עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי... אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון... יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת. אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב? אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד ] וטלפון של הוט. את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק... אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי בעייה כזו: יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לסוויץ של 1Gb. העברות קבצים בין מחשב 1 ו-2 בשני הכיוונים הינן במהירות גבוהה וגם העברת קבצים ממחשב 3 למחשבים 1 או 2 הם במהירות גבוהה. רק העברת קבצים אל מחשב 3 (משני המחשבים, לא משנה אם אני עושה UPLOAD אל מחשב 3 או DOWNLOAD אל מחשב 3) היא במהירות איטית של 100Mb ולא 1Gb. כלומר, רק בכתיבה אליו מחשב 3 לא עובד ב 1Gb (ניסיתי כתיבה לדיסקים שונים לוודא שזו לא איטיות בדיסק) כל הכבלים הם CAT 5E או 6. המחשב הבעייתי מריץ ויסטה עם כל העידכונים (אבל גם אחד משני המחשבים האחרים שעובד תקין). ניסיתי REBOOT למחשב ולסוויץ, החלפת כבל רשת. רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by generalA,

ברשותי ראורטר אלחוטי של חב' EDIMAX. ברצוני לאבטח את החיבור האלחוטי ע"מ שכל אחד שירצה להתחבר לראוטר זה יצטרך להקליד שם משתמש וסיסמא ללא יוצא מן הכלל. (1) האם אני צריך להגדיר זאת דרך הראוטר? (2) האם קיימת תוכנה אשר עושה זאת בקלות? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. הייתי מחובר ב 100 מגה להוט הייתי מרוצה אבל בגלל שהשירות לקוחות שלהם לא קיים ואני לא רוצה לרשום דברים קשים על מה שקורה שם אז אני לא ארחיב ... אז החלטתי לחזור לבזק ששם אני מקבל בין 40 - 60 מגה במקום 100 מעדיף שירות על טכנולוגיה הבעיה זה הספק יש לי כרגע אורנג' וחשבתי להחליף ל 014 POWER NGN העניין שבבזק בינלאומי הכבל התת ימי זה יותר קשור לאתרים בחו"ל משחקי רשת וכאלה לא ? אבל באתרים בארץ אין הבדל ? או שיש גם ? המחירים של בזק בינלאומי גבוהים יותר השאלה אם זה שווה או שכל הספקים בארץ אותו דבר ? חשבתי על הקטע של הכבל התת ימי אם יש הבדל זה רק בחו"ל ורוב האתרים שאני עובד איתם נמצאים בארץ לא יודע אני מתבלט .... יש אקספון 100 מגה משולב תשתית + ספק ב 70 שקל אני מפחד שיש קצ' בעיה של נ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אני מחפש לקנות לבן משפחה ראוטר לאחר שהקודם שבק חיים. המחשב המרכזי בבית מחובר קווית, ומדי פעם הם משתמשים ב Wireless ללאפטופ או לטלפונים הסלולרים. ראיתי כמה המלצות פה בפורום, אבל כולם הם לאנשים שמוכנים להשקיע את הזמן ולשנות את התוכנה ל DD-WRT. מדובר עם מישהו ללא ידע טכני, ואני מחפש משהו שישרת אותך באמינות Out of the Box. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני מחובר כיום בחבילת אינטרנט במהירות 15 מגה. לאחרונה אני מתלבט בנוגע למעבר לאחת מהחברות שמציעות תשתית של בזק במסגרת רפורמת "השוק הסיטונאי". ניסיתי למצוא ביקורות (שטחיות או מעמיקות) של אנשים שכבר ביצעו את המעבר - ופשוט לא מצאתי כאלה כלל! אם יש פה מישהו שעבר ל018 או פרטנר (או חברה אחרת, אם קיימת במסגרת הזו) ויכול להעיד על הביצועים שיש לו (בצירוף דגם הנתב וכו') - אני ממש אשמח. תודה!! נדב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אנשים כן אני יודע שיש הרבה דיון בנושא אבל קראתי כמה מהם והם קצת מבלבלים אותו.. אז החלטתי לפתוח תרד חדש ומקווה שלא תכעסו ותוכלו לעזור לי.. יש לי ADSL 0.5MB עם המודם המושכר מבזק Alcatel השחור. עכשיו ברצוני לדעת איזה בעיות צפויות לי בהפיכת המודם של בזק לראוטר (Alcatel Pro) ? זאת אומרת האם לאחר שאני אהפוך אותו יהיה לי בעיות כגון: אין אפשרות לשלוח\לקבל קבצים בתוכנות: איסיקיו, מירק, קאזה וכל התוכנות הדומות למינהם? אין אפשרות לפתוח שרת FTP על המחשב שלי? האם יש דרך לסדר את כל הבעיות האלה? האם זה מסובך? מה היתרונות להפוך את המודם ל Alcatel PRO ? תודה חבר'ה ;D

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nice,

מחר אני הולך לקחת מבזק מודם בחינם. רציתי לדעת איזה מודמים אפשר להפוך לנתבים, והאם הם שווים משהו כנתבים. ולמרות שהתשובה ברורה האם יש בהם פיירוול? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by isuzuki,

שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ישראל 1212,

אהלן, הייתי מעוניין בבקשה לדעת אם למישהו יש מוצר mesh של אחת החברות (לא משנה איזה) והוא חיבר אותה לפייברבוקס 4K של הוט. אני יודע שאי אפשר להגדיר את הפייבר כמודם בלבד וגם לא כברידג' (את הפייבר הקודם כן היה אפשר לברידג' אבל זה גרם לו לאבד את כל הפיצ'רים). בקיצור, הפייברבוקס והמיני פייבר על הפנים ולמרות שאני משלם על 200 מגה אני מקבל מלא ניתוקים ובקושי 30 מגה. הוט אומרים שאין תקלה. אז אני מבין שזה המוצר והוא חרא. לכן חשבתי על ה-mesh. אשמח לדעת אם יש מישהו שהצליח לחבר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…

18. הי, הכל היה תקין עד עכשיו, גלישה, יו טיוב, פתאום זוחל לא זז, נציג טכני לא הצליח לעזור. (ניסיתי עם 012 ובזק). מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר. המחשב שלי, בחדר אחר, מחובר דרך TP link 4010. http://hwzone.co.il/community/threads/539121-%D7%94%D7%90%D7%9D-tp-link-4010-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%9C%D7%AA-%D7%A4%D7%90%D7%96%D7%99 ניסינו כמה בדיקות.. הנציג של בזק אמר שהכל תקין, שהראוטר מקבל 15. במחשב שמחובר ישירות לראוטר, זה מראה בבדיקת מהירות 7.5 - 8 מגה. שאלתי את הנציג , אנחנו לא ב 15 מגה? הוא אמר עד - 15 מגה.. טוב לדעת באמת.. עכשיו מה, אני זוכר לפני כמה חודשים שעשיתי בדיקה, זה באמת היה 15…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by huber,

שלום חברים. ב 48 שעות האחרונות יש לי בעיה רצינית בהורדת. הבעיה קיימת גם בחיבור ליוזנט (איטי עד בלתי קיים) וגם בטורנטים. הדבר קורה גם בטורנטים מטרקרים פרטיים (ניסיתי 2 מאוד מוכרים) עם יחס של אלפי העלאות, ככה שאין פה אתה הגורם של כמות משתפים. גם ביוטיוב אני חווה איטיות לא רגילה כאשר הבאפרינג ירד כמעט לאפס. עד לפני כיממה וחצי הכל היה יורד במהירות ממש גבוהה, הבעייה התחילה בערך שלשום. מישהו אחר חווה את התופעה? - - - תגובה אוחדה: - - - ד"א, כבר שוחחתי עם התמיכה הזוטרה שלהם, הצגתי לו את הבעיות וכמובן זה הסתיים בכך שהוא "הראה" לי שבבדיקת הורדה משרתים שלהם הכל תקין. הסברתי לבחור שאני לא מעוניין להוריד משרתים שלהם אלא משאר העולם, אז כרגע אני בהמתנה לתמיכה בכירה בתקווה ששם יהיו אנ…

20. Started by The Man123,

אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iMeash,

אהלן, צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר / ap. הסיפור הוא כזה, אני נמצא בממד שאין בו קליטת ואיפי מהראוטר של הוט שנמצא בסלון. הצלחתי להעביר כבל דרך הקירות וכרגע יש חיבור בממד לכבל רשת. אני רוצה לחבר שם ראוטר או נקודת גישה שייתן לי ואיפי בתוך הממד וגם יוכל לשמש מכשירים אחרים בחיבור קווי. צריך משהו אמין שיעשה את העבודה אבל לא יותר מדי יקר, בסוף זה רק ואיפי לחדר הזה ספציפי. גם הזמנה מחול באה בחשבון אם זה מוזיל לי את התענוג. תודה רבה לעוזרים.

23. להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?

24. לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Dj_Infernal,

אני רוצה לשים מחשב שרת בין המחשב שלי לבין המחשב אחי. אני כרגע מחובר ל ADSL ורציתי ששינו נוכל לגלוש באינטרנט לשנינו יש אותו כרטיס רשת ומערכת WinXP. המחשב שישמש כשרת הוא מחשב פשוט (לא משנה כרגע איזה) באופן כללי רציתי לדעת מה זה נותן לי אם אני שם שרת בין שני המחשבים ?(למרות שאני לא יודע לעשות את זה) ובאופן כללי מה אני צריך לעשות במחשב שמשמש כשרת ?(נניח שהוא ריק) ! אם למישהו יש איזה לינק למדריך בעברית זה יהיה מצוין .

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.