עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ronenlav,

שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Cheetah,

שלום, אני מחפש מודם ראוטר ע"מ להחליף את המודם ראוטר של אורנג' שעולה לי 10₪ בחודש על תשתית של בזק 100 מגהביט. כמעט קניתי את הראוטר של dlink 825 / AC, ואז הבנתי שהוא רק ראוטר ולא מודם.. תקנו אותי אם אני טועה? יש אולי משהו אחר מומלץ שגם יתפקד טוב עם הרשת העתידית unlimited? תודה מראש לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Cheif,

ב-NetCHEIF פרסמתי היום סיקרה חדשה על הנתב VigorFly 200 של חברת DrayTek. ה-VigorFly 200 הוא נתב בתקן N הכולל שתי אנטנות ו-4 יציאות קוויות של 100Mbps. הנתב מתבסס על אותם רכיבים המצויים ב-BR-6226 של EDIMAX וב-DIR-615 של חברת D-LINK. בנוסף הוא כולל כניסת USB לחיבור מודם סלולרי ובמסגרת הסקירה נבדקה יכולתו של הנתב לעבור באופן אוטומטי מחיבור קווי ש"נפל" לחיבור סלולרי ולחזור לחיבור הקווי ברגע שזה מתאושש. כמו בכל סקירה נבדקו גם ביצועי הנתב ותכונותיו. הסקירה המלאה כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/VigorFly200/VigorFly200.htm

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום חברים, רכשתי לפני כ-3 חודשים 3 נתבים מסוג edimax 6524 ויש ברשותי אינטרנט של כבלים 10 מגה. אני מנסה להגדיל את הטווח בבית ע"י חיבור של 3 הנתבים בכל קומה. מה שעשיתי הוא כך: ראוטר 1 מחובר ישירות למודם של הוט בחיבור של ה-wan ראוטר 2 מוגדר כrepeater וראוטר 3 מוגדר כrepeater אחרי 24 שעות אין אינטרנט באופן קבוע, מה שעשיתי הוא, הורדתי את העידכון קושחה האחרון של הנתבים הללו ועדין ישנה את אותה הבעיה... ניסיתי גם להגדיר בראוטר הראשי wds וזה גם לא עזר... בבקשה תעזרו לי, אני באמת נואש מכל הדבר הזה! תודה רבה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by cganir,

בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי כמה בעיות בזמן האחרון עם בזק בינלאומי עכשיו אני לא יודע מה לעשות להישאר בבזק ולהוריד את המחיר או לעבור לאורנג .. מה דעתכם?? האם יש למישהו חוות דעת מניסיון שלו אם אורנג ?? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד? אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול. האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה.. ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by marik9581,

הי קיבלתי אתמול את המודם ראוטר החדש של הוט - HOTBOX5 וקניתי גם את הראוטר של שיאומי AX1800 יש לי רספברי שמחובר לכונן קשיח ומשמש אותי כשרת שאני רוצה לגשת אליו מחוץ לרשת הביתית שלי. אז בשלב הראשון הגדרתי את ההוטבוקס לברידג. אבל אני לא מצליח לגשת ולהתקדם לפאי שלי. אולי זה משהו שקשור לכתובת מאק? אני כבר יומיים מנסה לקנפג את המערכת הזו שתעבוד ולא מצליח. אשמח לעזרה. אולי חשוב לציין, לכאורה יש לי כתובות חיצוניות. אחת שמוגדרת ב-NOIP והשניה שאני רואה באתר כמו WHATISMYIP.COM כשאני גולש לכתובת של NOIP ואני מחובר לרשת הביתית שלי - אני מגיע והכל טוב. אבל אם אני מתנתק מהרשת שלי וגולש על הסלולארי - אני כבר לא מגיע.

9. רכשתי כרטיס רשת מתקדם של tp-link מאמזון ארה"ב לאחר זמן מה רכשתי כרטיס נוסף זהה מאמזון גרמניה מאחר וראיתי שיש הבדלי מחיר לטובת הגרמנים. יצא לי להשוות בין הקופסאות ומצאתי הבדל זעיר בסימון המוצר. לגירסה האמריקאית יש קוד עם תוספת המילים US הראוטר C7 היה על הגדרת 5ghz בצורה אוטומטית. מדינה ארה"ב. התוכנה בחרה תדר 149 אני מתקין את הכרטיס החדש, הגרמני והוא לא מזהה תקשורת 5 (רק את השכנים שלי) אחרי כמה בדיקות מתחיל לרדת לי האסימון שיש כנראה הגבלה בכרטיס. אני משנה בראוטר את המדינה לגרמניה ואז נבחר אוטומטית תדר 36 הפלא ופלא הכרטיס קולט היטב. בקיצור הוא מוגבל ולא קולט תדרים שאסורים לשימוש באירופה אבל מותרים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה ההבדל ביניהם? 2. האם זה מצדיק את התוספת במחיר? 3. לא משנה איזה חברה הכרטיס רשת העיקר ללכת על הכי זול? (הכרטיס מיועד על מנת ליצור רשת מחשבים משותפת בין שני מחשבים) תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי ראוטר של D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1 המחובר ל-D-link 6740U בתצורת Bridge (6740U מתפקד כמודם). על הראוטר מותקנת גרסת קושחה עדכנית: 2.05. בדירה של 4 חדרים הקליטה מאוד חלשה ברגע שמתרחקים מעט מהראוטר. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את הקליטה? יש לי ראוטר נוסף - TP-Link 1043ND, האם הוא יספק קליטה עדיפה בתור ראוטר במקום ה-655 או שעדיף בכלל להשתמש בו בתור AP בנוסף ל-655? אודה לכל רעיון. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by EAD,

שלום ברצוני לדעת מהו המודם ADSL הטוב ביותר שניתן להשיג בבזק סטור ובבזק בכלל כיום, מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by puNani,

קנו לי לאחרונה מחשב נישא.. אני מעוניין לחבר אותו ברשת למחשב השולחני שלי... במחשב השולחני יש לי יציאת FIREWIRE, ואילו בנייד יש לי USB2.. האם יש כבל המחבר בין השניים או שיש קבל המחבר בין הכבל אינטרנט (המתחבר לכרטיס רשת) לבין הFIREWIRE? או שכדי לחבר בין המחשבים אני חייב שלמחשב השולחני יהיה כרטיס רשת נוסף?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הרבה פעמים קרה לאנשים שונים ברשת, מספקיות שונות, מצב של "חסימת" טורנטים או חסימת הורדה מאתרים שונים. בזק בינלאומי הייתה היחידה זמן רב שלא אמרו עליה דברים כאלה, עד לאחרונה. אבל הנה, גם הם החליטו ל"חסום". אני רוצה להסביר משהו לאנשים אחת ולתמיד : אין התחייבות כרגע בארץ, מאף ספקית, למהירות מסויימת לחו"ל או לLOCATION כלשהו בכל רגע נתון, וגם אין התחייבות כזאת מאף ספק אחר בעולם. כאשר אתה רוכש 5 מגה לדוגמא, אתה מקבל 5 מגה לשרתים של אותו הספק, מה שאתה מקבל החוצה זה לא באחריות או בהתחייבות, בוא נעבור רגע לנושא אחר, עלויות מבחינת ספק, האם אתם יודעים, שלקוח שמוריד 200-300 ג'יגה בחודש בטורנט, יכול לעלות לספקית (מבחינת עלויות נטו) כ300-400 שקל בחודש ? חסימה לא מתבצעת מצד ספקיות כמעט, מ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by manticore,

יש לי אקאונט ברפידשר ובזמן האחרון ההורדות משם ממש איטיות עוד מישהו נתקל בבעיה או יודע מה הסיבה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by audigy,

כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Kfir2,

אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי). ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות. קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בתחילת החודש נכנסו לתוקפם בארה"ב שינויים משמעותיים בתקינה של תדר 5Ghz. שינויים אלה הופכים את סביבת התדר הזו לשימושית יותר ויביאו לכך שנתבים ונקודות גישה בתקן 802.11ac יהפכו אטרקטיביים הרבה יותר. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5136

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום לכולם. בקרוב אשתדרג מ-15 מגה ADSL ל-100 מגה VDSL, ואני מעדיף לקנות מודם-ראוטר מאשר לשכור אחד מהספק אינטרנט. בגדול, אני מתלבט בין 3 דגמים (אבל פתוח להצעות אחרות): TP-LINK TD-W9970 TP-LINK TD-W9980 D-LINK DSL-G225 כרגע יש ברשותי מודם-ראוטר ישן מסוג NETGEAR DGN 2200 אם זה איכשהו רלוונטי. מה שחשוב לי זה שהטווח יהיה מספיק טוב (דירת 3 חדרים בגודל ממוצע, המכשיר יושב בסלון), שיהיה גם מודם וגם ראוטר, שיידע לספק מהירות עד 100 מגה (וכמה שיותר קרוב לזה גם ב- WiFi) בתשתית בזק, ובאופן כללי שיהיה מכשיר טוב ובמחיר סביר. ספציפית, אשמח גם לדעת כמה זה קריטי אם מכשיר לא תומך בתקן ac החדש (כולם כאלה לדעתי), וכמה זה קריטי אם אי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי מודם טריון של HOT, וקניתי לא מזמן מחשב חדש. את המחשב החדש חיברתי דרך הUSB כאשר הישן מחובר דרך הרשת, יש לי HDCP אז הסידור הזה צריך לעבוד כמו שצריך (הוא עבד מצוין בימים שהיה לי מודם של מוטורולה) אבל המחשב החדש לא מצליח להתחבר לפעמים. כשאני מנסה לעשות Enable למודם הוא כותב לי Connection Failed! ניסיתי לכבות את הFW של הווינדאוס וזה לא עזר. אני חושד שזאת בעיה של המודם, שהוא פשוט עושה בעיות עם חיבור של שני מחשבים, אז אני אשמח להצעה איך לפתור את זה ו/או הצעה לראוטר בסביבות ה250+- עדיף פחות, לחיבור שני מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים. חשבתי על Edimax BR6204WG תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dids22,

מה זה TIME_WAIT\SYN_SENT תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אז ככה יש לנו 3 מחשבים בבית המחוברים למדפסת רשת אחת שמחוברת למחשב "הראשי" מחשב אחד מדפיס בלי בעיות, והמחשב השני, פעם המדפסת מדפיסה לו פעם לא. שמנו לב שיש אייקון שמציין שהרשת מחוברת פעם מופיע פעם לא. ככה שפעם אפשר להדפיס פעם לא.. יש לציין שהמחשבים מחוברים ברשת אלחוטית עם ראוטר.. ורק מחשב אחד עושה בעיות ומהדפסת לא מדפיסה לו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים והעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, ברשותי הנתב האלחוטי Netgear WGR614 וכרטיס הרשת wg111. במחשב בו נמצא כרטיס הרשת- הקליטה לא ממש טובה. רוב הזמן היא על אות "בינוני" ולפעמים מהירות הרשת צונחת ל 5Mbs ואפילו ל 1Mbs. אני מעוניין לשפר עניין זה. ישנה האפשרות של מגברים מאולתרים וכו'. זה נראה דיי מסובך לעשות את זה טוב (אני לא מתכוון לשים פחית פרינגלס על המחשב שלי). אם כי יתכן שאעזר בה. בכל מקרה- שמעתי על האפשרות של "repeater". לדוגמה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22719 כמה שאלות: א. האם המכשיר הנ"ל מתאים לגישור ולהגברת האות בין הנתב שלי לכרטיס הרשת? ב. האם זה באמת יתבצע טוב? ג. עד כמה אני ארגיש בשיפור? ד. מה זה דורש מבחינה טכנית? (חיבורים, הגדרות וכו') תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by x-dude,

רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ngc224,

שלום. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית וראוטר קוי רגיל. אני רוצה להחליף אותו בראוטר אלחוטי כדי לגלוש בפלאפון מדי פעם... אבל הבעיה שאני לא רוצה שה wi fi יעבוד כל הזמן ויפלוט קרינה. את ה 2 מחשבים נייחים שלי אני יחבר אם חוטים, ורק מדי פעם ידליק את ה wi fi לצורך גלישה בפלאפון. השאלה היא, האם יש ראוטרים אם כפתור הדלקה וכיבוי של ה wi fi ? כי אני גולש מהפלאפון כשהמחשבים מכובים, ואם לצורך הדלקה וכיבוי של wi fi צריך להדליק את המחשב ולהכנס להגדרות אז זה לא כל כך שווה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים