עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בסלון ראוטר אלחוטי של הוט שמחובר למחשב בסלון. יש לי בחדר השינה סטרימר שכגע עובד עצמאית. קיים כבל שהוט פרסו לפני שנכנסתי לדירה מהסלון לחדר השינה וכרגע לא מחובר לכלום. האם אפשר להשתמש בכבל הזה כדי לגשת מהסטרימר אל המחשב בסלון? האם יש מתאמים כאלה מ COAX לכבל רשת והאם הם מספיקים? חשוב לציין שהכבל מהסלון לחדר השינה לא מחובר לכלום (כלומר, לא מועברים עליו שידורי אינטרנט או טלויזיה), אני פשוט רוצה להשתמש בו כתשתית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by student1,

שלום לכולם, אשמח לעזרה והכוונה איזה ציוד כדאי לרכוש לצורך פתרון הבעיה: אני מחובר כרגע בבית דרך 012 (תשתית של בזק) על חבילה ברוחב פס של 40MB. גם בבזק וגם בהוט (אליהם הייתי מחובר לפני כשנה וחצי) לא ניתן לקבל רוחב פס גבוה יותר בבניין שבו אני גר. המודם-ראוטר (D-Link 256) יושב בחדר עבודה, שממוקם פחות או יותר במרכז הדירה (חדר רגיל, אין ממ"ד). הסלון דרומית אליו וחדר השינה צפונית אליו. מספיק שמתרחקים קצת (כמה מטרים בודדים) מהראוטר שבחדר העבודה לכיוון הסלון או לכיוון חדר השינה, וה-Wifi דועך משמעותית, בעיקר באזור הסלון - ביום טוב מגיע למהירות של 3MB ולעיתים אף פחות מ-1MB (וכמובן גם ניתוקים מדי פעם). לצורך חיבור יציב ומהיר של הסטרימר שבסלון השתמשתי ב-Moca (אחד ביציאה מהראוטר, …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Reaperberri,

אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני יודע שיש אפשרות להשתמש בכבל רשת מצולב כדי לחבר 2 מחשבים בצורה קווית השאלה שלי אם יש דרך אחרת בצורה חוטית לחבר בין 2 מחשבים כגון כבל USB מיוחד או כבל אחר? (יש לי רק חיבור רשת אחד והוא מקושר לראטור ולא הייתי רוצה להוציא אותו כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בצורה חוטית כדי להשיג מהירות העתקה בהרבה יותר גובהה מאלחוטי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by manticore,

יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום חברים, תגידו מזל"ט. אני מרבה להוריד מאתרי RAPID למיניהם אבל עם הראוטר החדש אחרי כל הורדה של קובץ אני חייב להגיע פיזית עד למודם, לנתק אותו ורק אז להתחבר... בכלל - האם ניתן להתחבר בחיוג חייגן ? מאחר ואני משתמש בתכונת ה RASDIAL לנתק אוטומטית את המודם בסיום הורדות הקבצים... בקיצור - דרך כלשהיא חוץ מדרך פיזית לניתוק וחיבור... יש אפשרות?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בתחילת החודש נכנסו לתוקפם בארה"ב שינויים משמעותיים בתקינה של תדר 5Ghz. שינויים אלה הופכים את סביבת התדר הזו לשימושית יותר ויביאו לכך שנתבים ונקודות גישה בתקן 802.11ac יהפכו אטרקטיביים הרבה יותר. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5136

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zzroni,

מערכת הפעלה xp pro . למחשב יש שני כרטיסי רשת. אחד מחובר לראוטר אדימקס ודרכו גולש באינטרנט. השני מחובר למחשב מקינטוש(לא להיבהל - לא רלוונטי) ומשמש רק להעברת קבצים. הכרטיס הראשון מוגדר לקבל ip אוטומטי. לשני יש כתובת ip קבועה. כאשר שני הכרטיסים במצב enable , המחשב לא מצליח לגלוש. כאשר אני עושה disable לכרטיס השני - יש אינטרנט. כלומר כאשר שני הכרטיסים מאופשרים, המחשב מנסה להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיס השני.(ולכן לא מצליח). איך אני מגדיר לו להתחבר דרך הכרטיס הראשון ??

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכם, יש לי מהירות אינטרנט של TOP 40MB והראוטר של בזק שווה לתחת. יש איתו הרבה בעיות וחשבתי לקנות ראוטר אחר ולהגדיר את הראוטר של בזק כBRIDGE. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות? רוצה לציין, שיש לפחות 5~10 מכשירים שדורשים אינטרנט אצלנו בבית.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. החל מאתמול אין לי אינטרנט (בזק בין לאומי), ורק היום אני יושב על הבעיה ואני רואה שאין לי גישה לנתב בכלל. הכתובת כניסה כמדומני היא 192.168.1.1 והיא לא עובדת. כשאני מחבר את המחשב לנתב יש לינק חיווי גם בנתב וגם בכרטיס רשת של המחשב. מה עשויה להיות הבעיה לפני שאני עושה RESET לנתב ומאבד את ההגדרות ששמרתי עליו? אני גם לא זוכר את הפרטי התחברות לאינטרנט שלי - הנתב עושה את פעולת החיוג לרשת דרך המודם. איפסתי את הנתב - לחיצה ממושכת על לחצן הRESET שנמצא מאחור - ועדיין איני יכול להיכנס לנתב ! עידכון: טוב לחצתי על כפתור הריסט למשך יותר מ30 שניות, נכנסתי לכתובת, והקלדתי שם וסיסמא admin רק לשם בדיקה שהוא נכנס לי אליו. לא הבנתי למה באיפוס מלא (יש צורך לעשות אותו) כתוב שיש צורך לכתוב את הס…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אנו מעוניינים לקנות ראוטר אלחוטי טוב דרישות: מהירות יציבות אמינות שלא יהיו התנתקויות (אני שומע כל מיני סיפורים על ראוטרים של TP-LINK שמתנתקים אחרי יום ללא פעילות) הבית שלנו פשוט, בלי מפלסים, בלי ממ"ד מדובר על מחשב שולחני+מחשב נייד אנו מחוברים דרך HOT ו-012 במהירות 1.5 מגה מחיר: עד 200 ש"ח תודה רבה מראש, אביעד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…

19. Started by someone,

קודם כל, מישהו פה כבר מחובר לאחת מהחבילות של ערוצי זהב לא בניסוי? שתיים, מתי לעזעאל תבל תתחיל לשווק כבר, או לפחות תגלה את המחירים?... הם אמרו מספר ימים ועבר כבר כמעט שבוע מאז שהם קיבלו את הרשיון... ושלוש, אני לא מבין, באיזה מהירות הכבלים יורידו בחבילה של ה750? יותר מ100KB? (בהנחה שאין עומס)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול באופן ספונטני לחלוטין האינטרנט הביתי הפסיק לעבוד בנייד (Lenovo SL510). ניסיתי להתחבר לרשת של השכנים והצלחתי. נסיתי להתחבר לרשת שלי בעזרת הPSP והכל עובד. הנתב של הוא: TL-WR740N בנייד משום מה הרשת פתאום מוגדרת בתור רשת לא מוכרת (לא זוכר את המלל המדוייק) ובתור Public. אחרי ששינתי אותה לרשת פרטית הצלחתי לגשת לקבצים שמשותפים אצלי ברשת אבל משום מה עדיין אין אינטרנט. מסיבה לא מובנת אני גם לא מצליח להתחבר לעמוד ההגדרות של הנתב דרך הנייד. אני מוכרח לציין שהתקלה הזאת הופיעה באופן ספונטני באמצע השימוש באינטרנט מבלי ששינו שום הגדרה בנייד או בנתב. מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mrraz,

בזק מתקשרים " שלום יש לך אינטרנט מהיר?" כן יש לי דרך הוט " הייתי רוצה להציע לך אינטרנט דרכנו" יפה אבל אתם מוגבלים ל-5 ודרך הוט יש לי 12 " בהוט אתה מקושר דרך קו שיתופי ואצלינו זה קו פרטי" למה אני צריך 5 מבזק כשיש לי 12 מהוט " בדקת את מהירות הקו ? זה קו שיתופי אז יש לך בטח פחות" גברת, אני בודק כל יום ויש לי 12 מלא. טוב אצלך זה משהו נדיר, בדרך כלל מקבלים פחות וירדה מהקו. :s05:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מחובר כעת עם מחשב יחיד להוט דרך מודם תומסון, מעוניין להוסיף עוד שלושה מחשבים ומאחר וכולם יהיו בחדר אחד אני מעוניין ברשת קווית..... מבקש המלצות לנתב (בתקוה שקווי בהגדרות שלו פחות מסובך ובעייתי)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by acker16,

. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …

24. Started by ben672,

שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by N110,

שלום האם ניתן להקליט באופן רציף עם מצלמת אבטחה ip? כוונתי האם יש אפשרות לחבר מצלמה כזאת, ישירות למחשב שנמצא בסמוך ולבצע הקלטה רציפה על גבי הדיסק הקשיח של המחשב? אם כן איך נעשה החיבור,דרך המודם וחיבור לאינטרנט ? או שאפשר לחבר ישירות למחשב עם כבל ולבצע הקלטה? לא חשובה לי הצפיה דרך האינטרנט בזמן אמת בנעשה במקום ,יותר חשוב לי ההקלטה והשמירה של החומר המצולם על מחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים