עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tigery,

איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by itay_izra,

יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.

3. כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ely2001,

יש לי את המודם+ראוטר של בזק dlink dsl2760u,אני מחובר להוט עם הוטבוקס, אני מעוניין להפוך את ההוטבוקס למודם בלבד,דבר שיעשה מול הוט. את הDLINK אני מעוניין להפוך לראוטר בלבד(ז"א לבטל את המודם) יש דרך לעשות ואם כן אז איך אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. גולן טלקום פותחת הבוקר בהליך רישום מוקדם לשירותי הטריפל שלה שיכללו אינטרנט, טלפון וטלוויזיה.המעוניינים יכולים לבצע את הרישום יש לבצע באתר האינטרנט היעודי שהוקם לצורך כך – http://www.golanbox.co.il. השירות יתבסס על קופסא חכמה אחת שתקרא, באופן לא מפתיע, Golan Box.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי בבית 3 מחשבים. המחשב הראשי שלי עם ראוטר של TP LINK דגם TL-WR841N ומודם של THOMPSON מחשב משני עם כרטיס רשת אלחוטי דגם TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n ומחשב נייד של Samsung R540 JA06IL מהירות האינטרנט היא 12M בכבלים. במחשב הראשי האינטרנט עובד מצוין ללא שום בעיות. בשני המחשבים המשניים האינטרנט זוחל ממש ובעיקר במחשב הנייח.מגיע למצב שצריך לחכות כמעט דקה שלמה כדי שהוא יכנס לאתר נורמלי כמו GOOGLE אני חושב שזה קשור גם לשיטת ההצפנה של הWIFI ,כרגע הוא על WPA2 . ניסיתי לבטל את האבטחה לגמרי והאינטרנט עבד מצוין בכל המחשבים.אני מאמין שלא כדאי להישאר במצב ללא אבטחה. מה אפשר לעשות?

7. וגם את הפורט..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lior Azi,

אני מחובר דרך בזק בינלאומי - בחבילה של ה750KBPS מחשב אחד, בלי רשת ביתית, המודם לא משודרג. כיום יש לי אלקטל שהושאל לי מחבר , שצריך אותו בחזרה... אני מתלבט איזה לקנות...וההתלבטויות שלי הן: האם להתעקש על האלקטל השחור (כמו זה שהיה לי) למרות שבזק כנראה לא מוכרים אותו יותר? או שאפשר להתנחם באופציה החדשה שלהם , הסמסונג השקוף-כחול? או שכדאי לבחור באופצית המודם USB (ולזרוק את הכרטיס רשת- 3COM לפח) ? אשמח לשמוע ממכם תגובות מניסיון לגבי מחיר/מהירות ושאר אלמנטים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, בשעה טובה עברתי מחבילת גלישה של 40mb לחבילה של 100mb בתשתית בזק. העניין הוא שבאחד המחשבים שלי מתקבלת מהירות גלישה של 20 מגה, בגלל כרטיס רשת חיצוני ישן. יש לכם מושג איזה כרטיס רשת חיצוני כדאי לי לקנות? ראיתי שיש מגוון גדול אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל. מבחינת קליטה אין לי בעיות - גם עם הכרטיס הישן התדר שלי תקין, והראווטר לא ממש רחוק מהמחשב. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by elizool99,

לאיזה ספקית יש את מהירות ההעלאה הכי גבוהה? ועוד משהו אני כרגע משלם לבזק בינלאומי 32 שקל ל15 מגה הבנתי שאפשר להוציא מהם פחות כי בהוטנט זה 20 להוטנט מה מהירות העלאה? ותיתחסו גם למחיר תשתית בקשה שאני אדע כמה להוציא מהם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Gilladriel,

מחשב נייח עם Windows 8.1 ניסיתי לעדכן דרייבר באתר של TP Link ועדיין לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה דגם בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Sh1,

שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by orior123,

מישהו יודע איזה ראוטרים אלחוטיים נותנים בזק ? אם כן איזה מהם להעדיף ? האם כדאי בכלל לקנות ראוטר מבזק או לקנות D-LINK 524 או דומה ב250 ש"ח ? תודה על עצתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. היי חבריה מתבקשת חוות דעת אודות : מה עדיף,3 יח מגדילי טווח Tenda ל 500 מטר MW6 - או TP-Link Deco M5 או TP-Link Deco P7 Hybrid Wifi Mesh והאם זה יתאים ל-1 גיגה של סלקום,במקום ה-MESH שלהם תודה

19. Started by omriaharoni,

שלום וברכה יש לי תשתית של הוט בבית והוטבוקס. בית קטן בערך 60 מטר לאינטרנט מחובר מחשב משרדי עם כרטיס רשת חיצוני, יש קליטה טובה מחובר גם מחשב נייד וגם לו הקליטה די טובה העניין בסמארטפונים שהם לא מקבלים עוצמת קליטה טובה וממש חלשה (בדקתי עם כמה סמארטפונים שונים) אני במרחק 10 מטר מקבל קו אחד של ווי פיי.. זה לא חדר ממד או משו.. מה כדאי לעשות? לשים אקסס פוינט או להפוך את הנתב של הוט למודם ולקנות ראוטר איכותי פרטי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nadav275,

נתב שיהיה חוטי+אל חוטי.. אמין וטוב... אני לא כ"כ מתמצא בתחום בטוח שאתם תפתרו לי את כל הבעיות ותמליצו על משהו טוב מארה"ב חבל לי לבזבז בארץ 500 ש"ח על זה ששמעתי שבארה"ב המחיר הוא סביב 40 דולר... תודות, נדב

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zeev86,

ראוטר מנסה להתחבר לחייגן, לאחר מספר שניות מחזיר disconnected. log: [table][tr][td] Index Log[/td][/tr][tr][td] 1 0000:System: Router initialization succeeded.[/td][/tr][tr][td] 2 0001:L2TP automatically connecting.[/td][/tr][tr][td] 3 0013:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 4 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 5 0015:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 6 0023:L2TP request timeout.[/td][/tr][tr][td] 7 0067:L2TP manually connecting.[/td][/tr][tr][td] 8 0075:DHCPC: Network config succeeded.[/td][/tr][tr][td] 9 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 10 0077:L2TP DNS reply : 0.0.0.0[/td][/tr][tr][td] 11 0085:…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by puhs,

היי אני מנסה לעשות רשת אלחוטית אחת משני ראוטרים. הראוטר המשני מחובר מחובר דרך יציאת LAN (באופן קווי כמובן) לראוטר הראשי, ובנוסף מחובר לראוטר המשני סטרימר. לשני הראוטרים הגדרתי רשת אלחוטית זהה (שם+אבטחה), עם תדר שונה. לצערי מידי פעם אין לי גישה לאינטרנט דרך הראוטר המשני - דרך מחשב רשום שפשוט אין גישה לאינטרנט, ודרך הפלאפון רשום "נכשל בניסיון לקבל IP". הוצאה והחזרה מהחשמל פותרת זמנית את הבעיה. יש למישהו רעיון מדוע זה קורה וכיצד ניתן לטפל? מצרף את ההגדרות של הראוטרים. הראשי: https://preview.ibb.co/htePz5/image.jpg משני: https://image.ibb.co/bCJdRk/image.jpg תודה רבה מראש חבר'ה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by davidgi,

שלום רב, יש לי בחדר העבודה WIFI ובסלון טלויזיה חכמה (מרחק של בערך 10 מטר עם קיר מפריד). האות מה- WIFI חלש מדי עבור הטלויזיה. אני רוצה לרכוש מתאמים להרחבת הרשת באמצעות רשת החשמל (חד פאזית אצלי) האם יש המלצה ? מהי המהירות המומלצת ? 200 mbps ? אולי 500 ? תודה, דוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by שמואל דקל,

כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?

25. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לדעת האם קיים ראוטר חזק ויקר שמתחבר לכמה מחשבים ומסוגל לפעול עם משחקי רשת בלי פינגים/ניתוקים/בעיות כלשהן? או שפשוט עדיף מבחינת מהירות לקנות מספר מודמים למחשבים וזהו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.