עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ben672,

שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני עושה port forwarding לפורט מוסיים לPC שלי בבית. יש לי ראוטר netgear r7000 והגדרתי הכל. הגדרתי את זה בשביל לעשות wake on wan מהפלאפון כדי להעיר את המחשב שלי כשהוא מכובה... הדבר המוזר הוא שאם אני יכבה את המחשב ויריץ את הmagic packet כדי להעיר את המחשב מהwan זה יעבוד! אבל אם יעבור פרק זמן מסוים(למשל ארבע שעות) ואריץ שוב את הmagic packet מהפלא שלי בדיוק באותה הדרך זה לא עובד!!!! כאילו הראוטר שלי חוסם את זה.... יש לי איזושהי השערה אבל אני לא בטוח בכלל שזה בכלל נכון : יכול להיות שהראוטר מודע לזה שהמחשב שלי כבוי ולכן הוא אפילו לא טורח לשלוח את הpacket (לפי הפורט) למחשב שלי?? ואז בעצם שהמחשב כבוי הpacket לא מגיע אליו בport farwarding? זהו בערך אני באמת לא יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Avi952,

שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amitaiz,

יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by נ,

מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nice,

מחר אני הולך לקחת מבזק מודם בחינם. רציתי לדעת איזה מודמים אפשר להפוך לנתבים, והאם הם שווים משהו כנתבים. ולמרות שהתשובה ברורה האם יש בהם פיירוול? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by שי גרייפנר,

מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …

13. Started by יעל רייכל,

ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Thunder Child,

אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אז כמו בכותרת כאשר המחיר הוא זהה בין החברות איפה כדאי לי להיות? נכון לעכשיו אני בהוט נט עם 100 מגה נרשמתי בזמנו לטריפל עם ה100 מגה ב330 את המנוי שלי בנט וויזיון הקפאתי .. ועכשיו נטויוזיון לא עוזבים אותי והציעו לי להיות ב20 ש"ח כמו בהוט נט למשך שנה. השאלה האם אני בכלל יכול לעזוב את הוט נט, אם אני לא טועה הטריפל לא היה קשור להוטנט עצמה אבל אנשים שניסו לעזוב לאחר מכן נתקלו בקשיים, בקיצרו האם אני יכול לעזוב את הוטנט ? והאם בכלל שווה לי לעבור לנטוויזיון ? ב100 מגה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HydroIT,

שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Shlompy,

אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by moranhoresh,

יש לי רשת של חלונות, אליה מחוברים בחיבור LAN מחשב נייח (DESKTOP), מאגר דיסקים (NAS), ובחיבור אלחוטי (WIFI) מחשב נייד. ניסיתי לשתף תיקיות של המחשב השולחני והמחשב הנייד, אך לא ניתן להכנס או לראות את הקבצים/סיפריות של המחשב השולחני (DESKTOP) מהנייד. אני מסוגל לגשת לסיפריות המשותפות במחשב הנייד (מהמחשב השולחני), וכן מכ"א מהמחשבים ניתן לגשת ל-NAS. נסיונות PING למחשב הנייח מצליחים. ניסיונות גישה לסיפריות המשותפות במחשב השולחני דרך ה-NETWORK (כולל במחשב השולחני) כושלים. ביטלתי כל אנטי-וירוס ו-FIREWALL ללא הצלחה. אפילו ניסיתי להחליף את חיבור המחשב הנייח (DESKTOP) לרשת ולבצע זאת באמצעות WIFI, גם זה ללא הצלחה. כל המחשבים נמצאים על אותו WORKGROUP שמוגדר כ-WORK. האם למישהו יש רעיונות…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, מזה מספר חודשים אני נתקל בבעיה די מטרידה בבזק בינלאומי. הבעיה הינה פינגים מטורפים בתוכנת VOIP בשם VENTRILO. לאחר מספר מיילים שנענו בתגובות מתחמקות ומתחכמות סוף סוף קיבלתי תשובה מסויימת. כאשר שאלתי על פורטים חסומים התשובה היתה חד משמעית לא. כאשר שאלתי האם מתבצע Traffic shaping התשובה שקיבלתי הינה "אינני יכול להגיד שלא". לצערי על אף ה Traffic shaping זו עדיין ספקית האינטרנט הנורמלית היחידה... לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Haflo,

עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rafe12,

שלום, איך אני יודע באיזה תקן הרשת שלי? כי אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע וחצי ואני רוצה לשים לו כ.רשת אלחוטי ואני לא בטוח אם אני בתקן N או לא. ואני לא יודע איך אני מגלה זאת...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.