רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
עברתי מהוט 30 מגה לבזק (ביקשתי 40 ואופציה ל100). חיברו אותי ל 15 למרות המודם שהוא תומך ב 100. אחרי שיחות רבות אמרו לי שהדירה שלי לא יכולה לקבל יותר מ15 מגה, ושאני מוזמן להתנתק. אזור חדש, בניין בן 4 שנים. צמוד לחנייה למטה יש ארון תקשורת של בזק. המהירות של ה15 כרגע טובה, אבל האפלוד נמוך לי מאוד-700 קילו בייט. בהוט הייתי על 30 מגה עם אפלוד 1.5 מגה (אחרי בדיקות). הגיוני שלא ניתן לחבר יותר מ 15 כמו שהם אומרים ? אשמח לתשובה מהירה, כדי לחזור להוט במידה וכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם b-focus router 270 pr שמחובר לראטור אלחוטי של- edimax br-6204wg הרואטר הזה מזין מחשב בכבל רשת ושתי מחשבים ולפטופ באלחוטי ובנתיים הכל עובד טוב. עכשיו בזק שלחו לי במתנה נתב אלחוטי שלהם שהוא גם מודם siemens adsl sl2-141 ועכשיו השאלה שלי באיזה מהם עדיף לי להשתמש? מישהו התנסה בנתב הזה של בזק ויוכל לתת לי חוות דעת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מיון לפי מובילות שלום, אשמח לעזרת המומחים (או בעלי נסיון).... אני מעוניין לרכוש בחודש הבא מודם וראוטר משולב של ASUS דגם DSL-AC88U. אני רוכש את המכשיר מאמזון גרמניה ושולח לאיטליה, שם אהיה מס' ימים מטעם העבודה (אני יודע שהכנסת המכשיר לישראל דאך הדואר מלווה בסיכון גדול). קראתי חוות דעת מעולות והייתי שמח לדעת האם המכשיר יעבוד עם תשתית של בזק. …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס. שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm). לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר) בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים. לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit. אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש ותיק ב HPNA3 ומחבר בעזרתו את המחשב השני בבית לאינטרנט. לצערי היום המתאם (PET-320) הפסיק לעבוד. אני דיי בבעיה שכן ה HOMEPLUG הוא לא פתרון טוב אצלי כי המהירות שהוא מצליח לעבוד בה נמוכה מאוד, כשליש מרוחב הפס המלא שלי ולכן אני דיי חייב HPNA. הבעיה היא שבזק הפסיקו למכור את המתאמים ואני לא מצליח למצוא מקור אחר. אשמח לשמוע אם משהו מכיר איכן ניתן לרכוש מתאם כזה (ראוטר תומך ב HPNA כמובן שכבר יש). תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה RE1000 מגודר לרשת של הראוטר E4200 אותה הצפנה כאשר הוא מחובר הטווח מוגדל אבל המהירות יורדת ל 10 מגה בבדיקת מהירות ובלעדיו עם מחשב קרוב לראוטר 14 מגה באלחוטי ו 15 בקווי יש פתרון ? הראוטר מרוחק כ 6 מטר מRE1000 כאשר ה RE1000 ממוקם קרוב מאוד לראוטר (מטר) המהירות לא יורד אבל האפקטיביות של הגדלת הטווח יורדת כי הוא רחוק יותר מהמחשב הקולט
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני אתן דוגמא, כדי להעביר את מה שאני צריך. תניחו שיש לכם מחשב אחד, עליו יש קובץ גדול כלשהו, כמו סרט, או כמו קובץ טקסט גדול מאד(למשל 1GB), ועכשיו אתם רוצים לפתוח את הקובץ הזה עם התוכנה המתאימה(למשל VLC, או Text Viewer כלשהו אם זה קובץ טקסט), ולעשות Seek בתוך הקובץ. אם כל הסיפור על מחשב אחד (כלומר גם הקבצים, וגם מה שמפעיל/מנגן אותם), אז אין בעיה, זה יעבוד נפלא. עכשיו למצב היותר קשה, שהוא גם מה שאני שואל לגביו: תניחו שיש לכם שני מחשבים. במחשב האחד, יש לכם רק ה-Players למינהם, (למשל VLC עבור סרטים, או איזה Text Viewer עבור קבצי טקסט גדולים) ובמחשב השני, יושבים הקבצים הגדולים עצמם. שני המחשבים נמצאים באותו LAN, והכל תקין. עכשיו אתם רוצים לפתוח קובץ כלשהו, אבל בלי להוריד …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתנצל מראש אם זה כבר נשאל בעבר. יש לי בעיות עם הגלישה מדי פעם וגם ההורדה מאוד איטית רוב הזמן. בדקתי באינטרנט והגעתי לוויקיפדיה : http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs#Israel לגבי 012 מצוין כי limits bandwidth for accounts with a high traffic volume - YES בגלל שזה וויקיפדיה ולא תמיד אפשר לסמוך על המידע שיש שם, חשבתי לנסות גם בגוגל: חיפוש - "האם 012 חוסמת רוחב פס?" ונתקלתי בהרבה דברים לא חד משמעיים, ולכן החלטתי לשאול גם פה. אז, האם 012 חוסמת פורטים או מגבילה רוחב פס? אם כן האם זה מותר מבחינת חוק ואיך אפשר לבטל\לעקוף את זה ? בהורדה אני מתכוון גם להורדות ישירות מאתרים וגם בהורדות טורנטים. תודה מראש, יאיר
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מודם משולב ראוטר אלחוטי של אלקטל speed touch 570 על פי מה שאני יודע הוא עובד רק בתקן b ( הוא כבר בן כמה שנים טובות). ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדש. רכשתי עקב חוסר ידיעה ראוטר של אדימקס 6424n. ואז הבנתי שאני חייב גם לחבר לו מודם. יש אפשרות לחבר את הראוטר למודם(ראוטר) של אלקטל ?? כלומר להפוך אותו כאילו רק למודם ולבטל את הראוטר האלחוטי שבו. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סידרתי בעזרת מתאם BT לגלוש במחשב נייד שלי באמצעות המכשיר הסלולרי שלי. יש לי חבילת גלישה באורנג' של הדור 3. מישהו יודע אוליי כמה זמן אפשר לגלוש (בשעות, דקות) באמצעות החבילת גלישה הזאת במחשב נייד? אם זה לא מתאים לפורום הזה להעביר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים כן אני יודע שיש הרבה דיון בנושא אבל קראתי כמה מהם והם קצת מבלבלים אותו.. אז החלטתי לפתוח תרד חדש ומקווה שלא תכעסו ותוכלו לעזור לי.. יש לי ADSL 0.5MB עם המודם המושכר מבזק Alcatel השחור. עכשיו ברצוני לדעת איזה בעיות צפויות לי בהפיכת המודם של בזק לראוטר (Alcatel Pro) ? זאת אומרת האם לאחר שאני אהפוך אותו יהיה לי בעיות כגון: אין אפשרות לשלוח\לקבל קבצים בתוכנות: איסיקיו, מירק, קאזה וכל התוכנות הדומות למינהם? אין אפשרות לפתוח שרת FTP על המחשב שלי? האם יש דרך לסדר את כל הבעיות האלה? האם זה מסובך? מה היתרונות להפוך את המודם ל Alcatel PRO ? תודה חבר'ה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס ועוד ראוטר של חברה אחרת. אני יכול להפוך את הראוטר מהחברה האחרת (SWEEX) לAP? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמי איתן אני חדש כאן וכו'.. אני מנוי על תשתית של 15Mb\s(מן הסתם בזק) וספק באותה המהירות, אני חווה בדירה בעיות קשות ותכופות של ירידה בקצב הגלישה כאשר בכ80% מהזמן אני מקבל מהירות בטווח של 1-7Mbps. פרטי הנתב המלאים כאן: http://i.gyazo.com/f36204422c3b1e501f01f14be7cc7759.png מה בדקתי? תשתית: * אכן קיימת תמיכה ב15Mb ע"י התשתית. * התחברות ישירות לתשתית(@1) וקבלת מהירות 15 מלאה. ספק: * הצלבת היוזר שלי על מחשב שלהם-תקין(כ15) * בדיקה אצלי עם יוזר זמני - תקול. * הקמה מחדש של היוזר שלי-תקלה בעינה. * החלפת ספק אינטרנט לחלוטין. צד לקוח-אני: * ווידוא כי אין תוכניות שמנצלות את רוחב הפס(שיתוף קבצים\WIN UPDATE וכד') * החלפת מחשב לחלוטין(בלי קשר, הייתי צריך לשדרג), מחשב מפורמט עם…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מבין בדברים האלה, רק אני צריך כאמור כרטיס רשת אלחוטי פנימי (אין לי בעיה אם תהיה אנטנה בחוץ) שיקלוט את הראוטר שלי. זה נמצא בחדר יחסית מרוחק כ 10-15 מטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע אני מחובר על סיבים של סלקום בתשתית של אנלימיטד, ועתה הגיע אלי הצעה מפתה מחברת HOT. ויש לי על כך 2 שאלות: 1. האם במחיר יותר נמוך, שווה לנסות את הוט על פני סלקום? (1000 שאני עכשיו בסלקום 134 לעומת 109 בהוט כולל ראוטר ומחיר קבוע) 2. במידה ואלך לבסוף על הוט, האם עכשיו הטכנאי שיבצע את התקנת HOT יצטרך להשחיל סיב חדש לביתי, או שהוא יוכל להשתמש בסיב הקיים של חברת סלקום? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב ספייר שאני מעוניין לעשות ממנו שרת (שרת קבצים לצורך העיניין). Server 2008. האם יש יתרונות באם אני אהפוך אותו גם ל-Domain controller ואעשה דומיין בין המחשבים (4) במקום workgroup? תשובות מפורטות ליתרונות וחסרונות יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה פעמים קרה לאנשים שונים ברשת, מספקיות שונות, מצב של "חסימת" טורנטים או חסימת הורדה מאתרים שונים. בזק בינלאומי הייתה היחידה זמן רב שלא אמרו עליה דברים כאלה, עד לאחרונה. אבל הנה, גם הם החליטו ל"חסום". אני רוצה להסביר משהו לאנשים אחת ולתמיד : אין התחייבות כרגע בארץ, מאף ספקית, למהירות מסויימת לחו"ל או לLOCATION כלשהו בכל רגע נתון, וגם אין התחייבות כזאת מאף ספק אחר בעולם. כאשר אתה רוכש 5 מגה לדוגמא, אתה מקבל 5 מגה לשרתים של אותו הספק, מה שאתה מקבל החוצה זה לא באחריות או בהתחייבות, בוא נעבור רגע לנושא אחר, עלויות מבחינת ספק, האם אתם יודעים, שלקוח שמוריד 200-300 ג'יגה בחודש בטורנט, יכול לעלות לספקית (מבחינת עלויות נטו) כ300-400 שקל בחודש ? חסימה לא מתבצעת מצד ספקיות כמעט, מ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-