif.com/blog/?p=5217

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ben582,

היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by avz,

שלום ברשותי נתב אלחוטי TP LINK דגם TL-WR841N שקיבלנו מהוט. לפני מספר ימים החלה תופעה מרגיזה שכל שעתיים שלוש הנתב מתנתק (תקשורת) יש צורך לעשות לו RESET - להוציא מהמתח ולהפעיל מחדש וכך חוזר חלילה. יש לי שתי שאלות: הראשונה, האם ישנה דרך לתיקון התקלה? (שינוי קושחה, או משהו דומה?) שאלה שניה, האם תוכלו להמליץ על נתב אחר (לרכישה) שעובד היטב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים