רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני צריך נתב חדש והדרישות כדלהלן: עברתי דירה, במקום שבוא אני נמצא אין תשתית הוט, ואין תשתית בזק (יקח לפחות עוד חודשיים) משום כך יש לי מודם סלולארי (נטסטיק ZTE MF190 של פלאפון) האם קיים נתב בייתי שתומך גם בחיבור יו אס בי למודמים סלולאריים? או סים? או משהו ? כמו כן הייתי רוצה שהוא יהיה חזק ובתקן N (עדיף כמה שיותר אנטנות גם לא? ) כמו כן כדאי שיתמוך במהירויות WAN גבוהות של הכבלים או של בזק (המקסימום של בזק (30? 50? ) והמקסימום של הוט (100) נכון לעכשיו, מצאתי את אלה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=STmr3420 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8432 תנקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב אלחוטי TP LINK דגם TL-WR841N שקיבלנו מהוט. לפני מספר ימים החלה תופעה מרגיזה שכל שעתיים שלוש הנתב מתנתק (תקשורת) יש צורך לעשות לו RESET - להוציא מהמתח ולהפעיל מחדש וכך חוזר חלילה. יש לי שתי שאלות: הראשונה, האם ישנה דרך לתיקון התקלה? (שינוי קושחה, או משהו דומה?) שאלה שניה, האם תוכלו להמליץ על נתב אחר (לרכישה) שעובד היטב ואמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי שמהירות בין שני המחשבים ברשת בתית תיהיה גבוהה?? למרות שהמהירות היא 100M. בכל זאת כשמתבצע העברת קבצים ממחשב למחשב התעבורה איטית? כאשר על המחשב החזק ( AMD 1.13G) מותקן W2K, ודרכו מתבצע שיתוף אנטרנט (חיבור ISDN),ובמחשב השני מותקן WIN98SE.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי להתחבר לברק. מה קצב שאני אקבל ? בחבילה של עד 500k (הזולה)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי לא מצליח לחבר את הרשת. הוא קנה שני כרטיסי רשת חיבר אותם והתקין הנורה עובדת. הכל בסדר מה הלאה? בבקשה תעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי יש לי יקר באמת מצד שני אני לא יודע איך אם אפשר להיות בחברה אחרת אבל עם נתב משלי. אשמח לשפוך קצת אור על זה כאן תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק והבוקר קמתי והרשת לא מתפקדת. התחלתי לאתר את התקלה ופתאום שמתי לב שיש גורם שמחלק כתובות 192.168.1.100 וכו' במקום 10.0.0.138. שכחתי שבעבר הרחוק חיברתי את ה LAN של הממיר לרשת (הנחתי שכך הממיר יקבל עדכון מהוט יותר מהר). בקיצור גיליתי שכנראה בעקבות עדכון לתוכנה של הממיר, הממיר החל לתפקד גם כמודם ראוטר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם-נתב ישן של בזק SIEMENS SL2 141 שאני משתמש בו רק כמודם והוא מחובר ל LINKSYS WRT54GL הוותיק והטוב מאוד. גולש במהירות של 15 והכל יציב מאוד. אז במידה וארצה לשדרג, עד לאיזו מהירות ניתן להגיע עם הציוד הזה ? למשל, אם אקח חבילה של 40MB, כמה מזה אקבל ריאלית ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מנוי ב012 על מהירות 1.5 מגה ומוריד טורנטים על 190KB קבוע! והוא יחסית מוריד כבד. מה שיותר מוזר זה שאצל דוד שלי במהירות 2.5 מגה טורנטים יורדים לו בקושי על 50KB. יכול להיות ש012 מגבילים רק לחלק מהמנויים את רוחב הפס בP2P :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Internet sharing עם WINXP??? (אני יודע איך עם 56 אבל לא ניסיתי עם ADSL אז כל מה שאני שואל זה האם זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעונין לשדרג ל 4M מ 2.5, הוצעה לי בבזק חבילה מצחיקה של 87שח לששת החודשים הראשונים ן 95 נדמה לי לששת הנותרים, יוצא משהו כמו 93 ש"ח לחודש בממוצע שנתי. יקר, לא ? בבזק בינלאומי עדיין לא בדקתי... כמה אתם משלמים למהירות כזאת, אם אפשר לשאול ? רב תודות על התשובות...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי WIN7 יש לי מחשב נייד שמחובר על WIFI אני עובד עם 2 ראוטרים ראשי ומשני שעובד על WDS. המחשב נייד מחובר על המשני. וכשאני מנסה לצאת מקבוצה ביתית זה רושם לי לWINDOWS לא היית אפשרות להסיר את המחשב שלך מהקבוצה הביתית. בשאר המחשבים זה כן מתחבר לקבוצה לא עושה בעיות והם מחוברים ע"י כבל רשת.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. האם הורדה ביוטורנט אמורה להפריע לי איך שהוא בגובה הפינגים שאני מקבל? אם למשל אני מוריד ביוטורנט, ומשחק במקביל ב-BF3 זה אמור להפריע לי? רציתי לציין שיש לי חבילת גיימר לפינגים נמוכים ב-014 והתשתית שלי של בזק, אני על 30 מגה. חוץ מזה אני יודע שזה לא קשור לפה, האם היוטורנט יגזול לי משאבים כל שהם מהמחשב בזמן משחק? אני פשוט רוצה לפעמים להוריד משהו תוך כדי משחק ואני פוחד שהיוטורנט יאט לי את המחשב (בעבר היה אפילו תוקע את המחשב הקודם). מפרט מחשב בצד .
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי בבית את הציוד להלן: tp-link wr1043nd boxee box ראוטר ישן ולא בשימוש אבל תקין d-link di-524 הבוקסי יושב בסלון והראוטר החדש בחדש בצד השני של הבית, ויש כמה קירות טובים ביניהם. לכן בהזרמה של 1080P יש מדי פעם עצירה לטעינה. בדקתי קצת בנושא שיפור הכיסוי של הרשת ומצאתי בנטצ'יף מדריך לחיבור ראוטר נוסף בכבל לראוטר קיים. עקבתי אחרי ההוראות אבל הroaming בין הראוטרים לא מתבצע. אם אני בסלון יש קליטה מלאה מהראוטר בסלון אבל כשאני עובר לחדר הקליטה נמוכה (מהסלון) והמחשב נייד לא עובר לראוטר שבחדר, וכן ההיפך. יש לשניהם את אותו SSID ואותה הצפנה וססמא. בואו נגיד שזה פתרון מתקבל לבוקסי כי הוא נייח אבל למחשב נייד זה לא אידאלי. אולי למישהו יש רעיון עדיף? בלי להוציא יותר מדי כ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מצרף לכם סרטון שהכנתי המסביר את ההבדל בין תשתית בזק לבין תשתית הוט בצורה טובה ואיך הם פועלים וגם תוספת נחמדה של תשתית הסיבים האופטיים מקווה שאהבתם ועזר למי שלא ידע עד עכשיו
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור. אני מחפש מודם vdsl (תשתית בזק 100 מגה) לנתב הזה. משום מה, ההיצע דל מאוד וגם המחירים בהתאם. חיפשתי באמזון, איביי ועלי אקספרס. יש רק נתבים. (לא מודם בלבד) וגם המחירים הינם 100$ + למישהו יש פתרון, או לפחות הסבר לתופעה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מודם בלי ראוטר עם 2 לפטופים,אני יכול לקנות כבל מפצל ל2 כניסות כבל רשת ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ביומיים האחרונים אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת בצפייה בסרטוני יוטיוב הם פשוט מפסיקים באמצע, בהתחלה הם עובדים מצויין עד שהם עוברים את נק האמצע טיפה אחרי, הסטרימינג פשוט מפסיק ולא ממשיך. בהתחלה חשבתי שהבעייה אולי אצלי במחשב אבל אותה הבעייה בדיק קוראת לעוד שתי מחשבים ברשת הביתית שלי. דיברתי עם התמיכה של בב"ל, ומהם לא הגיעה הישועה בהתחלה התומך טען שיש לי ווירוס על כל שלושת המחשבים שגורם לבעייה, אבל לאחר שהבהרתי לו שאין לי שום ווירוס הוא טען שיכול להיות שהבעייה היא כתוצאה מזה שיש להם איזשהי בעיה טכנית בכמה ימים האחרונים והם עובדים לסדר אותה, ולאחר מכן הוא חזר בו ועוד פעם טען שהבעייה היא או שאצלי או שבתשתית משמוזר הוא שהבעייה מתרחשת רק ביוטיוב כל שאר האתרים…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקנתי את ה XP שוב לפני כמה ימים... האינטרנט עדיין זחל לו... פתאום היום אני מתעורר ב 8 בבוקר והכל מתחיל לרוץ... כאילו הוא קורא את כל הדפים מה CACHE אמרתי, טוב 8 בבוקר זה עוד סביר... אבל עדיין עכשיו, 13:30 והאינטרנט טס לי... למשהו גם זה קורה? ADSL בינלאומי 1.5 יניב
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-